|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 część X
Jakos malo weselnie sie w niej czuje
Zobaczymy
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka no to dobrze
jakbyś miała jakiś żakiecik do tego to byłoby ok |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa mi się podoba ta sukienka, lubię takie
![]() Kurcze IK, ja to będę w przyszłym tygodniu chyba nad morzem to się pewnie miniemy ![]() Mi na ta chwile każdy termin pasuje |
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, śliczna jest ta sukienka
Bardzo mi się podoba. Jakbyś miała jakiś żakiet właśnie to by było super Takayka, co do zamówienia z Zary to wzięłam takie piżami i body. I sobie takie spodnie ![]() Zamówienie złożyłam wczoraj ok. 16stej a dziś po 11stej był już kurier! Tylko że otwieram paczkę, a tam z piżamek nie ściągniety ten klips-alarm.... dobrze, że mam zarę dla dzieci niedaleko, to poszłam i mi zdjęli... no ale tyle miałam z tego, że mi przynieśli do domu, że i tak musiałam się pofatygować do sklepu. Dziś byliśmy wyrobić P dowód... trochę z przygodami, bo jak juz dotarliśmy na posterunek policji (tutaj właśnie tam się wyrabia) z dzieckiem i ze wszystkimi dokumentami, to się okazało, że fotograf zrobił złe zdjęcie.... musielismy szybko i na wariata szukac fotografa w pobliżu, budzić dziecko, robić nową fotkę i spowrotem na posterunek.... No ale dowód już jest. A do tego 1wszego fotografa to ja się przejdę i mu powiem co i jak! ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Padnięta dziś jestem! Dziś mam w nocy wolne.. TŻ się zajmie Małym, a ja śpie w salonie Tylko czy ja usnę bez mojego potwora?
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Nie popisalysxie :p dzisiaj czasu brak, poza tym internet w telefonie zwolnil,m lsptopa jeszcze nie mam. A dzisiaj u siebie wuec bz kompa rodzicow tez. Korxystsn z telefonu Meza. Mi. Tez ostatni weekend pasuje. Wiec nie wymyslac tylko sie widziny. Dzialka fajna ale jak dla Ik za dakeko to u mnie. Niewazne gdzie byle sie zobaczyc. Ewka mi ta sukienka sie podoba tule co na telefonie widze. Ze na esele nie znaczy ze musza byc cekiny falbany i inne rakie. Ale bym ciut skrocila. Ciesze sie ze hestes juz w donu
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba jednak zostani3 ta sukienka a buty chyba srebrne bo wygodniejsze no i ten pasek musze skàbinowac Makijazystke chyba odstapie mamci bo ona wazniejsza ![]() A ja moze jaka kosmetyczke znajde Kurde na wypisie mi nie napisali jak mam brac tabletki W szpitalu bralam 3×duphaston i 3×nospe i co dalej tak mam brac? Monita to super wyspisz sie troche ![]() A fotograf to co pierwszy raz zdjecie robil?
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Monita kurcze ale taniocha! 5szt body za 25zł!!! Tyle,że widze ze u nas w sklepie pl już nie ma. Sliczne te piżamki
![]() Passion to kiedy się doczekamy filmiku? ![]() Szkoda, że z działką nie wypali - dzieciaki mogłyby sobie pobiegać a i my miałybyśmy więcej czasu na gadanie, chociaż kto wie czy byśmy wytrzymały ze sobą i dzieciakami 24godz Dziś Madzia tak się cieszyła na kąpiel że jak ją rozbierałam na przewijaku to usiadła, złapała mnie za koszulkę i stanęła |
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, widzę, że na polskich stronach zary one rzeczywiście były za 25 zl! Ja dałam 15scie euro.... Co do piżamek, to u na w nocy jest tak gorąco, że Pawełek mógłby spać w samej pieluszce, ale ja jakos tak nie lubie.... nic mu jej nie trzyma, poza tym drapie sobie brzuszek i klatke piersiową... więc soał w bodziakach, ale ze wszytskich juz wyrósł....
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mozecie polecic jakas zabawke edukacyjna albo cos na prezent na 2 urodziny?
Do 100zl moze byc ciut wiecej Moze macie cos sprawdzonego?
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Monita ja dziś kupiłam ten zestaw z H&M co i Pablo ma dałam 40zł
Jedziemy jutro do kuzynki TŻta ma termin na 28 paździerknia (ja miałam na 27go ) też ma być dziewczynka. Kurcze te body jest identyczne jak te co ma Madzia tyle,że ja swoje kupiłam za 5zł w Pepco Ewka no ja nie pomogę jak się czujesz?---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Kurcze zastanawiam się bo siostra napisała do kuzynki ze stanów bo coś tam chce zamawiać i może i ja bym się podpięła i zamówiła ciuszki z Carter's dla Madzi, ale nie wiem ile przesyłka wyniesie a teraz mają znów jakąś promocje ... I_K zagadaj tam do koleżanki kiedy robiłaby zakupy i czy tym razem i ja mogłabym się podpiąć aaa takie identyko! body są w Pepco za 4,90zł https://www.carters.com/carters-baby...209_color=Navy |
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya ladniutke te body
Czuje sie dobrze Leze caly dzien strasznie boje sie chodzic aby sie nic nie stalo ![]() Ale skoro "lozysko"juz sie podnioslo troche to bedzie dobrze? I niewiem czy brac ta nospe jak w szpitalu czy nie
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Takayka, raczej miał, bo juz wyrósł... Może ta bluzeczka jeszcze styknie, ale body juz za krótkie, na piżamkę na gorąco, spodenki za wąskie... Ale ja też niedrogo ten zestawik kupiłam. Jemu brardzo ładnie było w tej piżamce. Dziś śpi w tej z jabłuszkeim z Zary, wygłada super. Wstawię Wam fotki!
Ewcia, odpoczywaj, wypoczywaj!
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba A jest popularniejsza
![]() Cytat:
Cytat:
sama sukienka i ten wzór są ładne i na tobie ładnie leży no to ostatnie dni Jasiek dał mi w kość od środy mamy cyrki i chodzi spać koło 21.30, w piątek nie zrobił mi drzemki wcale a wczoraj dopiero o 16 i to w wózku jak już padał na działce ![]() strasznie się rozregulowało wszystko
|
||
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
I_K to nie będziesz nic brała na jesień/zimę? To musze się zastanowić czy warto kuzynkę ze stanów aktywować bo nie wiem ile przesyłka wyjdzie
Ewka a to lekarz przy wypisie nic ci nie mówił o tym jakmasz brać? T'ai echh znamten ból wtedy gdy mała miała 4mies co całe dnie nie spała to była tragedia, bo nic nie dało się zrobić Ja wczoraj siedziałam do 2giej bo sie uparłam aby uszyć madzi balerinki pasujące do sweterka z H&Mu. Dziś jechaliśmy na imieniny babci i chciałam wystroić Madzię Buty uszyte ale na nogach ledwo minute są bo kuli palce i nie da się ich założyć tak by na tej nodze były, no i jednak troszkę za duże. Uszyłam też opaskę
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2014-06-29 o 23:48 |
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia a co z tym usg, pytałaś? ja bym brała leki jak w szpitalu a na następnej wizycie lekarz zadecyduje
Takaya, balerinki urocze, słodko wyglądają, a i opaska mi się podoba ![]() to się zorientuj ile by przesyłka wyniosła ![]() IK, T'ai, trzymam kciuki za dzisiejszy dzień
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie myślę o zakupach bo jestem wyjątkowo spłukana Takaya ekstra te buty i opaska też ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- passion dzięki ![]() Tai powodzenia
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya passion usg genetyczne powiedzial ze mi nie zrobi
Zapisalam sie na czwartek prywatnie Bedzie to 13t3d wiec mam nadzieje ze sie wyrobbie w czasie ![]() A propo nospy kurde to czytalam ze nadmiar tez jest szkodliwy Zadzwonie pozniej do gina i zapytam Takaya opaska cudna i baleriny tez boskie Podziwiam Cie ![]() Hej
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Niedługo pokończą mi się ciuchy z których będę mogła szyć to pewnie się skończy ![]() I_K szkoda, ale rozumiem Musze zobaczyć ile wyjdzie przesyłka z US do PL. Może taniej będzie wysłać do Niemiec to ciotka z Niemiec by mi przywiozła w sierpniu jak będzie ![]() Passion a jak nie będę wiedziała ile wyjdzie przesyłka to też się piszesz? Jak coś to powiedziałam siostrze, ze do środy się zdecyduję aaa no i oto sweterek- jeszcze się nie zdecydowałam czy zrobić go na guziczki czy może doszyć przy dekolcie tasiemkę. Szyłam na podstawie tego sweterka z H&Mu Wczoraj był upał a dziś caaały dzień leje |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya podobno najtaniej jest paczką morską ale idzie dłużej.
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Troche sie boje ceny tej paczki ;/ Jak patrze w sklepie Carter's to wychodzi 110$ + cło i podatki ok 30$
|
|
|
|
#2092 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hello Dziewczynki,
dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() i tak smutno w niej wyglądasz.... ale własnie moze jakis paseczek albo może żakiecik w jakimś fajnym czerwonym kolorze-bardziej wyrazistym by trochę rozweselił ową sukieneczkę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Ewcia,co do leków, to moze zadzwon do sekretariatu oddziału ginekologii, poproszą lekarza i powiedz z w czym rzecz i zapytaj jak masz brać leki. na własną rękę nie aplikowałabym sobie jakis tam dawek .... ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ciekawe jak tam T'ai
|
||||
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
Takaya, zdolniacho! Śliczne te Twoje dzieła!! |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Takayka, super wszystko, co uszyłaś. Zdolniacha z Ciebie i na dodatek masz zapał no i czas! Ja bym chyba nie znalazła... T'ai, daj znać jak tam pierwszy dzień! Czekamy na relacje. Moje dziecko ostatnio strasznie rzuca się w nocy przez sen.... niby spi, ale cały się pręży, stęka, kopie, macha łapkami.... czyzby jakieś koszmary? Budzi nas przy tym non stop. Wasze maluchy też tak miały? Co ciekawe, w dzień w czasie drzemek nic takiego się nie dzieje.... My wczoraj się spłukaliśmy na dobre, bo kupiliśmy bilety na pociąg do teściów, na samolot do Wawy... drogie już były loty strasznie, ale co zrobić? W tym roku jesteśmy bez wakacji jako takich, trochę szkoda, no ale dziecko też jeszcze małe.... Lecę sprawdzić, czy obiadek już gorący. Mam nadzieję, że potwór d ami zjeść w spokoju i nie obudzi się zaraz na mleczko...
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jak tam żyjecie. U nas bardzo dużo zajęć. Mała niestety ma kolki i to bardzo bolesne, ale znaleźliśmy lekarstwo - tzn. farmaceuta polecił i jest znacznie lepiej Generalnie malutka już nie jest taka malutka bo waży 4750, bardzo szybko przybiera i pyzunia się robi. Poza tym jest bardzo bystra i kochana, jak nic jej nie boli to można z nią "pogadać" i rozdaje wtedy uśmiechy . Któraś z was szczepiła na rotawirusa? Qsloncu pytałaś jak tam u mnie. Mati jest jaki był, kochany i grzeczny, ale żywiołowy niesamowicie i właściwie ciężko za nim nadążyć. Na szczęście mam bardzo dużo pomocy od mamy, bo nie wiem takto jakby to było jak karmię i młody gdzieś lata i nie da się go od tego powstrzymać. Ale kocha Karolinkę bardzo, a ona też już zaczyna być widać że jest za nim - przygląda mu się uważnie i czasem się uspokaja jak go słyszy ![]() Kuleczka jak tam żyjesz. Ewcia dobrze że już w domu ![]() Passion a ty kiedy odnotowujesz wielki powrót do pracy? ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Monitka my tak mamy, ale my mamy problemy brzuszkowe i to od tego. |
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Monita ja czas znajduje bo 'wykrawam' z tego co powinnam zrobić w domu albo ze snu
Badzia jak Zosia? Gorączki miała od zębów? |
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie ciężko tak coś napisać mam wrażenie że pracy kupę i nie ogarnę ![]() babka niby spoko itd ale chciałaby wszystko teraz zaraz, no a że ja się uczę to robię powoli co by się nie pomylić ![]() no i same chłopy oprócz nas - muszę się przyzwyczaić
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, ale Wy sie macie z tymi kolkamu! Co to za lek Wam pomogl?
IK... gratulacje. Tak przeczuwalam, ze bedzie drugi chlopak. Wiem, ze myslalas o dziewczynce, ale drugie dziecko tej samej plci to bardzo praktyczne rozwiazanie Jak reakcja Twoja i meza? Co na to Piotrus? Pewnie wolal braciszka. Na USG wszystko dobrze?Tai, poczatki sa trudne, ale jestem pewna, ze sobie poradzisz!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

jakbyś miała jakiś żakiecik do tego to byłoby ok 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)