Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-24, 22:18   #2941
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

MISIA, a skad! Z takim TZ predzej sie pozabijamy niz cos kupimy. On troche jak TZ EWULKI - to nie taki odcien brazu jak on by chcial, ten material (szukalismy lozka i kanapy) niemily w dotyku, a ten ma za drobny wzorek, on myslal o innym, ten mu sie nie do konca podoba, ten nie jest taki jak sobie wyobrazal i inne takie ogolnikowe kwestie z d*py, ktore do zakupu nas kompletnie nie przyblizaja :/

Dobrze, ze na tym mieszkaniu sa zrobione podlogi, sciany, itp (da sie wejsc i mieszkac), bo inaczej bysmy sie bujali z remontowaniem co najmniej do konca roku :/

Za to t.mi dzis udzielila zlotej rady - "kupuj wszystko takie, jak Ci sie podoba - nie sluchaj go" :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 22:25   #2942
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Szok! Zjadła na kolację prawie całą parówkę - bez chleba.
O taką http://www.bing.com/images/search?q=...electedIndex=1 - z szynki, 90% mięsa, w tesco znalazłam.

Ale musi mieć malutkie kawałeczki (plasterek na 4), bo inaczej ją "obrzydza" i wyjmuje z buzi. A tak to normalnie gryzie i je.
Tak tak, miałam nie dawać nigdy parówek, ale wtedy jeszcze nie przypuszczałam jak cieszy każdy kęs mięsa przy dziecko niemal 1.5r które w całym swoim życiu NIGDY nie zjadło mięsa... (Szaja you know )

super! Te parowki sa spoko- jadlam Moze cos sie ruszy teraz i Amelka zacznie szamac konkretnie

Nawijko hmm jesli budzi sie w nocy to zazwyczaj z rykiem( bo smoczek sie zgubil, sen, glos taty z drugiego pokoju ). Jesli drzwi sa otwarte to chwila placzu i tup tup do nas( na klate taty :P), ostatnio nawet sie nie obudzilam jak przyszla.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Szukam sobie fajnego etui na telefon i nic nie ma na to moje gowno ladnego Wszystko na srajfony i srajsungi..

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 22:34   #2943
MaJulMi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Heja
Bylismy, badanie trwalo chwilke, takie wstepne, podazanie za palcem zakrywanie jednego oczka drugiego za 3tyg juz pewnie bedzie gorzej, 5dni mamy zakrapiac atropina i potem do okulisty.
Pietraszko dzisiaj siebie nie przypominal czekalismy w poczekalni 40min a on caly czas siedzial na krzesle obok mnie i sobie dlubal paluszki, bule, chrupy, wsszyscy ludzie oo ze takiego grzecznego malucha nigdy nie widzieli Az w szoku bylam bo przeciez zazwyczaj to on minuty w jednym miejscu nie usiedzi zwlaszcza jak tyle osob dookola a tu szok.

Debrah nie wiem, czy o bliskosc mu chodzilo, czy o co, najwazniejsze, ze czuje sie bezpiecznie i momentalnie zasypia <3

Misiael Twoje placki to hit, dzisiaj na kolacje 3poszlyaz specjalnie kuupilam patelnie ceramiczna do beztluszczowego smazenia

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Super że Pietraszko akurat dziś pokazał swe spokojne oblicze

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

jestem, cały czas czytam, jestem w miarę na bieżąco ale nie umiem się jakoś wbić.
Problemy w domu mnie dobijają także nie smęcę, wrócę na dobre jak się wszystko jakoś poukłada.
Trzymajcie się cieplutko

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Hej kochane chwilowo tylko na pogdlądzie jestem, a i to tak na szybcika, ile dam rade. Dzieciunio mnie miażdzy faza mama w rozkwicie sikamy nawet razem, tzn ja sikam, dziec sie przygląda, analizuje i podsmiewa do tego pałera ma tak niesamowitego, ze jestem w szoku wstaje około 6-6,30 a na noc pada koło 22 , cały dzien na piątym biegu, nawet je chodząc, nie usiedzi ani sekundy ale za to przesypia całe noce bez tugez, bez wybudzania sie wiem, wiem- Wasze dzieci robią to od noworodkowych czasów ale ja tugezowałam co noc od jakichs 8-9 mies wiec teraz to dla mnie luksus jak spa dzis Bartulo wyjątkowo usnął przed 21 takze troche ponadrabiałam, ale cytowac nie mam siły

Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie uda mi sie wrócic i byc na bieząco, bo teraz powiem szczerze- jak włacze komputer to sprawdze poczte, czasami na fejsa zerkne. A przewaznie- jak mały zasnie to ogarniam co najpilniejsze i tez ide spac, bo wiem, ze jutrzejszy dzien bedzie równie intensywny Takze prosba* nie usuwajcie mnie z klubu

buziaki
To super masz teraz z nockami, zazdroszczę
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 22:38   #2944
hope01
Zakorzenienie

Hje ogromne za mężową pracę rany masakra z kleszczem

Marsi cudny brzusio

Lady pokoik bardzo ładny a jak się Pietraszko odnajduje w takim spanku? Kurcze bo ja bym Dadusiowi najchętniej takie łóżko wyższe z barierką kupiła, ale bardziej skłaniam się na samochodzik, żeby go zachęcić do spania w innym pokoju..

Nawijko jakie Młody ma włoski widzę że upodobania ma jak Dawid aby jak najciaśniej, najgłębiej i tam gdzie się nie powinno My się spieramy o wysokość lodówki

Aniu cieszę się że z TZ zmierza w dobrą stronę

Odebraliśmy dziś klucze powoli zaczynamy przenosiny

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 22:42   #2945
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
MISIA, a skad! Z takim TZ predzej sie pozabijamy niz cos kupimy. On troche jak TZ EWULKI - to nie taki odcien brazu jak on by chcial, ten material (szukalismy lozka i kanapy) niemily w dotyku, a ten ma za drobny wzorek, on myslal o innym, ten mu sie nie do konca podoba, ten nie jest taki jak sobie wyobrazal i inne takie ogolnikowe kwestie z d*py, ktore do zakupu nas kompletnie nie przyblizaja :/

Dobrze, ze na tym mieszkaniu sa zrobione podlogi, sciany, itp (da sie wejsc i mieszkac), bo inaczej bysmy sie bujali z remontowaniem co najmniej do konca roku :/

Za to t.mi dzis udzielila zlotej rady - "kupuj wszystko takie, jak Ci sie podoba - nie sluchaj go" :P

trzymaj się rady t.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Hje ogromne za mężową pracę rany masakra z kleszczem

Marsi cudny brzusio

Lady pokoik bardzo ładny a jak się Pietraszko odnajduje w takim spanku? Kurcze bo ja bym Dadusiowi najchętniej takie łóżko wyższe z barierką kupiła, ale bardziej skłaniam się na samochodzik, żeby go zachęcić do spania w innym pokoju..

Nawijko jakie Młody ma włoski widzę że upodobania ma jak Dawid aby jak najciaśniej, najgłębiej i tam gdzie się nie powinno My się spieramy o wysokość lodówki

Aniu cieszę się że z TZ zmierza w dobrą stronę

super

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 22:54   #2946
LadyWhisper
Zakorzenienie

hope gratulacje!!!
Pietraszko od samego początku (ze dwa mies już?) śpi z barierką, bez problemu pierwszą noc mi tylko zjechał z łóżka, ale nie mieliśmy jeszcze barierki, a wolałam żeby się sturlał na poduchy niż mi górą wyłaził jak Dżejkob

boszeeee.... zabierzcie mi seriale 2 odcinki obejrzeliśmy z mężem a mam tyle papierów że nie wiem, kiedy się wyrobię z tym, a zaraz spłyną papiery za czerwiec, ja się jeszcze z marcem bujam

noo.... ogląda któraś House of cards???

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 00:07   #2947
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
tyle ze koszt wizyty to 400zl, czyli ja i A. to 800
Dlatego ja się cieszę, że mam blisko małą mieścinę, gdzie chodze do okulisty na NFZ, a terminy są nawet za miesiąc

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Szpilkomaniaczki co sądzicie o białych szpilkach?? bardzo mi się podobają ale czy nie kojarzą się za bardzo z białymi kozaczkami ?
Uwielbiam Tzn. nie chodzę w takich, bo nie umiem, ale bardzo mi się podobają; do jeansów, albo czarnej małej.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47024597]oj wiem, wiem
A Sokołów ma z szynki 93% [/QUOTE]
A które konkretnie, bo my z Sokołowa mamy z 83%.

Cytat:

Młoda dzisiaj pierwszy raz sypała kwiatki

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/2081879/procedura.html I znowu Rybnik
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 01:04   #2948
blogerka
Wtajemniczenie

u nas czwarta noc zaypianie samodzielne, kurde .. cały stres ze mnie uszedł po ostatnim 1.5 miesiący. Czuję się jak inny cżłowiek, jak człowiek po prostu ..
Poza tym mamy zaliczone wyprzedaże - poziom hard. Ja plus Borys. Padam na ryj, ale obydwoje mamy cała szafę na lato i spokój z zakupami a długo długo. Za to ile to wysiłku kosztowało, stalowych nerwów, podzielnej uwagi, 10 par rąk prawie Ale mam nową umiejętnośc, mierzenie kilkunastu rzeczy w minutę, ciekawe ile z tego jest do zwrotu po spokojnej przymiarce w domu i zastanowieniu 'po co mi / Borysowi to".
Stary 2014-06-25, 06:05   #2949
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Debrah cieszę się, że Amelka ładnie zjadła Polecamy te parówki z lidla

nancy tulę mocno

Lady cieszę się, że placuszki smakują

nawijko kupiliście coś?

sylwia brawa za nocki!!
Ja również polecam parówki z Lidla. ...Misia a Ty masz na myśli te małe "piratki"?
A wogole u mnie to Antonio juz nie chce parowek a kiełbasę i ja gorąco tez polecam kiełbasę z piersi Morliny...Mniammmmmm.

MAJULMI Tu pytałaś. ... na urlop jedziemy w to samo miejsce na Mazury z przyczyn finansowych na nic innego nie możemy sobie pozwolić choć marzyło mi się morze choć na 3..4 dni. Ale

Pozatym u tz zaczyna się kiepsko dziać i pobije bardzo się martwimy.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 07:54   #2950
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki

oj dawno mnie znow nie bylo, wiem zasluzylam sobie na
niestety nie bylam w stanie nadrobic
u Nas ok, Miki coraz wiekszy rozrabiak sie robi
ostatnio mialam nieciekawe sytuacje w pracy takze bylo o czym myslec, teraz mamy duzo wyjazdow sluzbowych takze ciagle wracam pozniej....
ale od lipca mam urlop wiec mam nadzieje ze wtedy uda mi sie zagladac czesciej i w koncu cos pocytowas..

a jak sie czuja nasze mamusie i ich dzidziusie w brzuszkach ??
Dobrze,że już jesteś bo się martwilyśmy

dziewczyny, wyje od wczoraj, ja wiem ze to może Wam się wydać śmieszne ale mam takie żylaki,że masakra
już ostatnio dostałam leki przeciwzakrzepowe a teraz............ mam wylewy pod kolanami na kilkanaście cm wyglądam jakby mnie ktoś pobił jestem załamana,
trzy ciąże wykończył moje ciało jestem młodą kobietą a nie wiem czy kiedykolwiek pokażę nogi, bez operacji naprawdę się nie obejdzie
wszystko zawsze poświęcałam dzieciom, i teraz mnie to zabolało strasznie
zdrowie zdruinowane, ciało zniszczone, przepraszam ale naprawdę mąż jak zobaczył to się wystraszhył bo czegoś takiego nie widział
myslałam,że zostanie odrobinkę kobiecości we mnie,że bęę mieć coś dla siebie a wszystko zabrało mi macierzyństwo
mam takiego doła..... wiem że ludzie mają wieksze problemy ale zakrzepica to jest problem ktory moze zagrażac mojemu życiu
jako najczęstszą przyczyną zgonow po pordzie jest własnie zakrzepica

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-06-25 o 07:59
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 08:22   #2951
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

wczoraj był u nas developer i mierzył popękane ściany i tłuste prześwity od kabli, mamy dwa wyjścia albo nam wchodzą z ekipą na miesiąc i robią wszystko od nowa, razem z malowaniem albo kasa. i teraz nie wiemy co robić:/ bo do naprawy jest tak naprawdę każda ściana:/

Lady chyba Ultra oglądała ten serial

hje sypała kwiatkami ale, że tak jak na procesji?

blogerko dlatego ja nawet się nie porywam z Hanią na wyprzedaże;p Czekam jak moja Mama przyjedzie;p

neti tak piratki
a co jest z tż?

marsi nie martw się żylaki niestety często w ciąży wychodzą. wszystko będzie dobrze, zobaczysz

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2014-06-25 o 08:24
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 08:58   #2952
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

nie nadrabiałam tych 2434235553 dni, kiedy mnie tu nie było, ale od 3 dni podczytuję w miarę regularnie, i spróbuję się tu do was na nowo wbić, a co!

poopisuję co u nad w drzemce Ani poludniowej, bo będzie trochę długiej prywaty

MARSI - ja cię rozumiem, ja przeszłam tylko 1 ciążę, a żylaki mam gorsze niż moja teściowa byłam już u specjalisty, powinnam nosić całe dnie rajstopy uciskowe żeby nie bolało, no i zamierzam je kupić bo co zrobię? poza tym mam skierowanie na opiankowanie nóg, ale kurde cykam się, wolałabym mieć chyba normalnie operację laserową, ale ponieważ tętnica w pachwinie pracuje normalnie, a żylaki są bezpośrednio pod skórą to się nie nadają. No okropnie wyglądają te żylaki, ale jak jest ciepło normalnie chodzę w krótkich gatkach itd no bo nie będę się teraz z tego powodu zażynać w upały. Ale czasem jak patrzę na te nogi to też mi się ryczeć chce

Lady - cudowny pokoik i też podziwiam, że go słyszysz! my planujemy ani zrobić biało-różowy pokoik ale to dopiero, jak zacznie przesypiać cale noce, czyli gdzieś za 10 lat

Debrah - super super! W tesco maja też parówki z 93% mięsa, o takie http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/Produc.../2003120084466

ale niewykluczone, że producentem jest sokołów tak jak szaja pisze

hope, nawijko - gtratulacje!!! super, że nareszcie będziecie na swoim!

Marsi - a brzusio trochę zazdroszczę tych ruchów

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 09:14   #2953
LadyWhisper
Zakorzenienie

kochane martwię się trochę. ile wasze dzieciaki maja wzrostu??? mamy ta żyrafkę na ścianie zmierzyliśmy i wychodzi, ze młody ma 77cm. w bucikach wiec pewnie będzie z 75/76.... weszłam z ciekawości na siatki centylowe (bo mi ciągle nie pasuje, ze młody nosi ciągle rozmiary na 6/9mies 9/12..... No i ledwo zahaczamy o 3 centyl i się zmartwiłam bardzo wagowo jesteśmy ponad 50centyl

Stary 2014-06-25, 09:50   #2954
insolito
Zadomowienie

Lady, Piotrula ma jakieś 87 cm. Większość ludzi mówi, że duży jest, ale my z mężem też dość wysocy, a Ty chyba niespecjalnie to może Pietraszko po Tobie wzrost odziedziczył P.S pokoik piękny Wam wyszedł

Marsi, Mam nadzieję, że humor Ci się polepszył. Brzusio prześliczny

Hope, Nawijka, czekam na fotki mieszkań

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:20   #2955
meneq
Zakorzenienie

Czesc
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
kochane martwię się trochę. ile wasze dzieciaki maja wzrostu??? mamy ta żyrafkę na ścianie zmierzyliśmy i wychodzi, ze młody ma 77cm. w bucikach wiec pewnie będzie z 75/76.... weszłam z ciekawości na siatki centylowe (bo mi ciągle nie pasuje, ze młody nosi ciągle rozmiary na 6/9mies 9/12..... No i ledwo zahaczamy o 3 centyl i się zmartwiłam bardzo wagowo jesteśmy ponad 50centyl

Ostatnio Yae bardzo urosla i wlasnie ma 75cm. Nie martw sie, pewnie wkrotce wystrzeli w gore
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:33   #2956
elllmi
Zakorzenienie

hej

podczytuję Was, ale jakoś nie mam kiedy coś mądrego (albo i nie) napisać

marsi, brzusio

Lady, nie martw się wzrostem Pietraszka, Filip też był do tego czasu niziutki i dopiero ostatnio poszedł w górę i zaczął w ciuszkach na 86 chodzić wzrostem był równy ze swoim kuzynem, który jest 5 miesięcy młodszy

Nawijko, Hope, ale wam fajnie z tymi mieszkaniami, też bym się chciała urządzać od nowa ( a nawijka nieeeeee lubi)

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 11:01   #2957
hope01
Zakorzenienie

Marsi, Ewulka, to póki co na razie polecam uciskowe produkty. MArsi, są specjlne dla kobiet w ciąży. Ewulko jeżeli masz żylaki poniżej pachwin, nie masz wysoko na udach to polecam pończochy, a nie rajstopy. Dużo wygodniej się zakłada.

Lady Dawid ma ok 82 cm

Stary 2014-06-25, 11:16   #2958
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi, Ewulka, to póki co na razie polecam uciskowe produkty. MArsi, są specjlne dla kobiet w ciąży. Ewulko jeżeli masz żylaki poniżej pachwin, nie masz wysoko na udach to polecam pończochy, a nie rajstopy. Dużo wygodniej się zakłada.

Lady Dawid ma ok 82 cm
Hope, wskażesz mi coś?
Stary 2014-06-25, 11:41   #2959
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Hope, wskażesz mi coś?
http://www.aries.eu/pl/avicenum-70-r...iezarnych.html

Z tym, że u mojej mamy jakby co, to te kilka zł będzie taniej w tym momencie ma na sklepie jedną sztuke mówi że dla wysokiej dziewczyny.

Stary 2014-06-25, 11:48   #2960
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.aries.eu/pl/avicenum-70-r...iezarnych.html

Z tym, że u mojej mamy jakby co, to te kilka zł będzie taniej w tym momencie ma na sklepie jedną sztuke mówi że dla wysokiej dziewczyny.
kochana naprawdę????? dawaj konto zaraz Ci przeleje siano
ale jestgeś kochana
Stary 2014-06-25, 11:49   #2961
hope01
Zakorzenienie

Dziewczyny maniaczki Ikeowskie. Powiedźcie mi, czy Ikea wystawia w internecie na stronie wszystkie dostępne produkty? Czy jest tak że np jaki nie ma a na sklepach sa normalnie?

Stary 2014-06-25, 11:50   #2962
Lenova
Wtajemniczenie

Witam

Wpadłam się przywitać i nijako usprawiedliwić.
Własnie mamy etap buntownika dwuletniego (chyba) bo moja córka od jakiegoś miesiąca mówi "nie" na wszystko, mówi to za mało powiedziane, ona krzyczy wszystko jest na "nie", do tego wychodzą nam na raz cztery zęby trzonowe, mamy katar i lęk spearacyjny no i na dokładne mamy gości w domu ciągle , gdzie rówieśnik Blanki to szogun szoguniasty jakich mało ;/
Wybaczcie więc

Jestem z Wami myślami i czasem staram się podczytać conieco.

Buziaki
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 11:52   #2963
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny maniaczki Ikeowskie. Powiedźcie mi, czy Ikea wystawia w internecie na stronie wszystkie dostępne produkty? Czy jest tak że np jaki nie ma a na sklepach sa normalnie?

raczej wszystko jest na stronie a co potrzebujesz?
ja będę jakoś w pryszłym tyg
teraz dużo rzeczy wycofali ja chcialam do leosia dokupic komodę i juz nie ma tej serii
Stary 2014-06-25, 11:53   #2964
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
kochana naprawdę????? dawaj konto zaraz Ci przeleje siano
ale jestgeś kochana
czekaj czekaj powiedz jaki rozmiar bo tak jak mówię, na tą chwile dostępne są ostatnie i nie wiem czy rozmiar bedzie ok

Stary 2014-06-25, 11:55   #2965
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
raczej wszystko jest na stronie a co potrzebujesz?
ja będę jakoś w pryszłym tyg
teraz dużo rzeczy wycofali ja chcialam do leosia dokupic komodę i juz nie ma tej serii
No właśnie ja cały czas szukam takiego czegoś z serii Ikea Glis. Nie mogę zrozumieć czemu tak fajną i praktyczną rzecz wycofali a za używki trochę sobie ludzi krzyczą, a nawet nie wiem ile nówki w sklepie kosztowały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4336411628.jpg (57,5 KB, 12 załadowań)

Stary 2014-06-25, 11:56   #2966
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
czekaj czekaj powiedz jaki rozmiar bo tak jak mówię, na tą chwile dostępne są ostatnie i nie wiem czy rozmiar bedzie ok
mam 171 cm i rajstopy (kurde tylko ponczochy w życiu nosilam ) kuupje roz 3/4 to L-ka chyba
Stary 2014-06-25, 12:00   #2967
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
mam 171 cm i rajstopy (kurde tylko ponczochy w życiu nosilam ) kuupje roz 3/4 to L-ka chyba
no to rozmiar jaki został jest 170/176 jeśli reflektujesz to 35 z przesyłką

Stary 2014-06-25, 12:02   #2968
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
no to rozmiar jaki został jest 170/176 jeśli reflektujesz to 35 z przesyłką
kochana Ty moja, rzuc mi konto na PW
Stary 2014-06-25, 12:03   #2969
hope01
Zakorzenienie

a po porodzie jak pójdziesz z żylakami do lekarza i Ci zaleci np II stopień kompresji to już masz wybór podkolanówki/pończochy/rajstopy w zależności od umiejscowienia żylaków.

A jeżeli chcesz z tych dla ciężarnych większa ilosć to musisz zamówić np na tej stronie, co Ci podałam bo mama akurat na razie nie będzie zamawiać, bo co dopiero jej zamówienia z firmy przyszło

Stary 2014-06-25, 12:07   #2970
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hope, byłam ostatnio w Ikei i nie ma tych zestawów u nas (Katowice)

Marsi, zobacz, czy na pewno nie ma tej Twojej komody, jak pisałam wpadliśmy z przekonaniem ostatnio do sklepu, że nie ma naszej szafy a jednak ostały się ostatnie fronty i się udało dokupić do kompletu, może wam też się uda. A na allegro nie ma? Bo są sklepy które sprzedają Ikeę, może coś znajdziesz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości