![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. II
tak po prostu ja Ci polecam Pobierowo albo Niechorze (w kazdej z tych miejscowosci bylam po 2 razy) piszesz, ze chcesz fajne miasteczko i pusta plaze, ale to raczej malo realne.. nad morze zawsze jezdzilam z mama (w zeszlym roku bylam z kolezanka i jej mama i jeszcze kolezanka mamy
![]() ![]() No i poznalam mojego bylego z ktorym bylam ponad rok ![]() ![]() em super zdjecia ![]() ![]() pamelija z tz na pewno sie pogodzicie ![]() ![]() ![]() blaque pierwszy raz jest zawsze wazny ![]() ![]() ![]()
#122 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może spróbuj być następnym razem twardsza, łatwo powiedzieć, ale chyba powinien się wreszcie nauczyć przepraszać jeżeli to jego wina. Mam nadzieję, że będzie dobrze. ![]() Edit: Em fajne zdjęcia, najbardziej chyba z tych z Tobą podoba mi się 13 i 14, lubię w takim klimacie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mi też najbardiej spodobało się to z błyszczykiem ![]() Pamlija miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale powiedz swojemu TŻowi jak Ty się czujesz itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
jak konczylam pisac wczesniejsza wiadomosc to przyszedl do mnie tz niespodziewanie
![]() ![]() ![]() ![]() mam takie male pytanko ![]() ![]()
#125 |
po prostu Em :)
|
Francja, Lazurowe Wybrzeże.
![]() Martusia B., krowa_bez_mleka, -Finezja-, tak-po-prostu, pamelija, blaque, uhahana, laylaaa, i_n_e_s dziękuję wam. ![]() TŻ ma ogromny talent do robienia zdjęć, pokażę wam kiedyś więcej jego dzieł. ![]() Spotkałam się dziś z mathildą, kasią89 i Agoskiem. ![]() Idę spać, bo coś mi niedobrze.. ![]() laylaaa, ja bym odczepiła. Fajna bluza. ![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Bluza fajna ale ta zawieszka z tego co widzę będzie Ci fajtała jak ubierzesz bluzę
![]() ![]() ![]() Heh też nie oglądałam tego filmu ale muzyka mi sie spodobała ehh nikt nie ma pomysłu ??
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście takiego nie znam. Ewentualnie mielno ![]() Cytat:
![]() Ale u nas z komunikacją nie ma żadnych problemów(no chyba, ze sorki do Mielna) Nad morze jest mnóstwo busów. Moze jednak ktoś pojedzie ![]() Ja byłam dzisiaj na zakupach. W Trollu jest wspaniala promocja- dwie rzeczy w cenie jednej. Więc kupując spodnice za 54zł dostałam gratis bluzkę za 39zł, którą i tak bym sobie kupiła ![]() I kupiłam japoniki, błyszczyk, pomadke ochronną, peeling kiwi ![]() Tylko nie było mojego rozmiaru balerinek które sobie upatrzyłam. Laylaa- jak ci przeszkadza, to odczep, ja bym chyba tak zrobiła. Em- zazdroszczę spotkania ![]() Finezja-ja sie nie znam na tym, więc nie mam pomysłów ![]() A ja następny raz do pracy idę dopiero w sobotę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A jeśli czujesz, że z jego strony kiedyś mogłoby dojść do rękoczynów(oby nigdy!!!) może powinnaś przemyśleć wszystko.. Nie chcę Cię wprawiać w zamęt bo nie wiem jaka jest sytuacja, ale porozmawiaj z nim.. Kochana 3mam qciuki, że będzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja muszę nadać jakiś kształ tym moim okropnym paznokciom. A później może jakoś pójdzie ![]() A i odczepiłabym to ![]() Cytat:
![]() ![]() Krówka-zdjęciaaa! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam tylko napisać że widziałam się z Em Agoskiem i Kasią i super było
![]() Kasia sweterka nie znalazłam, kupiłam tą kurtkę-żakiet czarny ![]() Głowa mnie boli i idę spać ![]() Jadę na koncert więc napiszę dopiero w piątek. Do zobaczenia!!! ![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
No to tak...
Laylaaa odczepiłabym ![]() KBM dzięki za inf. ![]() Dziewczyny opowiadajcie, co żeście tam robiły ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz się z tego śmiejemy, jesteśmy dobrymi "kumplami". Nie wiem jak mogłam z nim wytrzymać ![]() Odnośnie do Ciebie. Nie możesz się tak dać! Właściwie tak szczerze to już się dałaś ale możesz to zmienić, możesz mu powiedzieć, że masz dość. Ja wiem, że tak jest tylko czasami, że jest wiele pięknych chwil... Ale nie daj się, zaprzyj się! ![]() Mam nadzieję, że dobrze Cię zrozumiałam. Cytat:
![]() I też zawsze jest problem żeby zebrać ekipę na wyjazd, właściwie jeszcze nigdzie nie pojechaliśmy razem. Cytat:
![]() ![]() Oczywiście nie szukam przecież bezludnej wyspy chodzi mi o to żeby było po prostu na tej plaży trochę swobody ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już chyba za późno ale baw się dobrze! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
laylaaa też w pobierowie poznałam swojego ex z któym byłam 8 miesięcy..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() laylaa, i_n_e_s, blaque dziękuję ![]() ![]() laylaa śliczna bluza, ale odczep to świecidełko ![]() i_n_e_s ja nie bywam w kdt raczej, ale zajrze jak będe w pobliżu i poszukam ![]() a tak wogóle to odkupiłam dziś od koleżanki lektory i opracowania różne do polaka za 40 zł (dałam jej 50 wkońcu jak zobaczyłam ile tego jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Sorry, za post za postem, ale one się tak sybko pojawiają
![]() Cytat:
em dzięki za odpowiedź ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
pamelija i tak trzymaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
oj tak tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co my mogłyśmy robić? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Blaque na pewno zrobimy sporo zdjęć, mam nadzieję, że będzie świetnie jak pojedziemy i że będzie ładna pogoda. Ja już chcę nad jezioro
![]() Laylaa fajna jest ta bluza i bez tego świecidełka lepiej wygląda, oglądałam ją i mi się już wcześniej spodobała tylko właśnie ja też z założenia nie noszę bluz ![]() Mathilda, Kasia, Agosek, Em zazdroszę Wam ![]() Em Twój TŻet ma talent i to niemały ![]() Mathilda dobrej zabawy ![]() Tak po prostu masz 100% rację - chłopa trzeba sobie wychować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Ja normalnie przestaję oglądać telewizję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie w sumie bardziej rozczulają takie historie o zwierzętach, niż o krzywdzonych ludziach, więc wolę na ten stop w tv nie trafić. Swoją drogą, dziwna jestem... Jakieś reportaże o biednych/dyskryminowanych/krzywdzonych ludziach mnie nie ruszają, za to programów i takich rzeczy nt. zwierząt staram się unikać jak tylko mogę, bo bardzo na mnie działają. Cały czas się zastanawiam nad tym Koszalinem... Kurde, taka okazja... trzeba tylko czekać do łikendu, aż znajomi powracają i będzie można ich namawiać...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Martusia B. Ja widziałam! Też się przeraziłam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym póść kiedyś, zobaczyć chcociaż jak to wygląda i w ogóle. Może w te wakacje wreszcie sie na to zdobęde ![]() Cytat:
![]() Martusia B. - ja tego spotu jeszcze nie widziałam, ale wszystkie te kampanie społeczne są bardzo wstrząsające. ![]() Em- jak zdobyłaś te swoją prace? Ciekawi mnie, jak osoby w naszym wieku znajdu pracę inną niż sezonową i to w biurze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
tak-po-prostu wiem.. dziękuję
![]() Martusia B. nie widziałam.. ale to straszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
pamelija a to zbieg okolicznosci (z tymi bylymi)
![]() ![]() zawieszki z bluza nie bede nosic, macie racje, tak glupio lata przy tym suwaku. ![]() kolo 10 przyszedl do mnie tz, dzis mial wolne ![]() a jutro z tata mam robic jakies przetwory ![]()
#145 |
Rozeznanie
|
no my z ex tżtem byliśmy z jedego miasta i mieliśmy do siebie 40 minut autobusami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Uhahana mnie zawsze bardzo wzruszają i rozczulają historie dotyczące zwierząt, sama mam ich sporo i to może dlatego
![]() Spot jest przerażający, ale to fakt, że być może do kogoś dotrze, oby tak było, bo w końcu taki jest jego cel. Co do kosmetyczki i paznokci to fajnie się chodzi, na swoich paznokciach nie miałam nic malowane, bo to były tipsy (kiedyś się zdecydowałam jak usiłowałam sie oduczyć obgryzania paznokci, muszę przyznać, że mi to pomogło, od tamtej pory nie obgryzam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martusia B. Czas edycji: 2007-07-05 o 16:19 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
po prostu Em :)
|
Ee.. To już by nie były arcydzieła.
![]() Wiem. ![]() Cytat:
![]() A na samym początku, co do samej księgarni, to znajomości oczywiście. Ale wszędzie można się wybić. Trzeba tylko chcieć. ![]() Odebrałam dziś świadectwo. ![]() ![]() A teraz siędzę u TŻa. A TŻ śpi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No proszę! Nie chwaliłaś sie nic ![]() Pozostaję mi pogratulować pomysłowości i obrotności ![]() Na pewno sobie w życiu rade dasz. ![]() A ja dzisiaj sie trochę...pouczyłam ![]() Historii. Niewiele bo niewiele, ale zawsze coś. Jeśli chce zdać maturę, muszę zacząć uczyć sie już teraz. Trudno, na głąba nie ma innej rady ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.