Panny Młode 2015 cz. 22 :) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 10:03   #3871
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość

Zaraz się zbieram do fryzjera na farbowanko
Ex, dobrze, że mi przypomniałaś -też muszę do Biedrony zajść
A w czwartek albo we środę jedziemy nad Solinę
polecam się ale ja wiem dzięki joasi! <3
moja mam jedzie nad Solinę w tym roku
Stary 2014-07-07, 10:12   #3872
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drazetkaa Pokaż wiadomość
Dobra rada jest taka, żeby nie jeździć nad morze jak jest Opener, bo jest masakra z powrotem każdym środkiem transportu - nawet w pociągu nie ma jak iść do WC.
No meczu nie chcieli przełożyć ze względu na open'era, a koniecznie chcieliśmy jechać na mecz w ten weekend Generalnie nas zmylił fakt stania w korku do bramek w sobotę. Gdybyśmy się nie sugerowali to z 2 godziny bylibyśmy szybciej

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
a kontakt z chrzestnym dziecka masz? Bo czasmi chrzestni sie skladaja i kupuja wspolny prezent. Np takie notebooki sa juz po 600-700zl i na wspole byloby taniej? A do ilu chcesz ten prezent kupipc? Bo rower taki dosc dobry to ksozt ok 400 zl czy mniej nawet, w malych maistach taniej, a i na promocjach mozna taniej cos tam. A skoro jest "odrzucony" to mysle ze kazdy prezent by mu sprawil przyjemnosc. chociazby gra typu gameboy (taki przyklad:P, bo nei wiem czy to istnieje jeszcze:P)
Gdzie takie rowery? Takich to nawet nie widziałam, jak ja miałam komunię, a wiem, że chrzestny nie kupował mi nie wiadomo jak wybajerowanego roweru tylko najzwyklejszy, a był jednak trochę droższy. Ok, moja mama ma miejski jakiś za 250 zł, ale jest taki, że jak się wsiada, to się wydaje, że się rozsypie. Bałabym się coś takiego dziecku kupić, już chyba te rolki fajniejsze A jak kosztują trampoliny? Bo to super sprawa, no o ile się nie mieszka w bloku.
A może jakieś zajęcia wykupić - jakieś karate, muzyczne, taneczne, lekcje pływania coś takiego? Bo jak założysz konto to i tak nim władają rodzice i chyba mogą wypłacić kasę?

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
jestem nieco rozczarowana autoboto-dinozaurami

gdyby mi się tak ktoś "wepchnął na wesele" to bym powiedziała coś w stylu "wiesz co, ale my jeszcze nie myśleliśmy nawet o liście gości, nie wiemy ile osób będziemy zapraszać" - coś takiego.

ktoś pisał (panna Agnieszka?), że prosili świadka i jego żonę/dziewczynę o świadkowanie (), tzn u was też ten zwyczaj, że świadkami musi być para?
U mnie tak nie ma, nie przypominam sobie ani jednego takiego ślubu.
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:17   #3873
Mariuszowa
Wtajemniczenie

My w zeszłym roku z Zakopanego wyjechaliśmy o 7.30, a w domu byłam o 19, i tylko 2 przystanki, tylko 500 km.

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:23   #3874
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cady_89 Pokaż wiadomość
My za tydzień lecimy do Irlandii i akurat wypada nasza 5 rocznica tylko ja pierścionka jeszcze nie mam (ślub planujemy ale nie było jeszcze tego wielkiego momentu ) i zastanawiam się czy może ...
jak fajnie wiedzieć, ze nie tylko ja planuje ślub bez pierścionka

a życzę Ci abyście już wrócili z tej Irlandii jako zapiersćieniowani :P

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47191901]No meczu nie chcieli przełożyć ze względu na open'era, a koniecznie chcieliśmy jechać na mecz w ten weekend Generalnie nas zmylił fakt stania w korku do bramek w sobotę. Gdybyśmy się nie sugerowali to z 2 godziny bylibyśmy szybciej

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Gdzie takie rowery? Takich to nawet nie widziałam, jak ja miałam komunię, a wiem, że chrzestny nie kupował mi nie wiadomo jak wybajerowanego roweru tylko najzwyklejszy, a był jednak trochę droższy. Ok, moja mama ma miejski jakiś za 250 zł, ale jest taki, że jak się wsiada, to się wydaje, że się rozsypie. Bałabym się coś takiego dziecku kupić, już chyba te rolki fajniejsze A jak kosztują trampoliny? Bo to super sprawa, no o ile się nie mieszka w bloku.
A może jakieś zajęcia wykupić - jakieś karate, muzyczne, taneczne, lekcje pływania coś takiego? Bo jak założysz konto to i tak nim władają rodzice i chyba mogą wypłacić kasę?

U mnie tak nie ma, nie przypominam sobie ani jednego takiego ślubu.[/QUOTE]

myśmy do naszego ośrodka w Bieszczadach kupowali taką wieksza trampoline i kosztowała ok 360 zł. Ogólnie zależy od wielkości ale taka jest fajna bo spokojnie może sie tam bawić nawet 8 dzieci bez obaw, ze na siebie powpadają...

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:24   #3875
lexis1306
Raczkowanie

Jak ja Wam, dziewczyny zazdroszczę wakacji, wyjazdów, urlopów!
Ja w tym roku juz na urlop specjalnie nie mam szans, raz, że byłam juz dwa tygodnie w weekend majowy, dwa, ze muszę trzymać urlop w zapasie na przyszły rok, bo potrzebuje tygodnia przed ślubem i dwóch tygodni po weselu. Dlatego w te wakacje mam przechlapane. A gdyby stał się cud to może wyrwę tydzień na przełomie września i października.

Ech, w pracy robi się piekiełko, powietrze stoi martwe, a wiatrak nic nie pomaga.
lexis1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:26   #3876
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Było by super, ale maja draft, wg którego sprawdzają teoretyczna i praktyczna wiedzę i te konkretne punkty musze wiedziec, nic nie odpuszcza. A na mid review tak wiercili dziurę w brzuchu, ze masakra. Nic nie odpuscili, cisnęli na maksa. A ze to final to mam nadzieje, ze zalezy im tak jak i mi, zeby juz było po, wiec troche odpuszcza. No nic, szybko jeszcze powtórzę i ide spac . A z M to juz obgadalam. Ja mowie, ze nie chce tam pracowac i przed egzaminem chce odejść bez względu na to czy bede miała inna prace czy nie. A on mi na to, ze ok, moge byc jego utrzymanka. I tyle poważnej rozmowy :P. I jakos tak ciezko mi sie zabrać za szukanie pracy.... znowu :P.

Lubie tecze . W ogole tutaj sie burze zdarzają, a w Edynburgu ani jednej przez 5,5 roku nie widziałam . Ale komarow jak i w edi nie ma

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trzymam kciuki, żeby jednak się udało. Zresztą, wtedy dosyć szybko udało Ci się znaleźć inną pracę, więc teraz także, więc głowa do góry!

Dzień dobry.
misiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:27   #3877
Cady_89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
jak fajnie wiedzieć, ze nie tylko ja planuje ślub bez pierścionka

a życzę Ci abyście już wrócili z tej Irlandii jako zapiersćieniowani :P
Dzięki, oby oby Też fajnie, że ja nie jedyna a Ty spodziewasz się konkretnych działań w niedalekiej przyszłości?
Cady_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:39   #3878
Anabele23
Zakorzenienie

Hejka
melduję się po weekendzie
Widziałam się wczoraj z tż i okazało się, że jednak idziemy na to wesele w sierpniu
a on urlop we wrześniu dopiero dostanie
Same dobre wiadomości
Anabele23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:50   #3879
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Bry

Dzisiaj chrześnica ma 7 urodziny i zaraz po pracy lecę organizować jej piłkarskie urodziny Wczoraj pół dnia straciłam na jeżdżeniu i szukaniu serwetek, talerzyków i kubków z motywem piłki i rzuciłam się na robienie piniaty..... w kształcie piłki rzecz jasna

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:51   #3880
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, oby oby Też fajnie, że ja nie jedyna a Ty spodziewasz się konkretnych działań w niedalekiej przyszłości?
szczerze to przestałam sie już spodziewac ;p wiem, ze pierścionek ma, bo jak poinformowaliśmy jego rodzinę, ze planujemy slub ( a akurat szykowałam sie tam na wesele) to mi juz 2 osoby raczyły powiedzieć, ze M. ma pierscionek już,a to było 26.04.2014

włąsciwie odkąd zaczęliśmy planować to odpusciłam wyczekiwanie i liczę, ze teraz to juz przygotuje coś specjalnego (swego czasu jego koleżanka powiedziała mi, że jak tak długo czekam to na pewno nie na darmo i M. mi sie oswiadczy tak, ze wszystkim szczeny opadną (akurat byliśmy na drugim weselu ze strony jego znajomych i kolejni sie zaręczyli a krócej ze soba byli niż my (i ci slubujacy i zareczeni), więc trochę byłam smutna)

ale M. i tak się smieje, że podtrzyma tradycję, bo moja Mama dostała pierscionek w windzie jak jechała z Tata do ślubu cywilnego :P

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Bry

Dzisiaj chrześnica ma 7 urodziny i zaraz po pracy lecę organizować jej piłkarskie urodziny Wczoraj pół dnia straciłam na jeżdżeniu i szukaniu serwetek, talerzyków i kubków z motywem piłki i rzuciłam się na robienie piniaty..... w kształcie piłki rzecz jasna
taka piłkarka z niej?? oczywiscie piłka nożna? ;p - a ona taka chłopaciara czy po prostu lubi piłkę?

Edytowane przez Kimitri
Czas edycji: 2014-07-07 o 10:54
Stary 2014-07-07, 10:59   #3881
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:

taka piłkarka z niej?? oczywiscie piłka nożna? ;p - a ona taka chłopaciara czy po prostu lubi piłkę?

Tka chłopczyca ;D Chodzi do Akademii i póki co się jej podoba Teraz z jej grupy czwórka dzieci awansowała do starszej grupy i czuła się taaaaaka dumna Z początku wszyscy chłopcy dziwnie się na nią patrzyli, ale teraz wiedzą, ze jest dobra i można z nią grać

A ciocia miała za zadanie kupić strój bramkarski

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:02   #3882
Cady_89
Raczkowanie

Cytat:
szczerze to przestałam sie już spodziewac ;p wiem, ze pierścionek ma, bo jak poinformowaliśmy jego rodzinę, ze planujemy slub ( a akurat szykowałam sie tam na wesele) to mi juz 2 osoby raczyły powiedzieć, ze M. ma pierscionek już,a to było 26.04.2014

włąsciwie odkąd zaczęliśmy planować to odpusciłam wyczekiwanie i liczę, ze teraz to juz przygotuje coś specjalnego (swego czasu jego koleżanka powiedziała mi, że jak tak długo czekam to na pewno nie na darmo i M. mi sie oswiadczy tak, ze wszystkim szczeny opadną (akurat byliśmy na drugim weselu ze strony jego znajomych i kolejni sie zaręczyli a krócej ze soba byli niż my (i ci slubujacy i zareczeni), więc trochę byłam smutna)
Dokładnie znam to - mimo wszystko takie delikatne ukłucie jest.. Ale wiesz przynajmniej pierścionek jest - mój mi mówi tak sprzeczne rzeczy i tak mota, że już sama nie wiem czy cokolwiek ma czy nawet nie zaczął oglądać a co do sposobu to ciekawa jestem co wykombinuje bo od daaawna jak jest temat o tym to mówi, że jak już się doczekam to będzie wielkie wow pytanie czy w praktyce faktycznie sprosta tym oczekiwaniom, które sam zbudował Ale też odkąd planujemy ślub to ja troszkę odpuściłam i bez stresu czekam, kiedy to mój mężczyzna się ogarnie z tematem

Cytat:
ale M. i tak się smieje, że podtrzyma tradycję, bo moja Mama dostała pierscionek w windzie jak jechała z Tata do ślubu cywilnego :P
Romantycznie
Stary 2014-07-07, 11:10   #3883
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Tka chłopczyca ;D Chodzi do Akademii i póki co się jej podoba Teraz z jej grupy czwórka dzieci awansowała do starszej grupy i czuła się taaaaaka dumna Z początku wszyscy chłopcy dziwnie się na nią patrzyli, ale teraz wiedzą, ze jest dobra i można z nią grać

A ciocia miała za zadanie kupić strój bramkarski
to tylko jej życzyć samych sukcesów i braku kontuzji

Cytat:
Dokładnie znam to - mimo wszystko takie delikatne ukłucie jest.. Ale wiesz przynajmniej pierścionek jest - mój mi mówi tak sprzeczne rzeczy i tak mota, że już sama nie wiem czy cokolwiek ma czy nawet nie zaczął oglądać a co do sposobu to ciekawa jestem co wykombinuje bo od daaawna jak jest temat o tym to mówi, że jak już się doczekam to będzie wielkie wow pytanie czy w praktyce faktycznie sprosta tym oczekiwaniom, które sam zbudował Ale też odkąd planujemy ślub to ja troszkę odpuściłam i bez stresu czekam, kiedy to mój mężczyzna się ogarnie z tematem

Romantycznie
ja mojemu powiedziałam, ze teraz jak już tak długo czekam to byle jak nie może być i żeby lepiej trafił z pierścionkiem bo będzie poprawka ;p hehe śmiałam się trochę, ale ja biżuterii nie noszę, żadnych pierścionków mu nie pokazywałam, więc boję sie aby nie kupił mi jakiegoś zupełnie nie w moim stylu bo mi przykro będzie... ale wiem, ze potrafi zaskoczyć bo juz nie raz mi niespodziankę zrobił, więc mam nadzieję, ze wymysli coś fajnego i będe mogła mówić, że było na co czekać tyle czasu

boję sie o jego wybór bo jak odebrałam wczoraj paczkę zamówuiona przez niego z kompletem bielizny to się zaczęłam zastanaiwać, czy on to na pewno dla mnie kupił - rozmiar sie zgadzał ale fason i kolor to jak dla mnie dziwne - choć On twierdzi, że to abym się w końcu przestała przynajmniej dla niego być szarą myszką i pozbyła się kompleksów ;p - więc nie wiem jak to interpretować.. na plus czy na minus

a moi rodzice... hmm romantycznie? nigdy tak o tym nie pomyslałam, ale faktycznie bo równie dobrze Tata mógł juz pierścionek odpuścic a jednak

Stary 2014-07-07, 11:13   #3884
Anabele23
Zakorzenienie

Znam dziewczynę, która pierścionek zaręczynowy dostała po ślubie
a co do kolorów bielizny to wcześniej ja też tylko biel beż i czarny a teraz łoooo matko tyle kolorów, że oczopląsu można dostać
Stary 2014-07-07, 11:15   #3885
kreciorek85
Zakorzenienie

Coś się w temat wbić nie mogę Brak natchnienia chyba

Wczoraj zrobiłam diel () z narzeczonym mojej kuzynki dostał chłopak bojowe zadanie do wykonania Z racji, że ma zespół muzyczny (który grywa też na weselach) i obraca się w tym "światku" i wie co dobre a co mniej, to dostał misję nagaić mi jakiś młody kreatywny zespół, który zagra wszystko i dla wszystkich z ładnym wokalem Także z niecierpliwością czekam na odzew
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:16   #3886
Cady_89
Raczkowanie

Cytat:
ja mojemu powiedziałam, ze teraz jak już tak długo czekam to byle jak nie może być i żeby lepiej trafił z pierścionkiem bo będzie poprawka ;p hehe śmiałam się trochę, ale ja biżuterii nie noszę, żadnych pierścionków mu nie pokazywałam, więc boję sie aby nie kupił mi jakiegoś zupełnie nie w moim stylu bo mi przykro będzie... ale wiem, ze potrafi zaskoczyć bo juz nie raz mi niespodziankę zrobił, więc mam nadzieję, ze wymysli coś fajnego i będe mogła mówić, że było na co czekać tyle czasu
No to na pewno będzie super ja nie byłabym sobą, gdybym dała TŻ wolą rękę przy wyborze więc kiedyś już wysłałam mu kilka propozycji i wskazówek jaki mógłby być - może mało to romantyczne ale inaczej spać bym nie mogła

Anabele23 mam nadzieję, że aż takiego poślizgu u nas nie będzie
Stary 2014-07-07, 11:17   #3887
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
a co do kolorów bielizny to wcześniej ja też tylko biel beż i czarny a teraz łoooo matko tyle kolorów, że oczopląsu można dostać
Moja mama Dostała dokładnie w pierwszą rocznicę
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15

Stary 2014-07-07, 11:27   #3888
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
ja do tej pory tylko taką codzienną miałam i jedną koszulkę w panterkę, która dostałam na 18nastkę ale chyba nigdy jej na sobie nie miałam, a teraz dostałam od niego mocno prześwitująco-wycięte różowe coś i aż się speszyłam ;p

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
No to na pewno będzie super ja nie byłabym sobą, gdybym dała TŻ wolą rękę przy wyborze więc kiedyś już wysłałam mu kilka propozycji i wskazówek jaki mógłby być - może mało to romantyczne ale inaczej spać bym nie mogła

Anabele23 mam nadzieję, że aż takiego poślizgu u nas nie będzie
mnie korciło, ale jak go spytałam czy podpowiedzieć to powiedział, ze nie chce a ja w końcu stwierdziłam, ze mu zaufam - ogólnie kiedyś nic nie mogło sie odbyć bez mojej wiedzy a teraz ost jechaliśmy an wypad i całkowicie on go zaplanował itp - szok przeżył, ze potrafiłam nie chcieć nic wiedzieć ;p wszystko się udało i od jakiegos czasu wiem, ze coraz więcej rzeczy M. dobrze załatwia sam i mogę mu zaufać (strasnzie się cieszę z tego, ze potrafiłam tak zaufać komuś aby nie kotrolowac ciągle tego co i jak i gdzie wymyślił dla nas ;p)

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Moja mama Dostała dokładnie w pierwszą rocznicę
jeszcze lepiej - ale też fajnie ciekawe co by było jakby powiedziała "nie"

Stary 2014-07-07, 11:29   #3889
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Dziewczyny, mam pytanie. Moja przyjaciółka jest "książkofilem" - takim do granic możliwości. I wiem, że przeczytała sagę Millenium, była zachwycona, ale czytała ją drukowaną, na kartkach po kilka arkuszy na stronę. Teraz ma urodziny i się zastanawiam-czy kupić jej właśnie sagę, komplet (bo oprócz czytania, ona uwielbia je mieć na półce), czy może bransoletka Ani Kruk?

Czy jakbyście coś przeczytały, ale miały kręćka na punkcie książek, to ucieszyłaby Was cała trylogia? Czy skoro już czytałyście to be?
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:31   #3890
Anabele23
Zakorzenienie

Uwielbiam kolorowe ciuszki, są takie optymistyczne jeszcze jak jest szaro na zewnątrz to poprawiają mega mi humor
widziałam gazetkę z biedry... chyba muszę się wybrać albo tżta wysłać
Stary 2014-07-07, 11:31   #3891
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze lepiej - ale też fajnie ciekawe co by było jakby powiedziała "nie"
Hehe, no ciekawe jaką minę by mąż zrobił
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15

Stary 2014-07-07, 11:32   #3892
Anabele23
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47193172]Dziewczyny, mam pytanie. Moja przyjaciółka jest "książkofilem" - takim do granic możliwości. I wiem, że przeczytała sagę Millenium, była zachwycona, ale czytała ją drukowaną, na kartkach po kilka arkuszy na stronę. Teraz ma urodziny i się zastanawiam-czy kupić jej właśnie sagę, komplet (bo oprócz czytania, ona uwielbia je mieć na półce), czy może bransoletka Ani Kruk?

Czy jakbyście coś przeczytały, ale miały kręćka na punkcie książek, to ucieszyłaby Was cała trylogia? Czy skoro już czytałyście to be?[/QUOTE]
ja bym się ucieszyła czasem lubię wracać do książek - jeżeli bardzo je lubię
Stary 2014-07-07, 11:33   #3893
kreciorek85
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47193172]Dziewczyny, mam pytanie. Moja przyjaciółka jest "książkofilem" - takim do granic możliwości. I wiem, że przeczytała sagę Millenium, była zachwycona, ale czytała ją drukowaną, na kartkach po kilka arkuszy na stronę. Teraz ma urodziny i się zastanawiam-czy kupić jej właśnie sagę, komplet (bo oprócz czytania, ona uwielbia je mieć na półce), czy może bransoletka Ani Kruk?

Czy jakbyście coś przeczytały, ale miały kręćka na punkcie książek, to ucieszyłaby Was cała trylogia? Czy skoro już czytałyście to be?[/QUOTE]

gdybym miała kręćka, to by mnie mega ucieszyło jakbym dostała trylogię I to jeszcze w prezencie od przyjaciółki
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15

Stary 2014-07-07, 11:33   #3894
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
polecam się ale ja wiem dzięki joasi! <3
moja mam jedzie nad Solinę w tym roku
ja byłam rok temu suuuper było

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:37   #3895
Kimitri
Zakorzenienie

ja bym się ucieszyła też mam kręćka na punkcie jednej serii i mimo że czytałam kiedys niektore tomy to jak sie pojawia okazja uzupełniam serię o brakujące tomy - więc jak dla mnie pomysł z kupnem trylogii trafiony

Stary 2014-07-07, 11:40   #3896
Liliana_1
Przyczajenie

Witajcie ja to od wielkiego dzwonu się odzywam ale podczytuje

Rozglądacie się już za sukniami? Orientujecie się kiedy zaczynają się wyprzedaże?

Moja koleżanka była już w kilku salonach i nie jest zadowolona mówi że są tylko suknie w rozm 38/40 ona ma 36 i jak zaczęły ją te kobity klipsami ściskać to suknie fason traciły, trudno się zdecydować, ogólnie jest rozczarowana, mówi że ciężkie, pobrudzone - inaczej to sobie wyobrażała . . . ja planuję pod koniec wakacji zacząc się rozglądać
Liliana_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:42   #3897
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liliana_1 Pokaż wiadomość
Witajcie ja to od wielkiego dzwonu się odzywam ale podczytuje

Rozglądacie się już za sukniami? Orientujecie się kiedy zaczynają się wyprzedaże?

Moja koleżanka była już w kilku salonach i nie jest zadowolona mówi że są tylko suknie w rozm 38/40 ona ma 36 i jak zaczęły ją te kobity klipsami ściskać to suknie fason traciły, trudno się zdecydować, ogólnie jest rozczarowana, mówi że ciężkie, pobrudzone - inaczej to sobie wyobrażała . . . ja planuję pod koniec wakacji zacząc się rozglądać
mi w jednym salonie pani powiedziała że od lipca mają być

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:42   #3898
Cady_89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
gdybym miała kręćka, to by mnie mega ucieszyło jakbym dostała trylogię I to jeszcze w prezencie od przyjaciółki
Zgadzam się - ja bardzo lubię wracać do ulubionych książek i mieć je u siebie pod ręką

Liliana_1 ja dopiero ruszam na salony listopad/grudzień ale zachłannie podczytuję Wasze relacje Swoją drogą zawsze mi się wydawało, że w salonach głównie są rozmiary 36/38 i bardzo się cieszyłam, że udało mi się schudnąć to akurat będą na mnie ładnie leżeć
Stary 2014-07-07, 11:45   #3899
joasia-a
Zakorzenienie

nawet was nie nadrabiam

bo jestem godzine po usunieciu 8mki. odwolalam fryzjera. mimo znieczulenia poplakalam sie, tyle sily uzywal. jezu, przecinal tego zeba, on dalej nie szedl, pozniej jak juz wkoncu udalo sieto wlecial mi kawalek zeba dnd gardla. zamkniete mialam oczy bo nie moglam na to patrzec a czuje ze mega mam zjechane dziaslo. znieczulenie puszcza powoli a mi juz chce sie wyc z bolu.
mam 4h minimum obkladac sie lodem, dostalam antybiotyk, za tydz zdjecie szwow.
ze tez ten zab musial tak sie zablokowac :-|
i 300 zl zab, 70 antybiotyk, przeciwbolowe i plyn do plukania uh. interes zycia :-C

tez kupilam blender, babcia dala mi kase, kupilam tez buty kauczukowe za 15 zl, dwie miseczki ceramiczne za 2,49 i jeszcze 2 puszki- dzisiaj po 3,99 heh
Stary 2014-07-07, 11:47   #3900
Liliana_1
Przyczajenie

ja mam 34 więc może być ciekawie jak założę suknie 38 będzie ciężko bo chciałabym mieć księżniczkę tylko nie mocno szeroką, ale też nie chce mieć gorsetu bo mój mały biust i szczupłe (czytaj chude ramiona nie będą ładnie wyglądały, a większość tego typu sukien jest tylko z gorsetem i właściwie w takiej formie najładniej się prezentuje dlatego też zastanawiam się nad uszyciem sukni u krawcowej
Liliana_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości