Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-06, 23:08   #3991
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Broń Boże tzn spotkanko to bardzo chętnie, ale moja noga w tamtych rejonach lepiej żeby nie musiała bywać tak pytam z ciekawości, bo przeca moja kochana niedoszła teściowawiedzmagłupiastar akur.a stamtąd pochodzi Znaczy nie wiem czy ona w końcu z Płocka, okolic,czy samego Drobina, ale na pewno w Drobinie ma b. bliską rodzinę

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
naprawde?
pierwsza moja mysl jeszcze zanim mi odpisalas to: jesli juz to mam nadzieje ze spotkamy sie u mnie a nie w D.
powiem tak - jakie "miasto" taka t.
maja tam biedre i to jedyny plus
"rynek" znaczy sie centrum pzrze ktore sie przjezdza jest tak paskudny, tak menelowaty ze szok! ogolnie miasto nie ma dobrej opinii ze tak delikatnie to ujme
z D. byl Olewnik przeciez...
takie tam imprezy sie dzieja

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 23:13   #3992
charlizz
Zadomowienie

No a wiesz, że Olewnik był na weselu siostry ciotecznej mojej t.? Jako kolega młodego. Bo moja niedoszła (na szczęście!) to młoda kobieta, 42 lata i te jej siostry cioteczne to nieco po trzydziestce dopiero...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 23:16   #3993
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
No a wiesz, że Olewnik był na weselu siostry ciotecznej mojej t.? Jako kolega młodego. Bo moja niedoszła (na szczęście!) to młoda kobieta, 42 lata i te jej siostry cioteczne to nieco po trzydziestce dopiero...

i jak skonczyl?!

Stary 2014-07-06, 23:21   #3994
charlizz
Zadomowienie

Poza tym to by się zgadzało, bo t. rodzina to moim zdaniem patusy, rodzice pijaki, odcięła się przecież od ich w wieku 18tu lat, ta siostra ciotecznapo rozwodzie, teraz ma bogatego partnera z Warszawy
Obie siostry rodzone też rozwódki i też dziwnym trafem mają teraz bogatych partnerów jedna się wyniosła za nim do Austrii, drugiej facet kupił posiadłość jakąś w Szczyrku, także tak... a ich synowie też pozostawiają wiele do życzenia

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
i jak skonczyl?!
no marnie
w ogóle to ja myślałam, że D. to wieś, tak zawsze z tych wszystkich opowieści mojej niedoszłej

Stary 2014-07-06, 23:29   #3995
pstryczek84
Zakorzenienie

to ma niby prawa miejskie ale niestety wyglad pozostawia wieeeeeeeele do zyczenia
oczywiscie jest nowa czesc, ladna, zadbana ale to niewielki kawalek. reszta to
to moja wioska w porownaniu z D. to łomotkobosko , bez porownania w ogole i jakie fajne dziołchy tu sa

Stary 2014-07-06, 23:32   #3996
charlizz
Zadomowienie

no jak tam są takie pstryczki to chyba zmienię orientację firstly a secondly się do Ciebie przejade

Stary 2014-07-06, 23:34   #3997
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
no jak tam są takie pstryczki to chyba zmienię orientację firstly a secondly się do Ciebie przejade

zapraszam, zapraszam

Stary 2014-07-07, 08:33   #3998
Ultra81
Rozeznanie

Dzień dobry!
My wczoraj się plażowaliśmy, Młoda ma szał na piasek i plażę, a przede wszystkim na wbiegiwanie do wody. Cudowna jest!

Ja już w pracy, lecz zrywam się dziś wcześniej, bo mamy szczepienie Nienawidzę tego, ale cóż, mam nadzieję, że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Awf? Co masz z nim wspolnego?

Po tym co kiedys pisalas podejrzewam, ze Ty z rejonow Kowal/Zakoniczyna/itp?
Co do Awf, to przez ponad 2 lata jeździłam tam na zajęcia (treningi) ze 3 razy w tygodniu.

I tak, masz rację, ja jestem z tych rejonów Blisko Ciebie mieszka moja dobra koleżanka, jadę do niej max 10 min. (oczywiście zależy od pory).

Co do Waszego TV i pecha, to mam nadzieję, że wczoraj było już ok

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jeszcze Wam nie pisałam chyba..... w tym roku mamy z tz osobno urlop niestety jak wróciłam z macierzyńskiego to wszystkie terminy zajęte już były :/ tż ma urlop 2 ostatnie tygodnie lipca , a ja 2 ost w sierpniu.
No i ..... tż jedzie z Darią do Żarek Letnisko (co roku tam jeździmy). Będą tam też moi rodzice , ale na osobnym pokoju.
A ja najwyżej na weekend przyjadę. Nawet jak się trafi jakiś jeden dzień wolny w środku tygodnia to rano wsiadam w pociąg i jadę (1,5 h jazdy).
Z jednej strony fajnie że Daria będzie na świeżym powietrzu , ale z drugiej strony...jak ja bez niej wytrzymam?!?!?!?!!?
smutno mi
Przykro mi z powodu urlopu osobno
A co do pracy na nocki, to pewnie zrobiłabym tak jak Ty, żeby więcej z Małą być.

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny, u nas ciągle coś się dzieje.

Wczoraj o 14 przebierałam Bartkowi pieluche i było wszystko ok ale jak przebierałam następną o 17 to przeżyłam szok, jego pisiorek był wielki jak balon, cały napuchnięty i czerwony.
Zadzwoniłam do pediatry ale on oczywiście na urlopie.
Wiec o 19 pojechaliśmy na całodobowy, pediatry tam nie było, jak jakaś lekarka zobaczyła tego pisiorka to się wystraszyła i odrazu skierowania na szpital, tam dowiedziałam się że to stulejka. Ale lekarz był bardzo zdziwniony że tak nagle zrobił mu się taki napuchnięty. Zaczął mu go ściagać to tryskała ropa na wszystkie strony a jak już zaczęła mu z niego lecieć krew to powiedział że musi to zobaczyć chirurg dziecięcy. Najbliższy chirurg dziecięcy oczywiście jest 40 km od naszego miasta więc w samochodu i pojechaliśmy. Tam czekalismy 1,5 godziny na sorze aż nas przyjeli. Chirurg oczyścił mu go i nacią. W poniedziałek mamy jechać do poradni chirurgi dziecięcej i dowiemy się co dalej robić.

A pytałam się naszego pediatry 2 razy jak Bartek był mały czy ściągać mu pisiorka czy nie. Zawsze mówiła z NIE. No to teraz mam jak się lekarza słuchałam.

Sory za błedy ale pisze na szybko.
Ojej Zdrówka dużo dla Was! Daj znać, co powiedzą w poradni.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Amelke znowu pogryzly tak komary na buzi, ze jest tragedia, no dwa ukąszenia na nosie samym, na reszcie buzi nie wiem z 10;/ zamykam okna, szukam komarów i dziadów nie ma, dopiero jak usniemy to te me.ndy się uaktywniają. Ma któraś z Was jakąś lampę przeciw komarom? działa to? polećcie coś...........
My kupiliśmy jakieś wtyczki do kontaktów, ale na razie nie używaliśmy.
Biedna Amelka

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
iffonka zdrowia!
bokeh Hania cudna na tym filmiku
... sumiennie nadrobilam, ale juz wiecej nie pamietam.
Na weekend wybralismy sie do t. Wczoraj spedzilismy z tz uroczy dzien tylko we dwoje. Dzis odsypialam pol dnia ostatnie kilka tygodni niewyspania a pozniej tz zabral mnie na zakupy - dostalam dwie sukienki - jedna z nich na "impreze" po slubie. Juz na listopad czekam i nogami przebieram
Fajnie! Zwłaszcza z tym odsypianiem, hehe

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.

przepraszam, nie nadrabiam, nie odnoszę się ale Ania chora

w zasadzie nie wiem co jej jest, w piątek normalnie biegała,bawiła się, jadła itd. Na noc już nie chciała wypić mleka, a o 22 obudziła się z gorączką 39,5! zaczęła wymiotować i do 1 w nocy tak było. Mamy niedzielę wieczór, wymioty już się nie powtórzyły, ale gorączka utrzymuje się cały czas po ibufenie obniża się do ok 38 i potem już tylko w górę. Dzisiaj jak o 6 zobaczyłam na termometrze 40,2st to myślałam, że zejdę na zawał
podejrzewam trzydniówkę, bo w zasadzie żadnych innych objawów nie ma, no ale to się okaże. Jak do wtorku jej temp nie zejdzie to do lekarza, no bo co?
kurde, najgorzej że ona mi przez ręce leci w zasadzie, słabiutka taka, z jedzeniem też na bakier, ehhh martwię się
Zdrówka życzę!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
A, nie pamiętam więcej
Wiecie, co mi tż wczoraj powiedział? Jego mama mu opowiedziała, że ich sąsiedzi (tacy ą, ę, bogacze itp.) mieli 3-letniego synka. W ciąży wszystko ok, a po porodzie okazało się, że jest upośledzone. I jakiś miesiąc temu chłopczyk dostał gorączki, przez dwa dni temp. wzrosła mu od 39 do prawie 43(!) stopni. I nie, nie poszli z nim do lekarza. Zwołali księdza na ostatnie namaszczenie, a na następny dzień mały zmarł
Jezu, okropna historia
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 08:44   #3999
hope01
Zakorzenienie

Ja już pomyłam okna w mieszkaniu, czekam aż Młode zaśnie i chcę wyczyścić balkon i założyć siatkę

Hje okropne to tak jak u nas w NS z tym znachorem.. ROdzice go słuchali, do lekarza nie chodzili i dziewczynka zmarła.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 09:01   #4000
blogerka
Wtajemniczenie

silver - ja bym nie dała rady wysłać Borysa samego beze mnie.
Chociaż pewnie ja bym to dużo ciężej zniosła niż on Tak więc rozumiem dokładnie Twoje wątpliwości.
Stary 2014-07-07, 10:03   #4001
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka!
omg, jaka cisza! wakacje, czy co?!
Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość

Ja już w pracy, lecz zrywam się dziś wcześniej, bo mamy szczepienie Nienawidzę tego, ale cóż, mam nadzieję, że będzie dobrze
kciuki, bedzie dobrze!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Wczoraj dowiedzialam sie ze moja kolezanka z liceum urodzila w kwietniu synka, Filipka, z zespolem Aperta
https://www.google.pl/search?q=zespo...h=857&dpr=0.75

Stary 2014-07-07, 10:07   #4002
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj dowiedzialam sie ze moja kolezanka z liceum urodzila w kwietniu synka, Filipka, z zespolem Aperta
O rany...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:08   #4003
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Hej ja juz na Mazurach. ..będzie mnie mniej ale będę

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:35   #4004
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
hejka!

kciuki, bedzie dobrze!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

O kurcze a wiedziała o tym??

przyjaciel mojego tz zostal tatą przedwczoraj, i ta jego zona urodzila 2tyg przed terminem a dziewczynka wazy 2400 i musi byc w inkubatorze. Ale poza tym chyba wszystko ok Hania bedzie miala kolezanke Helenke

kurcze taki upal a ja musze isc do sklepu i na poczte...

Wiecie co chcialabym zeby ikea miala kupowaaie online bo potrzebuje cos na gwalt i nie mam jak pojechac ;(

Stary 2014-07-07, 10:39   #4005
misiaeel
Wtajemniczenie

hej
o losie jak gorąco. nie do wytrzymania:/

hje straszne

Cytat:
Dzień dobry!
My wczoraj się plażowaliśmy, Młoda ma szał na piasek i plażę, a przede wszystkim na wbiegiwanie do wody. Cudowna jest!

Co do Awf, to przez ponad 2 lata jeździłam tam na zajęcia (treningi) ze 3 razy w tygodniu.

I tak, masz rację, ja jestem z tych rejonów Blisko Ciebie mieszka moja dobra koleżanka, jadę do niej max 10 min. (oczywiście zależy od pory).

Co do Waszego TV i pecha, to mam nadzieję, że wczoraj było już ok

Przykro mi z powodu urlopu osobno
A co do pracy na nocki, to pewnie zrobiłabym tak jak Ty, żeby więcej z Małą być.

Ojej Zdrówka dużo dla Was! Daj znać, co powiedzą w poradni.

My kupiliśmy jakieś wtyczki do kontaktów, ale na razie nie używaliśmy.
Biedna Amelka

Fajnie! Zwłaszcza z tym odsypianiem, hehe

Zdrówka życzę!

Jezu, okropna historia
kciuki za szczepienie, będzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Ja już pomyłam okna w mieszkaniu, czekam aż Młode zaśnie i chcę wyczyścić balkon i założyć siatkę

Hje okropne to tak jak u nas w NS z tym znachorem.. ROdzice go słuchali, do lekarza nie chodzili i dziewczynka zmarła.
zapodaj jakieś zdjęcia mieszkania
Cytat:
hejka!

kciuki, bedzie dobrze!

o matko a wiedziała o tej chorobie?
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

ale Wam się udało z pogodą

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:40   #4006
marsi11
Zakorzenienie

o matko nie straszcie ciężarówek chorobami dzieci

ja nie wiem co kogoś spotykam to ostatnio opowiada mi jakieś dramaty o ciążach tragicznie skończonych pryjaciolka poroniła, zaczynam schiza łapać

Bokeh, ja w sobotę byłam w ikei szkoda,że wcześniej nie pisałaś, to bym Ci zrobiła zakupy on line

spaliśmy dzisiaj z Groszkiem.... uwaga do 8 wyrwaliśmy z TZ z łóżka jak poparzeni , jakbyśmy co najmniej do szkoły zaspali
ale za to wyspani- jak młodzi Bogowie

Groszek jak zobaczył S to piszczał z zachwytu tak się stęsknił za bratem acha i mamy zonka bo Leos od zjeżdzalni w basenie ma całą dupę i plecy posiniaczone, bo ta gdzie się siada, jest taki wyprofilowany wzorek z delfinkie, podłącza się węża żeby woda leciała po zjeżdzalni a ten wczoraj tak szalał,że wygląda jak ofiara przemocy domowej a jutro idziemy na szczepienie, ciekawe co powie lekarz matce jak zobaczy moje dziecie w siniakach

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-07-07 o 10:44
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:43   #4007
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Pół godziny temu Ola miała temp. 38,2. Nic nie podałam. patrzę teraz, czolo chłodne, mierze, a tu poniżej 37, szok. Tak samo z siebie spadło i tak szybko?

moze zebol jej wylazi? i dlatego tak skacze?

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Dostawy
mega, mega, mega męczące i pamiętam, że zawsze wszystko , DOSŁOWNIE WSZYSTKO mnie po nocce bolało
Ale poświęcę się dla Darii żebym mogła spędać z nią więcej czasu. A odsypiać będę jak ona będzie miała drzemkę.
a nie mija Ci szybciej czas jak macie zapieprz? I nie ma uzerania sie z klientami :P Ja lubilam nocki z tego wzgledu, ze byl moze 1 kieras zawsze, moglismy sobie wlaczyc muzyke, a na rannej zmianie zawsze obserwowanie i spina dupy, bo wysylki...

Cytat:
Broń Boże tzn spotkanko to bardzo chętnie, ale moja noga w tamtych rejonach lepiej żeby nie musiała bywać tak pytam z ciekawości, bo przeca moja kochana niedoszła teściowawiedzmagłupiastar akur.a stamtąd pochodzi Znaczy nie wiem czy ona w końcu z Płocka, okolic,czy samego Drobina, ale na pewno w Drobinie ma b. bliską rodzinę

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
haha A teraz wyobraz sobie, ze codziennie zeby zawiezc mala do zloba mijam tereny mojej drogiejstarejruryzkrzywam orda szanownej t.

Cytat:
Poza tym to by się zgadzało, bo t. rodzina to moim zdaniem patusy, rodzice pijaki, odcięła się przecież od ich w wieku 18tu lat, ta siostra ciotecznapo rozwodzie, teraz ma bogatego partnera z Warszawy
Obie siostry rodzone też rozwódki i też dziwnym trafem mają teraz bogatych partnerów jedna się wyniosła za nim do Austrii, drugiej facet kupił posiadłość jakąś w Szczyrku, także tak... a ich synowie też pozostawiają wiele do życzenia

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

no marnie
w ogóle to ja myślałam, że D. to wieś, tak zawsze z tych wszystkich opowieści mojej niedoszłej

patrz jak sie ustawily! :P A ja sobie biedaka wzielam, ale za to mnie kocha

Cytat:
hejka!

kciuki, bedzie dobrze!

wiedziala wczesniej o wadzie? Pewnie ciezkie i dlugie rehabilitacje ich czekaja Gdzie tu sprawiedliwosc na swiecie....

A teraz sie pozale
Nie dosc, ze upal( na szczescie dupka sie nie poci, bo zakupilam w sobote za pieniadze mojego dziecka cienkie portki) to jeszcze komunikacja miejska dzis mnie w☠☠☠☠ila! Nie wiem czy pamietacie, mam pod kamienica przystanek. Do przystanku mam 20 sekund z klatki. Wyszlysmy dzis o czasie i co? Chyba spier.dolil nam autobus, ale skubaniec musial jechac 5 minut przed czasem ;/ Drugi spoznil 5 minut przez co nie zdazylysmy na autobus do zlobka( jedziemy 1 przystanek do parku i tam mam zaraz przystanek autobusu jadacego do zloba). Mysle ok, nastepny jedzie za 10 minut. I co? Tak, nie przyjechal!! Czekalysmy 25 minut na durnym przystanku na kolejny, bo inaczej nie ma jak tam dojechac od nas. Obok stal jakis dzieciak, ktory non stop nawijal sam do siebie No i spoznilysmy sie 10 minut do zloba...
Dodatkowo bylam w lidlu na zakupach i stary dziad wpier.dolil mi sie w kolejke! Jechalam za babka zeby stanac przy nowo otwartej kasie, a ten sie wbil na chama spojrzal i wzrok w przod! Nie cierpie starych, polskich, tlustych dziadow z wasem!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 10:46   #4008
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Dodatkowo bylam w lidlu na zakupach i stary dziad wpier.dolil mi sie w kolejke! Jechalam za babka zeby stanac przy nowo otwartej kasie, a ten sie wbil na chama spojrzal i wzrok w przod! Nie cierpie starych, polskich, tlustych dziadow z wasem!

Tobie stary dziad a mi młoda dziewucha w lidlu, myslałam,że ubije szmate widziała kurna że baba z brzuchem, niech żyje chamstwo!
Stary 2014-07-07, 11:02   #4009
litllesweetangel
Lurker ;)

Marsi i to jest wlasnie nasze spoleczenstwo ;/ chamowa, chamowa i jeszcze raz chamowa. Tylko do☠☠☠ywac sobie nawzajem.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-07-07, 11:16   #4010
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny czy myślicie mogę z Antoniem w jeziorze się pluskac? Kurcze tz chce go wziąć a ja się zastanawiam czy nie za zimna woda.

Aha .. Antonio wczoraj spadł z łóżka. . Między łóżko a ścianę

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-07-07, 11:18   #4011
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Rozciety łuk brwiowy

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404724654379.jpg (68,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404724700847.jpg (55,3 KB, 15 załadowań)

Stary 2014-07-07, 11:37   #4012
s i l v e r
Zakorzenienie

omatkojedyna co za czika nad czikami
ja na 14 do pracy jadę , a tż z Darią.
Mycha od rana mega marudna

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Wiecie, co mi tż wczoraj powiedział? Jego mama mu opowiedziała, że ich sąsiedzi (tacy ą, ę, bogacze itp.) mieli 3-letniego synka. W ciąży wszystko ok, a po porodzie okazało się, że jest upośledzone. I jakiś miesiąc temu chłopczyk dostał gorączki, przez dwa dni temp. wzrosła mu od 39 do prawie 43(!) stopni. I nie, nie poszli z nim do lekarza. Zwołali księdza na ostatnie namaszczenie, a na następny dzień mały zmarł

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no wreszcie mam S w domu rodzinka w komplecie, no teraz jestem spokojna mając wszystko pod kontrolą

Cytat:
kciuki za szczepienie!
Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
silver - ja bym nie dała rady wysłać Borysa samego beze mnie.
Chociaż pewnie ja bym to dużo ciężej zniosła niż on Tak więc rozumiem dokładnie Twoje wątpliwości.
Ja się nie boję wysłać Darii beze mnie, bo wiem że z tatusiem będzie bardzo bezpieczna
Tylko ta moja tęsknota
Cytat:

Cytat:

Ale Ci dobrzeeeeeeeeeee

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
A ja do pracy
Cytat:
a nie mija Ci szybciej czas jak macie zapieprz? I nie ma uzerania sie z klientami :P Ja lubilam nocki z tego wzgledu, ze byl moze 1 kieras zawsze, moglismy sobie wlaczyc muzyke, a na rannej zmianie zawsze obserwowanie i spina dupy, bo wysylki...
Leci szybko czas na nocce i właśnie to jest ten plus że nie ma do czynienia z klientami na cały dzień jak jestem w pracy to może trzech miłych klientów się zdarzy , a tak to same zmierzłe , niezadowolone z wszystkiego m.o.r.d.y niestety taka prawda....
Cytat:
Tobie stary dziad a mi młoda dziewucha w lidlu, myslałam,że ubije szmate widziała kurna że baba z brzuchem, niech żyje chamstwo!

Cytat:
Rozciety łuk brwiowy

ojjjjjjjjjjjjjj

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-07-07 o 11:38
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 11:56   #4013
litllesweetangel
Lurker ;)

neti o jaa ladnie sie urzadzil ;/ za to ja dzisiaj dziecko swoje skrzywdzilam. Chcialam jej psiknac nasivinem do noska, a ona tak tego nie cierpi, ze sie wygina we wszystkie strony. No i udalo mi sie psiknac ale musialam jej jakosc drasnac w nosku i troche krwi polecialo ;/;/

Silver a widzisz, chcialabys miec pewnie takich klientow jak ja Zawsze zycze milego dnia paniom kasjerkom, staram sie dawac odliczona kwote, bo wiem, ze praca upierdliwa, a ludzie to chamy i prostaki z postawa roszczeniowa. A tak to zawsze paniom sie milej robi, ze trafi sie ktos uprzejmy Tak mi sie wydaje

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-07-07, 12:19   #4014
hope01
Zakorzenienie

Pstryczku

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
O kurcze a wiedziała o tym??

przyjaciel mojego tz zostal tatą przedwczoraj, i ta jego zona urodzila 2tyg przed terminem a dziewczynka wazy 2400 i musi byc w inkubatorze. Ale poza tym chyba wszystko ok Hania bedzie miala kolezanke Helenke

Wiecie co chcialabym zeby ikea miala kupowaaie online bo potrzebuje cos na gwalt i nie mam jak pojechac ;(

Kciuki za Helenkę

Jej.. ja tez bym chciała, żeby Ikea włączyła zakupy online

Cytat:
Rozciety łuk brwiowy

uu,biedny

Dawid ostatnio dostał projektorem od karuzelki FP w głowę chwilę popłakał i robił mu później "tititi"

Balkon umyty, obiad sie robi, ograniamy dalej, dlatego Misiael wstawię coś jak posprzątam i pozbędę się kartonów

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 12:33   #4015
Ifwka
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny wracam po 2-wu tyg nieobecności. Na początku próbowałam cos czytac ale czasu mi brakowałao na wszytsko. Jak już Oli szła spać to brałam się za dom, i tak w kółko.
Teraz praca znowu więc "odpocznę" i cos poczytam. Nadrobić nie dam rady ale będe na bieżąco.

Cytat:
Mi tak ostatnio w biedrze, stoję z Oli, zakupów wcale dużo nie miałam, a tu nagle przedemnie włazi dziadek z ~5 letniąwnuczką z tekstem do wnuczki ( jakby do mnie to powiedziął to bym ręką machnęla) Pani nas przepuści bo Ty się tak niecierpliwisz. Noż a moje to nie... Miał gazetę i soczke, okazało się że soczki tylko w 4-ro paku. Na szczęście zrezygnował bo jakby ścigała kasjerke po pozostałe 3 to chyba bym nie wytrzymała.
Cytat:
Rozciety łuk brwiowy
O biedak, u mnie tak samo, przywaliła głową o łózko ale na szczęście skończyło się na potężnym guzie, bez rozcięcia.

Dziewczyny dzisiaj już znikam do domu a jutro postarams ię coś więcej ponadrabiać i popisać.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 12:57   #4016
ewulkaaa
Wtajemniczenie

hej!

ja znów tylko o sobie

Ania wczoraj o 22 się obudziła z gorączką 41!!! AAAA normalnie zawał serca, szybko podałam czopek z paracetamolu i poszłam z nią podprysznic, tak się bidula spłakała, przez ręce lała strach w oczach miałam, naprawdę

dziś już byłam z nią u lekarza, nic poza gorączką nie widać, lakerz też podejrzewa trzydniówkę ale dała skierowanie na krew i mocz, jutro do niej spowortem - obojętnie czy się pojawi wysypka czy nie.

Dziś rano znów gorączka prawie 39, podałam ibum i spadła.

Boję się

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:08   #4017
marsi11
Zakorzenienie

o rany biedna Anulka, taka gorączka! oby tylko trzydniówka
obserwuj małą jak coś to prosto na IP taka gorączka to nie żarty
Stary 2014-07-07, 13:23   #4018
ezzo
Zadomowienie

Ewulkaa zdrówka dla Małej, na zbicie gorączki to słyszałam, ze można surowego ziemniaka w plastry pokroić, dac to w skarpetkę i na nóżki małej.

Bokeh tz mnie dzisiaj wypytywał skąd się znamy, bo macie kilku wspólnych znajomych z jednymi to się w maju na weselu nawet bawiliśmy, mały ten świat
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:34   #4019
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
moze zebol jej wylazi? i dlatego tak skacze?

haha A teraz wyobraz sobie, ze codziennie zeby zawiezc mala do zloba mijam tereny mojej drogiejstarejruryzkrzywam orda szanownej t.

patrz jak sie ustawily! :P A ja sobie biedaka wzielam, ale za to mnie kocha

wiedziala wczesniej o wadzie? Pewnie ciezkie i dlugie rehabilitacje ich czekaja Gdzie tu sprawiedliwosc na swiecie....

A teraz sie pozale
Nie dosc, ze upal( na szczescie dupka sie nie poci, bo zakupilam w sobote za pieniadze mojego dziecka cienkie portki) to jeszcze komunikacja miejska dzis mnie w☠☠☠☠ila! Nie wiem czy pamietacie, mam pod kamienica przystanek. Do przystanku mam 20 sekund z klatki. Wyszlysmy dzis o czasie i co? Chyba spier.dolil nam autobus, ale skubaniec musial jechac 5 minut przed czasem ;/ Drugi spoznil 5 minut przez co nie zdazylysmy na autobus do zlobka( jedziemy 1 przystanek do parku i tam mam zaraz przystanek autobusu jadacego do zloba). Mysle ok, nastepny jedzie za 10 minut. I co? Tak, nie przyjechal!! Czekalysmy 25 minut na durnym przystanku na kolejny, bo inaczej nie ma jak tam dojechac od nas. Obok stal jakis dzieciak, ktory non stop nawijal sam do siebie No i spoznilysmy sie 10 minut do zloba...

Cytat:
ja jak w ciąży byłam to prędzej mi ustąpił jakiś starszy pan niż młoda laska:/
Cytat:
Rozciety łuk brwiowy

oj bidny
Cytat:
neti o jaa ladnie sie urzadzil ;/ za to ja dzisiaj dziecko swoje skrzywdzilam. Chcialam jej psiknac nasivinem do noska, a ona tak tego nie cierpi, ze sie wygina we wszystkie strony. No i udalo mi sie psiknac ale musialam jej jakosc drasnac w nosku i troche krwi polecialo ;/;/

Silver a widzisz, chcialabys miec pewnie takich klientow jak ja Zawsze zycze milego dnia paniom kasjerkom, staram sie dawac odliczona kwote, bo wiem, ze praca upierdliwa, a ludzie to chamy i prostaki z postawa roszczeniowa. A tak to zawsze paniom sie milej robi, ze trafi sie ktos uprzejmy Tak mi sie wydaje
o ja po pracy w zarze, zawsze odkładam ciuchy sama z przymierzalni, ładnie ułożone i powieszone;p nigdy nie robię syfu na półkach z rozmiarówką;p takie zboczenia
z kolei moja mama jak jej kiedyś naopowiadałam jaki ludzie robią rozpierdziel na wyprzedażach, to zaczęła składać ciuchy jak była na jakiś nocnych zakupach
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Pstryczku

Kciuki za Helenkę

Jej.. ja tez bym chciała, żeby Ikea włączyła zakupy online

uu,biedny

Dawid ostatnio dostał projektorem od karuzelki FP w głowę chwilę popłakał i robił mu później "tititi"

Balkon umyty, obiad sie robi, ograniamy dalej, dlatego Misiael wstawię coś jak posprzątam i pozbędę się kartonów
to czekam
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej!

ja znów tylko o sobie

Ania wczoraj o 22 się obudziła z gorączką 41!!! AAAA normalnie zawał serca, szybko podałam czopek z paracetamolu i poszłam z nią podprysznic, tak się bidula spłakała, przez ręce lała strach w oczach miałam, naprawdę

dziś już byłam z nią u lekarza, nic poza gorączką nie widać, lakerz też podejrzewa trzydniówkę ale dała skierowanie na krew i mocz, jutro do niej spowortem - obojętnie czy się pojawi wysypka czy nie.

Dziś rano znów gorączka prawie 39, podałam ibum i spadła.

Boję się
o matko biedna zdrówka! oby ta gorączka szybko przeszła. u nas przy trzydniówce temperatura 40 stopni:/

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:51   #4020
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny ponawiam pytanie. Kąpać małego w jeziorze? Jakoś się boje ze za zimna woda.
A tu zabawy z dziadkiem. Stolik z biedry to strzał w duchuę byl.
Dziecko jeszcze nie poszło na drzemkę i nie ma jakoś zamiaru

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404733763649.jpg (111,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404733826210.jpg (127,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1404733858732.jpg (127,6 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-07-07 o 13:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości