![]() |
#61 |
Buc
|
Dot.: Czy wyglad ma dla Was znaczenie?
maluje się tylko do pracy i jak wychodzę gdzieś wieczorem.
jak idę do sklepu, do knajpy obok domu to chrzanie to i nie maluję się choć daleko mi od idealnej cery. włosy myję codziennie bo jak nie umyje głowy to choć bym wyszorowała się domestosem czuję się brudna. ![]()
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Jak mam zły dzień, to nie obchodzi mnie, czy mam tłuste włosy czy pryszcze, i tak zasuwam po bułki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
zgadzam się z kaguya
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
zielony stworek
|
Ja na co dzień to się raczej nie maluję. Tylko do pracy się malowałam i to też delikatnie w celu ukrycia pewnych defektów
![]() Nie wyszłabym nieumyta nigdy,ale w niemodnych ciuchach no chodzę,mam swój styl na luzacko i to najważniejsze. Nie przejmuję się reakcją otoczenia i biadoleniem po niektórych,że po 30tce to już nie wypada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Buc
|
Cytat:
w większości czasu ja reprezentuję styl czystego kloszarda. ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Styl grunge brzmi ciekawiej i bardziej światowo
![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-06-30 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Jako, że mieszkam w małym miasteczku, tak jakoś mi wisi jak wyglądam. Dopiero jak jadę na uczelnię to się "szpachluje"
![]() Tak, zdarzyło mi się wyjść w tłustych włosach do sklepu, tak zdarzyło mi się i zdarza wyjść bez makijażu, i tak nawet zdarzyło mi się nie golić nóg. Zważając na to, że u mnie nikt nie zwraca uwagi na wygląd - tzn. często widzę zaniedbane kobiety, tłuste, spocone; dlatego sobie folguję i jakoś tak nikt na mnie nie zwraca uwagi dzięki temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
lokalna gwiazda
|
Przyznam się, że w chwili zaćmienia umysłowego kupiłam sobie kurteczkę z kapturem - grafitowo - białą. Wyglądam w niej jak mały dresiarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Bez makijazu chodze czesto, ale w czystych ubraniach. A we wlosach czasami przetluszczonych lekko, ale nie tlustych mocno
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- kocham wygodne ciuchy, i buty ![]() Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-06-30 o 21:10 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Z tłustymi włosami wyszłabym z domu tylko w jakiejś niezwykle pilnej sytuacji. Nie znoszę tłustych włosów, zresztą głowa od razu zaczyna mnie swędzieć, gdy przetłuszczą mi się włosy, więc nie jestem nawet w stanie tak chodzić.
Mogę wyjść bez makijażu, ale uwielbiam samą czynność malowania się - to mój jedyny blask o poranku, bo wstawać nienawidzę - więc przeważnie mam kompletny makijaż. Golenie czy depilacja nóg to dla mnie katorga. Mam mocne ciemne włosy, które - w odróżnieniu do tych na głowie - rosną szybko i bujnie :/ Szybko odrastają (po 2 dniach od ogolenia) i jak odrastają, skóra swędzi mnie tak, że po prostu orzę ją paznokciami, kremy z mocznikiem nie pomagają mi specjalnie. Jak tylko mogę, nie golę ich i doskonale rozumiem osoby, które chodzą zapuszczone w długich spodniach.
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Moją podstawą wyglądową jest dopasowany strój (kolorystycznie i do okazji), raczej modowo alceptowalny a przede wszystkim czysty i wyprasowany więc co do stroju raczej nie mam odstępstw. Bez makijażu wyjdę, ale nie czuje się wtedy komfortowo chociaż używam tylko korektora, tuszu do rzęs i błyszczyka. Tak samo nie lubie wychodzić w niewyprostowanych włosach. A co do tłustych włosów, nawet do sklepu po bułki tak nie wyjdę. Liczy się dla mnie to jak wyglądam, ale głównie ze względu na własny komfort. Mam wrażenie, że taka nieogarnięta stasze ludzi.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja chcę się podobać tylko sobie i swojemu facetowi, cała reszta świata może mi naskoczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Do pracy maluje się zawsze, jak mam wolne różnie z tym bywa. Z tłustymi włosami nie wychyliłabym nawet nosa z domu, to dla mnie podstawa tak jak codzienny prysznic i użycie dezodorantu
![]() ![]() ![]()
Nie wiem jak Ty, ale ja żyję RAPEM. Edytowane przez Ercola Czas edycji: 2014-07-01 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam dziś paczkę od kuriera w piżamie i z czepkiem na włosach!... co on o mnie musiał pomyśleć!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
lokalna gwiazda
|
Zdarzyło mi się odbierać paczkę od kuriera z farbą na włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zielona Driada
|
Nigdy nie wyjdę z tłustymi włosami, mogę się nawet spóźnić, ale włosy muszą być czyste, to dla mnie podstawa taka jak prysznic i mycie zębów.
Bez makijażu wyjdę, ogólnie nie maluję się "mocno", więc i tak wielkiej różnicy nie ma. Trądziku nie posiadam, więc nie mam oporów. Niemodne dzwony? Nie mam w szafie ciuchów, których już nie zakładam (niemodnych, znoszonych, zbyt ciasnych/dużych, takich, których nie lubię), bo się pozbywam, nie lubię ścisku w szafie, mam na tym tle lekką obsesję ![]() Staram się dopasowywać strój do okazji, do tego co będę robić w ciągu dnia, ale robię to raczej automatycznie, bez wielkich rozkmin. Lubię wygodne rzeczy. Do listonosza w piżamie też wyjdę, nie krępuje mnie to ![]()
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Trampki rulez
![]() ![]() Cytat:
Co do golenia, to tego też nienawidzę (wolę ten czas poświęcić na oglądanie anime ![]() ![]() Tłuste włosy... Znowuż lato, znowu przetłusczają się mega szybko, myję co 2 dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Buc
|
Cytat:
tylko i wyłącznie trampki. ![]() nie mam ani jednej pary szpilek, jedne bardziej wyjściowe balerniki i na tym koniec. ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tak samo. nawet nie mam balerinek. Mam tylko jakieś bardziej eleganckie buty na zimę. Ostatnio miałam problem w co się ubrać na obronę mgr. Skończyło się na tym, że poszłam w trampkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4714469 8]ja tak samo. nawet nie mam balerinek. Mam tylko jakieś bardziej eleganckie buty na zimę. Ostatnio miałam problem w co się ubrać na obronę mgr. Skończyło się na tym, że poszłam w trampkach
![]() W trampkach na obrone :O ? U nas by nie dopuscili. W zeszlym roku wykladowca nie dopuszczal do egzaminu jak dziewczyna byla w spodniach nie w spodnicy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na szczęście moją specjalność prowadzą osoby z zagranicy z bardzo luźnym, partnerskim podejściem do studentów (nawet dostawaliśmy opieprz, jak ktoś przynosił kwiaty i prezenty na obronę). Mimo wszystko czułam się trochę dziwnie bo od zawsze słyszało się, że na obronę trzeba być na galowo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Buc
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4714509 4]na szczęście moją specjalność prowadzą osoby z zagranicy z bardzo luźnym, partnerskim podejściem do studentów (nawet dostawaliśmy opieprz, jak ktoś przynosił kwiaty i prezenty na obronę). Mimo wszystko czułam się trochę dziwnie bo od zawsze słyszało się, że na obronę trzeba być na galowo
![]() ![]() kochana - czarne trampki to eleganckie trampki. ![]() ja na zimę nawet nie mam "eleganckiego" obuwia, latam w ocieplanych NB albo rozklapcianych emu. ![]()
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
wygląd ma znaczenie, bo na pewno nie wyjdę z domu w brudnych ciuchach i z poczuciem że sama jestem brudna
a to że włosy są wiatrem czesane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Ja to się maluję. Tato mówi: ano tak, ty to już musisz...
![]() Z czesaniem to jest ten problem, że mam loki nie-do-ogarnięcia i czy się czeszę godzinę, czy wstanę i nic nie robię, to po kwadransie wyglądam jednakowo:P Ale się czeszę. No dla przyzwoitości układam fryzurę. Jak raz na miesiąc poddaje się mojej woli, to 100% pewności, że lunie deszcz. Nigdy nie doszłam do pracy w normalnych włosach. Maluję się zawsze jak wychodzę z domu. Nawet do sklepu. Jak jestem w domu sama to preferuję styl casualowy, który moja przyjaciółka, z którą kiedyś mieszkałyśmy określa mniej subtelnie mianem "jak menel" ![]() Chyba, że spodziewam się gości, wtedy robię im uprzejmość i ogarniam twarz oraz garderobę ![]() Ogólnie bardzo zwracam uwagę na wygląd, codziennie maluję paznokcie, full mejkap, prasuję sukienki i stroję się do ludzi. A w domu jak nie muszę, to już wtedy nie. Przebiegam przed lustrami i jest okej:P
Królewna z drewna Edytowane przez durnababa Czas edycji: 2014-07-03 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.