|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
Cytat:
ale ja wiem dzięki joasi! <3 ![]() moja mam jedzie nad Solinę w tym roku
|
|
|
|
|
#3872 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Generalnie nas zmylił fakt stania w korku do bramek w sobotę. Gdybyśmy się nie sugerowali to z 2 godziny bylibyśmy szybciej ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
A jak kosztują trampoliny? Bo to super sprawa, no o ile się nie mieszka w bloku. A może jakieś zajęcia wykupić - jakieś karate, muzyczne, taneczne, lekcje pływania coś takiego? Bo jak założysz konto to i tak nim władają rodzice i chyba mogą wypłacić kasę? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
My w zeszłym roku z Zakopanego wyjechaliśmy o 7.30, a w domu byłam o 19, i tylko 2 przystanki, tylko 500 km.
|
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a życzę Ci abyście już wrócili z tej Irlandii jako zapiersćieniowani :P [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47191901]No meczu nie chcieli przełożyć ze względu na open'era, a koniecznie chcieliśmy jechać na mecz w ten weekend Generalnie nas zmylił fakt stania w korku do bramek w sobotę. Gdybyśmy się nie sugerowali to z 2 godziny bylibyśmy szybciej ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Gdzie takie rowery? Takich to nawet nie widziałam, jak ja miałam komunię, a wiem, że chrzestny nie kupował mi nie wiadomo jak wybajerowanego roweru tylko najzwyklejszy, a był jednak trochę droższy. Ok, moja mama ma miejski jakiś za 250 zł, ale jest taki, że jak się wsiada, to się wydaje, że się rozsypie. Bałabym się coś takiego dziecku kupić, już chyba te rolki fajniejsze A jak kosztują trampoliny? Bo to super sprawa, no o ile się nie mieszka w bloku. A może jakieś zajęcia wykupić - jakieś karate, muzyczne, taneczne, lekcje pływania coś takiego? Bo jak założysz konto to i tak nim władają rodzice i chyba mogą wypłacić kasę? U mnie tak nie ma, nie przypominam sobie ani jednego takiego ślubu.[/QUOTE] myśmy do naszego ośrodka w Bieszczadach kupowali taką wieksza trampoline i kosztowała ok 360 zł. Ogólnie zależy od wielkości ale taka jest fajna bo spokojnie może sie tam bawić nawet 8 dzieci bez obaw, ze na siebie powpadają... |
|
|
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
Jak ja Wam, dziewczyny zazdroszczę wakacji, wyjazdów, urlopów!
Ja w tym roku juz na urlop specjalnie nie mam szans, raz, że byłam juz dwa tygodnie w weekend majowy, dwa, ze muszę trzymać urlop w zapasie na przyszły rok, bo potrzebuje tygodnia przed ślubem i dwóch tygodni po weselu. Dlatego w te wakacje mam przechlapane. A gdyby stał się cud to może wyrwę tydzień na przełomie września i października. Ech, w pracy robi się piekiełko, powietrze stoi martwe, a wiatrak nic nie pomaga. |
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą, wtedy dosyć szybko udało Ci się znaleźć inną pracę, więc teraz także, więc głowa do góry! Dzień dobry.
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() melduję się po weekendzie ![]() Widziałam się wczoraj z tż i okazało się, że jednak idziemy na to wesele w sierpniu a on urlop we wrześniu dopiero dostanie ![]() Same dobre wiadomości |
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dzisiaj chrześnica ma 7 urodziny i zaraz po pracy lecę organizować jej piłkarskie urodziny Wczoraj pół dnia straciłam na jeżdżeniu i szukaniu serwetek, talerzyków i kubków z motywem piłki i rzuciłam się na robienie piniaty..... w kształcie piłki rzecz jasna
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włąsciwie odkąd zaczęliśmy planować to odpusciłam wyczekiwanie i liczę, ze teraz to juz przygotuje coś specjalnego (swego czasu jego koleżanka powiedziała mi, że jak tak długo czekam to na pewno nie na darmo i M. mi sie oswiadczy tak, ze wszystkim szczeny opadną (akurat byliśmy na drugim weselu ze strony jego znajomych i kolejni sie zaręczyli a krócej ze soba byli niż my (i ci slubujacy i zareczeni), więc trochę byłam smutna)ale M. i tak się smieje, że podtrzyma tradycję, bo moja Mama dostała pierscionek w windzie jak jechała z Tata do ślubu cywilnego :P ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- taka piłkarka z niej?? oczywiscie piłka nożna? ;p - a ona taka chłopaciara czy po prostu lubi piłkę? Edytowane przez Kimitri Czas edycji: 2014-07-07 o 10:54 |
|
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tka chłopczyca ;D Chodzi do Akademii i póki co się jej podoba Teraz z jej grupy czwórka dzieci awansowała do starszej grupy i czuła się taaaaaka dumna Z początku wszyscy chłopcy dziwnie się na nią patrzyli, ale teraz wiedzą, ze jest dobra i można z nią grać ![]() A ciocia miała za zadanie kupić strój bramkarski |
|
|
|
|
#3882 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do sposobu to ciekawa jestem co wykombinuje bo od daaawna jak jest temat o tym to mówi, że jak już się doczekam to będzie wielkie wow pytanie czy w praktyce faktycznie sprosta tym oczekiwaniom, które sam zbudował ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() boję sie o jego wybór bo jak odebrałam wczoraj paczkę zamówuiona przez niego z kompletem bielizny to się zaczęłam zastanaiwać, czy on to na pewno dla mnie kupił - rozmiar sie zgadzał ale fason i kolor to jak dla mnie dziwne - choć On twierdzi, że to abym się w końcu przestała przynajmniej dla niego być szarą myszką i pozbyła się kompleksów ;p - więc nie wiem jak to interpretować.. na plus czy na minus a moi rodzice... hmm romantycznie? nigdy tak o tym nie pomyslałam, ale faktycznie bo równie dobrze Tata mógł juz pierścionek odpuścic a jednak
|
||
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Znam dziewczynę, która pierścionek zaręczynowy dostała po ślubie
a co do kolorów bielizny to wcześniej ja też tylko biel beż i czarny a teraz łoooo matko tyle kolorów, że oczopląsu można dostać |
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się w temat wbić nie mogę
Brak natchnienia chybaWczoraj zrobiłam diel ( ) z narzeczonym mojej kuzynki dostał chłopak bojowe zadanie do wykonania Także z niecierpliwością czekam na odzew
|
#3886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie byłabym sobą, gdybym dała TŻ wolą rękę przy wyborze więc kiedyś już wysłałam mu kilka propozycji i wskazówek jaki mógłby być - może mało to romantyczne ale inaczej spać bym nie mogła ![]() Anabele23 mam nadzieję, że aż takiego poślizgu u nas nie będzie
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostała dokładnie w pierwszą rocznicę
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i aż się speszyłam ;p---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
(strasnzie się cieszę z tego, ze potrafiłam tak zaufać komuś aby nie kotrolowac ciągle tego co i jak i gdzie wymyślił dla nas ;p)jeszcze lepiej - ale też fajnie ![]() ciekawe co by było jakby powiedziała "nie"
|
||
|
|
|
#3889 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam pytanie. Moja przyjaciółka jest "książkofilem" - takim do granic możliwości. I wiem, że przeczytała sagę Millenium, była zachwycona, ale czytała ją drukowaną, na kartkach po kilka arkuszy na stronę. Teraz ma urodziny i się zastanawiam-czy kupić jej właśnie sagę, komplet (bo oprócz czytania, ona uwielbia je mieć na półce), czy może bransoletka Ani Kruk?
Czy jakbyście coś przeczytały, ale miały kręćka na punkcie książek, to ucieszyłaby Was cała trylogia? Czy skoro już czytałyście to be? |
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam kolorowe ciuszki, są takie optymistyczne
jeszcze jak jest szaro na zewnątrz to poprawiają mega mi humor![]() widziałam gazetkę z biedry... chyba muszę się wybrać albo tżta wysłać
|
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47193172]Dziewczyny, mam pytanie. Moja przyjaciółka jest "książkofilem" - takim do granic możliwości. I wiem, że przeczytała sagę Millenium, była zachwycona, ale czytała ją drukowaną, na kartkach po kilka arkuszy na stronę. Teraz ma urodziny i się zastanawiam-czy kupić jej właśnie sagę, komplet (bo oprócz czytania, ona uwielbia je mieć na półce), czy może bransoletka Ani Kruk?
Czy jakbyście coś przeczytały, ale miały kręćka na punkcie książek, to ucieszyłaby Was cała trylogia? Czy skoro już czytałyście to be?[/QUOTE] ja bym się ucieszyła czasem lubię wracać do książek - jeżeli bardzo je lubię |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;47193172]Dziewczyny, mam pytanie. Moja przyjaciółka jest "książkofilem" - takim do granic możliwości. I wiem, że przeczytała sagę Millenium, była zachwycona, ale czytała ją drukowaną, na kartkach po kilka arkuszy na stronę. Teraz ma urodziny i się zastanawiam-czy kupić jej właśnie sagę, komplet (bo oprócz czytania, ona uwielbia je mieć na półce), czy może bransoletka Ani Kruk?
Czy jakbyście coś przeczytały, ale miały kręćka na punkcie książek, to ucieszyłaby Was cała trylogia? Czy skoro już czytałyście to be?[/QUOTE] gdybym miała kręćka, to by mnie mega ucieszyło jakbym dostała trylogię I to jeszcze w prezencie od przyjaciółki
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jakbyście coś przeczytały, ale miały kręćka na punkcie książek, to ucieszyłaby Was cała trylogia? Czy skoro już czytałyście to be?[/QUOTE] ja bym się ucieszyła też mam kręćka na punkcie jednej serii i mimo że czytałam kiedys niektore tomy to jak sie pojawia okazja uzupełniam serię o brakujące tomy - więc jak dla mnie pomysł z kupnem trylogii trafiony
|
|
|
|
#3896 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
ja to od wielkiego dzwonu się odzywam ale podczytuje ![]() Rozglądacie się już za sukniami? Orientujecie się kiedy zaczynają się wyprzedaże? Moja koleżanka była już w kilku salonach i nie jest zadowolona mówi że są tylko suknie w rozm 38/40 ona ma 36 i jak zaczęły ją te kobity klipsami ściskać to suknie fason traciły, trudno się zdecydować, ogólnie jest rozczarowana, mówi że ciężkie, pobrudzone - inaczej to sobie wyobrażała . . . ja planuję pod koniec wakacji zacząc się rozglądać
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Liliana_1 ja dopiero ruszam na salony listopad/grudzień ale zachłannie podczytuję Wasze relacje Swoją drogą zawsze mi się wydawało, że w salonach głównie są rozmiary 36/38 i bardzo się cieszyłam, że udało mi się schudnąć to akurat będą na mnie ładnie leżeć |
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
nawet was nie nadrabiam
bo jestem godzine po usunieciu 8mki. odwolalam fryzjera. mimo znieczulenia poplakalam sie, tyle sily uzywal. jezu, przecinal tego zeba, on dalej nie szedl, pozniej jak juz wkoncu udalo sieto wlecial mi kawalek zeba dnd gardla. zamkniete mialam oczy bo nie moglam na to patrzec a czuje ze mega mam zjechane dziaslo. znieczulenie puszcza powoli a mi juz chce sie wyc z bolu. mam 4h minimum obkladac sie lodem, dostalam antybiotyk, za tydz zdjecie szwow. ze tez ten zab musial tak sie zablokowac :-| i 300 zl zab, 70 antybiotyk, przeciwbolowe i plyn do plukania uh. interes zycia :-C tez kupilam blender, babcia dala mi kase, kupilam tez buty kauczukowe za 15 zl, dwie miseczki ceramiczne za 2,49 i jeszcze 2 puszki- dzisiaj po 3,99 heh |
|
|
|
#3900 |
|
Przyczajenie
|
ja mam 34 więc może być ciekawie jak założę suknie 38
będzie ciężko bo chciałabym mieć księżniczkę tylko nie mocno szeroką, ale też nie chce mieć gorsetu bo mój mały biust i szczupłe (czytaj chude ramiona nie będą ładnie wyglądały, a większość tego typu sukien jest tylko z gorsetem i właściwie w takiej formie najładniej się prezentuje dlatego też zastanawiam się nad uszyciem sukni u krawcowej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

ale ja wiem dzięki joasi! <3

) i zastanawiam się czy może ... 
. A z M to juz obgadalam. Ja mowie, ze nie chce tam pracowac i przed egzaminem chce odejść bez względu na to czy bede miała inna prace czy nie. A on mi na to, ze ok, moge byc jego utrzymanka. I tyle poważnej rozmowy :P. I jakos tak ciezko mi sie zabrać za szukanie pracy.... znowu :P.

a co do sposobu to ciekawa jestem co wykombinuje bo od daaawna jak jest temat o tym to mówi, że jak już się doczekam to będzie wielkie wow