Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-05, 22:34   #691
esica
Raczkowanie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)

Positive rebel dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź jakby jeszcze przypomniało Ci się coś ważnego, jakieś porady dla przyszłych - stresujących się PM - to proszę, pisz!!!

PS. Pięknie ozdobiona sala
esica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-06, 09:17   #692
positive rebel
Rozeznanie

To co mi się jeszcze przypomina:
- poproście obsługę, żeby nie otwierały od razu większej ilości wina, niż po jednej butelce każdego rodzaju - u nas kelnerki tak zrobiły i gdy butelki się opróżniały to otwierały nowe (na stoliku stały po dwie butelki każdego rodzaju - jedna otwarta i jedna zamknięta). Dzięki temu nie zostały nam na wpół opróżnione butelki , tylko dosłownie dwie prawie skończone i jedna opróżniona do połowy. U mojej znajomej otwarto chyba po trzy z każdego rodzaju i zostało im prawie 6 otwartych butelek, z których upito po kilka kieliszków.

- poproście obsługę, żeby nie kroiły całego ciasta jakie im dostarczycie - lepiej dać nieco większe kawałki do paczek, niż kilka małych - wygląda to bardziej smakowicie. Ja o tym nie pomyślałam niestety.

- poproście obsługę, żeby nalały wam, jako parze młodej rosół (czy inną zupę na początek). Wygląda to bardziej elegancko, a dodatkowo nie ma opcji, żeby coś rozlać na suknię (teoretycznie )

- jeśli zabieracie jedzenie z sali po imprezie (zwłaszcza po jednodniowym weselu) przywieźcie sobie wcześniej pojemniki i dajcie obsłudze. Jedzenia zazwyczaj zostaje sporo, owoców też.

- jeśli nocujecie w hotelu przy sali, to warto umówić się z kimś kto wam pomoże pozabierać cały ten majdan, który zostaje - niewypite napoje, wódkę, ciasta, jedzenie, dekoracje, suknię ślubną, itp. U nas został świadek z narzeczoną i koleżanka z facetem, którzy pomogli nam to wszystko popakować. Z trudem zmieściliśmy to wszystko w dwóch autach!

I nie martwcie się, że ktośtam nie dostał ciasta na odchodne, z kimś innym nie zdołaliście porozmawiać itp. Nie ma szans, żeby nad wszystkim zapanować, z każdym porozmawiać czy napić się wódki. I absolutnie nikt nie będzie miał do was pretensji o to.
Stary 2014-06-06, 10:13   #693
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny powiedzcie, gdzie kupilyscie buty slubne?? ja wciaz szukam, wymyslilam sobie ze chce rozowe czolenka (ew moga byc tez zolte) na obcasie i cholera nie ma nigdzie! wszedzie tylko biale lub bezowe w jednym sklepie znalazlam ale z wycietym paluszkiem a takich tez nie chce ;( a za jakies dwa tyg musze juz miec buty na przymiarce
Hej. Ja miałam zielone buty i kupiłam je we Wrocławiu w sklepie Tango. Zrobią buty w każdym kolorze, tylko trzeba przywieźć ze sobą materiał ja pojechałam tam raz, Panie zmierzyły mi stopę i po 2 tygodniach kurier dostarczył mi gotowe buty super i mega wygodne!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-07, 06:27   #694
IwciaxD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Najpierw napiszę, że wesele było w Chacie Karczowiska. Mieliśmy 1 litr soku/os w cenie sali i wodę be ograniczeń. Wesele na 73 dorosłe osoby plus 6 dzieci. Alkoholu poszło nam 90 butelek, z czego ok. 30 szt to były bramy, butelki rozdane gościom (np. tym którzy nie pili wódki) i foto/video. Spokojnie przeliczałabym 0,5 na osobę plus te kilka/kilkanaście na bramy itp. Napojów poszło nam dosłownie 20 butelek 2 litrowych. Goście w większości pili soki i wodę (nie dokupowaliśmy soków, tylko te, które dawała nam sala). Ciast mieliśmy 10 dużych blach, ale nie udało się tak, żeby każdy dostał paczuszkę na odchodne. Zwłaszcza na koniec wesela, gdy przyjechał autokar to zrobiło się zamieszanie i parę osób nam umknęło. Ciasta zostało jeszcze sporo. Owoców poszło niewiele - kupiliśmy:
9 kg winogrono białe
4 kg winogrono różowe
7 kg bananów
i mniejsze ilości nektarynek, kiwi i moreli. Sporo tego wróciło, spokojnie można było wziąć 1-2 kg mniej wszystkiego.
Co do tortu to sytuacja była przykra. Okazało się, że tort przyjechał na salę przekrzywiony. Pan, który go transportował musiał gwałtownie zahamować i tort się przekrzywił (a był taki na wewnętrznym stelażu). Panie zabrały tort z powrotem do naprawy i ok. 19 przywiozły. Niestety w dalszym ciągu był nieco przekrzywiony i musieliśmy go podać wcześniej, żeby się nie przechylił zupełnie. Ale w smaku był bardzo dobry - nie za słodki, cytrynowy. Przykre, że nie usłyszeliśmy z mężem słów przeprosin od tych Pań, a gdy w poniedziałek spotkaliśmy się przypadkowo w galerii to dosłownie przed nami uciekły (być może nas nie zauważyły, lecz w to wątpię).
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to walcie śmiało

Co do butów - ja swoje na zmianę kupiłam w Ryłko i nie żałuję - przetańcowałam w nich całą noc, a buty wyglądają jak nowe!

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

A muszę jeszcze podkreślić, że jesteśmy mega zadowoleni z obsługi w Chacie Karczowiska i z czystym sumieniem mogę ich polecić każdemu! Jedzenie pyszne i dużo. Wystrój świetny - miałam wesele na sali balowej, która prezentuje się b. elegancko. Nie musieliśmy się martwić o dekoracje kwiatowe, szampana, chleb na powitanie itp bo wszystko mieliśmy w cenie. Panie menadżer bardzo sympatyczne, potrafią rzeczowo doradzić, a obsługa tak miła i uśmiechnięta, że aż chciało się zaglądać do kuchni A na koniec otrzymaliśmy z mężem prezent w postaci gratisowego pobytu weekendowego w ich innym hotelu w Cieplicach
Super, ze się swietnie bawilas. Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Powiedz kochana ile placilas za osobe z poprawinami i bez. Ile za hotel. I Ile kosztowal ten zespol?

Walczę!

19.07.2014 - WIELKI DZIEŃ
IwciaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-09, 09:11   #695
positive rebel
Rozeznanie

Iwcia za salę płaciliśmy 150 zł/ osobę, poprawin nie robiliśmy. Ale to cennik na 2014 r., z tego co wiem, to ceny na 2015 są już inne - najlepiej sprawdzić na stronie internetowej Chaty. Za hotel płaciliśmy 55 zł/os, plus 25 zł śniadanie. Hotel i śniadanie dla Państwa Młodych za darmo.
Za zespół zapłaciliśmy 2300 zł, za jeden dzień.
Stary 2014-06-11, 20:26   #696
koni238
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny,

kogo polecacie do wystroju sali, kościoła itp? chodzi mi o stylowe, nowoczesne dekoracje tylko żadnych balonów plisss... dzięki z góry
koni238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-11, 22:13   #697
esica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koni238 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

kogo polecacie do wystroju sali, kościoła itp? chodzi mi o stylowe, nowoczesne dekoracje tylko żadnych balonów plisss... dzięki z góry
Sama właśnie szukam na ostatnią chwilę... myślałam, że jeszcze dużo czasu, a tu prawie wszystko pozajmowane
esica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 17:17   #698
majkas
Zadomowienie

Rebel, gratulaje dla obojga!!!

A mi zostało 99 z dzisiejszym licząc więc od wczoraj czuję taką małą panikę... "Na szczęście" przy tej ilości godzin które dla mnie szef zaplanował to nie mam za dużo czasu na nerwy ;-)
Stary 2014-07-03, 14:17   #699
BlutAsiunia
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny,
Słyszeliście coś o Qubusie albo o Hotelu Gwarna w Legnicy.
W Sękowskim obsługa mi nie pasowała na pierwszym spotkaniu.
BlutAsiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-06, 22:04   #700
kw14tuszek
Raczkowanie

Hej, byliśmy trzy lata temu w Qubusie na weselu i jakoś nie zrobił na nas wrażenia. Nie pamiętam o co chodziło, ale rewelacji nie było.
Stary 2014-07-07, 06:35   #701
roksana89
Rozeznanie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - PM2012 wspierają się w przygotowaniach:)

BlutAsiunia co nie pasowało Ci w obsludze? My zarezerwowalismy wlasnie w Sękowskim i raczej obsluga była miła Co do qubusa nie bylam osobiscie ale z wywiadu jaki przeprowadzalam przed szukaniem sali to podobno jedzenie srednie. A Gwarna w ogole nie wiem i sama tez nie bralam pod uwage ze wzgledu na lokalizacje

30.05.2015

roksana89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-07, 11:58   #702
BlutAsiunia
Rozeznanie

Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - PM2012 wspierają się w przygotowaniach:)

Bo pani w wtrakcie rozmowy powiedziala mi zebym slubu nie brala, telefonicznie zarezerwowalam Termin bo nie mieszkam w Legnicy to go oddala Komus Innemu a w zamian chciala dac mi Termin tydzien pozniej kiedy jest swieto w Polsce i urzad stanu cywilnego nie pracuje. Dlatego obsluga mi nie pasowala. Za to w Qubusie i w Gwarnym i w Nowodwrskim managerka to rewelacja.
Stary 2014-07-07, 12:04   #703
roksana89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlutAsiunia Pokaż wiadomość
Bo pani w wtrakcie rozmowy powiedziala mi zebym slubu nie brala, telefonicznie zarezerwowalam Termin bo nie mieszkam w Legnicy to go oddala Komus Innemu a w zamian chciala dac mi Termin tydzien pozniej kiedy jest swieto w Polsce i urzad stanu cywilnego nie pracuje. Dlatego obsluga mi nie pasowala. Za to w Qubusie i w Gwarnym i w Nowodwrskim managerka to rewelacja.
To jestem w szoku Rozumiem w takim razie. Nam jakos sie udalo dogadac bez problemu. Chociaz z terminami w Sękowskim mega ciężko.

30.05.2015

Stary 2014-07-07, 12:09   #704
BlutAsiunia
Rozeznanie

No a w tych trzech hotelach ceny sa podobne okolo 250zl w Qubusie musze zamowic tylko tort i orkiestre a w Gwarnym jeszcze dekoratorke

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ja tez bylam bo mial bardzo dobre opinie. Moze trafilam na gorsze dni
Stary 2014-07-07, 12:13   #705
roksana89
Rozeznanie

Cytat:
No a w tych trzech hotelach ceny sa podobne okolo 250zl w Qubusie musze zamowic tylko tort i orkiestre a w Gwarnym jeszcze dekoratorke

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Ja tez bylam bo mial bardzo dobre opinie. Moze trafilam na gorsze dni
Byc moze. Sama nie wiem dlaczego tak. Nam sie najbardziej podobala sala a ze dopiero w 2015 planowalismy slub wiec nam termin nie robil roznicy w takim sensie tydzien w jedna badz druga strone. Wyszlo nawet lepiej bo w moim wymarzonym maju bedzie a poczatkowo byl plan na czerwiec Moj TŻ na kazda inna sale krecil nosem

30.05.2015

Stary 2014-07-07, 14:51   #706
BlutAsiunia
Rozeznanie

Ja też mam planuje mieć ślub 2015.08.08
Ale z tego co widzę mogę się nie wyrobić a chciałam mieć cichy ślub świadkowie i rodzice było by mniej planowania.
Moja mama była na weselu u koleżanki takim małym bo sala jest mała do 50 osób i byli w Parnasiku chyba tak się nazywa ta restauracja na pl Słowianskim tam gdzie była chinska czy wietnamska. Mieli DJ i bawili się świetnie. Zamawiali tam tez tort i mówili ze wszystkim bardzo smakował jedzenie tez. Podobno robią katering na większe sale.
I jak się da to zamówię chyba tam tort bo pani sama tam robi czyli jak domowy. Może będzie miła zdjęcia jak jej torty wyglądają albo robi pod zamówienie i można przynieść swój projekt trzeba się dowiedzieć
Stary 2014-07-07, 15:04   #707
roksana89
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam planuje mieć ślub 2015.08.08
Ale z tego co widzę mogę się nie wyrobić a chciałam mieć cichy ślub świadkowie i rodzice było by mniej planowania.
Moja mama była na weselu u koleżanki takim małym bo sala jest mała do 50 osób i byli w Parnasiku chyba tak się nazywa ta restauracja na pl Słowianskim tam gdzie była chinska czy wietnamska. Mieli DJ i bawili się świetnie. Zamawiali tam tez tort i mówili ze wszystkim bardzo smakował jedzenie tez. Podobno robią katering na większe sale.
I jak się da to zamówię chyba tam tort bo pani sama tam robi czyli jak domowy. Może będzie miła zdjęcia jak jej torty wyglądają albo robi pod zamówienie i można przynieść swój projekt trzeba się dowiedzieć
W Parnasiku jedzenie jest pyszne. Panie prowadzily wczesniej malutki bar w budynku poczty czesto tam jadlam obiady. Prawdziwe domowe jedzenie. My wlasnie robimy imprezke na 50 gosci

30.05.2015

Stary 2014-07-07, 15:26   #708
BlutAsiunia
Rozeznanie

http://www.jjshouse.com/de/
Pod tym linkiem znajdziecie fajne suknie i w super cenach tylko musicie patrzeć ze to euro. Może wam się tez spodobają i ceny też : )

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

I co pani tez robi torty pod zamówienie indywidualne?

Stary 2014-07-08, 21:13   #709
algosia
Raczkowanie

Witam, Ja rownież jestem rok przed własnym weselem. Jestem z Chojnowa i tam zarezerwowałam już salę, mam też fotografa i DJa.

Wiem też, że mimo wszystko w sieci nie ma za dużo informacji o tym co dzie i za ile kupić itd itp.
Dlatego zapraszam na bloga weselnego www.weseleodquchni.pl
Na tym blogu będę dzieliła się informacjami i testowała różne miejsca w Legnicy, żebym i ja i tym samy Wy wiedziały troszkę więcej. Teraz będę szukac sukienki więc niedługo powinien pokazać się pierwszy wpis z pierwszego salonu w Legnicy.
Są już informacje o formalnościach slubnych czyli co i kiedy terzeba zrobić
Myślę, że bedzie tam naprawdę sporo rzeczowych informacji

Wcześniej czytałam też informacja o Qubusie Ja sama pracuję w tym Hotelu i na moim blogu będą też informacje odnośnie tego jak wygląda organizacja wesela u nas.

Dlatego przy okazji będziecie mogły z pierwszej ręki dowiedzieć się jak to wszytsko wygląda Bo wcale nie jest u nas drogo, jedzenie jest świetne (osttania nasza para weselna zamieściła nawet artykuł z podzienkowaniem w gazecie!!!! ), u nas nie płaci się za dekorację sali!! ani za salę! płaci się tylko za jedzonko Po za tym od razu zagwarantowaną macie podróż poślubną natomiast cena za osobę w pokoju w ofercie weselnej już od 55 pln!

Myślę, że nie ma sensu sugerowac się opiniami typu "byłam tam nie było rewelacji ale w gruncie rzeczy nie pamiętam dlaczego".

Przede wszytskim zapraszam na naszego bloga www.weseleodquchni.pl

Możecie w komentarzach wpisywac wasze propozycje na kolejne artykuły.
Pozdrawiam ciepło
algosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 21:19   #710
roksana89
Rozeznanie

Uwazam ze albo jest cos dobre i wszyscy mowia ze jest dobre albo jest nijakie czyli nikt nie pamieta co bylo,jak wygladala, jak smalowalo. Takie miejsca nie sa godne uwagi

30.05.2015

Edytowane przez roksana89
Czas edycji: 2014-07-08 o 21:25
Stary 2014-07-08, 21:27   #711
algosia
Raczkowanie

Tak jak napisałam na blogu będą informacje o naszym hotelu i o tym jak wygląda organizacja wesela od quchni z resztą dlatego taki jest tytuł bloga

Ale tak jak też napisałam, będą tam artykuły calkowicie niezależne, takie w których będę szukała informacji o makijażach, sukniach, fotografach itd w Legnicy

Bardzo chciałabym aby to miejsce było dla nas w Legnicy taki tematycznym blogiem i tyle
Nikt do niczego nikogo nie zmusza.
Ja serdecznie zapraszam Mam nadzieję, że moje wypociny komuś się przydadzą
algosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-08, 21:30   #712
roksana89
Rozeznanie

Juz poszukania sukni? Na kiedy macie termin ?

30.05.2015

Stary 2014-07-08, 21:33   #713
algosia
Raczkowanie

My mamy na 26 września 2015 Może trochę szybko ale narazie kompletnie nie mam pomysłu czy to ma być księżniczka czy może syrenka?

Sama też nie wiem gdzie się udać.. narazie własnie m,yślałam o salonie sukni slubnych w Chojnowie ale moja mama sprawdziła i nietety jest nieczynny do odwołania.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-08, 21:37   #714
roksana89
Rozeznanie

Ja osobiscie znalazlam pomysl w internecie. Bede szukac krawcowej ktora mi uszyje na ten wzor sukienke no chyba ze znajde cos podobnego gotowego. Ja jestem z Legnicy i jest tu pare salonow ale ja osobiscie jeszcze nie bylam w zadnym. Stwierdzilam ze kolo grudnia zabiore sie za poszukiwania

30.05.2015

Stary 2014-07-08, 21:41   #715
algosia
Raczkowanie

myślę, że taka opcja z krawcową jest super.
Tyle, że ja nie za bardzo wiem co tak naprawdę będzie mi pasować, jaki krój jaki kolor, krótka czy długa ... Myślę, aby najpierw poprzymierzać a później wiedzieć czego szukam Najchetniej kupiłabym kilka, bo takie krótkie w stylu retro też mi się podobają, ale na pewno nie chciałabym rezegnować z długiej sukni... hmmm będzie ze mną ciężko

Widzisz to może ja już do grudnia obskoczę kilka salonów i będziesz miała jakieś info
Stary 2014-07-08, 21:44   #716
roksana89
Rozeznanie

Ja pozbieralam info po kolezankach i mniej wiecej wiem co gdzie i jak. No i wiem ze kolo grudnia mozna kupic cos taniej. Chociaz ja jestem niska i nosze rozmiar na tyle maly ze zdecydowanie bedzie problem na cos gotowego ja stawiam na krotka suknie. Innej opcji nie ma

30.05.2015

Stary 2014-07-08, 21:52   #717
algosia
Raczkowanie

o widzisz krótka? to koniecznie w grudniu podeślij zdjęcie
Mi sie podoba tak wiele różnych rzeczy że też sama nie wiem jak to wszytsko połączyć narazie mam misz masz w głowie i co chwile mi wpadaja nowe pomysły, aż sama jestem ciekawa jak będzie ostatecznie wyglądać to nasze wesele i ja

Skoro sukienki w grudniu będą tańsze to ja w takim razie też teraz tylko się zorientuję co gdzie i jak już to w grudniu wybiorę ostatecznie

Ja własnie też od koleżanek mam sporo informacji, tak trafiłam do mojego fotografa oraz do dja

Widzisz a teraz wiem, że w grudniu jest taniej

Własnie dlatego chciałabym na naszym blogu móc tak pisać...
Stary 2014-07-09, 07:39   #718
roksana89
Rozeznanie

To powiedz jakiego wybraliscie fotografa? A duze wesele organizujecie?

30.05.2015

Stary 2014-07-10, 02:19   #719
BlutAsiunia
Rozeznanie

07.07 wysłałam linka z sukniami za 400 zł możecie Kupić kieckę przyślą wam do domu a jak co to można odesłać ale w ciągu 2 tygodni

Nie szyjcie w Panu Tadeuszu tragedia !!!!

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

a w grudniu byłam zorientować się jakie ceny maja we Wrocku na przecenach to była fajna już za 3000 zł księżniczka ale ceny różnych tez się wahały koło 2000 zł

---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

Te schodki kosztują 39 zł można je podświetlić tak jak
na stronie cukierni Furtaka jest katalog i zamiast blach ciasta są ciastka bankietowe na podświetlanych schodkach uważam że to super wygląda ale nie orientuje się czy są dobre
Dodam że w Sękowski życzy sobie kase za wypożyczenie i jest to nie ok bo nie kosztuje to jakiegoś majątku

---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Angelka1984 Pokaż wiadomość
My jeszcze nie wybraliśmy i raczej sami będziemy się uczyć - kiedyś byłam cheerleaderką to sama wymyślałam kroki, a poza tym na youtube jest mnóstwo inspiracji. My chcemy zatańczyć razem coś luźno, ale z elementami jakimiś prostymi aczkolwiek efektownymi.

A tak z innej beczki. Wczoraj byłam na ślubie u mojej szefowej. Zrobiłam jej cuś takiego:
Załącznik 4657752
Załącznik 4657753
Załącznik 4657754
Zrobił furorę w kwiaciarni (nr telefonu już rozdany) jak i pod Kościołem (byłam zaproszona tylko do Kościoła, więc nie wiem jeszcze jak na sali ).

Chyba zacznę robić takie już dorywczo. Teraz Komunie idą, więc sobie dorobiłabym do wesela swojego

A propo wesela, to wiecie ile u nas skrzypek kosztuje? Wczoraj na mszy grał i było bosko... Ale to za daleko, bo ślub był w Siechnicach to jest ponad 100 km stąd.
Strasznie mi się podoba ten arbuz na początkowych stronach jest więcej

---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ----------

Wysyłam wam przykładową suknie 146 ero czyli około 600 zł

Edytowane przez BlutAsiunia
Czas edycji: 2014-07-10 o 02:22
Stary 2014-07-10, 09:58   #720
BlutAsiunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez roksana89 Pokaż wiadomość
Ja pozbieralam info po kolezankach i mniej wiecej wiem co gdzie i jak. No i wiem ze kolo grudnia mozna kupic cos taniej. Chociaz ja jestem niska i nosze rozmiar na tyle maly ze zdecydowanie bedzie problem na cos gotowego ja stawiam na krotka suknie. Innej opcji nie ma

Ja też jestem niska i bardzo drobna wiec tak jak wspomniałam ja fason już mam wybrany księżniczka , chciałam krótką 3/4 ale z mamą obie stwierdziłyśmy że najlepszy fason jest A, księżniczka długa bo mnie nie skraca Zobacz różne fasony i w czym wyglądasz najlepiej i takiej szukaj chodzi tylko o fason.
Dobrze się czułam też w rybce ale w formacie A
Coś tego typu tylko długa my mamy dobrze bo jak się zmówi tą długość to nie trzeba skracać i jest długa do ziemi

A tak wyglądają te schodki

Edytowane przez BlutAsiunia
Czas edycji: 2014-07-10 o 15:36
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości