|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() W czasach kopiowania, ciężko o zachwyt nad świeżością, wszystko jest po prostu ok. Jasne, ze każdy się inspiruje, jasne, że zawsze można doszukiwać się inspiracji (Skarbek w klimacie Dali) ale są dzieła wyrywające z butów swoją niezależnośćią, formą, metodą wykonania, pomysłem. Tutaj np, Womanity. Tak też było z Negatywem ( to mój prywatny tytuł, nie pamiętam czyja to była Panienka, fiolety.) Z Kameleonem. Lecę - jutro (tj. dzisiaj) dzień z przyjaciółkami od rana P.S. Justyno, Twoje wrzuty obrazów sprawiły, że na chwilę oderwałam się całkowicie i zapomniałam o tym jak przykre wieści dotarły do mnie tego dnia. Złe wiadomości co prawda nie dotyczą mnie bezpośrednio, ale marna to pociecha, skoro tyczą sie bliskich mi osób. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-06 o 01:58 |
|
|
|
|
#962 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Dzień dobry, Baru |
|
|
|
|
#963 |
|
To ja :)
|
Napisałam całą epopeję z komórki i mi ją wcięło... Potem napisałam ja drugi raz na kompie i jakimś tajemnym skrótem przeszłam do wersji deweoloperskiej przeglądarki i też wszystko padło, no zesz!!!
Ooootóż, po pierwsze, chciałam powiedzieć, że najpiękniejsze jest Womanity i ja!!! ![]() A po drugie, że ta moja szefowa jest bardzo fajna. Serio. Rok temu nam się szefowe zmieniły. Poprzednia tez była fajna, tylko nie miała dla nas czasu. Nie wiedziała, co robimy, wydawało jej się, że mało -tak jej jej szef mówił, to jeszcze więcej na nas brała. W sumie tylko urlopy nam podpisywała, poza tym była project managerem, któremu dopięli zespół ludzi... Nowa szefowa siedzi z nami, wie wszystko, co się u nas dzieje, jest normalna, rzeczowa, czasem są jakieś tarcia, to naturalne, ale wszystko, jak biali ludzie, a nie za włosy i do roboty wlecze Serio fajna babka, więc muuusiała być fajnie namalowana ![]() Za to nad nią (i nad poprzednią), jest szef, którego nie będziemy malować No i jeszcze się miałam pożalić, że w piątek musiałam uciekać z parapetówy u Szefowej, gdyż noga postanowiła mi eksplodować Zrobiła się równo gruba na całej długości, przestała się stopa mieścić w bucie, no walec taki... I boli do tej pory, choć opuchlizna nieco zlazła... Nie wiem od czego to się stało, najbardziej prawdopodobnym wytłumaczeniem jest to, że mi jad z ozora spłynął w nogi...No i chciałam się pochwalić jeszcze, że powiedziałam nietopszowi, że no niestety nie może na nas liczyć, jeśli chodzi o kupno aparatu słuchowego. Bo czekała na nas, że musi z nami porozmawiać, poradzić się i co my na to. Powiedziałam więc, że uważam, że zamawianie 2 sztuk, kiedy się jest bez pieniędzy, to niepotrzebne wbijanie się w długi, ze uważam też, że powinna pójść z ofertą, którą ma, jeszcze do innych zakładów, porównać, potargować, bo każda stówa to stówa w garści. No i, że nie musi mieć aparatu najwyższej klasy. Bo po co jej taki, który uśrednia dźwięki?? Uparła się na taki, który "wyciąga", kiedy ktoś szepcze, a przycisza, kiedy ktoś krzyczy. No po co?? przecież normalny, zdrowy słuch tego nie robi, a ona nagle żąda potencjometra w uchu... No i rzuciłam, ale zupełnie na spokojnie, że niestety, jako, że małżon jest chwilowo bezrobotny, aż do czasu podpisania kolejnego kontraktu przez firmę, a to -nie wiadomo, czy nastąpi za miesiąc, czy za pół roku, nie możemy jej pomóc z kupnem aparatu. A to się okazało, że ma odłozona kasę na pierwszą wpłatę i że tam dają raty 0%. Czyli super. Ale zaczęła narzekać, że to 10 rat max, a jej nie stać na 800 zł miesięcznie... No nas też, dlatego sugerowałam tańszy aparat i jeden, a nie 2...
|
#964 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gdzie som wszyscy????
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za asertywność może się opalają, czy cuś ![]() ja się na siłkę zbieram, nie ma tam klimy więc zapewne się rozpłynę
|
|||
|
|
|
#966 | ||
|
Panaroja
|
snad obżarstwa
drugi biszkopt się udał , za to krem mi się pierwszy raz w życiu zwarzył ale go uratowałam i jet tort ok krem mi się zwarzył , żeby zwrócić na siebie uwagę , bo sie wzięłam do roboty bez należytego skupienia i szacunku dla kremu i fakt , jak się wzięłam w pełnym skupieniu wszystko poszło jak z płatka ![]() Cytat:
Cytat:
2.braaaawooooo Ju - co ja mam powiedzieć jak Ty i tak wiesz wszystkie genialne a Murszafka powalająca , boska , najcudowniejsza i fogle koth leży w pudle tekturowym i śpi i tak jęczy i chrapie , że w całym domu go słychać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#967 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie widziałam żadnego Obejrzałam właśnie zwiastun TD i mnie najbardziej zaciekawił więc chyba poleci w pierwszej kolejności zamiennie z Six Feet Under, dzięki za typy Cytat:
No, Organza mi podeszła więc gdybym kiedyś zamawiała coś od nich to capnę udełko.Ju, ale cuda |
||
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Musialam kogoś obdarować przy okazji robienia porządków albo wywalić....Ha, a mi nie podpasowała. Znaczy była ok, ale bez szału ![]() Mursz ale postęp jakiś już jest z nietopszem. Mały bo maly ale zawsze Tylko się zastanawiam, po co komu dwa wypasione aparaty. Przeciez teraz juz jakiś ma, to jak bardzo chce, to może na zmianę z tym nowym używac
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy w pracy
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Spóźnione ale najszczersze życzeniowe buziaki ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Powiem Ci Ju ze Twoje obrazy wymiatają
|
#970 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
O, jest Lumiere Light Golden, w worze wygląda jak Subtle Gold. TD uważam osobiście za rzecz wysokiej klasy, nieporównywalną z żadnym innym (sprawdzonym przeze mnie) serialem i z niewieloma filmami. Z innej beczki: warto obejrzeć Grand Budapest Hotel i Big Bad Wolves. Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2014-07-06 o 21:18 |
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za tort ![]() ad 2 Cytat:
|
||
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
must see
![]() https://wizaz.pl/Babskie-sprawy/Wyda...osc-jest-slepa sądząc po opisie, to powinno się robić przymusowe seanse w niektórych domach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-07-06 o 22:18 |
|
|
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nie jest psychodeliczne zaczynam nowy obraz a dziś się tylu wspaniałych naoglądałam, że marzę o tym, zeby był niezwykły - aż mi się w głowie kłębi
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też bardzo w jego guście. Ja jednak na niego nie mogę czekać No ale wolę oglądać z kimś. inną beczkę zanotowałam, zaciekawiło mnie. Dziś już jednak nie mam sił na nic, wyłączam kompika. |
|
|
|
|
#975 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A możesz ocenić różnicę pomiędzy Subtle Honey i Subtle Gold? O ile dobrze patrzę Gentle nie występuje w wersji Gold, szkoda. 2. crap, czyli pewnie Gentle lepiej by mi podeszło. W sumie Mad też mi się podobały, znasz może te odcienie: http://madminerals.org/category_184/...oundations.htm Fair, Fairy Light i Light Golden? Jak z ich kryciem i wykończeniem? 3. nie omieszkam przekonać się osobiście, już czeka na dysku ![]() 4. o Hotelu wspominałaś ale trailer mnie nie zachęcił (komedia?), Wilki do obejrzenia
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Hotel komedia, ale mię rozśmieszyła, a komedie zazwyczaj tego nie robią (a np. robią rzeczy w stylu Sound of Noise albo Full Metal Village). |
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad badania glukozy i insuliny z obciążeniem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#979 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
, żeby Ci dobrze wyszło, być słodziakiem to wątpliwa przyjemność ![]() A w ogóle dzień dobry Wszystkim
|
|
#980 |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry, Baru
Ewuś ![]() Mam watę zamiast mózgu |
|
|
|
#981 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej jo !Baru
Trzymajcie dziś kciuki za moją jaskrę ![]() idę znowu do okulisty ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- No wiadomo ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- O kurka mocny ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
No i jak dziewczyny pisały zależy jakie towarzystwo... I jaki charakter ma impreza 2 nie używałam na razie zaznajamiam się z tym z kolorówki ...Moja negatywna recenzja do tej pory nie pojawiła się... 3 Ja lubię Californikejszyn a teraz oglądam Hanibala tyle że rozkręca się przy 3-4 odcinku.Teraz jestem przy 2 giej serii no i rozkręcił się na maksa ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
2 Rozmowa nietopeszem przednia moja nietopeszyca martwi się o moją sukienkę na wesele heheheheheheheh
|
||||
|
|
|
#982 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nigdy tak nie miałam, i jeszcze prawie słabo mi się zrobiło, chyba mnie podmienili ![]() niewiem czy nadrobię od zeszłego tygodnia... ale sie postaram
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#984 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuwam, nienawidzę badań ![]() Ja teeeeeż ale wieczory u na miło chłodne - nei wiem o co cho, nawet się kataru nabawiłam od siedzenia na tarasie ![]() Cytat:
2. W kategorii profanacji mój debeściak. Ale końcowe serie już były słabsze. Już jakby zmęczenie materiału? No i California Hannibal - nie wytrzymałam początków, serio miałkość sprawiła że sobie odpuściłam. Poza tym mnie jednak bebechy nie kręco. No ale nie wiem, nie wiem, kusisz. Przez tyle cienizn przebrnełam, że może zarzucę w późniejszym czasie. 3. huehuehhue Cytat:
) rada - piję szklanicę wody z rana, lub nocą. Z rana podskakuję robię pajacyki, szybkomarsze, wymachy, podskoki, taniec whatever, byleby pompować, dotleniać krew. Głęboko oddycham, dostaję zadyszki i krew aż siknęłą Niemniej, nie każdej "pobieraczce" Te nędzne parodie pielęgniar w mojej przychodni nie potrafią tego uczynić tak czy owak, chyba przebijają żyły ? Ale taka młoda z laba w innym miasteczku, i prywatna w domu daje radę z pieśnią na ustach. I obie twierdzą że mam spoko żyły i widać trafiam na partaczki.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-07 o 13:52 |
|||
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 No właśnie lepiej wcześniej, mam tym razem karteczkę do rejestracji żeby kartę mi wydali, teraz tylko muszę przebrnąć przez pacjentów 2 A legendarne madafaka wymawiane falsetem weszło do palety naszych wulgaryzmów... 3 No nic nie poradzę że nie lubię zakupów już trochę się poddałam ,byłam zdecydowana na jakąkolwiek tylko żebym dobrze wyglądała... No i traf chciał że trafiła się w wymyślonym kolorze.... hehehehehe |
|
|
|
|
#987 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nadrobiłam
Spoo, wszystkiego najlepszego i współczuję ułamanych zębów Cytat:
i batoniki owsiane firmy ania lepiej? ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też kolor lubię ale z umiarem i ze smakiem, nie chodzi mi żeby była tylko i wyłącznie betonowa szarość.... zdrowie psychiczne chyba by wszystkim siadło... ale już szarość w połączeniu z zielenią (trawa, drzewa, krzaki) Cytat:
ja z tych samych powodów obejrzałam IT Crowd a teraz na tapecie Red Dwarf Cytat:
a zdejmowanie obuwia jest dla mnie naturalne, w sensie po przyjściu do domu też przecież zdejmuję i zakładam coś wygodnego podejrzewam, że chodzi o dobranie obuwia do kreacji, ale na takich imprezach w domu/mieszkaniu to chyba co innego...? no i dla mnie liczy się wygoda a boso nie lubię chodzić więc jak do kogoś idę latem w sandałkach to mam ze sobą skarpeteczki-stopki albo baletki, baletki zresztą mam też zimą u znajomych bez dywanów żeby mi nie było zimno w stopy od paneli ![]() Cytat:
zrobiło mi się prawie słabo ale fakt, chyba przez to gmeranie, aż mnie zaczęło porządnie boleć Cytat:
choć dotleniona byłam bo przez weekend odbyłam dwa dłuuugie spacery (w upale ) i nawodniona raczej też... i żyły mam dobre i na wierzchu... może coś mi się tej jednej żyle zrobiło przez te ostatnie 4 miesiące wkłuć oby nie, wolę żeby to był gorszy dzień ![]() i to prawda że nie każdy tak samo się wkłuwa, jak dla mnie najpiękniej robiły to panie pielęgniarki szpitalne
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#988 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez sciagam jak ide niezobowiazująca i zostaje w skarpetkach ale w lecie np ja wolalabym aby mi goscie nie zostawiali mokrych sladów na panelach po wyjeciu gołych stóp z trampków ![]() a co do reszty do mnie autentycznie wcurwia jak na domowych sylwestrach lub kolacjach wigilijnych laski są wystrojone w wieczorowe/eleganckie ciuchy i maja do nich goscinne rózowe futrzane paputy , ja mam zawsze jeszcze ten problem ze zwykle na elegancko noszeobcasy i spodnie typu bootcut ktore mam wtedy do ziemi..jak sciagne obcasy to spodnie sie snuja za mna wycierajac podłoge
|
|
|
#989 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mić, dzięki za opis, w takim razie skuszę się na LaurEssy jak już wykończę zapasy, Mad mogą być zbyt widoczne na mojej paszczy ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Jeśli jest naprawdę gorąco to zakładam jakąś spódnicę do kolan i nie widzą mi się do tego nawet minimalistyczne skarpetki, jak chłodniej to rajstopy i luz. Inna sprawa, że nie lubię domówek bo próbuję wyglądać jakoś sensownie (nie mówię, że elegancko) i jest to utrudnione bez wydłużających i wyszczuplających nogi obcasów. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

), kiedy czytam twoje zachwyty - to jeszcze nie wszystkie świeżutkie prace, a teraz opanowałam program zmniejszania zdjęć, więc mogę Wam zaprezentować, co mnie strasznie cieszy 

Serio fajna babka, więc muuusiała być fajnie namalowana
Zrobiła się równo gruba na całej długości, przestała się stopa mieścić w bucie, no walec taki... I boli do tej pory, choć opuchlizna nieco zlazła... Nie wiem od czego to się stało, najbardziej prawdopodobnym wytłumaczeniem jest to, że mi jad z ozora spłynął w nogi...

za asertywność

Musialam kogoś obdarować przy okazji robienia porządków albo wywalić....

, żeby Ci dobrze wyszło, być słodziakiem to wątpliwa przyjemność
Współczuję.
nigdy tak nie miałam, i jeszcze prawie słabo mi się zrobiło, chyba mnie podmienili 
i batoniki owsiane firmy ania
wyjątek czynię dla architektury przedwojennej którą ta willa reprezentuje więc ją wytrzymam ze względu na walor historyczny i zabytkowy aczkolwiek otynkowałabym ją na nowo