|
|
#2371 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś się pytał o doczepy. są ok
wstawiłam pranie białe, idę zaraz zobaczyć czy zeszły te okropne plamy i zajadam bobka jeszcze 1 woreczek wrzuciłam do zamrażalnika
|
|
|
|
#2374 |
|
Zadomowienie
|
Agg a jak doczepiasz do kucyka ? ja doczepiam tak 'do góry nogami' i jest ok, nic nie widać było a na szybko robiłam raz
bo zazwyczaj to prostuje i sie ciesze długością
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam doczepiane włosy na taśmach na specjalne okazje - na YouTube są tutoriale jak je wpinać jeśli się chce mieć kucyka ale ja noszę rozpuszczone
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heheh, oby polezal troche w tym zamrazalniku a nie zostal pozarty kilka dni pozniej Mysl o bobku w zimie ![]() Nigdy nie doczepialam wlosow - ale zwykle mam dosc dlugie. Ostatnio ma tendencje do podcinania i robia sie coraz krotsze Ale o ile lepiej sie ukladaja |
|
|
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupię sobie po pracy![]() ![]() Kurcze, weszłam dziś na wagę rano i się przeraziłam... Trzeba coś z tym zrobić... |
||
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
Dzisiaj czekam aż mi się chłopaki obudzą z pracami domowymi. Wczoraj wróciliśmy późno ze spacerku i dzisiaj jest trochę do zrobienia ![]() Jutro już Maż do pracy, kończy się wolne
|
#2380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O tak, waga to przerazajace urzadzenie |
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie doczepiam są przedłużone na tulejki ![]() Cytat:
powiesiłam wczoraj to pranie i nie ma plam. teraz pytanie czy to ten pojemnik, czy płyn, bo nie było ani tego ani tego ale te plamy na bluzkach które już były, nie zeszły chyba trzeba będzie parę razy je wyprać
|
||
|
|
|
#2382 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
hej
![]() też się wczoraj zaopatrzyłam w dwa woreczki bobka ![]() Ilsa chyba masz bardzo wysokiego Tż skoro ma taką dużą stopę co ?? Mój ma 46 i to już czasami problem |
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być. Ostatnio byłam w delegacji i było dość międzynarodowe środowisko, w tym dwóch Turków. Byli niscy (max. 170 cm) za to giry mieli tak wielkie, że nie udało im się znaleźć butów ochronnych jak chcielismy wejść na produkcję. |
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, jakby mój miał 170 to bym z nim nie była, bo ja sama mam 172 |
|
|
|
|
#2386 |
|
Rozeznanie
|
mieliśmy wczoraj gości, a mieszkanie nie posprzątane, kosz na pranie przeładowany. Zadzwonili tak nagle, nas wtedy nawet nie było w domu.
|
|
|
|
#2387 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masakra. Nie wiem jak sie tym razem uda Kupowalismy korki do pilki noznej - tez tylko 1 para sie nadawala. jedynie z butami do kosza o dziwo problemu nie ma A ma 202cm, wiec ubrac go tez ciezko. Co gorsze na wesele idziemy za 2 miesiace Garniak trzeba nabyc ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Niecierpie niezapowiedzianych gosci!!! |
||
|
|
|
#2388 | ||
|
|
Cytat:
mój na szczęście ma 190 cm i jest tak w sam raz :P miałam kiedyś faceta co miał 205 cm i to jednak nie było takie fajne jak mi się kiedyś wydawało Cytat:
![]() zawsze mi się wydawało, że właśnie osoby z takim rozmiarem szybciej kupią buty sportowe niż eleganckie no ale widocznie niekoniecznie. Pewnie jak już znajdziecie buty i garniak to zapłacicie fortunę ![]() ja też nie cierpię niezapowiedzianych wizyt !! |
||
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no 205 to nieee, ale tak z 190 by stykło ja bym sobie chodziła w szpileczkach i wszystko byłoby cacy,a tak to chodzę w płaskich, bo mam wkręt, że będę wystawała ponad nim |
|
|
|
|
#2390 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Garniak trzeba nabyc [COLOR="Silver"]Może zainteresujcie się szyciem na miarę , nie mówię że od razu bespoke, ale może MTM na początek? Cytat:
![]() Ogólnie co do butów i garniturów wyślijcie swoich panów na: http://www.butwbutonierce.pl/pl/ , kupcie książkę Michała Kędziory o ubiorze męskim i niech się edukują, bo jak ja widzę, że chodzicie z nimi do CCC po mokasyny czy eleganckie buty to aż mi krew w żyłach mrozi
|
||||
|
|
|
#2391 | |
|
|
Cytat:
ja to doskonale rozumiem bo też tak miałam
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Rozeznanie
|
Przed przyjazdem dzwonili czy jesteśmy w domu, jeśli nie, to kiedy będziemy. Przyjechali w tym samym czasie co my. Przez tel mówiłam, że mam bałagan. Trochę mi głupio było, ale nie odmówiliśmy, bo dawno się nie widzieliśmy.
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to miałam wczoraj małą wojnę z TŻem.
Wracam z pracy to od razu mnie zgarnął na zakupy bo musimy kupić haki do huśtawek. Wróciliśmy koło 21 do domu. Chcę przygotować sobie obiad na drugi dzień (w tym fasolkę szparagową, więc potrzebowałam zlew) a tam cały zlew zastawiony garami, miskami (a mamy zmywarkę) i zasyfiony resztkami fasolki po bretońsku. Wkurzyło mnie to, ale umyłam, oczyszczam fasolkę, wkurzona (bo ten wielce zmęczony będzie odpoczywał) on do mnie (czemu tak hałasuję tą fasolką). To mu mówię, że jestem na niego zła, bo zostawił pół kuchni zasyfione fasolką a on do mnie "jasne, moja wina". Mógł po prostu powiedzieć "przepraszam" a nie wyskakiwać "jasne, moja wina" z wielkim wyrzutem. To nawet nie mogła być moja wina, bo ja fasolki nie jadam... |
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
umnie to norma, że zlew jest zawalony ryżem
jak do ściany
|
|
|
|
#2395 |
|
Konto usunięte
|
Miss Saeki trzeba było mu powiedzieć żeby to sprzątnął a nie sprzątać samej i ostentacyjnie trzaskać żeby zrozumiał
faceci są prostolinijni i tak należy z nimi postępować ![]() mój Tż ma 188cm melduję że misja starostwo zakończona, udało mi się załatwić 7 z 9 spraw więc niezły wynik szkoda tylko, że jest prawie południe a ja nie mam nic zrobione z bieżących spraw, zjem śniadanie i biorę się ostro do roboty ![]() miłego Dnia Dziewczyny! |
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja niczym nie trzaskałam. Po prostu obcinałam końcówki fasolek i je wrzucałam do zlewu. I tyle. Jakbym go poprosiła o umycie zlewu to pewnie bym czekała do tej pory bo najpierw musiałby zrobić to, to i tamto. |
|
|
|
|
#2397 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie chcę żeby wyszło, że pouczam czy coś takiego ale zauważ że przez to, że go wyręczasz on się do tego przyzwyczaja i nie widzi w tym nic złego, też mam nie raz ochotę coś zrobić sama niż prosić Tż bo wiem, że będzie miał np. po drodze jeszcze inne "pilne" rzeczy do zrobienia ALE wtedy zapala mi się lampka kontrolna i przypominają słowa Mamy: "jak sobie wychowasz tak bedziesz miała" i jest w nich moim zdaniem ogrom prawdy |
|
|
|
|
#2398 | |
|
|
Cytat:
dziewczyny, ma któraś storczyka ??? |
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Kiedyś miałam, ale mi rosnąć nie chcialy. Za to mojej mamie rosną jak szalone... |
|
|
|
|
#2400 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no i pytanie czy powiedziałaś mu to co nam tu napisałaś?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

Ja bym chciała mu sprawić mokasynki no i jakieś buty do garnituru. Byliśmy w CCC i w Wojasie, w CCC mieli super mokasynki ale wszystko mają do 46 i go piły 

i zajadam bobka jeszcze
bo zazwyczaj to prostuje i sie ciesze długością
13.03.2008

Masakra. Nie wiem jak sie tym razem uda