Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 11:38   #2611
nikaaa_87
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
Super pomysł z krótką sukienka po północy na pewno sią przyda na parkiecie Faktycznie alkoholu macie bardzo dużo, u nas zeszło tylko 50 butelek na 115 osób i z 5l bimbru zostały z 3l na pewno, jak nie więcej. Co do napoi to dokupiliśmy 80 litrów, bo w menu mieliśmy umowę, że 1l na osobę i zostało nam z 40l. Ale wiadomo, że wesele weselu nie równe. Tym bardziej, że u nas nie było poprawin na sali tylko kameralne w domu.
PS. Fajne nawiązanie z winietkami do zaproszeń
Laddybird dziękuję fajnie, że Ci się podobają winietki i moja nietypowa suknia
U nas te poprawiny, to mega niewypał. Mam nadzieję, że chociaż 50-60 osób będzie. A wódka jak zostanie, to się na pewno nie zmarnuje

Gdybyście widziały gdzieś limonkowe buty, to proszę dajcie mi znać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1df32c3b-8b6a-4f7a-b82a-c185f53602dd.jpg (39,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 092c6ea291558b4d.jpg (15,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1551458_738127982920218_1689956308593372026_n.jpg (16,3 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez nikaaa_87
Czas edycji: 2014-07-06 o 13:00
nikaaa_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 13:59   #2612
Millsy
Raczkowanie

Ja mam limonkowe buty z river island, uwielbiam w nich chodzić sa mega wygodne!

Przepiękne suknie i dodatki! Wyglada na to ze wszystko dopięte na ostatni guzik-gratulacje

ImageUploadedByWizaz Forum1404647877.494778.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 14:34   #2613
antena22
Zadomowienie

Cześć dziewczyny. W przyszłym roku planuje ślub i chciałabym zapytać czy słyszałyście coś o hotelu Dudek w Mniowie?Byłam tam wczoraj z Tż i przyznam szczerze że jestem pod wrażeniem. niestety nie znam nikogo kto miałby tam wesele. Chciałabym jeszcze zapytać o Stodółkę na Miedzianej Górze. Będę wdzięczna za opinie.
Stary 2014-07-06, 20:22   #2614
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikaaa_87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Z mojego doświadczenia i czytania wątków na wizażu to zwykle jednak jakieś 30% gości odmawia. U mnie było podobnie i podobnie sporo alkoholu zostało. Ale potem przez kilka miesięcy nie musieliśmy nic wydawać idąc w gości czy przyjmując kogoś u siebie - barek był pełny

Dobrze, że się nie stresujesz. Nie ma czym - to będzie piękny dzień

Do twarzy Ci w tej sukni choć faktycznie ja bym takiej nie kupiła. Do Ciebie pasuje Zresztą - ładnemu we wszystkim ładnie!

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
Super pomysł z krótką sukienka po północy na pewno sią przyda na parkiecie Faktycznie alkoholu macie bardzo dużo, u nas zeszło tylko 50 butelek na 115 osób i z 5l bimbru zostały z 3l na pewno, jak nie więcej. Co do napoi to dokupiliśmy 80 litrów, bo w menu mieliśmy umowę, że 1l na osobę i zostało nam z 40l. Ale wiadomo, że wesele weselu nie równe. Tym bardziej, że u nas nie było poprawin na sali tylko kameralne w domu.
PS. Fajne nawiązanie z winietkami do zaproszeń
U nas było podobnie - -100 gości wypiło około połowy alkoholu, który był przygotowany, czyli jakieś 50 butelek wódki, 3 litry bimbru, 10 butelek wina. Whisky to chyba tylko jedna osoba otworzyła

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. W przyszłym roku planuje ślub i chciałabym zapytać czy słyszałyście coś o hotelu Dudek w Mniowie?Byłam tam wczoraj z Tż i przyznam szczerze że jestem pod wrażeniem. niestety nie znam nikogo kto miałby tam wesele. Chciałabym jeszcze zapytać o Stodółkę na Miedzianej Górze. Będę wdzięczna za opinie.
Cześć

Ja nie znam żadnej z tych sal

Na jaką datę planujecie?

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 20:48   #2615
antena22
Zadomowienie

Jesli zdecydujemy sie na hotel Dudek to czerwiec lub lipiec w przyszlym roku,natomiast w Stodolce dopiero w pazdzierniku maja terminy.w najblizsza sobote mamy jeszcze jechac do hotelu Grafit i do Goscinca Europejskiego w Przyjmie.niestety tez nic nie wiem o tych dwoch miejscach.zalezy nam na miejscu z noclegami dodatkowo z mozliwoscia zorganizowania slubu na miejscu.
Stary 2014-07-06, 21:07   #2616
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Jesli zdecydujemy sie na hotel Dudek to czerwiec lub lipiec w przyszlym roku,natomiast w Stodolce dopiero w pazdzierniku maja terminy.w najblizsza sobote mamy jeszcze jechac do hotelu Grafit i do Goscinca Europejskiego w Przyjmie.niestety tez nic nie wiem o tych dwoch miejscach.zalezy nam na miejscu z noclegami dodatkowo z mozliwoscia zorganizowania slubu na miejscu.
Hej, z tego co wiem to Stodółka miała bardzo długo niepochlebne opinie, nie wiem jak jest teraz..
W Gościńcu Europejskim byłam na weselu w zeszłym roku i powiem tak: okolica dość ładna, jest gdzie posiedzieć na zewnątrz to plus Jeśli chodzi o samo wesele to rosół był zimny (!), był też problem z zimną płytą, było tylko to co na stołach i niechętnie było dokładane, jednakże jedzenie było całkiem smaczne. Obsługa która wtedy była do najmilszych nie należała, ale wiem że teraz się prawie wszyscy zmienili (została tylko bardzo miła pani menadżer i kelnerzy na imprezy są zatrudniani z zewnątrz więc powinno być ok. Miejsc noclegowych mają sporo, niestety nie wiem jaka cena, pewnie ok 120zł ale standard pokoi naprawdę przyjemny.
Miejsca na sali jest na maks 130 osób, mimo że właściciele upierają się że może być więcej, będzie wtedy prawdziwy ścisk i dyskomfort. Przy 120 osobach na parkiecie było wystarczająco miejsca do zabawy.
Nie chcę nikomu robić złej reklamy, najlepiej sama pojedź i porozmawiaj o tym na czym Ci zależy, bo zdania mogą być różne od różnych osób
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 21:13   #2617
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikaaa_87 Pokaż wiadomość

Gdybyście widziały gdzieś limonkowe buty, to proszę dajcie mi znać
PS Kochane ja sobie wymyśliłam kolor przewodni taki jak ma chryzantemka santini w załączniku i poszukuję takich też butów , widziałyście może gdzieś w trakcie swoich poszukiwań? będę wdzięczna za każdą podpowiedź
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCI6004.jpg (81,3 KB, 50 załadowań)
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 21:20   #2618
Millsy
Raczkowanie

Dziewczyny takie pytanko ile płacilyscie lub przeznaczacie na kwiaty/dekoracje sali i stołów?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-06, 21:25   #2619
AisaK231
Raczkowanie

Ja jestem przykładem ze 180 gości na liście nie wiem, czy mi zostanie 100, bądź 110 jestem mega wkurzona, bo inaczej bym to wszystko zaplanowała :/ !!!
AisaK231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 21:58   #2620
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cytat:
Rodzice byli w hotelu Dudek na jakimś weselu. Byli bardzo zadowoleni. Szczególnych zażaleń nie przekazywali. Jedzonko podobno bardzo smaczne.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 22:05   #2621
Jagoda_90
Raczkowanie

Ach, ja dzisiaj zakupiłam pończochy ślubne

A z tych poważniejszych rzeczy to mam problem z gościem od układu na pierwszy taniec :/ bo chcemy się uczyć w mieście gdzie studiowałam, a facet leci w kulki i odwala jakąś kaszane i coś kręci :/

aaa i załatwiliśmy już prezenty dla rodziców
Jagoda_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 22:11   #2622
antena22
Zadomowienie

Dziekuje bardzo za odpowiedzi.bardzo mi to pomoglo
Stary 2014-07-06, 22:25   #2623
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AisaK231 Pokaż wiadomość
Ja jestem przykładem ze 180 gości na liście nie wiem, czy mi zostanie 100, bądź 110 jestem mega wkurzona, bo inaczej bym to wszystko zaplanowała :/ !!!
to my zapraszamy 120 a ile będzie? z góry założyliśmy, że ok. 90

Cytat:
Napisane przez Jagoda_90 Pokaż wiadomość
Ach, ja dzisiaj zakupiłam pończochy ślubne

aaa i załatwiliśmy już prezenty dla rodziców
też mam pończochy siostra mi dała myślałam o pasie do ponczoch.. ale w sumie po co?

Jakie prezenty dla rodziców macie?
My nie chcemy robić "szopki" na weselu i robić podziękowań (zwłaszcza, że tż tata nie żyje, a mama ma swojego faceta), może zrobimy jakąś kolację wystawną lub ich gdzieś zabierzemy i damy coś w podziękowaniu..

Tylko pytanie co
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 23:17   #2624
aso
Raczkowanie

u nas to samo, ze 160 osob, liczymy że bedzie okolo 120-130, ale tez się tego domyślaliśmy, choć mamy sale z kucharkami, mam nadzieje, że choć troche taniej nas to wyniesie niż za osobę, mam pytanie do dziewczyny ktore sa po weselach a robily poprawiny, ile u was dziewczyny poszło piwa? Bo nie mamy pojęcia jak ugryźć temat.
fablous do Ciebie mam pytanie, w zwiazku z kokardami przed domem z siatki dekoracyjnej, na jaki kształt wycinałaś, żeby powstały kokardy?
Dziewczyny, jaka dekoratorkę polecacie, chodzi mi o bukiety na stol oraz moj wasny bukiet?
Ile trzeba przeznaczyc pieniedzy na dekoracje sali?
Licze na wasza pomoc

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 08:56   #2625
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
to my zapraszamy 120 a ile będzie? z góry założyliśmy, że ok. 90

też mam pończochy siostra mi dała myślałam o pasie do ponczoch.. ale w sumie po co?

My nie chcemy robić "szopki" na weselu i robić podziękowań (zwłaszcza, że tż tata nie żyje, a mama ma swojego faceta), może zrobimy jakąś kolację wystawną lub ich gdzieś zabierzemy i damy coś w podziękowaniu..

Tylko pytanie co
my podziekowalismy przy błogosławienstiwe dostali albumy z wklejonymi zdjeciami z sesji (zostały strony na zdjecia slubne) i samki ze zdjeciami

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 09:30   #2626
mikonada
Zakorzenienie

Nasi dostaną takie fotoksiążki po ślubie
Także szukam czegoś innego
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 09:40   #2627
nikaaa_87
Raczkowanie

Jesli chodzi o podziękowania, to ja moim już podziękowałam w dniu urodzin - zrobiłam dla nich filmik ze zdjęć, ułożyłam do tego tekst, był też podkład muzyczny. Bardzo się wzruszyli. Teraz chciałam coś z jajem, jakieś ślubowanie na teściów, wesoła muzyka , np. Mesajah - Tylko raz dane
Ale z 2 strony rodzice P. nie mieli by żadnych podziękowań...
W prezencie dajemy im multiramy - dziś właśniemy będziemy robić zdjecia ( na jednym jak trzymamy baner "Dziękujemy za..." i potem kolejno " za obiadki" i fotka jak wcinamy kebaba :P, za wytrwałość - jak podnosimy się na trzepaku, na cudowne dziecinstwo - jak się huśtamy na huśtawkach, za talenty - jak gram na gitarze, a P. niby śpiewa (żadnej z tej rzeczy nie umiemy :P), itd.
Do tego dokupimy może mamom po storczyku, a tatom po butelce dobrej wódki.... Nie wiem jeszcze dokładnie
Piosenkę chcę - Mesajaha - Tylko raz dane, w ostateczności Preludium - To dzieki Wam.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez AisaK231 Pokaż wiadomość

My też mieliśmy wszystko inaczej zaplanowane - mieliśmy wynajmować samą salę, kucharki...Dobrze, że daliśmy wcześnie termin potwierdzenia przybycia i można było wszystko pozmieniać. Nawet nie opłacało by nam się bawić w organizowanie samemu wesela. Sam wynajem sali to 4,5 + ok 1tys media + kucharki 3 tys. , to już jest 8,5 tys. Połowę gości za to opłacimy.
Stary 2014-07-07, 12:13   #2628
mogg
Zakorzenienie

Ja będę miała wesele za no niecały rok i trochę boję się że przegięłam w inną stronę, sala jest na 200 0sób generalnie, z racji tego że w maju mamy wesele zgodzili się na mniejsze tak ok. 120 osób będzie zapraszanych i tak teraz sobie myślę czy nie będzie za dużo miejsca :/// rodzina Tz to przyjedzie prawie cała ale moja jest specyficzna i może być różnie... eh.. troszkę się obawiam czy nie będzie za dużo przestrzeni a ludzi mało a dopraszać nie będę bo nie o to mi chodziło.

A ta naprawdę dużego wyboru nie mieliśmy z salą bo tylko tam było dużo miejsc noclegowych i bardzo chwalili ludzie jedzenie.. eh.. :/
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:46   #2629
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
My dziękowaliśmy po błogosławieństwie. Rodzice dostali - misę w kształcie liścia w której było ozdobne sianko a na nim -wino, kawa i czekolada. Wszystko zapakowane w rękaw ozdobniczy.

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Ja będę miała wesele za no niecały rok i trochę boję się że przegięłam w inną stronę, sala jest na 200 0sób generalnie, z racji tego że w maju mamy wesele zgodzili się na mniejsze tak ok. 120 osób będzie zapraszanych i tak teraz sobie myślę czy nie będzie za dużo miejsca :/// rodzina Tz to przyjedzie prawie cała ale moja jest specyficzna i może być różnie... eh.. troszkę się obawiam czy nie będzie za dużo przestrzeni a ludzi mało a dopraszać nie będę bo nie o to mi chodziło.
Kochana wybrałaś najlepszą salę z możliwych! My zapraszaliśmy 210 osób a na weselu było 97 osób plus 9 usługodawców. uwierz, że wcale nie sprawiało wrażenia,że jest pusto - za mało osób. Wszystko zależy od ustawienia stołów a p. Magda pomoże, doradzi.
Jedzenie było obłędne

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:49   #2630
Jagoda_90
Raczkowanie

Kupiliśmy rodzicom ceramikę z Bolesławca moja mama kocha takie rzeczy, mama tż tak samo zresztą to jest ręcznie malowane i nawet mnie się podoba :P Kupiłam w Echo takie ładne pudełka na prezenty, do środka te filiżanki i cukiernica i przykryte Rafaello

A co do gości to ja nie wiem czy u mnie 100 bedzie :/ a zaproszonych było o wiele, wiele wiecej... Nie wiem z czego to wynika :/
Jagoda_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:19   #2631
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
My dziękowaliśmy po błogosławieństwie. Rodzice dostali - misę w kształcie liścia w której było ozdobne sianko a na nim -wino, kawa i czekolada. Wszystko zapakowane w rękaw ozdobniczy.

Kochana wybrałaś najlepszą salę z możliwych! My zapraszaliśmy 210 osób a na weselu było 97 osób plus 9 usługodawców. uwierz, że wcale nie sprawiało wrażenia,że jest pusto - za mało osób. Wszystko zależy od ustawienia stołów a p. Magda pomoże, doradzi.
Jedzenie było obłędne
))) to mnie pocieszyłaś!! Bardzo się cieszę ) hyh a w kościele kto dawał Wam ślub??

My chcemy przed ślubem coś dać rodzicom, chociaż dalej nie wiem co miałabym dać macosze :// , ani nie mam z nią jakiś wow stosunków - jest ok, ale bliżej jestem z mamą Tż , która wie nawet co lubie ( potrawy) a mój tata i macocha nie :P Tacie mam za co dziękować, macosze- tylko ze względu na tatę bo będzie większy z tego dym niż warto

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2014-07-07 o 14:23
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:48   #2632
anula856
Przyczajenie

Witam

MY już PO

ślub KARCZÓWKA- polecamy z całego serca ! super zakonnicy, klimatycznie, bez cennika
kwiaty VANILLA- pełen profesjonalizm ! bukiety- idealne, przystrojenie auta- delikatne, z klasą, bez kiczu
fryzura Agnieszka, makijaż Elwira z GLAMOUR (Ślichowice)- jestem baardzo wymagająca co tych tych spraw i nie raz wracałam z płaczem od fryzjera ale tym razem było inaczej- było PERFEKCYJNIE ! mam mało włosów, ale Pani Agnieszka wyczarowała super kobiece, delikatne upięcie a Elwira zrobiła makijaż, który trzymał się całą noc.
suknia PARYŻANKA- trzeba być wymagającym przy przymiarkach, po marudzeniach co do odpowiedniego dopasowania krawcowe stanęły na wysokości zadania i była olśniewająca
sala HOTEL DUDEK, Mniów - tutaj byłam wymagająca i marudna baaaardzo- domagałam się spraw, wiele niedociągnięć pokazywałam im jeszcze w piątek przed weselem , trochę ich było jeszcze dzień przed...ale w sobotę w dniu ślubu zobaczyłam salę taką jak chciałam dokładnie. Bardzo pomocny okazał się kelner Krzysztof. Warto być wymagającym dla tej sali- wtedy zaczynają się starać. Jednak większość pomysłów, sugestii co do organizacji wychodziło tylko i wyłącznie z mojej strony. Super jedzenie- byłam mile zaskoczona ! Niestety miejsce na zespół fatalne- głośniki ustawione wprost na gości. Wesele było na 110 osób.
zespół KREDENS z Jędrzejowa - UWAGA- zespół ma nadal problemy z alkoholem !!!!! zapewniają, że pozbyli się już osoby, która lubi wódeczkę - jednak to NIE prawda. Graja fajnie..ale co z tego- NIE POLECAM !!!! Grają ok, na żywo, starają się- jednak jedna osoba dzięki alkoholowi traci wyczucie i kulturę osobistą.
tort cukiernia DOROTKA - oczywiście malinowo- jagodowy - Goście byli zachwyceni

kamerzysty nie mieliśmy, nie ozdabialiśmy również Kościoła- szkoda psuć klimat Karczówki, fotograf - po otrzymaniu reportażu będę mogła powiedzieć czy ok- relacje na ślubie i weselu były sympatyczne...

jeśli macie jakieś pytania- piszcie!

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:

Ja miałam w Dudku w tym roku.
Trzeba być baaardzo wymagającym wobec nich...łatwo nie było..
anula856 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 16:30   #2633
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

My pewnie się zdecydujemy na skompletowanie koszy z prezentami albo na porcelanę właśnie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 17:20   #2634
antena22
Zadomowienie

Ja miałam w Dudku w tym roku.
Trzeba być baaardzo wymagającym wobec nich...łatwo nie było..[/QUOTE]
Jedziemy tam jeszcze w najblizsza sobote bo od ostatniej wizyty nasunelo mi sie pare pytan.corka wlasciciela zrobila na nas dobre wrazenie.widac ze ma pojecie,umie cos doradzic bo np.pani manager w Binkowskim porazka.olala mojego Tz-ta i mowiac cos zwracala sie tylko do mnie jakbym sama tam byla. A czy mozesz cos powiedziec na temat jedzenia i wystroju z zywych kwiatow ktory zapewniaja?
Stary 2014-07-07, 18:27   #2635
anusia89ck
Przyczajenie

Witam Wszystkie

Planujemy wesele na 2016 r. Dokładnej daty jeszcze nie ustaliliśmy, rozglądamy się za salą do 200 osób.

Słyszałyście/ widziałyście/ byłyście może w nowej sali w Skorzeszycach?

A może znacie jeszcze jakieś inne nowe sale w Kielcach / okolicach do 200 os.?
anusia89ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 19:12   #2636
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 21:01   #2637
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
PS Kochane ja sobie wymyśliłam kolor przewodni taki jak ma chryzantemka santini w załączniku i poszukuję takich też butów , widziałyście może gdzieś w trakcie swoich poszukiwań? będę wdzięczna za każdą podpowiedź
Ja szukałam takich w ubiegłym roku i nie znalazłam. Powodzenia w tym

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Dziewczyny takie pytanko ile płacilyscie lub przeznaczacie na kwiaty/dekoracje sali i stołów?
My dekorację sali mieliśmy w cenie, więc nie pomogę.

Cytat:

Tylko pytanie co
My daliśmy zdjęcie w ramce Oczywiście po weselu - na nim nie było podziękowań.

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 07:08   #2638
nikaaa_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość

A ta naprawdę dużego wyboru nie mieliśmy z salą bo tylko tam było dużo miejsc noclegowych i bardzo chwalili ludzie jedzenie.. eh.. :/

My też mamy salę na jakieś 250 osób, a będzie 115, w tym 5 chłopaków z zespołu, fotograf i kamerzysta...W życiu bym się nie spodziewała, że nam 70 osób odpadnie...

My za całą dekorację płacimy 1300-1500 ( dekoracja sali, kościoła, samochodu, bukiety i butonierki)
Stary 2014-07-08, 18:28   #2639
honeychild
Zadomowienie

Ja już po Było super
KOŚĆIÓŁ - Miłosierdzia Bożego na Czarnowie. Bez problemu, mszę prowadził ks. Dominik bardzo fajnie rozładowywał napięcie
SALA - Leśna Promenada Podzamcze Piekoszowskie - jesteśmy bardzo zadowoleni, wszystko bez zarzutu, jedzenie bardzo smaczne, obsługa na najwyższym poziomie, bardzo dobry kontakt z właścicielem.
KWIATY - Dekoracje Vanilla - profesjonalnie, kwiaty piękne, wszystko tak jak chciałam
DEKORACJA ŚWIATŁEM - Leddekor - firma naszej wizażowej Biedronki i tu również jesteśmy bardzo zadowoleni, wszystko bez problemu, sala wyglądała pięknie. Dziękujemy
FRYZJER - Lejdis p. Monika z polecenia mikonady fryzura taka jak chciałam prosta, elegancka wytrzymała bez problemu całą noc. Sama pani Monika bardzo miła i sympatyczna.
MAKIJAŻ - Czarna Kawa Wyszedł piękny, wszyscy się zachwycali wytrzymał całą noc z jedną poprawką, gdyby nie fakt że nienawidzę spać w makijażu w ogóle bym go nie zmywała Ola jezcze raz dzięki wielkie A i mama też zadowolona
ZESPÓŁ - Comford z polecenia fablous Strzał w dziesiątkę, dali czadu, goście bawili się świetnie, do tej pory chwalą orkiestrę, już kilka osób wzięło na nich namiary to mówi samo za siebie. Jesteśmy mega zadowoleni z wyboru.
FOTOGRAF - Marcin Chruściel - bardzo fajna współpraca, czeka nas jeszcze plener więc na efekty musimy jeszcze poczekać
KAMERA - Studio Błysk - jak wyżej, współpraca fajna, profesjonalizm, czekamy na efekty
TORT - Cukiernia Pasternak - polecamy tort pyszny pięć pięter każde w innym smaku, lekki nie za słodki, gościom smakował bardzo

Teraz czeka nas odpoczynek lecimy jutro na Kretę

Zaręczona 14.02.2013
Ślub 05.07.2014
honeychild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-08, 19:10   #2640
Millsy
Raczkowanie

Honeychild Gratulacjeeee! Z twojej relacji wychodzi na to ze wszystko wyszło perfekcyjnie)

Odpoczywaj na Krecie i ciesz sie mężusiem! Uściski
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości