Zupki chińskie wcinamy, bo w Zarze sie ubieramy! Watek XLI - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-01, 22:16   #4831
bbbeee
Zakorzenienie

Dot.: Zupki chińskie wcinamy, bo w Zarze sie ubieramy! Watek XLI

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Można strzelać, ale ja kupiłam identyczną kropka w kropkę koszulę kopertową takie co kiedyś był na nie szał i przyszła badziewna, taka że tylko do kosza sie nadawałaa też miała wszyte metki Zarowe.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Może na alliexpress jest jeszcze taniej? Tam są te same ciuchy co sheinside tylko mają taniej, a fabryki te same
Ja zamówiłam na ali torebkę zarową i muszę przyznać, że bardzo z zakupu jestem zadowolona. Torebka jest identyczna.

http://instagram.com/p/p5uTaDiHQm/?modal=true

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Wiecie co ja kiedyś zamawiałam na Ali naszyjnik "Maybe" i przyszedł razem z tą czarną tekturką (która jest dołączona do wszystkich naszyjników z Zarze), dodatkowo do naszyjnika była dołączona blaszka "Zara" także nie wiem czy z ubraniami też tak jest, ale jeśli chodzi o biżu to na 99,9% wychodzi z tej samej fabryki
Dokładnie, moj atorebka też ma zarową metkę papierową i wszyte wewnętrzne, wprawdzie nr ref. jest od innej torby, ale metki są.

Edytowane przez bbbeee
Czas edycji: 2014-07-01 o 22:17
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:20   #4832
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Wow gratuluję
AAAale Ci fajnieeee
Pozdrowionka
Nie to już jest niemożliwe, bardziej prawdopodobne jest że pracownicy zary wynoszą pokątnie rzeczy które szyją nadprogramowo, powiedzmy dobitniej kradną je a później sprzedają. Przecież tak w Polsce też jest, moja znajoma pracowała kiedyś w szwalni gdzie Big Star zlecał robienie swetrów, mieli zrobić określoną ilość ale włóczek, wełny itp. zostawało - no to robiły dziewczyny więcej na ile starczyło i sprzedawały na lewo a że robiły wszystko łącznie z przyszywaniem metek to były oryginały tyle że sklepu to te swetry na oczy nie widziały nikt ich nie rozliczał dokładnie z ilości metek więc szło im całkiem gładko
Też jest tak, że Zara odbiera określoną liczbę rzeczy z fabryki, a rzeczom nadprogramowym, z wadami wycinana się metki i dalej są w obiegu.
Stary 2014-07-01, 22:23   #4833
Asvada
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Zanotowałam w pamięci charakterystyczną kreskę nad okiem i woski z mazajami
Patrzę na insta...zaraz, zaraz ja gdzieś widziałam tą panią
Świat jest mały! Jaki masz nick na insta?
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:25   #4834
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też jest tak, że Zara odbiera określoną liczbę rzeczy z fabryki, a rzeczom nadprogramowym, z wadami wycinana się metki i dalej są w obiegu.
I jak się trafi na taką rzecz to ma się szczęście
A jak nie to uważam taj jak Aroniasty że podróby są strasznej jakości, widziałam np. słynną biało- czarną bluzkę studio niby Zara
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:27   #4835
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie co ja kiedyś zamawiałam na Ali naszyjnik "Maybe" i przyszedł razem z tą czarną tekturką (która jest dołączona do wszystkich naszyjników z Zarze), dodatkowo do naszyjnika była dołączona blaszka "Zara" także nie wiem czy z ubraniami też tak jest, ale jeśli chodzi o biżu to na 99,9% wychodzi z tej samej fabryki
Oj to akurat nie świadczy o tej samej fabryce, to tak samo jak podrabiają conversy - nawet z niby oryginalnym pudełkiem przysyłają Co to za problem, zrobić blaszkę , kartoniki to nawet mają te niezbyt ładnie wykonane podróby

Swoją drogą przejrzałam ceny na tym sheinside i kurczę strasznie drogo tam mają, kiedyś to te ciuchy mieli za grosze a teraz za buty prawie 200 zł, a na alli te same po 50
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:28   #4836
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to akurat nie świadczy o tej samej fabryce, to tak samo jak podrabiają conversy - nawet z niby oryginalnym pudełkiem przysyłają Co to za problem, zrobić blaszkę , kartoniki to nawet mają te niezbyt ładnie wykonane podróby

Swoją drogą przejrzałam ceny na tym sheinside i kurczę strasznie drogo tam mają, kiedyś to te ciuchy mieli za grosze a teraz za buty prawie 200 zł, a na alli te same po 50
Zapomniałam dodać, że widziałam i porównywałam ten naszyjnik z "oryginałem" i nie różnił się absolutnie niczym

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:38   #4837
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
dzięki na żywo chyba lepiej wyglądają bo na fotkach tak jakoś grubo

ja też jestem zadowolona - przesyłki błyskawiczne

dzięki

dzięki
to te:
http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...7p2137585.html

rozmiarówka standardowa - ja mam na sobie 38.

kupiłam jeszcze te:

http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...7p2032528.html

w kolorze kamienny beż i też są super.

Mają podobne fasony i materiały, są starannie odszyte. Mam 160 cm i długość taka jak widać na zdjęciach - tak do kostki.
Z tej serii, co kamienny beż, mam czarne i cieliste z poprzedniej kolekcji. Noszą się super Także polecam
Może po % się skuszę na kamienne lub granatowe

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2014-07-01 o 22:44
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-01, 22:39   #4838
tikutka
Zakorzenienie

Nie no coś w tym musi być, ale trzeba by było zrobić dochodzenie Największą katastrofą Zary było by to, że faktycznie oszukują ludzi.. A zaufanie w tym momencie diametralnie by spadło tak samo jak status na rynku czy zyski.
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:41   #4839
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asvada Pokaż wiadomość
Świat jest mały! Jaki masz nick na insta?
sucreausale
Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
I jak się trafi na taką rzecz to ma się szczęście
A jak nie to uważam taj jak Aroniasty że podróby są strasznej jakości, widziałam np. słynną biało- czarną bluzkę studio niby Zara
Ja widziałam asymetryczne spodenki, płaszcz barankowo skórzany, kopertową koszulę, spódnicę maxi, ramoneskę .....i mnóstwo innychkupione za kilka dolarów na ali ok. Ale czasem ktoś sprzedaje to na allegro jako Zara, gdzie jakość tych rzeczy nie stała nawet koło Zary.
Stary 2014-07-01, 22:48   #4840
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
sucreausale

Ja widziałam asymetryczne spodenki, płaszcz barankowo skórzany, kopertową koszulę, spódnicę maxi, ramoneskę .....i mnóstwo innychkupione za kilka dolarów na ali ok. Ale czasem ktoś sprzedaje to na allegro jako Zara, gdzie jakość tych rzeczy nie stała nawet koło Zary.
Dlatego zakupu ciuszków bym raczej nie ryzykowała, ale dodatków skoro są dużo tańsze a wyglądają identycznie- czemu nie Pamiętam jak do niedawna "chorowałam" na marynarkę fuksjową ze Studio z czarnymi klapami, gdzie na Ali było ich pełno, ale obawiałam się podróby i koniec końców dorwałam oryginał na Alledrogo, bo faktycznie była droga

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:50   #4841
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
sucreausale

Ja bym nie przesadzała. Moim zdaniem jakość ciuchów Zary również zostawia dużo do życzenia.. Oczywiście nie na wszystko, ale znaleźć można sporo takich rzeczy. Ale fakt faktem jak już się coś trafi na tych chińskich stronach do kitu to jednym słowem szmata

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2014-07-01 o 22:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-01, 23:27   #4842
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
Ja bym nie przesadzała. Moim zdaniem jakość ciuchów Zary również zostawia dużo do życzenia.. Oczywiście nie na wszystko, ale znaleźć można sporo takich rzeczy. Ale fakt faktem jak już się coś trafi na tych chińskich stronach do kitu to jednym słowem szmata
Pewnie, że tak, jak w każdym sklepie.
Chociaż i tak rozbraja mnie sytuacja jak ktoś płaci miliony monet za szmatkę ze słabo jakościowo tkaniny i narzeka, że przecież kupił w sklepie X. Ludzie w ogóle nie czytają metek i nie myślą, kupując.
Stary 2014-07-01, 23:28   #4843
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Chociaż i tak rozbraja mnie sytuacja jak ktoś płaci miliony monet za szmatkę ze słabo jakościowo tkaniny i narzeka, że przecież kupił w sklepie X. Ludzie w ogóle nie czytają metek i nie myślą, kupując.
Ojj..
Ale czasami nawet wszystko zapowiadające się super, okazuje się masakrą.. ja tak miałam z tymi butami - http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...edProduct=true .. no, ale skóra

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2014-07-01 o 23:30
Stary 2014-07-01, 23:35   #4844
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam na ali torebkę zarową i muszę przyznać, że bardzo z zakupu jestem zadowolona. Torebka jest identyczna.

http://instagram.com/p/p5uTaDiHQm/?modal=true

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Dokładnie, moj atorebka też ma zarową metkę papierową i wszyte wewnętrzne, wprawdzie nr ref. jest od innej torby, ale metki są.
Dobrze wiedziec! Na insta nie odczytalam Twojego komentarza, bo nie wracalam do zdjecia, a dzieki temu bede wiedziala skad warto ja zamowic

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Ojj..
Ale czasami nawet wszystko zapowiadające się super, okazuje się masakrą.. ja tak miałam z tymi butami - http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...edProduct=true .. no, ale skóra
No cos Ty? A mi one sie ogolnie podobaja, ale nie sa tak uniwersalna czescia mojej garderoby jakbym chciala - to nie do konca moj styl
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 23:39   #4845
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
No cos Ty? A mi one sie ogolnie podobaja, ale nie sa tak uniwersalna czescia mojej garderoby jakbym chciala - to nie do konca moj styl
Dla mnie totalny nie wypał i trochę dodatkowo zniszczone przyszły.. Jakby ktoś w nich już czmychał.. Na stronie wyglądają o niebo lepiej.
Stary 2014-07-02, 00:16   #4846
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie totalny nie wypał i trochę dodatkowo zniszczone przyszły.. Jakby ktoś w nich już czmychał.. Na stronie wyglądają o niebo lepiej.
Wiesz nie zdziwiliłoby mnie to bardzo... mam na studiach w grupie "koleżankę" a właściwie już miałam bo na szczęście nigdy jej nie spotkam ponownie Często opowiadała jak to oszczędza na ciuchach... mianowicie kupowała na jakieś wyjścia ciuchy, podpowiadała gdzie najlepiej ukryć metki, następnie należało sukienkę/bluzkę uprać delikatnie i spryskać odpowiednim odświeżaczem powietrza ( wybaczcie zapomniałam firmy!) A buty, podeszwy podklejała taśmą klejącą, żeby nie zniszczyć spodów, następnie oddawała
Stary 2014-07-02, 01:01   #4847
tikutka
Zakorzenienie

Że my na to nie wpadłyśmy.. Kurcze nie ta wyobraźnia :-P a podklejanie podeszwy, wisienka na torcie a tak na serio to nie wiem nawet jak nazwać ludzi tego typu.. Nigdy w życiu nie chciała bym mieć z nimi nic wspólnego.. Co trzeba mieć w głowie.. No po prostu szlak mnie trafia na takie zachowanie..
I co najważniejsze po co się tym chwalić! Żeby było czym.. Głupotą chyba
Ps: co do butów, na żywo za bardzo takie kowbojskie, brzydkie.. Nie dla mnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
31.10.2016 r. -> 63 kg
24.12.2016 r. -> 60,5 kg
01.04.2017 r. -> 59 kg

OBECNIE.. Czekam na motywację
CEL 57 kg!

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2014-07-02 o 01:05
Stary 2014-07-02, 01:56   #4848
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Że my na to nie wpadłyśmy.. Kurcze nie ta wyobraźnia :-P a podklejanie podeszwy, wisienka na torcie a tak na serio to nie wiem nawet jak nazwać ludzi tego typu.. Nigdy w życiu nie chciała bym mieć z nimi nic wspólnego.. Co trzeba mieć w głowie.. No po prostu szlak mnie trafia na takie zachowanie..
I co najważniejsze po co się tym chwalić! Żeby było czym.. Głupotą chyba
Ps: co do butów, na żywo za bardzo takie kowbojskie, brzydkie.. Nie dla mnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ano, niektórzy myślą że są sprytni i cwani i się chwalą swoimi "mądrościami" Podklejanie podeszwy to hit, dziewczyny już wiecie co robić jak potrzebujecie nowych butów ! 2 zł na taśmę a inne buty na każdy dzień
Stary 2014-07-02, 05:28   #4849
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
OZŁOCĘ ZA TĄ KURTKĘ W ROZMIARZE S:

http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...edProduct=true
Przypominam się nieśmiało
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-02, 05:30   #4850
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Mierzyłam wczoraj z NK sandały i w ogóle parę ubrań wpadło mi w oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140701_170125.jpg (71,3 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140701_165955.jpg (73,9 KB, 120 załadowań)
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 06:25   #4851
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Ano, niektórzy myślą że są sprytni i cwani i się chwalą swoimi "mądrościami" Podklejanie podeszwy to hit, dziewczyny już wiecie co robić jak potrzebujecie nowych butów ! 2 zł na taśmę a inne buty na każdy dzień
Co za laska Ludzie to wstydu nie mają.

Wyruszam nad morze. Jak będzie błotko, to macie przekichane

Stary 2014-07-02, 06:59   #4852
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej
Ale jestem dzisiaj zmęczona I obolała Wczoraj ze schodów zleciałam I zniszczyłam buta
Oby dzisiaj było lepiej
oj bidulko dobrze, ze nic Ci sie nie stalo powazniejszego

but to jeden z ulubionych?

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
Hejaaa

Byłam wczoraj na małym rekonesansie, szukałam pepitkowej sukienki i bluzki Fantastik - nic nie bylo Poza tym nic ciekawego nie wpadło mi w oko, przymierzyłam parę rzeczy, ale wyszłam z niczym.
Naoglądałam się naszej Fantastik i zapragnęłam coś w granacie, jak stanieje sweterek do 39 to wezmę
W białym sweterku idealnie bym się nadawała do Startreka ma fajne zameczki, ale dziwnie sztywne i nieprzyjemne

W mamgo mierzyłam sukienkę, nawet niezła, ale zbyt wydekoltowana jak dla mnie, więc też nie wzięłam

Kurde, albo zbyt świadomie zaczęłam podchodzić do zakupów, albo rzeczywiście ta % jest taka marna
super wygladasz w bialym sweterku i sukience

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki, obroniłam się na 5 i dostałam wyróżnienie za najlepszą pracę dyplomową
Ale weszłam po 17, już na starcie było 30min opóźnienia
gratulacje

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Wypoczywam, opalam sie, pływam w basenie i w morzu, pije drinki za Was wszystkie
mmmmmmmmmmmm ale zazdroszczę wypoczywaj wypoczywaj, nalezy Ci sie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Najprawdziwsza Nie da się opisać tych doznań słowami, ale starałaś się dobrze,że przezornie wzięłam 2 opakowania
wlasnie chcialam je dorwac, ale nigdzie nie widzioalam

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
TISHKA butki same 40 i 41 były

oczywiście nic nie kupiłam

moooooże jak spadnie jeszcze znacząco, to skuszę się na któryś z tych płaszczy

poza tym przymierzyłam sobie koronkową sukienkę, sukienkę w pepitkę (?) oraz skórzane gacie ze ściągaczem, w których przez ową chwilę spociły mi się nogi
w wsukience bardzo ladnie wygladasz

Cytat:
Koszulkę Burberry też kiedyś upolowałam Warto zaglądać, bo czasem można naprawdę fajne rzeczy spotkać
to fakt, najlepiej byc w dniu dostawy sama pracowalam kiedys w lumpie , ale ostatnio sie zaniedbalam i nie chodze nawet

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość

to mozesz robic sobie maseczki blotne
sloneczka zycze
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 07:27   #4853
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
są takie blogerki co się "obfocą" i potem do sklepu towar oddają

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 07:47   #4854
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ewcik pamiętaj że to produkty z chin i są one tylko podróbami, i zazwyczaj są tragicznej jakości - ja raz zamówiłam stamtąd sukienkę, o mój boże nie dość że tyłka mi nie zakryła, to jak z papieru
Nie mogę się zgodzić. Istnieje masa spekulacji na temat tego, czy to ten sam magazyn, tutaj bym jednak nie była taka pewna.

Natomiast niejednokrotnie zamówiłam coś chińskiego i rzeczy były łudząco podobne, zadowalającej jakości. Oprócz naszyjników , masa bluzek podfruwajek czy nawet butów, płaszczy. Dlatego na pewno nie wszystkie chińskie substytuty są podróbkami marnej jakości - była tu nawet mowa o chińskich ramoneskach uszytych na wzór Zary.
Dużo ludzi wciąż myśli,że to oryginały ( zrobiłam risercz na Allu). Sama czeka na zamówienie z Allie i chętnie się temu przyjrzę.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 07:53   #4855
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
dlatego tęsknie czasem spoglądam na ten płaszcz, jak obniżą sporo to chyba w końcu kliknę nie będzie mi szkoda kasy jak obniżą o 50% jeszcze nie zamawiałam stamtąd, na Choies przecież była identyczna futrzana kamizelka, zresztą do dzisiaj jest na stronie, ciekawa jestem jak z jej jakością
Nie bronię Zary, daleko mi do tego, ale widziałam na fotkach tę kamizelkę, ja mam Zarową i mimo że ta z Sheinside fajna jest, podobna etc. to jednak ja widzę różnicę.

Tikutka, ale po co zamawiać te buty jak w Zarze masz je teraz w cenie 129 zł dostępne na miejscu?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 07:54   #4856
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Też słyszałam o takich praktykach w Zarze...

Cytat:
sucreausale

Z tego co pamiętam kilka dziewczyn kupowało asymetryczne spodenki chyba na alli i porównywały do orginału... materiał cieńszy (bileiznę było widać) problem z rozmiarówką, a potem sprzedawały je na allegro bo badziew...

Cytat:
Ja czytam metki i to bardzo szczegółowo ale to jest moje zboczenie zawodowe, po wielu latach pracy w handlu/produkcji odzieży

Cytat:
Wiesz nie zdziwiliłoby mnie to bardzo... mam na studiach w grupie "koleżankę" a właściwie już miałam bo na szczęście nigdy jej nie spotkam ponownie Często opowiadała jak to oszczędza na ciuchach... mianowicie kupowała na jakieś wyjścia ciuchy, podpowiadała gdzie najlepiej ukryć metki, następnie należało sukienkę/bluzkę uprać delikatnie i spryskać odpowiednim odświeżaczem powietrza ( wybaczcie zapomniałam firmy!) A buty, podeszwy podklejała taśmą klejącą, żeby nie zniszczyć spodów, następnie oddawała
O matko! Ręce i piersi opadają...

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Mierzyłam wczoraj z NK sandały i w ogóle parę ubrań wpadło mi w oko
Pieknie na stópkach sie prezentują... tylko trochę z tyłu za małe..
Ja już też mam swoje typy z NK

Cytat:

Udanego wypoczynku Kochana!

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
są takie blogerki co się "obfocą" i potem do sklepu towar oddają
Wiele jest takich....

Edytowane przez 523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Czas edycji: 2014-07-02 o 10:17
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 08:19   #4857
iva78
Zakorzenienie

Gabi po Twoich wczorajszych zdjeciach w plaszczyku zniknely wszystkie XS bezowe ...to juz sobie na niego zapolowalam

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:

Gdzie? u nas sloneczko swieci
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-02, 08:23   #4858
sskers
batonik

Jeśli chodzi o chińszczyznę..mam jedną marynarkę z alli i jest ładna, ale ma np za długie rękawy w stosunku do reszty. Ale stosunek jakość do ceny jak najbardziej ok.

No i mam chiński odpowiednik KŚ i jestem z niego naprawdę zadowolona I cieszę się, że jednak nie skusiłam się Zarowemu za 170zł, bo ja za swój dałam 25 zł z przesyłką.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 08:24   #4859
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
a masz moze pod reka link do tego naszyjnika lub pamietasz co wpisywalas podczas wyszukiwania
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 08:27   #4860
earthpace
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, wiem, że ktoś zamówił te spodnie (Stacy?):
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...5p1667143.html

Jakieś wrażenia?

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości