III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-07, 18:05   #3211
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Widziałam że pierwsza sierpniowka się już rozpakowala

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:07   #3212
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość

30tydz i 3d ;-)
Wow ślicznie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ja już po sr
I wiecie co robię? jestem w mcdonald i zjadłam już nuggetsy i frytki a teraz jem lody z polewa czekoladowa

Zła kobieto

Po wizycie wszystko ok. Przeplywy super. W koncu sprawdził prawa nerke bo ostatnio nie mogl bo maly sie tak schował. Serduszko, mózg wszystko ok.
Maly waży około 1500 g
I widziałam jego buzke, jaki on jest śliczny. Ma nosek po tz przepiękny widok. Jestem w niego tak zaopatrzona. Moj maly przystojniak. Na zdjęciu widac buzke i rączkę.
Dr zapewnial ze maly sie juz nie obróci i juz będzie glowka w dół.

Co do auta to katastrofa. ... skrzyniA biegów :/ naprawavz używanymi czesciami okolo 2000 Euro. We wrześniu mielismy kupować nowe auto. Wrrrrrrr

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404749229734.jpg (51,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-07-07, 18:07   #3213
jenny1234
Wtajemniczenie

u mnie przeszła mała burza, popadało i co.... znowu skwer...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:12   #3214
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość

Po wizycie wszystko ok. Przeplywy super. W koncu sprawdził prawa nerke bo ostatnio nie mogl bo maly sie tak schował. Serduszko, mózg wszystko ok.
Maly waży około 1500 g
I widziałam jego buzke, jaki on jest śliczny. Ma nosek po tz przepiękny widok. Jestem w niego tak zaopatrzona. Moj maly przystojniak. Na zdjęciu widac buzke i rączkę.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:14   #3215
Blondi Banana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
A podobno niedawno wyszła druga część
Przeglądałam ją w księgarni. Są w niej właściwie te same rzeczy, co w pierwszej, tylko w bardziej przystępnej formie - nie w formie opowiadania, a z podziałem na kategorie i konkretnie co i jak trzeba robić. Po przeczytaniu pierwszej części wydaje mi się, że to zbędny wydatek

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Do tego czasu swobodnie możesz zostawić dziecko "gdziekolwiek". Na ogół bylam z dzieckiem w dużym pokoju gdzie nie mieliśmy lozeczka. Na przykład ja dziecko często kladlam na łóżku. Rozkładalam kocyk a na to dziecko.
No właśnie ja tak nie zostawię po prostu na łóżku, bo na początku boję się, że koty będą się za bardzo interesować dzieckiem I wolałabym je jakoś odgrodzić. Wózek stoi u nas w mieszkaniu, ale nie wydaje mi się, żeby trzymanie w nim dziecka cały dzień albo pół dnia było zdrowe dla kręgosłupa
Blondi Banana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:14   #3216
Ana***
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Ana-bardzo ładny wózek ja na mój czekam i czekam juz ponad półtora miesiąca wplacilam zaliczkę 100zl i miał być najpóźniej na koniec czerwca i tutaj podobna historia do Twojego wózka bo maja być 4 na pl sprowadzone z Hiszpanii ale jak babka nie da mi jasnej odp w tym tyg co do daty to bede zamawiać tutaj w De bo na jednej stronie znalazłam (ale najpierw sie upewnie czy maja je na stanie czy tak jak w pl trzeba czekac)
o kurczaki... to niefajnie. Mam nadzieję, ze lada moment wózek u Ciebie będzie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Maja śpi już trzy godziny, biedulka ma taki katar, cieknący i zielony, i troszeńke podwyższoną temperaturę, ale tylko do 37, 5 najwięcej, więc to może zęby? Bo idzie ich wiele na raz.
zdrówka dla Majeczki

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość

Co do maluszka to moje chce przez żebro wyjść
Moja też uwielbiam żebra , zwłaszcza te po prawej i w nie celuje główką:P

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Ana ladniutki wozek i super kolor

Cytat:
30tydz i 3d ;-)
ślicznie wyglądasz! i jaki cyc

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
A w ogóle zakupiłam dziś książkę : w Paryżu dzieci nie grymaszą.czekając na męża w euro agd przeczytałam 20 stron i jestem zachwycona.
a o czym ta książeczka? to jakieś porady?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:23   #3217
anesh_
Zakorzenienie

Allckarola wyglądasz rewelacyjnie! Zazdroszczę szczuplutkich nóg!

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Ana dziękuje!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:23   #3218
Aliszcze
Zakorzenienie

Dlaczego wozek mialby byc zly na kilka godzin dla dziecka?ta sama pozycja jak w lozeczku,materacyk jest w wozku,ma plasko. Ja nie widze problemu. A jak np bedzie cieply dzien to pare godzin bede z mloda na dworze to w wozku bedzie. W domu to na poczatku w lozeczku. Poza tym na poczatku dobrze jest odpoczywac gdy noworodek spi, by regenerowac sily bo potem bywa sie jak zombie. Warto na poczatku odpuscic sobie wiele prac domowych i spac gdy dziecko spi.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2014-07-07 o 18:27
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:25   #3219
jenny1234
Wtajemniczenie

jakie Wy kupujecie butelki na poczatek? całe zestawy startowe czy tylko 1 szt 125ml?
Jakie firmy polecacie?

Ja nastawiam się na karmienie piersią ale na wszelki wypadek butelkę muszę kupić...

Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
Stary 2014-07-07, 18:25   #3220
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Maly waży około 1500 g
niestabilna cieszę się, że z syneczkiem w porządku
Stary 2014-07-07, 18:44   #3221
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
jakie Wy kupujecie butelki na poczatek? całe zestawy startowe czy tylko 1 szt 125ml?
Jakie firmy polecacie?

Ja nastawiam się na karmienie piersią ale na wszelki wypadek butelkę muszę kupić...
Zamówiłam laktator Avent Natural plus dwie małe buteleczki.
Koleżanka mi opowiadała, jak miała problem z laktacją, że cieszyła się, że nie miała pod ręką mleka mm, bo inaczej poddałaby się bardzo szybko, a po kilku dniach tak jej się rozhulała laktacja, że karmi do dziś a mały ma 8 miesięcy
Ale ja jednak zakupię mleko na wszelki wypadek

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

a o czym ta książeczka? to jakieś porady?
Póki zdąrzyłam się zorientować o różniacach jakie stosują francuzi w wychowaniu dzieci. więcej powiem jak poczytam dogłębnie
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:46   #3222
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Witam się z rana... Już wróciliśmy do domku wczoraj po poludniu ale ciężko się jechało w taki upał a ja prowadziłam prawie całą drogę... Ale dobrze mi się za kierownicą siedzi... Wolę sama prowadzić niż moj Małz... On to jeździ szybko i szarpie autem, jeździ jak narwaniec a nie można mu uwagi zwrócić bo się denerwuje i się kłócimy no i wczoraj już nie wytrzymałam i naskarżyłam do Jego rodziców no bo ile można. Powiedziałam mu że nie wsiąde z Maluchem do auta jak będzie tak jeździł no i się obraził ale On nie rozumie że nawet przy ostrym hamowaniu dziecku może się coś stać bo ma wszystko mięciutkie jeszcze... Poza tym Jego rodzice zaczęli dla mnie drażliwy temat wczoraj... Chodzi o mojego starego psa, że sika w domu i tak dalej a dziecko będzie i tak nie może być... Że jeśli nie chcę go usypiać bo tak im powiedziałam to żebym go oddała do schroniska. Bo trzeba myśleć racjonalnie co jest ważniejsze... No kurde mam oddać psa żeby go tam uśpili bo jest za stary na adopcję? A czy jak człowiek jest stary i robi pod siebie to też trzeba się go pozbyć bo jest już niepotrzebny i przeszkadza?? No ludzie!! I jeszcze mój Małż jako że ma czarny humor czasem to zaczął że On się go pozbędzie itd. wiem że by mu nawet krzywdy nie zrobil ale nie lubię takich durnych żartów... W drodze do domu się z tego wszystkiego rozpłakałam... Fakt że jak ten mój pies sika i w ogóle to się złoszczę, krzyczę itd ale ja nie potrafię... Przepraszam że piszę z taką złością ale jestem jeszcze zła... Teściowa na koniec powiedziała, żebym się nie denerwowała bo Ona w końcu jest teściową i musi czasem zdenerwować ale ja nie lubię czegoś takiego... Moje dziecko będzie się chować ze starym śmierdzącym psem, który ruszą się tylko od swojego posłania w przedpokoju do kuchni do miski z wodą...
to teściowa ma pomysły! Ja niestety mojego starego pieska musiałam uspać ale to smutna historia i nie będę Was tu zanudzać...

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panie !!

Ja i tż jesteśmy już mężem i żoną
Było wspaniale. Tańczyłam całą noc. Może 10 piosenek odpuściłam. Mikołajek był bardzo dzielny. Teraz pozostaje mi wypoczywac i czekać na synka. W sobotę USG

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty !!
Gratulację!!! I wieeele szczęścia i wytrwałości na nowej drodze życia...
Eh... a nam niedługo stuknie pierwsza rocznica ślubu, a tym samym 10 bycia razem...

Cytat:
moje kochane, czy Wy wszystkie mimo iż dzieciaczki będą spały w sypialni z Wami robicie już gotowe pokoiki dla dzieci?

My mamy zamiar teraz przygotować kącik w naszej sypialni a dopiero jak dzidzia będzie się do swojego przenosić to zrobimy oddzielny pokoik.
My nie robimy pokoiku dla Małej, bo nie mamy gdzie. Może uda nam się wyprowadzić, a jak nie, to odstąpimy swoją sypialnię, jak Malutka podrośnie...

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Wymyśliliśmy z Tż,że kupujemy piłkę gimnastyczną i będziemy ćwiczyć razem w ciąży,co by trochę odciążyć mój obolały kręgosłup przez ćwiczenia i przygotować jakoś mięśnie do porodu Ciekawe na ile nam starczy tego zapału
Rzeczywiście piłka bardzo przydatna, moja siostra bardzo ją sobie chwaliła

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Wiecie co sobie pomyślałam wczoraj? Ze jakos juz za miesiąc musze chyba sobie podłożyć pod prześcieradło jakiś podkład bo jak nagle odejdą mi wody w nocy? Nigdy nie rodziłam to nie wiem jak to wyglada no ale jeśli? moja mama tak miała...poszła spać i obudziło ja to, ze mokro w łóżku ale ona to nas w ogole urodziła ekspresowo i nie pamięta zeby ja jakos mocno bolało

No i zdałam sobie sprawę, ze jak pójdzie u nas wszystkich terminowo to bede jedna z pierwszych chyba niedługo poczytam mamusie sierpniowe jak tam u nich sie rozwija sytuacja jak odgrzebie ich wątek na telefonie

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Koleżanka mówiła, ze podczas porodu taka piłka była jej zbawieniem takze w domu pewnie tez pomoże

Z tym podkładem to dobry pomysł Mojej siostrze wydawało się, że chce jej się siku, a to były wody no i większość poszła do kibelka

Cytat:
Znalazłam nasz wózio taki kupiliśmy
identyczny kolor ten sam

http://www.kocarky-levne.cz/style/ko...swift-style-04
Piękny wózek no i Maluch będzie jeździł w wyjątkowej furze

Cytat:

30tydz i 3d ;-)
Jej, jak Ty ładnie wyglądasz!!!! Pięky brzuchol i jaka figura

Cytat:
Napisane przez Blondi Banana Pokaż wiadomość

Mam takie pytanie, nie wiem czy już o tym była mowa. Gdzie planujecie trzymać dziecko w ciągu dnia? U mnie łóżeczko będzie w sypialni. Nie mogę siedzieć w salonie, czy kuchni nie mając oka na dziecko (i koty!). Trzeba kupić jakieś łóżeczko turystyczne, czy leżaczek? Łóżeczko turystyczne i tak się przyda, ale najwcześniej na Boże Narodzenie, a na ten moment już jest dostatecznie dużo wydatków

Latte88 Też mam tą książkę, przeczytałam ją jednym tchem Jest rewelacyjna! Mam zamiar stosować wiele rzeczy z niej w swoim życiu
Mała będzie albo w łóżeczku, albo w wózku, a później w leżaczku-bujaczku

Cytat:
Maly waży około 1500 g

Co do auta to katastrofa. ... skrzyniA biegów :/ naprawavz używanymi czesciami okolo 2000 Euro. We wrześniu mielismy kupować nowe auto. Wrrrrrrr

za wizytę. Cieszę się, że wszystko jest super

Nigdzie się już nie ruszam!!! Od piątku dużo łażenia było, dzisiaj skończyłam ten maraton, a nogi wchodzą mi do Mała dzielnie to wszystko zniosła, a upały chyba jej nie przeszkadzają bo szalej w brzuchu tak jak szalała.
Wczoraj uświadomiłam sobie, że mam jedną parę spodenek krótkich i dwie sukienki... No nic, nie mam w czym chodzić
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 18:53   #3223
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ja dzisiaj pierwszy raz w życiu wyszłam na ulicę w sukience
Zawsze spodenki, ew spódniczka ale to raz na rok
I tak mi przewiało Bożenkę że ho ho I powiem że w ciąży to zbawienie Chyba zaprzyjaźnię się z sukienkami na końcówkę ciąży a może kto wie już mi tak zostanie

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-07-07, 19:13   #3224
nmartyna
Zadomowienie

I nie dopisałam... Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj i w najbliższym czasie I brawa za udane przeglądy Ważne, że z Maluszkami wszytko jest w porządku

Któraś dodawała zdjęcia pokoiku (przepraszam, że nie pamiętam która ) - pokoik przepiękny Marzy mi się taki dla mojej Małej...

A tu jeszcze prezenty od babć: z różową górą od Teściowej, reszta od mojej Mamusi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140707_171941.jpg (28,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140707_172010.jpg (36,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140707_172048.jpg (38,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140707_172101.jpg (38,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140707_172235.jpg (43,2 KB, 30 załadowań)
Stary 2014-07-07, 19:21   #3225
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
I nie dopisałam... Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj i w najbliższym czasie I brawa za udane przeglądy Ważne, że z Maluszkami wszytko jest w porządku

Któraś dodawała zdjęcia pokoiku (przepraszam, że nie pamiętam która ) - pokoik przepiękny Marzy mi się taki dla mojej Małej...

A tu jeszcze prezenty od babć: z różową górą od Teściowej, reszta od mojej Mamusi
dziękuję
ale prześliczne rzeczy dostałaś
skąd te rzeczy od mamusi? z jakiej firmy, z jakiego sklepu?
te dresiki i ten komplecik minky
Stary 2014-07-07, 19:22   #3226
jenny1234
Wtajemniczenie

ja mam wizytę za tydzień tak mi ten czas szybko leci ze masakra... od wizyty do wizyty... te 3 tyg staja sie coraz krotsze

Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
Stary 2014-07-07, 19:25   #3227
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne rzeczy Aż zazdroszczę

Cytat:
ja mam wizytę za tydzień tak mi ten czas szybko leci ze masakra... od wizyty do wizyty... te 3 tyg staja sie coraz krotsze
Ja to samo zauważyłam Wcześniej się dłużyło od wizyty do wizyty a teraz to nawet nie wiem kiedy a już został tydzień

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-07-07, 19:36   #3228
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Dokładnie z tymi wizytami też czuję że dopiero byłam a tu za 2 dni znowu...a pamiętam jak przed chwilą jeszcze stekalysmy że jeszcze tyle czasu do wizyty
No i u mnie chyba już zaczną się te co 2 tygodnie...jak ten czas leci czuję już powiew porodu na plecach

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-07-07, 20:00   #3229
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję
ale prześliczne rzeczy dostałaś
skąd te rzeczy od mamusi? z jakiej firmy, z jakiego sklepu?
te dresiki i ten komplecik minky
W Smyku
Dresik 30 zł, a to drugie 35 zł. Mamuśka zaszalała Ale wcześniej nie miała kiedy kupować, to teraz chce nadrobić

Ja też mam wrażenie, że dopiero co byłam u gina, a tu w środę kolejna wizyta, a w czwartek kolejna (USG III trymestru u innego lekarza) Jak sobie uświadomiłam, że zostało mi tylko ok. 8 tygodni to się przeraziłam!!! przecież to zleci nie wiadomo kiedy ?! Ale cieszę się... Bo już chcę mieć tą kruszynkę przy sobie
Stary 2014-07-07, 20:05   #3230
Misstic
Wtajemniczenie

Ale tu dzisiaj cisza
Nudzi mi się strasznie, mąż poszedł do kolegów się trochę rozerwać. Niech idzie i tak całymi dniami ze mną siedzi Powiedziałam mu tylko że ma się nie schlać, bo w razie W nie będę miała z kim jechać do szpitala

Wiecie co do wizyt u ginka to ogólnie nie mam jakiegoś parcia na nie już, do poznania płci było a teraz już nie Ale chciałabym zobaczyć moją córeczkę na usg bo ostatnie miałam to połówkowe daaaaaaaaaaawno temu i nawet nie wiem ile teraz waży ani jak się rozwija. Więc już chętnie się wybiore
Teraz w czwartek mam wizyte u gina i wyznaczy mi w końcu termin usg 3 trymestru, mam nadzieję, że nie za miesiąc

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:09   #3231
Blondi Banana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Dlaczego wozek mialby byc zly na kilka godzin dla dziecka?ta sama pozycja jak w lozeczku,materacyk jest w wozku,ma plasko. Ja nie widze problemu. A jak np bedzie cieply dzien to pare godzin bede z mloda na dworze to w wozku bedzie.
No właśnie ja nie mam w wózku żadnego materacyka i z tego co się orientowałam wystarczy kocyk na spód położyć, ewentualnie podkład. Dlatego mi się właśnie wydawało, że to nie jest dobre dla kręgosłupa - tak długo tam leżeć.
Blondi Banana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:13   #3232
aa2
Zakorzenienie

Niestabilna super ze na wizycie ok i jestes zadowolona
Allckarola sliczny brzunio i ty wyglądasz superowo
Monia jak samopoczucie? tz sie juz zorientował ze cie nei ma?
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:19   #3233
agnes 20
Zadomowienie

Martyna śliczne ciuszki U mnie babcie nic jeszcze nie kupująAle to te pokolenie, że przed porodem się nic nie powinno kupywać żeby nie zapeszyć
Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ale tu dzisiaj cisza
Nudzi mi się strasznie, mąż poszedł do kolegów się trochę rozerwać. Niech idzie i tak całymi dniami ze mną siedzi Powiedziałam mu tylko że ma się nie schlać, bo w razie W nie będę miała z kim jechać do szpitala

Wiecie co do wizyt u ginka to ogólnie nie mam jakiegoś parcia na nie już, do poznania płci było a teraz już nie Ale chciałabym zobaczyć moją córeczkę na usg bo ostatnie miałam to połówkowe daaaaaaaaaaawno temu i nawet nie wiem ile teraz waży ani jak się rozwija. Więc już chętnie się wybiore
Teraz w czwartek mam wizyte u gina i wyznaczy mi w końcu termin usg 3 trymestru, mam nadzieję, że nie za miesiąc
A ja Wam powiem, że ostatnio zamiast cieszyć się z wizyt to się ich panicznie boję. Ale to przez te twardnienia brzucha, boję się że coś się zacznie dziać z szyjką i każe mi się położyć w szpitalu. Chciałabym być już przynajmniej w 34 tc, byłabym spokojniejsza.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:22   #3234
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Super prezenty

Cytat:
Ja nie kupowałam tzw. zestawu startowego tylko pojedynczo butelki i kupiłam dwie 260ml i jedną 150 ml Może jeszcze kupię jedną małą,bo na początek duże raczej się nie przydają,ale kupiłam tak o na zapas żeby były chyba,że będę karmić mm jeżeli piersią się nie uda to się na pewno przydadzą

Ooo Kasia,ktoś wam sesję robi czy wykorzystujesz Tż żeby robił za małego fotografa ?
Sama sobie zrobie moim małym aparacikiem i pewnie wyjdą o wiele lepiej niz robione lustrzanka przez ludzi którzy nie umieją jej obsługiwać A jak ktos sie zna na photoshopie to juz wogule bedzie super

Cytat:
Napisane przez funykiki Pokaż wiadomość
Zgrałam zdjęcia więc Wam wstawiam. Mam też pytanie. Jaki zegar będzie pasować na ścianę? Macie jakieś propozycje?
Ładny pokoik, i jaki duży
A ten przewijak gdzie kupiłaś ? czy był juz z łóżeczkiem ?

Gotowanaaaaaaaa Kukurydzaaaaaaaaaaa

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

Edytowane przez 88Ekaterina88
Czas edycji: 2014-07-07 o 20:23
88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:30   #3235
Mo_onika_ika
Rozeznanie

aa2 tak zorientował się Jest wściekły i obraza poszła o co mi chodzi.
Właśnie oglądałam prognozę pogody........ Czemu 2 tygodniowa non stop pokazuje ponad 25 stopni? I wiele dni jest takich po 29-33?? Przecież my pozdychamy w takim skwarze tyle czasu

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-07-07, 20:35   #3236
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość

Sama sobie zrobie moim małym aparacikiem i pewnie wyjdą o wiele lepiej niz robione lustrzanka przez ludzi którzy nie umieją jej obsługiwać A jak ktos sie zna na photoshopie to juz wogule bedzie super
Hehe no dokładnie,cuda stworzysz nawet aparatem 10 mpix To pochwal się fotkami jak już zrobisz

Ja to mam parcie dalej na wizyty ale tylko żeby dowiedzieć się,że ze mną wszystko ok,że rozwarcia nie ma,że szyjka się nie skraca i już nie mam parcia na usg Odkąd dzieć się rusza to wiem,że ma się dobrze i już nie czekam tak na każde usg,bo już na tym zwykłym 2d mało co widać,bo to już takie wyrośnięte,że lekarz mierzy tylko co ma mierzyć,pokazuje jak serduszko bije i wsio No chyba,że ktoś by mi 3 d za sponsorował to byłoby fajnie,bo jestem ciekawa jak buzia wygląda,ale to niespodzianka aż do porodu zobaczymy czy podobne do mnie,do taty czy do listonosza

Stary 2014-07-07, 20:37   #3237
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie oglądałam prognozę pogody........ Czemu 2 tygodniowa non stop pokazuje ponad 25 stopni? I wiele dni jest takich po 29-33?? Przecież my pozdychamy w takim skwarze tyle czasu
no i prawidłowo, oby teraz spioł poslady i sie pokazał jako meżczyzna-który postara sie odzyzyskać rodzine...trzymam za to kciuki

mi upały nie przeszkadzaja, jedynie zła jestem ze teraz sa a nie wtedy co na wakacjach bylismy
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:40   #3238
201610121609
Konto usunięte

Niestabilna-2tys euro... ale chociaż synuś Ci wszystko wynagrodzil na USG dobrze, ze wszystko ok

Katerina-no na kurs języka to polecę na pewno jak malutka bedzie miała kilka miesięcy na szczęście nie musze zaczynać od podstaw musze sie obyć z gadaniem

Martyna-oddawaj dresik bo mam do niego kaftanik poniżej zdjęcie moich dwóch ulubionych w tym jeden z ta sama rybka i obydwa kupione w smyku

Monika-no on teraz bedzie przez kilka dni zły ale Ty bądź twarda...jemu jak mina nerwy i chęć wyparcia, ze to jego wina to powinien zacząć myślec inaczej i mieć wyrzuty sumienia a jak nie to kij z nim faceci tak maja, ze najpierw nerwy i próba zarzucenia winy z siebie na kobietę a pózniej jak nerwy opadają to sie okazuje czy im zależy czy nie

Koktajl truskawkowy wypity a tz uciekł spać stwierdził, ze jutro rozkłada lozeczko no i po wypłacie kupimy karuzelke z misiami

ImageUploadedByWizaz Forum1404758423.518096.jpg
ImageUploadedByWizaz Forum1404758439.249212.jpg
ImageUploadedByWizaz Forum1404758451.953001.jpg

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-07, 20:43   #3239
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Monia może w końcu coś do niego dotrze? Życzę Ci oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli
A poduchę do spania przytargałaś do dziadków?

Mi upały też nie przeszkadzają tylko gdybym miała co na siebie ubrać w taką pogodę... Ja mam w mieszkanku 22 stopnie, to jest przyjemnie
Stary 2014-07-07, 20:43   #3240
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no dokładnie,cuda stworzysz nawet aparatem 10 mpix To pochwal się fotkami jak już zrobisz

Ja to mam parcie dalej na wizyty ale tylko żeby dowiedzieć się,że ze mną wszystko ok,że rozwarcia nie ma,że szyjka się nie skraca i już nie mam parcia na usg Odkąd dzieć się rusza to wiem,że ma się dobrze i już nie czekam tak na każde usg,bo już na tym zwykłym 2d mało co widać,bo to już takie wyrośnięte,że lekarz mierzy tylko co ma mierzyć,pokazuje jak serduszko bije i wsio No chyba,że ktoś by mi 3 d za sponsorował to byłoby fajnie,bo jestem ciekawa jak buzia wygląda,ale to niespodzianka aż do porodu zobaczymy czy podobne do mnie,do taty czy do listonosza
Ja tez ma parcie a ze co wiztye mam ugs 3d to same wiecie

Kto wizytuje w piątek ?

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości