|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Cytat:
|
|
#3362 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Cytat:
Jeśli zaś chodzi o pudry transparentne polecam mój ulubiony MUFE High Definition Powder. Znacznie przedłuża trwałość makijażu, nie zapycha, nie podkreśla suchych skórek. Do tego jest bardzo wydajny. A muszę zaznaczyć, że fanką pudrów nigdy nie byłam, bo borykam się z problemem suchej skóry. Reasumując, produkt wart uwagi |
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odwiedziłam dzisiaj dwie Zary i w żadnej nie znalazłam S-ki
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziękuję bardzo za chęci i pomoc
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie na co dzień wystarcza sam podkład, nie mam problemu "świecenia się", jednak na "większe wyjścia", by przedłużyć trwałość makijażu na pewno go wypróbuję |
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i faktycznie jadam za dużo węglowodanów.... |
|
|
|
|
#3369 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
krzywdy sobie nie zrobiłam, efekty były fajne, przede wszystkim rzeźba po urodzeniu dziecka wezmę się za Jilian, jak mi czas pozwoli (a pewnie na początku niekoniecznie )Cytat:
i najzdrowszejAle da się, jeśli któraś z Was jest zainteresowana przykładowymi jadłospisami to na dietetyce jest chyba z 10cz. wątku poświęconego SB, dziewczyny wklejają tam swoje jadłospisy i sporo blogów tematycznychCytat:
|
|||
|
|
|
#3370 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zbiera wiele pozytywnych opinii. Zresztą mam też podkład i farbkę do brwi tej firmy i również świetnie mi służą. Teraz kusi mnie jeszcze korektor pod oczy MUFE, ale cena trochę mnie powstrzymuje Może któraś z Was miała z nim jakieś doświadczenia i może doradzić czy jest wart zakupu? Trudno mi znaleźć ideał wśród korektorów, teraz męczę MAC'a, ale z chęcią wypróbowałabym inny![]() Cytat:
Jednak ćwiczenia z obciążeniem to w moim przypadku jest "to" i robią zdecydowaną różnicę. Pojawiła się "rzeźba" i zauważyłam znaczną poprawę kondycji. Także ze swojej strony polecam, żebyś spróbowała zarówno treningu w domu, jak i zajęć w klubie fitness. Wiele miejsc oferuje jednorazowe wejściówki, często nawet bezpłatne. Warto sprawdzić, jaka forma ćwiczeń bardziej Ci odpowiada.
|
||
|
|
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po pierwszym treningu z Jillian
poziom 1. Dałam rade te 30 min, nawet pomyslalam sobie, ze za krótko :P Kiedy powinnam robic poziom 2? Po tych 30 dniach?Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Mi z kolei te z BU nie podchodzą. W ogóle to nawet serum z granatem mnie uczuliło;/
|
#3373 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co prawda przed dietą czytałam Montignaca i wkręciłam się w ten cały indeks glikemiczny a wiem, że na SB on tez obowiązuje ale moja dieta na pewno nie była taka bo u mnie węglowodany proste zostały zastąpione złożonymi i ograniczone a nie odstawione kompletnie moim zdaniem to była taka typowa dieta redukcyjna zbilansowana pod względem B/W/T i u mnie się to sprawdziło do tego stopnia, że nie traktuję już tego jak diety a jako zdrowy sposób na odżywianie (tylko częściej pozwalam sobie na jakieś grzeszki) chciałabym już tak jeść zawsze ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
![]() I śniadanie: owsianka z odżywką białkową, owocami i orzechami/masłem orzechowym (jedzone w domu do 1h po przebudzeniu) II śniadanie: chleb razowy/wasa/ wafle ryżowe z drobiową wędliną/wędzoną piersią z kurczaka (100g tego mięsa/wędliny więc dość dużo ale wiadomo bialko, bialko!), plaster żółtego sera i warzywa (pomidor, ogórek, rzodkiewka itp.) "lunch" (w pracy): serek wiejski i warzywa, kilka orzechów obiad: 1/3 woreczka ryżu/ kaszy/ lub 3 ziemniaki w mundurkach lub garść makaronu razowego, pierś z kurczaka smażona w ziołach na teflonie/ łosoś lub jakaś inna ryba, warzywa gotowane (zazwyczaj była to jakaś gotowa mrożona mieszanka warzyw ok 1/2 opakowania, teraz jem wiadomo świeże warzywa bo jest sezon ) do tego łyżeczka oliwy z oliwek lub oleju ryżowego (zazwyczaj dodawałam do ryżu/ kaszy), mięsa lub ryby jadłam ok 100g piszę o tym żeby było wiadomo, że białka musi być zdecydowanie więcej niż węgli (kaszy, ryżu itp.)kolacja: 1/2 wędzonej makreli lub makrela z puszki w pomidorach lub łosoś wędzony na gorąco, warzywa no i tak to mniej więcej wyglądało
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-07-04 o 07:58 |
||
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moim zdaniem (i większości dziewczyn z wizażu ćwiczących 30ds) najgorszy jest poziom 2 jeśli czujesz, że jest zbyt łatwo radzę wziąć cięższe hantelki a jak szukasz dłuższego programu to polecam Banish fat boost metabolism, też Jillian ale trwa ponad 50min http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
|
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Konto usunięte
|
wszystkie dziewczyny, które polecały mi rajstopy SH, dziękujęęęę!!!
to jest rewelacja, nogi wyglądają 100 razy lepiej niż "gołe" przy dzisiejszym upale nic się nie rozmazało, nie spłynęło no idealne te rajstopy, nie wiem jak ja bez tego żyłam
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47164498]wszystkie dziewczyny, które polecały mi rajstopy SH, dziękujęęęę!!!
to jest rewelacja, nogi wyglądają 100 razy lepiej niż "gołe" przy dzisiejszym upale nic się nie rozmazało, nie spłynęło no idealne te rajstopy, nie wiem jak ja bez tego żyłam [/QUOTE]ja też używałam rajstop SH i sprawdzały się świetnie ale w tym roku używam Body BB Lirene, jest "szybszy" w obsłudze, bardziej naturalny i ma genialny zapach |
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Ma któraś z was może którąś z torebek
http://www.kazar.com/pl/sklep/2973-c...685-01-00.html http://www.kazar.com/pl/sklep/2485-b...641-01-32.html mam mętlik w głowie i nie wiem którą brać..... |
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
w poszukiwaniu torebek patrzcie na co trafiłam , badura nawet nie kryje kim się inspiruje, bo symbol torebki przypadkiem zaczyna sie od MK
http://badura.pl/products,torebki,40376,mk-1-bialy http://badura.pl/products,torebki,40377,mk-4-nude sory za dubel, ale zawsze mi łączyło posty... Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2014-07-04 o 21:24 |
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3384 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wow! Chyba też zacznę to ćwiczyć
|
|
#3386 | |
|
xoxo
|
Cytat:
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta mi się najbardziej podoba jesli chodzi o fason. Ale nie wiem jakiego koloru szukasz A tą "inspirację" MK już widziałam jakiś czas temu, masakra
|
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie uważam, ze torebki MK są super oryginalne, bardzo proste, dlatego wcale nie ciężko takie dostać i nie uważam, że coś jest podróbą tylko dlatego, że ma taki sam fason. Tylko mi chodzi o sam fakt, ze nazwali torebkę MK i dla mnie to troche przegięcie ze strony takiej marki. To tak jakby Kors wypuścił torebkę bardzo podobną do neverfull i dał jej symbol LV561e479.
Cytat:
-skóra saffiano-lepiej trzma fason i wydaje mi się bardziej wytrzymała -średnia/duża -prosty fason, sztywna -cena max 650zł a mimo tego, że tak mało wymagam to ciężko coś znaleźć, dziwne jest dla mnie to , że ubrania czy dodatki klasyczne i minimalistyczne ciężej znaleźc niż te udziwnione.... |
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.kazar.com/pl/sklep/2485-b...641-01-32.html Przepraszam, zapomniałam wstawić link przy poprzednim poście |
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Bardzo dawno mnie tu nie było, ale liczę, że jeszcze mnie pamiętacie.
Czas wrócić na wizaż. Czy któraś z Was używała bądź używa szamponu Natura Siberica - objętość i pielęgnacja? Jakiś czas temu go kupiłam (chciałam wypróbować słynnego szamponu z pomarańczą i chilli, ale niestety w sklepie z rosyjskimi kosmetykami go zabrakło, więc postawiłam na ten) i jestem średnio zadowolona. Mam wrażenie, że plącze mi włosy. Chyba jednak postawię na pomarańczę i chilli. Chociaż czytałam opinie o nim i są one bardzo skrajne, dlatego wciąż mam niewielkie wątpliwości. Aczkolwiek dopóki nie wypróbuję na sobie to się nie przekonam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

), owoce tylko do południa i najlepiej 1x dziennie, po miesiącu mogłam zjeść 2-3 oszukane posiłki w tygodniu czyli to na co miałam ochotę i przed czym nie byłam w stanie się powstrzymać ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A tą "inspirację" MK już widziałam jakiś czas temu, masakra