|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Witam się...
Cytat:
Kochana ale to w Mińsku to przedszkole? Pytam bo tz jeszcze niecałe 2 lata temu w cateringu robił i rozwozil po przedszkolach zarelko. .. wtedy byłam w ciązy i jeździłam często z nim. .. Ponawiam pytanie czy chcesz Contratubex? Miałyscie do nas przyjechać. .... Cytat:
powtorzysz?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
marsi wiem wiem o co chodzi w blw. chodziło mi o same przepisy jakbym chciała, że Hania jadła jak ten chłopiec ![]() ![]() a co do koleżanki strasznie współczuję tragedia silver oby w pracy szybko zleciało szaja brawo dla Agu ![]() Debrah Hania tez uwielbia takie figurki. z arki ma dwie swoje ulubione- tukana i pawia nawet na rowerze z nimi była![]() mika zdrówka dla Julka sprzedałam jedne buty za małe na Hanię na all
|
#3543 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ależ mi przykro ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47123970]super! trzymam kciuki za piątek ![]() A Agatka dzisiaj na pobraniu krwi - siadła mi na kolanach, wyciągnęła rękę, ja jej wcześniej mówiłam jak to wygląda, kobieta założyła opaskę uciskową, kazała piąstkę zrobię - młoda jak ja ma, patrzy z fascynacją na strzykawkę i ani pisnęła, pielęgniarki w szoku. Nancy, miałaś takie klientki? wychodzimy, takie nastolatki tam stały i hasło: o matko, nie wierzę że te dzieci nie krzyczały bo ze szwagierką i jej 2,3 letnim synem - ale on z palca, też super. A wyniki badań takie, że każdemu życzę idealnie pośrodku widełek.[/QUOTE] Brawa za dzielność I za wyniki!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam się z pracy Dziś w mojej małej piekarence nie było już kokosanek ![]() Młoda pospała do 6:30 i nawet chciało jej się poleżeć (!) w łóżeczku. Szok szok szok ))Miłego dnia! |
||||
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Misia : uff, obyś pozostałe też sprzedała.
Marsi: kurdę jakoś nie doczytałam, przykro ogromne ((Bliska koleżanka, często się widujecie? Tu chyba nie ma dobrych słow, czasem najlepsza jest milcząca obecność i przytulenie, byle nie negować straty (będziecie jeszcze mieć dzieci i inne "przyjemne"... ;/) ale o to cię nie podejrzewam. Dbaj także o siebie i swoje maleństwo, stres nie sprzyja.. |
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Neti,Napisalam ostatnio posta ale zaznaczyłam od razu żebyś się nie obraziła
![]() Pytałam czemu tyle wielkokropkujesz W jednym krótkim zdaniu jest pełno kropek i źle się to czyta. Lubię czytać Twoje posty ale przez to nie idzie sie skupić na tekscie. Wybacz jesli Cie uraziłam.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-07-02 o 08:25 |
|
|
|
#3547 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka
mlody pospal do 8.20 ![]() Cytat:
czy tylko ja mam tu "normalny" tel z przyciskami? ![]() ![]() mika - zdrowka dla Juleczka! |
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Mika - wiesz już może kiedy wy w krk?
|
|
|
|
#3550 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zdrowiejcie!Cytat:
![]() Cytat:
![]() sama upiecz
|
|||
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie - Czy Wasze dzieci mają dużo zabawek? jak często kupujecie?
Chciałabym mieć zdrowe podejście do tego i tak się zastanawiam? |
|
|
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny! Które-MARSI?mają tą elektryczna tarkę do stóp rossmanowska- dobra? Dziewczyny przyszedł drugi miesiąc moich zmagań- w centymetrach spadło sporo- ale jeszcze się nie mierzyłam po czerwcu,wiec nie wiem. Jedynie co to w biodrach ze 116 cm mam 99 cm. Z rozmiaru 46 jestem na 42/44 i 8kg lżejsza. Może szału wielkiego nie ma ale dla mnie i tak to duży sukces ze wogole ruszylam dooope. Jeszcze tylko 20kg i będę piękna i szczupła jak Wy:p Dziękuję za wsparcie bo to od Was miałam go najwięcej i na początku łatwiej mi było. DZIĘKUJĘ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-02 o 09:02 |
||
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pięknyy wynik!!! oby do przodu ! ja od wczoraj biegam, zrobiłąm tylko 1.5 km
|
|
|
#3555 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47126471]
sama upiecz [/QUOTE]Ja to tylko sernik z brzoskwiniami, ale przypomniałaś mi, że moja mama ma dobry przepis, a że jest właśnie u mnie... ![]() Jasień ![]() I wielkie brawa za postępy w odchudzaniu! Świetne wyniki! Ja kupuję głównie książeczki, czasem zdarzy mi się (raz na 2-3 miesiące) coś większego przynieść, a tak do Mycha dostaje zabawki od dziadków, chrzestnej itp. Ale sporo tego ma, aktualnie 4 duże pudła. Jakiś miesiąc temu zrobiłam generalną akcję porządkową i oddałam te zabawki, z których już wyrosła. Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-07-02 o 09:15 |
|
|
|
#3556 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
muszę część odnieść, bo potem tam nie ma czym a u nas sterty. No i sporo takich, którymi się nie bawią jednak. Właśnie idę porządki robić.Ale żyrafę z klockami FP czy świnkę FP oddam dalej, w nosie ma. Pchacze też muszę dalej przekazać. Cytat:
|
||
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co prawda foty na początku nie cyknęłam ale teraz przed chwilą .. jedyna moja zmora to mega oponka-ale jestem pelna wiary.aha i tak zdjęcie robie stojąc na łóżku bo niestety nie mam innego-nie potrzebowalam innego honie chciałam dużego grubaska oglądać w większym formacie niż łazienkowe. :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-02 o 09:37 |
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w trakcie szkolenia. Wczoraj bylo ciekawie,dzis,jak na razie mudno. Ale... rozpatrujemy z kolezanka plan ewakuacyjny
![]() Dziekuje za cieple slowa zdrowia dla.Blanci Na szczescie ani oskrzela ani pluca. Mysle ze goraczka byla na tle nerwowym. Czula ze wyjezdzam ![]() Neti ogromnie gratuluje efrktow,brawo!! Silver dzielna Daria!! Marsi okropnie wspolczuje. Mysle,ze jesli to dobra kolezanka,to po prostu badz... Wspolczuje dziewczyny problemow z jedzeniem. Blanka zje wszystko w kazych ilosciach. Takze znow dolaczam do Yae i do Fifiego ![]() Aga,Iffonka,Marsi gratuluje kolejnych tygodni!! Ewik sie odzywala? Przesylam kilka zdjec z mojego otoczenia. Buziaki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3559 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
4pudla, plus rowerek biegowy plus taczka do piaskownicy plus kostka edukacyjna plus dwa komputerki wielgachny pluszak misio i pierdyliardy innych ukochanych maskotek ktoreMUSZA byc na wierzchu, plus oczywiscie pilki pileczki pily pileczkunie pilusie ![]() Cytat:
***Cytat:
i wiem, ze na androida nie wroce juz Cytat:
![]() Kochana czytalam, dziekuje **Dzisiaj lepiej duzo, nie boli noga ani nic nie dretwieje, ale przeczytalam kilka historii podobnych do Twojej mamy i sie wystraszylam szczerze mowiac, nie zdawalam sobie sprawy ze, to moze byc tak powazne. Na razie poki nie boli mnie nie ma sensu chyba jechac na izbe, ortopede mam za 3tyg po drodze musze rtg zrobic (wczoraj nie dakismy rady w koncu jechac) dzisiaj jedziemy a jak do tego 21go mnie zlapie ponownie to od razu na izbę jedziemy
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Brawa dla Daruni za badanie! Dzielna dziewczynka!Dziewczyny mój Dawid też teraz niejadek się zrobił. Etap taki. Normalnie to on taki jamochłon jest .. ![]() Debrah pytasz o zabawki. Mnie się wydaje, że sporo ich ma, ale jak patrzę u znajomych to u nas jest jeszcze zdrowo Książeczki bardzo lubi przez co cześć już muszę usunać bo nawet do sklejenia się nie nadają Natomiast nadal jest w posiadaniu ciuchci Smily Play i pchacza Szczeniaczka z FP i nie wiem kiedy to sprzedać, bo dość tak to jeszcze w użyciu jest - lubi.Wczoraj byliśmy na szczepieniu. Daduś dzielny bardzo i grzeczny. Zapłakał przy wkłuciu i spokój. Kupił sobie w nagrodę obwarzanka Waży 11,5 kg. Zaczyna mi sygnalizować, że robi kupsztala, podlatuje i łapie się za tyłek, ale to już jak coś pójdzie, ale jest progres Umówiliśmy się ostatecznie na wyprowadzkę stąd w sobotę. TZ ma wolne więc całkiem inaczej to pójdzie. Niż w środku tygodnia. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Sarah miło Cię widzieć MArsi przykro mi bardzo z powodu koleżanki ![]() Iffonka helou! |
|
|
|
#3561 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello,
spaliśmy do 8.15 ale co to za noc była dostałam małą stópką w zęby chyba z 50 razy, rzucał się, wstawał,przewracal, chyba mamy jeszcze jakiś skok bo przez sen mówił bziiii bziiiii a sio ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak się cieszyłyśmy,że będziemy patrzeć jak nasze brzuszki rosną teraz się obawiam,że ona będzie unikać kontaktu ze mną bo będzie ją boleć moja ciąża, to zrozumiałe, TZ mnie pociesz,że muszę to uszanować bo przecież nie mogę mieć poczucia winy,że ja chodzę w ciąży a ona już nie kurdejaki trudy temat na przyjaźń, ajjjjj....... boli Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-02 o 10:10 |
|||
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
I zapomniałam dodać.
Dawid zasnął na noc po 21. Zjadł butlę (butlo/piciu bo dwie miarki na 160 ml) o 6. Spał do 9
|
|
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane, nie mam kompletnie czasu na czytanie. Wczoraj zaczelam troszke nadrabiac to mi mlode balaganu takiego narobily, ze szok. Starsza wyjela mleko z lodowki, mlodsza je rozlala, i tym podobne historie
marsi, tak bardzo, bardzo mi przykro ![]() Yellow, padlam z Twojego tekstu o slicznie sr***ym tzcie Ultra Wasza koza tez mnie powalila Silver jak Wy pieknie wygladacie, nie moglam sie napatrzec na zjdecia na fejsie Lady zdrowka! Nie lekcewaz takich objawow, nastepnym razem szybko na IP ![]() neti Tak jak dziewczyny pisza - jestesmy z Ciebie bardzo dumne, takze oby tak dalej!!! misia brawa za sprzedanie butkow i powodzenia z kolejnymi parami ![]() Kurcze dziewczyny, w sobote przyjezdza moja siostra!!! Jestem taka podekscytowana, ze slow brak A jeszcze pytanko mam, skad sciagacie/gdzie ogladacie seriale typu Revenge? Lady obejrzalam teraz ten serial co kiedys na fejsie komus polecalas - Mistresses (przez weekend 2 sezony ) Teraz czaje sie na ebay'u na trzeci. Podoba mi sie, bardzo
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupkę je sam łyżka, a ostatnio uczy się używać noża, jak np jemy mięsko i trzeba pokroić ![]() Oczywiście nie ma jeszcze tyle siły ale dzielnie próbuje i świetnie wygląda taki szkrab w nożem i widelcem podczas obiadu ![]() No i apetyt ma ogromny, zje wszystko co podam. Dlatego aż chce się gotować ![]() Dziś na śniadanie chlebek w jajku na maśle a na deser miseczka winogrona. Wczoraj na obiad zjadł makaron ze szpinakiem z krewetkami, a przed wczoraj kebabki z baraniny
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() marsi współczuję Ci takiej sytuacji i tak mi szkoda rodziców, czemu to tak jest ci co chcą nie mogą, a co poniektórzy rozmnażaja się jak króliki i nie doceniaja tego co mają Cytat:
neti ogromnie gratuluję ci takich efektów tak trzymaj ![]() mika zdrówka dla Julka, wczoraj nie potrafiłam sobie przypomnieć, ale właśnie mnie olśniło, my jak mały miał raptem kilka miesięcy tez mieliśmy plesniawki i wtedy jako dodatek do kuracji mielismy stosować dentosept a. maczac w nim smoczek i dac do possania, tylko problem był taki, że młody nie smoczkowy, wiec dawałam sobie na uu czasem. |
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3568 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
koleżanka przyniosła dzisiaj do pracy peruke blond i dzięki temu sobie uświadomiłam, że nie chcę być blondynką a najlepsze, że zrobiłam sobie w niej zdjęcie i wysłalam TŻ żeby go nastraszyć, że się przefarbowałam, a jemu sie podoba![]() Cytat:
dokładnie tak z tymi przesyłkami Cytat:
paluch dużo lepiej, już nawet trampki mogę ubrać, więc jest super ale Ciebie też nieźle połamało, jeszcze nie nadrobiłam do końca, więc może jest jakaś poprawa ![]() Cytat:
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi to wstaw nam fote też
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

powtorzysz?

i ani pisnęła, pielęgniarki w szoku. Nancy, miałaś takie klientki? 

Natomiast nadal jest w posiadaniu ciuchci Smily Play i pchacza Szczeniaczka z FP i nie wiem kiedy to sprzedać, bo dość tak to jeszcze w użyciu jest - lubi.