Wszystko o Avonie - Część III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-06, 11:11   #541
Basienka27
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Witam pewnie juz była o tym mowa ale prosze o pomoc bede skladala zamowienie III z kat. nr 8 i mam oferte demo full speed i wode paris i z katalogu na 20zl wiec w sumie bedzie powyzej 50zl czy oferta demo wlicza sie do tej min.kwoty by nie placic kosztu malego zamowienia?Jezli ktos by mogl to prosze o odpowiedz.z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich w deszczowy poranek.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 11:11   #542
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
hej widziałam, że niektóre z Was piszą, ze na stronce mają : " wysłane do dostawcy" czylki tam w historii zamówien wam sie zmienia? bo mi zawsze tylko n pobrane do realizacji..
Zawsze mam tylko pobrane, raz na początku chyba miałam elegancko opisane i zmieniające się

Moja siostra ma Alsace kolczyki i pierścionek. Kolczyki ok ale z pierścionka zdarła się ta siateczka i już nie nadaje się do noszenia, ja pewnie bym najpierw zakleiła to kropelką, zrobiłabym taką twardą warstewkę nie do zdarcia. Ogólnie i tak pierścionka nie polecam

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam pewnie juz była o tym mowa ale prosze o pomoc bede skladala zamowienie III z kat. nr 8 i mam oferte demo full speed i wode paris i z katalogu na 20zl wiec w sumie bedzie powyzej 50zl czy oferta demo wlicza sie do tej min.kwoty by nie placic kosztu malego zamowienia?Jezli ktos by mogl to prosze o odpowiedz.z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich w deszczowy poranek.
Demo się wlicza
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 11:13   #543
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ja na fakturach miałam korekte..że to była błędna informacja i że tak naprawdę sie nie wliczaja...no ale mniejsza o to
Po Avonie mozna sie juz wszystkiego spodziewac przeciez w panoramie było wyraznie napisane ze ten tusz pełnia rzęs wlicza sie do tej kwoty na kuferek i etui.Szkoda słow na nich.
Stary 2007-07-06, 11:15   #544
Basienka27
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4717830]Zawsze mam tylko pobrane, raz na początku chyba miałam elegancko opisane i zmieniające się

Moja siostra ma Alsace kolczyki i pierścionek. Kolczyki ok ale z pierścionka zdarła się ta siateczka i już nie nadaje się do noszenia, ja pewnie bym najpierw zakleiła to kropelką, zrobiłabym taką twardą warstewkę nie do zdarcia. Ogólnie i tak pierścionka nie polecam

Demo się wlicza [/QUOTE]
Dziękuję za szybką odpowiedz,super że sie wlicza a ten nowy full speed jest calkiem niezły moj tata sie na niego skusił bo obecnie uzywa tego zwykłego i ten nowy tez mu sie spodobał.
Stary 2007-07-06, 11:19   #545
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Po Avonie mozna sie juz wszystkiego spodziewac przeciez w panoramie było wyraznie napisane ze ten tusz pełnia rzęs wlicza sie do tej kwoty na kuferek i etui.Szkoda słow na nich.

na fakturze była taka informacja ,że zakres stron podany na formularzu zamówień jest nie prawidłowy -w związku z tym proszą o korzystanie z informacji podanych w panoramie -a tam wyraźnie jest podane ,że z kat.8 wlicza się wartość produktów ze str. 28-41 i 124
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 11:20   #546
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Ja chciałam dokładnie o to samo zapytac Wiem, ze produkty demo nie podlegają opustowi ale czy mogą budowac opust? Bo w k9 mi brakuje i chciałam sobie zamówic ze znam polecam wode Tomorrow... Czy kwota za tą wodę może budowac opust? Nie wiem , czy się jasno wyraziłam...
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 11:24   #547
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Ja chciałam dokładnie o to samo zapytac Wiem, ze produkty demo nie podlegają opustowi ale czy mogą budowac opust? Bo w k9 mi brakuje i chciałam sobie zamówic ze znam polecam wode Tomorrow... Czy kwota za tą wodę może budowac opust? Nie wiem , czy się jasno wyraziłam...
Mi wyżej odpisala reeva i tak wlicza sie.
Stary 2007-07-06, 11:29   #548
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Mi wyżej odpisala reeva i tak wlicza sie.
Bo wąłśnie nie byłąm do końca pewna Ale to super
Stary 2007-07-06, 11:46   #549
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tam też nic do gustu nie przypadło... Ale to i lepiej. Jedynie może wezme coś na gratisy dla klientek, bo zrobiłam teraz taka promocję:
Dla stałych klientów (składających zamówienie na co najmniej 35 zł w każdej kampanii) co 3 kampanie upominek od AVON GRATIS

A ja takie coś zrobiłam dla klientek:

Złóż u mnie zamówienie na określoną kwotę, a dostaniesz opust:
od 15zł - -5%
od 30zł - -10%
od 50zł - -15%
od 100zł - -20%

Pewnie to nie poskutkuje, ale zobaczę...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 11:51   #550
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
A ja takie coś zrobiłam dla klientek:

Złóż u mnie zamówienie na określoną kwotę, a dostaniesz opust:
od 15zł - -5%
od 30zł - -10%
od 50zł - -15%
od 100zł - -20%

Pewnie to nie poskutkuje, ale zobaczę...
A ja myślę, ze poskutkuje Zresztą zawsze można spróbowac Napisz potem jak Ci poszło Ale moim zdaniem to napewno zachęci klientki do kupowania POWODZENIA!
Stary 2007-07-06, 11:59   #551
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Malina666 Pokaż wiadomość
Hej a jaki jest ten cien i kredka w jednym Big Colour Eye Pencil teraz kosztuje 19,90 - chce sobie zamowic dobra jest czy taka sobie ???
Ja te nowe kredki bardzo chwalę. Są o wiele lepsze od poprzedniczek. Nie są takie tłuste i nie pozostają w załamaniach powieki, jak się nałoży rozsądną ilość. Miętowa wytrzymała u mnie 7 godzin bez włażenia w rowki, brązowa po paru godzinach się odkładała, ale tylko troszeczkę. Pewnie dlatego bardziej ją widać, bo ciemna. Ogólnie uważam, że te kredki im się udały.
Stary 2007-07-06, 12:14   #552
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
A ja myślę, ze poskutkuje Zresztą zawsze można spróbowac Napisz potem jak Ci poszło Ale moim zdaniem to napewno zachęci klientki do kupowania POWODZENIA!
dzięki na pewno napiszę

Stary 2007-07-06, 12:23   #553
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Witajcie Avonki

Czekam z utęsknieniem na paczuchę z 2 terminu 8.
Jest taka paskudna pogoda, więc nie wiem kiedy będą rozwozić paczki. Pewnie później niż zwykle. Zwykle to było 17.30 -18. Zobaczymy dzisiaj.

Testowałam maseczkę śródziemnomorską do twarzy. Ładnie pachnie, ale właśnie, jak już wcześniej pisałyście zastyga na klejąco. Jednak po zmyciu buzia jest gładka i wydaje mi się,że nawet trochę jaśniejsza - rozpromieniona. Zapach świeżo skoszonej trawy jak cała seria- mi się podoba.
Balsam na noc z oliwką nie bardzo mi podszedł - 100 razy lepszy jest krem śródziemnomorski - to takie moje skromne zdanie.
Woda New York - jest w niej coś co mnie drażni.
Kupiłam Paris, bardziej mi się podoba przynajmniej na kartce w katalogu - zobaczę jak w realu.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 12:46   #554
emi26
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4717830]Zawsze mam tylko pobrane, raz na początku chyba miałam elegancko opisane i zmieniające się

ja mam caly czas "pobrane do realizacji" a od 2 dni juz mam fakturke a co najlepsze to paczke z katalogu 07 mialam w czerwcu a na stronce jest caly czas "pobrane do realizacji"

ja mam caly komplet wiec tak nic mi nie poschodzilo ale pierscionka nosic nie moglam bo mi palec zaczol gnic bo nie przepuszczal powietrza,kolczyki i naszyjnik sa super tylko szkoda ze tak szybko zrobilo sie wszystko czarne nawet juz odswiezalam to co bylo na srebrno to zrobilo sie czarne i wzielam od taty sray srebrny i pomalowalam ale to dalo efekt tylko na jakis krotki czas a teraz wszystko lezy cale czarne i sie nadaje na smieci a szkoda bo bardzo mi sie podoba ta bizu

p.s. czekam na pana z paczka i sie doczekac nie moge mam nadzieje ze zawita dzis do mnie bo zawsze byl wczesniej a teraz to juz niewiem po tych wszystkich zmianach jak bedzie
najbardziej jestem ciekawa tuszu z CT tego z brokatem fioletowego heh

pozdrowionka
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 12:46   #555
Waniencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie Avonki

Czekam z utęsknieniem na paczuchę z 2 terminu 8.
Jest taka paskudna pogoda, więc nie wiem kiedy będą rozwozić paczki. Pewnie później niż zwykle. Zwykle to było 17.30 -18. Zobaczymy dzisiaj.

Testowałam maseczkę śródziemnomorską do twarzy. Ładnie pachnie, ale właśnie, jak już wcześniej pisałyście zastyga na klejąco. Jednak po zmyciu buzia jest gładka i wydaje mi się,że nawet trochę jaśniejsza - rozpromieniona. Zapach świeżo skoszonej trawy jak cała seria- mi się podoba.
Balsam na noc z oliwką nie bardzo mi podszedł - 100 razy lepszy jest krem śródziemnomorski - to takie moje skromne zdanie.
Woda New York - jest w niej coś co mnie drażni.
Kupiłam Paris, bardziej mi się podoba przynajmniej na kartce w katalogu - zobaczę jak w realu.
Potwierdzam - maseczka śródziemnomorska jest naprawdę super Cieszę się,że dostanę ją choby za friko w k09
Stary 2007-07-06, 13:09   #556
Malina666
Raczkowanie

Ja tez palnuje kupic kredke mint breeze zobaczymy fajnie wyglada taka lekko zielonawa. A co z ta woda toaletowa Blue woman-cos znikla a tez mi sie podobala !! ??
Malina666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 13:29   #557
BlackAngel
Adwokat diabła

Dziś dostałam paczkę, przyszło wszytsko. Spotkała mnie dziś z kurierem śmieszna sytuacja..
Otworzyłam mu drzwi, podpisalam się a on do mnie dlaczego uśmiechnięta jestem..
A ja mu na to że wyczekiwałam na paczkę i wreście przyszła :P

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 13:29   #558
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Jeszcze co mogłabym polecić z serii śródziemnomorskiej to:
Żel kąpielowy z oliwką. Jest bardzo wydajny, starcza na bardzo długo.Ma gęstą formułę, wystarczy tylko trochę wziąść na gąbkę i pieni się super. Bardzo ważne, że nie wysusza skóry.
Ale co ja Wam będę tu reklamować, pewnie wiecie,że jest super i ten zapach

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 13:38   #559
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Dziś dostałam paczkę, przyszło wszytsko. Spotkała mnie dziś z kurierem śmieszna sytuacja..
Otworzyłam mu drzwi, podpisalam się a on do mnie dlaczego uśmiechnięta jestem..
A ja mu na to że wyczekiwałam na paczkę i wreście przyszła :P
ooo, miły pan

Stary 2007-07-06, 13:53   #560
silesianna
Zakorzenienie

o rany, tydzień mnie nie było, a tu nowy wątek, nowy katalog, i milion nowych stron do czytania

nie dałam rady przejrzałam tylko ostatnie

ale podzielę się moimi wrażeniami w właśnei otrzymanego zamówienia z 08:

- poczwórne cienie washed khakis - genialne! leciutko opalizujące, świetnie się nakładają, wbrew pozorom kolorystycznym (zielony i szaro-fioletowy) doskonale się razem stapiają i świetnie wyglądają. to co mnie zaskoczyło, to obrazek z tyłu opakowamnia, który kolor nakładać w którym miejscu powieki (gdy się używa 4 naraz) - fajna sprawa dla mniej obeznanych w tej chwili mam je na oczach 5 godzin i ani śladu w zgięciu powieki. polecam

maseczka jogurtowa do włosów - świetna włosy miękkie, fajne, puszyste, delikatne i błyszczące. szkoda, że to opakowanie wystarczy mi na miesiąc (mam bardzo wysuszone farbowaniem włosy i jak nakładam na nie tego typu preparaty to je dosłownie "wypijają") ale za tę cenę warto - w 09 chyba kupię ze 2 opakowania na zapas.

z netto szampon papaja i kiwi - powiedziałam sobie że już w życiu nie kupię szamponów z naturalsów, ale zapach (do kompletu z maseczką ) mnie przekonał po użyciu włosy sianowate, ale zaraz potem nałożyłam maseczkę i efekty: patrz wyżej

również z netto odżywka do włosów w sprayu (granat i cośtam) chyba już 3 opakowania zużyłam, świetna

także z netto błyszczyk arabian glow - pink - fajny tylko dużo mam już tych błyszczyków

galaretka mango i passiflora - fajnie pachnie akurat dzisiaj zeżarłam do końca czereśniową, więc mam następbną

balsam do ust z beta karotenem - dobry, fajny, miły delikatny zapach, dobrze nawilża. poprzedenio kupiłam ten z aloesem i wywaliłam, nie mogłam znieść zapachu i smaku. ten - bez zarzutu.

tyle

co do wód urban flowers - wąchałam wszystkie w coku i dla mnie one po prostu śmierdzą.
miałam chrapkę na paris z drzewem sandałowym, w katalogu może i fajny, ale na żywo śmierdziały strasznie. także zaosczędzę parę złotych

jutro jadę na 9 dni na warsztaty muzyczne na końcu świata (Jaworki za Szczawnicą - cudne miejsce ) i jak wrócę to znowu będę miała tonę czytania
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 14:16   #561
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
ooo, miły pan
i to bardzo, jestem dalej w szoku..
zawsze takie smutasy do mnie przychodzą

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 15:34   #562
lemoorka
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4717830]

[/quote]

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
ja mam caly komplet wiec tak nic mi nie poschodzilo ale pierscionka nosic nie moglam bo mi palec zaczol gnic bo nie przepuszczal powietrza,kolczyki i naszyjnik sa super tylko szkoda ze tak szybko zrobilo sie wszystko czarne nawet juz odswiezalam to co bylo na srebrno to zrobilo sie czarne i wzielam od taty sray srebrny i pomalowalam ale to dalo efekt tylko na jakis krotki czas a teraz wszystko lezy cale czarne i sie nadaje na smieci a szkoda bo bardzo mi sie podoba ta bizu
Dziękuje CHyba jednka się nie skusze, wole dołożyc i kupić coś trwalszego

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja te nowe kredki bardzo chwalę. Są o wiele lepsze od poprzedniczek. Nie są takie tłuste i nie pozostają w załamaniach powieki, jak się nałoży rozsądną ilość. Miętowa wytrzymała u mnie 7 godzin bez włażenia w rowki, brązowa po paru godzinach się odkładała, ale tylko troszeczkę. Pewnie dlatego bardziej ją widać, bo ciemna. Ogólnie uważam, że te kredki im się udały.
prawdizwe KWC
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 15:57   #563
twist
Zadomowienie

Dziewczynki możecie podać mi wszystkie trzy terminy składania zamówień z katalogu 8????? I daty ich dostaw???
twist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 15:59   #564
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

W k9 mam chrapkę na paletkę cieni w kremie z CT... Ale znając życie to będą się brzudko zbierały w załamaniach powiek... Co sądzicie Kochane Avonki?
Stary 2007-07-06, 16:00   #565
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez twist Pokaż wiadomość
Dziewczynki możecie podać mi wszystkie trzy terminy składania zamówień z katalogu 8????? I daty ich dostaw???
To zależy jaki masz dzień wysylkowy. A, B, C, D, E... Sprawdź na fakturce lub na stronce Avonu
Stary 2007-07-06, 16:03   #566
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość

ja mam caly czas "pobrane do realizacji" a od 2 dni juz mam fakturke a co najlepsze to paczke z katalogu 07 mialam w czerwcu a na stronce jest caly czas "pobrane do realizacji"

p.s. czekam na pana z paczka i sie doczekac nie moge mam nadzieje ze zawita dzis do mnie bo zawsze byl wczesniej a teraz to juz niewiem po tych wszystkich zmianach jak bedzie
najbardziej jestem ciekawa tuszu z CT tego z brokatem fioletowego heh

pozdrowionka
też chciałam kupic sobie biżu Alsace ale po waszych opiniach chyba zrezugnuje... Jak dobrze, ze jesteście Kochane Avonki A wiecie co wam pwoiem? Wczoraj byłam u mojej liderki a ona nadal nie słyszała o nowym TPSie! Normalnie myślałam, że mnie wkręca a ona była zdziwiona, z4e jej nic nie pwoiedzieli w okręgu a ja już wiem A ja na to, ze mam swoje Avonkowe forum i wiem wszytsko
Stary 2007-07-06, 16:28   #567
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Hej dziewczynki gdzie się wsyztskie podziałyście??
Stary 2007-07-06, 16:36   #568
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
o rany, tydzień mnie nie było, a tu nowy wątek, nowy katalog, i milion nowych stron do czytania

nie dałam rady przejrzałam tylko ostatnie

ale podzielę się moimi wrażeniami w właśnei otrzymanego zamówienia z 08:

- poczwórne cienie washed khakis - genialne! leciutko opalizujące, świetnie się nakładają, wbrew pozorom kolorystycznym (zielony i szaro-fioletowy) doskonale się razem stapiają i świetnie wyglądają. to co mnie zaskoczyło, to obrazek z tyłu opakowamnia, który kolor nakładać w którym miejscu powieki (gdy się używa 4 naraz) - fajna sprawa dla mniej obeznanych w tej chwili mam je na oczach 5 godzin i ani śladu w zgięciu powieki. polecam

maseczka jogurtowa do włosów - świetna włosy miękkie, fajne, puszyste, delikatne i błyszczące. szkoda, że to opakowanie wystarczy mi na miesiąc (mam bardzo wysuszone farbowaniem włosy i jak nakładam na nie tego typu preparaty to je dosłownie "wypijają") ale za tę cenę warto - w 09 chyba kupię ze 2 opakowania na zapas.

z netto szampon papaja i kiwi - powiedziałam sobie że już w życiu nie kupię szamponów z naturalsów, ale zapach (do kompletu z maseczką ) mnie przekonał po użyciu włosy sianowate, ale zaraz potem nałożyłam maseczkę i efekty: patrz wyżej

również z netto odżywka do włosów w sprayu (granat i cośtam) chyba już 3 opakowania zużyłam, świetna

także z netto błyszczyk arabian glow - pink - fajny tylko dużo mam już tych błyszczyków

galaretka mango i passiflora - fajnie pachnie akurat dzisiaj zeżarłam do końca czereśniową, więc mam następbną

balsam do ust z beta karotenem - dobry, fajny, miły delikatny zapach, dobrze nawilża. poprzedenio kupiłam ten z aloesem i wywaliłam, nie mogłam znieść zapachu i smaku. ten - bez zarzutu.

tyle

co do wód urban flowers - wąchałam wszystkie w coku i dla mnie one po prostu śmierdzą.
miałam chrapkę na paris z drzewem sandałowym, w katalogu może i fajny, ale na żywo śmierdziały strasznie. także zaosczędzę parę złotych

jutro jadę na 9 dni na warsztaty muzyczne na końcu świata (Jaworki za Szczawnicą - cudne miejsce ) i jak wrócę to znowu będę miała tonę czytania
a na czym grasz kochana Avonko??

ja kupuję sobie kolczyki z tej serii z czarną siateczką, będą pasowały do mojej sukienki na wesele
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 16:37   #569
anetka_m
Zadomowienie

To ja może zarzucę nowy wątek Jak myślicie, czy w naszych katalogach pojawią się kiedykolwiek rzeczy podobne do tych, jakie mogą kupić np. Amerykanki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg prod_0300678_XL.jpg (40,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prod_0359251_XL.jpg (35,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prod_0363070_XL.jpg (27,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prod_0364908_XL.jpg (25,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prod_1023783_XL.jpg (32,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg prod_1041857_XL.jpg (29,1 KB, 17 załadowań)
Stary 2007-07-06, 16:39   #570
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
To ja może zarzucę nowy wątek Jak myślicie, czy w naszych katalogach pojawią się kiedykolwiek rzeczy podobne do tych, jakie mogą kupić np. Amerykanki?
śliczne te rzeczy, nie pogardziłabym tą suszarką do paznokci i tymi świeczkami lecz my Polki możemy o tym pomarzyć i liczyć że za jakieś 10 lat pojawi się to u nas
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości