Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-02, 21:53   #3961
Konkardia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
W ogóle w sobotę brała też ślub jakaś Janachowska, piszą o niej na piudlu, tyle kasy wydała, a nie uczesała się na własny ślub. I ona ma tyle lat co ja. Ja przy niej wyglądam jak dziecko.
http://www.pudelek.pl/artykul/68493/...ecy_na_wesele/
E tam, ładne ma włosy, co Ty chcesz Inna sprawa, że chyba nie miała zbyt szczęśliwie dobranego welonu do sukni? Ten tiulowy dół wydaje się jakiś taki żółtawy? Chyba, że zdjęcie jakoś przekłamuje kolory

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, melduje sie po podrozy, wczoraj wrocilismy bylo bosko!

Cytat:
Napisane przez jumapili Pokaż wiadomość
A tak narazie uzbrajamy sie w cierpliwosc i czekamy
Trzymam !!!

moooniaaaa Pytanie za 1 000 000 punktów - jak zrobiłaś to zdjęcie swoich rąk? Tzn. gdzie trzymałaś aparat/telefon? Strasznie mnie to nurtuje!

Cytat:
Napisane przez natalia1011
dziewczyny a czym oklejacie/przyozdabiacie wódkę? nic mi się nie podoba, a jak coś mi się podoba to jest drogie ;/
My będziemy mieć tylko zawieszki

Zaczynamy jednak kurs tańca. Wczoraj próbowaliśmy, ale nie poszło. Mój TŻ powiedział, że bez pomocy się nie obejdzie, bo jemu ktoś MUSI pokazać jak się ruszać Po weekendzie idziemy do USC Dziś też odebrałam domówione zaproszenia dla rodziców. Poczytałam Was trochę i doszłam do wniosku, że też muszą dostać, ale takie bardzo spersonalizowane, też z prośbą o błogosławieństwo. Mam nadzieję, że im się spodobają
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:03   #3962
Le_lena
Raczkowanie

Oluska - damnnn! Ludzie są tragiczni. Nie wspomne o kometarzu tej sąsiadki gdy usłyszała, że przybycie się potwierdza: "To co to łaskę się robi że się gości zaprasza?" - tu tylko parsknęłam bo odjęło mi mowę.
A w przypadku tekstu o rozwodzie to ręce opadają - nie wiem co ktoś taki ma na celu mówiąc to

Velika - też czytałam że Janachowską objechali za włosy - w sumie faktycznie takie wiatrem czesane i trochę niedbale wykonane ale pogoda też chyba była kiepska - padało z tego co mi się wydaje, to może fryzurka ucierpiała.

Konkardia - my też zamówiliśmy takie wyjątkowe dla rodziców uważam, że to świetny pomysł
P.S. mamy tego samego TŻta?
Mojemu też musi ktoś pokazać jak się ruszać

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-07-02 o 22:05
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:13   #3963
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

niulka
Przepięknie wyglądaliście, sukienka robiła mega wrażenie! Śliczne dekoracje. Piękne zdjęcia

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:17   #3964
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Oluska - damnnn! Ludzie są tragiczni. Nie wspomne o kometarzu tej sąsiadki gdy usłyszała, że przybycie się potwierdza: "To co to łaskę się robi że się gości zaprasza?" - tu tylko parsknęłam bo odjęło mi mowę.
A w przypadku tekstu o rozwodzie to ręce opadają - nie wiem co ktoś taki ma na celu mówiąc to
Ta kobieta jest tragiczna!

Cytat:
Napisane przez Le_lena
P.S. mamy tego samego TŻta?
Mojemu też musi ktoś pokazać jak się ruszać
Padłam!

Chociaż wiesz... różne rzeczy się zdarzają! Moja kuzynka się przygotowywała do ślubu, jak jej (na szczęście) niedoszły mąż miał inną na boku

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86
niulka
Przepięknie wyglądaliście, sukienka robiła mega wrażenie! Śliczne dekoracje. Piękne zdjęcia
Podpisuję się pod tym!
Stary 2014-07-02, 22:29   #3965
Le_lena
Raczkowanie

Konkardia - tfu tfu wypluj to! Obydwie mamy tyle przygotowane, że szkoda żeby jednej wysiłek poszedł na marne

A tak na serio - szczęście w nieszczęściu, że wyszło przed
Stary 2014-07-02, 22:37   #3966
Dotka90
Zakorzenienie

Aniuska, o rany, zdrówka dla teścia! Całe szczęście, że to się skończyło tak, a nie gorzej...

Dziewczyny, z tą hybrydą, to nie chodziło o to, że nie poloży mamie, bo ma za krotkie, tylko że LEPIEJ będzie, jak mama będzie mieć dłuższe pazurki Bo teraz chce testowo, a na ślub zrobi sobie znowu

Le_Lena, kochana, takim osobom nie mowi się NIC. Serio, jak ktoś za bardzo dopytuje, to mówię ze śmiechem, że 'zobaczysz 6 września ' i ucinam temat.

Asiulek
, ja mam taką samą sytuację i dałam zapro dla Anny i Krzysztofa Kowalskich oraz pracowników firmy X - z tym, że ja z dziewczynami z biura widzę się kilka razy w roku.

Natomiast dla dziewczyn z pracy, gdzie widujemy się na co dzień, mam na ślub imienne zaproszenia dla każdej osobno.

Z kolei TŻ daje imienne dla:
szefa+żony, ale oni na wesele też
wiceszefa+żony i dzieci - jw
dla pracowników na ślub, każdy dostanie imienne.

Dziękuję Wam za liczne odpowiedzi na pytania /nie martwcie się, podczas bezsennych nocy wymyślę nowe problemy /

Kolejne 2 zaproszonka poszły, od razu potwierdzone, że będą

Zostały bodajże 2 zaproszenia do rozdania, w tym na jedno już jesteśmy umówieni 8.07, a drugie muszę sama ogarnąć
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:42   #3967
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Proszę Cię, już czasami naprawdę nie wiadomo czy się śmiać, czy takiemu komuś przyłożyć w głowę czymś ciężkim...
Stary 2014-07-02, 22:45   #3968
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

to jest tancerka z tańca z gwiazdami oglądałam kiedyś intensywnie wg. mnie łądnie wyglądała zupełnie nie mój styl, ale ładnie To nieuczesanie to może też kwestia wiaatru, zawiał mocniej i od tak włosy w nieładzie
to raczej kwestia doczepianych włosów. widać, że góra i dół to inne włosy nie podoba mi się ten efekt
zastanawiam się też, dlaczego ma jaśniejszy welon niż suknia? bo suknia jest ecru i z białą koszulą męża w ogóle się nie gryzie, za to z welonem masakra.

Niulka,
wyglądałaś pięknie

wkurzyłam się, bo jeździłam dziś po cukierniach, żeby zamówić tort i ciasta i nic nie załatwiłam
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:47   #3969
cude
Zadomowienie

Lg_ago, nie pomyślałam o takim patencie. Masz jakieś zdjęcie jak to wygląda?

hihihi, tych warstw jest chyba więcej, ale tylko dwie wychodzą na tren.

Dzięki dziewczyny za opinie Jutro pojadę do krawcowej i zobaczymy co ona powie

Wybrałam się dziś do miasta i w sumie nic nie załatwiłam, popsuło się auto. Dopiero o 20 wróciliśmy do domu.

rabbitka, gratuluję udanej podróży

Panna Izabela Mogę spytać licencjat czego?

corn, teraz już sama nie wiem. Gdzieś są, może się znajdą

Le_lena, nie wiem czy wciąż szukasz biżuterii, ale dziś w ccc widziałam sporo ładnej, w przecenie z czarnymi akcentami

niulka, świetne zdjecia!

Lusiija, ubierz jakąś sukienkę, to w czym czujesz się wygodnie

madziara, ładne kolczyki, a bransoletki bardzo podobne - obojętne ktorą weźmiesz
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:47   #3970
Le_lena
Raczkowanie

Dotka - i love you to ja jej powiem "zobaczysz na zdjęciach" - też będę wredna, a co!

Oluska - przyłożyć w głowę czymś ciężkim!

Cude - szukam, szukam intensywnie! dziękuję za cynk! Jutro jadę "na zwiady" jak starczy czasu

Idę oglądać płytę z wesela koleżanki, jest cudowna. Para młoda taka swobodna, a PMka w sukni zachowuje się tak jakby się w niej urodziła

Dobranoc

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-07-02 o 22:49
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:55   #3971
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Konkardia - tfu tfu wypluj to! Obydwie mamy tyle przygotowane, że szkoda żeby jednej wysiłek poszedł na marne

Cytat:
A tak na serio - szczęście w nieszczęściu, że wyszło przed
Ano dobrze! Cała rodzina się cieszy

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za liczne odpowiedzi na pytania /nie martwcie się, podczas bezsennych nocy wymyślę nowe problemy /
Stary 2014-07-02, 23:05   #3972
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aniuska, o rany, zdrówka dla teścia! Całe szczęście, że to się skończyło tak, a nie gorzej...

Dziewczyny, z tą hybrydą, to nie chodziło o to, że nie poloży mamie, bo ma za krotkie, tylko że LEPIEJ będzie, jak mama będzie mieć dłuższe pazurki Bo teraz chce testowo, a na ślub zrobi sobie znowu

Le_Lena, kochana, takim osobom nie mowi się NIC. Serio, jak ktoś za bardzo dopytuje, to mówię ze śmiechem, że 'zobaczysz 6 września ' i ucinam temat.

Asiulek
, ja mam taką samą sytuację i dałam zapro dla Anny i Krzysztofa Kowalskich oraz pracowników firmy X - z tym, że ja z dziewczynami z biura widzę się kilka razy w roku.

Natomiast dla dziewczyn z pracy, gdzie widujemy się na co dzień, mam na ślub imienne zaproszenia dla każdej osobno.

Z kolei TŻ daje imienne dla:
szefa+żony, ale oni na wesele też
wiceszefa+żony i dzieci - jw
dla pracowników na ślub, każdy dostanie imienne.

Kolejne 2 zaproszonka poszły, od razu potwierdzone, że będą

Zostały bodajże 2 zaproszenia do rozdania, w tym na jedno już jesteśmy umówieni 8.07, a drugie muszę sama ogarnąć
A te dla koleżanek z pracy masz wymienione same koleżanki, czy z mężem, narzeczonym? Chodzi mi o samo zaproszenie na ślub.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 23:11   #3973
mimi_77
Zakorzenienie

Panna Izabela gratulacje

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, melduje sie po podrozy, wczoraj wrocilismy bylo bosko!
super

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Obiecane fotki
Jestem w trakcie przeprowadzki, non stop coś do załatwienia - trzeba wybrać meble, sprzęty itp.
W piątek mamy długo oczekiwany plener i za 2 tyg będzie film. Fotograf dał mi już zdjęcia ze ślubu i wesela i z 900 mam wybrać 70 do albumu - będzie trudno....
Ale pięknie wyglądaliście

bardorja oj wyobrażam sobie jak się czujesz pomyśl, o tych którzy będą

cude dekoracją sali zajmuje się nasza dekoratorka i bedzie to wyglądało tak: białe obrusy, pomarańczowa organza (?) na stołach, wąskie wazoniki z jakimś kwiatkiem, wysokie wąskie wazony z piórami strusia. Nasz stół: tak samo tylko bukiet biało łososiowy przed nami, chyba ze storczyków. Za nami białe tło ze świecącymi lampeczkami i trzy zwisające związane materiały koloru pomarańczowego. Sufit: szarfy biało pomarańczowe, pokrowce na krzesła białe z łososiowymi szaframi.
Kościół robię sama - z ławej beda zwisać szarfy z białego woalu , na ggórze bedzie kokardka z łososiowej wąskiej organzy spadająca wzdłuż woalu, ktory bedzie lezał na posadzce. W kokardę wkładam gladiole, ktora nie bedze sterczeć tylko od posadzki piąć się do góry wzdłuż ławki. Nasze krzesła - białe pokrowce, łososiowe wstęgi i kokarda opadająca na posadzke, to samo z kwiatem. Pod ołtarzem duży bukiet z białych kwiatów, na ołtarzu po bokach dwa wysokie wazony , w każdym po 5 róż, białych i długich luzem bez przybrania Samochód w załączniku

cornflower musimy się rozejrzeć, dowiedzieć w kwestii bego naszego iznesu. TŻ działalnośc już ma więc te formalności odpadają, wie co się robi i gdzie chodzi Tylko kwestia w jakiej branży zacząć kolejną działalność.

moja lista:

Załatwione

Sala
Kościół
Świadkowie
Nauki przedmałżeńskie
Poradnia przedmałżeńska
Zespół
Fotograf
Kamerzysta
Dekoratorka (od sali )
Zaproszenia (odebrane, zapłacone i rozdane)
Wódka
Suknia, halka
Kolczyki
Welon
Podwiązka
Obrączki
Fryzjer
Makijażystka
Piosenka na pierwszy taniec
Materiały, pokrowce na dekoracje kościoła
Kwiaciarka
Bielizna
Pończochy
Tablice rejestracyjne
Dekoracja samochodu
Czytanie dla kuzynki
Organista ???
Perfumy
Buty
Pudło na koperty
Zawieszki na wódkę
Woreczek na drobne
Próbna fryzura – 15 lipca, godz. 09.oo
Przymiarka sukni – 15 lipca, godz. 12.oo
Piosenki: nasza – Eleni
Rodziców – Dziekuje rodzicom zespół atut
Dziadków – Jacek kierok – babciu dziadku dziekujemy
Podziękowania dla ojców chrzestnych
Samochód!
Kokardki na bramę
USC
garnitur!!!
koszule
krawat
Spinki do mankietów
Mięso na wiejski stół (ogórki, smalec, chleb, itp.)
Ksiądz, zapowiedzi
Rozmowa z managerką sali – spytać o kołki
Oczepiny – z piłkami, ręka noga,
Podziękowanie dla chrzestnej – storczyk - zamówiony
Spotkanie z kwiaciarką – zamówiony bukiet, 2 butonierki, bransoletka dla świadkowej, dekor samochodu, dekor kościoła, kwiaty pod ołtarz, na ołtarz, na boczne, dla MB, kwiaty dla rodziców, bukiety dla dziadków,

W trakcie realizacji
Podziękowania dla rodziców – malują się
Podziękowania dla dziadków – są, tylko odebrać
Księga gości – jest, tylko odebrać
Sukienka na poprawiny – jest, w poniedziałek odbiór
Buty taneczne – zamówione....

Co jeszcze trzeba kupić?

Panna Młoda:
plastry Compeed przeciw otarciom
sztyft przeciw otarciom
talk
Rajstopy na poprawiny
Bibułki matujące

Pan Młody:
bielizna
ubiór na poprawiny
Buty

Wesele:
koszyki do wódki
napoje gaz.
woda
piwo
cukierki na bramy
Podziękowanie dla świadków (kolczyki i krawat) i chrzestnych (wino do pudełek)
Soki
Szampan
Wino
Śmieszne prezenty na oczepiny
Krzesła!!!
Parę balonów
Winietki dla nas

Spotkać się z:

fotografem (ustalić plener)
kamerzystą (dogadać szczegóły, ustalić plener,)
zespół – tydzień przed (ustalić repertuar, podać piosenkę na pierwszy taniec, podziękowania dla rodziców, zabawy oczepinowe, dedykacje)

Załatwić:

Torebka Panny Młodej
Próbny makijaż + makijaż dla Mamy
Ustalić z wujkiem przebieg mszy ślubnej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1318046633_61259885_1-Pictures-of--BMW-DO-sLUBU-WYGODNIE-I-Z-KLASA-cena-juz-od-99-zl-za-godzine.jpg (33,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25 dekoracja samochodu.jpg (28,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja_oltarza_25[1].jpg (82,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracje-kosciola_other_3_dda9e[1].jpg (49,2 KB, 20 załadowań)

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 23:22   #3974
czekooczekolada
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za listy rzeczy (nie)załatwionych, już swoją skleiłam do kupy

odebraliśmy dziś kielichy, są identyczne takie jak chciałam
ii już poprosiliśmy oficjalnie wszystkich naszych gości, tylko że prawdopodobnie doprosimy dwóch sąsiadów Tż i dwóch kumpli, bo nam odmówiło więcej niż myśleliśmy. ale to jeszcze do przemyślenia

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-02, 23:51   #3975
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Tata TŻ ma złamaną nogę tj. złamał ją wczoraj, w poniedziałek będzie miał zabieg... Zabieg musi być bo to jest trochę poniżej szyjki kości udowej, dobrze, że nie szyjka. Pewnie jakieś śruby wsadzą?
Tak czy siak w dniu wesela będzie dobrze jak już będzie mógł o kulach chodzić...
Złamał nogę na rowerze, jednak historia jest o wiele bardziej masakryczna bo był też przy tym uraz głowy, na dodatek był sam w lesie (w środku lasu..) i cud, że znaliśmy tę trasę i wiele innych cudów też się zdarzyło... Nie będę pisała bo tego się nie da ująć w słowa. Powiem tylko, że wczorajszy dzień był jednym z tych najgorszych jakie ma się w życiu. Pamiętajcie żeby na rowerze zawsze mieć kask, nawet ...a w sumie szczególnie jak się jeździ po lesie! Teść zawsze kask miał, akurat wczoraj nie ubrał..dobrze, że miał telefon i udało mu się zadzwonić.
Kij ze złamaniem na tę chwilę, ważne, że nic gorszego się nie stało.
dobrze, że nic gorszego się nie stało! dużo zdrowia dla niego
Cytat:
Obiecane fotki
Jestem w trakcie przeprowadzki, non stop coś do załatwienia - trzeba wybrać meble, sprzęty itp.
W piątek mamy długo oczekiwany plener i za 2 tyg będzie film. Fotograf dał mi już zdjęcia ze ślubu i wesela i z 900 mam wybrać 70 do albumu - będzie trudno....
super pięknie wyglądaliście i ten tren
Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
I najlepsze:
"No i po co się żenicie, jak za 3 lata się i tak pewnie będziecie rozwodzić. Teraz się wszyscy rozwodzą."
No i weź tu człowieku nie zamorduj za taki tekst...

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Mówiłam, ze kupiłam kolczyki. Oto one

Zastanawiam się do nich nad albo bransoletką.
super kolczyki obie bransoletki pasują
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Słuchjacie jestem mega smutna, odmowy z potwierdzonych najblizsze mi osoby z wymówkami z dupy
płakac mi sie chce, ale nie przyjda (chociaz to tez), plakac mi sie chce bo myslalam ze tym osobom zalezy na mnie tak jak mi na nich...
kochana nie przejmuj się będą najbliżsi właśnie to Twój dzień, będzie na pewno super! niech żałują Ci, których nie będzie!
Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czym oklejacie/przyozdabiacie wódkę? nic mi się nie podoba, a jak coś mi się podoba to jest drogie ;/
mi niczym, uważam, że to zbędne
Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
hihihi, tych warstw jest chyba więcej, ale tylko dwie wychodzą na tren.

Dzięki dziewczyny za opinie Jutro pojadę do krawcowej i zobaczymy co ona powie
ja wiem chodziło mi o tren właśnie moja suknia ma 9 warstw, a do trenu idzie 2 czy 3 daj znać co ustalicie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 00:03   #3976
activelifestyle
Rozeznanie

Wcięło mi cytowanie Z tego co zapamiętałam:

misia - Super prezenty. My kupiliśmy naszemu świadkowi identyczną, ale na urodziny. Podobała mu się

asiulek - Gratuluję zamówienia garniaka
Fajnie, że przymiarka już jutro tylko szkoda, że Twoja siostra ma takie podejście

Elrosa - szukaj tego kompletu, bo inaczej TŻ nie będzie miał czego z Ciebie zerwać edit: widzę, że już nowy szykujesz czyli będzie miał co zrywać

madziara - gratuluję zakupu kolczyków podejście pani w salonie o dupę potłuc

alloffkowa - koszmar o sukni miała chyba każda z nas Ale to oznacza, że wszystko będzie z nią ok

Dotka90 - nie ma się co stresować Dobrze się zorganizowałaś więc na spokojnie wszystko dopniecie na ostatni guzik

marlenqa22 - coraz mniej czasu i coraz mniej do załatwienia

rabbitka - super, że podróż się udała, witamy z powrotem

Panna Izabela - gratuluję obrony

Le_lena - co za nie przejmuj się niech sobie pogada. Pewnie zazdrość ją zżera
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 00:04   #3977
bardorja
Zadomowienie

Dziećmi dziewczyny za słowa pociechy już mi lepiej. Będę myśleć o tych którzy będą tz też mówi żebym miałam w d...
Dziś załatwiliśmy tort będzie piękny. Śmietankowo malinowy 3 piętra ale złączone że nie widać tego stdelarzu i kolorze białym i ciemnoniebieskim. Jest zrobiony jak pikowany i na górze ciemne różę z błękitnymi listkami.
Oraz załatwione spotkanie organizacyjne z orkiestra

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 00:17   #3978
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziećmi dziewczyny za słowa pociechy już mi lepiej. Będę myśleć o tych którzy będą tz też mówi żebym miałam w d...
Dziś załatwiliśmy tort będzie piękny. Śmietankowo malinowy 3 piętra ale złączone że nie widać tego stdelarzu i kolorze białym i ciemnoniebieskim. Jest zrobiony jak pikowany i na górze ciemne różę z błękitnymi listkami.

no i super
u nas też śmietanowo-malinowy muszę tylko przystrojenie wybrać, w sobotę zajdę do cukierni bo mama na imieniny zamówiła mały torcik też właśnie śmietanowo-malinowy, spróbujemy

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 06:28   #3979
TysiaBB1989
Rozeznanie

byliśmy wczoraj zarezerwować cukiernię

na szczęście ta cukiernia obiecała nam że będziemy mieć w masie owocowej kwadratowy i jeden na drugim bez przerw bo mają taki stojak
http://cukierniamerta.pl/torty-weselne/
będzie wyglądał jak T-11 ale wykończenie gładkie ze wstążka z T-13 i muszę kupić inicjały na górę torta !
Stary 2014-07-03, 06:33   #3980
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchjacie jestem mega smutna, odmowy z potwierdzonych najblizsze mi osoby z wymówkami z dupy
płakac mi sie chce, ale nie przyjda (chociaz to tez), plakac mi sie chce bo myslalam ze tym osobom zalezy na mnie tak jak mi na nich...
Nie ma sie co martwić będziesz miała pewność że są z Wami tylko ci którym najmocniej zależy
Cytat:
My robimy zawieszki sami w stylu zaproszeń tzn szary papier przywiązany sznureczkiem i napis "niech dzwonią kielichy niech dźwięczą puchary na szczęście i zdrowie dla mlodej pary" i serce też takie jak na zaproszeniach zobaczymy jak to wyjdzie
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
to raczej kwestia doczepianych włosów. widać, że góra i dół to inne włosy nie podoba mi się ten efekt
zastanawiam się też, dlaczego ma jaśniejszy welon niż suknia? bo suknia jest ecru i z białą koszulą męża w ogóle się nie gryzie, za to z welonem masakra.

Niulka,
wyglądałaś pięknie

wkurzyłam się, bo jeździłam dziś po cukierniach, żeby zamówić tort i ciasta i nic nie załatwiłam
Say a czenu nie udalo sie z cukiernia? Nie mieli terminów czy nic Ci sie smakowało?
Cytat:

Nasz tez bedzie śmietankowy z całymi malinami i owocami bez polewy

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 06:54   #3981
misia880
Zakorzenienie

65 dni do ślubu !!!

załatwione:
sala
samochód
orkiestra
obrączki
fotograf
kamerzysta
hotel na noc poślubną
podróż poślubna _ Turcja
suknia
welon
buty dla mnie
stanik
podwiązka
garnitur
koszula
muszka
buty dla TŻ
spinki
makijażystka
fryzjerka (BRAK POMYSŁU NA FRYZURE )
maniciure
pediciure
prezenty dla świadków
miotła na trzaskanie
kościół

do załatwienia:
ustalić menu i reszte rzeczy na sale
kupić wódkę
kupić napoje
kupić szampana
zamówić tort!!!
wybrać ciasta
zamówić ciasta dla sąsiadów
kupić pasek dla TŻ
kupić jeszcze jedną koszule dla TŻ
kupić bieliznę dla mnie
pończochy
biżuteria
SPOWIEDŹ!
ustalić dekoracje na sale
ustalić dekorację w kościele
kupić prezenty dla rodziców
ustalić wszystko z zespołem
doszlifować 1 taniec

czekamy na potwierdzenie od gości! i potem zamawiamy winietki

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2014-07-03 o 07:16
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 07:26   #3982
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

wiem jak to boli ja caly wieczór w sumie przeryczałam w poniedziałek ale teraz stwierdziłam ze miej wyj****e a będzie Ci dane
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 07:46   #3983
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Niczym Chciałam robic kokardki na butelki ale Tż zaczął się zastanawiać czy warto. Mimo to i tak je zrobię

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Madziara ale długie kolczyki co do bransoletki to wzięłabym pierwszą
Długie, bo takie lubię

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
madziara, ładne kolczyki, a bransoletki bardzo podobne - obojętne ktorą weźmiesz
Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
super kolczyki obie bransoletki pasują
Wiem, że obydwie bransoletki pasują i obydwie mi się podobają tylko nie potrafię się zdecydować

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
madziara - gratuluję zakupu kolczyków podejście pani w salonie o dupę potłuc
Tak sobie teraz myślę, ze ona mi nawet nie odpowiedziała czy na pewno z naszego złota zostaną przetopione No cóż, chyba nie ma sensu skąpić 100 zł i się użerać z babą, która ma problem, że ktoś coś od niej chce. jeszcze by wyszło tak jak u Lg_ago i bym się wściekła.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 07:52   #3984
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Obiecane fotki
Przepiękne zdjęcia! Wyglądaliście fantastycznie!!

bardorja odmowy sa przykre, wiem u nas też zaproszonych 120 osób będzie jakies 70, więc sporo odmówiło.. Ale Ci najważniejsi będą i z tego sie cieszymy

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 07:55   #3985
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
byliśmy wczoraj zarezerwować cukiernię

na szczęście ta cukiernia obiecała nam że będziemy mieć w masie owocowej kwadratowy i jeden na drugim bez przerw bo mają taki stojak
http://cukierniamerta.pl/torty-weselne/
będzie wyglądał jak T-11 ale wykończenie gładkie ze wstążka z T-13 i muszę kupić inicjały na górę torta !
Bardzo ładny tort

A ja myślałam, że mnie wczoraj rozszarpie: zadzwonił do mnie TŻ i powiedział, że dzwonił do niego jego brat z informacją, że MUSIMY zaprosić jego teściów. Wszystko byłoby OK, gdyby nie to, że miesiąc temu żona brata powiedziała, żebyśmy absolutnie nie zapraszali jej rodziców, bo mama bardzo źle się czuje, leży w szpitalu, a tacie będzie przykro jeśli dostanie zaproszenie, a będzie wiedział, że nie będzie mógł pójść z mamą A wczoraj okazało się, że mama lepiej się poczuła i do żony brata TŻ zadzwoniła jej siostra, zbulwersowana, że nie zapraszamy jej rodziców. No więc brat TŻ miał aferę i bardzo nas prosił, żebyśmy pojechali do teściów z zaproszeniem Najlepsze jest to, że oni i tak nie przyjdą, bo kobieta jest naprawdę ciężko chora... Do tego wszystkiego, TŻ ma wolny dzień dopiero w niedzielę (6.07) a na zaproszeniu jest prośba o potwierdzenie przybycia do 5.07... Oszaleję po prostu... Proszę nie cytować
Stary 2014-07-03, 08:01   #3986
Mopslik
Przyczajenie

Hej Dziewczyny w sobotę mam ślub, wszystko opłacone, a wczoraj odmówiło nam 5 osób!! Jakieś fatum. Na szybko szukaliśmy kogoś na miejsce tych, którzy się wykruszyli, udało się 1 parę, może dziś druga się zdecyduje.

Mam do Was pytanie z kwestii technicznych - w kościele będę miała bolerko. Kiedy mam je zdjąć? Czy w drodze na salę w aucie czy wejść w nim na salę i zdjąć po tym jak usiądę do stołu? :P
Mopslik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 08:19   #3987
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mopslik Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny w sobotę mam ślub, wszystko opłacone, a wczoraj odmówiło nam 5 osób!! Jakieś fatum. Na szybko szukaliśmy kogoś na miejsce tych, którzy się wykruszyli, udało się 1 parę, może dziś druga się zdecyduje.

Mam do Was pytanie z kwestii technicznych - w kościele będę miała bolerko. Kiedy mam je zdjąć? Czy w drodze na salę w aucie czy wejść w nim na salę i zdjąć po tym jak usiądę do stołu? :P
ja bym zdjęła po drodze. tak samo ja mam welon tylko do kościoła i będę zdejmować w drodze na salę i zakładać kwiatka
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 08:25   #3988
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Dziękuję za wczorajsze kciuki możliwe, ze coś mamy okaże się popołudniu bo musimy podjechać jeszcze raz do sklepu z mamą TZta... Mam nadzieję że będzie ok, chociaż trochę trzeba będzie zrobić przeróbek ale to kosmetyka - rękawy i długość spodni

Sent from lumia
Stary 2014-07-03, 09:07   #3989
Robusta
Wtajemniczenie

Ja najchętniej bym szła bez bolerka ale nie wiem czy będzie ciepło ... w ogóle to musze sobie coś skombinować... ale zdjęłabym po Kościele jak coś

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 09:41   #3990
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Ja najchętniej bym szła bez bolerka ale nie wiem czy będzie ciepło ... w ogóle to musze sobie coś skombinować... ale zdjęłabym po Kościele jak coś
ja chocby było zimno to idę bez :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości