Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 11:00   #3361
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
Ale dawno tu nie pisałam! Dobrze, że wątek znowu odżył
Tę koszulę z Zary mam- jest super! Tyle, że na wyższe temperatury się nie nadaje przez sztuczny materiał. Ale teraz ma ładną cenę...

A ja mam do Was pytanko co do pudru transparentnego-do te pory zawsze używałam Essence ale chciałabym spróbować czegoś nowego. Po przejrzeniu internetu najlepiej wypada Kryolan. Polecacie coś innego może?
Rimmel, stay matte
Stary 2014-07-03, 11:41   #3362
miucca
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Tę koszulę z Zary mam- jest super! Tyle, że na wyższe temperatury się nie nadaje przez sztuczny materiał. Ale teraz ma ładną cenę...

A ja mam do Was pytanko co do pudru transparentnego-do te pory zawsze używałam Essence ale chciałabym spróbować czegoś nowego. Po przejrzeniu internetu najlepiej wypada Kryolan. Polecacie coś innego może?
Dołączam do grona zadowolonych z odrodzenia wątku Jeśli zaś chodzi o pudry transparentne polecam mój ulubiony MUFE High Definition Powder. Znacznie przedłuża trwałość makijażu, nie zapycha, nie podkreśla suchych skórek. Do tego jest bardzo wydajny. A muszę zaznaczyć, że fanką pudrów nigdy nie byłam, bo borykam się z problemem suchej skóry. Reasumując, produkt wart uwagi
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 13:47   #3363
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
będę ogromnie wdzięczna !

super, dziękuję ! nr referencyjny 4530/001
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...3p1667914.html
Niestety nie mam dobrych wieści

Odwiedziłam dzisiaj dwie Zary i w żadnej nie znalazłam S-ki
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 16:17   #3364
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Niestety nie mam dobrych wieści

Odwiedziłam dzisiaj dwie Zary i w żadnej nie znalazłam S-ki
ajjj szkoda ale dziękuję bardzo za chęci i pomoc
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 17:31   #3365
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
ajjj szkoda ale dziękuję bardzo za chęci i pomoc
Nie ma za co

Jutro będę przejazdem w Łodzi, jeśli będę miała czas na zakupy, to na pewno wejdę do Zary, więc mogę przy okazji zerknąć za tą koszulą Może będzie gdzieś S-ka
Stary 2014-07-03, 17:37   #3366
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Rimmel, stay matte
Ja go nie lubię Polecam bambusowy z Biochemii Urody.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 17:42   #3367
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucca Pokaż wiadomość
Dołączam do grona zadowolonych z odrodzenia wątku Jeśli zaś chodzi o pudry transparentne polecam mój ulubiony MUFE High Definition Powder. Znacznie przedłuża trwałość makijażu, nie zapycha, nie podkreśla suchych skórek. Do tego jest bardzo wydajny. A muszę zaznaczyć, że fanką pudrów nigdy nie byłam, bo borykam się z problemem suchej skóry. Reasumując, produkt wart uwagi
Zaciekawiłaś mnie tym pudrem

Mnie na co dzień wystarcza sam podkład, nie mam problemu "świecenia się", jednak na "większe wyjścia", by przedłużyć trwałość makijażu na pewno go wypróbuję
Stary 2014-07-03, 17:45   #3368
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
hehe zabawne, bo akurat będąc na diecie miałam awersję do sałaty i nie zjadłam nawet listka a dieta hm, no ogólnie wcześniej jadłam za dużo węglowodanów więc one w większości poszły out, w każdym posiłku białko i warzywa, 5 posiłków dziennie co 2-3h, dużo piersi z kurczaka, ryb i białego sera odstawiłam pieczywo i mączne rzeczy (czasem jak miałam ochotę to jadłam coś z mąki razowej np. naleśniki), śniadanie do godziny po obudzeniu (wcześniej miałam z tym problem bo pierwszy posiłek jadłam jakieś 4h od wstania ), owoce tylko do południa i najlepiej 1x dziennie, po miesiącu mogłam zjeść 2-3 oszukane posiłki w tygodniu czyli to na co miałam ochotę i przed czym nie byłam w stanie się powstrzymać no i w zasadzie tyle, z ciekawości jak sobie policzyłam to wyszło że zjadam ok 1500kcal dziennie ale dieta była dobrze zbilansowana bo nie chodziłam głodna (układał mi ją chłopak, który zajmuje się dietą, treningiem i suplementacją) no i w zasadzie chyba tyle, najtrudniejsze były pierwsze tygodnie, później organizm się przyzwyczaił do regularnego dostarczania energii z posiłków i nie miałam napadów głodu ani zachcianek, generalnie zauważyłam że nie służą mi produkty mączne, jak je odstawiłam to od razu zaczęłam chudnąć i się lepiej czuć

dokładnie, zrobienie całego shreda (30 treningów) zajęło mi prawie 2 miesiące, ale tak miałam ułożoną dietę- pod ćwiczenia 3x w tygodniu, plus wcześniej nie ćwiczyłam w ogóle więc bałam się że jak będę miała nagle zacząć ćwiczyć codziennie to zrezygnuję po 3 dniach a tak dałam radę i jestem z siebie dumna
Ja też chętnie zobaczyłabym Twój przykładowy jadłospis tym bardziej, że problem mam głównie z udami...
i faktycznie jadam za dużo węglowodanów....
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:22   #3369
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Chciałabym zacząć ćwiczyć Chodakowską lub Mel B. Czy możecie coś mi polecić ? Tzn pytanie mam bardziej o to które ćwiczenia są na odchudzanie (potrzebuję 4kg mniej). Pytam bo coś kojarzę, że Ewka ma jakieś różne programy jak skalpel, killer... pomocy
Ja cwiczyłam i skalpel i killera, czołgałam się później pod prysznic krzywdy sobie nie zrobiłam, efekty były fajne, przede wszystkim rzeźba po urodzeniu dziecka wezmę się za Jilian, jak mi czas pozwoli (a pewnie na początku niekoniecznie )

Cytat:
hehe zabawne, bo akurat będąc na diecie miałam awersję do sałaty i nie zjadłam nawet listka a dieta hm, no ogólnie wcześniej jadłam za dużo węglowodanów więc one w większości poszły out, w każdym posiłku białko i warzywa, 5 posiłków dziennie co 2-3h, dużo piersi z kurczaka, ryb i białego sera odstawiłam pieczywo i mączne rzeczy (czasem jak miałam ochotę to jadłam coś z mąki razowej np. naleśniki), śniadanie do godziny po obudzeniu (wcześniej miałam z tym problem bo pierwszy posiłek jadłam jakieś 4h od wstania ), owoce tylko do południa i najlepiej 1x dziennie, po miesiącu mogłam zjeść 2-3 oszukane posiłki w tygodniu czyli to na co miałam ochotę i przed czym nie byłam w stanie się powstrzymać no i w zasadzie tyle, z ciekawości jak sobie policzyłam to wyszło że zjadam ok 1500kcal dziennie ale dieta była dobrze zbilansowana bo nie chodziłam głodna (układał mi ją chłopak, który zajmuje się dietą, treningiem i suplementacją) no i w zasadzie chyba tyle, najtrudniejsze były pierwsze tygodnie, później organizm się przyzwyczaił do regularnego dostarczania energii z posiłków i nie miałam napadów głodu ani zachcianek, generalnie zauważyłam że nie służą mi produkty mączne, jak je odstawiłam to od razu zaczęłam chudnąć i się lepiej czuć
Można powiedzieć, że byłaś na South Beach Diet, mojej ulubionej i najzdrowszej chociaż początkowa faza rezygnacji z węgli jest katastrofą, bo należy zrezygnować/ograniczyć rzeczy najpyszniejsze - chlebek, makaron, ziemniaki, ryż, oczywiście słodycze, lody, owoce w dużej ilości.
Ale da się, jeśli któraś z Was jest zainteresowana przykładowymi jadłospisami to na dietetyce jest chyba z 10cz. wątku poświęconego SB, dziewczyny wklejają tam swoje jadłospisy i sporo blogów tematycznych

Cytat:

Nic tak dobrze na mnie nie działa jak puder Babydream - matowi bez efektu płaskiej skóry, jest dobrze zmielony, wydajny i kosztuje grosze. Nawet mam gdzieś to, że może mi zdestabilizować Parsol w filtrach
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:56   #3370
miucca
Raczkowanie

Cytat:
Zaciekawiłaś mnie tym pudrem

Mnie na co dzień wystarcza sam podkład, nie mam problemu "świecenia się", jednak na "większe wyjścia", by przedłużyć trwałość makijażu na pewno go wypróbuję
Myślę, że nie zawiedziesz się na nim Zbiera wiele pozytywnych opinii. Zresztą mam też podkład i farbkę do brwi tej firmy i również świetnie mi służą. Teraz kusi mnie jeszcze korektor pod oczy MUFE, ale cena trochę mnie powstrzymuje Może któraś z Was miała z nim jakieś doświadczenia i może doradzić czy jest wart zakupu? Trudno mi znaleźć ideał wśród korektorów, teraz męczę MAC'a, ale z chęcią wypróbowałabym inny

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ja cwiczyłam i skalpel i killera, czołgałam się później pod prysznic krzywdy sobie nie zrobiłam, efekty były fajne, przede wszystkim rzeźba po urodzeniu dziecka wezmę się za Jilian, jak mi czas pozwoli (a pewnie na początku niekoniecznie )
Generalnie te powyższe programy naprawdę dają radę. Także je ćwiczyłam, byłam całkiem zadowolona z rezultatów, ale nieporównywalnie większe efekty i zadowolenie przyniosły mi treningi TBC na siłowni Jednak ćwiczenia z obciążeniem to w moim przypadku jest "to" i robią zdecydowaną różnicę. Pojawiła się "rzeźba" i zauważyłam znaczną poprawę kondycji. Także ze swojej strony polecam, żebyś spróbowała zarówno treningu w domu, jak i zajęć w klubie fitness. Wiele miejsc oferuje jednorazowe wejściówki, często nawet bezpłatne. Warto sprawdzić, jaka forma ćwiczeń bardziej Ci odpowiada.
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 23:07   #3371
justytynka
Zadomowienie

Jestem po pierwszym treningu z Jillian poziom 1. Dałam rade te 30 min, nawet pomyslalam sobie, ze za krótko :P Kiedy powinnam robic poziom 2? Po tych 30 dniach?

Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-07-04, 02:40   #3372
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja go nie lubię Polecam bambusowy z Biochemii Urody.
Mi z kolei te z BU nie podchodzą. W ogóle to nawet serum z granatem mnie uczuliło;/
Stary 2014-07-04, 07:53   #3373
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
J
Można powiedzieć, że byłaś na South Beach Diet, mojej ulubionej i najzdrowszej
no tak nie do końca co prawda przed dietą czytałam Montignaca i wkręciłam się w ten cały indeks glikemiczny a wiem, że na SB on tez obowiązuje ale moja dieta na pewno nie była taka bo u mnie węglowodany proste zostały zastąpione złożonymi i ograniczone a nie odstawione kompletnie moim zdaniem to była taka typowa dieta redukcyjna zbilansowana pod względem B/W/T i u mnie się to sprawdziło do tego stopnia, że nie traktuję już tego jak diety a jako zdrowy sposób na odżywianie (tylko częściej pozwalam sobie na jakieś grzeszki) chciałabym już tak jeść zawsze

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
Ja też chętnie zobaczyłabym Twój przykładowy jadłospis tym bardziej, że problem mam głównie z udami...
i faktycznie jadam za dużo węglowodanów....
pozwól, że napiszę tak ogólnie bez ilości bo to mimo wszystko to kwestia indywidualna, dopasowana do wagi, wieku, zapotrzebowania kalorycznego i aktywności i fakt, że ja jedząc tyle gramów tego i tyle tamtego chudłam nie znaczy że każdy będzie

I śniadanie: owsianka z odżywką białkową, owocami i orzechami/masłem orzechowym (jedzone w domu do 1h po przebudzeniu)

II śniadanie: chleb razowy/wasa/ wafle ryżowe z drobiową wędliną/wędzoną piersią z kurczaka (100g tego mięsa/wędliny więc dość dużo ale wiadomo bialko, bialko!), plaster żółtego sera i warzywa (pomidor, ogórek, rzodkiewka itp.)

"lunch" (w pracy): serek wiejski i warzywa, kilka orzechów

obiad: 1/3 woreczka ryżu/ kaszy/ lub 3 ziemniaki w mundurkach lub garść makaronu razowego, pierś z kurczaka smażona w ziołach na teflonie/ łosoś lub jakaś inna ryba, warzywa gotowane (zazwyczaj była to jakaś gotowa mrożona mieszanka warzyw ok 1/2 opakowania, teraz jem wiadomo świeże warzywa bo jest sezon ) do tego łyżeczka oliwy z oliwek lub oleju ryżowego (zazwyczaj dodawałam do ryżu/ kaszy), mięsa lub ryby jadłam ok 100g piszę o tym żeby było wiadomo, że białka musi być zdecydowanie więcej niż węgli (kaszy, ryżu itp.)

kolacja: 1/2 wędzonej makreli lub makrela z puszki w pomidorach lub łosoś wędzony na gorąco, warzywa

no i tak to mniej więcej wyglądało

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2014-07-04 o 07:58
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:47   #3374
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem po pierwszym treningu z Jillian poziom 1. Dałam rade te 30 min, nawet pomyslalam sobie, ze za krótko :P Kiedy powinnam robic poziom 2? Po tych 30 dniach?

Nie przesadzaj z tym na sam początek, rób tak jak wszyscy, każdy level po 10 dni. Nie będzie żadnych kontuzji i innych dolegliwości
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:56   #3375
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

każdy poziom robi się 10 razy i dopiero potem przechodzi do kolejnego moim zdaniem (i większości dziewczyn z wizażu ćwiczących 30ds) najgorszy jest poziom 2 jeśli czujesz, że jest zbyt łatwo radzę wziąć cięższe hantelki a jak szukasz dłuższego programu to polecam Banish fat boost metabolism, też Jillian ale trwa ponad 50min http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 11:46   #3376
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:

Polecam dwa: Clinique transparency (typowo transparentny, ma fajny kompaktowy pędzelek do kosmetyczki) oraz Chanel poudre libre (mniej transparentny, baaardzo wydajny, skóra po muśnięciu nim jest satynowa ) - oba są jak dla mnie świetne, bezzapachowe
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 15:19   #3377
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co

Jutro będę przejazdem w Łodzi, jeśli będę miała czas na zakupy, to na pewno wejdę do Zary, więc mogę przy okazji zerknąć za tą koszulą Może będzie gdzieś S-ka
Kochana jesteś !
Stary 2014-07-04, 17:54   #3378
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jesteś !
Niestety znów nie mam dobrych wieści - nie miałam czasu na zakupy, bo byłam tylko przejazdem i nie zahaczyłam o żadne centrum handlowe Także przykro mi - nie pomogę, ale życzę powodzenia w szukaniu
Stary 2014-07-04, 18:26   #3379
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

wszystkie dziewczyny, które polecały mi rajstopy SH, dziękujęęęę!!!
to jest rewelacja, nogi wyglądają 100 razy lepiej niż "gołe" przy dzisiejszym upale nic się nie rozmazało, nie spłynęło no idealne te rajstopy, nie wiem jak ja bez tego żyłam
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 19:21   #3380
fablous
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47164498]wszystkie dziewczyny, które polecały mi rajstopy SH, dziękujęęęę!!!
to jest rewelacja, nogi wyglądają 100 razy lepiej niż "gołe" przy dzisiejszym upale nic się nie rozmazało, nie spłynęło no idealne te rajstopy, nie wiem jak ja bez tego żyłam [/QUOTE]

ja też używałam rajstop SH i sprawdzały się świetnie ale w tym roku używam Body BB Lirene, jest "szybszy" w obsłudze, bardziej naturalny i ma genialny zapach do nóg sprawdza się super

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 21:15   #3381
Rotkohl
Zakorzenienie

Ma któraś z was może którąś z torebek

http://www.kazar.com/pl/sklep/2973-c...685-01-00.html
http://www.kazar.com/pl/sklep/2485-b...641-01-32.html

mam mętlik w głowie i nie wiem którą brać.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gallery4_04a1ba09bfcd74467a86f0e0d1e5112d.jpg (13,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gallery4_44d8d15209f11c95f7819554a0b1d068.jpg (15,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gallery4_d5a6a3125c4bff9728bdc7ce40e54dd9.jpg (15,0 KB, 12 załadowań)
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 21:22   #3382
Rotkohl
Zakorzenienie

w poszukiwaniu torebek patrzcie na co trafiłam , badura nawet nie kryje kim się inspiruje, bo symbol torebki przypadkiem zaczyna sie od MK

http://badura.pl/products,torebki,40376,mk-1-bialy
http://badura.pl/products,torebki,40377,mk-4-nude

sory za dubel, ale zawsze mi łączyło posty...

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2014-07-04 o 21:24
Stary 2014-07-04, 21:26   #3383
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety znów nie mam dobrych wieści - nie miałam czasu na zakupy, bo byłam tylko przejazdem i nie zahaczyłam o żadne centrum handlowe Także przykro mi - nie pomogę, ale życzę powodzenia w szukaniu
mimo wszystko jeszcze raz dziękuję !
Stary 2014-07-04, 22:24   #3384
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
ja też używałam rajstop SH i sprawdzały się świetnie ale w tym roku używam Body BB Lirene, jest "szybszy" w obsłudze, bardziej naturalny i ma genialny zapach do nóg sprawdza się super
nie znałam tego to pewnie jakaś nowość, a jak widać ja odkrywam dopiero coś co już wszyscy latami używają
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 22:37   #3385
StraVvberry
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też polecam 30 day shred dzieki niej zeszło mi po 6cm w kazdym udzie

Wow! Chyba też zacznę to ćwiczyć
Stary 2014-07-04, 23:00   #3386
Plotkaraaa
xoxo

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
w poszukiwaniu torebek patrzcie na co trafiłam , badura nawet nie kryje kim się inspiruje, bo symbol torebki przypadkiem zaczyna sie od MK

http://badura.pl/products,torebki,40376,mk-1-bialy
http://badura.pl/products,torebki,40377,mk-4-nude

sory za dubel, ale zawsze mi łączyło posty...
MK też się wzoruje na innych. To nie są jego oryginalne pomysły.

.
Plotkaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 23:02   #3387
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Ma któraś z was może którąś z torebek

http://www.kazar.com/pl/sklep/2973-c...685-01-00.html

mam mętlik w głowie i nie wiem którą brać.....

Ta mi się najbardziej podoba jesli chodzi o fason. Ale nie wiem jakiego koloru szukasz A tą "inspirację" MK już widziałam jakiś czas temu, masakra
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 23:11   #3388
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Plotkaraaa Pokaż wiadomość
MK też się wzoruje na innych. To nie są jego oryginalne pomysły.
ja nie uważam, ze torebki MK są super oryginalne, bardzo proste, dlatego wcale nie ciężko takie dostać i nie uważam, że coś jest podróbą tylko dlatego, że ma taki sam fason. Tylko mi chodzi o sam fakt, ze nazwali torebkę MK i dla mnie to troche przegięcie ze strony takiej marki. To tak jakby Kors wypuścił torebkę bardzo podobną do neverfull i dał jej symbol LV561e479.

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Ta mi się najbardziej podoba jesli chodzi o fason. Ale nie wiem jakiego koloru szukasz A tą "inspirację" MK już widziałam jakiś czas temu, masakra
ta to znaczy która? Kolor czarny brązowy lub beżowo brązowy, wszystkie z tych 3 uniwersalne jak dla mnie, jedyne wymogi jakie stawiam torebce to
-skóra saffiano-lepiej trzma fason i wydaje mi się bardziej wytrzymała
-średnia/duża
-prosty fason, sztywna
-cena max 650zł

a mimo tego, że tak mało wymagam to ciężko coś znaleźć, dziwne jest dla mnie to , że ubrania czy dodatki klasyczne i minimalistyczne ciężej znaleźc niż te udziwnione....
Stary 2014-07-04, 23:16   #3389
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie uważam, ze torebki MK są super oryginalne, bardzo proste, dlatego wcale nie ciężko takie dostać i nie uważam, że coś jest podróbą tylko dlatego, że ma taki sam fason. Tylko mi chodzi o sam fakt, ze nazwali torebkę MK i dla mnie to troche przegięcie ze strony takiej marki. To tak jakby Kors wypuścił torebkę bardzo podobną do neverfull i dał jej symbol LV561e479.

ta to znaczy która? Kolor czarny brązowy lub beżowo brązowy, wszystkie z tych 3 uniwersalne jak dla mnie, jedyne wymogi jakie stawiam torebce to
-skóra saffiano-lepiej trzma fason i wydaje mi się bardziej wytrzymała
-średnia/duża
-prosty fason, sztywna
-cena max 650zł

a mimo tego, że tak mało wymagam to ciężko coś znaleźć, dziwne jest dla mnie to , że ubrania czy dodatki klasyczne i minimalistyczne ciężej znaleźc niż te udziwnione....

Przepraszam, zapomniałam wstawić link przy poprzednim poście
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 05:36   #3390
naciulatko
Zakorzenienie

Cześć. Bardzo dawno mnie tu nie było, ale liczę, że jeszcze mnie pamiętacie.
Czas wrócić na wizaż.

Czy któraś z Was używała bądź używa szamponu Natura Siberica - objętość i pielęgnacja? Jakiś czas temu go kupiłam (chciałam wypróbować słynnego szamponu z pomarańczą i chilli, ale niestety w sklepie z rosyjskimi kosmetykami go zabrakło, więc postawiłam na ten) i jestem średnio zadowolona. Mam wrażenie, że plącze mi włosy.
Chyba jednak postawię na pomarańczę i chilli. Chociaż czytałam opinie o nim i są one bardzo skrajne, dlatego wciąż mam niewielkie wątpliwości. Aczkolwiek dopóki nie wypróbuję na sobie to się nie przekonam.
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości