|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
pierwsza moja mysl jeszcze zanim mi odpisalas to: jesli juz to mam nadzieje ze spotkamy sie u mnie a nie w D. powiem tak - jakie "miasto" taka t. maja tam biedre i to jedyny plus ![]() "rynek" znaczy sie centrum pzrze ktore sie przjezdza jest tak paskudny, tak menelowaty ze szok! ogolnie miasto nie ma dobrej opinii ze tak delikatnie to ujme ![]() z D. byl Olewnik przeciez... ![]() takie tam imprezy sie dzieja
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
No a wiesz, że Olewnik był na weselu siostry ciotecznej mojej t.? Jako kolega młodego. Bo moja niedoszła (na szczęście!) to młoda kobieta, 42 lata i te jej siostry cioteczne to nieco po trzydziestce dopiero...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
Poza tym to by się zgadzało, bo t. rodzina to moim zdaniem patusy, rodzice pijaki, odcięła się przecież od ich w wieku 18tu lat, ta siostra ciotecznapo rozwodzie, teraz ma bogatego partnera z Warszawy
Obie siostry rodzone też rozwódki i też dziwnym trafem mają teraz bogatych partnerów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- no marnie ![]() w ogóle to ja myślałam, że D. to wieś, tak zawsze z tych wszystkich opowieści mojej niedoszłej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
to ma niby prawa miejskie ale niestety wyglad pozostawia wieeeeeeeele do zyczenia
oczywiscie jest nowa czesc, ladna, zadbana ale to niewielki kawalek. reszta to ![]() to moja wioska w porownaniu z D. to łomotkobosko , bez porownania w ogole i jakie fajne dziołchy tu sa |
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
no jak tam są takie pstryczki to chyba zmienię orientację firstly a secondly się do Ciebie przejade
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3998 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
My wczoraj się plażowaliśmy, Młoda ma szał na piasek i plażę, a przede wszystkim na wbiegiwanie do wody. Cudowna jest! Ja już w pracy, lecz zrywam się dziś wcześniej, bo mamy szczepienie Nienawidzę tego, ale cóż, mam nadzieję, że będzie dobrze ![]() Cytat:
I tak, masz rację, ja jestem z tych rejonów Blisko Ciebie mieszka moja dobra koleżanka, jadę do niej max 10 min. (oczywiście zależy od pory).Co do Waszego TV i pecha, to mam nadzieję, że wczoraj było już ok ![]() Cytat:
A co do pracy na nocki, to pewnie zrobiłabym tak jak Ty, żeby więcej z Małą być. Cytat:
Zdrówka dużo dla Was! Daj znać, co powiedzą w poradni.Cytat:
Biedna Amelka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już pomyłam okna w mieszkaniu, czekam aż Młode zaśnie i chcę wyczyścić balkon i założyć siatkę Hje okropne to tak jak u nas w NS z tym znachorem.. ROdzice go słuchali, do lekarza nie chodzili i dziewczynka zmarła.
|
|
|
|
#4000 |
|
Wtajemniczenie
|
silver - ja bym nie dała rady wysłać Borysa samego beze mnie.
Chociaż pewnie ja bym to dużo ciężej zniosła niż on Tak więc rozumiem dokładnie Twoje wątpliwości.
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
omg, jaka cisza! wakacje, czy co?! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Wczoraj dowiedzialam sie ze moja kolezanka z liceum urodzila w kwietniu synka, Filipka, z zespolem Aperta ![]() https://www.google.pl/search?q=zespo...h=857&dpr=0.75 |
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja juz na Mazurach. ..będzie mnie mniej ale będę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiedziała o tym??przyjaciel mojego tz zostal tatą przedwczoraj, i ta jego zona urodzila 2tyg przed terminem a dziewczynka wazy 2400 i musi byc w inkubatorze. Ale poza tym chyba wszystko ok Hania bedzie miala kolezanke Helenke kurcze taki upal a ja musze isc do sklepu i na poczte... Wiecie co chcialabym zeby ikea miala kupowaaie online bo potrzebuje cos na gwalt i nie mam jak pojechac ;( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4005 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
o losie jak gorąco. nie do wytrzymania:/ hje straszne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a wiedziała o tej chorobie?Cytat:
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
o matko nie straszcie ciężarówek chorobami dzieci
ja nie wiem co kogoś spotykam to ostatnio opowiada mi jakieś dramaty o ciążach tragicznie skończonych pryjaciolka poroniła, zaczynam schiza łapać Bokeh, ja w sobotę byłam w ikei szkoda,że wcześniej nie pisałaś, to bym Ci zrobiła zakupy on line ![]() spaliśmy dzisiaj z Groszkiem.... uwaga do 8 wyrwaliśmy z TZ z łóżka jak poparzeni , jakbyśmy co najmniej do szkoły zaspali ale za to wyspani- jak młodzi Bogowie ![]() Groszek jak zobaczył S to piszczał z zachwytu tak się stęsknił za bratem acha i mamy zonka bo Leos od zjeżdzalni w basenie ma całą dupę i plecy posiniaczone, bo ta gdzie się siada, jest taki wyprofilowany wzorek z delfinkie, podłącza się węża żeby woda leciała po zjeżdzalni a ten wczoraj tak szalał,że wygląda jak ofiara przemocy domowej a jutro idziemy na szczepienie, ciekawe co powie lekarz matce jak zobaczy moje dziecie w siniakach
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-07 o 10:44 |
|
|
|
#4007 | |||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
i dlatego tak skacze? Cytat:
Cytat:
A teraz wyobraz sobie, ze codziennie zeby zawiezc mala do zloba mijam tereny mojej drogiejstarejruryzkrzywam orda szanownej t. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie tu sprawiedliwosc na swiecie....A teraz sie pozale ![]() Nie dosc, ze upal( na szczescie dupka sie nie poci, bo zakupilam w sobote za pieniadze mojego dziecka cienkie portki) to jeszcze komunikacja miejska dzis mnie w☠☠☠☠ila! Nie wiem czy pamietacie, mam pod kamienica przystanek. Do przystanku mam 20 sekund z klatki. Wyszlysmy dzis o czasie i co? Chyba spier.dolil nam autobus, ale skubaniec musial jechac 5 minut przed czasem ;/ Drugi spoznil 5 minut przez co nie zdazylysmy na autobus do zlobka( jedziemy 1 przystanek do parku i tam mam zaraz przystanek autobusu jadacego do zloba). Mysle ok, nastepny jedzie za 10 minut. I co? Tak, nie przyjechal!! Czekalysmy 25 minut na durnym przystanku na kolejny, bo inaczej nie ma jak tam dojechac od nas. Obok stal jakis dzieciak, ktory non stop nawijal sam do siebie No i spoznilysmy sie 10 minut do zloba... Dodatkowo bylam w lidlu na zakupach i stary dziad wpier.dolil mi sie w kolejke! Jechalam za babka zeby stanac przy nowo otwartej kasie, a ten sie wbil na chama spojrzal i wzrok w przod! Nie cierpie starych, polskich, tlustych dziadow z wasem!
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie stary dziad a mi młoda dziewucha w lidlu, myslałam,że ubije szmate widziała kurna że baba z brzuchem, niech żyje chamstwo! |
|
|
|
|
#4009 |
|
Lurker ;)
|
Marsi i to jest wlasnie nasze spoleczenstwo ;/ chamowa, chamowa i jeszcze raz chamowa. Tylko do☠☠☠ywac sobie nawzajem.
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy myślicie mogę z Antoniem w jeziorze się pluskac? Kurcze tz chce go wziąć a ja się zastanawiam czy nie za zimna woda.
Aha .. Antonio wczoraj spadł z łóżka. . Między łóżko a ścianę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Rozciety łuk brwiowy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4012 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
omatkojedyna co za czika nad czikami ![]() ja na 14 do pracy jadę , a tż z Darią. Mycha od rana mega marudna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko ta moja tęsknota ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja do pracy ![]() Cytat:
niestety taka prawda....Cytat:
ojjjjjjjjjjjjjj
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-07-07 o 11:38 |
||||||||
|
|
|
#4013 |
|
Lurker ;)
|
neti o jaa ladnie sie urzadzil ;/ za to ja dzisiaj dziecko swoje skrzywdzilam. Chcialam jej psiknac nasivinem do noska, a ona tak tego nie cierpi, ze sie wygina we wszystkie strony. No i udalo mi sie psiknac ale musialam jej jakosc drasnac w nosku i troche krwi polecialo ;/;/
![]() ![]() Silver a widzisz, chcialabys miec pewnie takich klientow jak ja Zawsze zycze milego dnia paniom kasjerkom, staram sie dawac odliczona kwote, bo wiem, ze praca upierdliwa, a ludzie to chamy i prostaki z postawa roszczeniowa. A tak to zawsze paniom sie milej robi, ze trafi sie ktos uprzejmy Tak mi sie wydaje
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku
Cytat:
![]() Jej.. ja tez bym chciała, żeby Ikea włączyła zakupy online uu,biedny Dawid ostatnio dostał projektorem od karuzelki FP w głowę Balkon umyty, obiad sie robi, ograniamy dalej, dlatego Misiael wstawię coś jak posprzątam i pozbędę się kartonów
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny wracam po 2-wu tyg nieobecności. Na początku próbowałam cos czytac ale czasu mi brakowałao na wszytsko. Jak już Oli szła spać to brałam się za dom, i tak w kółko.
Teraz praca znowu więc "odpocznę" i cos poczytam. Nadrobić nie dam rady ale będe na bieżąco. Cytat:
O biedak, u mnie tak samo, przywaliła głową o łózko ale na szczęście skończyło się na potężnym guzie, bez rozcięcia. Dziewczyny dzisiaj już znikam do domu a jutro postarams ię coś więcej ponadrabiać i popisać.
|
|
#4016 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
ja znów tylko o sobie ![]() Ania wczoraj o 22 się obudziła z gorączką 41!!! AAAA normalnie zawał serca, szybko podałam czopek z paracetamolu i poszłam z nią podprysznic, tak się bidula spłakała, przez ręce lała ![]() ![]() strach w oczach miałam, naprawdę ![]() dziś już byłam z nią u lekarza, nic poza gorączką nie widać, lakerz też podejrzewa trzydniówkę ale dała skierowanie na krew i mocz, jutro do niej spowortem - obojętnie czy się pojawi wysypka czy nie. Dziś rano znów gorączka prawie 39, podałam ibum i spadła. Boję się
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
o rany biedna Anulka, taka gorączka! oby tylko trzydniówka
obserwuj małą jak coś to prosto na IP taka gorączka to nie żarty |
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
Ewulkaa zdrówka dla Małej, na zbicie gorączki to słyszałam, ze można surowego ziemniaka w plastry pokroić, dac to w skarpetkę i na nóżki małej.
Bokeh tz mnie dzisiaj wypytywał skąd się znamy, bo macie kilku wspólnych znajomych z jednymi to się w maju na weselu nawet bawiliśmy, mały ten świat
|
|
|
|
#4019 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
oj bidny ![]() Cytat:
![]() z kolei moja mama jak jej kiedyś naopowiadałam jaki ludzie robią rozpierdziel na wyprzedażach, to zaczęła składać ciuchy jak była na jakiś nocnych zakupach Cytat:
![]() Cytat:
biedna zdrówka! oby ta gorączka szybko przeszła. u nas przy trzydniówce temperatura 40 stopni:/
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie. Kąpać małego w jeziorze? Jakoś się boje ze za zimna woda.
A tu zabawy z dziadkiem. Stolik z biedry to strzał w duchuę byl. Dziecko jeszcze nie poszło na drzemkę i nie ma jakoś zamiaru ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-07 o 13:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

tzn spotkanko to bardzo chętnie, ale moja noga w tamtych rejonach lepiej żeby nie musiała bywać 

Nienawidzę tego, ale cóż, mam nadzieję, że będzie dobrze
Co masz z nim wspolnego?
Blisko Ciebie mieszka moja dobra koleżanka, jadę do niej max 10 min. (oczywiście zależy od pory).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

22.05.2008
14.08.2011