III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-02, 12:43   #2371
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
właśnie zjadłam 2 miski kapuśniaku i chyba na 2 miskach się nie skończy
chciałam Was zapytać czy bierzecie swoich tż na sale porodowa?

bo ja bym swojego chciała wziąć ale widze po nim że nie jest jakos do tego przekonany
Biorę? Sam się pcha nawet nie ma opcji, żebym mu powiedziała, że rodze sama. On nawet na wizyty ze mną wchodzi, wczoraj byłam sama to mocno przeżywał, że nie widział małej. A Twój był z Tobą na usg?
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:43   #2372
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:

bo ja bym swojego chciała wziąć ale widze po nim że nie jest jakos do tego przekonany
Moj będzie ze mną, do tej pory na wszystkich wizytach był nawet tych dowcipnych. I sam powiedzial ze idzie ze mba i nie ma bata. Ale każdy facet jest inny, i kazdy na swój sposob to przeżywa. I nie bądź zła jak nie pójdzie moze się boi, a wiesz ze faceci słabości pokazywać nie lubią.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-02, 12:44   #2373
Asia19x
Zakorzenienie

Dzięki Aniu

Właśnie jem czekoladę i chyba całą zjem.
Czytam was, ale weny nie mam jakoś pisać

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:46   #2374
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Potrzebuje cos skrawdzic a swoj mam 30 km i nie chce jechac na darmo
Chodzi o taki przewijak co daje sie na łóżeczko, w onlinie shopie jest ale czy w stacjonarnym ?

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

ja biorę, chociaz nie wiem czy dotrwa
A na stronie nie ma napisane online i Filiale czy tylko online ??

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dzięki Aniu

Właśnie jem czekoladę i chyba całą zjem.
Czytam was, ale weny nie mam jakoś pisać

Stary 2014-07-02, 12:47   #2375
201610121609
Konto usunięte

Katerina-nie mam wlasnie...tez mamy 20km od domu a fajne rzeczy w gazetkach widze często...

Mój tz bedzie ze mną na pewno na poczatku a jak sie zaczną parte to juz nie wiem ogólnie jest dosc "delikatny" w takich sprawach chociaż jego wygląd na to nie wskazuje

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:48   #2376
Mo_onika_ika
Rozeznanie

A ja nie wiem czy go tam chce.... On coś tam mówił że chce.. Sama nie wiem.
Dobra pokroilam miesko, warzywka i się smazy
Mam ochotę na sernik na zimno

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:48   #2377
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Moj będzie ze mną, do tej pory na wszystkich wizytach był nawet tych dowcipnych. I sam powiedzial ze idzie ze mba i nie ma bata. Ale każdy facet jest inny, i kazdy na swój sposob to przeżywa. I nie bądź zła jak nie pójdzie moze się boi, a wiesz ze faceci słabości pokazywać nie lubią.

Ja też chciałabym, aby Tż był ze mną, ale nie chcę go zmuszać, to musi być jego decyzja

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-02, 12:51   #2378
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też chciałabym, aby Tż był ze mną, ale nie chcę go zmuszać, to musi być jego decyzja
Dokładnie, ja tam się cieszę ale jakb się inaczej zdecydował to vym uszanowala jedo decyzję.

Ok dziewczyny zbieram cztery litery i ide na strych malować ten kosz.

Stary 2014-07-02, 12:51   #2379
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
A ja nie wiem czy go tam chce.... On coś tam mówił że chce.. Sama nie wiem.
Dobra pokroilam miesko, warzywka i się smazy
Mam ochotę na sernik na zimno

Ja chcę to

Niech ten listonosz przychodzi juz nooo nie mogę wyjść przez niego z domu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404298558108.jpg (125,6 KB, 10 załadowań)
Stary 2014-07-02, 12:53   #2380
Marcella_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Biorę? Sam się pcha nawet nie ma opcji, żebym mu powiedziała, że rodze sama. On nawet na wizyty ze mną wchodzi, wczoraj byłam sama to mocno przeżywał, że nie widział małej. A Twój był z Tobą na usg?
na usg był na wizyty bez usg nie wchodzi ze mna
Stary 2014-07-02, 12:56   #2381
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
A na stronie nie ma napisane online i Filiale czy tylko online ??

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

w online sklepie jest ale o fili nic nie pisze, ale tez wiem ze w realu jest dział dla dzieci

znalazłam w bebies rus - pojedziemy tam wozki ogladac to przy okazji kupie.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
na usg był na wizyty bez usg nie wchodzi ze mna
moj był dwa razy na usg ale juz go nie zabieram bo z lekarzem gadam po niemiecku a ten nie kuma i sie wtraca po polsku, ja musze mu tłumaczyc a lekarz nie moze sie skupic ale dostaje zawsze fotke w nagrode za czekanie

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:58   #2382
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie biorę,sam idzie :P ostatnio w jakimś programie na Tvn Style mówiły babki,żeby nie brać faceta jeżeli nas denerwuje na co dzień i doszłam do wniosku,że to prawda i u mnie się facet na porodówce nie sprawdzi ale on mi zapowiedział,że idzie i nie mam nic do gadania,bo sam wejdzie :P

Kasia,haha to masz problem z tym Tż na wizytach dobrze,że mój się boi odezwać do mnie czy nawet do lekarza,bo już dawno by ze mną nie chodził

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-07-02 o 13:01
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:58   #2383
jenny1234
Wtajemniczenie

hej

mój Tż chodzi ze mną do sr, do lekarza jezdzi ze mna ale do gabinetu nie wchodzi.

Na sali porodowej bedzie, jest zdecydowany i ja sie bardzo ciesze.

miesiac temu rodzila siostra mojego meza i szwagier powiedzial, ze warto byc przy zonie w tej chwili, wspierac, pomagac itd i powiedzial do Tz ze wspolczuje tym kobitkom które rodzą same.
Ale tak jak któraś tu napisała, poród rodzinny to musi być wspolna decyzja zony i meza, nikogo nie mozna do niczego zmusic.

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:59   #2384
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
w online sklepie jest ale o fili nic nie pisze, ale tez wiem ze w realu jest dział dla dzieci

znalazłam w bebies rus - pojedziemy tam wozki ogladac to przy okazji kupie.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

moj był dwa razy na usg ale juz go nie zabieram bo z lekarzem gadam po niemiecku a ten nie kuma i sie wtraca po polsku, ja musze mu tłumaczyc a lekarz nie moze sie spukic ale dostaje zawsze fotke w nagrode za czekanie

a założyłaś sobie kartę w bebies rus? ja mam i ostatnio nawet dostałam od nich poczta taka gazetkę/książeczkę i tam jest opisane, ze niedługo poród i co do szpitala i takie pierdoły a na końcu jest kilka kuponów -15% i chyba jest tez na meble i wózek i pościele no i cis tam jeszcze

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 12:59   #2385
elffirka
Rozeznanie

Kasia a w De ten Babies Rus to też należy do takich droższych czy normalne ceny mają? Bo u nas w Pl tam jest dosyć drogo tak jak w Smyku na przykład...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:00   #2386
allckarola
Zadomowienie

Dziewczyny mam pytanie chorobowe skonczylo mi sie ostatniego czerwca no i teraz mam ciaglas wiec od 1 lipca ile mam dni na dostarczenie pracodawcy zwolnienia ?? i jeszcze jedno pytanie ile pracodawca ma dni na wyplacenie chorobowego?? Bo widze ze zaczynaja sie u mnie schody dzwonie od wczoraj do szefa i szefowej a tu nikt nie oddzwania napisalam szefowej smsa zeby dala mi znac kiedy bedzie w domu to przywioze jej zwolnienie to tez nic. Chyba nie bede miala wyjscia tylko bede musiala jechac do nich do domu bez zapowiedzi i tyle. Nie chce sie denerwowac ale inaczej sie nie da...
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:00   #2387
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Ekstra łóżeczko Nie mówiąc już o suuuuperowym balkonie
Jak mi takiego brakuje hehe A efekt naprawdę świetny
dziękuje

Cytat:
Lozeczko sliczne, takie spokojne.... ne wiem jak to opisac hihi
Co do balkonu, zakochalam sie w scianie. Kamien ? No i bez porownania
dziękuje tak na balkonie jest kamien elewacyjny zamiast tych listewek

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Wiem ze nie ladnie sie chwalic ale co tam
Oto "my" w 31 tc
cudnie wyglądasz a suknia boska

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość

etusia, śliczne łóżeczko, a balkon przeszedł niezłą metamorfozę
dziękuje balkon juz wymagał metamorfozy bo wszystko sie spypało bo tescie robili go pewnie z 30 lat temu

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość

piękne łóżeczko i balkon )))
dziękuje

Cytat:

Słodko

Martynka piękny komplecik, Etusia super balkon
dziękuje

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość

Dziekuje dziewczynom, które poleciły mi termometry. Czekam na więcej
ja mam taki mierzy temperature prawidlowo http://allegro.pl/termometr-bezdotyk...343778080.html a przy okazji mirzy temperture wody czy pokarmu

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
\

etusia
łooo już łóżeczko gotowe pościel tez już prałaś?
to bardziej przymiarka, pościel jeszcze nie prana musze to dopiero uczynic i rozlozyc w sierpniu bo szkoda zeby sie kurz zbierał niestety jestem niecierpliwa i musialam zobaczyc jak to bedzie wygladac w calosci

Cytat:

moj ma niby nie isc bo on slaby na takie rzeczy ale jezeli on stwierdzi nbawet w ostatniej chwili ze chce byc ze mna to jak najbardziej moze isć chociaz obawiam sie ze jak zaczne rodzic to on bedzie w pracy, niestety teraz ma najwiecej pracy a potem w okresie zimowym jest duzy przestuj i musi teraz nadrobic kase dobrze ze rodzice mieszkaja tylko 5km odemnie to w kazdej chwili bede mogli mnie zawiesc bo tesciowie juz nie dadza rade ze mna jechac (wiek robi swoje)

my wrocilismy wlasnie z krakowa bylam z tz bo byl u lekarza troche mnie podroz juz meczy zrbilam sie strasznie senna wiec nie wiem czy nie pojde sie przespac:P

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:04   #2388
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
dziękuje

dziękuje tak na balkonie jest kamien elewacyjny zamiast tych listewek

cudnie wyglądasz a suknia boska

dziękuje balkon juz wymagał metamorfozy bo wszystko sie spypało bo tescie robili go pewnie z 30 lat temu

dziękuje

dziękuje

ja mam taki mierzy temperature prawidlowo http://allegro.pl/termometr-bezdotyk...343778080.html a przy okazji mirzy temperture wody czy pokarmu

to bardziej przymiarka, pościel jeszcze nie prana musze to dopiero uczynic i rozlozyc w sierpniu bo szkoda zeby sie kurz zbierał niestety jestem niecierpliwa i musialam zobaczyc jak to bedzie wygladac w calosci

moj ma niby nie isc bo on slaby na takie rzeczy ale jezeli on stwierdzi nbawet w ostatniej chwili ze chce byc ze mna to jak najbardziej moze isć chociaz obawiam sie ze jak zaczne rodzic to on bedzie w pracy, niestety teraz ma najwiecej pracy a potem w okresie zimowym jest duzy przestuj i musi teraz nadrobic kase dobrze ze rodzice mieszkaja tylko 5km odemnie to w kazdej chwili bede mogli mnie zawiesc bo tesciowie juz nie dadza rade ze mna jechac (wiek robi swoje)

my wrocilismy wlasnie z krakowa bylam z tz bo byl u lekarza troche mnie podroz juz meczy zrbilam sie strasznie senna wiec nie wiem czy nie pojde sie przespac:P
Świetny ten kamień, daje uroku. Podobny gust mamy

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Kasia a w De ten Babies Rus to też należy do takich droższych czy normalne ceny mają? Bo u nas w Pl tam jest dosyć drogo tak jak w Smyku na przykład...
Sa tam i tanie i drogie rzeczy. Ja kupilam ram wanienke i zestaw do paznokci. Wanuenka 10 euro bo bralam najtańszą i zedtaw 3,99.
W nimczech jeden z droższych sklepów to baby walz

Stary 2014-07-02, 13:04   #2389
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie chorobowe skonczylo mi sie ostatniego czerwca no i teraz mam ciaglas wiec od 1 lipca ile mam dni na dostarczenie pracodawcy zwolnienia ?? i jeszcze jedno pytanie ile pracodawca ma dni na wyplacenie chorobowego?? Bo widze ze zaczynaja sie u mnie schody dzwonie od wczoraj do szefa i szefowej a tu nikt nie oddzwania napisalam szefowej smsa zeby dala mi znac kiedy bedzie w domu to przywioze jej zwolnienie to tez nic. Chyba nie bede miala wyjscia tylko bede musiala jechac do nich do domu bez zapowiedzi i tyle. Nie chce sie denerwowac ale inaczej sie nie da...
Masz 3 dni na poinformowanie że dalej masz zwolnienie i 7 dni na dostarczenie zwolnienia. A jeżeli chodzi o pieniądze za zwolnienie. To spokojnie. Dopiero 2 dni od końca zwolnienia. Zus po tygodniu albo i dłużej wypłaca. A kiedy pracodawca da to zależy kiedy księgowa wszystko podliczy. Spokojnie. Ja 3 tygodnie czekałam na wypłatę od szefa..... Tak to już jest u prywaciarzy

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-07-02, 13:06   #2390
Ana***
Zakorzenienie

A w ogóle to wczoraj miałam usg III trymestru czyli trzecie, ostatnie takie "porządne"

Wszystko w porządku z dzidziusiem, z córcią jak ją zobaczyłam na usg byłam w szoku jak wyraźnie już widać buzię, oczka, nos mam oczywiście płytę i zdjęcia

Płyn owodniowy został na takim samym poziomie więc w porządku, mieści się w normie
Malutka waży 1475g +/- 10% jak to lekarz powiedział jest w sam raz, waga na 60 centylu
Przepływy w porządku.

Jedynie co to na razie jest główką do góry, ale lekarz powiedział, że ma jeszcze czas.

Jedynie w mojej nerce nadal zastój, ale taki w granicach normy, profilaktycznie dalej urosept. No i inne moje różniaste już objawy się pojawiają, m.in. zgaga i ból krocza... ale podobno jest to normalne.
A co do pulsu to przydałaby się konsultacja kardiologiczna, bo możliwe są u mnie jakieś wyrzuty hormonów czy coś tam, ale to już raczej po ciąży.

Następny wizyta za miesiąc a kolejne już co 2 tygodnie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:07   #2391
allckarola
Zadomowienie

Szkoda gadac, wszystko byloby ok gdyby sie odezwali przynajmniej, a ja czuje ze oni mnie unikaja. Nawet nie mam jak ich poinformowac bo nie odbieraja ode mnie telefonu ;/ no nic nie dzisiaj jutro jade bez zapowiedzi nie ma wyjscia. Zylam z nimi dobrze a tu takie cos...
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:09   #2392
Mandragorrka
Zakorzenienie

Na obiad robię kurczaka w sosie miodowo-musztardowym, chociaż narobiłyscie mi smaka tymi serkami

Cytat:

Oczywiście, moj malż musi być na porodówce. Mnie by mogło zabraknąć, ale jego nigdy w życiu

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:10   #2393
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
a założyłaś sobie kartę w bebies rus? ja mam i ostatnio nawet dostałam od nich poczta taka gazetkę/książeczkę i tam jest opisane, ze niedługo poród i co do szpitala i takie pierdoły a na końcu jest kilka kuponów -15% i chyba jest tez na meble i wózek i pościele no i cis tam jeszcze

nic nie zakładałam bo nic nie kupowalam tam jeszcze i nie wiadomo czy tz skusi sie tam jechać, ale widze że tam moj w ozek o 60 eu -/+ tanszy więc może ?
Ale czekamy az prababcia maleństwa da kase bo sie zaoferowala wiec czekamy

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
A ja tam nie wiem Jak potrzebuje cos to kupuje i już

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:11   #2394
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda gadac, wszystko byloby ok gdyby sie odezwali przynajmniej, a ja czuje ze oni mnie unikaja. Nawet nie mam jak ich poinformowac bo nie odbieraja ode mnie telefonu ;/ no nic nie dzisiaj jutro jade bez zapowiedzi nie ma wyjscia. Zylam z nimi dobrze a tu takie cos...
A czemu do domu a nie do biura?

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-07-02, 13:11   #2395
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A w ogóle to wczoraj miałam usg III trymestru czyli trzecie, ostatnie takie "porządne"

Wszystko w porządku z dzidziusiem, z córcią jak ją zobaczyłam na usg byłam w szoku jak wyraźnie już widać buzię, oczka, nos mam oczywiście płytę i zdjęcia

Płyn owodniowy został na takim samym poziomie więc w porządku, mieści się w normie
Malutka waży 1475g +/- 10% jak to lekarz powiedział jest w sam raz, waga na 60 centylu
Przepływy w porządku.

Jedynie co to na razie jest główką do góry, ale lekarz powiedział, że ma jeszcze czas.

Jedynie w mojej nerce nadal zastój, ale taki w granicach normy, profilaktycznie dalej urosept. No i inne moje różniaste już objawy się pojawiają, m.in. zgaga i ból krocza... ale podobno jest to normalne.
A co do pulsu to przydałaby się konsultacja kardiologiczna, bo możliwe są u mnie jakieś wyrzuty hormonów czy coś tam, ale to już raczej po ciąży.

Następny wizyta za miesiąc a kolejne już co 2 tygodnie
dla corci i gratukluje udanej wizyty

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:11   #2396
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo wiesz póki jestes pracownik i to taki, który nie chodzi na chorobowe to jest super. Potem jestes już jak śmierdzace jajko oczywiście nie we wszystkich firmach tak jest.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:13   #2397
Asia19x
Zakorzenienie

Aniu gratuluję wizyty

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Na obiad robię kurczaka w sosie miodowo-musztardowym, chociaż narobiłyscie mi smaka tymi serkami

Oczywiście, moj malż musi być na porodówce. Mnie by mogło zabraknąć, ale jego nigdy w życiu

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-07-02, 13:13   #2398
elffirka
Rozeznanie

O dzięki Niestabilna bo właśnie jest ten sklep niedaleko mojej babci w sumie i tak się zastanawiałam, że może by tam iść...
U mnie Małz nie będzie przy porodzie, nawet jeśli będzie opcja rodzenia Sn to On się nie chce tam pchać, oglądał ze mną porody na Polsat Cafe i powiedział że to jest straszne co kobieta musi przejść ale zaraz zacząl mówić że niedługo trzeba się starać o następnego dzidziusia... No ja jeszcze jednego nie urodziłam... Ale powiedział mi bardzo miłą rzecz... Że co by się nie działo to moja Mama ś.p. zawsze będzie przy mnie i że nie mam się czego bać, bo Ona nie pozwoli by coś mi się stało... I tak mi jakoś lepiej... Ale boję się nadal, może nie samego bólu ale tego że mi porozcinają wszystko...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 13:13   #2399
Latte88
Zakorzenienie

Aniu gratuluję wizyty piękna waga
Stary 2014-07-02, 13:15   #2400
Marcella_
Raczkowanie

Ja sobie właśnie nie wyobrażam że mogłabym rodzić sama ja kogoś potrzebuje. Ale wiadomo że nie bede zmuszac tż żeby na sile tam szedl ze mna. Nie powiedział mi nie on sie po prostu boi patrzec na moje cierpienie a ja wlasnie w takich trudnych sytuacjach chce go miec blisko siebie. Jesteśmy ze soba blisko i zawsze o wszystkim rozmawiamy i nie mamy tematow tabu. Sam zreszta powiedzial ze na pewno bedzie plakal jak zobaczy Malutka bo on taki wrazliwy jest.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości