|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
u nas t. NON STOP, W KÓŁKO, CIĄGLE!!!!!!! gada do Filipa: Jaki ty jesteś śliczny, jaką ty masz ładną małą główkę Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47123970] A Agatka dzisiaj na pobraniu krwi - siadła mi na kolanach, wyciągnęła rękę, ja jej wcześniej mówiłam jak to wygląda, kobieta założyła opaskę uciskową, kazała piąstkę zrobię - młoda jak ja ma, patrzy z fascynacją na strzykawkę i ani pisnęła, pielęgniarki w szoku. Nancy, miałaś takie klientki? wychodzimy, takie nastolatki tam stały i hasło: o matko, nie wierzę że te dzieci nie krzyczały bo ze szwagierką i jej 2,3 letnim synem - ale on z palca, też super. A wyniki badań takie, że każdemu życzę idealnie pośrodku widełek.[/QUOTE] ale odważna ![]() Cytat:
![]() okropne uczucie szczególnie jak trzeba się jeszcze wykąpać, ogarnąć chałupę i za chwilę wstać do pracyCytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- to jak ty to mierzyłas ![]() Cytat:
własnie ostatnio mówię do TŻ, że Filip praktycznie nie ma zabawek w ogrodzie ma pełno takich do piaskownicy, taczek, ciężarówek, piłek itd., ale w domu tylko konika na biegunach, parę duperelków i książki; muszę mu coś sensownego kupićCytat:
podziwiam cię, bo ja nie mogę się zmobilizowaćpięknie tam i super, że Blanka zdrowa i nic gorszego z tego nie wyszło Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
ellmi nic mi nie mów;p już po prostu nigdy nie kupię butów przez internet;p
Ultra kokosanki kojarzą mi się z porodem;p w czwartek naszła mnie ochotą i narobiłam chyba ze 3 blachy nie zjadłam nic bo w nocy mi wody odeszły ![]() Debrah my chyba mamy tak akurat tzn jak ktoś przychodzi to mówi, że mamy dużo, ale to chyba dlatego, że w jednym miejscu sąuwaga. pstryczku mam już paczuszkę plus gratis także k.
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko jedne dla Filipa stacjonarnie kupiłam, a tak to wszystkie przez internet i tylko raz nie trafiłam z rozmairem, ale na szczęście za duże, a nie za małe ![]() tak jeszzce a propos butów, to kupiła ostatnio dla Filipa takie adidasy z zary jak ma Hania bokehowa pomarańczowe i są genialne - leciutkie, super się zginają, przewiewne no i znów a propos Hani bokehowej - gdzie jest Bokeh? pewnie w pudłach zakopana się urządza; no i Ifwka też gdzieś przepadła
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki wróciliśmy od pediatry plesniawki nie wygladaja strasznie mamy gancjana smarowac a wiec Julo wyglada jak piesek z niebieskim jezykiem lub diabelek jak kto woli ale mamy zapalenie gardla dostalismy agumentin i probiotyk przy nastytynie nie dawalam probiotyku bo nie wiedzialam ze to antybiotyk do doopy ze mnie matka nie przeczytalam ulotki i dostałam opiekę do piatku chyba juz sama moge sie zwolnic
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Ezzo my ujibdenem pxikamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mi się te buty podobały ale już ich nie ma:/
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.google.pl/search?q=zabez...w=1280&bih=612 kochane ma któraś takie cudo??? Bo się zastanawiam, młody zaczyna pchać łapki do kuchenki....
|
#3578 |
|
Zadomowienie
|
Hej :cmok
Sorki, że mnie niema Jakoś nie umiem się wbić , a ten szwankujący komputer mi nie ułatwia![]() Jak macie chwile to zerknijcie do klubu
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Neti brawo dumna jestem z ciebie chcialabym miec taka wytrwałość
Debrah jeszcze nie znam terminu wniosek wyslalam w zeszly piatek wiec ok 4 tygodni musze zadz i dowiedzieć sie jak z realizacja Marsi mozesz nas a przynajmniej mnie inspirowac swoimi pomayslami na obiad bo ze mnie dupa a nie kucharz Ania moglabym cię prosic o pomoc w zakupie jednej rzeczy na targu z uzywkami? Przed chwila dzwonila pani z osrodka Biomicus z Wawy dostalismy sie na turnus od 13 do 24 października wiec Neti, aplikacja, Ultra nadciagamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
Marsi, ogromna tragedia koleżanki
Bardzo współczuję ![]() Silver, bardzo się cieszę, że udało się przeprowadzić badanie Lady, na Piotrula też chyba do żłobka od września pójdzie Neti, super wyniki, gratulacje ![]() Mika, biedny Julo ![]() Hope, dzielny Daduś Ellmi, dobrze, że ze stopą lepiej Tyle zapamiętałam
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
super!
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jie wiesz jak sie ciesze zaraz poszukam hotelu w okolicy i będę rezerwować miejsce
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A GDZIE??? nosz kurde w końcu chyba musimy się spotkac..bo żadna MZaowszanka ze mną nie chcę..CHARLIZZ miała ale też cisza - boicie się mnie czy co???
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mające psy: słuchają się zwierzaki Waszych dzieci? tzn. czy reagują na komendy? bo w szoku byłam, jak wczoraj Filip zaczął do naszego psa: "Ewo, siak, waka"
a ten siadał i mu łapę dawał
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, a które te Mistresses? Bo jak pisałam u Black - są dwie wersje, i ta "moja" jest dużo lepsza
no i dwa sezony w weekend, brawo ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Nawijko, pytałaś o placki z cukinii, ja robię tak ![]() cukinię zetrzeć, posolić, odstawić na 25-20 min i odcisnąć, pieczarki ścieram i na patelnię żeby wody odeszły potem mieszam razem ze startym serem żółtym, dodaję 1-2 jajka, bułkę tartą, żeby się "zwarły" i na patelnię
|
#3588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiscie ![]() Lady tak, dokladnie ta sama
|
|
#3589 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dzisiaj na kolajcę serwuję Hani babkę z ziemniaków i cukinii, ciekawe czy zje
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu nie zdążyłam, skończyłam drugi sezon i urodziłam
|
#3592 |
|
Wtajemniczenie
|
tak się wozimy
|
#3593 |
|
Konto usunięte
|
Misia, super
![]() Neti, widać różnicę ogromnie A ja zaraz będę łososia mojego ukochanego żarła
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47136449]Misia, super
![]() Neti, widać różnicę ogromnie A ja zaraz będę łososia mojego ukochanego żarła [/QUOTE]Ja bym dorsza zjadła mmmm
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie wkurza ze w aplikacji zdjęć nietypowe, muszę iść na kompa Neti zobaczyć.: )
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3596 |
|
Lurker ;)
|
Was tez dzisiaj tak glowa boli? No kurde caly dzien... Juz padam na twarz, chyba dzis nie bede na tza czekac.
Ostatnio wyslalam cv do cukierni. Dzis patrze wiadomosc z tablicy, ze mam jutro podjechac do siedziby ktora miesci sie na wsi pod moim miastem i jezdzi tam 1 pks na godzine. Juz pedze. Podziekowalam.
|
#3597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
|
|
|
#3598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oby tak dalej ![]() Cytat:
hehe i to rozumieja sie w jezyku dziececym ![]() nie u mnie pies nie slucha dzieci, raczej od nich ucieka Marsi przykra sytuacja ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Wychodzi mi ósemka i kurde masakra jak to boli, połowę już mam na wierzchu i nie wiem czy mam miejsce na wiecej :P ale boli mnie cala strona buzi po tej stronie ;/ nawet jak sline polykam. biedne dzieciaczki jak im zabki wychodza, teraz sie nie dziwie ze tak płacza i marudza.
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
O kurdę, wchodzę do k. a tam zdjęcie Szaji w ciąży z Agatką się przytulającą. Rany, już niedługo nasze dziuby będą takie...
ale ten czas zapitala!
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie za dwa dni aukcja konczy takze jak tylko wygram i przyjdzie to bede ogladac Wpadla przed chwila sasiadka, zeby jej telefonu pozyczyc bo musi zadzownic po karetke. Okazalo sie, ze przyszla do niej siostra z dwojka dzieci i jej pies (nie znam sie na rasach ale z tych grozniejszych) ugryzl to dziecko. Tz mowi, ze cala twarz we krwi mialo
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

a królowały tam 3 słowa: pomału, uważaj i ślicznie
już wiem, czemu mój tż jest taki w sobie zadufany; skoro on ślicznie jadł, ślicznie chodził, ślicznie się przewracał, ślicznie deptał mrówki, ślicznie pierdział, ślicznie sr.ał...

idealnie pośrodku widełek.
w ogrodzie ma pełno takich do piaskownicy, taczek, ciężarówek, piłek itd., ale w domu tylko konika na biegunach, parę duperelków i książki; muszę mu coś sensownego kupić
**

ale ten czas zapitala!