Panny Młode 2015 cz. 22 :) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-26, 18:43   #841
Kiciakowa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
No właśnie uważam że w pół godziny to będzie tak ma hura i szkoda mi nawet na pół godziny opuszczać wesele

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
szkoda ci na pół godziny opuścić wesele, a jednocześnie nie chcesz, żeby dłużej trwało?
przecież ona pójdzie na podwórko pewnie tylko czy coś - prawie to samo jakby wyszła tylko się przewietrzyć, nawet nie wyjdzie z ogrodu restauracji
Stary 2014-06-26, 18:47   #842
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość

Byłam już milion razy na stronie tego salonu
Ale ja niestety nie lubię rybek, a to mi na taką pół-rybkę wygląda...

Ej chwila, teraz pod Twoim linkiem sQuaara wyświetla mi się inna suknia niż za pierwszym razem
dla pewnosci: ma byc ta http://www.salonloretta.pl/suknie_wy...z?wid=229&pn=9
AUGUSTA za 2490

podobna do hope anny Kary.. i to nie rybka a podoba mi sie ze podkresla biodra jednak i ja jak załozyłam hope to jako wysoka fajnie wygladalam: podielilo mnie na 3 czesci: koronki, pozniej sexi opiete i rozszerzone na dole tylko ze hope miałą tiulowy dół ale 2k wiecej... :O

mierzylam hope 2ga od gory
http://www.annakara.com/kolekcja/kolekcja-2014/hope
a zastanawiam sie czy by do tej augusty nie dorobic takiej spodnicy tiulowej jak ma hope na ostatnim zdjeciu ;-)
tylko na kosciol zebym byla taka ksiezniczkowa

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja kupuję takie chusteczki w rossmanie które wrzuca się do pralki i zamiast farbować ciuchy to farbuje na te chusteczki w razie czego ale raczej piorę ze sobą podobne kolory
w lidlu tez takie są wrzucam jak piore rozowe z czerwonym
ja piore tez raczje podobne a osobne 4 prania to szary, bialy, czarny, czerwony(jesli brakuje mi chusteczek)

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
No to lipa. Bo ja godzinę ślubu ustaliłam wcześniej ze względu na to, że będę głodna jak od rana ze stresu nic nie zjem

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
U nas zamiast rosołu będzie borowikowa

Wysłane z mojego GT-S7580
ale zazdroszcze ze sie zdecydowaliscie na cos innego niz rosół.. u mnie by nie przeszło a tak bardzo chcialabym pomidorowa.. myslicie ze moge poprosic zeby do mojej wazy dali pomidorowa?
Stary 2014-06-26, 18:49   #843
kruella_de_mon
Zakorzenienie

pomysł z pizza jest fajny, któras tu zarzuciła. Potem takie zdjęcie jak żremy pizza, PM cała w keczupomazi mniam. a potem na fejsa

Ja chcę zdjęcie z każdą parą/rodzinką. Jeszcze bedzie tak, że to ja bede sie uganiac za goscmi do zdjec xD..
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 18:51   #844
aga99792
Zakorzenienie

Hej. Ale dziś lało cały dzień.
Na biurku Oli gratki podpisania umowy !
Kiciakowa mozesz mi pow czy Twoje wymarzone obrączki mają diamenciki na cełj obrączce czy tylko do połowy i ile kosztują ? u nas takie do połowy obrączki z brylancikami ok 3000. ale i tak jej nie będę mieć bo w pierścionku mam ich 23

Byłam w mohito kupiłam sukienkę
nie było tej mojej niebieskiej była inna ale mi się nie podobała
zastanawiałam się nad jeszcze dwoma ale ta pierwsza XS za małe S za duże źle to wyglądało
trzecia była ładna za kolano w litere A ładnie sie kręciła ale wyglądała praktycznie jak ślubna xD tylko mało warstw na dole materiału. to jej też nie wzięłam, xD a no i nadawałaby się tylko na wesele

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Squaara i jak u Ciebie z tą datą w koncu ? już coś wiadomo ?

a i powiedzcie Mi czy TAKIE coś by pasowało do tej mojej sukienki czy nie za bardzo ?

Edytowane przez aga99792
Czas edycji: 2014-06-26 o 18:54
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 18:55   #845
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
Ja chcę zdjęcie z każdą parą/rodzinką. Jeszcze bedzie tak, że to ja bede sie uganiac za goscmi do zdjec xD..
ja myslalam, żeby poprosić wodzireja, żeby ogłosił, że idziemy na ogródek (będzie tylko dla gości weselnych ) i jak ktoś chce to może sobie z nami zdjęcia zrobić coś w tym stylu, żeby każdy to chce miał z nami fotkę
Stary 2014-06-26, 18:59   #846
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
ja udziwnien nie lubie wiec jakby dla mnei bylo brane wszystko to bysmy malo co zjedli :P postaram sie tak dobrac menu aby caly czas kazdy mial co jesc, czyli zaerowno niejadki jak ktos kto chcialby czegos nowego poprobowac itp ale to mnie bedzie czekac wprzyszlym roku jak menu bedziemy ustalac, na arzie dostalismy luzna propozycje ktora mi nie do konca pasuje

U nas właśnie będzie taka równowaga: tradycyjny schabowy + np. karkówka z kurkami
Goście i tak pewnie zjedzą, cokolwiek nie postawią na stole, ale jednak trzeba jednak racjonalnie wybierać
Menu będzie bez szaleństw (typu: jagnięcina po góralsku), ale jednak będzie trochę inne niż zwykły szary schabowy i mielony z ziemniakami

Ale właśnie menu to plany nieco późniejsze, także jeszcze sto razy można zdanie zmienić

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
ja myslalam, żeby poprosić wodzireja, żeby ogłosił, że idziemy na ogródek (będzie tylko dla gości weselnych ) i jak ktoś chce to może sobie z nami zdjęcia zrobić coś w tym stylu, żeby każdy to chce miał z nami fotkę

U nas zawsze jest ta chwila dla gości, gdzie staje się w jakimś ładnym miejscu, czy to na sali, czy na zewnątrz i są sesje z gośćmi I wodzirej zapowiada, że jak ktoś chce to można skorzystać bezpłatnie z usług fotografa

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 19:00   #847
sQuaara
Zakorzenienie

o ja na pewno poswiece godzine zeby z kazdym zrobic zdjecie zeby nie było ;]

a moja data to wiadomo tyle ze jestem na liscie rezerwowej na sali i do wrzesnia/pazdziernika czekam czy kwiecien/maj sie zwolnily jesli tak to updatuje moja informacje czy zespol/fotograf/kamera wciaz maja wolne (poki co wszyscy tak) i zmieniam date
jesli nie to wrzesien aktualny ;-)
Stary 2014-06-26, 19:01   #848
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Kiciakowa mozesz mi pow czy Twoje wymarzone obrączki mają diamenciki na cełj obrączce czy tylko do połowy i ile kosztują ? u nas takie do połowy obrączki z brylancikami ok 3000. ale i tak jej nie będę mieć bo w pierścionku mam ich 23
wklejałaś gdzieś swój pierścionek? Pokaż go! Ta obrączka, co ją wklejałam to była eternel z Yes, 3 tys ona kosztuje sama, bez męskiej. Też jest do połowy z diamentami. Zastanawiamy się między tymi dwiema, w weekend idziemy po raz kolejny mierzyć i oglądać ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zlote-obraczki-eternel-zo-z-585-obr-3597mk.jpg (18,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg para-zlotych-obraczek-zo-x-585-obr-551-551d.jpg (17,6 KB, 3 załadowań)
Stary 2014-06-26, 19:01   #849
existence
Zakorzenienie

squara bo ja widzę taką sukienkę i mam dziwne wrażenie, że ona nie przypomina tej z anny kary
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (36,4 KB, 5 załadowań)
Stary 2014-06-26, 19:01   #850
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość

a moja data to wiadomo tyle ze jestem na liscie rezerwowej na sali i do wrzesnia/pazdziernika czekam czy kwiecien/maj sie zwolnily jesli tak to updatuje moja informacje czy zespol/fotograf/kamera wciaz maja wolne (poki co wszyscy tak) i zmieniam date
aha to trzymam kciukasy
Stary 2014-06-26, 19:03   #851
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość

U nas zawsze jest ta chwila dla gości, gdzie staje się w jakimś ładnym miejscu, czy to na sali, czy na zewnątrz i są sesje z gośćmi I wodzirej zapowiada, że jak ktoś chce to można skorzystać bezpłatnie z usług fotografa
ooo tak, tak chce tak, chce tak!!

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
squara bo ja widzę taką sukienkę i mam dziwne wrażenie, że ona nie przypomina tej z anny kary
ja też tą widze na zmianę z Anną Karą
Cytat:

a co Karol na to, już chce?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-26, 19:03   #852
existence
Zakorzenienie

Cytat:

dla kogo bezpłatnie to bezpłatnie haha
Stary 2014-06-26, 19:06   #853
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez będę chciała zdjęcia z gośćmi

Squaara - jeśli nie zmienisz daty to od dziś do jak na razie NASZEJ daty mamy dokładnie 450 dni

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 19:07   #854
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
dla kogo bezpłatnie to bezpłatnie haha

No gość bezpłatnie sobie zrobi foteczkę

Stary 2014-06-26, 19:10   #855
sQuaara
Zakorzenienie

aaa nie z czarnym pasem
załączam tą o której mowa

a K. sam zalatwiał zmiane przeprosił ze zwlekał i ze w sumie nie wie nad czym sie zastanawiał wiec ucieszyłam sie ogromnie ze jednak chce i ze jak sie uda to sie uda a jak nie to trudno. teraz załuje że w lutym rezerwowałam wrzesien a nie termin wczesniejszy ale trudno.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg AUGUSTA-B.jpg (35,3 KB, 10 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-26, 19:11   #856
sQuaara
Zakorzenienie

oooooo teraz mam 450 dniii turyryryyr dzieki Kimitriiii )

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

mmm a ja mam fasolke szparagowa z masełkiem i bułką tartą <3 oh jeski!! ;-)

kupilam piekna ażurową sukienkę białą <3 byłam w factory.. po kurtke

PS. kurtke tez mam zeby nie było ;] ale ta sukienka mmmm
Stary 2014-06-26, 19:12   #857
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
oooooo teraz mam 450 dniii turyryryyr dzieki Kimitriiii )[COLOR="Silver"]
jak tylko to dziś ogarnęłam chciałam Ci napisac ale nie miałam czasu :P

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 19:15   #858
existence
Zakorzenienie

Cytat:
No gość bezpłatnie sobie zrobi foteczkę
no wiadomka ale tak fajnie to zabrzmiało wiecie kurde jak ja chodziłam za dzieciaka na wesela to w ogóle nie miałam świadomości jak to jest ile to wszytsko kosztuje i wgl. Na jednym weselu siedzieliśmy akurat przed salą i gadaliśmy a fotografowie zbierali się do domu a my do nich "zostańcie jeszcze, taka fajna zabawa, czemu jedziecie" oni, że no materiał trzeba obrobić i wgl...a nikt nie wpadł na to, że przecież oni są w pracy i mają zapłacone do tej pierwszej i dla nich to nie jest super zabawa tylko obowiązek i chcą być jak najszybciej w domu

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
oooooo teraz mam 450 dniii turyryryyr dzieki Kimitriiii )

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

mmm a ja mam fasolke szparagowa z masełkiem i bułką tartą <3 oh jeski!! ;-)

kupilam piekna ażurową sukienkę białą <3 byłam w factory.. po kurtke

PS. kurtke tez mam zeby nie było ;] ale ta sukienka mmmm
pokaż zakupy a nie mnie się podoba bardzo sukienka tej pmki ta krótka co ma ją na tych dokrętkach plenerowych w ogóle fajny teledysk i chcę tę piosenkę na teledysk z wesela ubzdurałam ją sobie a potem zaczęłam szukać teledysków z nią, żeby sobie wyobrażać czy pasuje
Stary 2014-06-26, 19:16   #859
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
wklejałaś gdzieś swój pierścionek? Pokaż go! Ta obrączka, co ją wklejałam to była eternel z Yes, 3 tys ona kosztuje sama, bez męskiej. Też jest do połowy z diamentami. Zastanawiamy się między tymi dwiema, w weekend idziemy po raz kolejny mierzyć i oglądać ...
proszę mój pierścionek i krzywy palec na niego nie zwracać uwagi )
kurcze. w sumie mi pow ok 3000 ale nie wiem czy ja pytałam za ta jedną czy za komplet xD
ja byłam u Niewęgłowskiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10462861_586011411511798_2123350685832532466_n.jpg (70,1 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez aga99792
Czas edycji: 2014-06-26 o 19:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-26, 19:25   #860
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
no wiadomka ale tak fajnie to zabrzmiało wiecie kurde jak ja chodziłam za dzieciaka na wesela to w ogóle nie miałam świadomości jak to jest ile to wszytsko kosztuje i wgl. Na jednym weselu siedzieliśmy akurat przed salą i gadaliśmy a fotografowie zbierali się do domu a my do nich "zostańcie jeszcze, taka fajna zabawa, czemu jedziecie" oni, że no materiał trzeba obrobić i wgl...a nikt nie wpadł na to, że przecież oni są w pracy i mają zapłacone do tej pierwszej i dla nich to nie jest super zabawa tylko obowiązek i chcą być jak najszybciej w domu

Ja będę zachęcała gości, żeby robili sobie jak najwięcej fotek Za to płacę i chcę, żeby było z czego wybierać

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:

pokaż zakupy a nie mnie się podoba bardzo sukienka tej pmki ta krótka co ma ją na tych dokrętkach plenerowych w ogóle fajny teledysk i chcę tę piosenkę na teledysk z wesela ubzdurałam ją sobie a potem zaczęłam szukać teledysków z nią, żeby sobie wyobrażać czy pasuje

Jaka chata tej PMki

Stary 2014-06-26, 19:25   #861
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]pokaż zakupy a nie mnie się podoba bardzo sukienka tej pmki ta krótka co ma ją na tych dokrętkach plenerowych w ogóle fajny teledysk i chcę tę piosenkę na teledysk z wesela ubzdurałam ją sobie a potem zaczęłam szukać teledysków z nią, żeby sobie wyobrażać czy pasuje
az tak ładnej nie mam ale chcialabym :O na błogosławienstwo bym miałą !!! ale to pewnie z kolekcji sukien slubnych: krótkie.. w sieciówce nie znajde raczej :P
pozniej zrobie zdjecie sukienki bo teraz wdoopiam fasolke
Stary 2014-06-26, 19:27   #862
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
proszę mój pierścionek i krzywy palec na niego nie zwracać uwagi )
kurcze. w sumie mi pow ok 3000 ale nie wiem czy ja pytałam za ta jedną czy za komplet xD
ja byłam u Niewęgłowskiego
ahaaaaa taki masz myślałam, ze masz diamenty na obrączce raczej nie będziesz mogła nosić obrączki na jednym palcu z pierścionkiem, a ja bym tak chciała
a ten jubiler to nie znam

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Jaka chata tej PMki
serio to jest takie "łał"? U nas w rodzinach wszyscy takie mają, przecież normalny dom
mi się w oczy w tym filmiku strasznie rzuciły w oczy jej loki - tak dużo lakieru, że wyglądały strasznie sztucznie....

Edytowane przez Kiciakowa
Czas edycji: 2014-06-26 o 19:29
Kiciakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 19:28   #863
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
U nas zamiast rosołu będzie borowikowa

Wysłane z mojego GT-S7580
uwielbiaaaam borowikową i to jeszcze w chlebie mistrzostwo świata
zmotywowanaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-26, 19:28   #864
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Jaka chata tej PMki
o włąsnie sie zastanawiam jak ja to zrobie bo... w moim dawnym pokoju jest rózowo i jest mnostwo zdjec z dziecinstwa itp itd i mama tego nie sciaga i mi nie pozwala bo jak mnie miesiac nie ma to sobie tam chodzi i patrzy i teskni
cieeekawe
bede musiala jakis inny pokoj w domu zaaranżować
Stary 2014-06-26, 19:28   #865
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
ahaaaaa taki masz myślałam, ze masz diamenty na obrączce raczej nie będziesz mogła nosić obrączki na jednym palcu z pierścionkiem, a ja bym tak chciała
no nie. to o taki jest
bo U Ciebie to będzie idealnie pasowac
ale ja i tak chce nosic obok albo pierścionek na drugim ręku
a aparcie jak nam cene pow zwykłych klasycznych pół okragłych to prawie z krzesła spadłam. poza tym nie była w stanie mi pow ile waży. głupia jakaś
Stary 2014-06-26, 19:30   #866
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
serio to jest takie "łał"? U nas w rodzinach wszyscy takie mają, przecież normalny dom
Ty jestes ze śląska jak jezzdze do K. (kluczbork) to tam w wioskach takie chaty stoja

az obejrzałam teledysk i jedyne łał to mam takie ze widac ze nowy dom i 20lat temu nie budowany
Stary 2014-06-26, 19:30   #867
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Dla kogoś kto ma mieszkanie 2 pokojowe 38m, bez balkonu, na 3 piętrze to jest łał

Stary 2014-06-26, 19:31   #868
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
no to super, mi się podobąją takie słodkie stoły z mini deserkami
a z ciekawości jaką macie cenę za osobę?
250 zł, wesele z poprawinami
zmotywowanaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 19:32   #869
seductivee
Zakorzenienie

Cytat:
o włąsnie sie zastanawiam jak ja to zrobie bo... w moim dawnym pokoju jest rózowo i jest mnostwo zdjec z dziecinstwa itp itd i mama tego nie sciaga i mi nie pozwala bo jak mnie miesiac nie ma to sobie tam chodzi i patrzy i teskni
cieeekawe
bede musiala jakis inny pokoj w domu zaaranżować

Ja to się zastanawiam jak mi się w całym mieszkaniu fotograf, kamerzysta, i my zmieścimy

Stary 2014-06-26, 19:34   #870
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
no nie. to o taki jest
bo U Ciebie to będzie idealnie pasowac
ale ja i tak chce nosic obok albo pierścionek na drugim ręku
a aparcie jak nam cene pow zwykłych klasycznych pół okragłych to prawie z krzesła spadłam. poza tym nie była w stanie mi pow ile waży. głupia jakaś
daj spokój, po 1 dla mnie w aparacie są strasznie brzydkie te obrączki, jakieś takie toporne i w ogóle... nie wiem jak oni to zrobili, że są takie brzydkie na żywo, serio!
po 2. jak mój narzeczony oglądał się za pierścionkami, to oni tam nie umieli rozróżnić czystości od barwy i mieli tylko P1 albo P2, no halo...
stwierdziliśmy, że nigdy tam nic nie kupimy
a ja pierścionek mam od lokalnego jubilera, z diamentem, który był jedyny na sklepie

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Ty jestes ze śląska jak jezzdze do K. (kluczbork) to tam w wioskach takie chaty stoja

az obejrzałam teledysk i jedyne łał to mam takie ze widac ze nowy dom i 20lat temu nie budowany
no dla mnie to jest po prostu nowy dom, wszystkie nowe domy tak wyglądają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości