|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Cytat:
ja jestem z moim 40 miesiecy i jest bardzo różnie... ![]() Navi Bóg Ci nie pomoże po P tez miał Cie ochronic i co
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie nie wiem czy to nie byl powazny bląd no ale teraz co zrobie, czasu nie cofne ![]() na pewno nie zaluje ani jednego dnia spedzonego razem jednak widze ze i on i ja potrzebujemy troche luzu przed wiazaniem sie na cale zycie dobra biere sie za robote
|
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję że u Ciebie się ułoży, trzeba szukać kompromisów, jednak nigdy chyba nie jest tak że to ta jedna strona jest winna, zyczę powodzenia dzieciaczki tez uwielbiam, u mnie w rodzinie nie ma żadnych, moja mama stwierdziła ostatnio, że chciałaby już być babcią....
|
|
|
#1324 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak moja mama mówi, że chciałaby być babcią, to ja mówię, że chciałabym siostrę
Ale dziadek co jakiś czas się rozmarza, jak to by wózkiem jeździł na spacerki itp No ale cóż-faceta ni ma, to dziecka też nie Najpierw studia, praca....
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta nawet nie chodzi o kompromisy, pewne rzeczy sie nie zmienia i trzeba to pokochac (zaakceptowac) albo porzucic-wiadomo. ja naprawde staram sie akceptowac i nie mowie ze jestem czysta jak aniołek i niewinna bo nie jestem.. oreganko wiesz jak to jest jak samemu sie nie wie czego sie chce ![]() babcią? ooooo to masz pole do popisu a masz rodzenstwo?
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja sie rekami i nogami zapiera od tego
|
|
|
|
|
#1327 |
|
sophisticated
|
navi nie wiem gdzie tu z Tobą gadać
![]() albo się nauczycie te konflikty rozwiązywać albo nie i wtedy wiadomo co się zdarzy ale lepiej się rozstać niż całe życie cierpieć w nieudanym związku, tylko może wystarczy na razie trochę poluzować może wyjazd pozwoli na złapanie dystansu i odprężenie ![]() a w kostiumie będzie ci ślicznie na pewno Lotte przecudna psiuki wszystkie cudowności, chociaż amstafy i im podobne to ja tak do pół roku lubię oglądać, dorosłych już nie, chociaż jestem zmuszona, bo kilkanaście mieszka w okolicy ze swoimi młodocianymi panami więc mam lekką traumę na ich punkcie
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu 30stki musza tu czesciej zagladac ![]() wyjazd wspolny, ciekawe czy da nam złapac dystans.. najgorzej ze mam przed oczami poprzedni zwiazek ktory sie rozlecial z wielkim hukiem po milionie klotni i nerwow ![]() ja mam nadzieje, ze sie w ten kostium w ogole wbije |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rodzeństwo mam siostra sama jeszcze dzieciak więc zawsze na brata pokazuję jak słyszę o tych dzieciaczkach
|
|
|
#1330 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
na kłótnie trzeba wypracować metodę, jak się kłócić żeby nie zostawały trwałe urazy, ale tego się trzeba uczyć w biegu, IMO najważniejsze w związku są dwie rzeczy: poczucie humoru i to czy partnerzy są dla siebie oparciem w kłopotach, resztę da się wypracować, podkreślam IMO a teraz idę piec pleśniaka i zwolnić kompa dla młodocianych ![]() |
|
|
|
|
#1331 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie też się dziwię Cytat:
Ale w naszym kochanym kraju takie rzeczy nie są unormowane Moja znajoma ma amstaffa, uwielbiam tego psa. Grzeczny, ułożony, przed wejściem do domu daje łapy do wytarcia, bawi się z jej córką roczną od urodzenia, np. mała siedzi w chodziku, łapie psiaka za ogon, i jeżdżą po całym pokoju Pies zachwycony, mała teżCytat:
![]() Navi a może własnie wspólny wyjazd coś zmieni, z dala od wszystkiego, na luzie
|
|
#1332 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bidulka jak nic, właśnie mi MMsa wysłał _ salon BMW gdzieś w okolocach nadmorskich,ale dokładnie nie napisał, mój kochany ...i salon i TŻ ![]() a serniczek pyszniuteńki, szkoda że się z wami podzielić nie mogę. Cytat:
![]() aaa dziękuje bardzo
|
|
|
#1333 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa ja mam dwóch chrześniaków. starszy ma prawie 5 l, młodszy prawie 3l.
niestety nie odwiedzam ichczęsto,b o dobrze nie żyłam nigdy z siostrą! mieszkają ode mnie 18km stąd. no ale cóż. pochwalę się moimi skarbami, ooo i tżcik się załapał
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-08-23 o 12:59 Powód: usunięte fotki |
|
|
|
#1334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a gdzie byl tak dlugo Twoj TZ? fajnie ze tak wam wrocilo ![]() a zamowic bejbika bym Ci zamowila, ale tata juz nie planuje ![]() Cytat:
fizycznie takie podobne jestescie.. ale jak wiadomo to nie wszystko
|
|||
|
|
|
#1335 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia ale Ty masz świetny typ urody, widać, że charakterek masz niezły
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Wtajemniczenie
|
eeee... chyba Kasia... nie wiem no
Ale wtopa ![]() ![]() Kasia prostuj natychmiast Ty czy nie Ty. Ja myślę, że Ty ![]()
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ze siostra
CHYBA
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1340 |
|
sophisticated
|
drogą dedukcji myślę, że Kasia
śliczne fotki, ale piesio fantastyczny, moje dzieci myślały, że to pluszowy ![]()
|
|
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra robimy zakłady, ja daję 15 kg, że to Kasia
![]()
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
navi kryzys rzecz normalna ważne co się z nim zrobi
jako psycholog wiesz, ze własnie dzięki kryzysom i problemom związek ma szansę dojrzewać i się rozwijać ale nic na silę Boże jak ja sie cieszę, ze mam juz to za sobą kiedys też mialam takie dylematy damsko - męskie różne numery sie w młodości robiło ( kiedys spotykalam sie z 3 jednocześnie - aż wstyd sie przyznać) osobiscie uważam, ze najlepsze są stare znane kapcie ![]() Aneczka zmieniłaś dietę i co z BAMSIĄ????????
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle to chciałam się pozalić. Rok temu na aerobicu naderwałam sobie mięsień kręgosłupa. Oj bolało bolało.
I wczoraj trochę się kontuzja odnowiła, ale w małym stopniu. Zżarłam ketonal i antybiotyk, który rok temu dostałam. Pomogło, ale po tym antybiotyku się czułam jak na prochach Ehh. Mam nadzieję, że już przeszło. Kurczę nie ćwiczyłam 1,5 tyg (Pingwin nie bij) i już moje kochane plecy się odzywają :/
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
Pingwin dieta od niedzieli. Zmieniam. Wiem, że powinnam już, ale nie mogę, no nie mogę. Wiem, że beznadziejna jestem. Ale od niedzieli reżim. Kiedy idziemy na kawę
![]() Bacha siedzi w Krakowie i pisze pracę Chyba neta dziewczynki nie mają, ale dietkuje z tego co wiem Grzeczna nie to co ja.
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
a ja musze w końcu iść do lekarza z moją neuralgią, bo mam corazsze te ataki i wczoraj po prostu myślałam, ze mi już nie pzrejdzie
Aneczka najpierw wylecz kontuzję potem trening
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co Ci Pingusiu![]()
|
|
#1347 |
|
sophisticated
|
no właśnie gdzie Bamsia i jej ślimaki? ja chcę wiedzieć co się z nimi stało przez 30 lat
![]() Pingusiu idź jak najszybciej, bo dojdzie do tego, że treningu nie dasz rady zrobić i co będzie? koniec świata
|
|
|
|
#1348 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha Bacha na pewno opublikuje dla Ciebie Brewko swoje ślimakowe odkrycia
No pisze dziewczyna ostro i jakoś po 20.07 mają sie bronić chyba, ale ciii Zobaczymy jak napiszą
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka e taki atak pojawia sie trwa max 1h i znika - zostają jeszcze 23 na trening
![]() ale boli cholerstwo masakrycznie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

Tzn. nie zapowiada się 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
No ale cóż-faceta ni ma, to dziecka też nie 
ale lepiej się rozstać niż całe życie cierpieć w nieudanym związku, tylko może wystarczy na razie trochę poluzować 
więc mam lekką traumę na ich punkcie

Ale w naszym kochanym kraju takie rzeczy nie są unormowane