|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
witajcie w ten piękny dzień
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
wiem, że rybki mu się podobają ale ogólnie nie jarają go suknie ślubne
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie piję koktajl truskawkowy z ociupinką soku z cytryny
ja bym chciała pozbyć się tłuszczu hah.. ale jednak nie jestem cierpliwa i nie umiem ćwiczyć ;p Ex |
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja sukienkę wybierałam pod siebie, ale gust TŻta też badałam :p Mówi, że w każdej będę wyglądać najpiękniej, ale wiem, zw jak widzi rybkę, to to nie jest to, ogólnie się zgadzamy. :p Już się nie moge doczekać weekendu, bo, uwaga, uwaga, TŻ wziął wolną sobotę i idziemy razem na imprezę! A już nie pamiętam, kiedy ostatnio byliśmy razem na jakiejś imprezie... :p Także byle do soboty!
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wracam do świata żywych
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- dużo mnie ominęło ? |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia w sumie to sie wyspałam
![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Oby było dziś ciepło...
|
|
|
|
#2347 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja spróbuje się dogadać z moimi rodzinno-znajomymi fryzjerkami aby coś może wyczarowały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zresztą teraz nie chcę robic zakupów przed przeprowadzką bo już nie będę miała gdzie tego pomieścić...[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47123309]a ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem ale kiedyś na pewno z P. polecimy, do Hiszpanii może [/QUOTE] ja leciałam RAZ - w zesżłym roku i ogólnie fajne uczucie ale M. miał rękę pościskaną ;p - jak się denerwuję to "wyrabiam" jego dłoń jak plastelinę - i czasem wystarczy, ze mu gdzieś p[od stołem w gościach tak zrobie i już wie, że zaczynam sie denerwować i musi coś zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale i tak dobrze mówicie - dla naszych TŻ będziemy najpiękniejsze nawet w worku po ziemniakach ![]() Cytat:
dobrze, że Twoja teściowa a właściwie teściowie są ok i życzę, aby cały czas tak było ![]() Cytat:
--------------------------------- UWAGA UWAGA - chwalę się ![]() Mój M. dostał zgode na przeniesienie - tzn. ma miejsce destynacji i czeka tylko na podpisanie papierków Od sierpnia będziemy razem mieszkać ![]() Ja czekam jeszcze na podpisanie papierków i mieszkanie Babci będzie w całości moje ![]() ![]() a właściwie nasze ![]() ![]() ![]() teraz tylko wielkie sprzątanie, przeprowadzka od Mamusi i będę mogła robić parapetówkę i "zamęczać" M. moimi pomysłami na wesele na co dzień ![]() ![]() ale się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Moja prognoza pokazuje na dzis deszcz od 18
Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#2349 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moze teraz nie mowi "Agatka duzo pracuje" ale jak urodze jej wnuka to bedą pojawiały sie teksty ze pracuje za duzo bo 10h maly jest w złobie a później 3 z niania :Pale to ne znaczy ze nagle z niej robi sie wiedzma totalna a ostatnie kilka lat była za maską:P A co do zdjec to jestes 1 osoba, która mi tak powiedziała. Wszystkie byłe PM z rodziny czy znajome mówiły "daj czas ludziom na zdjęcia bo spokoju Ci nie dadzą" Wiec moze to w moim gronie takie osoby są ;D ale na pewno dam im godzinke i bedziemy sobie robić zdjęcia ![]() Cytat:
gratuluje podjętej decyzji i wg mnie DOBREJ decyzji brałabym dom nawet gdyby to był bliźniak z tesciami ![]() Cytat:
tylko jakies beżowy z liliowym albo kapuczino bo w tych katalogowch kolorach to w ogole do mnie nie przemawia![]() super ja swoje 120 place i nie szukam taniej bo to moja pani fotograf i bedzie ze mna cała noc i bedzie mi poprawiaćCytat:
musze kupica sloiki.. wolalabym takie z osobnym zamknięciem ale takie moze 3-4 tez kupie ![]() Cytat:
potwierdzam było mówione ![]() Cytat:
no to weź sobie tabsy na uspokojenie i wtul sie mocno w TZ ![]() ja tez nie lubie (boje sie startu i lądowania - musze widziec pas ze trafiamy w pas a nie na łące jakiejs...) i jak z pracy latamy to wszyscy wiedza i albo mojego K. do mnie wysyłają albo siada jakis facet i daje ramie do sciskania ![]() Cytat:
![]() siemcia!
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra decyzja - co prawda ja bym się trochę bała mieszkania tak blisko teściów ale jak to najlepsza z opcji to wspieram i gratuluje ![]()
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47123485]oglądałyście Lot skazańców? Tak mi się przypomniało
[/QUOTE]Tak, dobry film w Polsce by czlowieka identycznie skazali ![]() Dzieki dziewczyny az tak blisko do nich nie mamy. Okolo 100 metrow tez sie boje ale jesli przez 8 lat sie nam w zycie nie wpieprzali to mam nadzieje po slubie sie to nie zmieni Moi rodzice zachwyceni nie sa ale zawsze komus cos nie bedzie pasowac.Squaara to od dewelopera to byl szeregowiec czyli jakby dom i nie dom
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2014-07-02 o 09:27 |
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej mamie też by się nie podobało, gdybym miała zamieszkać z teściami ![]() Ale jeśli to jest najlepsze wyjście dla Was, a tak wygląda chociażby ze względów finansowych, to myślę, że dobrze robicie
|
|
|
|
|
#2353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leń. . Cytat:
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już na wakacjach w domku. Co prawda będę prawie raz w tygodniu w Krakowie ale ogólnie to wczasy pod gruszą się mi zapowiadają
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacje, kiedy to bylo
No wiem wiem, przyjelo sie ze tescie to tescie, to nie ludzie nie no zartuje.
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Kimitri super! Gratuluję
|
#2357 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! Pisałam w którejś części wątku i nie mogłam znaleźć tej ostatniej, ale juz jestem. Zamierzam być tu z Wami do samego końca
I pytanko... ślub planuję na 8 sierpnia 2015 roku, warto juz chodzić po salonach i szukac sukni? Bo nie wiem czy nie za wcześnie, a jednocześnie teraz pewnie są największe obniżki cen.. Co myślicie? |
|
|
|
#2358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam propozycję mieszkać w takim pokoju w podwórzu u moich teściów a,le stwierdziłam, ze o ile Jego rodzice by może nawet nie przeszkadzali tak bardzo to Babcia M. jest taka wścibska i na pewno by mi sprawdzała czy trzeba mi może posprzątać, wyprać, ugotować itp :P - a ja tego nie lubię - moje to moje i nie wtrącać mi się a jakoś głupio mi do kobiety strzelić "odczep się Babcia ;p" Cytat:
więc wszystko zależy od osoby teściowej i warunków bo inaczej się mieszka w mieszkaniu, inaczej we wspólnym domu inaczej w wydzielonej części a inaczej na sąsiednich działkach..a swoja drogą to nawet i 50 km niektórym "teściowym" nie byłoby straszne jakby jakaś wredna się trafiła |
||
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ide mierzyc pierwsze sukienki w weekend
wiec nie uwazam ze za wczesnie bo sa teraz wyprzedaze ![]() No to bedzie wlasny dom na wspolnej dzialce ktora ma sporo m2 we wspolnym domu to bym zaraz powiedziala nie.... Kimitri a twoja mama mieszkala w jednym domu z tesciowa?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2014-07-02 o 09:36 |
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
mam nadzieję, ze już sie nic nie zmieni bo od października w zeszłym roku się koncepcja zmieniała chyba z 5 razy już... więc nie chce zapeszać ale może już się uda w końcu
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na swoja przyszłą teściową na razie nie narzekam. Popiera mnie zawsze i jest bardzo miła. Chociaż słyszłam, że po ślubie się to wszystko zmienia podobno.
|
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może też czas się przejść ![]() A odnośnie teściowych... ja na swoją przyszłą na razie nie narzekam. Choć już na samym początku poznała, że mam silny charakter i nie dam sobie na głowę wejść. Oprócz tego to bardzo miła i ciepła kobieta, no i po ślubie będę z nią mieszkać, więc myślę, że sie dogadamy... Niestety teścia nie miałam okazji poznać.... Edytowane przez Mariuszowa Czas edycji: 2014-07-02 o 09:41 |
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ogólnie to my nie teściów będziemy miały tylko świekrów (czy jak to się odmienia
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też myślałam, że za wcześnie, ale tu dziewczyny mnie wyprowadziły z błędu Jak się chce konkretny krój i wygląd sukienki, to trzeba trochę pochodzić i poszukać A jeśli do tego dochodzi chęć zdobycia wymarzonej sukienki w jak najniższej cenie, to może zająć duużo czasu Ja w ten weekend zaczynam od miasta, w którym mieszka moja świadkowa, a później będziemy szukać u mnie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie taka opcja właściwie z własnym domem i kosztowo też się zgodzi ![]() Mój przyszły teść tak nie chciał M. do Wawy puścić, ze w ostatnim momencie stwierdził, ze on sprzeda jakąś działkę plus da nam tą którą i tak mamy mieć i da te pieniądze ze sprzedaży abyśmy się wybudowali - ale M. całe szczęście szybko ogarnął, ze ten pomysł tak wyciągnięty z kapelusza to bez sensu (gdzie się kilka miesięcy bujaliśmy aby coś znaleźć u M. bo ja byłam bardziej mobilna) - wtedy takich propozycji nie było a jak ja dostałam w Wawie mieszkanie i M. się zaczął rozglądać za przeniesieniem to się teść obudził... a przecież o domu na tej przeznaczonej działce myśleliśmy ale kasy nie było... ale to lepiej teraz mieszkanie w Wawie do końca na mnie przepisać a o budowie pomyślimy za 3-4 lata może - działka nie ucieknie ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- rodzice męża to świekrowie a rodzice żony to teściowie coś jak wuj to nie stryj itp ;p (wuj od strony Mamy a stryj od strony Taty jest) |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodnie z tradycyjnym nazewnictwem rodzice męża to świekrowie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Kimitri świetna wiadomość
sQuarra będziemy lądować na lotnisku w Oslo, więc nie podejrzewam, żeby były tam łąki ![]() W ogóle widzę, że nie tylko ja mam lęk przed lataniem. Może zmienię zdanie po pierwszym locie
|
|
|
|
#2369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem osoba bardzo praktyczną i jak mysle o szeregówce i widze radosc ludzi ze beda miec ogród to pytam czy kosiarke beda przenosić czy przepychać przez salon ![]() smieszy mnie to dlatego ja ich nie szukam.. bardziej blizniak bo ludzie obok mi nie przeszkadzaja ale nie chce kosiarki w salonie ![]() Cytat:
co Ci szkodzi ze bedziesz miala w grudniiu 2014 a nie marcu 2015? tylko pozniej innych nie oglądaj ![]() Cytat:
na rygge i no nie oszukujmy sie przeciez nie parkujesz kolo domów koło lotnisk mało kiedy jest cos zbudowane wiec te ostatnie kilkaset metrów to no lecisz super nisko nad łąką ![]() Pamietam jak lądowałam na Bali i tak patrze patrze mówie "są!! są swiatełka pasa do lądowania" jakże ja sie wystraszyłam jak sie okazało ze swiatełka są na wodzie... :O
|
|
#2370 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam już wypatrzony krój sukienki i mniej więcej wiem jak miałaby wyglądać, ale co z tego.. skoro nie wiem czy będzie mi pasować Choć wszystkie "poradniki" mówią, iż syrenka jest ok dla mojej figury, no ale to się okaże.W ogóle jeśli chodzi o przygotowania, to jestem w ciemnej d. bo mam tylko zespół sale i kucharkę... szukam fotografa, ale co jeden, to juz zajęty... No i zastanawiamy się nad sensem kamerzysty na ślubie. A ostatnio narzeczony wymyślił, by wziąć szybki, cichy, skromny ślub na wakacjach ![]() Cytat:
Edytowane przez Mariuszowa Czas edycji: 2014-07-02 o 09:57 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

wiem, że rybki mu się podobają ale ogólnie nie jarają go suknie ślubne

zresztą teraz nie chcę robic zakupów przed przeprowadzką bo już nie będę miała gdzie tego pomieścić...
gratuluje podjętej decyzji i wg mnie DOBREJ decyzji 
a herbatka to nie krolewna_smieszka? 

Choć wszystkie "poradniki" mówią, iż syrenka jest ok dla mojej figury, no ale to się okaże.