Kim jest człowiek, który oszukiwał mnie przez rok? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-02, 11:35   #31
milionmalychkawalkow
Zadomowienie

Dot.: Kim jest człowiek, który oszukiwał mnie przez rok?

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
(teraz bez problemu odróżniam Afrykańczyków od Jamajczyków, no ale mówiłam juz, że byłam głupia...)
Cóż. Jamajka to kraj, więc jego mieszkaniec rzeczywiście jest Jamajczykiem. Ale skąd do licha ciężkiego pochodzi Afrykańczyk?
Zdajesz sobie sprawę, że na kontynencie afrykańskim jest ponad 50 państw, prawda? I takim Afrykańczykiem byłby zarówno Egipcjanin, Marokańczyk, Somaliczyk i mieszkaniec RPA, prawda? Umiesz ich wszystkich odróżnić od Jamajczyków?

IG
👊 🔥♀ 💥 ✊
intersekcjonalizm | siostrzaństwo | moc kobiet
g i r l o n f i r e
milionmalychkawalkow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 11:37   #32
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez Antissa Pokaż wiadomość
Strasznie zabawne. Aż nie mogę przestać się śmiać.

Autorko, wyślę Ci PW, bo nie mam zamiaru dostarczać wszechwiedzącym dziewczętom kolejnych powodów do drwin.
i po to musiałaś napisać w wątku i nie mogłaś od razu wysłać PW?
Cytat:
Napisane przez naprawimy Pokaż wiadomość
Byłabym bardzo wdzięczna

Co do dziewczyn, mówiących "jak można być tak głupim?!", "idiotka" itp. powiem tylko: wiemy o sobie tyle, na ile nas sprawdzono.
jaaaaaaaaaasne, tak się pocieszaj. nie każdy będzie się bawił w wirtualne związki z częstotliwością spotkać raz na 4 miechy - jeśli się kogoś kompletnie nie zna.

Cytat:
Anno Mario, bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź. Nawet jeśli jego ojciec ma (miał) komis, jestem pewna, że Google by coś wiedziało. A milczy.
Czy da się wyszukać, kto prowadzi sklepy Mexxa w Trójmieście? Czy roaming faktycznie jest tak przekierowywany?
też mam wrażenie, że wizja forsiastego faceta trochę ci przysłoniła świat. mam bogatych znajomych, ale nie wyobrażam sobie, żeby ktoś z nich wyskoczył z tekstem, że jego ojciec jest jednym z x najbogatszych. przyjmij, że ten koleś to chodząca ściema. przekierowany roaming? dobre sobie. skoro przyjeżdżał do ciebie pociągiem z warszwy to pewnie tam mieszka. sądzisz, że bogacz bujałby się tanimi liniami lotniczymi zamiast wykupić bezpośredni lot do ciebie? albo nie kupiłby ci biletu, żebyś poznała jego miasto, rodzinę, znajomych?
serio, trzeba być mocno naiwnym, żeby "związać się" z kimś, kogo się kompletnie nie zna, ale rzuca abstrakcjami odnośnie stanu posiadania własnej rodziny.

jak masz kasę to wynajmij prywatnego detektywa.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 11:47   #33
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
O kurcze, niby wykształcona jestem, ale nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak mitomania i że jest to choroba psychiczna.
Dzięki! Czegoś się nauczyłam
To nie jest przytyk w Twoją stronę, ale niestety wiedza o zaburzeniach i chorobach psychicznych jest w naszym społeczeństwie naprawdę marna.
Potem mamy takie sytuacje, że ludzie nabijają się, traktują z pobłażaniem osoby z zaburzeniami psychicznymi zamiast im jakoś pomóc.
Znam taki przypadek z otoczenia mojego ojca. Jeden z jego kolegów z pracy ma żonę ewidentnie zaburzoną psychiczne - bez przerwy nachodzi go ona w pracy i robi mu awantury, że on ją codzinnie po drodze do pracy zdradza, wyzywa go od najgorszych, posuwa się nawet do rękoczynów, wyrywa mu komórkę i sprawdza połączenia...no, cuda wianki się dzieją. Kobieta potwornie cierpi, a jej mąż co ? Zadowolony, że żonka tak go kocha i że taka zazdrosna. Przeszkadza mu jedynie to, że koledzy się z niego nabijają

Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Czas edycji: 2014-07-02 o 11:55
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 11:59   #34
skara
Zakorzenienie

Jako że leżącego się nie kopie to doradzę Ci komplet badań wenerycznych jeśli z nim uprawiałaś seks oraz wykazywanie dużo większej ostrożności w kontakcie z obcymi na przyszłość. Przy niewiarygodnych, trudnych do uwierzeniach informacjach, kiedy zapala Ci się sygnał alarmowy należy kolegę poprosić o dowód osobisty lub paszport. Nie jest to za specjalnie romantyczne, ale po części eliminuje ryzyko.
skara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 12:20   #35
dolinka881
Zadomowienie

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;4712912 5]To nie jest przytyk w Twoją stronę, ale niestety wiedza o zaburzeniach i chorobach psychicznych jest w naszym społeczeństwie naprawdę marna.
Potem mamy takie sytuacje, że ludzie nabijają się, traktują z pobłażaniem osoby z zaburzeniami psychicznymi zamiast im jakoś pomóc.
Znam taki przypadek z otoczenia mojego ojca. Jeden z jego kolegów z pracy ma żonę ewidentnie zaburzoną psychiczne - bez przerwy nachodzi go ona w pracy i robi mu awantury, że on ją codzinnie po drodze do pracy zdradza, wyzywa go od najgorszych, posuwa się nawet do rękoczynów, wyrywa mu komórkę i sprawdza połączenia...no, cuda wianki się dzieją. Kobieta potwornie cierpi, a jej mąż co ? Zadowolony, że żonka tak go kocha i że taka zazdrosna. Przeszkadza mu jedynie to, że koledzy się z niego nabijają [/QUOTE]

Bo choroba psychiczna jest odbierana jako coś wstydliwego. "Weź idź się leczyć" to jedno z tych powiedzonek nacechowanych negatywnie, które używają już dzieciaki. Także ludzie nie dopuszczają do siebie myśli, że ktoś z rodziny jest chory, tylko szukają usprawiedliwień dla irracjonalnego zachowania. U mnie w rodzinie jeden rozchwiany emocjonalnie (łagodnie powiedziane) człowiek jest ciągle usprawiedliwiany ilością narkoz jakie przeszedł w życiu i w ogóle, że był taki chorowity, dlatego teraz jest taki "wrażliwy" (??).
Tak ogólnie to wiem, że na świecie istnieją choroby psychiczne i nawet kilka potrafię nazwać :p, ale akurat "mitoman" zawsze kojarzył mi się z wyzwiskiem, a tu jednak!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 12:38   #36
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość

Nie chcę być niemiła, ale jeśli chciałabym znać prawdę o tym człowieku to starałabym się ją poznać zaraz po tym, jak pochwalił się bogatym ojcem. 13 najbogatszy Norweg to nie w kij dmuchał, więc zapalilaby mi się czerwona lampka wtedy. I wtedy ta wiedza mogłaby przynieść Ci jakieś wymierne korzysci, wpłynąć na bieg wydarzeń.Zmienić cokolwiek.
Cytat:
Boże Broń- nie oskarżam Ciebie i chyba nikt tutaj o patrzenie i ocenianie kogośpoprzez pryzmat pieniędzy. Ale skoro wtedy traktowałaś to pobłazliwie to po co teraz to wielkie śledztwo, po fakcie?

Jak wyżej.
Autorko, ja rozumiem, że wzniecasz aferę, bo zrobiło się głośno wokół sprawy (znam też ludzi, którzy czasem za wszelką cenę chcą dołączyć do stadka poszkodowanych, że ich to też dotknęło ), ale proszę Cię - rozróżniaj trochę te sprawy. W przypadku "Natalii" (której będę bronić, bo ją pobieżnie znam, ale nie jest mi obca) wszystko składało się w całość, której nie dało się wygooglać za pomocą Wikipedii. Na pomysł śledztwa, czy ktoś jest chory, raczej się nie wpada.
Ale jakby mi ktoś sprzedał głodny kawałek, że jego ojciec jest 13. najbogatszym Norwegiem , to sorry-memory ale w 5 sek. gugiel wypluwa odpowiedź. Więc tak, uważam, że trochę chciałaś być oszukiwana, a teraz bijesz pianę po fakcie.

Edytowane przez 201608251020
Czas edycji: 2014-07-02 o 12:41 Powód: literówka
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 12:43   #37
201607050913
Konto usunięte

Ale sie wkrecac dajecie.
201607050913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 12:48   #38
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Pokaż wiadomość
Ale sie wkrecac dajecie.
Mam trochę takie wrażenie, że to trolling na fali artykułów. Jednocześnie jestem uczulona na ten temat, więc przyjmuję że MOGŁOBY coś takiego zaistnieć, ale przepraszam - w tym przypadku to akurat wyjątkowa naiwność
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 12:50   #39
naprawimy
Raczkowanie

Dziewczyny, serio nie potrzebuję Waszych ocen. Ja wiem, że to był stracony rok, jednak w poście nie pisałam "wypowiedzcie się proszę na temat tej sytuacji", tylko: "pomóżcie mi go odnaleźć". Sam tytuł wątku na to wskazuje.I widzicie, teraz są dwa wyjścia. Pierwsze - nie pomagać mi, ponieważ uważa się mnie za idiotkę, okej, rozumiem to. Drugie - pomóc mi go zidentyfikować.
Polecenia zrobienia sobie badań pod kątem chorób wenerycznych nawet nie będę komentować.
naprawimy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 13:18   #40
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, serio nie potrzebuję Waszych ocen. Ja wiem, że to był stracony rok, jednak w poście nie pisałam "wypowiedzcie się proszę na temat tej sytuacji", tylko: "pomóżcie mi go odnaleźć". Sam tytuł wątku na to wskazuje.I widzicie, teraz są dwa wyjścia. Pierwsze - nie pomagać mi, ponieważ uważa się mnie za idiotkę, okej, rozumiem to. Drugie - pomóc mi go zidentyfikować.
Polecenia zrobienia sobie badań pod kątem chorób wenerycznych nawet nie będę komentować.
Klasyczny Catfish dla naiwnych kobietek. Polecam- obejrzyj sobie pare odcinkow na MTV. Albo wpisz haslo * catfish* w google. Okaze sie ze nie jestes najglupsza, jest sporo tak samo oszukanych osob.

A czemu nie bedziesz komentowac? Ziomek jest stuknietym klamca, jest duze prawdopodobienstwo ze nie jestes jedyna ktora tak wrabial!
mogl ci niejednego syfa sprzedac: HPV, HIV itd. Bylas glupia przed, to chociaz teraz zadbaj o swoje zdrowie i bezpieczenstwo.

Jak go odnalezc? ciezka sprawa.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 13:25   #41
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Nigdy w życiu! Nie uważam Cię wcale za idiotkę. Nie jesteś pierwsza i zapewne nie ostatnia, którą oszukał facet lub która dała się facetowi oszukać. No przecież się zdarza.

Ale powiedz mi (pytam szczerze i bez złośliwości): po co Ty chcesz go zidentyfikować? Co Ci wymiernie ta wiedza teraz da? Staram się Ciebie zrozumieć po prostu i dlatego pytam a nie po to, by Cię krytykowac, czy oceniać.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 13:31   #42
naprawimy
Raczkowanie

Cytat:
Nigdy w życiu! Nie uważam Cię wcale za idiotkę. Nie jesteś pierwsza i zapewne nie ostatnia, którą oszukał facet lub która dała się facetowi oszukać. No przecież się zdarza.

Ale powiedz mi (pytam szczerze i bez złośliwości): po co Ty chcesz go zidentyfikować? Co Ci wymiernie ta wiedza teraz da? Staram się Ciebie zrozumieć po prostu i dlatego pytam a nie po to, by Cię krytykowac, czy oceniać.
Jakoś nie potrafię ot tak się pogodzić z tym, że ktoś mógł tak mnie mamić, rozkochać w sobie, z taką perfidią kłamać. Wiesz, dalej to we mnie siedzi. Kiedy czas pryśnie, a bogaty Aleks z Norwegii okaże się być Mariuszem spod Warszawy, wyleczę się z tego. Teraz, mimo tego, że nie jesteśmy razem, dalej we mnie siedzi pozostałość po tym "związku", wyobrażenie idealnego faceta, które "uosobił" Aleks.
Chciałabym wiedzieć, kim jest osoba, która tak zabawiła się czyimś kosztem. Bez tej wiedzy, jeszcze przez długi czas będę się zadręczać.
naprawimy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 13:43   #43
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Jakoś nie potrafię ot tak się pogodzić z tym, że ktoś mógł tak mnie mamić, rozkochać w sobie, z taką perfidią kłamać. Wiesz, dalej to we mnie siedzi. Kiedy czas pryśnie, a bogaty Aleks z Norwegii okaże się być Mariuszem spod Warszawy, wyleczę się z tego. Teraz, mimo tego, że nie jesteśmy razem, dalej we mnie siedzi pozostałość po tym "związku", wyobrażenie idealnego faceta, które "uosobił" Aleks.
Chciałabym wiedzieć, kim jest osoba, która tak zabawiła się czyimś kosztem. Bez tej wiedzy, jeszcze przez długi czas będę się zadręczać.
Rozumiem. Jednak trudno Ci będzie go odnaleźć, skoro tak naprawdę nie wiesz, czy nazwisko, które Ci podał jest jego, gdzie naprawdę mieszka i czym się zajmuje. Na podstawie kilku fotografii nie jest możliwe ustalenie jego personaliów, skoro nie są zamieszczone na żadnym portalu. To znaczy, być może udałoby się to policji ale nie masz naprawdę powodu, by zlożyć na niego skargę. Lub prywatnej agencji detektywistycznej, ale im trzeba płacić i to sporo.

Nie wiem, postaraj się po prostu pogodzić z faktem, że trafiłas na sk***yna a znając życie nie jesteś jedyną, którą tak przekręcił. Za jakiś czas, gdy opadną te najsilniejsze emocje, może będziesz w stanie ten fakt oswoić i nie szukać kogoś, kogo szukać nie warto.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Stary 2014-07-02, 13:54   #44
skazana_na_bluesa
.

ale w jaki niby sposób chcesz go namierzyć, skoro nawet nie wiesz, jak się nazywa (czy jego imię jest prawdziwe) i nie wiesz, skąd pochodzi? -_-

Stary 2014-07-02, 13:57   #45
Pudel123
Wtajemniczenie

wklej jego zdjęcia do wyszukiwarki google images. Skoro go widziałaś to wiesz, że te zdjęcia sa prawdziwe i na bank ma gdzieś je powrzucane na swoich normalnych kontach, może tak dojdziesz do wszystkich informacji

Jak będziesz potrzebować pomocy to zapraszam PW

Ale ładnie łyknełaś kit

89,9->73,2

spinoholiczka

[COLOR="Gray"]thriatlon - finished!
Pudel123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 14:07   #46
kaja2301
Zakorzenienie

Autorko nie wiem jak go sprawdzalas, ale juz ci dziewczyny ci podaly ze najbogatszym norwegiem czy tam jego synem to on nie jest. Mexx dodatkowo jesli dobrze sie orientuje wycofal sie z polski kilka lat temu jest na zalando tylko i w jakis outletach.

Stary 2014-07-02, 14:17   #47
martynka89
Zakorzenienie

Jakie to ma w tej chwili znaczenie czy Alex jest Alexem czy Piotrkiem?
Daj sobie spokoj bo tylko niepotrzebnie sie nakrecasz.

Spotkalam sie kiedys kilka razy z fajnym facetem. Nazwijmy go Marek. Wiedzialam tylko z jakiego miasta pochodzi i jak ma na imie. Po kilku spotkaniach poprostu go wcielo. Ale nie przyszlo mi wtedy do glowy zeby go szukac, dowiadywac sie czy faktycznie jest Markiem czy moze Bogdanem. Bo jakie to ma znaczenie? Zachowalam mile wspomnienia po tych kilku spotkaniach i sprawa jest dla mnie zamknieta.

Tobie radze to samo. Bo co zrobisz gdy sie dowiesz kim naprawde jest tem czlowiek? Pojedziesz do niego zeby mu wygarnac, ze cie oklamal? A on pewnikiem by Cie wysmial bo ma to gdzies, ze jakas laska dala sie nabrac na jego wywody.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 14:26   #48
_chocolate
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
Autorko nie wiem jak go sprawdzalas, ale juz ci dziewczyny ci podaly ze najbogatszym norwegiem czy tam jego synem to on nie jest. Mexx dodatkowo jesli dobrze sie orientuje wycofal sie z polski kilka lat temu jest na zalando tylko i w jakis outletach.

No właśnie. Był kiedyś w Złotych tarasach, ale to dawno temu.

Nie wiem, jak można się nabrać, że jest synem jednego z najbogatszych Norwegów - wtedy Ci powinno zacząć śmierdzieć.

_chocolate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 14:32   #49
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Jakie to ma w tej chwili znaczenie czy Alex jest Alexem czy Piotrkiem?
Daj sobie spokoj bo tylko niepotrzebnie sie nakrecasz.

Spotkalam sie kiedys kilka razy z fajnym facetem. Nazwijmy go Marek. Wiedzialam tylko z jakiego miasta pochodzi i jak ma na imie. Po kilku spotkaniach poprostu go wcielo. Ale nie przyszlo mi wtedy do glowy zeby go szukac, dowiadywac sie czy faktycznie jest Markiem czy moze Bogdanem. Bo jakie to ma znaczenie? Zachowalam mile wspomnienia po tych kilku spotkaniach i sprawa jest dla mnie zamknieta.

Tobie radze to samo. Bo co zrobisz gdy sie dowiesz kim naprawde jest tem czlowiek? Pojedziesz do niego zeby mu wygarnac, ze cie oklamal? A on pewnikiem by Cie wysmial bo ma to gdzies, ze jakas laska dala sie nabrac na jego wywody.

Dla satysfakcji i możliwości wytknięcia mu tego wszystkiego? Nie każdy potrafi oddzielić coś grubą krechą.

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-07-02, 14:45   #50
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
Dla satysfakcji i możliwości wytknięcia mu tego wszystkiego? Nie każdy potrafi oddzielić coś grubą krechą.
No tak, przeciez zamiast odejsc z godnoscia i olac typa to lepiej zadac sobie kupe trudu, zeby go odnalesc i zrobic z siebie na koniec posmiewisko.

Juz jedna znajoma odwodzilam kiedys od pomyslu "wygarynania" facetowi, ze ja oszukal. Skonczylo sie tak, ze wygarnela mu przy kumplach bo myslala, ze w ten sposob bardziej go upokorzy. Wyszlo na to, ze to ona zalala sie lzami po tym jak ten facet razem z kolegami parsknal smiechem na jej wywody. On nic sobie z jej "wytkniecia" nie zrobil a ona dlugo czula sie upokorzona.
Stary 2014-07-02, 14:59   #51
Pudel123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
No tak, przeciez zamiast odejsc z godnoscia i olac typa to lepiej zadac sobie kupe trudu, zeby go odnalesc i zrobic z siebie na koniec posmiewisko.

Juz jedna znajoma odwodzilam kiedys od pomyslu "wygarynania" facetowi, ze ja oszukal. Skonczylo sie tak, ze wygarnela mu przy kumplach bo myslala, ze w ten sposob bardziej go upokorzy. Wyszlo na to, ze to ona zalala sie lzami po tym jak ten facet razem z kolegami parsknal smiechem na jej wywody. On nic sobie z jej "wytkniecia" nie zrobil a ona dlugo czula sie upokorzona.
Odejscie z godnością jest jak się odwróci i nara? proszę Cię.

Nie chodzi o wywlekanie przy jego wszystkich kumplach, tylko pewnie mu to napisze, przeciez nie mieszkaja obok siebie. Ja osobiscie tez bym chciala zobaczyc co za idiota mnie tak oszukal po drugiej stronie

89,9->73,2

spinoholiczka

Stary 2014-07-02, 15:14   #52
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
Odejscie z godnością jest jak się odwróci i nara? proszę Cię.

Nie chodzi o wywlekanie przy jego wszystkich kumplach, tylko pewnie mu to napisze, przeciez nie mieszkaja obok siebie. Ja osobiscie tez bym chciala zobaczyc co za idiota mnie tak oszukal po drugiej stronie
W takiej sytuacji tak. Spotkala sie z nim trzy razy, nie maja wobec siebie zadnych zobowiazan, dziecka jej nie zrobil. Prawie obcy dla siebie ludzie.

Dziewczyna zrobi z siebie desperatke, facet bedzie mial z tego ubaw i na tym sie skonczy.
Stary 2014-07-02, 15:32   #53
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Po adresie IP z maila możesz sprawdzić skąd była wiadomość wysłana, z Oslo czy z Koziej Wólki

Na tej stronie będziesz mogła nawet dostawcę internetu sprawdzić
http://whatismyipaddress.com/ip-look...FUsUwwodWZcApQ

Edytowane przez wlosomaniaczkaaa
Czas edycji: 2014-07-02 o 15:48
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 15:35   #54
kas0
Raczkowanie

A ja rozumiem tą ciekawość, ale nie rozumiem ukrywania tutaj informacji. Wklej tu wszystko co wiesz. Facebooka, nazwisko, które podawał. Coś o rodzinie wiesz, może tędy? O kamilu? Oraz jakiekolwiek informacje które chociaż trochę mogą się wydawać prawdziwe, nie wiem szkoła, miasta w których był, znajomi... itp itd W ten sposób może komuś się uda go znaleźć. Może ktoś go pozna na zdjęciu?
kas0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 15:51   #55
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez kas0 Pokaż wiadomość
A ja rozumiem tą ciekawość, ale nie rozumiem ukrywania tutaj informacji. Wklej tu wszystko co wiesz. Facebooka, nazwisko, które podawał. Coś o rodzinie wiesz, może tędy? O kamilu? Oraz jakiekolwiek informacje które chociaż trochę mogą się wydawać prawdziwe, nie wiem szkoła, miasta w których był, znajomi... itp itd W ten sposób może komuś się uda go znaleźć. Może ktoś go pozna na zdjęciu?
Przypominam, że upublicznianie czyichś danych osobowych i wizerunku na forum publicznym wymaga zgody osoby zainteresowanej. Inaczej jest to karalne i nie namawiałabym Autorki na to, by wpakowała się w dalsze kłopoty dla kogoś, kto nie jest tego wart

No pasaran!
Stary 2014-07-02, 15:53   #56
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

I pochwal się co Ci wyszło, bo ciekawa jestem
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 16:20   #57
polaraksaaa
Raczkowanie

Och, jakie na tym forum są wspaniałe, wszechwiedzące doradczynie.
Służą radą o każdej porze dnia i nocy...
polaraksaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 16:33   #58
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milionmalychkawalkow Pokaż wiadomość
Cóż. Jamajka to kraj, więc jego mieszkaniec rzeczywiście jest Jamajczykiem. Ale skąd do licha ciężkiego pochodzi Afrykańczyk?
Zdajesz sobie sprawę, że na kontynencie afrykańskim jest ponad 50 państw, prawda? I takim Afrykańczykiem byłby zarówno Egipcjanin, Marokańczyk, Somaliczyk i mieszkaniec RPA, prawda? Umiesz ich wszystkich odróżnić od Jamajczyków?
Chodziło mi przede wszystkim o czarnoskórych Afrykańczyków, nie Arabów. Nie chciałam uogólniać do konkretnego kraju, bo po prostu czarnoskórzy z Afryki w większości różnią się od tych z Wysp Karaibskich. Dlatego użyłam słowa Afrykańczyk. I nie mówię tutaj o tych brytyjskich, ale o tych, którzy posiadają jeszcze akcent. W tym momencie bardzo łatwo bym się połapała słysząc akcent, a on miał mocny, nigeryjski. Jamajczycy mówią w całkiem inny sposób. Bardzo często są to osoby 'coolie' i można również poznać ich po włosach

Edytowane przez MonnieB
Czas edycji: 2014-07-02 o 16:35
MonnieB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 17:08   #59
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez polaraksaaa Pokaż wiadomość
dzieciaku, tak się składa, ze udzielanie się na forum nie jest obowiązkowe, więc może sobie darujesz czytanie i pisanie tutaj?

Stary 2014-07-02, 17:24   #60
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez polaraksaaa Pokaż wiadomość
Lepiej robić to co ty w innym wątku, nie?
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości