|
|
#541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Witam pewnie juz była o tym mowa ale prosze o pomoc bede skladala zamowienie III z kat. nr 8 i mam oferte demo full speed i wode paris i z katalogu na 20zl wiec w sumie bedzie powyzej 50zl czy oferta demo wlicza sie do tej min.kwoty by nie placic kosztu malego zamowienia?Jezli ktos by mogl to prosze o odpowiedz.z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich w deszczowy poranek.
|
|
|
|
#542 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja siostra ma Alsace kolczyki i pierścionek. Kolczyki ok ale z pierścionka zdarła się ta siateczka i już nie nadaje się do noszenia, ja pewnie bym najpierw zakleiła to kropelką, zrobiłabym taką twardą warstewkę nie do zdarcia. Ogólnie i tak pierścionka nie polecam Cytat:
|
||
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
Po Avonie mozna sie juz wszystkiego spodziewac przeciez w panoramie było wyraznie napisane ze ten tusz pełnia rzęs wlicza sie do tej kwoty na kuferek i etui.Szkoda słow na nich.
|
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4717830]Zawsze mam tylko pobrane, raz na początku chyba miałam elegancko opisane i zmieniające się
Moja siostra ma Alsace kolczyki i pierścionek. Kolczyki ok ale z pierścionka zdarła się ta siateczka i już nie nadaje się do noszenia, ja pewnie bym najpierw zakleiła to kropelką, zrobiłabym taką twardą warstewkę nie do zdarcia. Ogólnie i tak pierścionka nie polecam Demo się wlicza [/QUOTE]Dziękuję za szybką odpowiedz,super że sie wlicza a ten nowy full speed jest calkiem niezły moj tata sie na niego skusił bo obecnie uzywa tego zwykłego i ten nowy tez mu sie spodobał. |
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na fakturze była taka informacja ,że zakres stron podany na formularzu zamówień jest nie prawidłowy -w związku z tym proszą o korzystanie z informacji podanych w panoramie -a tam wyraźnie jest podane ,że z kat.8 wlicza się wartość produktów ze str. 28-41 i 124 |
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze produkty demo nie podlegają opustowi ale czy mogą budowac opust? Bo w k9 mi brakuje i chciałam sobie zamówic ze znam polecam wode Tomorrow... Czy kwota za tą wodę może budowac opust? Nie wiem , czy się jasno wyraziłam...
|
|
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Bo wąłśnie nie byłąm do końca pewna
Ale to super
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Złóż u mnie zamówienie na określoną kwotę, a dostaniesz opust: od 15zł - -5% od 30zł - -10% od 50zł - -15% od 100zł - -20% Pewnie to nie poskutkuje, ale zobaczę...
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą zawsze można spróbowac Napisz potem jak Ci poszło Ale moim zdaniem to napewno zachęci klientki do kupowania POWODZENIA!
|
|
|
#551 |
|
szeryfcio
|
Ja te nowe kredki bardzo chwalę. Są o wiele lepsze od poprzedniczek. Nie są takie tłuste i nie pozostają w załamaniach powieki, jak się nałoży rozsądną ilość. Miętowa wytrzymała u mnie 7 godzin bez włażenia w rowki, brązowa po paru godzinach się odkładała, ale tylko troszeczkę. Pewnie dlatego bardziej ją widać, bo ciemna. Ogólnie uważam, że te kredki im się udały.
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Avonki
Czekam z utęsknieniem na paczuchę z 2 terminu 8. Jest taka paskudna pogoda, więc nie wiem kiedy będą rozwozić paczki. Pewnie później niż zwykle. Zwykle to było 17.30 -18. Zobaczymy dzisiaj. ![]() Testowałam maseczkę śródziemnomorską do twarzy. Ładnie pachnie, ale właśnie, jak już wcześniej pisałyście zastyga na klejąco. Jednak po zmyciu buzia jest gładka i wydaje mi się,że nawet trochę jaśniejsza - rozpromieniona. Zapach świeżo skoszonej trawy jak cała seria- mi się podoba.Balsam na noc z oliwką nie bardzo mi podszedł - 100 razy lepszy jest krem śródziemnomorski - to takie moje skromne zdanie. Woda New York - jest w niej coś co mnie drażni. Kupiłam Paris, bardziej mi się podoba przynajmniej na kartce w katalogu - zobaczę jak w realu.
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4717830]Zawsze mam tylko pobrane, raz na początku chyba miałam elegancko opisane i zmieniające się
ja mam caly czas "pobrane do realizacji" a od 2 dni juz mam fakturke a co najlepsze to paczke z katalogu 07 mialam w czerwcu a na stronce jest caly czas "pobrane do realizacji" ![]() Moja siostra ma Alsace kolczyki i pierścionek. Kolczyki ok ale z pierścionka zdarła się ta siateczka i już nie nadaje się do noszenia, ja pewnie bym najpierw zakleiła to kropelką, zrobiłabym taką twardą warstewkę nie do zdarcia. Ogólnie i tak pierścionka nie polecam ja mam caly komplet wiec tak nic mi nie poschodzilo ale pierscionka nosic nie moglam bo mi palec zaczol gnic bo nie przepuszczal powietrza,kolczyki i naszyjnik sa super tylko szkoda ze tak szybko zrobilo sie wszystko czarne nawet juz odswiezalam to co bylo na srebrno to zrobilo sie czarne i wzielam od taty sray srebrny i pomalowalam ale to dalo efekt tylko na jakis krotki czas a teraz wszystko lezy cale czarne i sie nadaje na smieci a szkoda bo bardzo mi sie podoba ta bizu ![]() p.s. czekam na pana z paczka i sie doczekac nie moge mam nadzieje ze zawita dzis do mnie bo zawsze byl wczesniej a teraz to juz niewiem po tych wszystkich zmianach jak bedzie ![]() najbardziej jestem ciekawa tuszu z CT tego z brokatem fioletowego heh ![]() pozdrowionka |
|
|
|
#555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez palnuje kupic kredke mint breeze zobaczymy fajnie wyglada taka lekko zielonawa. A co z ta woda toaletowa Blue woman-cos znikla a tez mi sie podobala !! ??
|
|
|
|
#557 |
|
Adwokat diabła
|
Dziś dostałam paczkę, przyszło wszytsko. Spotkała mnie dziś z kurierem śmieszna sytuacja..
Otworzyłam mu drzwi, podpisalam się a on do mnie dlaczego uśmiechnięta jestem.. ![]() A ja mu na to że wyczekiwałam na paczkę i wreście przyszła :P
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze co mogłabym polecić z serii śródziemnomorskiej to:
Żel kąpielowy z oliwką. Jest bardzo wydajny, starcza na bardzo długo.Ma gęstą formułę, wystarczy tylko trochę wziąść na gąbkę i pieni się super. Bardzo ważne, że nie wysusza skóry. Ale co ja Wam będę tu reklamować, pewnie wiecie,że jest super i ten zapach
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, tydzień mnie nie było, a tu nowy wątek, nowy katalog, i milion nowych stron do czytania
nie dałam rady przejrzałam tylko ostatnie ![]() ale podzielę się moimi wrażeniami w właśnei otrzymanego zamówienia z 08: - poczwórne cienie washed khakis - genialne! leciutko opalizujące, świetnie się nakładają, wbrew pozorom kolorystycznym (zielony i szaro-fioletowy) doskonale się razem stapiają i świetnie wyglądają. to co mnie zaskoczyło, to obrazek z tyłu opakowamnia, który kolor nakładać w którym miejscu powieki (gdy się używa 4 naraz) - fajna sprawa dla mniej obeznanych w tej chwili mam je na oczach 5 godzin i ani śladu w zgięciu powieki. polecam ![]() maseczka jogurtowa do włosów - świetna włosy miękkie, fajne, puszyste, delikatne i błyszczące. szkoda, że to opakowanie wystarczy mi na miesiąc z netto szampon papaja i kiwi - powiedziałam sobie że już w życiu nie kupię szamponów z naturalsów, ale zapach (do kompletu z maseczką po użyciu włosy sianowate, ale zaraz potem nałożyłam maseczkę i efekty: patrz wyżej ![]() również z netto odżywka do włosów w sprayu (granat i cośtam) chyba już 3 opakowania zużyłam, świetna także z netto błyszczyk arabian glow - pink - fajny tylko dużo mam już tych błyszczyków galaretka mango i passiflora - fajnie pachnie akurat dzisiaj zeżarłam do końca czereśniową, więc mam następbną ![]() balsam do ust z beta karotenem - dobry, fajny, miły delikatny zapach, dobrze nawilża. poprzedenio kupiłam ten z aloesem i wywaliłam, nie mogłam znieść zapachu i smaku. ten - bez zarzutu. tyle ![]() co do wód urban flowers - wąchałam wszystkie w coku i dla mnie one po prostu śmierdzą. miałam chrapkę na paris z drzewem sandałowym, w katalogu może i fajny, ale na żywo śmierdziały strasznie. także zaosczędzę parę złotych ![]() jutro jadę na 9 dni na warsztaty muzyczne na końcu świata (Jaworki za Szczawnicą - cudne miejsce ) i jak wrócę to znowu będę miała tonę czytania
|
|
|
|
#561 |
|
Adwokat diabła
|
i to bardzo, jestem dalej w szoku..
zawsze takie smutasy do mnie przychodzą
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4717830]
Moja siostra ma Alsace kolczyki i pierścionek. Kolczyki ok ale z pierścionka zdarła się ta siateczka i już nie nadaje się do noszenia, ja pewnie bym najpierw zakleiła to kropelką, zrobiłabym taką twardą warstewkę nie do zdarcia. Ogólnie i tak pierścionka nie polecam [/quote] Cytat:
CHyba jednka się nie skusze, wole dołożyc i kupić coś trwalszego Cytat:
|
||
|
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki możecie podać mi wszystkie trzy terminy składania zamówień z katalogu 8????? I daty ich dostaw???
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
W k9 mam chrapkę na paletkę cieni w kremie z CT... Ale znając życie to będą się brzudko zbierały w załamaniach powiek...
Co sądzicie Kochane Avonki?
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy jaki masz dzień wysylkowy. A, B, C, D, E... Sprawdź na fakturce lub na stronce Avonu
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie co wam pwoiem? Wczoraj byłam u mojej liderki a ona nadal nie słyszała o nowym TPSie! Normalnie myślałam, że mnie wkręca a ona była zdziwiona, z4e jej nic nie pwoiedzieli w okręgu a ja już wiem A ja na to, ze mam swoje Avonkowe forum i wiem wszytsko
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki gdzie się wsyztskie podziałyście??
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuję sobie kolczyki z tej serii z czarną siateczką, będą pasowały do mojej sukienki na wesele
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
To ja może zarzucę nowy wątek
Jak myślicie, czy w naszych katalogach pojawią się kiedykolwiek rzeczy podobne do tych, jakie mogą kupić np. Amerykanki?
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecz my Polki możemy o tym pomarzyć i liczyć że za jakieś 10 lat pojawi się to u nas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

widziałam, że niektóre z Was piszą, ze na stronce mają : " wysłane do dostawcy" czylki tam w historii zamówien wam sie zmienia? bo mi zawsze tylko n pobrane do realizacji..

włosy miękkie, fajne, puszyste, delikatne i błyszczące. szkoda, że to opakowanie wystarczy mi na miesiąc
CHyba jednka się nie skusze, wole dołożyc i kupić coś trwalszego