|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
![]() super już po północy, więc u mnie 3 tygodnie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() my też taniec przytulaniec jaką piosenkę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago
Elrosa Kwiatuszek Te dzień zapowiada się przepięknie Życzę Wam dziś uśmiechu od pierwszej chwili jak otworzycie oczy aż do momentu gdy będziecie zasypiac już jako mężatki przy swoich TŻ ach. Wspaniałych i bajkowych ślubów! Wracajcie prędko z relacjami ![]() Lg_ago
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-07-05 o 06:57 |
|
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Nadszedł Wasz dzień! Zapowiada się słoneczny i upalny dzień oby wasze życie małżeńskie takie było
dużo uśmiechu i radości w tym cudownym dniu niech wszystko się spełni tak ją sobie to wymarzylyscię. Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę udanej zabawy oraz miłości i szczęścia na nowej drodze życia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w tym pięknym dniu, uśmiechu, radosci, spelnienia marzen, dobrej zabawy i milosci dziewczyny
![]() Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
Elrosa, Lg_ago - wymarzonego i niezapomnienego ślubu i wesela, niech Wasze dalsze zycie u boku tego jedynego bedzie tak szczęśliwe i pełne miłości jak Wasz dzisiejszy dzień
Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-07-05 o 09:02 |
|
|
|
#4146 |
|
Winter is coming
|
Elrosa, Lg ago, kwiatuszek - Wszystkiego najlepszego dla was!! Oby ten dzień był taki, jak sobie wymarzyłyście, dużo szczęścia w małżeństwie i dużo radości!!!
mimi masakra, dobrze, że nic się twojemu nie stało! Misia wow, gratulacje
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny musze chyba zkonczyc kariere na forum,widocznie za duzo przesiaduje przed kompem dzisiaj snil mi sie koszmar,snilam o tym ze byl dzien mojego slubu a ja nie gotowa,fryzura mie zrobiona,dziecko nie ubrane,wejscie do klatki ktos ubral w kolorowe balony,normalnie masakraaaaaaaaa
to juz moj trzeci koszmar slubny...
|
|
|
|
#4148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() monidot z koronką Cytat:
|
|
#4149 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, miałam dziś koszmar ślubny
![]() Nasze wesele było w jakimś 2 pokojowym mieszkaniu, z czego ja byłam w jednym pokoju z moją mamą, a rodzina TŻta w drugim W ogóle było chyba z 20 osób tylko, mieszkanie typu 'po babci', w pokoju nie było nic poza stolikiem. Nie było żadnego jedzenia, ani wódki WTF ![]() Na swoje usprawiedliwienie mam to, że piłam melisę przed snem, jak widać nie pomogła
|
|
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Lg, Elrosa życzę wam wszystkiego najpiękniejszego! Żeby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłyście, i aby nic nie zakłóciło wam dobrego nastroju! No i przede wszystkim dużo szczęścia i miłości na nową drogę życia!!!
|
#4152 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wykorzystam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ też miał dziś koszmar Dzwonił do mnie rano i opowiadał, że śniło mu się, że nasze wesele okazało się kompletnym niewypałem- orkiestra pijana, wodzirej nie znał żadnych zabaw, my w dresach ...Dzisiejsze PMki! Kochane, cudownego dnia i pięknego życia u boku TŻtów!
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozdane pierwsze 4 zaproszenia, dzisiaj pójdą 2 i prawie koniec wyjazdowego rozdawania! Zostanie nam jeden wyjazd 50km i do rodziców TŻ w Bieszczady, ale to w ramach urlopu. Czyli stan po weekendzie- 6/39. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4154 |
|
Raczkowanie
|
U nas po wekeendzie bedzie rozdanych 15/50 zaproszen
|
|
|
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
Elrosa
Lg_ago Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Mnóstwo szczęścia i niekończącej się miłości |
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Wasza impreza też dobra ![]() Elrosa, Lg Ago - wszystkiego najpiękniejszego kochane! U mnie piękna pogoda, więc mam nadzieję, że u Was taka sama!
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj mieliśmy plener i nagrywanie wstępu do filmu weselnego. 5 godzin pomykania w tym upale w sukni ślubnej, a mąż w garniaku
zdjęcia nie będą perfekcyjne z uwagi na zbyt ostre słońce ale fotograf obiecał, że zrobi wszystko, co w jego mocy by były jak najlepsze....Zdjęcia będą za jakiś tydzień, al film za 2 - już nie mogę doczekać się efektu
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie plener to był fantastyczny dzień, znowu suknia, makijaż, mogłam w niej chodzić choćby cały dzień
Nic mi nie przeszkadzało, ani temperatura, ani słońce, piach pod stopami czy woda, nawet wszelkie owady które właziły mi pod warstwy tiulu i nie potrafiły się wydostać To chyba magia sukni ślubnej :P
|
|
|
|
#4159 |
|
Zadomowienie
|
moskit30, nie przejmuj się, większość z nas miała jakiś koszmar ślubny
Wybraliśmy Little wonders Thomasa ![]() Czy pończochy z gatty nie puszczające oczek to Michelle? Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę udanego dnia, wspaniałego wieczoru i szczęścia
|
|
|
|
#4160 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkim dzisiejszym Pmkom wszystkiego najlepszego!
Mam nadzieje że u Was nie jest tak upalnie, bo ja się gotuje w domu
|
|
|
|
#4161 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzis pochmurnie i ok. 25 stopni
ale mimo braku słońca idealnie. Wracam od fryzjera i makijazystki, czuję sie piekna to już za 3 godziny!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago Elrosa Wszystkiego dobrego, aby ten dzień był wymarzonym Waszym dniem ! my bylismy spisac protokol z proboszczem, i przy pytaniu w protokole powiedzielismy ze obecnie obydwoje jestesmy bezrobotni ( Tz prywatnie sam sobie narazie robi ) , na samym koncu dalismy mu na zapowiedzi 100 zł a on odsunął pieniądze w naszą strone i powiedział " jesteście bezrobotni" ale i tak mu zostawiliśmy te pieniądze, powiedzieliśmy że jakbyśmy nie mieli, to byśmy nie dali.i taki ksiądz udowadnia, że wrzucanie wszystkich księży do jednego worka jest głupstwem.
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
uploadfromtaptalk1404557633863.jpguploadfromtaptalk1404557651059.jpg
Oto moje butki :-D
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Można się do was jeszcze przyłączyć? Niedawno podjęliśmy decyzję, że jeszcze w tym roku chcemy się pobrać, wybraliśmy termin na 27.12. Planujemy skromny ślub i obiad dla najbliższych, ale już przeraża mnie organizacja ![]() Dzisiejszym Pannom Młodym życzę szczęśliwego, pełnego miłości i niezapomnianych wspomnień dnia |
|
|
|
#4165 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Urocze Cytat:
Bożonarodzeniowy ślub, zawsze zimowe śluby wydawały mi się takie bajkowe U nas wczoraj pierwsze potwierdzenie, dzisiaj z kolei pierwsza odmowa... nie wiem co ich tak wzięło, bo termin potwierdzeń mamy do 8 sierpnia Z tą odmową to szkoda, ale z drugiej strony już od momentu wręczania zaproszeń byliśmy na 98% pewni, że oni odmówią.W poniedziałek jedziemy wybierać obrączki, dziś mi się śniło, że TŻ nie mógł jechać i zamiast niego pojechała moja mama i jechaliśmy gdzieś na drugi koniec Polski do jakiejś małej wsi je zamawiać |
|||
|
|
|
#4166 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Tak, ja je miałam W ogóle ich nie czułam na nodze.Glodomorek witaj przeliczyłam kasę z wesela, naprawdę dużo zebraliśmy, prawie się zwróciło. I czytałam kartki od gości, super
|
|
#4167 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja absolutnie niczego nie sugeruję
![]() Cytat:
śliczne! ![]() Cytat:
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy razem ponad 6 lat, w grudniu będzie 7 rocznica odkąd się poznaliśmy. Mamy 3 letnią córkę. 2 najtrudniejsze rzeczy mamy już załatwione do ślubu - wybrany termin i mam już suknię. O ślubie myśleliśmy już od dawna, jeszcze zanim dziecko się pojawiło, ale zawsze coś wypadało i odkładaliśmy na przyszłość. Będziemy brać ślub kościelny jednostronny. Mam nadzieję, że dopisze pogoda i będzie śniożnobiało
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
my do wczoraj mielismy termin potwierdzen, dzisiaj sie tel rozdzwonily
na razie 3 odmowy. reszta potwierdzona. 4 osoby maja dac na 100 % znac pod koniec lipca na 93 zaproszonych na razie 72 potwierdzenia i 5 osob odmowione Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2014-07-05 o 13:25 |
|
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
dziękuje Panna Izabela śliczne butki ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny powiedzcie mi ile płaciłyście za poradnię rodzinną? Nam Babka powiedziała "co łaska" i Tż dał 100 zł. I tak się zastanawiam czy nie za dużo, a może tyle się daje. Nam babka żadnych materiałów nie dawała a ponoć otrzymuje się jakieś książeczki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

oraz za wspólnie spędzony czas. Byłyście dla mnie oparciem oraz źródłem mnóstwa pomysłów i inspiracji.
jaką piosenkę?
O dziecko nie wiem nawet, czy będziemy dopytywać, bo to jak coś takie 2-letnie, więc i tak osobnego miejsca przy stole załatwiać nie będziemy.

to juz moj trzeci koszmar slubny...

zdjęcia nie będą perfekcyjne z uwagi na zbyt ostre słońce
Z tą odmową to szkoda, ale z drugiej strony już od momentu wręczania zaproszeń byliśmy na 98% pewni, że oni odmówią.