![]() |
#2821 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Haha to dość taki abstrakcyjny przykład, wiem
![]() ![]() ![]() Nie wiem, nie czytuje tego wszystkiego. Wole uczyć się z doświadczenia, otoczenia i, co najważniejsze, forum. ![]() ![]() Ogólnie wiem co mówie, bo o zgrozo, postawiłam sobie za punkt honoru, sprawdzić czy można stworzyć idealny związek. Oczywiście nie mieszkając razem, w cuda wierzyć przestałam dawno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o te włosy to szkoda by mi było. Właśnie, piszesz, że wolisz uczyć się z doświdczenia, ja mam go na przykład mało, dopiero się uczę, i większość dziewczyn piszących tu też tak ma jak ja. Wiesz, moim zdaniem nie wszyscy faceci są tacy. I związki idealne też na pewno istnieją
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Dużo też zależy od tego jak My same dajemy się traktować
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
little hungry lady
|
Cytat:
Ja jestem samorealizujaca sie indywidualistka i mimo ze jestem zakochana(niezbyt trafnie), to potrafie sie opanowac ![]() Głodny szajsung pożera mi literki i ma uczulenie na polskie znaki.
![]() |
#2824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- To samoopanowanie właśnie ćwiczę w sobie. Jego była dziewczyna w ogóle tego nie miała, męczyliśmy się z nią długi czas -.- ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- I szacunek do samej siebie. http://www.google.pl/search?q=cho%C4...2F%3B599%3B424
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Dużo też zależy od tego jak My same dajemy się traktować[/QUOTE] Tak, to na pewno. Jak już pisałam, jeśli się nie szanujesz, to nie wymagaj tego od swojego mężczyzny. Wynieść można bardzo wiele z forów. Też nie mam za sobą lat doświadczenia. I przez to wiele osób w rozmowie mnie ucisza. "Bo co może wiedzieć taka siksa". ![]() ![]() Skąd można czerpać wiedze. Ja się tym można powiedzieć pasjonuje (ogólnie problemami w relacjach z ludzmi) i dużo dają fora. Niekoniecznie kobiece! Polecam poczytać fora męskie. Faceci nie są wylewni, ale piszą rzeczowo. To jest największa baza wiedzy, jak zauważyłam ![]() Siedze na tym forum dość długo, 2008? ILe już tych lat minęło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
No wiesz, faceci są różni. Moja kuzynka zachowuje się w taki sposób i widać, że jej mężowi nie podoba się to do końca... wolałby jednak coś spokojniejszego
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Faceci tak jak i my też potrzebują jednak jakiejś stabilizacji i pewności
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Przyczajenie
|
Rozpisałam się na temat małżeństwa. Ale stwierdziłam, że nie będę robić offtopu. Małżeństwo to troche coś innego po prostu. Facet szuka zastępstwa mamusi (podświadomie) i chce w domu spokojnej kobiety.. Inna sprawa że takie są najczęściej zdradzane..
I tak, jest wiele męskich typów. Ale ja przecież pisałam o badboy'ach. To oni przecież tak rzucają mięsem na prawo i lewo. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2828 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o sprawy sercowe a dokładniej moje serce to jest w nim ciągle ta sama osoba. niestety. może doradzicie? http://versus.com/pl/samsung-galaxy-...-sony-xperia-v |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- [1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;47177341]dzięki dziewczyny ![]() jeśli chodzi o sprawy sercowe a dokładniej moje serce to jest w nim ciągle ta sama osoba. niestety. może doradzicie? http://versus.com/pl/samsung-galaxy-...-sony-xperia-v[/QUOTE] Weź Samsunga, zdecydowanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdzie Cię nie wyganiam. Podałam Ci taki przykładowy okres czasu, w którym Twoje życie może ulec zupełnej zmianie. ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Samsung. Ja mam sony xperia J i po tym telefonie jestem już źle nastawiona. Mam tablet samsunga, szwagier ma już kolejny telefon tej firmy i sobie bardzo chwali ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Ja planuję na święta kupić sobie HTC one S
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- HTC - dobra marka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 |
Rozeznanie
|
Ja bym wyszła gdzieś na imprezę, ale nie mam za bardzo jak, i nie mam z kim, moja Lu. dopiero wróci we wtorek.
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Lu. zgubiła tygodniowe HTC jak wyszliśmy na piwko z K. ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Mój obecny telefon dostosowuje się do pór roku. Jak jest wczesna wiosna, jesień, zima to chodzi bez zarzutu, wystarczy, że zaczyna się robić ciepło na zewnątrz i dotyk już nie chodzi tak jak powinien ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Nie szukajcie też miłości na siłę, sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Raczkowanie
|
Ile waszym zdaniem sensu jest w wierze "na zawsze"?
Związki nieformalne swoją drogą, obiecanki-cacanki a głupiemu radość, ale takie małżeństwa? Naczytałam się o rozwodach i jak widzę, że faceci "uciekają" jak ze "zwykłych" relacji, kiedy zaczyna być więcej minusów niż plusów (a mówi się "na dobre i na złe, w zdrowiu i chorobie") to jaki sens jest wychodzić za mąż? Jaki sens jest deklarować się? Moja romantyczna dusza jeszcze walczy z rzeczywistym światem. Ale żaden z moich facetów nie "zrobił wszystkiego" dla miłości. Jest ok to jestem, jak zaczynasz mieć wymagania/czekasz na realizację obietnic/zaczyna mi się nudzić to spadam... Ja już się angażować nie będę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Konto usunięte
|
Słuchajcie, krótka piłka - jak zapomnieć o facecie?
Od 3 lat jest tylko ON - miałam kilka związków po drodze, zauroczeń, kręciłam z kilkoma facetami, ale ciągle porównywałam ich do NIEGO i się rozpadało. Ja naprawdę się staram - zmieniłam miejsce zamieszkania, zerwałam z nim kontakt, usunęłam z fb, usunęłam jego numer, wywaliłam zdjęcia - a on i tak znajdzie sposób żeby się ze mną skontaktować. I on się do mnie odezwie, ja znowu się daję "złapać", zachowujemy się jak para, wszędzie razem, i znowu nam się kontakt rozwala... Jest po prostu chamski, zaprasza mnie gdzieś a potem zostawia samą. Ostatnio byłam z nim pod namiotem, pierwszy dzień cudownie, nazywali mnie jego dziewczyną, a drugiego dnia dorwał jakąś 15 latkę (on ma 21) i siedział z nią cały wieczór, a ja siedziałam sama.. No i szukam sposobu, żeby całkowicie o nim zapomnieć, wyrzucić z pamięci. Ale to niemożliwe, bo od 3 lat jest dla mnie numerem jeden.. I wystarczy że o nim usłyszę, spotkam go - i nie mogę przestać myśleć, to się ciągnie już 3 lata. On jest wiecie, taki zimny, taki "jak jesteś to ok, ale jak cię nie ma to też żyję i mam się dobrze" Pomocy pomocy pomocy pomocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |||||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Szacunek do siebie, jasne. Brak pozwolenia na deptanie, jasne. Ale nie po to, żeby odzyskać jakiegoś bałwana, tylko po to, żeby cieszyć się życiem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do tych facetów, którzy blado wypadali przy eksie...proszę Cię. Chyba specjalnie wybierałaś sobie gości poniżej krytyki (tak, pamiętam Twoje wątki o nich, co jeden to lepszy ananas), żeby broń bosie żaden nie był lepszy od eksa. Serio, większość panów siedzących u mnie przed gminnym monopolowym ma więcej kultury, niż ci Twoi "panowie". Zdecyduj się na normalnego faceta, to pogadamy o różnicach i o tym jak w porównaniu wypada eks ![]()
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-07-06 o 09:09 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Konto usunięte
|
No właśnie mieszkamy w dość małym mieście, bardzo łatwo jest go spotkać, nawet na ulicy czy na piwie. Ja staram się z nim nie utrzymywać żadnego kontaktu, zmieniłam numer telefonu, omijam jego dom szerokim łukiem (jest po drodze na autobus). Nie odzywam się do niego prawie od miesiąca (tak całkiem, całkiem, CAŁKIEM. 8 lipca będzie właśnie miesiąc bez kontaktu. ale męczy mnie to strasznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Raczkowanie
|
Tinker, niestety sama dajesz się tak traktować, to tak masz. Jak następnym razem zaprosi cię gdzieś, to odmów raz. Pewnie będzie cię to dużo kosztować, ale to najrozsądniejsze wyjście. Odmówisz, raz, drugi, trzeci, piąty, ty będziesz go od siebie odsuwać, a i on da sobie spokój, bo zrozumie, że z twojej strony niczego się nie doczeka.
Wiecie czego ja się boję? Że już nigdy nie spotkam kogoś z kim będę chciala stworzyc związek... Pewnie glupio to brzmi w ustach 24latki, bo niby całe życie mam przed sobą, ale statystycznie zdarzają się przypadki, że dziewczyny nie układają sobie jednak z kims życia i ja się boję, że będę tą statystyczną starą panną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Nikt Ci nie zagwarantuje, że spotkasz jeszcze kogoś wspaniałego, ale nikt Ci też nie zagwarantuje smutnego staropanieństwa. Czas pokaże ![]()
![]() |
#2840 |
Konto usunięte
|
Boję się, że jak ja zacznę odmawiać, to on na złość zacznie o mnie bardziej zabiegać
![]() ![]() Ale wiesz, ja czuję to samo co ty. Nie potrafię się z nikim związać na dłużej. Zazdroszczę tym moim koleżankom, co to są z chłopakami kilka lat i są szczęśliwi. Ja tak nie potrafię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2843 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Tyle że choćby nie wiem jak mądre wypowiedzi się w tym wątku pojawiały, prawda jest taka, że najlepiej nas uczy własny bolący kuper ![]() ![]()
![]() |
#2845 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No bo w końcu, pamiętacie jak mamusia zawsze mówiła "nie rób tak bo będzie ziazia " ? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja natomiast dziwnie się czuję... Jestem cała obolała, bolą mnie wszystkie mięśnie. Często jem pomimo, że nie jestem głodna i nie mam w ogóle ochoty wychodzić z domu. Nad niczym się nie mogę skupić, nie mogę słuchać muzyki ani oglądać filmów, nawet ciężko mi jest cokolwiek tu napisać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.