|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
misia kolor jest fajny, taki uniwersalny
![]() ![]() co ja widzę niebeksiego w tym bukiecie? chabry? i coś jeszcze? jak ja się potwornie nie znam na kwiatkach to takie smutne ![]() a klipsy trochę ich mam ale to tak bardziej jak mi się nudzi to robię ale do ślubnych rozważam 3 pary różnych, kupiłam jedne nawet jakoś tak pod wpływem chwili
Edytowane przez existence Czas edycji: 2014-07-06 o 14:37 |
|
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
najfajniejsze serduszka
ale kokardka też ładnie się prezentuje. Z serduszkiem słodko a z kokardką elegancko
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
wezmę wszystkie i będę je wymieniać
...serio nie wiem co zrobię i zadziwiam sama siebie mając akurat z taką bzdurą taki problem ![]()
|
|
|
|
#3634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A musze mieć pasek przy kostce, bo mam szczupłą stopę i zwykłe czółenka mi lecą
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na plenerze będzie więcej czasu, żeby uchwycić ich urok
|
|
|
|
|
#3636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem, bezkonkurencyjnie wygrywa kokarda! :p
|
||
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam wymagania właśnie, że paseczek musi być bo mi spadają KAŻDE wsuwane. Na weselach u kogoś czy sylwestrach i innch balach jeszcze jakoś to przejdzie bo i tak szybko zmieniam na baletki ale nigdy nie czuję się pewnie jak idę w takich wkładanych szpilkach chciałam też obcas w którym wytrzymam chociaż do 23 (to się jeszcze okaże ) Kolor sobie wybrałam, wymierzyłam stopę i takie sobie są wkładane mi się podobają wizualnie dużo bardziej ale chciałam jednak mieć pewność, że po drodze do ołtarza nie zgubię buta zamawiałam na casani.pl ale przez ich konto allegro. Podobna procedura jest chyba też na białebuty o których pisała kreciołek przy okazji mierzenia sukien
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale dziękuję za informację, będę szukać! |
|
|
|
|
#3639 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to nie mój rozmiar, więc nie ma sie co dziwić ![]() i tak zostanę przy księżniczce ![]() Cytat:
Nawet sobie nie wyobrażacie jaki mam wariatków w domu, najpierw się obgra w fife, później ogląda mecz a później znowu fifa..... I tylko słuchać : Ty .... taki siaki i owaki, nagram go kiedyś jak ich (tych piłkarzy w grze ) wyzywa ![]() Mój ze mną też gra, w tenisa świetna zabawa, już żyrandolu w pokoju nie mam ![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle dzień dobry wszystkim
|
|||
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do "mojego" salonu weszlam z konkretna wizja. Przymierzalam rozne sukienki, w wielu dobrze wygladalam. Wybralam 3 i z nich po dlugich rozmyslaniach te jedna jedyna. I ekspedientka sie smiala, ze w koncu zamowilam dokladnie taka, o jakiej mowilam na samym poczatku.
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już czasem nie mogę pojąć w jaki sposób można się tak zirytować głupią grą aż tak!? żyrandol zginął śmiercią tragiczną? ![]()
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Nie mam neta i nie nadrobię Was. Pasowałoby się pakować ale jakos nie mam weny i jade zaraz do Tż na obiad rodzinny
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz coś na pewno
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Raczkowanie
|
http://sala-weselna-pod-wiatrakami.pl/sala-inf-2.html
wrzucam wam link do naszej sali. Pomóżcie mi wybrać kolory przewodnie, bo ja już sama nie wiem. Wczoraj wkleiłam dwa zdj.ale chciałabym żeby więcej osób się wypowiedziało. Kocham fiolet.... ;D Wrzesień to już taki trochę jesienny jest, więc myślałam o brązie i złocie. Ale sama nie wiem. ![]() Tż za bardzo w to się nie chce mieszczać, bo delikatnie mówiąc trochę nie rozróżnia kolorów. Nie wiem czy on to robi specjalnie czy jak ale czasem daje czadu z kolorami. Ostatnio mówi tak : Kupiłem Ci bluzkę w Twoim ulubionym kolorze, taka śliczna fioletowa... Wyciągam bluzkę z torebeczki, a tutaj niespodzianka bluzka czerwona ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Niby rozwalił tylko jednego kwiatka, ale i tak już się żyrandol do niczego nie nadaje bo cały pokrzywiony ![]() Najlepsze jest to że on nie jest wysoki tylko baaaardzo skoczny ![]() Ja też czasem nie rozumiem dlaczego tak się złości, jak mnie wkurzy schowam płytę i będzie po sprawie ale będę miała spokój
Edytowane przez agata7852 Czas edycji: 2014-07-06 o 11:27 |
|
|
|
|
#3645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedy zrobilas klipsy serduszka? nic o tym nie wiem! :-P |
||
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Ex te serduszka to brokatowe? Fajne sa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie milion.stopni!!!
Ale jest sukces - bylismy w kosciele :p filo wysiedzial cala msze ale byl bardzo nadpobudliwy. :p I kurcze dzis ksiadz mial msze ktorego chcialam na slubie a on mowi na koncu ze pod koniec lipca ma tu ostatnia msze i jedzie na misje na ukraine. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3649 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
mój też ma problemy z kolorami. jak mu mówię "błękitny", to się pyta jaki to. muszę wtedy tłumaczyć jasny niebieski |
|
|
|
|
#3650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama się zakochała w serduszkach ja nikomu tego nie powinnam pokazywać bo wiadomo, każdemu się podoba inne i mam mętlik w głowie hard skończymy ten temat ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ja nie lubię zbytnio brokatu ale mnie jakoś naszło nie świecą się bardzo chamsko i w sumie ładnie wychodzą na zdjęciach i na filmiku (tak filmik też już nakręciłam )ładnie wyglądają ze zwykłymi czarnymi balerinami
|
|||
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
11 miesięcy do ślubu <3
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj to mówiłam tż jak mi się przypomniało jakoś tak na środku ulicy w krk a dziś zapomniałam
![]()
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie ten czas leci... my za 5 dni bedziemy miec równy rok. I bede pisac do lokalu o ostateczna cene, troche sie tego boje hahaha
. Myślicie, ze lepiej napisać z maila (mojego czy moze z innego nie sugerujacego, ze to ja?) czy osobiście podejsc za te 2 tygodnie czy moze po prostu zadzwonic? Najbardziej chce miec wszystko na papierze....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3655 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
A mnie TŻ wczoraj mocno podpadł i teraz dwoi się i troi żeby mi to wynagrodzić
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3657 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A według Ciebie, jakie kolorki najbardziej pasują do tej sali ? Cytat:
Telefonicznie mówią jedno, mailowo drugie a twarzą w twarz jeszcze co innego. Najlepiej wszystko mieć na papierze żebyś później nie miała niespodzianki jak ja z orkiestrą. |
|||
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam salę OSP ;DDNa Twoim miejscu poszłabym ciemną zieleń, taką butelkową, pewnie fajnie by wyglądało lub w biel - pasuje do wszystkiego, choć z tym złotem-pomarańczą może być nieco kiczowato
|
|
|
|
|
#3660 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
oczywiście zamiast uczyć się do obrony postanowiłam Was nadrobić ![]() Cytat:
u nas wszystko rozstrzygnie się po degustacji właśnie i jeśli nam posmakują to bierzemy z miejsca bo jeszcze żadne torty jeżeli chodzi o wygląd nie zrobiły na mnie takiego wrażenia już sobie wyobrażam sesję zdjęciową z tym tortem i aż sama się sobie dziwię ![]() W ogóle to gratuluję ustaleń i bardzo fajna relacja ślubna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie przeraża ta wizja mierzenia i cały czas sobie wmawiam, że jeszcze tyle czasu i że może we wrześniu się wybiorę ale im bliżej tym bardziej to odkładamCytat:
Cytat:
Cytat:
super masz te klipsy, zdradzisz gdzie kupiłaś? najpierw pomyślałam, że serca najlepsze, potem, że kokardki wygrywają więc ogólnie mam dylemat i nie pomogę w wyborze te 3 mi się najmniej podobają ale serca i kokardki bym pewnie na zmianę nosiłaW ogóle też chyba zdecydowaliśmy się na taki kolor przewodni tylko ciągle nie wiem czy buty brać właśnie w takim kolorze czy bardziej neutralnym. bo to, że będą taneczne na niziutkim obcasie (max 5) to już jestem pewna na wyższych na bank nie dam rady tańczyć...
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

chabry? i coś jeszcze?
to takie smutne 

moja mama dorwała się do mojego laptopa i buszowała po wizażu 

Czy to już można uznać za „to jest ta” czy to jeszcze nie ten moment?:P

mnie przeraża ta wizja mierzenia i cały czas sobie wmawiam, że jeszcze tyle czasu i że może we wrześniu się wybiorę