|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
ja myśle, że nie ma sensu na siłe zabawiać osób które będą same. Zazwyczaj jeśli ktoś decyduje się na taki układ to potrafi sobie poradzić
Ludzie się mieszają, każdy tańczy z każdym a takie tworzenie zabaw, piosenek na siłe dla osób które są same najczęsciej powoduje, że te osoby własnie nie chcą brać w nich udziału
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Bądź też w pobliżu takich osób koło których nie można się nudzić Nic więcej bym nie robiła, bo czasem takim osobom jest niezręcznie że przyszły same i nie ma co jeszcze tego dodatkowo podkreślać zabawami na siłę ![]() Ciągle nie mogę objerzeć naszego filmu, bo dostaliśmy link ale coś nie działa
|
|
#3333 |
|
Zadomowienie
|
A co ja mam zrobić jak będę miała 8 samotnych wdów?
i żadnych samotnych panów...Niulka piękny ślub wpadka z samochodem to nic a jakie mieliście konkursy? Jakie rzeczy zrobilabys inaczej?
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Corn obejrzałam zdjęcia z Twojego linku ![]() No nie wierzę że ta PMka poszła tak do ślubu
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
Muszę je usadzic obok siebie bo maja nastoletnie dzieci, a młodzież sadzamy oddzielnie (żadna nie ma siostry lub brata tylko dzieci ) a przy stolikach 12 osobowych posadzenie 55 letniej Pani z młodzieżą wróży jeszcze większą katastrofę
|
#3336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zmieniłabym swoje zachowanie, tzn od początku nie czułam stresu przed ślubem, spałam dobrze, nie schudłam itp. a na weselu nie czułam się jak PM, tylko jak gość troszeczkę lepiej ubrany inne PM-ki to są jak takie gospodynie, chcą być na wszystkich zdjęciach, non stop w centrum zainteresowania (takie miałam wrażenia po wszystkich weselach na których byliśmy). Gdy słyszałam, jak chłopak z zespołu nas prosi na środek, to znowu czułam się nieswojo - nie lubię być w centrum zainteresowania po prostu także myślę, że powinnam być bardziej wyluzowana i tyle.... Nie powiem, bo bawiłam się i uśmiechałam do wszystkich, rozmawiałam z kim się dało, ale tak teraz myślę, że to trochę mało.... Zobaczymy jak to wyszło na filmie No i mam dla Ciebie obiecaną rzecz. Nic się nie zniszczyło i nie zgubiło
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
My mamy imię i datę i bardzo się cieszymy z tego. nawet nie myśleliśmy aby mieć jakąś sentencję. Teraz tak sobię myślę ,że jedyne co bym mogła innego dać to "jesteś lekiem na całe zło" słowa piosenki, które chodziły mi po głowie w dniu gdy poznałam mojego narzeczonego
![]() co do osób samotnych na weselu to wszystko zależy od tego jakie są, można je posadzić razem, osobno, wśród osób które znają i tak ktoś powie,że się złe bawił, a inny że super. Na weselach na których byłam sama zawsze dobrze się bawiłam, czy to w kółku czy w parze. 8 wdów to problem ale jeśli nie mają sióstr, braci to może koło znajomych ich posadzić. Siostra mi opowiadała,że była na takim weselu, że jej przyszła teściowa świeża wdowa siedziała z 3 innymi wdowami, zakonnicą i synem alkoholikiem jednej z tych wdów. Siostra siedziała z parami z małymi dziećmi, których wogóle nie znali, a przyszła szwagierka z mężem też wśród obcych ludzi. I co najlepsze narzeczony siostry był świadkiem na tym ślubie( Pan Młody to kuzyn zza płotu), byli tam najlepsi koledzy jego i Pana Młodego oraz jego pół rodziny, a oni wylądowali wśród obcych ludzi. |
|
|
|
#3338 |
|
Zadomowienie
|
no to zrodzilas we mnie niepokój
boję się ze na własnym weselu nie poczuje się jak panna młoda... Tłumacze sobie ze teraz tego nie czuje przez magisterkę i ze jeszcze wszystko się zmieni, oby tak było! Nie znam tych zabaw ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę! ![]() A co do moich wdów to są moje przyszywane ciocie, znają mnie cale życie, nie zapraszam ich rodzin bo to dla mnie obcy ludzie, a wiec na weselu będą jakby same lub z swoimi dziećmi (przyszywanymi moimi kuzynami). Nie mogę posadzić jednej dojrzalej pani przy stoliku 20 latków, wiec muszę je posadzić razem (widywaly się u mnie w domu na rożnych przyjeciach, lidze na to ze mile sobie chociaż porozmawiają) macie inny pomysł na wyjście z tej sytuacji?
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-06-25 o 13:45 |
|
|
|
#3339 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wciąż się jednak waham, a to z uwagi na to, że pierwsze kolczyki są krótkie (w domu zrobię zdjęcia), a drugie długie. Fryzurę zaś będę miała coś w tym stylu![]() obawiam się, że nie będzie ich zupełnie widać spod włosów. Sama nie wiem... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kupiłam taki oto preparat i siedzę sobie ze stopą odzianą w trzy skarpety i w jednym białym bucie ![]() Jak na aliexpress bardzo krótko - zamówione 11.06, a wczoraj je dostałam. Cytat:
Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za doradztwo. Edytowane przez Justyna.kociaczek Czas edycji: 2014-06-25 o 14:10 |
||||||
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
Ad rem
dokładnie, mamy bardzo podobne
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
misia , cashmere Dziękuję za Wasze opinie, bardzo mi pomogły
Bardziej się przyłożę do usadzenia gości.Cytat:
swiat_katarzyny Mnie się wydaje, że posadzenie ich razem to dobry pomysł. Wiem, że łatwiej będzie im znaleźć wspólne tematy do rozmowy. Z innym nastawieniem idzie się na wesela, kiedy ma się te 20-30 lat (wybawić, wyszaleć),a z innym, kiedy jest się starszą osobą (przeżywa się je trochę spokojniej, ceni się bardziej rozmowy - ale bywają wyjątki ). Zapraszaliśmy do nas sąsiadkę, wdowę - ale ona nie przyjdzie, bo jak mówi - strata męża ją boli, a ona nie jest w stanie przebywać wśród małżeństw i par. Myślę, że usadzenie pań razem może być dobrym pomysłem, poczują się komfortowo.
|
|
#3342 |
|
Raczkowanie
|
cude gratki mgr
niulka_1985 piękna i szczegółowa relacja anusia4u duuużo zdrówka kochana oluska227887 gratki zamówienia obrączek ![]() 21klaudyna hortensje są moja teściowa w swoim ogródku ma w kolorze różowym i fiolecie więc sama się zastanawiam aby jej nie buchnąć ![]() missmalezji ![]() sasenka rodzice mojego byłego chłopaka mieli identyczną sytuację z nazwiskiem hehe fajna sprawa ![]() Lusiija gratki udanych zakupów ![]() mysza93 gratki dla TŻ ![]() Buczorek my też mamy datę i imię - a co jest oklepane, nie modne, nie ma dla Nas żadnego znaczenia - tak chcieliśmy tak mamy ![]() Corn kuzyn wiedział o Naszym weselu tak samo jak my o jego ale tak się nie robi, troszkę głupio no ale.... trudno, pannę młodą poznamy dopiero na ich weselu ![]() Co do ludzi bez osób towarzyszących to też będę miała podobny problem bo chyba kilka takich osób się szykuje i też się o nich martwię żeby nie siedzieli jak kołki przy stole ![]() Ten link jest przerażający
|
#3343 |
|
Zadomowienie
|
w sumie to taki normalny. czarny taliowany xD jedyny który pasował. Mój nigdy nie miał garnituru dopasowanego do niego a to był jedyny wiec miłość od 1 wejrzenia. Nie trzeba nawet poprawek. Tanio bo 450zl.
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 46 dni.
|
#3344 |
|
Zadomowienie
|
cudnie sie czytalo! gratuluje raz jeszcze żonko
za każdym razem jak czytam jakąś relacje to sie wzruszam i tym samym nie moge doczekac sie swojego wesela. *ciekawe.., jak ogladalam porody na youtube to tez sie wzruszalam, nie raz poplakalam. a jak sama rodzilam to nic, tylko usmiech na twarzy tym tropem idąc hmmm wzruszam sie nad waszymi relacjami to ciekawe jak bedzie na moim
|
#3345 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3346 | ||
|
Zadomowienie
|
Lusiija gratuluje zakupu garnituru
![]() Cytat:
iliy gratki za rozdane zaproszenia ![]() Justyna.kociaczek mi osobiście podobają sie pierwsze kolczyki (zdradzisz gdzie je kupilaś ?), butki śliczne ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() anusia4u oj biedna, kuruj się kochana niulka_1985 super, świetna i obszerna relacja
|
||
|
|
|
#3347 |
|
Raczkowanie
|
mysza93 nic się nie martw 66 dni to dla facetów "AŻ 66 dni"
monidot dziękuję kochana jeszcze troszkę zostało ale już "bliżej niż dalej" chciałabym mieć już je wszystkie rozdane
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ze spraw ślubnych to tyle, że dziewczyna, która po mnie bierze ślub, zgadza się na podział kosztów i na moją dekorację. Mama załatwiła dekorację trochę taniej, także całkowity koszt nie przekroczy 700zł. Zastanawiałam się nad zamawianiem piwonii, ale chyba wybiorę tańszy zamiennik, podobno są średnio trwałe. I może jutro wyskoczymy na degustację wina, jak zdążymy ![]() Myślicie, że zdążę z kupnem biżuterii i żakietu do sukni w sierpniu
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
Melduję że mamy mieszkanie!!!
Wreszcie! Boże jaka jestem szczęśliwa! A co najlepsze pojechałam je dzisiaj oglądać sama bo Tż był w pracy a właścicielowi pasowało tylko w południe bo jest spoza Białegostoku.Tż martwił się że idę sama, że ten właściciel może mi coś zrobić ale uspokoiłam go że nie ma co się martwić.Mieszkanko w centrum miasta, duże bo ok 50 metrów, duży salon, sypialnia, kuchnia i łazienka plus balkon typu loggia. Blok ma tylko 6 lat więc jest nowy. Cena też dobra! Także zaklepane, i wprowadzamy się 10 lipca. Właściciel chce je jeszcze trochę odświeżyć i zmienić zamki po poprzednich lokatorach. Rozwoziłam też trochę CV po mieście i byłam na solarium ![]() Co do grawerów to u nas jest tylko data ![]() Mój Tż też nie ma garnituru i nie chce kupić! będę musiała go zmusić!
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3351 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
Cytat:
dla Ciebie i dla taty świetna relacja na pewno pogadałaś ile mogłaś ze wszystkimi ![]() Cytat:
i na pewno nie na sklerozę ![]() Cytat:
leci leci! u mnie jutro miesiąc Cytat:
![]() Cytat:
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-06-25 o 17:02 |
||||||
|
|
|
#3352 | |
|
Zadomowienie
|
Póki co to na plaży
![]() a Ysia remontuje ![]() Cytat:
![]() Corn jakichś szczególnych zabaw nie znam, ale teraz sporo tańczy się w kółeczku więc i oni powinni się wybawić. Dodatkowo, jeśli te osoby się znają to też mogą ze sobą zatańczyć, albo poprosić do tańca kogoś "sparowanego". U nas będzie kilka osób bez pary, usadzimy ich w gronie znajomych/rodziny, a o towarzystwo do tańca będą musieli zatroszczyć się sami ![]() Idę oglądać te chińskie podróbki ![]() Niulka relacja jest super! Gratuluję jeszcze raz! ![]() Marlenqa gratki za mieszkanie!
|
|
#3353 |
|
Rozeznanie
|
Znowu mnie nie było kilka dni, ale nie mam po prostu czasu
Ale mam kolejne poczynania zamówiłam welon A wczoraj kupiłam bielizne do ślubu, nawet cena za komplet ok bo 120zł Za tydzień pierwsza przymiarka ![]() Dzieje się, oj kobitki dzieje się ![]() A no i najważniejsze jutro studniówka u mnie Jak ten czas leci...
Żona od 4.10.2014r. ![]() Adam 4.04.2016r. Edytowane przez Agnessssa Czas edycji: 2014-06-25 o 17:22 |
|
|
|
#3354 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje!!
![]() O mamuniu, jutro miesiąc do ślubu!! ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Dziewczyny, widziałyście to? klik
|
|
#3355 |
|
Rozeznanie
|
my będziemy mieć wygrawerowane:
Tysia 25.10.2014 Didek 25.10.2014 tak się do siebie zwracamy
|
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
Cude Gratulacje!! :-D. Ja zakupiłam dziś stanik do ślubu. Kupiłam wkoncu w zwykłym sklepie zapłaciłam 90. Zł i choć nie chciałam najpierw go nawet mierzyć to trzyma biust rewelacyjnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3357 | ||
|
Zakorzenienie
|
niulka_1985super relacja
musiała być mega podniosła i romantyczna atmosfera! Cytat:
![]() Cytat:
Przyszedł dziś szary papier ze sklepu-ewy - będzie na zawieszki i na winietki i menu o ile się na nie zdecydujemy ![]() Oprócz tego zamówiłam u chrzestnego 48 win Monte Negra: ![]() Będziemy mieć w cenie niecałe 10zł - półwytrwanych 12, reszta półsłodkie - różowe, czerwone i białe. Ma nam też załatwić piwo - beczka 30l jest za 140zł, jak robicie bierzecie beczki czy butelkowe? Bo mam rozkminę...
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za opinię i życzenia
|
#3359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a już się bałam że jestem niedoinformowanaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

Ludzie się mieszają, każdy tańczy z każdym 

Bądź też w pobliżu takich osób koło których nie można się nudzić
i żadnych samotnych panów...
wpadka z samochodem to nic
a jakie mieliście konkursy? Jakie rzeczy zrobilabys inaczej? 
inne PM-ki to są jak takie gospodynie, chcą być na wszystkich zdjęciach, non stop w centrum zainteresowania (takie miałam wrażenia po wszystkich weselach na których byliśmy). Gdy słyszałam, jak chłopak z zespołu nas prosi na środek, to znowu czułam się nieswojo - nie lubię być w centrum zainteresowania po prostu
także myślę, że powinnam być bardziej wyluzowana i tyle.... Nie powiem, bo bawiłam się i uśmiechałam do wszystkich, rozmawiałam z kim się dało, ale tak teraz myślę, że to trochę mało.... Zobaczymy jak to wyszło na filmie 

Buty i kolczyki bardzo mi się podobają 

moja teściowa w swoim ogródku ma w kolorze różowym i fiolecie więc sama się zastanawiam aby jej nie buchnąć