|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
Cytat:
![]()
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Nowa oferta na kolana nie rzuca
![]() Ale z MdB oraz produktem do wyboru za 0 zł pewnie się skuszę ![]() Dużo przecen można zaszaleć |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Kod był do zdobycia na początku czerwca
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że się spóźniłam Chciałabym pędzel, może będzie znowu jakiś fajny kodzik
|
|
#996 |
|
Kuźnia inspiracji
|
a wiecie może, czy trzeba mieć gdzieś w profilu wpisany ten nr karty Payback czy wystarczy go tylko w zamówieniu wpisać?
|
|
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam. Tym bardziej czuję się skołowana, że na stronie payback przy aktywacji kuponu "7xwięcejpunktów za zakupy w YR" wyraźnie napisane było, że aby otrzymać punkty promocyjne muszę na stronie partnera (YR) wpisać nr karty.
|
|
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko jest opisane na pierwszej stronie
![]() Co to jest Payback i jak zbierać punkty? PAYBACK to program lojalnościowy gdzie zbierasz punkty za dokonywanie zakupów – które możesz wymienić na nagrody. W YR punkty PAYBACK można zbierać jedynie za zakupy w sklepie internetowym. Aby zbierać punkty zamów kartę przez internet, numer przyślą emailem, a kartę PP. W YR numer PAYBACK wpisujesz każdorazowo w ostatnim kroku formularza zamówień w sklepie internetowym . Każde 1 zł wydana w YR to 1 pkt. PBK. Dodatkowo na stronie http://www.payback.pl/ można aktywować e-kupony na bonusowe punkty np. +500 pkt za zamówienie pow. 99zł. Punkty są doliczane w ciągu 30 dni - najczęściej już następnego dnia. Nagrody na jakie można wymienić punkty oraz szczegóły znajdziesz na http://www.payback.pl/. Ale trzeba przyznać, że to okienko jest mało widoczne i łatwo zapomnieć |
|
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Makeup challenge winner
|
Nie.
|
#1001 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale próbowałam dzisiaj kilka razy i nie wchodził mi link z mdb I zamówiłam z niespodzianką którą według przesłanego kodu jest krem do rąk ![]() A teraz link wchodzi bez problemu . Troszeczkę mnie to zastanawia czy nie jest co jakiś czas aktywowany może ta woda im zalega w magazynie Teraz nawet nie musiałam usuwać kodu bo okienko do wpisania kodu było puste, a woda mdb była w koszyku. Ale zamówienie poszło wcześniej
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
Kryzys minął
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak to jest z trwałością zielonej MdB L'eau i Śródziemnomorskiego lata? Tzn rozumiem, że obie są świeżakami na chwilę, ale pytanie do tych, które mają obie wody - która jest choć minimalnie bardziej trwała?
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie brała żadnej bo to bezsens nawet za marne pieniądze kupować coś czym trzeba się cały czas dopsikiwać.
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej walczę ze sobą
w koszyku mam:WODA PERFUMOWANA SO ELIXIR 50 ML KOD: 61614 SZCZEGÓŁY » 119.00 zł zamiast 175.00 zł oszczędzasz 56.00 zł sztuk: 119.00 zł Woda kolońska Werbena WODA KOLOŃSKA WERBENA KOD: 14737 SZCZEGÓŁY » 39.50 zł zamiast 79.00 zł oszczędzasz 39.50 zł sztuk: 39.50 zł Śródziemnomorskie lato - woda toaletowa ŚRÓDZIEMNOMORSKIE LATO - WODA TOALETOWA KOD: 18115 SZCZEGÓŁY » 62.50 zł zamiast 125.00 zł oszczędzasz 62.50 zł sztuk: 62.50 zł Moment de Bonheur woda perfumowana 50 ml MOMENT DE BONHEUR WODA PERFUMOWANA 50 ML SZCZEGÓŁY » prezent sztuk: 1 GRATIS Punkty PAYBACK PUNKTY PAYBACK SZCZEGÓŁY » prezent sztuk: 1 GRATIS Woda toaletowa Flowerparty WODA TOALETOWA FLOWERPARTY SZCZEGÓŁY » prezent 5 zapachów za 120zł... z czego sprawdzoną trwałość mam jedynie na SE edp. Werbena ładnie pachnie ale nie wiem ile trzyma się na skórze. Flower Party też mi się podoba ale z kwc wynika, że marnie z trwałością. eeeh kuszące ale nadal chyba obstawiam coś droższego a trwałego. |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika z tego co napisałaś to polecam tylko MdB i Se bo oba zapachy kocham!
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam zielone MdB, czuję je przez kilka godzin ok. 4 za to inni czują na mnie dłużej ten zapach. Dla mnie taka trwałość letniej wody toaletowej jest ok. Nawet jakby krócej pachniała to kupiłabym, bo po prostu zapach mi się podoba.
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Poszlo
![]() U mnie nie wchodzi juz mdb mimo czyszczenia ciasteczek, ale specjalnie nie ubolewam nad tym bo juz nie mam komu dawac tych prezentow, a mdb mam i srednio mi podchodzi i tak wychodzi prawie 80% rabatu ![]() Id Nazwa produktu Ilość Wartość 57260 Woda toaletowa Hoggar 1 49.90 zł 25032 Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahiti 4 39.60 zł 60087 Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 4 67.60 zł 66290 Zmywacz do paznokci 1 12.90 zł 12822 Woda kolońska Zielona Herbata 1 39.50 zł PAYB54 Punkty PAYBACK 1 PREZENT F78259 Prezent niespodzianka 1 PREZENT F22061 Woda toaletowa Flowerparty 1 PREZENT Wartość produktów: 209.50 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "INP100" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 109.50 zł |
|
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nurtuje mnie sprawa tego samoopalacza do nóg http://www.yves-rocher.pl/samoopalaj...tlajacy_do_nog
Jaką on ma pojemność - 30ml czy 75ml??? Bo w opisie jest 30 ale na zdjęciu 75, więc jak to z nim jest? ![]() A tak swoją drogą dopiero teraz zauważyłam, że na stronie, na banerze Sympatycznego Trio jest cena 25zł, a po wejściu 29zł
Edytowane przez z_sal_z Czas edycji: 2014-07-02 o 09:34 |
|
|
|
#1012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dostałam smsa od YR: "YVES ROCHER: Lakier do paznokci w PREZENCIE za zakup. Kosmetyczka GRATIS od 39zl. -50% i -30% na 2 wybrane kosmetyki. Szczegoly w sklepie. Z sms&karta do 31.07" |
|
|
|
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
Kosmetyczki brak.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady
1) Zestaw PN balsam + piling + żel pod prysznic + mydło w kostce z serii oliwka, bo ta chyba jest najbardziej uniwersalnym zapachem, kokos czy owies nie każdemu podchodzą... czy 2) Zestaw balsam + piling + oliwka pod prysznic TdH? Ten drugi pewnie jest bardziej elegancki, ale boję się, że zapach jest specyficzny i może się nie spodobać...
|
#1017 | |
|
🦄
|
Cytat:
A nie lepiej coś z Sephory? Teraz jest wyprzedaż a zapachów większy wybór i może bardziej przystępne? Jeśli jednak zdecydujesz się na YR to ja np. nigdy nie kręcę nosem na prezenty nawet jeśli zamiast oliwki wybrałabym kokoska to i tak bardzo miło by mi było
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
🦄
|
Cytat:
A gratisowe kremy z YR powędrowały do innej ciotki, która ze szczęścia to się omal nie popłakała
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

można zaszaleć 

Chciałabym pędzel, może będzie znowu jakiś fajny kodzik

może ta woda im zalega w magazynie