Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-30, 08:49   #3271
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Misia nienawidzę przeprowadzek już większość rzeczy przewieziona, teraz to zostały ciuchy jeszcze trochę zabawek dadola, i takie bieżące rzeczy

Fajny ten domek!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 08:58   #3272
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094440]

Domek kiddieland ja przeca chwaliłam pierdyliard razy [/QUOTE]

bosz, ja nigdy tego nie widzialam a zawsze wszystko nadrabiam

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
pstryczku sprawdzaj bo ostatnio były chyba 3 licytacje i poszły po 70 i kup teraz za 50. także tego;p na tablicy też były

moje dziecko powtarza po mnie alfabet oczywiście nie każda litera brzmi tak samo, ale większość tak

no wiedze wlasnie ze na tablicy tansze sa 79-90 ale nie zawsze chca wysylac dziady

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:00   #3273
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, kiddieland ma też świetne to: http://allegro.pl/kiddieland-maly-ma...313130426.html
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:02   #3274
Delicjanka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094440]mogę, bo z A> przerabiałam

U noworodków/niemowlaków występuje jako czasowa najczęściej (jeśli już jest, bo wcale nie musi) i wynika po prostu z rozwoju - organizm za mało produkuje laktazy, enzymu niezbędnego do trawienia laktozy zawartej w mleku mamy. Rady? a) odciągać trochę mleka przed karmieniem, bo w tej 1 facie jest laktozy najwięcej, b) dawać delicol zawierający laktazę, c) dawać - nie znam dawkowania, w aptece kupisz - laktazę, u nas dostępna chyba w formie proszku, d) w najostrzejrzej wersji, gdy jest nietolerancja laktozy - przejście na bebilon pepti (u was pewnie inne).

U starszych dzieci może pojawić się czasowa nietolerancja wskutek np. pasożytów, tak jak u Agatki było - na 3mce odstawienie laktozy całkowite, czyli nabiału nieprzetworzonego. Jogurty ok. A mleko dostawała sojowe, chociaż to nie najlepsza opcja, ale innego nie chciała.

W rzadkich sytuacjach jest to genetyczne, czyli organizm nie produkuje laktazy wcale lub w zbyt małej ilości, zazwyczaj podaje się laktazę sztuczną.

Objawy - najczęściej pieniste, strzelające kupy, przelewania w brzuszku, u starszych dzieci no to wiadomo, bóle brzuszka silniejsze.

no cudnie!

udanych wakacji!

sme sukcesy ostatnio

o rety, to mi przypomniałaś pierwsze miesiace Amelki, straszne to było. Nie dość ze kolki to jeszcze podejrzenie o tej nietolerancji laktozy, śluz w qpie ( co jakiś czas nadal jest, a ostatnio pojawił się taki meeeeeeeeeega śmierdzacy,myslalam ze zwymiotuje;/) strzelające "pienisto piwne " qpy;/ przelewanie w brzuchu ech... mam nadzieje, ze jak bede miec drugą dzidzie to nas to ominie...

Ale pogoda;/ normalnie fantastyczne jesienne lato;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:03   #3275
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny. ... SZAJA. .. Poszukuję w dobrej cenie stolika z krzesełkiem. ... lub widziałam takie łączone biuro z ławką ... dla małego. Najlepiej jeszcze żeby miał schowek na szpargaly... no i żeby w domu i na podwórku można postawić.

I jeszcze zwykłego ogrodowego krzesełka. ... takiego małego. Były wczoraj w Tesco po 30zł. .... jak dla mnie drogo. .?:banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:06   #3276
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094544]Dziewczyny, kiddieland ma też świetne to: http://allegro.pl/kiddieland-maly-ma...313130426.html[/QUOTE]

o ,to pamietam jak zachwalalas

Neti - ja zwykle krzeseleczko kupilam juz dawno co prawda, w oszolomie, za akies 5 zeta

Stary 2014-06-30, 09:08   #3277
Ultra81
Rozeznanie

Dzień dobry!
Witam się pourlopowo, choć właściwie taki urlop to nie urlop, no ale zawsze pobyliśmy trochę we trójkę

Mycha bardzo spoko, nadal mówi tylko parę słów, za to po swojemu jakby więcej. Ale mamy kolejne postępy: zjeżdża sama z największej zjeżdżalni, nie ląduje na pupie, tylko na nogach, a potem od razu biegnie i znów się wspina, rzuca piłką zza głowy, próbuje łapać, o kopaniu do celu już nie wspomnę , nie schodzi już z kanapy tyłem, tylko zazwyczaj przodem lekko zeskakuje na nogi. No ogółem taka duża mi się już wydaje

W pracy w międzyczasie parę nowych tematów do rozkminy. Trochę się martwię, musimy chyba sobie to wszystko w zespole przegadać na nowo.

Ubiegłotygodniowe poszukiwania domów uświadomiły mi, że ja naprawdę bardzo, ale to bardzo potrzebuję przestrzeni. Temat-rzeka zresztą i chyba nie na to forum

Nadrobiłam troszkę

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Heja. Moja AMelka poszla wczoraj spac na noc uwaga o .... 17 haha myslalam ze sobie zartuje, nawet ja przebralam i znowu padla... ppspane do 6 z paroma pobudkami :p
Hehe, mojej też się zdarzało. Teraz już rzadziej, ale zimą nieraz padała o 17:30 i spała (z przerwami na kp) to tej 5 czy 6

Cytat:
hej

byliśmy wczoraj na grillu, wróciliśmy po 8, Hania zasnęła o 22 chyba z nadmiaru wrażeń;p No i wstała o 6.30 także tego
a kupiliśmy w końcu Hani kalosze- http://pl.coccodrillo.eu/product/105...E/KALOSZE.html sama wybierała
Bardzo fajne kalosze Też musimy jakieś kupić, więc dzięki za namiary

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ale ulewa teraz u nas. Na szczęście zdążyłyśmy zaliczyć spacerek
Pięknoty!

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Do nas tez dotarla ksiega dzwiekow. Zainteresowanie owszem bylo, na 15min podczas jazdy tramwajem
Moje dziecko ma w nosie wszystkie zabawki.
Wlasciwie od urodzenia nie ma zadnej ulubionej - nie spodobal sie ani stolik edukacyjny, ani pchacz, hula kula, pluszaki, znikopis, klocki, wszelkie swiecaco-edukacyjno-grajace, zabawki do kapieli. Nic nic nic. Najbardziej lubi bawic sie kartonami, pudelkami - na topie jest wrzucanie do nich roznych rzeczy, wyciaganie, znow wrzucanie, potem potrzasanie, odwracanie do gory dnem i rozne takie Tanie w utrzymaniu dziecko
Moja też nie ma jednej ulubionej - co prawda bawi sie znikopisem, matą czy książeczkami, ale wszelkie lalki, grające zabawki itp. to zależy - raz bawi się chętnie, raz nie. Ostatnio na topie była różowa plastikowa spacerówka - piszę "była", bo Julka jeździła nią wszędzie i w każdy możliwy sposób, więc po 2 tygodniach wózek się połamał. A Młoda skwitowała tylko krótko "nie ma"

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47092118]
Czy wasze dzieci też lepiej chodzą same niż za rękę? Dorka się za rękę przewraca (nie specjalnie, kompletnie nie potrafi utrzymać równowagi) a sama idzie o niebo lepiej.[/QUOTE]
Zdecydowanie lepiej sama, ale to dlatego, że jak idzie za rękę, czuje się pewnie i robi 2073029 milionów wygibasów, których normalnie by nie zrobiła

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
byłam wczoraj na IP, na szczęście nie z Filipem, ze sobą
jak wstawałm do niego w nocy to tak pierdutnęłam stopą w komodę, że aż się popłakałam; rano nie mogłam stanąć, tak mnie palec bolał i byłam pewna, że złamany; na szczęście "tylko" mocno stłuczony, nie mam połowy paznokcia, ale w zamian mam pięknego krwiaka chodzę jak pokraka na pięcie i już mnie zaczyna boleć, coś czuję, że jak palec przestanie, to będę piętę maściami smarować

i pokłóciłam się z tą moją kreaturą koleżanka z pracy zaprosiła wszystkich na wesele, gejosów oczywiście też i mój TŻ z tego powodu nie chce iść, bo ich nie trawi i powiedział, że nie będzie tam siedział na siłę i sie sztucznie uśmiechał no i głupio mi, nie wiem jak jej powiedzieć, że nie będę
O jaaaa, współczuję przeżyć

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
zostawiłam Ole na godzinę - wracam a tu WSZYSTKO zarzygane - łóżko, pościel. Dziecko smacznie spało w tych rzygach
nawet kwęknięcia nie usłyszałam, ani nikt z domowników, masakra!!

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
Ojej A jak Ola dzisiaj?

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Przyjaciele wczoraj wyjechali, wiec wracam na dobre.
Yae bardzo sie rozgadala przez te trzy tygodnie i niesmialo mowic zaczyna. Ostatnio w parku cwiczy podciaganie na drazku i podskoki. Nauczyla sie zdmuchiwac dmuchawce i zadnemu nie przepusci.[COLOR="Silver"]
Ale fajnie, że się Yae rozgadała!
Zazdroszczę trochę

A co do podskoków - moja to samo.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
UWAGA, UWAGA, UWAGA!!!
CHWALIMY SIE!
jako ze czynie to rzadko, to tym razem nadrobie
1. Mlody od soboty spi pieknie do 8.00-8.30
2. Dzis mlody przespal PIERWSZY RAZ pieknie cala noc!!!!!!!!!!!! (przypominam ze skonzylismy juz dawno 1,5 roku). i spi dalej
3. Fajnie sie rozgadal, zawziecie tlumaczy cos po swojemu, coraz czesciej ladnie powtarza slowa po nas. no i od kilku dni mlody mowi zdanie (bo chyba mozna to tak traktowac ) - mama/dziadzius/ ciocia / koko... nie nie
4. No i wisienka na torcie dalam wczoraj mlodemu napic sie z butelki tego Kubusia water i wiecie co? zalapal od razu i tak od poludnia do 18/19tej wypij cala butle!!!!!!!!!!!!!! czujecie to? 500 ml!!!! od urodzenia jeszcze nigdy tyle nie wypil!!! jak wypijal 100 ml to juz bylam szczesliwa a tu od razu pol litra! prawdziwy chlop!
szokesy takie mam od kilku dni ze szok!
Wielkie brawa!

Cytat:
moje dziecko powtarza po mnie alfabet oczywiście nie każda litera brzmi tak samo, ale większość tak
Wow

Uciekam na razie, miłego!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:08   #3278
misiaeel
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094445]ło a ja NIGDY za tyle nie widziałam [/QUOTE]
były, były. ja nawet snajpera ustawiłam na jednego za 70, ale poszedł za 71
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Misia nienawidzę przeprowadzek już większość rzeczy przewieziona, teraz to zostały ciuchy jeszcze trochę zabawek dadola, i takie bieżące rzeczy

Fajny ten domek!
to kiedy chcecie się przenosić?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094544]Dziewczyny, kiddieland ma też świetne to: http://allegro.pl/kiddieland-maly-ma...313130426.html[/QUOTE]
widziałam to właśnie, ale Tż powiedział, że to dla chłopca i mam nie kupować

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:10   #3279
elllmi
Zakorzenienie

hej

dokuśtykałam do pracy i jak zasiadłam za biurkiem, to do 15 się nie ruszam

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
zostawiłam Ole na godzinę - wracam a tu WSZYSTKO zarzygane - łóżko, pościel. Dziecko smacznie spało w tych rzygach
nawet kwęknięcia nie usłyszałam, ani nikt z domowników, masakra!!
o kurde jak teraz?

Cytat:
aha. ale to jak je sie robi? najpierw blond pasemka a potem braz na calosc czy jak? czy mieszanie 2 farb i od razu na calosc?

UWAGA, UWAGA, UWAGA!!!
CHWALIMY SIE!
nakłada ciemniejszą bazę i gdzieniegdzie jaśniejsze pasemka różnej grubości

i brawa dla Kubusia ale z tym spaniem to trzeba było się tak nie chwalić, bo wiesz jak tu jest

Cytat:
Elllmi współczuję. Moja mam tak przywaliła kiedyś w pracy o szfę, ona złamała. Ostatnio t. się wywaliła w robocie. Ręka 3x większa, b tak spuchła, to też na IP że stłuczenie, a gość który ją przyjmował to taki cham że masakra, jakby za karę siedział tam.
ja akurat nieźle trafiłam; w ogóle jak już 3 razy na IP byłam w swoim życiu ze złamaniem, wbitą szybą i teraz z paluchem, to trafiam na tego samego gościa

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
I jeszcze zwykłego ogrodowego krzesełka. ... takiego małego. Były wczoraj w Tesco po 30zł. .... jak dla mnie drogo. .?:banghead:
w carrefourze są takie małe krzesełka ogrodowe, w różnych kolorach i chyba niecałe 10 zł kosztują; nie wiem ,czy Bokeh takiego dla Hani nie ma

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:10   #3280
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094440]mogę, bo z A> przerabiałam

U noworodków/niemowlaków występuje jako czasowa najczęściej (jeśli już jest, bo wcale nie musi) i wynika po prostu z rozwoju - organizm za mało produkuje laktazy, enzymu niezbędnego do trawienia laktozy zawartej w mleku mamy. Rady? a) odciągać trochę mleka przed karmieniem, bo w tej 1 facie jest laktozy najwięcej, b) dawać delicol zawierający laktazę, c) dawać - nie znam dawkowania, w aptece kupisz - laktazę, u nas dostępna chyba w formie proszku, d) w najostrzejrzej wersji, gdy jest nietolerancja laktozy - przejście na bebilon pepti (u was pewnie inne).

U starszych dzieci może pojawić się czasowa nietolerancja wskutek np. pasożytów, tak jak u Agatki było - na 3mce odstawienie laktozy całkowite, czyli nabiału nieprzetworzonego. Jogurty ok. A mleko dostawała sojowe, chociaż to nie najlepsza opcja, ale innego nie chciała.

W rzadkich sytuacjach jest to genetyczne, czyli organizm nie produkuje laktazy wcale lub w zbyt małej ilości, zazwyczaj podaje się laktazę sztuczną.

Objawy - najczęściej pieniste, strzelające kupy, przelewania w brzuszku, u starszych dzieci no to wiadomo, bóle brzuszka silniejsze.

no cudnie!

udanych wakacji!

sme sukcesy ostatnio

Jak zwykle niezastapiona. Dziekuje!
Znajomy pediatra slyszac, jak Yae jest nadzwyczaj pobudzona po cukrze, zasugerowal alergie na laktoze. Tyle, ze u nas nie ma zadnych problemow okolokupno-brzuszkowych. Przy najblizszym szczepieniu bede pytac naszego pediatre
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:11   #3281
hope01
Zakorzenienie

Misiael 3.07 przyjdzie właścicielka wynajmowanego przez nas mieszkania po klucze, więc w tym tygodniu

Stary 2014-06-30, 09:11   #3282
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Nie zauważyłam żeby Daria jakoś gorzej chodziła za rączkę .
Tylko że ona chce ciagle sama i ucieka :/
Zastanawiam się kiedy nauczy się ładnie chodzić bez uciekania,albo za rączkę bez wyrywania

Ała! Współczuję

Ojej jak Ola?

Łał! Podciąganie na drążku? To ona tyle siły ma?

Dziękujemy za komplementy i dziekuje za odpowiedzi dot. wózka

No ma ;-)
Stary 2014-06-30, 09:13   #3283
Konto usunięte

Misiael, no wiesz, dziewczyny też są budowlańcami Agatka uwielbiała, Dorka też lubi.

Meneq, nie słyszałam o takim skutku nietolerancji a test laktozowy można zrobić, pobiera się krew, podaje laktozę do picia, bada krew po 1h i po 2h.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:17   #3284
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Witam się pourlopowo, choć właściwie taki urlop to nie urlop, no ale zawsze pobyliśmy trochę we trójkę

Mycha bardzo spoko, nadal mówi tylko parę słów, za to po swojemu jakby więcej. Ale mamy kolejne postępy: zjeżdża sama z największej zjeżdżalni, nie ląduje na pupie, tylko na nogach, a potem od razu biegnie i znów się wspina, rzuca piłką zza głowy, próbuje łapać, o kopaniu do celu już nie wspomnę , nie schodzi już z kanapy tyłem, tylko zazwyczaj przodem lekko zeskakuje na nogi. No ogółem taka duża mi się już wydaje

W pracy w międzyczasie parę nowych tematów do rozkminy. Trochę się martwię, musimy chyba sobie to wszystko w zespole przegadać na nowo.

Ubiegłotygodniowe poszukiwania domów uświadomiły mi, że ja naprawdę bardzo, ale to bardzo potrzebuję przestrzeni. Temat-rzeka zresztą i chyba nie na to forum

Nadrobiłam troszkę

Hehe, mojej też się zdarzało. Teraz już rzadziej, ale zimą nieraz padała o 17:30 i spała (z przerwami na kp) to tej 5 czy 6

Bardzo fajne kalosze Też musimy jakieś kupić, więc dzięki za namiary

Pięknoty!

Moja też nie ma jednej ulubionej - co prawda bawi sie znikopisem, matą czy książeczkami, ale wszelkie lalki, grające zabawki itp. to zależy - raz bawi się chętnie, raz nie. Ostatnio na topie była różowa plastikowa spacerówka - piszę "była", bo Julka jeździła nią wszędzie i w każdy możliwy sposób, więc po 2 tygodniach wózek się połamał. A Młoda skwitowała tylko krótko "nie ma"

Zdecydowanie lepiej sama, ale to dlatego, że jak idzie za rękę, czuje się pewnie i robi 2073029 milionów wygibasów, których normalnie by nie zrobiła

O jaaaa, współczuję przeżyć

Ojej A jak Ola dzisiaj?

Ale fajnie, że się Yae rozgadała!

Zazdroszczę trochę

A co do podskoków - moja to samo.

Wielkie brawa!

Wow

Uciekam na razie, miłego!

Nie ma co zazdroscic, Twoja mowi na pewno wiecej, bo Yae tylko po swojemu oraz kilka (doslownie 2-3) powtarza po nas. Zadnego sama z siebie. Ale to i tak u nas postep duzy

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094669]Misiael, no wiesz, dziewczyny też są budowlańcami Agatka uwielbiała, Dorka też lubi.

Meneq, nie słyszałam o takim skutku nietolerancji a test laktozowy można zrobić, pobiera się krew, podaje laktozę do picia, bada krew po 1h i po 2h.[/QUOTE]

Lekarka bardzo rozsadna i jej ufam, wiec bede drazyc temat
W Pl pewnie mozna, u nas laboratoriow nie ma i jesli lekarz nie zleci, to nie ma mozliwosci.
Stary 2014-06-30, 09:22   #3285
marsi11
Zakorzenienie

Witam się na półmetku ciąży

Charliz ojej daj znać co z małą. Kochana chcesz ten szampon co Ci mowilam,że po nim nie mam juz problemow na glowie? Tz mi wlasnie przywiozl zapasik. Napisz do mnie na pw i podeślij adres a odstąpie za jeden uśmiech

Pstryczku- no widzisz, brawa dla Kubusia
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:23   #3286
misiaeel
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47094669]Misiael, no wiesz, dziewczyny też są budowlańcami Agatka uwielbiała, Dorka też lubi.

Meneq, nie słyszałam o takim skutku nietolerancji a test laktozowy można zrobić, pobiera się krew, podaje laktozę do picia, bada krew po 1h i po 2h.[/QUOTE]

ano pewnie, że tak. tylko wiesz, przetłumacz to mojemu Mężowi

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:30   #3287
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

nakłada ciemniejszą bazę i gdzieniegdzie jaśniejsze pasemka różnej grubości

i brawa dla Kubusia ale z tym spaniem to trzeba było się tak nie chwalić, bo wiesz jak tu jest
o, to widze ze to juz wyzsza szkola jazdy z tym farbowaniem

wiem, wiem ale co tam, nie moglam sie powstrzymac ps. spi nadal pierwszy raz tak dlugo!!!!!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

jejku, jak ten czas leci....

Stary 2014-06-30, 09:35   #3288
hope01
Zakorzenienie

Marsi

Padłam mój syn wziął teczkę na dokumenty, wpakował do niej skarpetki i picie, stanął w drzwiach, odwrócił do mnie i mi mówi: "pa". Pomachał i wyszedł

Stary 2014-06-30, 09:43   #3289
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Charliz ojej daj znać co z małą. Kochana chcesz ten szampon co Ci mowilam,że po nim nie mam juz problemow na glowie? Tz mi wlasnie przywiozl zapasik. Napisz do mnie na pw i podeślij adres a odstąpie za jeden uśmiech

A co to za szampon?

Dzięki za odp odnośnie fotelika. ..a jeżeli jakby wpadło wam to biurko w oko. .....

Pstryczku- no widzisz, brawa dla Kubusia
MARSI. .. kiedy to z leciało Pytam?
Ale najważniejsze że jesteś z nami na wątku. ..a nie ucieklas do poczekalni

A co to za szampon?

Dzięki za odp ws. Krzesełka. .. no a jeszcze jakby się Wam rzuciło w oczu gdzież takie biurko z ławką. ... schowkiem. ..
Najchętniej to bym chciała toż Ikei co Hope wstawiała.... idealne dla nas na jeden pokój. ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-06-30 o 09:45
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:44   #3290
elllmi
Zakorzenienie

neti, w biedronie mają być teraz fajne krzesełka, ale dość drogie http://www.biedronka.pl/pl/press,id,98 strona 24

Cytat:
Padłam mój syn wziął teczkę na dokumenty, wpakował do niej skarpetki i picie, stanął w drzwiach, odwrócił do mnie i mi mówi: "pa". Pomachał i wyszedł
artykuły pierwszej potrzeby wziął

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:46   #3291
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny we własnych mieszkankach, zazdroszczę Wam.

Mnie czeka teraz duży remont, właśnie zaraz jedziemy po farby i duperele... Do tego naklejamy fototapetę, także muszę jeszcze kupić jakiś dobry klej do niej... I zmieniamy meble. I pierdyliard przesyłek do mnie idzie kurierem. Szykuje się pracowity tydzień, jak dobrze, że TŻ ma wolne do następnego poniedziałku.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 10:04   #3292
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:
O jaaa, kiedy to zleciało?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny we własnych mieszkankach, zazdroszczę Wam.

Mnie czeka teraz duży remont, właśnie zaraz jedziemy po farby i duperele... Do tego naklejamy fototapetę, także muszę jeszcze kupić jakiś dobry klej do niej... I zmieniamy meble. I pierdyliard przesyłek do mnie idzie kurierem. Szykuje się pracowity tydzień, jak dobrze, że TŻ ma wolne do następnego poniedziałku.
Powodzenia!
Stary 2014-06-30, 10:08   #3293
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi

Stary 2014-06-30, 10:10   #3294
pstryczek84
Zakorzenienie

wiadomosci z frontu

normalnie nudzi mi sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0846.jpg (88,3 KB, 27 załadowań)

Stary 2014-06-30, 10:10   #3295
s i l v e r
Zakorzenienie

Neti, mam pytanko (tylko się nie obraź). Dlaczego tyle wielokropkujesz? jednym krótkim zdaniu jest pełno kropek i źle się to czyta
Stary 2014-06-30, 10:14   #3296
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:
wiadomosci z frontu

normalnie nudzi mi sie
Słodki jest!
Chociaż ja w sumie też się dziś wyspałam - 6:10 to dla nas dobry wynik
Stary 2014-06-30, 10:16   #3297
pstryczek84
Zakorzenienie

Juz myslalam ze sie budzi a to tylko zmiana pozycji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0848.jpg (108,7 KB, 16 załadowań)

Stary 2014-06-30, 10:17   #3298
Konto usunięte

Pstryniu, no co, młody wakacje ma

Dziewczyny, te krzesła z biedry co będą są u nas w przedszkolu, rewelacyjne!
Stary 2014-06-30, 10:18   #3299
pstryczek84
Zakorzenienie

wstal!

Stary 2014-06-30, 10:23   #3300
Ultra81
Rozeznanie

Pstryczku, jesteś ewenementem
Z reguły ikonka "jupi" towarzyszy słowom "zasnął"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości