Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz. IV! - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Czy boisz się porodu?
Nie 16 50,00%
Ani trochę 16 50,00%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 19:53   #3241
kro0pka
Raczkowanie

Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

Cytat:
Napisane przez justa_1978 Pokaż wiadomość

Wszystko mnie swedzi... brrr
Mnie też!!! w nocy jeszcze drapię się nieświadomie i mam wszędzie zadrapania.. MASAKRAA!!

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
apetyczne to zdjęcie może nie jest, ale to sama natura
naturalnie słodkie ! przesuper tatuś napewno szczęśliwy
ps ; zazdroszczę brzuszka bez jakichkolwiek rozstępów !
Stary 2014-07-03, 19:57   #3242
zVenus
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

Cytat:
Napisane przez kro0pka Pokaż wiadomość
gdzieś w tych okolicach .. spojenie bardziej
no to nic dziwnego! teraz juz spokojnie można tam czuć bobasa...ja też tak czuję, moja mała jest nisko ułożona tak mi mówiła lekarka i właśnie tam ją czuję...tylko pewnie dla Ciebie to nieprzyjemne jest co nie? no dla mnie tez takie sobie...nie lubię jak ją czuję tak nisko i nie lubię jak ma czkawkę
Cytat:
myslisz, że to dupcia? a gdzie poślady?
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:57   #3243
pati1078
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
W rossmanie z kartą rossnę chusteczki huggies zielone 11,24 zł
to drogie sa u was bo u nas na promocji za 1 funta kupilam

Cytat:
super moja tez się tak wypina ale jakos nigdy nie mam aparatu ani tel pod reka

co do porodu to ja się z corcia umowilam ze ma poczekać do końca 38 tyg, zobaczymy czy się mamusi posłucha
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 19:58   #3244
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też!!! w nocy jeszcze drapię się nieświadomie i mam wszędzie zadrapania.. MASAKRAA!!

ja też ja też jeszcze nie mam rozstępów
Stary 2014-07-03, 20:02   #3245
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Patrycja ale fajna pamiątka!
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:08   #3246
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
no to nic dziwnego! teraz juz spokojnie można tam czuć bobasa...ja też tak czuję, moja mała jest nisko ułożona tak mi mówiła lekarka i właśnie tam ją czuję...tylko pewnie dla Ciebie to nieprzyjemne jest co nie? no dla mnie tez takie sobie...nie lubię jak ją czuję tak nisko i nie lubię jak ma czkawkę

myslisz, że to dupcia? a gdzie poślady?
męskie dupcie zawsze zgrabniejsze, wiec i pośladeczki mniej widoczne

Cytat:

codziennie szukam "dziada" ale całe szczescie jeszcze zadnego nie znalazłam
Stary 2014-07-03, 20:26   #3247
kro0pka
Raczkowanie

Cytat:
no dla mnie takie dziwne.. jakby "coś" od wewnątrz już chciało powoli wychodzić i tak wierci

moja mama się czegoś nasłuchała o cesarskim cięciu i mi mówi żebyśmy coś pokombinowały, że może jednak lepsze to i tak mi mówi od paru godzin :/ przez cały czas podaje argumenty za bo jej koleżanki cos nagadły. sama juz nie wiem co mam zrobic.. pomóżcie..
Stary 2014-07-03, 20:26   #3248
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
super ! mój też tak sie wypina, ale jak chcę to uwiecznić to przestaje

też zazdroszcze takiego brzuszka, ja rozstępow nie mam , ale żyłke każdą widać na moim brzuchu Jestem przerażona ilością żylaków, zarówno na nogach, na brzuchu jak i na piersiach....Kurcze z czego to?
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:32   #3249
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Kur** siostra miała nam oddać rzeczy po synu, między innymi wózek. Ja wspomniałam tylko, że może uda nam się dostać od znajomego duży rabat na fajny wózek to wtedy kupimy nowy, a jak nie to chętnie skorzystamy.
Ostatnio mogliśmy kupić mega zestaw w super cenie, jeszcze się pokłóciłam z mężem o to, stanęło na tym że mamy dostać ten używany i wydać kasę na potrzebniejsze rzeczy, że nie będziemy wybrzydzać. Pytam się jej ostatnio czy coś mam dokupić do tego wózka, nie wiem torbę pokrowiec ogółem czy wszystko jest, a ona że nie wie, muszą sprawdzić, bo ostatnio jej Tż gdzieś go przenosił to stwierdził że coś z nim nie halo, ale nie sprawdzali bo ona zrozumiała że ja tego wózka nie chcę no i w weekend może im się uda sprawdzić, kur** ta okazja co była już nam chyba przepadła, przecież jak ja teraz temu mojemu powiem, że jednak potrzebujemy nowy wózek, to mnie chyba przechrzci tak to jest liczyć na rodzinę... mieliśmy od niej też wziąć łóżeczko i komodę, chyba pojadę jutro do ikei i kupię pierwsze lepsze żeby się tylko jej nie prosić już rano ryczałam dzisiaj, a czuję że przez tą sytuację zaraz znowu będę wyć.....
Tak to bywa niestety.
Ja też miałam dostać od szwagierki rzeczy dla małego, sama się zaoferowała, no i tak czekałam i czekałam. Teściowa dużo rzeczy dla jej małego sama kupiła z nastawieniem, że potem ja je dostanę, ale nic nie przynosiła. No i wyszło, że szwagierka jest znowu w ciąży, 9 miesięcy po porodzie, a jest w 2 miesiącu teraz. Szok dla wszystkich, niby teściowa mówiła, że miała taki plan żeby do pracy nie wracać ale jej nie wierzyła, że się zdecydują. Trochę głupia sytuacja, ale nie mam do niej pretensji, w końcu będzie miała drugiego malucha, a my i tak już wszystko kupiliśmy. Szkoda tylko, ze sama z tematem wyskoczyła skoro miała inne plany.

Cytat:
no i dobrze, niech sobie pilnuja porządku, a nóz jakaś cycata przyjdzie o wąskim biodrze i się ucieszy że jej zostawiłaś górę M a dół S

ja właśnie patrze na moje koszule do szpitala, myślałam że kupiłam L-ki a kupiłam M-ki...i jak rozłożyłam no to chyba dobrze bo te M-ki sa bardzo duże! nawet mogłam S-ki wziąć i byłoby ok...no ale to już za późno. Ważne że nie kupiłam tych L-ek bo bym chyba się cała owinęła ze dwa razy.
jakos parę miesięcy temu miałam dziwne przeświadczenie że w 8/9msc ciąży to bedę nosiła rozmiar 42/44 (normalnie noszę 36/38) tak mi się wydawało, że tyle się tyje
a teraz widze że tylko brzuch mi się do niczego nie mieści a reszta spoko...no może spodnie też by mnie zwykłe w udach trochę gniotły ale wiadomo że i tak ich nie zakładam ze względu na brzusio
Też mi się wydawało, że w 8/9 miesiącu będę wielka, ale nawet ten brzuch wydaje mi się mniejszy niż u znajomych, jedyne co się mogę przyczepić to okrągła buzia, a że mam krótkie włosy to w ogóle wyglądam jak kartofel.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:33   #3250
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
no dla mnie takie dziwne.. jakby "coś" od wewnątrz już chciało powoli wychodzić i tak wierci

moja mama się czegoś nasłuchała o cesarskim cięciu i mi mówi żebyśmy coś pokombinowały, że może jednak lepsze to i tak mi mówi od paru godzin :/ przez cały czas podaje argumenty za bo jej koleżanki cos nagadły. sama juz nie wiem co mam zrobic.. pomóżcie..
Nie słuchaj... czy twoja mama jest lekarzem? Myślę, że nie... nasłuchała się czegoś i powtarza, ale bez fachowej wiedzy, nie ma możliwości doradzenia ci konkretnie. Cc to operacja, jeśli możesz urodzić sn, to jest to dla ciebie zdrowsze.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:37   #3251
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
super ! mój też tak sie wypina, ale jak chcę to uwiecznić to przestaje

też zazdroszcze takiego brzuszka, ja rozstępow nie mam , ale żyłke każdą widać na moim brzuchu Jestem przerażona ilością żylaków, zarówno na nogach, na brzuchu jak i na piersiach....Kurcze z czego to?
Takie wypinanie trwa dosłownie sekundy i znika, jak to zobaczylam to raz, dwa po telefon i udało się zrobić jedno zdjęcie, na drugim górka znikła
Stary 2014-07-03, 20:41   #3252
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
odwagi! To nie poród :P
Jasne, że nie. Ogólnie nie boję się dentysty, ale nie chciało mi się iść...

Cytat:
Napisane przez M_aria Pokaż wiadomość
Pisałam ostatnio że wyszły mi złe wyniki morfologii tzn okazało się że mam za dużo płytek krwi.
U Ciebie na jakiej podstawie lekarz stwierdził że masz gęstą krew ?

Jeśli chodzi o drugi akapit to ja też się z Tobą zgadzam i mam wrażenie że nie do końca zostałaś zrozumiana. Pisałaś o noworodku którego jest ciężko zrozumieć, wiec trzeba mu się poświęcić w 100% przez pierwszych kilka tygodni by go poznać i nauczyć się z nim współgrać.

Co do moich wyników, to gin powiedział, że moje wyniki krwi nie pokazują w ogóle, że jestem w ciąży Hemoglobina i hematokryt za bardzo w normie, w ciąży powinny być trochę niższe. A jako, że hematokryt, to zawartość składników krwi w krwi, to powiedział, że jest ciut za gęsta i żeby na trochę odstawić te witaminy.

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
My dziś mamy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia. Zaraz się zbieramy. A poza tym to mam dzień płaczka. Coraz częściej mi się to zdarza w ciąży i jak zacznę to się nie mogę uspokoić
Matko jedyna, ja też. Płakałam dziś chyba z 4 razy (głównie nie programie U progu macierzyństwa), a potem znowu płakałam, jak opowiadałam mężowi, jaka ze mnie dziś beksa

Cytat:
Posiedziałam chwilke przy biurku... i już nie mam siły...Na siedząco brzuch bardziej mi ciaży niż na stojaco Nie wiem czy to przez brzuch, ale ostatnio słabiej mi sie oddycha....Czasem jak coś opowiadam z ekscytacją, to potrafię sie zmęczyć, mówieniem....
Tez tak mam. Jak sie uczę teraz, to powtarzam sobie na głos i momentami się tak zasapię, że nie umiem tchu złapać

Cytat:
ja to sie przyznam że słyszałam że muzyka poważna dobrze wpływa na malucha, wiec słucham wszystkiego po trochu przy okazji ja sie uspokajam....Ostatnio koleżanka powiedziała mi "Urodź juz to dziecko bo w ciąży stałaś sie nie znośna" Oczywiscie skończyło sie kłótnią....
Fajna koleżanka

Podobno na dziecko najlepiej wpływa muzyka Mozarta - wpływa na rozwój układu nerwowego

Cytat:
Super

Cytat:

Kolejna mama dobra rada

NagiAkt, przykro mi, że nie wracasz z dobrymi wieściami, ale postaraj się być dobrej myśli. Skoro może a nie na pewno będzie, tak jak lekarz mówi, to może też być dobrze! I oby! Za to trzymam kciuki

Byłam u tego dentysty, zasapałam się drogą tak, że po powrocie padłam i spałam 1,5 godziny...potem zakupy, zamarynowałam mięso na jutro...i ledwo żyję, serio. Już jestem tak mało wydolna, że strasznie mi z tym źle.
Ale przynajmniej jeden ząb naprawiony. Został tylko jeden.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Też mi się wydawało, że w 8/9 miesiącu będę wielka, ale nawet ten brzuch wydaje mi się mniejszy niż u znajomych, jedyne co się mogę przyczepić to okrągła buzia, a że mam krótkie włosy to w ogóle wyglądam jak kartofel.
Mam tak samo

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:58   #3253
Moni 26
Zadomowienie

Powiedzcie mi kobitki jaki rozmiarowo kupowałyście ręczniczek z kapturkiem? ten 100x100 cm czy ten mniejszy????
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 21:02   #3254
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiedzcie mi kobitki jaki rozmiarowo kupowałyście ręczniczek z kapturkiem? ten 100x100 cm czy ten mniejszy????
Ja mam mniejszy i nie polecam, calego dziecka chyba nawet dobrze nie owine..moze takie malusie po porodzie, a pozniej juz bedzie maly.
Stary 2014-07-03, 21:05   #3255
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Ja uważam, że zawsze lepiej kupić większy.
Stary 2014-07-03, 21:23   #3256
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
a ja właśnie kupiłam..i nie wim jaki rozmiar...nie zwróciłam w ogóle uwagi na to...muszę sprawdzić

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

kurde kupiłam 76x76 to mały!
no szlag...

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

właśnie zakupiłam przewijak i kilka drobiazgów oraz kapcie i klapki pod prysznic

jutro mam wizytę u położnej więc dowiem się co mi jeszcze trzeba do szpitala, bo u mnie ni ma listy wyprawkowej szpitalnej - bo po co!

mam 3 koszule, klapki, kapcie, majty siatkowe 5szt, podkłady popor. chyba 2 paczki, szlafrok, biszkopty, herbatniki i chyba tyle (dla mnie) a dla dzidzi to jeszcze nie wiem co będzie trzeba...
czego mi jeszcze brakuje?
wiadomo woda, aparat, pierdoły różne ale z rzeczy ważnych co jeszcze?
Stary 2014-07-03, 21:26   #3257
TheFall
Zadomowienie

U lipcówek kolejny maluch na świecie a inna jedzie do szpitala na cc. Z ciekawości podczytuję bo piszą już mniej i nadążam na spokoje jak u nas jest ciszej. U nich na prawdę szybko to idzie wszystko, nie mogę się doczekać takiego wysypu u nas.
Stary 2014-07-03, 21:29   #3258
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:

zdjęcia z sesji?? POKAŻ!
a Ty już wklejałaś kiedys zdjęcia...zapomniałam, pewnie teraz odbierałaś na papierze
tak teraz odebrałam album

Cytat:
mój mały też się tak wypina

Cytat:
Napisane przez pati1078 Pokaż wiadomość
to drogie sa u was bo u nas na promocji za 1 funta kupilam

bez promocji najtaniej widziałam po 15 zł

Moni lepiej kupić większy ręcznik

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 21:35   #3259
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
tak teraz odebrałam album

mój mały też się tak wypina

bez promocji najtaniej widziałam po 15 zł

Moni lepiej kupić większy ręcznik
za jedna paczke chusteczek???
Stary 2014-07-03, 21:43   #3260
agatka553
Rozeznanie

Dobry wieczór dziewczynki
po prostu nie nadążam za Wami, takie tempo macie, a po wczorajszej zagorzałej dyskusji prawie cały dzień Was nadrabiałam i w końcu Was mam

U mnie tak średnio... zgaga mnie męczy niemiłosiernie i bolą mnie żebra

Cytat:
a ja właśnie kupiłam..i nie wim jaki rozmiar...nie zwróciłam w ogóle uwagi na to...muszę sprawdzić

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

kurde kupiłam 76x76 to mały!
no szlag...

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

właśnie zakupiłam przewijak i kilka drobiazgów oraz kapcie i klapki pod prysznic

jutro mam wizytę u położnej więc dowiem się co mi jeszcze trzeba do szpitala, bo u mnie ni ma listy wyprawkowej szpitalnej - bo po co!

mam 3 koszule, klapki, kapcie, majty siatkowe 5szt, podkłady popor. chyba 2 paczki, szlafrok, biszkopty, herbatniki i chyba tyle (dla mnie) a dla dzidzi to jeszcze nie wiem co będzie trzeba...
czego mi jeszcze brakuje?
wiadomo woda, aparat, pierdoły różne ale z rzeczy ważnych co jeszcze?
Ja kupiłam mniejszy i większy i od siostry też dostałam większy, także myślę, że będzie ok.

Co do szpitalnej torby to jeszcze ręczniki, ja spakowałam dwa duże kąpielowe i jeden mały do mycia rąk, biustonosze do karmienia i wkładki do niego i kosmetyki i jak któraś pisała wcześniej gumki i szczotkę do włosów jak się ma długie włosy, ja wzięłam jeszcze ręcznik papierowy i papier toaletowy i to chyba wszystko
agatka553 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 21:43   #3261
M_aria
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Co do moich wyników, to gin powiedział, że moje wyniki krwi nie pokazują w ogóle, że jestem w ciąży Hemoglobina i hematokryt za bardzo w normie, w ciąży powinny być trochę niższe. A jako, że hematokryt, to zawartość składników krwi w krwi, to powiedział, że jest ciut za gęsta i żeby na trochę odstawić te witaminy. :eh
No to ja już nic z tego nie rozumie... Ja mam Hemoglobine i Hematokryt poniżej normy czyli powinno być dobrze w ciąży. Podwyższone mam tylko płytki krwi.. przy normie 140-440 mam 466 a po kilku dniach 446.
Mój gin po pierwszym z tych wyników kazał brać mi Polocard którego nie powinno się brać w ciąży szczególnie w trzecim trymestrze.

Konsultowałam to z innym lekarzem przez tel i ten drugi mówił żebym nie brała tego leku, w środę mam wizytę u niego i mam zamiar zrobić sobie jeszcze jedną morfologie.
W laboratorium polecono mi jeszcze jedno badanie sprawdzające gęstość krwi APTT i wynik mam w normie.

Nie rozumiem dlaczego mój lekarz tak pochopnie kazał brać mi lek który ma tyle skutków ubocznych... Może chciał mnie szybko "wyleczyć" bo do 18 jest na urlopie. Moim zdaniem powinien zlecić mi powtórzenie badań i polecić konsultacje u innego lekarza jeśli jego nie ma.

Cytat:
Ja mam jeden większy 100x100 i jeden mniejszy.
M_aria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 21:45   #3262
agatka553
Rozeznanie

I tak sobie myślę, że w przyszłym tygodniu będzie nowy wątek
Stary 2014-07-03, 21:57   #3263
malutka100
Zakorzenienie

hej dziewczyny
nie miałam dzisiaj za bardzo czasu was podczytywać, bo dużo czasu spędziłam na zewnątrz, tak dzisiaj pięknie słonecznie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Malutka ,Lilka a do Was nic nie pisała, że rodzi ?????
ja również nie dostałam żadnej wiadomości
ale na pewno wszystko jest dobrze i Optymistka się odezwie na wątku

Cytat:
ja kupiłam dwa w roz.100x 100. Myślicie że dwa wystarczą czy lepiej dokupić?
malutka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 22:18   #3264
agatka553
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malutka100 Pokaż wiadomość

ja kupiłam dwa w roz.100x 100. Myślicie że dwa wystarczą czy lepiej dokupić?
Ja mam 3 i na razie nie kupuję więcej, bo nie wiem jak będą się u nas sprawdzać, bo może się okazać, że lepiej mi będzie w zwykły prostokątny ręcznik, wyjdzie w praniu.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Jaki tu dziś spokój na na na na
Stary 2014-07-03, 22:30   #3265
pati1078
Rozeznanie

Cytat:
U lipcówek kolejny maluch na świecie a inna jedzie do szpitala na cc. Z ciekawości podczytuję bo piszą już mniej i nadążam na spokoje jak u nas jest ciszej. U nich na prawdę szybko to idzie wszystko, nie mogę się doczekać takiego wysypu u nas.
u nas pewnie jak już jedna zacznie to tez się posypie

Cytat:
Napisane przez agatka553 Pokaż wiadomość
I tak sobie myślę, że w przyszłym tygodniu będzie nowy wątek
no to może dopiero następny będzie porodowy
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 22:39   #3266
jagusia15
Rozeznanie

Hej

Ostatnio mnie tutaj bardzo malo ale mam jakis okropny czas..chodze albo nerwowa albo becze bez sensu...szczerze mam dosc samej siebie..remont sie wlecze i opoznia a tyg ciazy leca jak szalone! Nie mam ciuszkow popranych, poprasowanych, torba nie spakowana- wszystko w garazu w torbach i kartonach;-(

Do tego dowiedzialam sie ze Moja ginka idzie na urlop od 23.07-10.08 a ja mam termin na 21.08..obym wytrzymala!

Ktoras z Was pisala o duzym dziecku, bodajze lilka..moj Maly na poczatku 31tyg mial 1850gr ,ginka mowi ze bedzie mial do pirodu okolo 3800 ale nic nie mowila o CC, wrecz przeciwnie

Czytam Was regularnie ale ciezko mi sie cytuje na telefonie, takze przepraszam ze bez cytowania i tak tylko o sobie..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 23:20   #3267
kro0pka
Raczkowanie

Cytat:
Ja z kazdym dniem jestem coraz bardziej przerazona ze to juz tak blisko.. moglabys dac link do lipcowek?
Stary 2014-07-03, 23:50   #3268
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Lilka vanilka meblościanka jest tylko, że z drugiej strony na całej ścianie
Zresztą w drugim pokoju też jest...

Dzięki za link do lampki ale chyba wybiorę coś bardziej uniwersalnego bo z tym serduszkiem to już całkiem burdelowo mi się będzie kojarzyło
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 04:19   #3269
papryczka160
Wtajemniczenie

Dziewczyny u mnie się zaczęło. Wody mi odeszły. Aaaaaaaasa

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 06:10   #3270
kasiuulad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie się zaczęło. Wody mi odeszły. Aaaaaaaasa

ale newsik z rana trzymam kciuki!!

witam sie po dluzszej nieobecności, czytam was regularnie ale z reguly późnym wieczorem i potem juz zasypiam z Tel w ręce bo tyle piszecie
u mnie ok, zaczely sie wakacje wiec odpadly mi obowiązki szkolne,tj oodwozenie synka do zerówki, no ale żeby chlopakom sie nie nudzilo trzeba im jakieś rozrywki zapewnić no i mieć oczy dookola glowy..

jestem podlamana bo bylam z chłopakami u okulisty i niestety obaj potrzebuja okularów aż sie boje ile nas to będzie kosztować.... No i wogole jak takie lobuzy dadza rade nosic okulary...

poza tym czuje sie coraz gorzej tj chodze jak polamana, lacze sie w bolu z dziewczynami z bólem krocza/spojenia lonowego, normalnie masakra jakas, w poprzednich ciazach aż tak źle nie bylo..

no a wczoraj wyladowalam na ip bo...spadłaam z krzesla....siedzialam na tarasie i chcialam przesunąć krzeslo żeby lepiej dzieci widziec, przesunelam do tylu, skonczyl sie taras a jedna noga krzesla sie opsnela i polecialam na trawę, aż sie nogami nakrylam, wystraszylam sie bardzo i na wszelki wypadek pojechaliśmy na ip. Zrobili mi ktg, usg, no i badanie gin i na szczęście wszystko ok, ale stres byl...jestem tylko trochę obolala ale dobrzze ze dzidzi nic nie jest. Dowiedzialam sie ze wazy ok 2300 (35tc) i wygląda na ciut starsze niż z om i ze ktg tez wyszlo jakby dzidz byl starszy,
wwizyte u gin mam 10.07 i chyba juz mi da skierowanie na cc, zaczynam sie bac ze juz tak blisko...

czytam was regularnie i trzymam zawsze kciuki, ale kompletnie nie mam czasu na pisanie, dwojka chlopakow nie daje mi sie nudzić,
kasiuulad jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości