![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2162 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Hej, dzi¶ bez internetu w domu dlatego piszê z tela. Wczoraj posiedzialam trochê i znalaz³am kilka ciekawych fryzur. Zobaczycie pó¼niej jak neta dorwe. A tak poza tym to leje u mnie od wczoraj.
![]() Wys³ane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy u¿yciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() Mi najlepiej wychodzi radykalnie - nie i ju¿. A w³a¶nie, pochwalê siê- Drugi tydzieñ bez fajki ! ![]() ![]() ![]() Ten popcorn zjad³am bo mi siê @ zbli¿a i ogólnie s³aba jestem, ale zapieprzaæ trzeba bo nikt za mnie dupska nie zgubi ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Ja te¿ by³am uzale¿niona, najpierw od pieni±¿ków, potem nie mia³ mi kto pilnowaæ dzieci, a teraz przede wszystkim emocjonalnie. Moja mamu¶ka potrafi u mnie wywo³aæ takie poczucie winy, ¿e przyprawia mnie o depresjê z powodu jak to ja bardzo krzywdzê swoj± kochaj±c± mamê , która dla mnie tyle zrobi³a i tak siê ca³e ¿ycie po¶wiêca³a. Jestem niewdziêczna, piep....... i szkoda gadaæ. Wykorzysta³am j±, a teraz murzyn zrobi³ swoje i murzyn mo¿e odej¶æ. Ka¿dy normalny cz³owiek powie, ¿e nie powinnam sobie zawracaæ ni± g³owy tylko robiæ swoje. Ale to nie jest proste gdy ca³e ¿ycie by³o siê wychowywanym w przekonaniu, ¿e mamusia jest idealna i wie lepiej jak byæ powinno, a ty wszystko robisz ¼le. Dlatego ja uniezale¿niam siê ma³ymi kroczkami, najpierw finansowo, teraz jestem w trakcie szukania ¿³obka dla mojej mniejszej, potem postaram siê ograniczyæ kontakty i uwolniæ emocjonalnie. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Wybierz sobie jaki¶ cel i d±¿ do niego. Np. 30 sierpnia wybiorê siê na imprezê i za³o¿ê rurki bez znaczenia ma figurê jak± bêdê mia³a danego dnia. Bêdziesz chcia³a jak najkorzystniej przecie¿ wygl±daæ. Zrób sobie w³asne fajne za³o¿enie i je zrealizuj. ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Moje wczorajsze menu: p³atki owsiane+otrêby+truskawki kawa ze ¶mietank± serek ziarnisty z pomidorem jogurt naturalny z brzoskwini± pasztet w³asnej roboty+sos s³odko-kwa¶ny+1/2 pomidora truskawki czere¶nie bób plaster wêdliny ³yczek likieru jajecznego kawa³eczek ciasta Zaczynam wracaæ do starego nawyku podjadania. ![]() ![]()
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki je¿eli nie wszyscy domownicy siê odchudzaj±, podsy³am Wam przepis na ciasto którym zab³y¶niecie. Nie da siê skopaæ - wiele razy próbowa³am i zawsze dobre wychodzi³o.
Polecam upiec i poczêstowaæ malusieñkim kawa³eczkiem odchudzaj±ce siê te¶ciowe, z anielsk± min± ¿e tylko na spróbowanie bo przecie¿ siê odchudzaj± a Wy nie chcecie psuæ ich diety. Bêd± prosi³y o wiêcej ![]() Sk³adniki 3 jajka 1 szkl. cukru 2 szkl. m±ki 2 ³y¿ki ciemnego kakao 2 ³y¿eczki cynamonu 1 ³y¿eczka sodki 7/8 szkl. oleju zapach - ulubiony ok. 5 jab³ek Sposób wykonania Tortownice smarujemy margaryn± wysypujemy bu³k± tart±, jajka ubijamy mikserem z cukrem. Dodajemy pozosta³e sk³adniki - wyrabiamy mikserem Jab³ka obieramy, wycinamy nasiona, kroimy w kwadraty Wrzucamy do przygotowanej masy mieszamy ³y¿k±. (zdj 1) Wyk³adamy do przygotowanej wcze¶niej tortownicy (zdj 2) Pieczemy 180 stopni ok 1 godziny Gotowe (zdj 3) Czas przygotowania 20 min, pieczenie ok. 1 h.
#2166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Faaajne, moze zrobiê dziadkowi, on lubi slodkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zobaczcie te fryzurki, mo¿e widziecie mnie w które¶? Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-01 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Mnie osobi¶cie podoba siê trzecia.
£atwa do u³o¿enia bez pomocy fryzjera. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Moja babcia bardzo je lubi. Dzisiaj jest u mnie pewnie nawet kawa³ek siê nie zachowa zanim wrócê do domu ![]()
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-07-01 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- [QUOTE=Malinka_Malinka;471 10478]Hej zrobisz mi te¿ tak± przymiarkê fryzur - ciekawa jestem jakie bym mia³a ewentualnie mo¿liwo¶ci. ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- wrzuæ fotê do klubu to cie przerobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Rozeznanie
|
No to ja ju¿ nie wiem, w³osy mam takie, ¿e nie mija pó³ dnia a one wygl±daj± jak ulizane, zwisaj±ce z dwóch stron g³owy.
![]() Mam owaln± g³owê a ponoæ tu nalepsze s± jakie¶ pazurki! Cytat:
![]() A co do te¶ciowej to zrobiê sobie taki rachunek sumienia i porównamy nasze "mamusie" ![]() 170 wio¶larzy za mn± - ponad 500kcl posz³o! ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-01 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak juz uparabys siê na grzywkê to ok ale z czubka g³owy! tylko i wy³acznie wyd³u¿a twarz! to wazne przy doborze grzywki Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-07-01 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
Wa¿ne, ¿eby¶my siê nie denerwowa³y bo stres przeszkadza w odchudzaniu.
#2174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ps. Mam jeszcze tak± propozycjê, bardzo mi siê podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie siê bardzo podobaj± w³a¶nie takie grzywki "wchodz±ce w oczy". Niestety zazwyczaj siê u mnie koñczy tak, ¿e zaczesujê na bok bo mi przeszkadza i wychodzi w sumie z tego miernota. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Jak tylko j± zrobiê to wy¶lê. Dziêkujê.
![]() |
#2176 |
Rozeznanie
|
No to LadyDagaMilon pocisnê³a¶
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
Nigdy bym nie wpad³a na to, ¿eby sobie taki kolor w³osów zrobiæ
![]() ![]() ![]() Idê jeszcze chwilkê poæwiczyæ i uciekam do domu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
MALINKA ZWIEWAJ GDZIE PIEPRZ RO¦NIE! Mój T¯ mia³ identyczn± matkê, pewnego dnia dosta³ ataku padaczki i okaza³o siê ¿e potrzebne mu jest ciê¿kie leczenie, mia³ lêki, by³ wrakiem! I mówiê to ja, panna "szanuj-rodziców-bo-umr±". Przemy¶l to kobieto. Proszê Ciê.
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Rozeznanie
|
A w³a¶nie siê tak zastanawia³am gdzie ta nasza aamidale
![]() PS. Zajêli mi sale, ju¿ nie poæwiczê ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-07-01 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw ¿³obek, a potem stopniowe odizolowanie siê. Byæ mo¿e uda siê za granicê. Muszê tylko jêzyk opanowaæ.
![]() |
#2183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ju¿ ju¿, zaspa³am dzi¶ i ledwo zesz³am z rowerku ![]() Chcecie przepis na rybê w sosie ze szczypiorku? Mam jeszcze nale¶niki z jaja bez m±ki, bardzo dietetyczne ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Jasne g³os rozs±dku zawsze siê przyda i jest mile widziany.
#2185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na moje ostatnia najlepsza, tylko nie ten kolor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
No jasne ¿e to nie jest proste, przede wszystkim potrzebujesz wsparcia i wiedzy, ¿e to Ty jeste¶ w porz±dku a nie matka. Ona CIê specjalnie tak oplata bo dobrze wie ¿e w koñcu zwiejesz. Nie daj siê. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Wstawiê dzi¶, ale nie w tej chwili bo ledwo nad±¿am oddychaæ ![]() ![]() Jak ja zasnê dzi¶ samaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mój zaczyna³ pracê na noce - to ja nie spa³am wraz z nim. On w pracy, ja w domu. Najpierw nie potrafi³am usn±æ, potem irracjonalny strach (nie wiem z czego) budzi³ mnie najl¿ejszy szelest. Na pocz±tku w ogóle spa³am przy w³±czonym TV. Do pó³ roku wszystko spokojnie zanik³o, teraz po 3 latach nie robi± ju¿ na mnie wra¿enia nocki mê¿a. Tak, ¿e trzymamy kciuki. Bêdzie dobrze. Masz jeszcze dziadka pod rêk±, poza tym zawsze mo¿esz zadzwoniæ, przecie¿ i tak nie ¶pi bo pracuje.
![]() |
#2190 |
Rozeznanie
|
Oto nale¶niki bez jajek. Znalaz³am je którego¶ dnia na blogu w Internecie - nie mogê podaæ ¼ród³a, za co strasznie przepraszam, ale czy¶ci³am historiê. Zaznaczam, ¿e pomys³ nie jest mojego autorstwa, natomiast wykonanie i zdjêcia s± moje.
Sk³adniki na 2 nale¶niki: 2 jajka 2 ³y¿ki jogurtu naturalnego ³y¿eczka proszku do pieczenia [opcjonalnie, mi wysz³o bez] przyprawy, moje s± z zio³ami prowansalskimi. Folia aluminiowa i blachy - albo jedna du¿a ![]() Dopiero teraz widzê ¿e na niektórych zdjêciach jest paczka przyprawy i o¶wiadczam, ¿e nie jest to ¿adna próba reklamy w/w produktu. Oddzielamy ¿ó³tka od jajek. Zó³tka wk³adamy do miseczki z jogurtem i przyprawami [proszkiem], mieszamy [obrazek 1]. Bia³ka miksujemy na sztywn± pianê[obrazek 2]. Pianê przek³adamy do miseczki z ¿ó³tkami i delikatnie ale dok³adnie ³±czymy sk³adniki [obrazek 3]. Blachê wyk³adamy foli± aluminiow± [ja mam papier ale nie polecam - odklejanie wkurza i trzeba skrobaæ ![]() Polecam, szybkie proste niskokaloryczne i smaczne. Modyfikacji setki. mo¿na wzi±æ do pracy. smacznego ![]() Pó¼nym popo³udniem bêdzie ryba szczypiorkowa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.