Listopad- Grudzień 2014- część III :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 12:53   #181
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

ja chyba uciekam, teraz w tym pokoju co mam komputer jest cały czas słońce i nawet nie ma czym oddychać.
Zajrzę wieczorkiem
Miłego popołudnia i powodzenia na wszystkich wizytach
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:15   #182
sloneczko_1201
Zadomowienie

Hej dziewczyny pędzicie jak szalone

Widzę, że tym wieczorem kawalerskim wywołałam dyskusję, jakby co to striptizu nie było

Powodzenia na wizytach i czekam na wieści jak zwykle

Ja w tą pogodę to czuję się jak flak i w sumie to się nudzę, ale nie mam siły na nic. Nawet do sklepu nie poszłam może wieczorem jak się zrobi przyjemniej na dworze.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:27   #183
modnisia86
Zadomowienie

Ja wczoraj od teściów przywiozłam po malej ubranka i pół dnia je segregowałam wszystko takie małe i śliczne
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:27   #184
anuszka21
Zakorzenienie

Ja spędziłam pare godzin na mieście i jestem wykończona. Czuje się jak kaleka, wieloryb i nie wiem co jeszcze. Ledwo chodzę a ostatni odcinek do domu przeszłam ostatkiem sił. Rzuciłam się tylko na kanapę i poryczalam z bezsilności. Ciąża to straszny okres mam dość. Do tego nie czuje małego i w ogóle mam filmy ;( niech on już będzie z nami ;(
Niedosc ze człowiek czuje się i wygląda do dupy to ciągle musi się martwić o dziecko ;(

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2014-07-07 o 13:29
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:33   #185
esti87
Rozeznanie

Dziewczynki ja sie powoli zbieram..ledwo co wyszlam z pod prysznica a znow jestem mokra..masakra z ta pogoda.. nie ma czym oddychac..zjadlam obiadek i zaraz uciekam..jeszcze pare zakupow na miescie do potem..milego popoludnia
esti87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:38   #186
manieczka1
Zakorzenienie

Ja też się zastanawiam po co się kąpałam haha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 13:52   #187
alekaz1
Zakorzenienie

Powodzenia na wizytach

ja jestem biedniejsza o 130 zl za fryzjera ale podoba mi sie efekt o polowe mniej wlosow na glowie tak lekko sie czuje.

A powiedzcie mi wczoraj poczulam takie porzadniejsze puk puk juz nie smyranie i czy teraz juz codziennie bede czuc wyrazniej?
Stary 2014-07-07, 13:59   #188
edzka1104
Zakorzenienie

Hej. Witam sie po weekendzie. Ja juz dzisiaj bylam na plazy z siostrzenica. Wieczorem wizyta i nie moge sie doczekac.
Powodzenia dla tych wizytujacych dzisiaj

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:07   #189
magdula87
Rozeznanie

Kciuki za wizyty : cmok:

Ja właśnie wróciłam z miasta i padam

Na puchnięcie nóg polecam, mi przynosi ulgę
II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014

Edytowane przez magdula87
Czas edycji: 2014-07-07 o 14:14 Powód: [IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/07/07/numubeha.jpg[/IMG]
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 14:59   #190
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Ja spędziłam pare godzin na mieście i jestem wykończona. Czuje się jak kaleka, wieloryb i nie wiem co jeszcze. Ledwo chodzę a ostatni odcinek do domu przeszłam ostatkiem sił. Rzuciłam się tylko na kanapę i poryczalam z bezsilności. Ciąża to straszny okres mam dość. Do tego nie czuje małego i w ogóle mam filmy ;( niech on już będzie z nami ;(
Niedosc ze człowiek czuje się i wygląda do dupy to ciągle musi się martwić o dziecko ;(
Oj wiem co czujesz, dla mnie ta ciąża to trudne doświadczenie. Nie załamuj się kochana, będzie lepiej, jeśli dobrze spojrzałam różni nas 3 tyg, ja od ok tygodnia czuje się dużo lepiej, troche sił mi przybyło. Już połowa za nami

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Powodzenia na wizytach

ja jestem biedniejsza o 130 zl za fryzjera ale podoba mi sie efekt o polowe mniej wlosow na glowie tak lekko sie czuje.

A powiedzcie mi wczoraj poczulam takie porzadniejsze puk puk juz nie smyranie i czy teraz juz codziennie bede czuc wyrazniej?
tak ogólnie to wyraźniej ale nie koniecznie codziennie, więc w razie czego się nie martw od pewnego momentu odczucia zaczynahą słabnąć bo mniej miejsca jest ale nie wiem od kiedy (siostra mi powiedziała ale nie dopytałam dokładniej)

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:01   #191
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia na wizytach

coraz wyraźniej, ale może się zdarzyć, że nie będziesz też czuć dzień i dwa i nie ma co panikować
ja teraz już czuję tak fajnie, bez problemu też TŻ czuje, ba nawet Jasiek się cieszy, że Zuzia przybiła mu piątkę
ale to jeszcze nie są regularne, mocne ruchy..

także z każdym dniem lepiej, ale cierpliwość jest złotem

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez benetta Pokaż wiadomość

tak ogólnie to wyraźniej ale nie koniecznie codziennie, więc w razie czego się nie martw od pewnego momentu odczucia zaczynahą słabnąć bo mniej miejsca jest ale nie wiem od kiedy (siostra mi powiedziała ale nie dopytałam dokładniej)
słabnąć? ja nie pamiętam w poprzedniej ciąży, żeby słabły.... potem jest mało miejsca i wtedy to dopiero czuć "kopy po nerach".... bez kitu, naprawdę nie pamiętam, żeby ruchy słabły, wprost przeciwnie...
źle pamiętam?

anuszka przybij piątkę, też czuję się jak flak, w ogóle nie przydatny do niczego... męczę się z byle powodu... ta ciąża jest mega obciążająca.... czyżbym w ciągu tych 3 lat aż tak się postarzała?
mama mówi, że startowałam z mocnego przemęczenia, osłabienia to nie ma co się dziwić, bo w ciąży lepiej nie będzie.... coś w tym jest.... z Jaśkiem czułam się o niebo lepiej, ale też sytuacja była inna, studentka, "zrelaksowana" itp

Edytowane przez ela_86
Czas edycji: 2014-07-07 o 15:05
ela_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:02   #192
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez nikaa86 Pokaż wiadomość
Witam, czy któraś z Was ma L4 leżące? Orientujecie jak się jak to jest z tymi kontrolami z ZUS-u, czy chodzą tylko w tygodniu i w godzinach pracy Oddziału czy w weekendy też?
ja mam lezace i wiem ze kontroluja, wiec lepiej byc w poblizu domu

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość

czekoladka, a w ktym hotelu-w tym nowym Racibor?
nie, w hotelu Polonia ale to bylo chyba z 9 lat temu
Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość

ja wiem,ze kiedys pojawil sie temat wyplat swiadczen z zusu ale mam pytanie-przychodzily wam w terminie tak jak dostawalyscie wynagrodzenie u pracodawcy?ja mialam zawsze ostatniego kazdego miesiaca..a tu 7 i cisza...to ma byc pierwsza odkad jestem na l4 i tak sie zastanawiam
kochana ja tez zawsze mialam ostatnuego dnia miesiaca ale Zus wyplaca za konkretne l4 - wiem bo dzwonilam , mi placa za 21 dni a wyplate mam zawsze rowno tydzien po skonczonym l4 wiec wychodzi ze co 3 tyg.
jak firma zatrudnia pow. 20 pracownikow to wtedy normalnie ci placi pracodawca jak dotychczas i rozlicza sie z Zusem

Cytat:
Powodzenia na wizytach

konkretne!!! mnie wczoraj dziec kopal do 2 w nocy - az sie boje zeby po drugiej stronie brzuszka tak nie bylo

Musialam jechac do miasta , zalatwic pieczatke od gina, bo mialam miec wyplate z Zusu a tu pismo przyszlo ze jest pokreslone na l4 i musi byc pieczatka i podpis lekarza. Doktorek wypilam mi l4 do 4.07 a npozniej przekreslil i napisal 3.07
nosz kuźwa czepiaja sie wszystkiego!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:05   #193
melleczka
Zakorzenienie

Manieczka widzę, że Ty też masz 22tc i Frania Popularne imię
Stary 2014-07-07, 15:07   #194
ela_86
Wtajemniczenie

najwięcej to będzie chyba Lilianek

oooo Kasia proszę o aktualizację pierwszej strony dziewczynka Zuzia

Edytowane przez ela_86
Czas edycji: 2014-07-07 o 15:08
ela_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:12   #195
Kiara_kier
Wtajemniczenie

u nas dziś 33 stopnie :P Masakra, można się rozpłynąć.

Czytam, że jakieś ogromne kwoty Wam powychodziły za te wyprawki Szczerze mówiąc nie wiem skąd aż tyle... ale jak ktoś kupuje wszystko nowe i to takie droższe, to niestety można się przestraszyć przy podliczaniu tego Ja chyba zamieszczę się w 2,5 tys.

Byłam dziś na badaniach - posiew moczu. Później w lumpku i zgarnęłam fajne rzeczy za małą kaskę m.in. kupiłam małemu kombinezon za 6zł :
ten beżowy

taki jak tu

i dużo innych rzeczy za małą kaskę, fajna dostawa była!

Przyszłam, nastawiłam pranie, teraz zjadłam i leżę, a mały sobie bosko fika

anuszka nie stresuj się Jest okrutnie gorąco, także małe pewnie też ma dośc tej pogody i śpi
I zgadzam się - ja też ledwo chodzę w takie upały. Całe szczęście, że brzuch mam widoczny, to chociaż ustępują mi miejsca w autobusach, bo jakbym jeszcze miała stać to już w ogóle zjazd by był.

modnisia - pokazuj coś tam dostała

esti - moja ginka mi powidziała, że L4 dwójka jest chodzone i w ciąży zaleca się wręcz spacery, jakąś inną delikatna aktywność, także ZUS nie może nie wypłacić kasy na takim zwolnieniu. Chyba, że ktoś miałby jedynkę i nie był w domu. Nie mówiąc już o tym, że zwyczajnie można być pod prysznicem i nie usłyszeć domofonu Jednak tak jak martha pisze - nasz kraj jest chory i jest takie coś, że jak przyjdą a Ciebie nie ma, to zawieszają wypłatę, wysyłają Ci list, że Cię nie było i musisz stawić się do nich w jakimś tam terminie z wyjaśnieniem.

aleksandretta - dziewczyna z którą chodzę do gina miała kontrolę w 6. miesiącu i jej nie było (L4 2), powiedziała im na wizycie wyjaśniającej, że była na spacerze w parku i nic jej nie zrobili. Tylko gorzej jak ktoś wyjeżdża, bo oni mogą przyjść jednego dla - nie ma cię, to mogą się jeszcze pojawić kolejnego albo za 2 dni i jak tez Cię nie zastaną to już się musisz tłumaczyć grubiej gdzie byłaś przez tyle czasu.

A mnie zastanawia jedna rzecz - czy jeśli moje miejsce pracy i mój pracodawca są w innym mieście (jakieś 100km dalej) niż moje obecne miejsce zamieszkania na zwolnieniu, to podlegam pod ZUS z okręgu pracodawcy czy z miejsca zamieszkania?
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:16   #196
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
coraz wyraźniej, ale może się zdarzyć, że nie będziesz też czuć dzień i dwa i nie ma co panikować
ja teraz już czuję tak fajnie, bez problemu też TŻ czuje, ba nawet Jasiek się cieszy, że Zuzia przybiła mu piątkę
ale to jeszcze nie są regularne, mocne ruchy..

także z każdym dniem lepiej, ale cierpliwość jest złotem

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

słabnąć? ja nie pamiętam w poprzedniej ciąży, żeby słabły.... potem jest mało miejsca i wtedy to dopiero czuć "kopy po nerach".... bez kitu, naprawdę nie pamiętam, żeby ruchy słabły, wprost przeciwnie...
źle pamiętam?

anuszka przybij piątkę, też czuję się jak flak, w ogóle nie przydatny do niczego... męczę się z byle powodu... ta ciąża jest mega obciążająca.... czyżbym w ciągu tych 3 lat aż tak się postarzała?
mama mówi, że startowałam z mocnego przemęczenia, osłabienia to nie ma co się dziwić, bo w ciąży lepiej nie będzie.... coś w tym jest.... z Jaśkiem czułam się o niebo lepiej, ale też sytuacja była inna, studentka, "zrelaksowana" itp
Ja nie wiem, moja to pierwsza ciąża może jej chodziło że zanim będę te konkretne kopy po nerach i żołądku może być cichszy moment bo dziecko nie ma miejsca a jeszcze nie aż tyle siły żeby mocno zdzielić z małego rozbiegu? tak kombinuje... jak się dodzwonie do niej to dopytam o co jej chodziło ona przeszła 3 ciąże, jest drobna może u niej akurat tak to było odczuwalne....

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Stary 2014-07-07, 15:20   #197
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaczynam strasznie tyć ;( z dnia na dzien... juz jest +6kg ;( a w samym 3cim trymestrze przytyje pewnie z 10, z corka to przytylam chyba z 15 w samym 8 i 9 miesiacu. Nie wiem moze znowu zaczynam puchnąć ;( Nie chce byc wielorybem...
ja też nie chcę, ostatnio pisałam, ze martwię się wagą jak tak nagle mi wzrosła, ale gin kazał się popukać w czoło Mówi, że to pewnie chwilowe, a nie wyglądam jakbym się roztyła, jedyna różnica jest w brzuchu i piersiach. Teraz na szczęście waga najpierw poszła trochę w dół, a obecnie stoi, także uff
Kochana, ja na pewno zasilę wątek odchudzający po ciąży, także zapraszam, dołączysz do mnie

fiorella też planuję zakup pasa poporodowego
Stary 2014-07-07, 15:22   #198
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość

A mnie zastanawia jedna rzecz - czy jeśli moje miejsce pracy i mój pracodawca są w innym mieście (jakieś 100km dalej) niż moje obecne miejsce zamieszkania na zwolnieniu, to podlegam pod ZUS z okręgu pracodawcy czy z miejsca zamieszkania?
śliczny kombinezon!

sprawdzałam to kiedyś... hmm to chyba było tak że przez pierwsze 33 dni zwolnienia pod zus pracodawcy a potem pod zus zameldowania. ale pewna nie jestem.. któraś wie dokładnie?

Stary 2014-07-07, 15:37   #199
magdula87
Rozeznanie

Kiara kombinezon boski

A ja dzisiaj pierwszy raz w życiu kupiłam coś w sh, fakt, że były to akurat rzeczy wycenione, więc może nie jakoś super tanie
Kurteczka za 16 zł z metką, spodenki i ogrodniczki po 8 zł Rozmiar od 6-9 miesięcy.

II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:47   #200
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
Justana, dla mnie Twoja wycena to jakis kosmos hehe, ja sobie wyliczylam 2tys, a w tym już nawet wozek i stelaz łozeczka ;p
Materac mam, spacerowke mam, ciuchy, przewijak, reczniki, posciele, zabawki tez ;p wiec tylko butelki, smoczki, kosmetyki i pampersy, no i wozek z lozeczkiem. Moze dodatkowo kupie lezaczek i pozniej siedzonko do jedzenia wiec to i tak wychodzi max 3tysie.
No dokładnie sama napisałaś że trochę rzeczy juz masz, ja poza jednym kocykiem z biedronki nie mam nic a do tego planuję wózek droższy, bo w okolicy 1700-2000 mnie wyniesie. Zależy na który się zdecyduję.

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
ale dzisiaj coś nie mogłam spać, budziłam się często, jakaś dziwna aura w nocy była...
to dobrego samopoczucia życzę*
ja tez się dzisiaj kręciłam pół nocy ale ja to raczej przez to, że pierwszy dzień po urlopie do pracy a jakoś zawsze stresa mam

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
jak masz juz tyle rzeczy to rzeczywiście nie wydasz tyle ile w tym zestawieniu, wogole ceny to sa bardzo orientacyjne bo rozpietośc cen w wielu przypadkach bardzo sie różni a pozatym każdy kupuje inne ilości, w różnych sklepach itp..
dokładnie ceny sa orientacyjne i za nowe rzeczy więc cena może też być dla niektórych duża ale jak ja muszę kupić wszystko, bo nie mam nic no to trochę tego się nazbiera

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
Ja dopiero wastałam....to dla mnie szok o tej godzinie??!!!przez ostatni tydzień wstawałam codzinnie między 4 a 6 jem sniadanko i chyba maleństwu smakuje bo zaczął się ruszać ogólnie chyba owoce lubi
wczoraj wstałam o wpółdo pierwszej
i tez zauważyłam, że jak zjem coś co mi smakuje albo miałam ochotę to
wtedy fika bardziej

Cytat:
trzymaj się kochana, już niedługo nam zostało)

Cytat:
Napisane przez magdula87 Pokaż wiadomość
Na puchnięcie nóg polecam, mi przynosi ulgę
mam nawilżający z bielandy, tez jest super!!!

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
Czytam, że jakieś ogromne kwoty Wam powychodziły za te wyprawki Szczerze mówiąc nie wiem skąd aż tyle... ale jak ktoś kupuje wszystko nowe i to takie droższe, to niestety można się przestraszyć przy podliczaniu tego Ja chyba zamieszczę się w 2,5 tys.
no to luknij sobie dlaczego mi tak wyszło:p ja sam wózek liczyłam 2 tys.;p
kombinezonik śliczny) będę niedługo też lumpki okupować ale czekam jeszcze na dzień poznania płci:P

u mnie przed chwila lunęło, przeszła burza i od razu powietrze żywsze
dzień w pracy zleciał pracująco ale już wszystko sobie ogarnęłam i wracam do normalnego trybu
mam wrażenie, że chyba jako jedna z niewielu mam mnóstwo energii, może dlatego że wypoczęłam nad morzem może po prostu a może po tych wszystkich dniach mdłości i ciągłego spania w końcu mnie odpuściło:P
wagę tez mam różna w zależności od pory i dnia. Wczoraj miałam 67 przy 63,5 startowych, zobaczymy jak dzisiaj:P
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 15:50   #201
melleczka
Zakorzenienie

U mnie koszty podstawowe:
wózek - 2000zł
łóżeczko - 400zł
komody - 600zł
komoda z przewijakiem - 400zł
fotelik - 470zł
laktator - 350zł
leżaczek - 330zł

Nie liczę ubranek, tekstyliów i kosmetyków, bo nie mam pojęcia ile na to wydam. Ale pościel już mam kupioną za nieprzyzwoitą cenę, bo nie mogłam się powstrzymać, ale jest najpiękniejsza na świecie Kombinezony na zimę też już mam, i trochę ciuszków, część nowych, część używanych
Stary 2014-07-07, 15:57   #202
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Manieczka widzę, że Ty też masz 22tc i Frania Popularne imię
Noooo a Ty też?
Kiara super kombinezon
Magdula piękne ciuszki
Ja też myślę, że jak jest L4 chodzące to na spacer można no bo przecież czyms musi się różnić od leżącego. Pewno mają też sprawdzić czy nit nie pracuje na czarno itp

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-07-07, 16:02   #203
Keithlyn
Zadomowienie

Kiara - dawaj ten kombinezon !!! are you kidding meeee!? , gdzies taki znalazła ..zazdraszczam

Ja mimo upału dziś, nawet ogarnełam mieszkanie....sama sie sobie dziwie

Edytowane przez Keithlyn
Czas edycji: 2014-07-07 o 16:13
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 16:21   #204
ela_86
Wtajemniczenie

ja dziś NIC nie zrobiłam.....totalnie NIC... albo leżę, albo na kompie.....

jestem totalnie wypluta, niedługo wraca TŻ, a tu bajzel, Jasiek przed bajką....ehh jutro mu wynagrodzę.....
Stary 2014-07-07, 16:23   #205
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Noooo a Ty też?
Tak
Stary 2014-07-07, 16:24   #206
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Tak
No i pięknie a ja jajo zniosę do tej dzisiejszej wizyty. Jeszcze mnie głowa mocno boli...

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-07-07, 16:31   #207
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
No i pięknie a ja jajo zniosę do tej dzisiejszej wizyty. Jeszcze mnie głowa mocno boli...

już niedługo
Stary 2014-07-07, 16:33   #208
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w środę mam Połówkowe mieliśmy 2tyg temu

Stary 2014-07-07, 16:39   #209
Kiara_kier
Wtajemniczenie

manieczka daj znac po wizycie

melleczka - no tak... meble... to są ogromne koszta. My na szczęście nie musimy teraz ich kupować

Keithlyn
haha dzięki Takie zakupy za grosze sprawiają ogromną radość.

benetta - dzięki za odpowiedź Jeszcze to sprawdzę u źródła

Justana - ojj no tak Wy jeszcze nie wiecie kto masz w brzuchu siedzi
Stary 2014-07-07, 17:16   #210
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
ja dziś NIC nie zrobiłam.....totalnie NIC... albo leżę, albo na kompie.....

jestem totalnie wypluta, niedługo wraca TŻ, a tu bajzel, Jasiek przed bajką....ehh jutro mu wynagrodzę.....
Ja dzisiaj w ogóle nie do zycia... zwariowac mozna ;/
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości