| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-07-07, 15:20 | #2611 | |
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat: 
 to fakt, ja zapisałam wszystkie lakiery z numerkami i nazwami  chociaż podczas zapisywania musiałam uważnie patrzeć czy żadnego nie pominęłam  ten kolor jest przepiękny!   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2014-07-07, 15:22 | #2612 | 
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!

| 
|     | 
|  2014-07-07, 15:33 | #2613 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  teraz malując różowym próbowałam na jednym paznokciu tak, tzn baza, na to matowy top Catrice na to różowy mat, ale ja osobiście nie widziałam różnicy. Choć może Śnieguskowi by to pomogło w jakiś sposób  no wszystkie śliczne  ja nie wiem jak to jest, niby zwykłaki, ale na paznokciach nie mogę się napatrzeć! Teraz jestem zielonego mega ciekawa  Cytat: 
  jest jest! | |||
|     | 
|  2014-07-07, 16:16 | #2614 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

moje maleństwo, które się jeszcze ostało zdobienie robione w wielkim pośpiechu przez Śnieżka  uroczo, nie?  
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | 
|     | 
|  2014-07-07, 16:45 | #2615 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

heeej    Preziu Twoje mani podbiło moje serce  cudo! a kształt wcale nie jest zły   Yen u Ciebie S&A wygląda pięknie, ale to już wiesz   Cytat: 
  na żywo urwał mi duszę   Cytat: 
   tragedyjnie  pierwszy raz - suuuper i w ogóle czar. drugi ok. trzeci (po odlaniu dla Malinki [tak Malinko, to ode mnie masz tę Chinkę  ]) nie mogłam go opanować :/ ale sam lakier jest boski  także poszet listem wraz z Lubu  w Lubu mi nie odpowiadała ciemno bordowa/brązowa? baza, gryzło mi się ze skórą :/ ale za to dostałam od Yen odlewki Orly Pixy Stix i Cotton Candy i China Glaze Mummy May I   [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47194301]Mani tajm  Nie wiem czy to przez pogodę czy to lakier taki jest,ale zbąblił mi trochę szczególnie na prawej ręce.Piękny kolor ma,krycie po dwóch grubszych warstwach.[/QUOTE] ładniutko   Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
   kolor jest prześliczny   Cytat: 

__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||||||
|     | 
|  2014-07-07, 16:53 | #2616 | ||||
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;47194301]Mani tajm   Nie wiem czy to przez pogodę czy to lakier taki jest,ale zbąblił mi trochę szczególnie na prawej ręce.Piękny kolor ma,krycie po dwóch grubszych warstwach. [/QUOTE] świetny jest  mi nie bąblił. Ale teraz może przez temperatury... Cytat: 
  [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47194882]Uwielbiam Was  Tak ma taki złoty pyłek, zdjęcia Yen lepiej to pokazują.Pomalowałam nim bo to jedna z dziewic jakie jeszcze mam  [/QUOTE] ano właśnie, widać u mnie  zresztą u Ciebie też widzę  Cytat: 
  ładny różyk    niestety  tak, od Han  ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat: 
  Cytat: 
  wiem, dziękuję   no zdarza się, zobaczę jak moje kolejne malowanie wypadnie  Rozumiem, czasem tak jest. | ||||
|     | 
|  2014-07-07, 16:56 | #2617 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Somewhere over the rainbow 
				 | 

Ostatnio widziałyście już Zoyę Payton, ale też mam to i ja pokażę   To jeszcze ta wersja długa paznokcie, malusie migdałusie będą potem      
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | 
|     | 
|  2014-07-07, 17:02 | #2618 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Gdzie diabeł tuli do snu... 
				 | 

nie dziwi mnie to tak  dawaj maluchy   
				__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | 
|     | 
|  2014-07-07, 17:05 | #2619 | |
				 | 

Cytat: 
  haha, czekam   | |
|     | 
|  2014-07-07, 17:30 | #2620 | |||||
				 | 

Cytat: 
  nic nie będę spuszczać, są hiper optymistyczne!!!    no są zabawne, to na pewno  dobrze, że go mam  Świetnie wygląda u Ciebie! Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Eeee jest nieźle, kolorek fajny rzeczywiście. Ja chyba nie podołaąlbym takiemu lakierowy... za bardzo nierówno maluję. Top to zawsze wyrówna co nie co.. a tak doooopa. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Malusie migdałusie przedpremierowo  Tak jak obiecałam.   
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | |||||
|     | 
|  2014-07-07, 17:41 | #2621 | ||||
				 | 

Cytat: 
 mnie również się nie podoba Cytat: 
 no i wszystko jasne  pokazuj te dobrocie, które dostałaś na pazurkach  Cytat: 
 kolejna piękna Zoya  Cytat: 
 które trwa do dzisiaj  w tej długości też wyglądają fantastycznie  i baardzo ładne mani   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | ||||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-07-07, 17:48 | #2622 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Prześliczne   Cytat: 
  Cytat: 
  Jaaaakie śliczne   
				__________________ | ||
|     | 
|  2014-07-07, 17:50 | #2623 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Bry   Ja się pytam co to to na dole jest?? Nie ma mnie chwilkę a tu zmiany na wizażu  [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4713312 1] Mani pod znakiem Sally Hansen  Fairy Teal + Sea-ing Stars Widzę, że kolor na zdjęciu mało zielony i nie tak nasycony, ale ja już do fotek tilowych lakierów sił nie mam  Kształt przejściowo-króciakowy. Jeszcze kilka dni i będą ostre kwadraty. [/QUOTE] Śliczności  Fakierek kształtem jak mój  Cytat: 
  Maniutek (kolorek) super ale wykończenie jakoś tak średnio    Cytat: 
   [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47144995]No to pokazuje nudziaka na spapranym kształcie  Jakoś dzisiaj to nie był dobry dzień na malowanie paznokci.Skórki zalane,Poshe mi się powoli kończy to trochę popsuł mi lakier.  Jeszcze wizaż był głodny i zjadł jakość.[/QUOTE] Sama jesteś spaprana    Cudnie, delikatnie  Cytat: 
   pięknie Cytat: 
   Cytat: 
  idę zamawiać białą fabrykę, niebieskie migdały, i maniurkę   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |||||
|     | 
|  2014-07-07, 17:56 | #2624 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Jakie piękniusie te migdalusie  Ufff, nadrobiłam  Padam an twarz o 7 rano wyjechałam do lekarza po skierowania na badania. Od lekarza wyszłam dopiero po 11  jutro z rana znów na badania, ciekawe ile się wyczekam.. Paznokciowo, aktualnie CA niebieskie migdały ale już końcówki pościerane, może jutro przemaluję jak znajdę czas   | |||
|     | 
|  2014-07-07, 18:00 | #2625 | |
				 | 

wcale nie są malusie pięknie wyglądają, świetnie z wzorem i kolorystycznie  spaday  Cytat: 

__________________ bajzel kosmetyczny NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-07-07, 18:07 | #2626 | |
				 | 

Cytat: 
 dopiero dzisiaj się to pojawiło  gdzie zdjęcia?  już sobie idę   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |
|     | 
|  2014-07-07, 18:09 | #2627 | 
				 | 

nie masz sobie iść tylko spadać   a tak naprawdę, naprawdę było śliczniutko   
|     | 
|  2014-07-07, 18:11 | #2628 | |
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;47194301]Mani tajm   Nie wiem czy to przez pogodę czy to lakier taki jest,ale zbąblił mi trochę szczególnie na prawej ręce.Piękny kolor ma,krycie po dwóch grubszych warstwach. [/QUOTE]ooooooo mamo, jak zobaczyłam to stwierdziłam xe muszę go mieć. Ale na Yen zdjciach ma całkiem inny kolor. Muszę go obadać w realu.. cukiereczki takie... i tak idealnie pomalowane, że hej... jaka, jaka??? Cytat: 

__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | |
|     | 
|  2014-07-07, 18:11 | #2629 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Świetny kształt  Cytat: 
    Boszz co znowu ja    Pół godziny rozkminiałam o co cho    Matko jak ktoś wejdzie na wątek i to przeczyta to pomyśli , że my jakieś odchyły spore od normy prezentujemy    Cytat: 
  Opik  śliczny nawet w buteleczce   Zacne dzieciątka- ten Safari śliczny  Cytat: 
  ale ilość warstw powala   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | ||||
|     | 
|  2014-07-07, 18:19 | #2630 | |||
				 | 

Cytat: 
 teraz skrócone... nie widać. Jak podrosną. owszem! Cytat: 
 Dziękuję, ale wiesz.. co innego jakby było to zamierzone skrócenie, a co innego jak mi nie wyszło i tak wyszło... Mani mi też bardzo sie podobało  Miranda122 Dzięki!    dzięki  Cytat: 
  Mani, nieskromnie powiem - faaaajne mi wyszło! 
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | |||
|     | 
|  2014-07-07, 18:32 | #2631 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  słodkie może i tak, ale nie chwyta mnie za serce   Cytat: 
  no ale zobaczymy     no w sumie taki Twój w wersji słodkiej  Cytat: 
  o takie wolę  śliczny mani, wzorek cacy, fajne kolory    dziękuję    ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- dokładnie cukiereczki    no ja nie mam z nimi problemów, grubsza warstwa, szybkie i sprawne ruchy pędzelkiem i jest ok, choć ten chyba był ciut lepszy od niebieskiego  Cytat: 
  niestety, przeczuwałam że będzie słabo krył, ale jakoś mnie skusił... | ||||
|     | 
|  2014-07-07, 18:46 | #2632 | ||||||
				 | 

Wariatki   [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47163557] Bell jest podobny do Fiji i nie muszę go mieć,Bell jest podobny do Fiji i nie muszę go mieć, Bell jest podobny do Essie i nie muszę go mieć, Bell jest podobny do Fiji i nie muszę go mieć, Bell jest podobny do Fiji i nie muszę go mieć, Bell jest podobny do Fiji i nie muszę go mieć, ☠☠☠☠a mać on w ogóle nie jest podobny do Fiji i muszę go mieć  [/QUOTE]   Cytat: 
  Cytat: 
  i te Twoje pazurki   Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | ||||||
|     | 
|  2014-07-07, 18:56 | #2633 | |||
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;47194301]Mani tajm   Nie wiem czy to przez pogodę czy to lakier taki jest,ale zbąblił mi trochę szczególnie na prawej ręce.Piękny kolor ma,krycie po dwóch grubszych warstwach.[/QUOTE] Pięknie  i pasuje ten lakier do Cię  Cytat: 
  Cytat: 
   Ślodziaczki  Doczytałam już ale Twoje króciaczki są piękne widziałam  piękne  To nie moja wina    Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee   Cytat: 
  Nadrobiłam  Kupiłam w piątek sobie na pocieszenie Essiaczka, w promo, w Hebe   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |||
|     | 
|  2014-07-07, 19:04 | #2634 | |
				 | 

Cytat: 
  Też mi sie podobało, rozdziewiczyłam moje dwa CA  dokładnie  Dzięki Aguś! 
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | |
|     | 
|  2014-07-07, 19:09 | #2635 | |||
				 | 

Cytat: 
    piękne mani  i kształt i długość - super  Cytat: 
  szkoda, ale już na dzień dzisiejszy w 100% spiłowane  Mogę zapuszczać  Rozumiem, spoko  właśnie mam go na paznokciach - może dziś jeszcze, a jak nie to jutro wrzucę. Niestety z moją skórą kolor się trochę gryzie. Ale drobinki ma cudne...  Cytat: 
  nie no, podoba mi się   hah, dzięki Aga     ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- jakiego?   | |||
|     | 
|  2014-07-07, 19:17 | #2636 | |||||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Nie widzisz go u mnie   ? Cieszę sie niezmiernie  Oooo piękniejszy niż poprzednik !   Cytat: 
    Ciekawe jak będzie za kilka miesięcy  Cytat: 
  Nie są wcale takie malusie  są piękne a mani urwało mi wszystko  Cytat: 
  Wiem  Dziękuje  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Nie chichraj się ! To jest poważny problem !  Cytat: 
  Oooo jaki,jaki  ? | |||||
|     | 
|  2014-07-07, 19:35 | #2637 | |||||
| szef wszystkich szefów Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: gabinet Prezesa 
				 | 

Dobre przyjdzie jutro, i jutro, i jutro  [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47194301]Mani tajm  Nie wiem czy to przez pogodę czy to lakier taki jest,ale zbąblił mi trochę szczególnie na prawej ręce.Piękny kolor ma,krycie po dwóch grubszych warstwach. [/QUOTE] Chyba przez pogodę. Ja też miałam problemy z malowaniem. Lakier wysychał na pędzelku zanim dotknęłam płytki paznokcia  Ładny kolor. Ale faktycznie trochę jesiennie się kojarzy. Cytat: 
  Perfekcja jak z katalogu   Nie wiem sama, który ładniejszy  Cytat: 
  To takie miłe, gdy ktoś specjalnie dla Ciebie coś zmaluje  Chociażby w pośpiechu, chociażby było krzywo itepe itede Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  A ja czekałam do późna  Tak mi zależało  Oooo mój ulubiony wzorek  Noo ok, jeden z ulubionych  Pamiętam miałaś go kiedyś w mani z lwiątkiem. 
				__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. | |||||
|     | 
|  2014-07-07, 19:36 | #2638 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Cytat: 
  idealny wamp  fantastycznie wyszło  ale one takie krótkie nie są :P może zaraz uda mi się coś wstawić   Cytat: 

__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||
|     | 
|  2014-07-07, 19:40 | #2639 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Asa bay 
				 | 

Cytat: 
  O taak <3 Na bieli wygląda prześlicznie   ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat: 
     | ||
|     | 
|  2014-07-07, 19:59 | #2640 | |||||
| szef wszystkich szefów Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: gabinet Prezesa 
				 | 

Cytat: 
 [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47144995]No to pokazuje nudziaka na spapranym kształcie  Jakoś dzisiaj to nie był dobry dzień na malowanie paznokci.Skórki zalane,Poshe mi się powoli kończy to trochę popsuł mi lakier.  Jeszcze wizaż był głodny i zjadł jakość. [/QUOTE] Myślę, że Tobie też może pasować i pięknie wyglądać, tylko to żółte zdjęcie trochę pewnie przekłamuje nasz odbiór. Cytat: 
        Mrs. Robinson również, ale znam ten ból, by choć w połowie spróbować oddać jej rzeczywisty kolor. U mnie wyszła jak róż  Na żywo urywa   Cytat: 
   [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4713312 1] Mani pod znakiem Sally Hansen  Fairy Teal + Sea-ing Stars Widzę, że kolor na zdjęciu mało zielony i nie tak nasycony, ale ja już do fotek tilowych lakierów sił nie mam  Kształt przejściowo-króciakowy. Jeszcze kilka dni i będą ostre kwadraty.[/QUOTE] Ojej jaka piękna mgiełka!  Można ją dostać stacjonarnie? Cytat: 
  Jakby mrozem malowane  Cytat: 
  Szczególnie to, że te kropeczki są właśnie takie nieoczywiste. Raz  stare złoto, raz zieleń. W zależności od kąta padania światła wyglądają  inaczej i są takim delikatnym dodatkiem do bazy, nie przytłaczającym  samego jej koloru. 
				__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. | |||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

Boski, a drobinki jeszcze dodają mu mocy
 Boski, a drobinki jeszcze dodają mu mocy 

zdjęcie sprzed minut 5...
 zdjęcie sprzed minut 5...