|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Efekty olejowania paznokci
Jej nie ruszam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tych dostępnych na rynku, niestety, nie mogę Ci nic polecić ![]() Wiem, że nie pomogłam, wybacz ![]() A z takich na szybko, które wybielają tylko optycznie to polecam Joko, ultraviolet effect. Zresztą wszelkie z UV się tak zachowują, ale tą mam sprawdzoną. I z mało znanej polskiej firmy Dor. Jeszcze jak pracowałam przy kosmetykach itp. to klientki mi mówiły, że chcą tipsy takie jak ja mam Ależ zadzierałam nochal mówiąc, że to naturalne!
"Take what you need and be on your way" Edytowane przez Martinezzzz Czas edycji: 2014-06-26 o 12:37 |
|
|
|
|
#4923 |
|
Przyczajenie
|
Siguros masz bardzo ładne paznokcie
. Czy to serum, które sobie aplikujesz po zmyciu paznokci to jest to z Lovely? spójrz na linkhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html Już któraś z pięknych Pań zadała nawet to pytanie....
Edytowane przez Manula_ Czas edycji: 2014-06-26 o 13:22 |
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie kupujecie Joko? W rosmanie nie widzialam, tak samo nie bylo akurat tego serum z Lovely, czy jakos tal
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#4925 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w drogerii na targu jest :p Możesz zobaczyć na allegro, ale koszty przesyłki są kosmiczne i jak dla mnie się nie opłaca
"Take what you need and be on your way" Edytowane przez Martinezzzz Czas edycji: 2014-06-26 o 13:36 |
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#4927 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4928 |
|
Przyczajenie
|
Jestem po ogromnym wrażeniem Twoich paznokci Sigorus i jestem teraz mega zmotywowana do używania serum z Lovely, które kupiłam kilka dni temu
![]() I mam jeszcze jedno pytanie. Czy używałyście może maści z wit. A? Słyszałam, że można ją stosować na paznokcie i jestem ciekawa, czy są jakieś efekty
|
|
|
|
#4929 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Kurczę, też właśnie słyszałam o fajnych efektach po maści z witaminą A. Ba, mam ją nawet w domu i chciałam zacząć regularnie używać, ale skończyło się na pojedynczych próbach. Też jestem strasznie ciekawa jak Wasze odczucia. Może warto spiąć tyłek.
|
|
|
|
|
#4930 | |
|
Raczkowanie
|
Siguros opłacało Ci się tu udzielić
Same pochwały. Zasłużone ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny chwalą więc możesz wypróbować. Tym bardziej, że kosztuje ok. 2 złote.
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Produkty Joko są w Wispolu
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
Polecam Retimax
|
|
|
#4932 |
|
Konto usunięte
|
Eveline 3 w 1 ma wybielające działanie niemaformaldehydu w skladzie
|
|
|
|
#4933 |
|
Rozeznanie
|
Co do wybielania to mi te wszystkie odżywki i lakiery nic nie dają. Jedynie polerka idzie w ruch.
|
#4934 |
|
Raczkowanie
|
Smerfetka696969, ja polecam Inglota, nie pamiętam jak to się nazywa dokładnie, ale jak w sklepie powiesz, ze chodzi Ci o preparat "optycznie wybielający paznokcie", to powinnaś dostać właśnie to. Zawiera Olejek herbaciany, a stopniem wybielenia możesz manewrować, zależy od warstw: jedna, cieniutka - "to moje naturalne paznokcie, po prostu takie ładne i zdowe"
więcej warstw daje bardziej wyrazisty efekt. Przyniosłam ją kiedyś do domu chyba z 8-9 lat temu, moja mama ją przechwyciła i do dziś gdy ją odwiedzam widzę kolejne buteleczki ![]() Bardziej "żelowy" efekt daje odżywka Lovely Silky Power (z jedwabiem), której ostatnio namiętnie używam nawet zamiast lakieru (egzaminy=stonowany look). Owszem robi maziaje, jak to mleczne lakiery, ale trzy warstwy położone pewną ręką dają jednolity i pięęękny efekt Padłam przy opisach przebojów z Waszymi Partnerami Wszystkie to znamy! Z moim też trochę to trwało. Najpierw pokazałam mu którejś zimy różnicę między jego przesuszonymi dłońmi a moimi. W jego życiu zawodowym ważny jest wizerunek, sam też zwraca szczególną uwagę (większą niż ja!) na kobiece dłonie i manicure, więc łatwo było mu wperswadować dbanie o dłonie, które jednak na początku ograniczało się do podkładania mi ich do posmarowania kiedy wyciągałam krem Ale stopniowo, stopniowo.. obecnie raz na dwa dni przypomni sobie o posmarowaniu w ciągu dnia, a sam smaruje grubszą warstwą własnego kremu na noc Tylko jeszcze wzdraga się przed olejami.. Jak mu posmaruję skórki przed spaniem, to leży z rękami do góry jak sparaliżowany ale to może za ciężki kaliber na razie.I TAK MNIE TO DOBIJA, że faceci często gdy tylko zrobią koło siebie jakieś absolutne minimum, to mają zaraz spektakularne efekty! Włosy, dłonie, paznokcie.. Że nie wspomnę o stopach!! Ja muszę się naharować wokół siebie jak wół zanim wszystko będzie OK, a efekty wymagają CIĄGŁEGO podtrzymywania... |
|
|
|
#4935 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o wybielanie to czasami wbijam paznokcie w miąższ cytryny. Trzymam kilka minut i myję ręce. Potem mam wyraźnie bielsze paznokcie
|
|
|
|
#4936 |
|
Konto usunięte
|
inglot whitnener taki mleczy daje ładny efekt na paznokciach, lekko wybiela, mam teraz eveline jest lepszy efekt wybielenia pozmyciu
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz Eveline tą 3w1?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4938 |
|
Konto usunięte
|
tak
|
|
|
|
#4939 |
|
Wtajemniczenie
|
Może i ja w końcu będe mogła wziąć się porządnie za paznokcie
Tż obiecał, że wracając z siłowni zajedzie do Rossmanna, i o ile będzie to kupi mi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el-papaya.htmlhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html Zobaczymy jakie będą tego efekty Oby tylko znalazł ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Olejki mam ![]() Nie było niestety serum na razie zacznę od samego olejowania zobaczymy co z tego będzie ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Jak długo trzymacie olejek Altera na rękach ? Ja po 15 minutach zmyłam, bo już mnie denerwował :P
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4941 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba za dużo wtedy nałożyłam bo w ogóle nie chciał się wchłonąć :P jak drugi raz wzięłam, to już było ok
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Mam pytanie co do serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html Trochę o nim czytałam i skojarzyłam, że kiedyś kupiłam sobie coś podobnego, ale pamiętałam, ze było jedno zielone a drugie różowe. Sprawdziłam i faktycznie mam obydwa, sprawdziłam to różowe i okazało się, że to dokładnie to serum, tylko, ze te moje zawsze było różowe, a te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html jest czerwone. Skład niby jest ten sam, wszystko się zgadza, ale ... kolor ? Może coś zmieniali (bo dawno temu nabyłam to serum, niby zużyta prawie cała buteleczka, ale wtedy nie stosowałam jej zbyt często i może dlatego nie zauważyłam efektów) Aż zgłupiałam ... jutro sobie go użyję, bo jutro zmywam swoje mani hybrydowe.
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4945 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, to ja już nie wiem :P bo na zdjęciu jest czerwone i pani (która pomagała mojemu Tż znaleźć to o co prosiłam :P ) też mówiła, że to serum jest czerwone ... No nic ważne aby pomogło, tylko najpierw muszę je nabyć, bo te szybko się skończy :P
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ważne by działało dzisiaj sobie użyję ![]() Może i ja powinnam zrobić sobie zdjęcie "golasków" ?z tym, że moje pazurki są jeszcze krótkie a są tak cienkie, że mam nadzieję, że po tym olejowaniu szybko zobaczę efekty, chociaż trochę niech się wzmocnią...za dwa tygodnie jadę na wesele i mam nadzieję, że żaden do tego czasu mi się nie złamie
|
|
|
#4948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wtedy najlepiej widać efekty ![]() Życzę Ci żeby żaden pazurek się nie złamał ![]() Ja po jakimś miesiącu olejowania dosyć konkretnie przygrzałam brzegiem paznokciem, a on nawet się nie nadłamał. Wcześniej było to nie do pomyślenia także nadzieja jest
|
|
#4949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moje paznokcie nie będą miały łatwego życia bo całe wakacje praktycznie spędzę na działce - robótki działkowe raczej nie pomoga moim paznokciom
|
|
|
#4950 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy dobrze robię, że wstawiam to zdjęcie (trochę wstyd takich paznokci...)
Ale może Wasza krytyka bardziej mnie zmotywuje do działania :P no i będe miała porównanie po pewnym czasie
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

tp

więcej warstw daje bardziej wyrazisty efekt. Przyniosłam ją kiedyś do domu chyba z 8-9 lat temu, moja mama ją przechwyciła i do dziś gdy ją odwiedzam widzę kolejne buteleczki 
na razie zacznę od samego olejowania
17.08.2019
?