|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Tycikata, super ta kiecka
małe przeróbki i będzie okej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Poćwiczone dywanowce
![]() 10 minut brzuch 10 minut nogi 5 minut pupa Zaraz poodpisuje wam, tylko idę nałożyć Jantar i naftę na czuprynę jutro idę podciąć końcówki, bo podcinałam je chyba w lutym...A w ogóle dzisiaj byłam na peelingu kawitacyjnym - w pakiecie był kwas pirogronowy i maska kremowa. Zapomniałam wyjąć kolczyka z języka i mi tak śmiesznie prąd poszedł w buzi, a potem czułam jakbym metal żuła xD Ale oczywiście jak tylko sobie przypomniałam o tym żelastwie to wyjęłam
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nieźle
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinko jestem z Wami cały czas
czytam na bieżąco co u Was słychać, ale jakoś tak nie mam co pisać
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Mam nadzieję, że po operacji już będziesz mieć wszystko z głowy i problemy miną
A zdjęciami kusisz.... Aż Ci zazdroszczę normalnie tej pogody!Nawet jakbyś coś zjadła, to jesteś rozgrzeszona przez @ No niby na tyle rzeczy co miałam to i tak nieźle, ale zawsze mogło być lepiej... no nic, jeszcze jednego wykładowcy dorwać nie mogłam przez 1,5 tygodnia, a teraz ma urlop do 7 lipca i d.pa z moim zaliczeniem ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Czekoladka Uhuhuuu...poszalałaś Gala mma <3 lofffciam!!!!!!!! Za trzymanie diety i ćwiczenia!!!
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-06-24 o 21:39 |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tam słychać?
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Margot Następna co poszalała w długi łikend
A i dobrze, młoda to się baw Jak tam Twoja dietka, hmm...![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Tycikata Sukienka łaaaadna ? !!!! Wiem co miałam Ci napisać Miętowe torebki, a bardziej takie większe nieokreślone coś na złotym łańcuszku, ale w sam raz na wesele się nadaje, bo sama kupiłam za 19.99zł ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Heroine A no...delikatnie mnie popieściło Aj coś nie mogę się wdrążyć w te ćwiczenia Ale przynajmniej 6-5 dni w tygodniu robię to minimalne "cokolwiek" różnic brak, zmian w ciele też, ale przynajmniej się dobrze czuję ze sobą.Jak brzuszek w ogóle? Cokoooolwiek lepiej? ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Meeedzik Nooo, bez jaj!!! opowiadaj co tam u Ciebie, pisz co trzymasz teraz na głowie Pewno olejem się pochlapałaś jakimś
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-06-24 o 21:46 |
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuję znacznie lepiej
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinko a nic nowego, praca dom - jakieś imprezki, spotkania ze znajomymi i leeeci
![]() Dziś nawet udało mi się zaspać do pracy na popołudniu Zoska jak Ty mnie znasz olej zmyłam o 20.00 a miałam sese na skalpie i sezamowy na długości a widziałam w Lidlu olej lniany po 5,99zł i kusi mnie teraz ![]() Po myciu miałam mixa z różnych odżywek i masek do tego dodałam łyżeczkę mąki ziemniaczanej i włosy mam teraz taaakie miękkie i gładkie
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Kupuj, drogi nie jest
Ty to już masz pewnie taką kolekcję tych olejów, odżywek, masek że głowa mała Jak wrócę do wrocka to znowu olej z pestek winogron wraca do gry Też kupię tabsy drożdżowe i zobaczymy czy będą efekty
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska mąki ziemniaczanej dziś pierwszy raz używałam
a daje to, że wygładza włosy, dociąża, nadaje blasku tu możesz poczytac coś więcej KLIK ![]() Hehe własnie nie mam dużo masek ani olejów z olejów mam tylko sesę ale to na sam skalp daję, bo szkoda mi olej sezamowy i alterrę z rossmana ![]() z maskami też ciemniutko w sumie mam 4 tylko już mi przeszedł szał kupowania hehe. Dlatego tak myślę o tym oleju bo nie mam czym się ciapkać
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik, przynajmniej się nie nudzisz
Łooo, zaspałaś mówisz? ![]() U Ciebie jak zwykle- SPA dla włosów
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam ani jednej, no ale fakt pokończyłam miałam kallosa mlecznego, w sumie bez szału
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wszystko pozaliczane? czym zwozisz rzeczy?
|
|
|
|
#4697 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona jest taka niby kremowa, wpadająca w różowo-brzoskwiniowy odcień. Sama nie wiem co to za kolor.Kurde, no właśnie - nie jest ona za jasna na wesele..? oj dziękuję ja tam nie czuje się jeszcze za dobrze w swoim ciele, ale wczoraj byłam u rodziców i zauważyli, że faktycznie niby coś wyszczuplałam. Hm.....Cytat:
![]() mam 68kg ja tam widzę jeszcze grubego walenia, ale chcę zgubić tak do 5kg, myślę, że mi styknie ![]() kurrrde, szkoda, że wczoraj już Twojego posta nie doczytałam, bo zamówiłam sobie wieczorem TAKĄ torebkę ![]() ale tak sobie teraz myślę, że nie wiem, czy dobrze zrobiłam, chyba nie będzie pasować do moich butów - w zał. :/ |
||
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
zooska dieta
cały czerwiec jem jak chce i ciągle motywacji do zmiany menu nie mam może nie zjadam pszennego pieczywa na tony czy tabliczki czekolady na II śniadanie ale żółty ser czy tościk na kolacje się zdarza![]() Już się pakujesz, szybko sesja zleciała (pewnie tylko w moim odczuciu ), a egzaminów miałaś sporo z tego co pamiętam![]() heroine powrócę jeszcze do postu z zeszłego tygodnia, to paskudne menu z kulkami czekoladowymi i salami było na wyjeździe a wiadomo u kogoś jem to co jest w lodówce, w domu mam indyczka pieczonego moje menu jest teraz standardowo-zwyczajne, bez objadania ale jeszcze do menu "redukcyjnego" nie chce wracać, po prostu muszę odpocząć chyba od myślenie o jedzeniu 24/7.Z tego co wyczytałam to nadal Cię jakaś "zaraza" trzyma, tyle czasu, współczuje takich sensacji meeedzik jak to Ty nie masz nic ciekawego do opowiedzenia? świat się kończy Maka ziemniaczana? Czego to się dla urody nie robi ![]() U mnie dziś poranna akcja, kupowania żelu do prania spod lady Zakupy też zrobić musiałam spożywcze, więc dwa kursy rano zaliczone bo rąk mi "zbrakło" jogurt owocowy ale niby bio super hiper- robię co mogę, ale naturalny jogurt (także z dodawanymi własnoręcznie owocami) mi nie smakuje, wszędzie ten posmak wyczuje
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochane
Czekoladka fajnie że miałaś taki intensywny week, czasem i tak jest potrzebne, człowiek czuje że żyje ![]() Monia ponownie zazdroszczę pogody u nas ciepło ale nie żeby się opalać, tylko chodzimy w krótkim rękawku, a ja bym już poopalała dupkę. Lubię mieć nogi opalone ![]() Pochwal się tatuażem !!!!!!!!! ja planuję zrobić w ciągu kilku miesięcy :P Heroine cieszę się, że już z brzuszkiem lepiej szkoda że nie masz zdjęć ![]() ja mam jedno z ostatniego wesele, ale nie widać mnie w całej okazałości tylko od połowy :P podam zaraz poniżej :P Tycikata mnie sie podobają obydwie sukienki bardzo korzystnie wyglądasz naprawdę ![]() Zosia za ćwiczonka fajnie że masz już wakacje, zazdroszczę. Ja marzę już o urlopie bo jestem zmęczona, mam dość pracy, chcę odpocząć od miejsca i ludzi ![]() Madzia jak zwykle SPA na włosy, aż z tego wszystkiego i ja nałoże Alterrę pomarańczową ( olejek ) na włosy na noc, dawno tego nie miałam, akurat rano będę myć włosy ![]() Ja mam problem z brzuchem, musze się wybrać do lekarza. Musze przyznać, że przez pół życia boli mnie brzuch, mam jakąś nietolerancje na pewno. Przyzwyczaiłam się już do bólu, ale mam dość, co zjem zaraz boli mnie brzuch, czuję jak mam guzy na podbrzuszu, wybulwia mi takie góle i mnie po prostu boli, czuję straszny dyskomfort. Nie mam pojęcia do kogo się z tym zgłosić, idę w piątek do rodzinnego po wyniki z morfologii i zapytam, może da mi gdzies skierowanie. Mogę też zrobić testy na nietolerancje pokarmową ( 96 produktów ) ale to koszt 430 zł, jeśli jakiś lekarz mi nie pomoże to wydam tą kasę, bo nie zniosę tego bólu... Byłam dziś na siłowni i biegałam na bieżni 1h myślałam że zejdę stamtąd, dawno się tak nie zmęczyłam, ale teraz jestem happy ; )) Podrzucam zdjęcie z ostatniego wesela
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-06-25 o 19:00 |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine hehe na spa zawsze czas znajdę
A no zaspałam i to dlatego, że Tż z nocki wrócił i spał jak zabity, a ja razem z nim ![]() Zoska 4 to mało jak kiedyś miałam z 10 więcej i z tych czterech już mam 2 na wykończeniu, a trzeciej połowę także cieniutko u mnie odżywki też już wykańczam, może na 3-4 razy każdej mi starczy ![]() kallos kiedyś mi służył, ale później jakoś przestał nie wiem czemu. Teraz bardzo lubię maskę Eveline 8w1 z Biedronki na promce była kiedyś super mam po niej włoski ![]() Jak masz gdzieś Tesco to zobacz za maskami bingo spa, one tez są bardzo dobre Margot hehe a co Was będę zanudzać opowieściami u mnie tez diety nie ma, własnie zjadłam frytki z tzatzykami na kolację A widzisz ostatnio wyczytałam o cudownych właściwościach mąki ziemniaczanej ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Tinek fotki widziałam już na fb pięknie wyszliście no i widać, że zabawa udana, bo uśmiechy od ucha do ucha ![]() A w ogóle Monia pokazuj tatuaż
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotke widziałam na fb bardzo ładnie razem wyglądacie
|
|
|
|
|
#4702 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za miłe słowa
![]() Cocktail bardzo możliwe, moja mama ma całe życie problemy żołądkowe, z jedzeniem, dużo rzeczy nie może jeśc. Siostra za to zero problemu, muszę się przebadać, tylko za bardzo nie wiem co gdzie i jak, może ten rodzinny pomoże
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam wiecznie problemy, babcia i ciocia też także u mnie to chyba rodzinne ;/ Chyba najpierw do lekarza rodzinnego idź na pewno Cie poinformuje co z tym zrobić dalej.
|
|
|
|
#4704 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny !!
![]() pamiętacie jeszcze mnie ?
|
|
|
|
#4705 |
|
Zadomowienie
|
Ja ja ja pamiętam
heeeeej ))))) napisz co u Ciebie, co porabiasz, gdzie się podziewasz ?
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka gdzieś Ty sie podziewała kobito ? opowiadaj co u Ciebie
![]() A ja dzisiaj zaliczyłam zumbe, a możecie polecić jakieś treningi w domu ? Chyba musze wrócić do jakiś siłowych mam nike trening na xboxa ale aktualnie mój telewizor to stary dziad co nie obsługuje takich rzeczy (poprzedni sie popsuł, bo zwaliliśmy z Pluszkiem ale ciii )
|
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
Tinek, Cocktail - wieem nie było mnie tu w ujjj czasu i jeszcze dłużej !
ale czytałam Was czasem tylko nie udzielałam się . A teraz co u Mnie ? Mieszkam dalej w Uk pracuje też dalej w Hotelu po 12 h czasem i dlatego czasu nie miałam by tu siedzieć .Widzę że dalej te same dziewczynki tu siedzą faaaaajnie tak wrócić i widzieć znajome twarze
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
hellloooł
No wreszcie mam czas żeby popisać Więc najpierw krótko co u mnie a potem będę odpisywać ![]() U mnie gorąco cały czas choć noce chwilowo chłodne się zrobiły ale to dobrze, bo lepiej się śpi Niby na weekend burze zapowiadają ale ta pogoda się nigdy tutaj nie sprawdza i choć kilka razy już deszcz zapowiadali to od dobrego miesiąca nawet kropla nie spadła :/ Waga nadal mi stoi bo okres znowu rozkręca mi się tydzień.... Znowu mam ten problem co kiedyś tydzień plamień i jakiś skrzepów i ból brzucha a po tygodniu dopiero dostaje normalny okres :/ tak więc prawie 2 tygodnie się męczę :/ musze iśc do gina ale pewnie tabsy będzie mi kazał brac i tyle W sobotę idę do pracy na 20 do 24 a w niedziele niestety już normalnie o 16 do 24. Dietke trzymam idealnie, nic nie grzeszę, jezdzę na roweryku w miare możliwości mojego brzucha :/ Wczoraj zrobiłam sobie tatuaż taki malutki na ręku kosztował mnie 120 euro!!!!! szkoda mi było tyle kasy dać no ale tak bardzo chciałam już go mieć więcej w DE na pewno tatuażu nie zrobię bo te ceny są nienormalne. Zaraz wrzucę wam fotkę
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Moja grupa krwi
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-27 o 00:22 |
|
|
|
#4710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja pitolę! Jak to możliwe że nie mam Cie w znajomych na wizażu?? i nie mogę obejrzeć Twojego albumu !
wysłałam zaproszenie jak zaakceptujesz to możesz też moje 3 albumy obejrzeć ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
O wiele lepiej się czuję My z Madzią to mamy podobne myślenie i gusta No w sumie masz rację kawa to tylko kawa ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
także w pracy mam luzik i spokój ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Ale Ci zazdroszczę no i gratuluję świetna robota Migoteńko!! ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
ja nie znoszę tego "sportu", nie mogę patrzeć jak się tłuką i rzucają sobą o ziemię Kurde ja już nie pamiętam, kiedy na jakiejś imprezie byłam fajnie masz korzystaj póki możesz i to jak najdłużej!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

małe przeróbki i będzie okej 

No niby na tyle rzeczy co miałam to i tak nieźle, ale zawsze mogło być lepiej... no nic, jeszcze jednego wykładowcy dorwać nie mogłam przez 1,5 tygodnia, a teraz ma urlop do 7 lipca i d.pa z moim zaliczeniem 
co tam słychać?

ona jest taka niby kremowa, wpadająca w różowo-brzoskwiniowy odcień. Sama nie wiem co to za kolor.
moje menu jest teraz standardowo-zwyczajne, bez objadania ale jeszcze do menu "redukcyjnego" nie chce wracać, po prostu muszę odpocząć chyba od myślenie o jedzeniu 24/7.
jogurt owocowy ale niby bio super hiper- robię co mogę, ale naturalny jogurt (także z dodawanymi własnoręcznie owocami) mi nie smakuje, wszędzie ten posmak wyczuje

(poprzedni sie popsuł, bo zwaliliśmy z Pluszkiem ale ciii