Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 10:02   #1381
Rapsodia
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Ludzie nadużywają chemii, a później narzekają na alergie. I wszystko inne jest winne - czyli owoce, warzywa czy pyłki - tylko nie silne środki myjące oznaczone czarnym krzyżykiem na pomarańczowym tle stosowane w naszym bezpośrednim otoczeniu czy też konserwanty służące do przechowywania żywności przez długie lata.
Kolejny raz przyznam rację. Trwa sezon komarowy więc odstraszacze brise electric na komary w użyciu, ale razem z nimi migreny. W temacie- dotarło moje zamówienie wczoraj w sobotę, flowerparty jest przeurocze ten flakonik cudowny wprost do torebki

Edytowane przez Rapsodia
Czas edycji: 2014-07-06 o 10:03
Rapsodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:22   #1382
floxanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
Trwa sezon komarowy więc odstraszacze brise electric na komary w użyciu, ale razem z nimi migreny.
Ostatnio się przekonałam, że dobrze odstrasza komary olejek waniliowy do ciasta. Tak, taki zwykły, za 1 czy 2 zł (ja mam w aucie chyba z Delecty czy Gellwe). Jest szansa, że mniej będzie drażnił niż Brise.
floxanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:29   #1383
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez floxanna Pokaż wiadomość
Ostatnio się przekonałam, że dobrze odstrasza komary olejek waniliowy do ciasta. Tak, taki zwykły, za 1 czy 2 zł (ja mam w aucie chyba z Delecty czy Gellwe). Jest szansa, że mniej będzie drażnił niż Brise.
migdałowy również, sprawdzone podczas zbiorów jagód w lesie, gdzie komary tną jak szalone

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 10:42   #1384
Rapsodia
Zakorzenienie

dzieki
Rapsodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:03   #1385
umman
Zadomowienie

Przyszła moje pierwsze zamówienie a wraz z nim 2 e-maile z nowymi kodami "bienvienu" Odbierz kod na darmową dostawę w Yves Rocher
umman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:13   #1386
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

cosmetix
Nasza Kochana Mądra Głowa

Sama używam chemii, ale staram się nie robić tego nadmiernie. Nie używam środków, które okropnie walą chlorem i innym dziadostwem. Niepotrzebna mi w domu dezynfekcja, deratyzacja, ani laboratoryjna czystość.

To prawda, nic tak szyb nie wyczyści jak właśnie ocet. Połysk bez smug.
Kwasek cytrynowy na plamy? Niezła sprawa, nie raz wypróbowana. Nie niszczy tkaniny tak jak odplamiacz, daje żyć płucom, śluzówkom, itp.
Co się zaś tyczy nadużywania środków piorących, to to fakt niezbity.
Samej nie raz zdarzało mi się nasypać zbyt dużą ilość proszku do dozownika ( mimo, tego, że była to dalej ilość dopuszczalna przez producenta). Nauczona doświadczeniem, rzeczy do odświeżania piorę w małej ilości proszku w niskiej temperaturze i w krótkim czasie, a dla tych wymagających wyższej temp. jak np. ręczniki, sypię nieco więcej proszku ( niewiele więcej, bo wysoka temp. i tak robi swoje).
Płyny do płukania zawsze rozrzedzam i wlewam odrobinę.
Pranie jest czyste, świeże, nie klei się ( a tak się dzieje, jak damy za dużo środków czyszczących, mimo nawet porządnego, kilkukrotnego wypłukania) delikatnie pachnie czystością, a nie proszkiem do prania(nie zadusza otoczenia, nie podrażnia skóry, ani oczu).

Naprawdę warto wprowadzić kilka małych zmian. Wyjdą one na zdrowie: nasze własne ludzkie, środowiska, portfela.

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2014-07-06 o 13:40
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:17   #1387
umman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
cosmetix

Sama używam chemii, ale staram się nie robić tego nadmiernie. Nie używam środków, które okropnie walą chlorem i innym dziadostwem. Nie potrzebna mi w domu dezynfekcja, deratyzacja, ani laboratoryjna czystość.

Kwasek cytrynowy na plamy? Niezła sprawa, nie raz wypróbowana. Nie niszczy tkaniny tak jak odplamiacz, daje żyć płucom, śluzówkom, itp.
Samej nie raz zdarzało mi się nasypać zbyt dużą ilość proszku do dozownika ( mimo, tego, że była to dalej ilość dopuszczalna przez producenta). Nauczona doświadczeniem, rzeczy do odświeżania piorę w małej ilości proszku w niskiej temperaturze i w krótkim czasie, a dla tych wymagających wyższej temp. jak np. ręczniki, sypię nieco więcej proszku ( niewiele więcej, bo wysoka temp. i tak robi swoje).
Pranie jest czyste, świeże, nie klei się ( a tak się dzieje, jak damy za dużo środków czyszczących, mimo nawet porządnego, kilkukrotnego wypłukania) delikatnie pachnie czystością, a nie proszkiem do prania(nie zadusza otoczenia, nie podrażnia skóry, ani oczu).

Naprawdę warto wprowadzić kilka małych zmian. Wyjdą one na zdrowie: nasze własne ludzkie, środowiska, portfela.
A co z chemią do zmywarki? Jakieś dobre rady?
Zastanawiam się czy nie puścić drugiego zamówienia -100pln. Tyle rzeczy mnie kusi.
umman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:19   #1388
.Lu.
Raczkowanie

hey dziewczyny!
Jaki krem do twarzy wybrać z YR? Mam 30 lat i zupełnie się na tym nie znam, a pierwsze zmarszczki wcale się na to nie oglądają
Czytam o tych wszystkich kodach i mam też książeczkę czekową i zastanawiam się od kilku stron wątku, co Waszym zdaniem jest MUST HAVE z YR? Co powinnam kupić - poza wodami toaletowymi/perfumowanymi? Dzięki z góry!
.Lu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:26   #1389
cosmetix
Makeup challenge winner

.Lu. Może wypróbuj ten gratisowy czerwony Force+ na dzień.

Mój Must Have na lato to: woda kolońska Werbena i żel truskawkowy PN.

Cytat:
Napisane przez umman Pokaż wiadomość
A co z chemią do zmywarki?
Jako odświeżać skórka cytryny.Co do soli, która jest niezbędna, aby nam zmywarka długo służyła: To zwykła sól kuchenna, jej zadaniem nie jest zmiękczanie wody, ale regeneracja wbudowanego w zmywarkę zmiękczacza jonitowego. I żadna tabletka tego nie zastąpi z tej prostej przyczyny, że po pierwszej aktywnej fazie mycia po niej nie ma już śladu, cały proces płukania przebiega już w wodzie niezmiękczonej. Pytanie, jaka to ma być sól: warzona czy jodowana. Nie wiem, co bardziej szkodzi zmywarce - niewielki nadmiar jodku potasu (z soli jodowanej) czy 1% substancji nierozpuszczalnych w wodzie (np.piasek z soli warzonej). W Castoramie można kupić sól do regeneracji wymiennkiów jonowymiennych "Sol do zmiękczaczy". Od czasu do czasu można przeprowadzić cykl z octem. Smrodek w zmywarce , to po prostu fermentacja. Ocet działa odkażająco, dodatkowo rozpuszcza węglan wapnia.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-07-06 o 12:01
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 11:48   #1390
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
Podobne rady widziałam w Perfekcyjnej Pani Domu. Ale wiadomo że nalać z butelki jest szybciej i wygodniej. Drożej na pewno, ale nie eko. Dzięki Cosmetix za przypomnienie o powrocie do natury
A ja się zastanawiam, jak to się dzieje, że mnie 2 kg proszku starcza na rok, a mojej szwagierce na 2 miechy ;p

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:11   #1391
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez .Lu. Pokaż wiadomość
hey dziewczyny!
Jaki krem do twarzy wybrać z YR? Mam 30 lat i zupełnie się na tym nie znam, a pierwsze zmarszczki wcale się na to nie oglądają
Czytam o tych wszystkich kodach i mam też książeczkę czekową i zastanawiam się od kilku stron wątku, co Waszym zdaniem jest MUST HAVE z YR? Co powinnam kupić - poza wodami toaletowymi/perfumowanymi? Dzięki z góry!
Jesli masz cerę, normalną, mieszaną w kierunku suchej polecam te kremy szczególnie teraz na lato http://www.yves-rocher.pl/tag/f/10,g...A9g%C3%A9tal-3
Biały słoiczek, czerwona nakrętka. Posiadam do cery tłustej na dzień i na noc. Nie sa bardzo tłuste. Nawilżają, lekko napinają.
A przy 109 zł dostaniesz gratis krem ujędrniający.

A z tłuściejszych polecam serię http://www.yves-rocher.pl/tag/f/10,g...,ovale-lifting

I ogólnie seria bez wiekowa moja najlepsza i najwspanialsza cudownie pachnąca i odżywiająca
http://www.yves-rocher.pl/tag/f/10,g...ritive-vegetal

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Dla mnie to zapach nie do przejścia. Miałam rok temu i nie wiedziałam nawet komu to oddać, bo było raz psiknięte i miałam dość.
tez miałam psikniete ze 3 razy, nikomu nie odważyłam się oddać
Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Podobnie ja. Chyba w ubieglym roku w jednej z ofert wysyłkowych (promowano tę wodę, czy olejek już sama nie wiem) prawdopodobnie koperta była spryskana tym zapachem.... dla mnie koszmar na samo wspomnienie.
Ja wylałam to cudo do zlewu w kuchni, to capiło mi jeszcze z pół dnia...
na prawdę zastanawiam się, kto to wymyślił

żel- szampon - wymieszałam z jakimś zelem cytrynowym z Avonu i wymęczyłam jako mydło do rąk

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2014-07-06 o 12:01
magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:18   #1392
mosumi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
W moim przypadku Payback oszalał. O dwóch miesięcy mam kupon +500pkt za zakupy powyżej 170zł Chyba oszaleli, że ja wydam 170zł na jede zakupy! Przecież o się kompletnie nie opłaca
Nie martw się, ja przez długi czas miałam podobny kupon, a kilka dni temu zmienili go na 7x więcej za DOWOLNY zakup. Przeczekałam kiepskie kupony i zmienili na lepszy, więc cierpliwości
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:33   #1393
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez sylwia1986sz Pokaż wiadomość
Moja paczuszka juz u mnie 5 wod plus mgielka i kosmetyczka za 110zl :-D
Kosmetyczka jest calkiem calkiem... Troche cienka ale jak wrzucilam kosmetyki to nabrala ksztaltu
Super zapachowa paka! A kosmetyczka ładna, kropki dodają jej uroku

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
Przyszła dzisiaj moja paczucha :d jestem baaardzo zadowolona
Super zamówienie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Cóż nie jest tajemnicą, że kosmetyki Yves Rocher nie są w 100% naturalne.
Niemniej tu chodzi o skojarzenia.
Zapach ma nas ostrzegać przed niebezpiecznymi substancjami. Kamuflowanie szkodliwej chemii substancjami zapachowymi ma na celu zmylić nasz zmysł powonienia. Wiem, że niektórym konwalia YR kojarzy się z płynem do mycia podłogi Ajax. Skojarzenia Monoi z Domestosem biorą się z tego, że jakiś składnik zapachowy jest używany w preparatach do neutralizacji zapachów w Toi-Toi. Mam podejście ekologiczne i unikam tego typu środków czyszczących, zwłaszcza zawierających chlor! I możecie się śmiać, ale do sprzątania używam soku z cytryny, octu, wody utlenionej, sody oczyszczanej i boraksu. Plamy z owoców usuwam kwaskiem cytrynowym i wystawiam na słońce, a nie czekam aż plama zaschnie i trzeba będzie użyć wybielacza. Jak pranie wymaga tylko odświeżenia, to używam sody oczyszczanej, ale za to nastawiam dłuższy program z podwójnym płukaniem. Można nawet zrobić lekkie pranie z odrobiną płynu do naczyń jako środkiem przełamującym napięcie powierzchniowe wody. Proszek zwykle zostaje na ubraniach po jednorazowym upraniu. Aby się o tym przekonać, wystarczy włączyć pranie bez proszku i zobaczyć jak się pieni. Ludzie nadużywają chemii, a później narzekają na alergie. I wszystko inne jest winne - czyli owoce, warzywa czy pyłki - tylko nie silne środki myjące oznaczone czarnym krzyżykiem na pomarańczowym tle stosowane w naszym bezpośrednim otoczeniu czy też konserwanty służące do przechowywania żywności przez długie lata.

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
cosmetix

Sama używam chemii, ale staram się nie robić tego nadmiernie. Nie używam środków, które okropnie walą chlorem i innym dziadostwem. Nie potrzebna mi w domu dezynfekcja, deratyzacja, ani laboratoryjna czystość.

Dziewczyny, Wasze rady są nieocenione!

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:42   #1394
z_sal_z
Raczkowanie

Takie trochę przeterminowane pytanie zadam, bo kod DOUCHE z okazji nowych żeli peelingujących już nieaktywny, a długo się zastanawiałam nad zamówieniem z tym kuponem, ale zrezygnowałam.
Czy ktoś zaspokoi moją ciekawość i zdradzi co było niespodzianką z tego kodu?
z_sal_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:51   #1395
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

To ja chyba jestem dziwna bo dla mnie cała seria Monoi jest cudowna i kocham ją miłością wielką

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:07   #1396
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Nie da się czegoś wykombinować by kod urodzinowy wszedł razem z CHOIX ?
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:34   #1397
floxanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
To ja chyba jestem dziwna bo dla mnie cała seria Monoi jest cudowna i kocham ją miłością wielką

Nie przejmuj się, mnie też się ten zapach podoba

Chociaż ja z kolei czuję się dziwadłem, bo w dotychczasowych opiniach czytam, że CuE Intense jest zupełnie inne niż klasyczne CuE. A dla mnie jest dokładnie takie samo, tyle że złagodzone pralinkową nutą.
Stary 2014-07-06, 13:36   #1398
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mosumi Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja przez długi czas miałam podobny kupon, a kilka dni temu zmienili go na 7x więcej za DOWOLNY zakup. Przeczekałam kiepskie kupony i zmienili na lepszy, więc cierpliwości
Pocieszyłaś mnie Mój kupon kończy się 17 lipca, więc czekam na coś lepszego i do tego czasu NIC już nie zamawiam... no może wpadnę zobaczyć przeceny w stacjonarce...
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:07   #1399
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez floxanna Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, mnie też się ten zapach podoba

Chociaż ja z kolei czuję się dziwadłem, bo w dotychczasowych opiniach czytam, że CuE Intense jest zupełnie inne niż klasyczne CuE. A dla mnie jest dokładnie takie samo, tyle że złagodzone pralinkową nutą.
Mam miłe wspomnienia dotyczące olejku do mycia Monoi. Przenosił do egzotycznych krajów, pachniał Polinezją i Malezją. Słońcem, palmami, morzem, miodem, gardenią, kokosem. Dawał kremową pianę.
Ale to były dawne dzieje, złote czasy YR, gdzie jeszcze perfum nie rozrzedzano, bez pachniał bzem kilkanaście a nawet więcej godzin od spryskania, a żele były tak gęste i pachnące, że standardowa butelka 200 ml starczała na miesiąc użytkowania.
Niesiona sentymentem, bodajże rok temu skusiłam się na olejek pod prysznic z Monoi. I faktycznie. Tojtojowska ( od toi-toi) nuta zapachowa, nie umknęła mojej uwadze. Niestety. To był kiedyś wspaniały produkt.
Chociaż, kto tej nuty nie czuje, nadal może się cieszyć upalnym zapachem dalekich tropików.

Mam podobne odczucia co do CuE Intense. Faktycznie bardzo przypomina klasyczną CuE. Notabene nie lubię tego zapachu. W zasadzie mój organizm go nie trawi. Jest migrenogenny i piekielnie trwały.
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:15   #1400
Inna_Mi
Raczkowanie

Cytat:
Mi też się ogromnie podoba, ostatnio zaopatrzyłam się w olejek i dwa szampony-żele Jeszcze się czaję na mgiełkę, może zamówię pod koniec lipca, bo w mojej stacjonarce już jej chyba nie było ostatnio.
Inna_Mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:21   #1401
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Ja mam kupon +500 od 109 zł.
Też miałam ten kupon i wykorzystałam
Stary 2014-07-06, 14:38   #1402
mal00nie
Zakorzenienie

muszę Wam powiedzieć że moim celem ostatnich zakupów były So Elixir ale to MDB stały się moimi ulubieńcami

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:42   #1403
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
muszę Wam powiedzieć że moim celem ostatnich zakupów były So Elixir ale to MDB stały się moimi ulubieńcami
MdB i ja lubię przez ostatnie zakupy mam zafoliowane 2 x 50ml i 30ml, żel pod prysznic i mleczko perfumowane No i zaskoczona jestem ich trwałością - ostatnio po 13 godzinach bez dopsikiwania usłyszałam, że mam intensywnie perfumy. A ja już byłam pewna, że dawno po nich ślad zaginął
Stary 2014-07-06, 14:43   #1404
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:

Ja też uwielbiam Monoi
Latem, ten zapach pozwala mi przenieść się na Hawaje dla mnie to jest egzotyka w pełni
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 15:03   #1405
floxanna
Raczkowanie

Mam przemiłą znajomą, panią dobijającą 70, przeciwniczkę korzystania z takich zdobyczy cywilizacji, jak internet itp. (tzn. ona sama broni się przed korzystaniem, innych wręcz podziwia za takie umiejętności). Podzieliłam się z nią gratisami z YR — dostała ode mnie będący w majowym gratisie zestaw konwaliowy żel + mleczko, tusz Sexy Pulp i krem Riche (też oczywiście z gratisów, co podkreślałam, dając jej te kosmetyki). A później była w naszym centrum handlowym i zajrzała do sklepu YR, po czym podobno o mało nie zeszła na zawał, ujrzawszy plakacik z tym kremem i wydrukowaną na nim cenę regularną. Długo jej musiałam tłumaczyć, że naprawdę nie zapłaciłam tyle za ten krem Sprezentowałam jej jeszcze MdB z tych ostatnich akcji z kodami. Gdy przyjęła, to jej pokazałam cenę regularną, a potem wielkie litery PREZENT w opisie zamówienia w mailu. Mówiła, że i tak będzie się chwalić, jakim to luksusem ją obdarowałam
Stary 2014-07-06, 18:44   #1406
201604251028
Konto usunięte

załączam zdjecia kosmetyczki gdyby któraś z was się nad nią zastanawiała... przepraszam za jakość zdjęć ale robiłam je telefonem zastępczym, mój jest w naprawie

ja jestem z niej b. zadowolona, jest pojemna, solidnie wykonana i naprawdę ładna dołączona jest też malutka kosmetyczka, którą można przyczepić rzepem do drugiej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0552.jpg (49,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0553.jpg (53,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0554.jpg (51,6 KB, 91 załadowań)
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 19:17   #1407
cpp
Rozeznanie

Doradźcie

Mam do kupienia olejek odbudowujący do włosów, płukankę do włosów, mgiełkę Monoi, wodę Śródziemnomorskie lato, wodę Kwiaty Wiśni i "coś ujędrniającego" Biorąc pod uwagę, że czeki nie łapią się na ZP, wykombinowałam takie coś, ale nie wiem, czy nie da się lepiej (na Flowerparty też już się napaliłam, więc dobiłam do 109zł kremem do rąk )

Olejek odbudowujący do włosów
OLEJEK ODBUDOWUJĄCY DO WŁOSÓW
KOD: 16326

SZCZEGÓŁY » 13.90 zł
zamiast 27.90 zł
oszczędzasz
14.00 zł
sztuk:

13.90 zł

Płukanka octowa z malin
PŁUKANKA OCTOWA Z MALIN
KOD: 19428

SZCZEGÓŁY » 19.90 zł
zamiast 24.90 zł
oszczędzasz
5.00 zł
sztuk:

19.90 zł

Śródziemnomorskie lato - woda toaletowa
ŚRÓDZIEMNOMORSKIE LATO - WODA TOALETOWA
KOD: 18115

SZCZEGÓŁY » 62.50 zł
zamiast 125.00 zł
oszczędzasz
62.50 zł
sztuk:

62.50 zł

Odżywczy krem do rąk Culture BIO
ODŻYWCZY KREM DO RĄK CULTURE BIO
KOD: 12223

SZCZEGÓŁY » 12.90 zł
zamiast 17.90 zł
oszczędzasz
5.00 zł
sztuk:

12.90 zł

Balsam ujędrniający uda
BALSAM UJĘDRNIAJĄCY UDA

SZCZEGÓŁY » prezent sztuk:
1 GRATIS

Punkty PAYBACK
PUNKTY PAYBACK

1 GRATIS
Żel-krem przeciw niedoskonałościom
ŻEL-KREM PRZECIW NIEDOSKONAŁOŚCIOM

1 GRATIS
Woda toaletowa Flowerparty
WODA TOALETOWA FLOWERPARTY

1 GRATIS

Wychodzi 109.20zł plus do tego bym wzięła Monoi albo za czek -30% plus pięć pieczątek albo -40%, a wodę Kwiaty Wiśni plus mleczko za 59zł (też czek).

Zastanawiałam się nad kodem 100PLN, ale wtedy płacę za balsam ujędrniający, więc chyba słaby to biznes.

Próbowałam jeszcze dorzucić MdB, ale strona kody.pl ogólnie coś dzisiaj niedomaga, więc nawet nie mogłam sprawdzić, czy mi wejdzie.

Jest okej? Czy może da się to zrobić lepiej? Czy czekać na lepsze kody (nie pali się, mogę poczekać )?
cpp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 19:32   #1408
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cpp Pokaż wiadomość
Olejek odbudowujący do włosów
OLEJEK ODBUDOWUJĄCY DO WŁOSÓW
13.90 zł

Płukanka octowa z malin
PŁUKANKA OCTOWA Z MALIN
19.90 zł
możesz wziąć w zestawie za 21,98 zł.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 20:17   #1409
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Czy w YR znajdę wodę toaletową o zapachu identycznym jak TA mgiełka samoopalająca? Właśnie użyłam, pachnie super
Stary 2014-07-06, 20:21   #1410
evelyn14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez finansistka Pokaż wiadomość
nowy newsletter, kod COCARD - niespodzianka do każdego zamówienia.
Ach gdyby była darmowa dostawa do każdego zamówienia...
evelyn14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości