![]() |
#1411 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
![]() widzę że bobo robi psikusy i nie chce się odkryć na 100% ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Moderna jak dla mnie turkus ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- boshe mam coraz większy problem z obcięciem Olci paznokci u stóp ![]() no za chiny nie da sobie nawet we śnie obciąć kopie nogami bo ją łaskocze ![]() jak Wy to robicie? ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Moja córka serwuje super smaczne banany ![]() ![]() ja w kuchni, ona w salonie je banana, po chwili wchodzi do kuchni i mówi: bllleee patrzę a ona wsadziła tego banana do doniczki obtoczyła go w ziemi i odgryzła kawałek, po czym pokazała mamie zawartość buzi ![]()
![]() |
#1412 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() bylismy w mini zoo,ale ludzie mieli ubaw jak przy zagrodzie z osłami Kacper krzyczał: tata ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taka piękna pogoda, a my z TŻ dzis glownie w domu - sprzątanie naszego po remoncie. Jutro będę mieć zakwasy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a i miałam gratulować 12,5kg chłopa ![]() nie nadrobiłam jeszcze, może potem. ale piszę z nowego mieszkania ![]() ale tylko dzisiaj. jutro wracam na stare bo tu jeszcze nie ma wszystkiego a tż jutro jedzie do berlina (jednak sam ![]() ![]()
![]() |
#1415 | |||
Wtajemniczenie
|
Czesc
Cytat:
![]() Nieźle ![]() Cytat:
![]() Banany ![]() Cytat:
![]() -------- Kręgosłup mi dziś wysiada ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() zaraz wrzucę do fotoklubu, bo Luna moderna też chciały ale to krótki fragment i jak nowe mieszkanko? Jak Florek zareagował? ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- niech mi ktoś podpowie - jak tam wrzucić zdjęcia? Do dyskusji, bo nie chcę zaśmeicać fotek dzieciaczków BTW znowo mam zaległośći w fotach demeter ![]() pani ![]() anika ![]() olwika ![]() monika ![]() monicca ![]() Wybaczcie, że tak hurtem ![]() ![]() kasia 42 lata mówisz...? ja wiem, że trolla chciała dla Ciebie murzyna, ale zdecydowanie ten jest fajny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Książkę zakupiłam jakieś 3 tygodnie temu, jedną z czterech polecanych m.in przez Ciebie tylko nie mam za bardzo kiedy do nich usiąść...może teraz na urlopie znajdzie się chwila relaksu ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
katar i gorączka na drugi dzień. kataru juz nie ma gorączka jest buuu no to staraj się staraj ![]() idzie zbankrutować, te sukieneczki ![]() Cytat:
![]() pazury to jak śpi przeważnie ![]() Cytat:
![]() a FLorek bardzo dobrze ![]() ![]() nadrobiłam ![]()
![]() |
#1419 | |
Zadomowienie
|
Hej
Jakos nie mam siły pisać. Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie maraton prasowania (sie troche nazbierało ![]() ![]() Dzis z kolei J. cały dzien dawał do wiwatu, nie pamiętam kiedy ostatnio był taki marudny ![]() ![]() ![]() Kwiatuszku, słuszną wage ma Lele ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasia, kanapki maczane w herbacie ![]() Dragusiu, zdrówka dla Was ![]() Nestelle, z newsów, to ja Ci napisze od siebie (bo Moderna w swojej relacji tego nie uwzględniła ![]() ![]() Tasia, ![]() JolanT, historia ze szczotką ![]() ![]() Despa, dobrze z młoda lepiej ![]() Anika, ja Jankowi tez nie bardzo moge obciąc paznokcie u stóp z tego samego powodu co Ty ![]() ![]() Klementyna, leże z Kacpra wołającego tata ![]() ![]() Nadrobiłam, moge isc spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
witam
![]() kwiatuszku koniecznie spróbuj kalarepy ![]() ![]() ![]() moderna spróbowałam uprażyć kasze jaglaną i recywiście inny smak, nie ma goryczy! halle a gdzie jedziesz na urlop? klementyna zoo ![]() alliw ![]() U nas pojawiły się jakiś czas temu dwie gorne czwórki. Pojawiły sę to za dużo powiedziane - pojawiła się 1/4 każdego zeba i stanęło. No i nie wiem - wyjdą w końcu czy nie ![]() ![]()
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
Ja juz w pracy - wczoraj po poszlam do psiapsiolki - pekla 0.7 na nas dwie ![]() Alliw - no nie znasz Tego sposobu / Milus inaczej kazda kanapusie musi wyjac z buzi obracac w rece, a jak ma ja mokra od herbaty Ladnie memla i zjada ( oczywiscie baja musi byc wlaczona :-/ ). Cath - hehe murzyn sie nie spisal ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
WooooW Wooooo
NIE NO DZIEWCZYNY Nie piszcie tak jedna przez druga - nie nadarzam Nadrabiac ![]() Pewnie macie fajowa pogode - a nie takie "gowno" jak u mnie, jest duszno parno i pada ( no Ok kropi ). A ja siedze w pracy, troche nudna wieje malo ludzi, a tu jeszcze 2,5h trzeba wytrzymac - ale za to jutro wolne. Zrobie pranie jakies malusie zakupy i musze domek wysprzatac przed przyjazdem mamy i Milusia ![]() Chyba juz "nigdy" sie na takie wakacje nie zgodze hihi ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
ale pustki!! a my zostaliśmy sami do jutra buu. i bez tv
![]()
#1424 |
Zakorzenienie
|
Ooooo To sie moze zalapiesz na marzec 2015 ![]() Ja skonczone zaraz bus do domku ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy wasze dzieci maja gladka skore twarzy? Marcelowi od jakiegos czasu wyszly na buzce takie drobniutkie wypryski, w kolorze skory - (taka kaszka) - i zastanawiam sie od czego to? (w sumie wyglada to podobnie do tradziku niemowlecego, tylko, ze nie jest to zaczerwienione) - czy mozliwe, ze to hormony z mleka? Jutro chyba przedzwonie do lekarza, bo mnie to gnebi - oprocz tego ma szorstka brode (choc tu mozliwe sa owoce, witamina C, ktora podraznia skore), na pleckach nad pupcia jeszcze wyksoczyly i na karku (potowki?) .. ehhh... Jak to zmiany spowodowane przez szczepienie, to sie zastrzele ![]() ![]()
![]() |
#1426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
sami w sensie ja i FLorek
![]() marzec już nie ![]() Cytat:
![]() |
#1428 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --------------- My dziś wiekszosc dnia na ogrodzie u rodziców bo było pieeeeknie na zewnatrz. Mały wymęczony padł i oby spał jak najdłużej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potówki wyskakują co jakiś czas, takie drobniutkie, malutkie, czerwone krostki w różnych miejscach, na karku, brzuszku, w zgięciach łokci. ale... to i tak nic w porównaniu z tym jak moje dziecko wygląda po weekendzie na wsi.. na twarzy kilka miejsc po ukąszeniach, za uchem to samo i na szyi. nie wiem kiedy ![]() _____________ generalnie weekend minął nam zębowo, J. bardzo się wściekał, bardzo go dziąsła bolą, a jeszcze praktycznie nie widać tych 4 ![]() do tego moje dziecko z fajnie bawiącego się na powietrzu (nad morzem nawet nie próbował brać piachu do buzi, ani foremek z piachu, łopatki, nic) zmieniło się w pożeracza wszystkiego co w zasięgu. cały czas mi się wyrywał, zwiewał, skubał trawę i pakował ją do buzi, do tego wszystkie listki, ziemię, piach, dosłownie wszystko. masakra ![]() na wsi nie chciał mleka pić, w sobotę z 240 ml wypił tylko 80 i nie pomogło zrobienie kaszki na tym co zostało, nie tknął i już, a dziś zostawił 80ml, więc lepiej. za to ulubionym śniadaniem była chałka z masłem i dżemem porzeczkowym, baaardzo się tego domagał. cały czas kręcił się przy mojej mamie i zastanawialiśmy się dlaczego, ale chyba chodziło właśnie o jedzenie.. koniec pamiętniczka, choć mogłabym dłużej, bo weekend pełen atrakcji był. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Co tak skromnie?aa weekend
![]() ![]() Cytat:
ponizej my w fokarium.... Nie mówcie, że mam gasic ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2014-07-06 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Oj tam od razu szaleje - cus od zycia mi sie nalezy.
Wypilam pifko i zaraz ide sie wtulic obok <3 pod kolderke <3. A i pochwalem sie Milusiem z dzisiejszych odwiedzin u swoich cioc 6-5letnich ImageUploadedByWizaz Forum1404681426.009067.jpg Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
![]() i bezpiecznej podróży Cytat:
![]() ale duży chłopak już dobra to czas spać, gasimy światło ![]()
![]() |
#1433 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale może być wysypka przez MMR - a jeśli naciągasz skórę w tym miejscu, to wysypka optycznie blednie i znika? Jeśli tak, to normalne i przejdzie. Jeśli nie, to może przejdź się do lekarza - nam kazali zgłosić wysypkę, jeśli się pojawi. Na razie, odpukać, wszystko po szczepieniu u K. ok, ale to dopiero 2,5 doby... Choć wczoraj, dzień po mmr, pierwszy chyba raz nie miał drzemki... ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda dla mnie fatalna. Mam opuchnięte, bolące stopy i palce u rąk. Boli mnie w dole brzucha. Nie chodzę na spacery, nie daję rady... ![]()
Krzyś ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2014-07-06 o 22:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Znowu po ciemku nawijacie?
Witam w upalny poranek, dzis u nas ma byc ponad 30 stopni,nie woem jak przezyje...tym bardziej ze @ wiec pewnie za moment mnie glowa rozboli... Uff wlasnie wysiadla z autobusu Pani ktora chyba z kilo pizma na siebie wylala na ten upal... Dziewczyny chcialam zapytac o cos,bo juz nie wiem czy to moze ja jestem dziwna.a dla innych to normalne. Jak sie zapatrujecie na dziewczynki w butach na obcasie? Naogladalam sie i w kosciele i na polu, co trzecia,co czwarta dziewczynka w wieku 5-10 w butach z obcasem,starsze w koturnach....pytam bo moze ka mam jakies spaczone spojrzenie,bo dla mnie to nienormalne.
#1435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję ![]() ![]() Cytat:
![]() o matko ja niedawno widziałam dziewczynkę nie wiem 10-12 lat w obcasach około 5cm, buty z 3 nr za duże, torebka, wystrojona masakra. wyglądała nie powiem jak. dzieci się z niej śmiały jak przechodziły obok. jestem na nie dzień dobry u nas już upał
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
To ja tez sie witam
Despa - tez jestem na Nie jesli chodzi o obsacy, choc sama pamietam namowilam babcie by ni na 14kupila takie na 3cm - i od tad sie nie nauczylam chodzic hihi. Ja pikoke ktora chce DESZCZU..? Zapraszam do mnie, ciekawe jak ja wyjde na zakupy i do biblioteki ksiazki oddac :-/ Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | ||||
Zakorzenienie
|
helloł
nadrabiam po weekendowo ![]() Cytat:
![]() banan w panierce z ziemi........ pychota ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() biedny J z tymi ząbkami ![]() ales pracowita z tym prasowaniem .... u mnie sobota wieczór to wyłącznie czas na przyjemności ![]() ![]() R nie ma zadnych skłonności do wysypek itp. .zawsze miał gładziutkie ciałko .... obojętnie czym kremuje ,obojętnie co zje ... (a N jak pisałam o tamtej sytuacji ze skórą ... to odkąd myje się białym jeleniem i piore w płynie biały jeleń - sytuacja z problemową skóra nie powtórzyła się ![]() mam nadzieje ze u Marcela to nic groźnego ![]() Cytat:
![]() cudne Foczki ![]() ![]()
![]() |
#1438 | ||
Zakorzenienie
|
i ce dalej .....
Cytat:
![]() bosh .... nie wierze ![]() ![]() ![]() ![]() (łaskawie o nic więcej nie zapytam ..... ![]() mój R w dzień nie spi odkąd skończyl rok . a taką duchotę to na pewno Ci ciężko ![]() ![]() Cytat:
choć N ma takie ciągnoty ...marzy o makijażu ![]() oczywiście mówie NIE . dostała błyszczyki bezbarwne i to tyle . nic więcej ... za to w sklepach są dla takich małych - w HM-ie i w River Island widziałam i obcasy i koturny . straszne . niedługo stringi będą dla 5 latków ![]() oby głowa jednak nie rozbolała ![]() ![]() A wczoraj mielismy dzień ..... Tz pojechał z J na ryby ,a my z N i R do parku i w planach obiad na miescie ,kawka ,dla N lody .... taaaaa......... R jak zaczął płakać to skonczyc nie mógł ...On ten który przeważnie nie spi w dzień - był spiacy ...tak bardzo ze odlatywał co sekundę ale nie chciał spac ze wszystkich sił ...nie w wózku ,na rekach ,nie na rekach i na rece .... i tak 2 godziny 45 minut chodziliśmy po parku i uspokajałam ,usypiałam .... zero innych objawów ..... a N cierpliwie chodziła z nami ,pchała wózek i czekała.... postanowiłam wrócic bo sensu nie było ... w drodze na parking R padł po tych prawie 3 godzinach płaczu ..... na całe 26 minut .... i od nowa wszystko .... w domu podobnie a pod wieczór dostał 39 stopni . i był tak osłabiony ..... czopek nie chciał zbic goraczki dopiero ibum dał rade .... noc była lepsza choć wisiał na cycu non stop ..... Dzis cudowne ozdrowienie .....uffff mam nadzieje ze to już nie wróci .... A ja bohaterka .... R tak zadko się zle czuje ,ze jak wkładałam mu czopka to miałam trzesionke rąk ....
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-07-07 o 08:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
MBZ♥
|
Klementyna fajne Foczki
![]() z wyprawy do zoo leję ![]() Anika ja Zosi opowiadam coś o malowaniu pazurków i daje obciąć ![]() Despa widzę coraz częściej obcasiki czy koturenki ![]() Kasia jaki Miluś dorosły ![]() Monika, czwórki mogą długo schodzić i długo się przebijać:/są duże. U Zosi najpierw przebijały się 4 rogi-potem reszta. Mimo, że trójki mniejsze to Zoś gorzej znosi:/ Współczuję pokąszeń:/ Alliw za ząbki ![]() Też coś oglądam przy prasowaniu ![]() Moderna nie pomogę bo u nas czyściutko ![]() ![]() Dragusiu to kiedy parapetówa? ![]() U nas gorąc. Zosia siedzi w basenie na balkonie ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-07-07 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Wybaczcie ale nie nadrobię, trochę Was czytałam na tel. Byliśmy na krótkich wakacjach nad wodą, nic ciekawego, ale wypoczęliśmy, całkiem fajnie było ![]() ![]() ![]() Widzę, że nestelle wróciła, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.