Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-25, 12:01   #3331
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

ja myśle, że nie ma sensu na siłe zabawiać osób które będą same. Zazwyczaj jeśli ktoś decyduje się na taki układ to potrafi sobie poradzić Ludzie się mieszają, każdy tańczy z każdym a takie tworzenie zabaw, piosenek na siłe dla osób które są same najczęsciej powoduje, że te osoby własnie nie chcą brać w nich udziału

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 12:14   #3332
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie - u nas na weselu będzie trochę osób bez pary (byli zaproszeni z osobą towarzyszącą, ale nikogo nie zabierają). Co można zrobić, żeby takie osoby nie wynudziły się na zabawie? U nas będzie DJ i wodzirej, więc trochę łatwiej niż w przypadku zespołu. Wiele razy byłam sama na przyjęciach i czasami było mi trudno się wybawić (zwłaszcza, że była jedyną osobą bez pary). Wesele to nie dyskoteka, wiele piosenek było pomyślanych pod zabawę we dwoje, a chciałabym uniknąć niezręcznego samopoczucia gości. Jakieś rady, wskazówki?
Myślę że jedyna rzecz to spróbować usadzić te osoby obok siebie, zawsze to łatwiej się zintegrować Bądź też w pobliżu takich osób koło których nie można się nudzić Nic więcej bym nie robiła, bo czasem takim osobom jest niezręcznie że przyszły same i nie ma co jeszcze tego dodatkowo podkreślać zabawami na siłę

Ciągle nie mogę objerzeć naszego filmu, bo dostaliśmy link ale coś nie działa Czekam aż to poprawią

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 12:16   #3333
swiat_katarzyny
Zadomowienie

A co ja mam zrobić jak będę miała 8 samotnych wdów? i żadnych samotnych panów...

Niulka piękny ślub wpadka z samochodem to nic a jakie mieliście konkursy? Jakie rzeczy zrobilabys inaczej?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 12:34   #3334
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
A co ja mam zrobić jak będę miała 8 samotnych wdów? i żadnych samotnych panów...
O kurcze to już trudniejsza sprawa z usadzeniem.... W tym wypadku to akurat na pewno nie sadzałabym ich obok siebie. W jakim są wieku? Jak będą jakieś osoby od nich z rodziny to bym sadzała koło nich jeśli samotnych panów nie będzie.

Corn obejrzałam zdjęcia z Twojego linku
No nie wierzę że ta PMka poszła tak do ślubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beware 1.jpg (98,4 KB, 156 załadowań)

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 12:53   #3335
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Muszę je usadzic obok siebie bo maja nastoletnie dzieci, a młodzież sadzamy oddzielnie (żadna nie ma siostry lub brata tylko dzieci ) a przy stolikach 12 osobowych posadzenie 55 letniej Pani z młodzieżą wróży jeszcze większą katastrofę
Stary 2014-06-25, 13:31   #3336
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:

Niulka piękny ślub wpadka z samochodem to nic a jakie mieliście konkursy? Jakie rzeczy zrobilabys inaczej?
Konkursy były 2: Rurka i Twister czy jakoś tak.
A zmieniłabym swoje zachowanie, tzn od początku nie czułam stresu przed ślubem, spałam dobrze, nie schudłam itp. a na weselu nie czułam się jak PM, tylko jak gość troszeczkę lepiej ubrany inne PM-ki to są jak takie gospodynie, chcą być na wszystkich zdjęciach, non stop w centrum zainteresowania (takie miałam wrażenia po wszystkich weselach na których byliśmy). Gdy słyszałam, jak chłopak z zespołu nas prosi na środek, to znowu czułam się nieswojo - nie lubię być w centrum zainteresowania po prostu także myślę, że powinnam być bardziej wyluzowana i tyle.... Nie powiem, bo bawiłam się i uśmiechałam do wszystkich, rozmawiałam z kim się dało, ale tak teraz myślę, że to trochę mało.... Zobaczymy jak to wyszło na filmie
No i mam dla Ciebie obiecaną rzecz. Nic się nie zniszczyło i nie zgubiło
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 13:38   #3337
re_nata
Raczkowanie

My mamy imię i datę i bardzo się cieszymy z tego. nawet nie myśleliśmy aby mieć jakąś sentencję. Teraz tak sobię myślę ,że jedyne co bym mogła innego dać to "jesteś lekiem na całe zło" słowa piosenki, które chodziły mi po głowie w dniu gdy poznałam mojego narzeczonego

co do osób samotnych na weselu to wszystko zależy od tego jakie są, można je posadzić razem, osobno, wśród osób które znają i tak ktoś powie,że się złe bawił, a inny że super. Na weselach na których byłam sama zawsze dobrze się bawiłam, czy to w kółku czy w parze.

8 wdów to problem ale jeśli nie mają sióstr, braci to może koło znajomych ich posadzić. Siostra mi opowiadała,że była na takim weselu, że jej przyszła teściowa świeża wdowa siedziała z 3 innymi wdowami, zakonnicą i synem alkoholikiem jednej z tych wdów. Siostra siedziała z parami z małymi dziećmi, których wogóle nie znali, a przyszła szwagierka z mężem też wśród obcych ludzi. I co najlepsze narzeczony siostry był świadkiem na tym ślubie( Pan Młody to kuzyn zza płotu), byli tam najlepsi koledzy jego i Pana Młodego oraz jego pół rodziny, a oni wylądowali wśród obcych ludzi.
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 13:39   #3338
swiat_katarzyny
Zadomowienie

no to zrodzilas we mnie niepokój boję się ze na własnym weselu nie poczuje się jak panna młoda... Tłumacze sobie ze teraz tego nie czuje przez magisterkę i ze jeszcze wszystko się zmieni, oby tak było!
Nie znam tych zabaw muszę je wygooglowax
Nawet nie wiesz jak się cieszę! odezwe się po obronie (w poniedziałek)

A co do moich wdów to są moje przyszywane ciocie, znają mnie cale życie, nie zapraszam ich rodzin bo to dla mnie obcy ludzie, a wiec na weselu będą jakby same lub z swoimi dziećmi (przyszywanymi moimi kuzynami). Nie mogę posadzić jednej dojrzalej pani przy stoliku 20 latków, wiec muszę je posadzić razem (widywaly się u mnie w domu na rożnych przyjeciach, lidze na to ze mile sobie chociaż porozmawiają) macie inny pomysł na wyjście z tej sytuacji?

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2014-06-25 o 13:45
Stary 2014-06-25, 14:07   #3339
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Gratki za zakupy! Buty i kolczyki bardzo mi się podobają Co do kolczyków to bardziej podobają mi się te nowe, zresztą sama mam w podobnym stylu ale jeśli będziesz zakładać ten naszyjnik to jednak wiadomo że bardziej pasują do niego te od kompletu..
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
kolczyki bardziej mi się podobają te z większym kamyczkiem
ja moje kolczyki tego typu niestety sprzedałam bo w ogóle mi nie leżały choć były piękne to nie w moim stylu
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
pierwsze
Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Justyna.kociaczek bardzo ładne buty!
Dziękuję Kochane Wciąż się jednak waham, a to z uwagi na to, że pierwsze kolczyki są krótkie (w domu zrobię zdjęcia), a drugie długie. Fryzurę zaś będę miała coś w tym stylu

obawiam się, że nie będzie ich zupełnie widać spod włosów. Sama nie wiem...

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Miałam chwile zwątpienia czy hortensje to dobry pomysł na stół bo niektórzy mi mówili że to takie pospolite kwiaty ale dziś ściałam w ogrodzie hortensje i wyglądają cudnie. Foto w załączniku
Są cudne i nie trzeba się z nimi dużo namęczyć, aby je ładnie ułożyć.
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
my mamy .. I slubuje Ci milosc 06.09.2014
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasze obrączki będą miały analogiczny grawer.

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Pierwsze kolczyki sa śliczne Buty też świetne i na pewno uda Ci się je rozchodzić
Oby, pracuję nad nimi Kupiłam taki oto preparat
i siedzę sobie ze stopą odzianą w trzy skarpety i w jednym białym bucie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Justyna.kociaczek, wzięłabym pierwsze, ile czekałaś na ich przyjście?
Jak na aliexpress bardzo krótko - zamówione 11.06, a wczoraj je dostałam.

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Oczywiście wszem i wobec będę się chwalić że jestem żoną i mam obrączkę.
Hmm... ja się tam chwalić nie będę, jeżeli ktoś zapyta - odpowiem, jeżeli poprosi - pokażę.

Cytat:
justyna.kociaczek Bardzo ładne buty. Najbardziej podobają mi się kolczyki z pierwszego zdjęcia.
Jeszcze raz Wszystkim dziękuję za doradztwo.

27.09.2014r.

Edytowane przez Justyna.kociaczek
Czas edycji: 2014-06-25 o 14:10
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 14:17   #3340
Robusta
Wtajemniczenie

Ad rem

dokładnie, mamy bardzo podobne

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 14:43   #3341
cornflower_girl
Zakorzenienie

misia , cashmere Dziękuję za Wasze opinie, bardzo mi pomogły Bardziej się przyłożę do usadzenia gości.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Corn obejrzałam zdjęcia z Twojego linku
No nie wierzę że ta PMka poszła tak do ślubu
Mam nadzieję, że jednak nie poszła... Te i inne kreacje zamieszczone na tej stronie są straszne. Dobrze, że się nie ugięłam, bo siostra bardzo gorąco mnie namawiała na suknię made in china.

swiat_katarzyny Mnie się wydaje, że posadzenie ich razem to dobry pomysł. Wiem, że łatwiej będzie im znaleźć wspólne tematy do rozmowy. Z innym nastawieniem idzie się na wesela, kiedy ma się te 20-30 lat (wybawić, wyszaleć),a z innym, kiedy jest się starszą osobą (przeżywa się je trochę spokojniej, ceni się bardziej rozmowy - ale bywają wyjątki ).

Zapraszaliśmy do nas sąsiadkę, wdowę - ale ona nie przyjdzie, bo jak mówi - strata męża ją boli, a ona nie jest w stanie przebywać wśród małżeństw i par. Myślę, że usadzenie pań razem może być dobrym pomysłem, poczują się komfortowo.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 15:06   #3342
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

cude gratki mgr

niulka_1985 piękna i szczegółowa relacja

anusia4u duuużo zdrówka kochana

oluska227887 gratki zamówienia obrączek czekam na foto jak już je odbierzecie

21klaudyna hortensje są moja teściowa w swoim ogródku ma w kolorze różowym i fiolecie więc sama się zastanawiam aby jej nie buchnąć

missmalezji

sasenka rodzice mojego byłego chłopaka mieli identyczną sytuację z nazwiskiem hehe fajna sprawa

Lusiija gratki udanych zakupów

mysza93 gratki dla TŻ

Buczorek my też mamy datę i imię - a co jest oklepane, nie modne, nie ma dla Nas żadnego znaczenia - tak chcieliśmy tak mamy

Corn kuzyn wiedział o Naszym weselu tak samo jak my o jego ale tak się nie robi, troszkę głupio no ale.... trudno, pannę młodą poznamy dopiero na ich weselu
Co do ludzi bez osób towarzyszących to też będę miała podobny problem bo chyba kilka takich osób się szykuje i też się o nich martwię żeby nie siedzieli jak kołki przy stole
Ten link jest przerażający
Stary 2014-06-25, 15:30   #3343
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:

Lusija Gratuluję Jaki garniak upolowaliście?
w sumie to taki normalny. czarny taliowany xD jedyny który pasował. Mój nigdy nie miał garnituru dopasowanego do niego a to był jedyny wiec miłość od 1 wejrzenia. Nie trzeba nawet poprawek. Tanio bo 450zl.

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 46 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 15:42   #3344
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Relacja cz. 3

Szliśmy do ołtarza ...
cudnie sie czytalo! gratuluje raz jeszcze żonko
za każdym razem jak czytam jakąś relacje to sie wzruszam i tym samym nie moge doczekac sie swojego wesela.

*ciekawe.., jak ogladalam porody na youtube to tez sie wzruszalam, nie raz poplakalam. a jak sama rodzilam to nic, tylko usmiech na twarzy
tym tropem idąc hmmm wzruszam sie nad waszymi relacjami to ciekawe jak bedzie na moim

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:02   #3345
201604261006
Konto usunięte

niulka_1985 piękna relacja!

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
mysza93 gratki dla TŻ
dzięki

Zostało 66 dni a mój Tż nadal nie chce kupić garnituru
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:15   #3346
monidot
Zadomowienie

Lusiija gratuluje zakupu garnituru

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Do mnie właśnie zadzwonił mąż że otrzymał telefon od naszego fotografa że jest gotowy nasz film Miał być max 1.5h bo ta firma takie robi a okazało się że wyszło 2.5 h Ponoć było tyle fajnych momentów że nie dało rady krócej Ma nam zaraz wysłać link do niego. Chyba się posikam z radości
Super

iliy gratki za rozdane zaproszenia

Justyna.kociaczek mi osobiście podobają sie pierwsze kolczyki (zdradzisz gdzie je kupilaś ?), butki śliczne

Cytat:
a ja mam jutro przymiarke ;D I bede dobierac bolerko, bizu i bielizne
plus probna fryzura
Super, pochwal się jak będziesz mieć zdjęcia

Cytat:
Od dziś mgr
Stawiam wszystkim
Gratulacje

anusia4u
oj biedna, kuruj się kochana

niulka_1985 super, świetna i obszerna relacja
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:29   #3347
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

mysza93 nic się nie martw 66 dni to dla facetów "AŻ 66 dni"

monidot dziękuję kochana jeszcze troszkę zostało ale już "bliżej niż dalej" chciałabym mieć już je wszystkie rozdane
Stary 2014-06-25, 16:35   #3348
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
bardorja widocznie podpisywała się zle
w końcu podpisujesz akt małżeństwa a po małżeństwie nazywasz się juz inaczej
3 razy mi powtórzyła, żebym pamietala ze juz nazywam sie inaczej po mszy
Absolutnie NIE podpisuje się w kościele nowym nazwiskiem !!! Dokument z USC ważny jest dopiero, gdy ksiądz zaniesie potwierdzenie zawarcia małżeństwa do USC - i ma na to 7 dni. Także misia chyba Cię babka jednak źle poinformowała....

U nas ze spraw ślubnych to tyle, że dziewczyna, która po mnie bierze ślub, zgadza się na podział kosztów i na moją dekorację. Mama załatwiła dekorację trochę taniej, także całkowity koszt nie przekroczy 700zł. Zastanawiałam się nad zamawianiem piwonii, ale chyba wybiorę tańszy zamiennik, podobno są średnio trwałe. I może jutro wyskoczymy na degustację wina, jak zdążymy

Myślicie, że zdążę z kupnem biżuterii i żakietu do sukni w sierpniu

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:36   #3349
marlenqa22
Zadomowienie

Melduję że mamy mieszkanie!!!

Wreszcie! Boże jaka jestem szczęśliwa! A co najlepsze pojechałam je dzisiaj oglądać sama bo Tż był w pracy a właścicielowi pasowało tylko w południe bo jest spoza Białegostoku.
Tż martwił się że idę sama, że ten właściciel może mi coś zrobić ale uspokoiłam go że nie ma co się martwić.
Mieszkanko w centrum miasta, duże bo ok 50 metrów, duży salon, sypialnia, kuchnia i łazienka plus balkon typu loggia. Blok ma tylko 6 lat więc jest nowy. Cena też dobra! Także zaklepane, i wprowadzamy się 10 lipca. Właściciel chce je jeszcze trochę odświeżyć i zmienić zamki po poprzednich lokatorach.

Rozwoziłam też trochę CV po mieście i byłam na solarium

Co do grawerów to u nas jest tylko data

Mój Tż też nie ma garnituru i nie chce kupić! będę musiała go zmusić!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 16:49   #3350
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Absolutnie NIE podpisuje się w kościele nowym nazwiskiem !!! Dokument z USC ważny jest dopiero, gdy ksiądz zaniesie potwierdzenie zawarcia małżeństwa do USC - i ma na to 7 dni. Także misia chyba Cię babka jednak źle poinformowała....
dokładnie! PANIEŃSKIM należy się podpisać Przecież już brałam ślub i wiem jak się podpisałam

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 17:00   #3351
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Od dziś mgr
Stawiam wszystkim
gratulacje
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Miałam chwile zwątpienia czy hortensje to dobry pomysł na stół bo niektórzy mi mówili że to takie pospolite kwiaty ale dziś ściałam w ogrodzie hortensje i wyglądają cudnie. Foto w załączniku
przepiękne są
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dziewczyny tylko melduje ze zyje, jutro mam pierwszy egzamin, wiec prosze o kciuki. W czw tata ma kontrolne badania-prosze o dwa razy wieksze kciuki
Wpadne do was w weekend!

dla Ciebie i dla taty
Cytat:
CZAS NA RELACJĘ!
świetna relacja dobrze, że z samochodem jakoś się udało, wtedy pewnie okropne uczucie, ale teraz można się śmiać na pewno pogadałaś ile mogłaś ze wszystkimi
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Jesteśmy na etapie co na obraczce? Wiem że pytanie już było pewnie milion razy nie mogę znaleźć

Dziewczyny co macie lub będziecie miały wygrawerowane?
Moja kumpela ma `Kowalska od 7.07.2012` a jej facet 'jestem mężem od .. '
Hm chciałabym datę i imię męża a on datę i moje ale nie wiem czy to już
my mamy datę i imię i nie sądzę, żeby to było oklepane i na pewno nie na sklerozę

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
bardorja, każdy ma inny pogląd na tą sprawę i inne grawerowe "zachcianki" Wg mnie w przypadku grawerów nie ma czegoś takiego jak oklepane, modne, niemodne. Grawerujcie to, co Wam serce podpowiada, jak chcecie imiona i datę to grawerujcie imiona i datę. Argument, że "po co imię męża jak go nigdy nie zapomnę" mnie rozwalił, tu chodzi przecież o symbol, a nie ściągę

U mnie 80 DDŚ! Niby nic, ale pamiętam, jak jeszcze chwilkę temu świętowałam studniówkę, a tu już 1/5 z tego czasu minęła... zleci jak nie wiem!
podpisuję się rękami i nogami
leci leci! u mnie jutro miesiąc
Cytat:

I na deser suknie katalogowe vs. podróbki z Chin. Dużo zdjęć.

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

Wreszcie! Boże jaka jestem szczęśliwa! A co najlepsze pojechałam je dzisiaj oglądać sama bo Tż był w pracy a właścicielowi pasowało tylko w południe bo jest spoza Białegostoku.
Tż martwił się że idę sama, że ten właściciel może mi coś zrobić ale uspokoiłam go że nie ma co się martwić.
Mieszkanko w centrum miasta, duże bo ok 50 metrów, duży salon, sypialnia, kuchnia i łazienka plus balkon typu loggia. Blok ma tylko 6 lat więc jest nowy. Cena też dobra! Także zaklepane, i wprowadzamy się 10 lipca. Właściciel chce je jeszcze trochę odświeżyć i zmienić zamki po poprzednich lokatorach.
to super, gratulacje!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-06-25 o 17:02
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 17:12   #3352
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Dziewczyny a enzunio to się pojawia w ogóle?
Póki co to na plaży
a Ysia remontuje

Cytat:
U mnie 80 DDŚ! Niby nic, ale pamiętam, jak jeszcze chwilkę temu świętowałam studniówkę, a tu już 1/5 z tego czasu minęła... zleci jak nie wiem!
Nic mi nie mów! Ja zaczynam pomału łapać stresa...

Corn jakichś szczególnych zabaw nie znam, ale teraz sporo tańczy się w kółeczku więc i oni powinni się wybawić. Dodatkowo, jeśli te osoby się znają to też mogą ze sobą zatańczyć, albo poprosić do tańca kogoś "sparowanego". U nas będzie kilka osób bez pary, usadzimy ich w gronie znajomych/rodziny, a o towarzystwo do tańca będą musieli zatroszczyć się sami
Idę oglądać te chińskie podróbki

Niulka relacja jest super! Gratuluję jeszcze raz!

Marlenqa gratki za mieszkanie!
Stary 2014-06-25, 17:20   #3353
Agnessssa
Rozeznanie

Znowu mnie nie było kilka dni, ale nie mam po prostu czasu Cały czas w biegu, robota, dom, robota, dom i tak w kółko....

Ale mam kolejne poczynania zamówiłam welon

A wczoraj kupiłam bielizne do ślubu, nawet cena za komplet ok bo 120zł

Za tydzień pierwsza przymiarka

Dzieje się, oj kobitki dzieje się

A no i najważniejsze jutro studniówka u mnie
Jak ten czas leci...

Edytowane przez Agnessssa
Czas edycji: 2014-06-25 o 17:22
Agnessssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:33   #3354
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!

O mamuniu, jutro miesiąc do ślubu!!

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Dziewczyny, widziałyście to? klik
Stary 2014-06-25, 18:39   #3355
TysiaBB1989
Rozeznanie

my będziemy mieć wygrawerowane:
Tysia 25.10.2014
Didek 25.10.2014
tak się do siebie zwracamy
Stary 2014-06-25, 18:40   #3356
kasia1201
Rozeznanie

Cude Gratulacje!! :-D. Ja zakupiłam dziś stanik do ślubu. Kupiłam wkoncu w zwykłym sklepie zapłaciłam 90. Zł i choć nie chciałam najpierw go nawet mierzyć to trzyma biust rewelacyjnie

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:43   #3357
mojakaren
Zakorzenienie

niulka_1985super relacja
musiała być mega podniosła i romantyczna atmosfera!

Cytat:
strasznie zasuwa ten czas! też mam takie spostrzeżenie od kiedy liczba dni jest już dwucyfrowa

Cytat:
Moja babcia też wdowa zdziwiona, że nie dostała zaproszenia z osobą towarzyszącą

Przyszedł dziś szary papier ze sklepu-ewy - będzie na zawieszki i na winietki i menu o ile się na nie zdecydujemy

Oprócz tego zamówiłam u chrzestnego 48 win Monte Negra:

Będziemy mieć w cenie niecałe 10zł - półwytrwanych 12, reszta półsłodkie - różowe, czerwone i białe.

Ma nam też załatwić piwo - beczka 30l jest za 140zł, jak robicie bierzecie beczki czy butelkowe? Bo mam rozkminę...

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:44   #3358
niulka_1985
Zadomowienie

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za opinię i życzenia dostałam od siostry 1 zdjęcie i Wam wstawię. Więcej będzie, gdy fotograf skończy obróbkę, a to może potrwać, bo dziś dzwonił, aby odwołać piątkowy plener i mówił, że zrobił 50 zdjęć i zostało jakieś 880
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0936.jpg (41,2 KB, 399 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 19:03   #3359
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
dokładnie! PANIEŃSKIM należy się podpisać Przecież już brałam ślub i wiem jak się podpisałam
No tym razem i ją wiedziałam lepiej a już się bałam że jestem niedoinformowana

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 19:09   #3360
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Relacja cz. 3

Oczepiny mieliśmy standardowe do tego były 2 konkursy dla gości. W trakcie wesela mieliśmy jeszcze różne zabawy integracyjne np. red bull, krasnoludek, pociąg i coś tam jeszcze..... O godz. 2 zatańczyliśmy ostatni taniec na płytę i panowie foto-video się zmyli. Chciałam mieć sesję z użyciem zimnych ogni, ale cały czas padało i było zimno, więc nie udało się
KONIEC
co to za zabawy??
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości