|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Cytat:
Cytat:
My wracamy w piątek 11 lipca Ja też Łebę polecam, fajnie jest, ale w sezonie masakrycznie dużo ludzi. W Parku Dinozaurów byłam 3 razy, super, mojemu dziecku bardzo się podobało, no ale ona w ogóle bardzo lubi dinozaury My jutro z dzieckiem do multikina idziemy, są bueno czwartki, bilety tylko 10zł
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Hi hi wyobrażałam sobie jak odpala ja tak jak piły łańcuchowe za linkę :P
HaGie no cośpogody nie masz za bardzo. Jak z mężem czas leci? On za mamusia czy też go wkurza? Ja nie wiedziałam o żadnych dinozaurach, jedynie wydmach w Łebie. Dziękizże mówicie. Gdzie te tanie seanse kinowe?
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-07-02 o 16:32 |
|
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Marta nie chce zdradzić kiedy będzie urlopować
![]() Cytat:
Pokażę tylko musze fotki pstryknąć jakieś. Cytat:
![]() A to tygodnie mi się pomerdały ![]() Jesteś zmotoryzowana? Może na kawę wpadniesz??? To tylko 100km Albo się spotkamy w połowie drogi
|
||
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Martolina, nie możesz jej odmówić ?
Hagie, nie wiem czy Cię zmartwić, czy nie? po Twoim wyjeździe będą upały w Polsce Ale mnie wkurzają komentarze u Ewki na facebooku, ludzie wszędzie się dopatrują przeróbek, "to nie ta sama osoba", aż Ewka dodała to foto z tatuażem. |
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Super metamorfoza!
Ale ludzie to zwykłe hieny i tyle...
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Tia, co i rusz to samo.teorie spiskowe itp.ja to chyba byłabym się pokazać swoją przemianę
w obawie ze mnie zjadą. Kiedyś czytałam jak jechali po kobiecie ze fakt schudła ale skóra zwisa itp. Jak to można zranić. A nie ukrywam nie ukrywam. 25-29 lipiec ![]() Kończę właśnie książkę o tej anorektyczce. Wciaglo :P mnie. Milan kiedyś a klasie koleżankę która miała ten problem. Przez wakacje jadła tylko jeden małyjjogurt i brzoskwinie dziennie. We wrześniu przyszła skóra i kości.i
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
To akurat chodziło o Shape, nie zgodzili się pokazać jej w bieliźnie, bo skóra wisiała. W ciuchach chcieli jak najbardziej, je takie łał a już bez to nie.
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko aby tylko różnice pokazać
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
No ba!
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- O fuck! Jestem detka poćwiczyć pierwszy raz od 2,5miesiaca. Z MelB 20 minut trening całego ciała. Taki łatwy trening a pod koniec to już kapalo mi ciurkiem z nosa.---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- O fuck! Jestem detka poćwiczyć pierwszy raz od 2,5miesiaca. Z MelB 20 minut trening całego ciała. Taki łatwy trening a pod koniec to już kapalo mi ciurkiem z nosa.
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo
![]() Aż taką długą przerwę w ćwiczeniach miałaś??? Ja pobiegałam. Dalam radę bez ani jednej przerwy prawie 7km przebiec, choć na koniec myslałam że padnę. |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal tak szybko biegasz? A Krop wymiekl czy z dziećmi?
Tak ja ostatnio przed świętami wielkanocnymi, poza bieganiem. Dobra czas wstawać
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Marta szybko nie, ten dystans zajął mi 39 minut. Raz wolniej raz szybciej biegnę. No i sama ostatnio, bo Krop z dzieciakami siedzi, no i chyba już mu przeszła zajawka na bieganie
Dobry. Wszystko mnie boli po Turbo i bieganiu, dziś lajcik, albo zumba albo skalpel. |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
A ja matka wariatka dzieciom tylko śniadanie dałam i eja do biedronki. Kupiłam lokówkissuszarkębo oostatnio się spaliła. Wiem ze to nie Remington który mi się marzy ale i z tego się ciesze. Loki jak marzenie
a dzieciaki przy kasie prawie się pobił której bułka ma leżeć pierwsza na ttaśmie :/ eh potrafią ciśnienie podnieść. Ja chyba zaraz pocwicze. Teraz skoro mam czas nie musze czekać do wieczora. Jutro idę do PUP zarejestrować się. Chyba się nawale z rozpaczy. Moim pośrednikiem będzie mój kolega. Kiedyś tam pracowałam. Co za upokorzenie
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry! Ja wczoraj pobiegalam,zdrzemnelam sie,poszalalam z R.napodworku i gitaraaa POMIERZYLAM SIE! ![]() -15,5cm w niecaly m-c! W biuscie to samo,pod biustem -2, talia -4, pas -6!!!,biodra -2, ramie i udo po 0,5... geba mi sie cieszy ![]() ide na sniadanie
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
creaturko, Twoje posty tryskają energią i motywacją! super
|
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
w zyciu bym nie powiedziala,ze tak duzo ich zejdzie,w sensie czulam,ze jest "luzniej",aleeeeee
|
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam pudełka składane różowe i turkusowe, Pauli takie wiszące półeczki księżniczkowe, Kropowi bokserki z gerfildem, dywanik łazienkowy i groszek konserwowy Tyle z promocji. Sobie lakier do pazurów fuksję ![]() A kolegą się nie przejmuj, taka sytuacja a nie inna. I na pewno nie jest to upokorzenie kochana Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie żadnych promocji nie ma :/ czytałam na biedronkwym, ze dziewczyny sie obkupuja a u nas nic. te do wlosow w zwykłych cenach. po 15,99 bo to wersje turystyczne czyli mniejsze. mi to wsio ryba, jeszcze lepiej, ze miejsca nie zawala. a lokowko-suszarki nie ma. swoją drogą kiepskie to urzdzenie :/ mam i dupa! na pewno efekt nie rowna sie z tym co mozna siagnac suszarką i okragłą szczotką.
te pudelka widziałam, sliczne creature super wynik jak juz luzy czujesz to musi byc spadek. a u mnie dzis znow 84. ja nie wiem jak ja moge 2kg w te, 2 we wte z dnia na dzień ![]() no i poćwiczona! wlosy upocone to poczekam az wyschna i sprobuje ten suchy szampon.
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
A to te małe kupiłaś. Czytałam o prostownicy, że do kitu, a to mnie akurat interesowało.
Martuś nie waż się codziennie najlepiej. Pamiętasz jak mnie trafiało co też miałam takie cyrki. Zaczęłam się ważyć dwa razy w tygodniu i spadki wtedy widziałam. A powiedz mi jeszcze jak miałaś ten NuvaRing to okres w tej przerwie po jakim czasie dostawałaś? Byłaś opuchnieta po wyciągnięciu tego? |
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
oj nawet ładne pare dni po wyjeciu miałam skąpą @. nie od razu. w zasadzie jak mi sie zaczynała to juz trzeba było wkładac kolejny. pare razy w ogole nie mialam @. wtedy zaleca sie zrobić test. opuchnieta nie byłam. a jak twoje wrażenia?? niezły wynalazek, nie?
ogladalas te witaminki ze szczotką w zestawie? ona przypomina te waszą szczotkę. nie wiem czy sie opłaca kupic, czy nie. jakas plastikowa taka :/ wlasnie nam sie zlamała raczka do naszej szczotki. zmieniam Avatarrrrrrr!!!!!!! Taką dupą chcę być
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny na wątku biedronkowym pisały , że bardzo licha ta szczotka, tandetny plastik
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
a to dzieki za info patisia
co u ciebie???????????
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
dietowo nawet spoko, z ćwiczeniami słabo.. od poniedziałku planuję coś znów ruszyć konkretnego, w niedzielę mam ostatni egzamin.. szukam pracy nadal i nadal bezskutecznie, ile można siedzieć w domu?
takie "uroki" małych miejscowości...
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
coś o tym wiem. ja nawet nie mam dokąd wysłać CV. planowalam w tym "wolnym" czasie rozejrzec sie z czymś lepszym i pokazac im na koniec faka
ale chyba moj plan spali na panewce :/
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie mam gdzie wysyłać CV, dodatkowo nie mam auta, co skutecznie uniemożliwia mi szukanie pracy trochę dalej...
otwierają u mnie rossmanna, gdy się o tym dowiedziałam było już po rekrutacji
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2014-07-03 o 13:03 |
|
|
|
#3506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie które pisały, że fajna jak za taką cenę, ja nie patrzyłam.Cytat:
Ja już w domu, siedzę jak ten głupek bo swoje zrobiłam i się nudziłam więc poszłam do domu. Oczywiście po drodze już telefon bo jedni przyjechali ale załatwiłam to przez telefon. Zabieram się za prasowanie bo sterta straszna. |
|||
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj tak jest. ci ludzie sa szkoleni wczesniej w innych miastach i na otwarcie muszą juz byc gotowi.
tamlin życ nie umierac z taką robotą. nie mialas jeszcze nigdy stresa ze nie zarobisz na zus i siebie?
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-07-03 o 13:22 |
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Skalpel zaliczony, myślałam, że nie dam rady tak mnie wszystko boli ale udało się Wieczór poświęcę na co innego
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Choć nie wiem czy będzie dla mnie dobry, zostaliśmy w pracy godzinę dłuże, bo zebranie było. Zasnęłam ok 12 i obudziłam się o po 4 i tak snuje się po domu jak ćma ![]() Ale jest zmiana na wadze 83.8kg!!! Jeszcze miesiąc nie minął odkąd zaczęłam pracować a tu ponad 5kg mniej no żyć nie umierać! Hie hie hieŻebym tylko nie padła w pracy Miłego dzionka dziewczynki
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Creature pięknie Ci idzie
Zaraz będzie 7-ka z przodu ![]() A ja jestem zła na siebie, wczorajszy dzień był pod znakiem zżarcia, już nawet jedzeniem tego nie nazwę. Pochłaniałam jak śrutownik co wpadło mi w ręce. Dziś brzuch wielki wisi Jaka ja glupia. Jaki głupi okres. Wszystko głupie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

a serio to jak sie tylko uda to za rok góry.
I ogólnie ładna mieścina tylko dość oblegana.