Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-05, 00:31   #4141
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Wracam.do zywych,zdalam egzamin zawodowy,jeszcze obrona zostala,ale to pryszcz
troche was nadrobie wieczorem,narazie lecimy z tz pocwiczyc 1taniec,jutro mamy ostatnia lekcje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Równe 3 miesiące do ślubu
super
już po północy, więc u mnie 3 tygodnie
Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Byłam dziś na pierwszej przymiarce
Suknia prezentuje się świetnie chociaż jest ciut za długa i będzie skracana jeszcze. I ma dwa koła i Pani ma jedno koło wyjąć.
Ogólnie suknia ma wielkie powodzenie w tym salonie, Panie miały na wieszakach chyba z 5 sukien , tak więc dziewczyny które mają identyczną suknie to powiem Wam że będzie teraz mnóstwo Panien młodych w tej sukni
W załącznikach zdjęcia z przymiarki , trochę prześwietlone wyszły ale tak siora zrobiła.

Potrzebuje teraz Waszej rady czy brać z koronką czy bez ?
pięknie wyglądasz! jak dla mnie bez koronki
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Witam się po krótkiej przerwie
Wybaczcie, brak relacji ale życie małżeńskie jest czasochłonne. Szczególnie odwiedziny u rodziny po ślubie oraz remont. W załączniku wstawiam kilka zdjęć "dodatków''. Na razie mam jedno zdjęcie od fotografów, jak będzie więcej to coś wstawię
Ogólnie wrażenia po weselu pozytywne - jednak jeżeli organizowałabym je ponownie to zmieniłabym kilka rzeczy.

Chciałam podziękować Wam wszystkim razem oraz każdej z osobna za życzenia oraz za wspólnie spędzony czas. Byłyście dla mnie oparciem oraz źródłem mnóstwa pomysłów i inspiracji.
piękny bukiet!
Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Konkardia, hihihi, mysza, rabbitka, mojakaren Ale jesteście zgodne, no to klikam

Wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec Będzie przytulaniec.
dobry wybór
my też taniec przytulaniec jaką piosenkę?
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

A najbardziej humor poprawił mi fakt, że... mamy pierwsze potwierdzenie!

Dzwonił kuzyn TŻta i powiedział, że będą Ale się cieszę! Niby nie są to dla nas najbliżsi goście, ale i tak radość wielka. Tylko nie wiem czy deklarował się tylko w imieniu swoim i żony, czy też w imieniu rodzeństwa, no i nie wiemy czy z dzieckiem... więc trzeba będzie jeszcze dopytać, bo to było pierwsze zupełnie niespodziewane potwierdzenie i nawet TŻ nie wiedział, o co pytać O dziecko nie wiem nawet, czy będziemy dopytywać, bo to jak coś takie 2-letnie, więc i tak osobnego miejsca przy stole załatwiać nie będziemy.

Jak przyjdzie mi wypłata w przyszłym tygodniu to chyba zamówię skrzynie na podziękowanie dla rodziców i dekorację samochodu na same klamki
super!!! na pewno bardzo miłe takie pierwsze niespodziewane potwierdzenie
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Wszystko dopięte na ostatni guzik siedzę i popijam drinki z gośćmi, którzy już przyjechali - taki polski bridal shower

Nawet spowiedź nie była taka straszna
wszystko świetne! przepięknego dnia jutro
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Miłego było za dużo ostatnio, więc teraz trochę goryczy - TŻ miał dziś wypadek, czołówkę... Dzięki Bogu jemu nic sie nie stało i nie było z jego winy. Ma rozwaloną lampę i zderzak. Ten z którego winy to się stało ma cały przód samochodu rozpieprzony...
o jejku!! dobrze, że Tżtowi nic się nie stało

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 06:56   #4142
mojakaren
Zakorzenienie

Lg_ago
Elrosa
Kwiatuszek

Te dzień zapowiada się przepięknie
Życzę Wam dziś uśmiechu od pierwszej chwili jak otworzycie oczy aż do momentu gdy będziecie zasypiac już jako mężatki przy swoich TŻ ach.
Wspaniałych i bajkowych ślubów! Wracajcie prędko z relacjami

Lg_ago

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-07-05 o 06:57
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 07:35   #4143
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Nadszedł Wasz dzień! Zapowiada się słoneczny i upalny dzień oby wasze życie małżeńskie takie było dużo uśmiechu i radości w tym cudownym dniu niech wszystko się spełni tak ją sobie to wymarzylyscię. Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę udanej zabawy oraz miłości i szczęścia na nowej drodze życia

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 07:40   #4144
gornek
Zakorzenienie

Wszystkiego dobrego w tym pięknym dniu, uśmiechu, radosci, spelnienia marzen, dobrej zabawy i milosci dziewczyny

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 07:54   #4145
kiss12550
Zadomowienie

Elrosa, Lg_ago - wymarzonego i niezapomnienego ślubu i wesela, niech Wasze dalsze zycie u boku tego jedynego bedzie tak szczęśliwe i pełne miłości jak Wasz dzisiejszy dzień

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-07-05 o 09:02
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 08:05   #4146
velika
Winter is coming

Elrosa, Lg ago, kwiatuszek - Wszystkiego najlepszego dla was!! Oby ten dzień był taki, jak sobie wymarzyłyście, dużo szczęścia w małżeństwie i dużo radości!!!
mimi masakra, dobrze, że nic się twojemu nie stało!
Misia wow, gratulacje

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 08:26   #4147
moskit30
Raczkowanie

Dziewczyny musze chyba zkonczyc kariere na forum,widocznie za duzo przesiaduje przed kompem dzisiaj snil mi sie koszmar,snilam o tym ze byl dzien mojego slubu a ja nie gotowa,fryzura mie zrobiona,dziecko nie ubrane,wejscie do klatki ktos ubral w kolorowe balony,normalnie masakraaaaaaaaa to juz moj trzeci koszmar slubny...
moskit30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 08:28   #4148
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Sukienka mamy, sukienka z bolerkiem, dekoracje na samochód, dekoracja którą planuje na drzwi mojego domu, deko które planuje na ławki w kościele, + fryzury które ostatnio wpadły mi w oko
dalej nie ma fotek

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Witam się po krótkiej przerwie
Wybaczcie, brak relacji ale życie małżeńskie jest czasochłonne. Szczególnie odwiedziny u rodziny po ślubie oraz remont. W załączniku wstawiam kilka zdjęć "dodatków''. Na razie mam jedno zdjęcie od fotografów, jak będzie więcej to coś wstawię
Ogólnie wrażenia po weselu pozytywne - jednak jeżeli organizowałabym je ponownie to zmieniłabym kilka rzeczy.

Chciałam podziękować Wam wszystkim razem oraz każdej z osobna za życzenia oraz za wspólnie spędzony czas. Byłyście dla mnie oparciem oraz źródłem mnóstwa pomysłów i inspiracji.
Ale piękne połączenia kolorów! wszystko musiało być wspaniałe, czekamy na resztę zdjęć Żonko

monidot z koronką

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
A my po burzliwej dyskusji i wielu nie przespanych nocach stwierdziliśmy że bierzemy opiekunke do małego. Moja koleżankę która obecnie pracuje w żlobku i przedszkolu. Od zawsze uwielbiała obcować z dziećmi.
Bierzemy ją dla spokoju i komfortu psychicznego ta koleżanka miała być na liście rezerwowych gdyby tuż przed ktoś zrezygnował. no cóż siła wyższa.
zwracam honor tym które próbowały moim do tego przekonać a ją się nie dawałam

dobra decyzja

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 09:04   #4149
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dalej nie ma fotek
usunelam w poście info o zdjęciach bo dziadostwo dale nie chce mi wskoczyć net mi odmawia posłuszeństwa, może coś musze w ustawieniach zmienić? Dziwne bo zawsze fotki normalnie mi wskakiwały
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 09:05   #4150
Dotka90
Zakorzenienie

Haha, miałam dziś koszmar ślubny

Nasze wesele było w jakimś 2 pokojowym mieszkaniu, z czego ja byłam w jednym pokoju z moją mamą, a rodzina TŻta w drugim W ogóle było chyba z 20 osób tylko, mieszkanie typu 'po babci', w pokoju nie było nic poza stolikiem. Nie było żadnego jedzenia, ani wódki WTF

Na swoje usprawiedliwienie mam to, że piłam melisę przed snem, jak widać nie pomogła
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 09:13   #4151
Lemon_Drop
Zadomowienie

Lg, Elrosa życzę wam wszystkiego najpiękniejszego! Żeby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłyście, i aby nic nie zakłóciło wam dobrego nastroju! No i przede wszystkim dużo szczęścia i miłości na nową drogę życia!!!
Stary 2014-07-05, 09:20   #4152
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Oluska mini salon SPA - cztery bazalotwe kamienie i krem czekoladowy a karnet na siłownię to jakaś skakanka i może stoper..
Dobree! Wykorzystam

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybaczcie ze od kilku dni sie nie odzywam ale wiele sie u mnie zmienia.
jakims dzikim cudem, dostalam propozycje pracy jako asystentka zarzadu. Propozycje przyjelam, zaczynam od wtorku, dzis mialam dzien pogladowy.
Te starsze PM-ki wiedza jaka byla u nas sytuacja ze wzgledu na prace..
teraz mam umowe o prace i wieksze pieniazki.
na razie sie nie ciesze bo mysl o tym jest nierealna

Gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Miłego było za dużo ostatnio, więc teraz trochę goryczy - TŻ miał dziś wypadek, czołówkę... Dzięki Bogu jemu nic sie nie stało i nie było z jego winy. Ma rozwaloną lampę i zderzak. Ten z którego winy to się stało ma cały przód samochodu rozpieprzony...
O rany, dobrze, że TŻtowi nic się nie stało!
Cytat:
Napisane przez moskit30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny musze chyba zkonczyc kariere na forum,widocznie za duzo przesiaduje przed kompem dzisiaj snil mi sie koszmar,snilam o tym ze byl dzien mojego slubu a ja nie gotowa,fryzura mie zrobiona,dziecko nie ubrane,wejscie do klatki ktos ubral w kolorowe balony,normalnie masakraaaaaaaaa to juz moj trzeci koszmar slubny...
Nie martw się, tutaj już chyba każda miała jakiś mniej lub bardziej odjechany koszmar
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Haha, miałam dziś koszmar ślubny

Nasze wesele było w jakimś 2 pokojowym mieszkaniu, z czego ja byłam w jednym pokoju z moją mamą, a rodzina TŻta w drugim W ogóle było chyba z 20 osób tylko, mieszkanie typu 'po babci', w pokoju nie było nic poza stolikiem. Nie było żadnego jedzenia, ani wódki WTF

Na swoje usprawiedliwienie mam to, że piłam melisę przed snem, jak widać nie pomogła
A może to nie była melisa?

Mój TŻ też miał dziś koszmar Dzwonił do mnie rano i opowiadał, że śniło mu się, że nasze wesele okazało się kompletnym niewypałem- orkiestra pijana, wodzirej nie znał żadnych zabaw, my w dresach ...

Dzisiejsze PMki! Kochane, cudownego dnia i pięknego życia u boku TŻtów!
Stary 2014-07-05, 09:40   #4153
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moskit30 Pokaż wiadomość
Mnie się śniło ostatnio, że nie zdążyliśmy zaproszeń rozdać. Staliśmy przed wejściem na sale i rozdawaliśmy puste! I przyjechała ciotka ze Szczecina na rowerze, zobaczyła że ślub na 16, a ona już tu jest i to skandal (była 15:45). A na weselu się okazało, że nie mamy w końcu figurki na tort, szampana ani nic z tego czego jeszcze nie kupiliśmy... Ale najbardziej mnie przeraziła ta figurka :-D

Rozdane pierwsze 4 zaproszenia, dzisiaj pójdą 2 i prawie koniec wyjazdowego rozdawania! Zostanie nam jeden wyjazd 50km i do rodziców TŻ w Bieszczady, ale to w ramach urlopu. Czyli stan po weekendzie- 6/39.

"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 10:04   #4154
moskit30
Raczkowanie

U nas po wekeendzie bedzie rozdanych 15/50 zaproszen
moskit30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 10:16   #4155
Anesthesia
Wtajemniczenie

Elrosa
Lg_ago

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Mam nadzieję, że u Was jest równie pięknie i słonecznie, jak u mnie Mnóstwo szczęścia i niekończącej się miłości
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 10:37   #4156
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
A może to nie była melisa?

Mój TŻ też miał dziś koszmar Dzwonił do mnie rano i opowiadał, że śniło mu się, że nasze wesele okazało się kompletnym niewypałem- orkiestra pijana, wodzirej nie znał żadnych zabaw, my w dresach ...

Dzisiejsze PMki! Kochane, cudownego dnia i pięknego życia u boku TŻtów!
Nie wiem co sugerujesz
Ale Wasza impreza też dobra

Elrosa, Lg Ago - wszystkiego najpiękniejszego kochane! U mnie piękna pogoda, więc mam nadzieję, że u Was taka sama!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:04   #4157
niulka_1985
Zadomowienie

Wczoraj mieliśmy plener i nagrywanie wstępu do filmu weselnego. 5 godzin pomykania w tym upale w sukni ślubnej, a mąż w garniaku zdjęcia nie będą perfekcyjne z uwagi na zbyt ostre słońce ale fotograf obiecał, że zrobi wszystko, co w jego mocy by były jak najlepsze....
Zdjęcia będą za jakiś tydzień, al film za 2 - już nie mogę doczekać się efektu
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:17   #4158
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dla mnie plener to był fantastyczny dzień, znowu suknia, makijaż, mogłam w niej chodzić choćby cały dzień Nic mi nie przeszkadzało, ani temperatura, ani słońce, piach pod stopami czy woda, nawet wszelkie owady które właziły mi pod warstwy tiulu i nie potrafiły się wydostać To chyba magia sukni ślubnej :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:25   #4159
cude
Zadomowienie

moskit30, nie przejmuj się, większość z nas miała jakiś koszmar ślubny

Wybraliśmy Little wonders Thomasa

Czy pończochy z gatty nie puszczające oczek to Michelle?

Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę udanego dnia, wspaniałego wieczoru i szczęścia
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:39   #4160
201604261006
Konto usunięte

Wszystkim dzisiejszym Pmkom wszystkiego najlepszego!
Mam nadzieje że u Was nie jest tak upalnie, bo ja się gotuje w domu
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:46   #4161
Elrosa
Zadomowienie

U mnie dzis pochmurnie i ok. 25 stopni ale mimo braku słońca idealnie. Wracam od fryzjera i makijazystki, czuję sie piekna to już za 3 godziny!

Stary 2014-07-05, 12:52   #4162
czekooczekolada
Zakorzenienie

Lg_ago
Elrosa

Wszystkiego dobrego, aby ten dzień był wymarzonym Waszym dniem !

my bylismy spisac protokol z proboszczem, i przy pytaniu w protokole powiedzielismy ze obecnie obydwoje jestesmy bezrobotni ( Tz prywatnie sam sobie narazie robi ) , na samym koncu dalismy mu na zapowiedzi 100 zł a on odsunął pieniądze w naszą strone i powiedział " jesteście bezrobotni" ale i tak mu zostawiliśmy te pieniądze, powiedzieliśmy że jakbyśmy nie mieli, to byśmy nie dali.
i taki ksiądz udowadnia, że wrzucanie wszystkich księży do jednego worka jest głupstwem.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-05, 12:54   #4163
Panna Izabela
Zakorzenienie

uploadfromtaptalk1404557633863.jpguploadfromtaptalk1404557651059.jpg
Oto moje butki :-D

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 12:57   #4164
Glodomorek
Zakorzenienie

Cześć
Można się do was jeszcze przyłączyć? Niedawno podjęliśmy decyzję, że jeszcze w tym roku chcemy się pobrać, wybraliśmy termin na 27.12. Planujemy skromny ślub i obiad dla najbliższych, ale już przeraża mnie organizacja

Dzisiejszym Pannom Młodym życzę szczęśliwego, pełnego miłości i niezapomnianych wspomnień dnia
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:07   #4165
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Wczoraj mieliśmy plener i nagrywanie wstępu do filmu weselnego. 5 godzin pomykania w tym upale w sukni ślubnej, a mąż w garniaku zdjęcia nie będą perfekcyjne z uwagi na zbyt ostre słońce ale fotograf obiecał, że zrobi wszystko, co w jego mocy by były jak najlepsze....
Zdjęcia będą za jakiś tydzień, al film za 2 - już nie mogę doczekać się efektu
Super, zdjęcia na pewno wyjdą dobrze, w końcu to fotograf profesjonalista

Cytat:
U mnie dzis pochmurnie i ok. 25 stopni ale mimo braku słońca idealnie. Wracam od fryzjera i makijazystki, czuję sie piekna to już za 3 godziny!

Ale fajnie, że znalazłaś czas, żeby się do nas odezwać!

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Oto moje butki :-D
Urocze

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Cześć
Można się do was jeszcze przyłączyć? Niedawno podjęliśmy decyzję, że jeszcze w tym roku chcemy się pobrać, wybraliśmy termin na 27.12. Planujemy skromny ślub i obiad dla najbliższych, ale już przeraża mnie organizacja
Jasne, napisz coś więcej o Was Bożonarodzeniowy ślub, zawsze zimowe śluby wydawały mi się takie bajkowe

U nas wczoraj pierwsze potwierdzenie, dzisiaj z kolei pierwsza odmowa... nie wiem co ich tak wzięło, bo termin potwierdzeń mamy do 8 sierpnia Z tą odmową to szkoda, ale z drugiej strony już od momentu wręczania zaproszeń byliśmy na 98% pewni, że oni odmówią.

W poniedziałek jedziemy wybierać obrączki, dziś mi się śniło, że TŻ nie mógł jechać i zamiast niego pojechała moja mama i jechaliśmy gdzieś na drugi koniec Polski do jakiejś małej wsi je zamawiać
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:08   #4166
velika
Winter is coming

Cytat:

Cieszę się Panno młoda

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

Czy pończochy z gatty nie puszczające oczek to Michelle?
Tak, ja je miałam I mogę polecić, miałam drugie na zmianę i zupełnie się nie przydały, a łaziłam w nich od 15 do 6 nad ranem W ogóle ich nie czułam na nodze.
Glodomorek witaj
przeliczyłam kasę z wesela, naprawdę dużo zebraliśmy, prawie się zwróciło. I czytałam kartki od gości, super

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:12   #4167
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Nie wiem co sugerujesz
Ale Wasza impreza też dobra
Ja absolutnie niczego nie sugeruję
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
śliczne!
Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Cześć

Dzisiejszym Pannom Młodym życzę szczęśliwego, pełnego miłości i niezapomnianych wspomnień dnia
Witaj
Stary 2014-07-05, 13:20   #4168
Glodomorek
Zakorzenienie

Jesteśmy razem ponad 6 lat, w grudniu będzie 7 rocznica odkąd się poznaliśmy. Mamy 3 letnią córkę. 2 najtrudniejsze rzeczy mamy już załatwione do ślubu - wybrany termin i mam już suknię. O ślubie myśleliśmy już od dawna, jeszcze zanim dziecko się pojawiło, ale zawsze coś wypadało i odkładaliśmy na przyszłość. Będziemy brać ślub kościelny jednostronny. Mam nadzieję, że dopisze pogoda i będzie śniożnobiało
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:23   #4169
misia880
Zakorzenienie

my do wczoraj mielismy termin potwierdzen, dzisiaj sie tel rozdzwonily
na razie 3 odmowy. reszta potwierdzona. 4 osoby maja dac na 100 % znac pod koniec lipca
na 93 zaproszonych na razie 72 potwierdzenia i 5 osob odmowione

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2014-07-05 o 13:25
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-05, 13:34   #4170
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
pięknie wyglądasz! jak dla mnie bez koronki
dziękuje

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
monidot z koronką
dziękuje

Panna Izabela śliczne butki

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Tak, ja je miałam I mogę polecić, miałam drugie na zmianę i zupełnie się nie przydały, a łaziłam w nich od 15 do 6 nad ranem W ogóle ich nie czułam na nodze.
Glodomorek witaj
przeliczyłam kasę z wesela, naprawdę dużo zebraliśmy, prawie się zwróciło. I czytałam kartki od gości, super
Dobrze wiedzieć, że kupiłam dobre pończochy

Dziewczyny powiedzcie mi ile płaciłyście za poradnię rodzinną? Nam Babka powiedziała "co łaska" i Tż dał 100 zł. I tak się zastanawiam czy nie za dużo, a może tyle się daje. Nam babka żadnych materiałów nie dawała a ponoć otrzymuje się jakieś książeczki.
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości