|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Ostatnio kupiłam świetną tunikę w brązowym kolorze z 1 zł. Nie była wyceniona, bo miała tłustą plamkę, ale pomyślałam, że może się spierze, a jak nie to wyrzucę. Ale na szczęście proszek zadziałał
Zdjęcia nie wstawię, bo nie mam aparatu ![]() Ostatnio poluję na jakieś spodnie, ale nic nie mogę znaleźć
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
no to miałaś szczęscie! u mnie w lumpeksie nawet jak bluzka ma plamke czy cos rozerwane to walą przynamniej z 10 zeta :/ ich normalnie pogięło. Będę szukać nowych lumpów, albo bede szukać w koszach. Kupowanie z wieszkaków kompletnie sie nie opłaca. Niedawno widziałam tunike - ładną, 24zł
ludzie rzeciez śliczną bluzke mozna kupic na wyprzedazy za 15 zł!! i nową ;/ dla mnie na maxa przesadzają ...
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Moje dzisiejsze:
Spódnica Atmosphere - nowa z metkami Rurki Port Lois Bluzka na szelkach Sabra - nowa Narzutka jeansowa Vintage Denim - nowa |
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Franiulka, wszystko piękne, a strój szczególnie:O ahhh
Flykee, cudowna zielona bluzeczka ![]() a ja ani razu w tym tygodniu bie byłam w lumpie i czuję się...dumna
|
|
|
|
#275 |
|
Przyczajenie
|
[ciach]
Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2007-07-05 o 23:19 Powód: reklama |
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
to moj dzisiejszy stoj oto jak wygląda na ciłku....co wy na to???kupilam go za 1 zł. najpierw gore znalazłam a pozniej dobrałam dol ...
|
|
|
|
#277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o matko ! :d ale trafiłaś ! remington świetna marka ! ja tez chce tą prostownice moja sie już psuje jak jeszcze kiedyś natrafisz na taką to kup dla mnie plsss ! ![]() ![]() pzdr
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
ewela fajny kostium
nowy czy używany? coraz bardziej zastanawiam sie czy sobie kupic jakis używany kostium. co wy o tym sądzicie? no bo jezeli kostium kosztuje ok. 10 zł to aż żal nie brać, ale z drugiej strony używany.. w końcu to nie to samo co koszulka itp. a u mnie nowych to chyba nie ma :/
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
uzywany ale pozadnie przeprany pare razy...ja go kupiłam za 1 zł.bo dobierałam.tz. góre osobno kupiłam i dół tez osobno....gora jest czarna w małe białe kropeczki a gatki całe gładkie czarne....
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
oliffka - często można dopaść nowy strój, jeszcze taki z naklejkami ochronnymi, wtedy masz pewność, że nie był noszony, no chyba, że są jacyś fetyszyści naklejek
ale osobiście nie znam...dwa, trzy dni temu, kupiłam hurtem majtki z metkami i naklejkami, pas do pończoch i rajstopy M&S czteropak za wszystko dałam 9 zł nowiuteńkie, nieruszane... Na otwarciu nowego szmata u nas, kobiety się biły o staniczki z Triumph'a... niektóre naprawdę piękne
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie potrafie nic znalesc na siebie
czasem mi sie cos uda fajnego kupic ale raczej to moja siostra uwielbia baraszkowac po takich sklepach chociaz jakby mi ktos podal namiar na jakis fajny ciucholand ....
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to nie jakas reklama??? weszlam na ta strone i jest tam raptem 30 koszulek. zadna nie wydala mi sie super...nowy interes?nowa stronka? zmiana towaru???jak wpadlas na ta stronke i jak wyglada zazwyczaj???? pisze na czerwono zeby tez bylo duze i widoczne jak ta wg mnie reklama ![]()
#klubrecenzentki Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2007-07-05 o 23:21 Powód: link |
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
tez weszlam i nic tam nie ma:-/
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Hey!!
Mialam troche do nadrobienia )Kiniolec, swietnie prezentujesz się w tych Levisach buki tez sa ok.![]() mutacumliquida super grzybek ![]() super_karo, zkupy całkowicie udane podobaja mi sie wszystkie bluzeczki, a najbardziej ta czarna river island jest bomba ) otrzymałam pozdrowienia od ciebie bardzo dziekuje )Mags1983 trencz bomba ![]() Agnique stroj w paseczki i czarna bluzka wpadly mi w oko )Oliffka, bolerko i rameczka Sylweczenka, szara bluzka z dlugim rekawem i korkowiec sa super ![]() Kruk do ciebie nie mam slow :lo: kompletnie zaszalałeś i to pewnie wszystko z przypadku kazda rzecz jak leci jest boska i mogłabym się nia pozachwycac gratuluje zkupkow! I chetnie bym je tobie podebrala ![]() Nasteczka, fajowa tuba pokaz na sobie :d i drugie zkupy, ta jeansowa kamizelka rewelacja!! A spodeki daaj heheFlykee, zielona bluzka ![]() MotylekSw, nie zegnalam Se bo nie było takiej potrzeby, tu w Leeds mm staly dostep do kompa do lumpow na rynku są stoiska gdzie babk maja wywalone ciuszki i można grzebac dowoli ![]() Franiulka, twoje zakupy również powalaja bialy stroj pewnie swietnie podkresla twoja opalenizne :d turniczki tez bombowe ![]() Natasha23, bluzeczka czarna piekna ![]() Otako, fioletowy sweterek jest cudo )Nicoletta, zielona tunik jest przeboska
|
#287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic tylko pozostaje pogratulować ![]() Cytat:
Cytat:
A to moje wczorajsze: 1. biała bluzeczka BAY - 6 zł 2. Nie wiem jak to nazwać więc nazwę top robiony na szydełku Atmosphere - 7 zł3. Staniczek w cielistym kolorze - 5 zł (super ma kombinowane ramiączka na takie zatrzaski IMG_7695.JPG IMG_7696.JPG IMG_7697.JPG IMG_7707.JPG IMG_7709.JPG |
||||
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczyny za komentarze
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Kola-potwierdzam super,ale drogo jak na lumpeks.
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Baardzo mi się podoba Jak by Ci sie znudziła to wiesz
|
|
#291 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
a ja głupia dzisiaj postanowiłam pospać sobie troche
zdjecie jutro bo juz ciemno i do tego sie jeszcze suszyy
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Susanna słodziutka ta biała bluzka
![]() Ja dziś byłam w lumpku... nareszcie Kupiłam sobie pasek, kurtkę, bluzę i top Za wszystko dałam 25 zł... Niestety fotek nie mam
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Paulinaaa dzięki, bluzka ta najpierw była za 15 zł, wisiała ze 2 tygodnie obniżyli do 7 i dostałam jeszcze 40% taniej
Susanna uwielbiam takie szydełkowe ciuchy ![]() Przy tej paskudnej pogodzie zrobiłam trochę zdjęć ![]() 1. taka zwykła koszulka ale ma boski kolor DIVIDED 1zł 2. brązowe, ze złotym połyskiem ![]() 3. moja miłość dzinsy kasjerka jak je zobaczyła na mnie to się mało nieośliniła, świetnie wyszczuplają nogi 4. takie tam zwykłe, przewiewne, z kwiatkami AKTIV 3zł Edytowane przez Flykee Czas edycji: 2007-07-05 o 22:10 |
|
|
|
#294 |
|
luckygirl
|
franiulka świetny kostium
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Ja dorwałam:
komplet H&M żakiet i spodnie 26zł sukienka błyszcząca ok.10zł
|
#296 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() ja teżzczególnie spódniczki takie ażurowe i sukienki ahh... Cytat:
|
|||
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
ja bym dzisiaj sobie z chęcią poszła poszperać, ale tak wieje, że mi się nie chce z domu ruszać
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem uzalezniona od lumpeksów...Jak tylko usłyszałam,że mam iść do banku od szefowej , pognałam przy okazji do peweksu
a tam dostawa .... samych sportowyc spódnic i body........ No i nic nie kupiłam z czego jestem zadowolona gdyż czekam na wtorek i wielką dostawe w najlepszym według mnie lumpku w okolicy Ale przynajmniej sobie pogrzebałam Jak będę szła poznownie na miasto wstąpie do kolejnych i może coś tam wynajde...
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
po dłuuuugiej przerwie w odwiedzaniu lumpa dzisiaj poszłam ..powiem jedno ! masakrycznie duzo luuudzi ! aczkolwiek znalazłam pare ciuszków dla siebie .. spodnie dla chłopaka ![]()
buśkaa !
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Zdjęcia nie wstawię, bo nie mam aparatu 

ludzie rzeciez śliczną bluzke mozna kupic na wyprzedazy za 15 zł!! i nową ;/ dla mnie na maxa przesadzają ...

nowy czy używany? coraz bardziej zastanawiam sie czy sobie kupic jakis używany kostium. co wy o tym sądzicie? no bo jezeli kostium kosztuje ok. 10 zł to aż żal nie brać, ale z drugiej strony używany.. w końcu to nie to samo co koszulka itp. a u mnie nowych to chyba nie ma :/

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)