Listopad- Grudzień 2014- część III :) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-09, 22:27   #511
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
wiem, że mnie lekarz po jakimś leku (na 99% nystatyna) powiedział, że wydzielina może być lekko brązowa i to normalne i faktycznie tak miałam, ale może z 2 dni...
Też brałam nystatynę, ale obyło się bez plamień.

Co do wanienki - faktycznie, pewnie można by komuś podrzucić Wolałabym nie sprzedawać, przyda się dla kolejnego potomka
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 22:29   #512
Kasia427
Wtajemniczenie

Eclariss ja po nystatynie tez plamilam na brazowo...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-09, 22:33   #513
fiorella22
Zadomowienie

Anuszka, Frau Gizela wczoraj poznym wieczorem pisala post na forum i wstawila tam zdjecie corki moze jakos przeoczylas...

Jutro o 9 mam polowkowe- mam nadzieje ze dziec pupa sie nie odwroci

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 22:35   #514
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Anuszka, Frau Gizela wczoraj poznym wieczorem pisala post na forum i wstawila tam zdjecie corki moze jakos przeoczylas...

to ja już trzymam kciuki
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 22:37   #515
fiorella22
Zadomowienie

Alekaz, fajnie Ci ze pod namiot jedziesz! Jedz tylko uwazaj zebys sie nie przeziebila. We Fr od 3 dni deszcze. Pochmurno i sennie, ale z tego co piszecie to w Pl cieplo.

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-07-09, 22:38   #516
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość

i ja i ja

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 22:39   #517
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
i ja i ja

też trzymam kciuki

pewnie będzie więcej do trzymania ale dla wszystkich starczy
Stary 2014-07-09, 22:42   #518
fiorella22
Zadomowienie

Dzieki Zanet!

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-07-09, 22:43   #519
happywoman
Rozeznanie

U nas też słabo z miejscem do trzymania wanienki i już kupiliśmy na targach dziecięcych, bo można było sporo taniej. Taka:

http://3.bp.blogspot.com/-u_dEgWXdaj...0/20099565.jpg

Co do Szkoły Rodzenia my trochę zaspaliśmy z zapisami i na wcześniejsze terminy nie było szans. Zaczynamy 22.09, a kończymy 22.10. Też dość późno. Będzie to 5 spotkań po 3 godziny. Za Szkołę płaci miasto.

happywoman

happywoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 22:44   #520
fiorella22
Zadomowienie

Cytat:
i ja i ja
Dziex ! :-*

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-07-09, 22:49   #521
Zanet84
Zakorzenienie

Teraz dopiero zajarzyłam, że Justynaw1982 też trzyma kciuki a ja zrozumiałam, że masz jutro wizytę też :P
Stary 2014-07-09, 22:49   #522
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Kliknelam pare ciuszkow na stronie smyka i chyba chce ten kombinezonik tylko jaki rozmiar wziac po starszej mam jeden na 68 i jeden na 74, myslalam czy wziac na 62 -powinien starczyc na 3 mce
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-...a-dla-dzieci-p
Kupiłam ten kombinezonik 2 dni temu. Jest super i u nas w smaku sa rożne rozmiary i w silesi i w m1, w Gliwicach w Europie tez sa i naprawdę świetny .

Wracam do nadrabiania
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 22:52   #523
manieczka1
Zakorzenienie

Happywoman ja też podobnie skończę zaczynam pod koniec sierpnia, a jest 8 spotkań (8 tyg)
Fiorella kciuki za wizytę

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 22:52   #524
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
Teraz dopiero zajarzyłam, że Justynaw1982 też trzyma kciuki a ja zrozumiałam, że masz jutro wizytę też :P
hahaha tak ja też trzymam kciuki oj wszystko przez te emotki moja wizyta dopiero 21/07...więc jeszcze troszkę, a póki co cieszę się waszymi i......

Stary 2014-07-09, 22:54   #525
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha tak ja też trzymam kciuki oj wszystko przez te emotki moja wizyta dopiero 21/07...więc jeszcze troszkę, a póki co cieszę się waszymi i......
emotki emotkami, ale ja juz chyba nie myślę i powinnam do łóżka wskoczyć
zleci Ci szybciutko do wizyty
Stary 2014-07-09, 22:58   #526
justynaw1982
Zadomowienie

zanet no tak to też... ja psróbuję za chwilkę przysnąć...ale coś cienko to widzę...ale też zmykam do jutera

Stary 2014-07-09, 22:59   #527
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
zanet no tak to też... ja psróbuję za chwilkę przysnąć...ale coś cienko to widzę...ale też zmykam do jutera
kolorowych snów i łatwego zasypiania do jutra
Stary 2014-07-09, 23:04   #528
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
nie chcialoby mi sie tego pompowac codziennie a myslalas o wiadrze? na brak miejsca swietne podobno http://allegro.pl/wiaderko-do-kapiel...378839817.html
też słyszałam dobre opinie o tym wiaderku

Cytat:
Napisane przez Rosalie01 Pokaż wiadomość
wlasnie chodzi mi o takie wypelniane spiworki, chyba jednak bede musiala kupic z poliesteremjak do tej pory nie znalazlam ani jednego spiworka czy kombinezona nie wypchanego to swinstwem
aż zaraz spojrzę co tam ma mój śpiwór dla maluszka

Kasia - krew mnie zalewa jak czytam o Twoim teściu

aleksandretta
- faktycznie baardzo późno ta szkoła u Ciebie troszkę głupota, bo im większy brzuch tym ciężej się poruszać... U nas jest tak normalnie tj. od 21-22 tc.

Kostka tygryski świetne
w ogóle fajne zakupy i jedną bluzeczkę mamy identyczną! Tę granatową z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1404924069

manieczka - super zdobycze szczególnie te kolorowe bluzeczki aż mnie naszła ochota na kolejne zakupy w sh ale nieee, jutro leżę

U nas dziś ok po tej wczorajszej kolce... tzn. woda chyba wymasowała mi tak ładnie wszystko, bo naprawdę dobrze się czułam w niej i po aż TŻ to zauważył i mówił, że wyglądam jakbym się bardzo dobrze czuła i jakiś taki szczęśliwszy był od razu kocham wodę także to pewnie dlatego Niestety tak od pół godz czuję, że znowu się zaczyna Pewnie macica jeszcze bardziej zaczęła mi uciskać tę nerkę i o
Dziś po południu pojechaliśmy na termy, bo TŻ dostał z pracy 2h darmowe wejściówki, także popływałam w basenach, zjechałam na jakiejś dziecięcej zjeżdżalni (najpierw przepuściłam dzieciaki żeby mnie nie kopnęły, a jednemu powiedziałam, żeby uważało, bo mam w brzuchu dzidzię :P na co ta mała do mnie "to pani i dzidzia jedzcie, ja sobie poczekam" no i jeszcze raz jak zjeżdżałam, to TŻ za mną pojechał żeby kontrolowac sytuację z tyłu żeby mnie nikt nie kopnął) i to tyle :P I tak była burza, ulewa, także wszystkie zjeżdżalnie zewnętrzne pozamykali, TŻ nieco się wściekał, bo nie skorzystał, a dla mnie i tak nie było różnicy. Dopiero później otworzyli część, to coś tam zjechał, a ja sobie popływałam. Woda była chłodniejsza niż mówili jak dzwoniłam zapytać, 36 stopni to ona w życiu nie miała także ok, bo nie było za ciepło. Z takich nie fajnych zdarzeń, to choć mocno uważaliśmy jedna laska genialna postanowiła sobie wyskoczyć z ramion swojego faceta w basenie zatłoczonym ludzmi... (efekt pozamykania wszystkich zjeżdżalni) i wleciała mi w plecy, na szczęście lekko, ale TŻ prawie ją zabił wzrokiem. Zresztą chwilę później ratownik ją opieprzył
Wczoraj, dziś rano i od razu po basenie smarowałam się żelem probiotycznym, także myślę, że żadna infekcja też się nie przyplącze.

Mały dziś mało się ruszał, spał prawie cały dzień Obudził się dopiero jak po termach poszliśmy coś zjeść. Teraz też śpi łobuz Wybujało go dziś na tym basenie to mu dobrze :P

Edytowane przez Kiara_kier
Czas edycji: 2014-07-09 o 23:09
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 23:13   #529
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość

U nas dziś ok po tej wczorajszej kolce... tzn. woda chyba wymasowała mi tak ładnie wszystko, bo naprawdę dobrze się czułam w niej i po aż TŻ to zauważył i mówił, że wyglądam jakbym się bardzo dobrze czuła i jakiś taki szczęśliwszy był od razu kocham wodę także to pewnie dlatego Niestety tak od pół godz czuję, że znowu się zaczyna Pewnie macica jeszcze bardziej zaczęła mi uciskać tę nerkę i o
Dziś po południu pojechaliśmy na termy, bo TŻ dostał z pracy 2h darmowe wejściówki, także popływałam w basenach, zjechałam na jakiejś dziecięcej zjeżdżalni (najpierw przepuściłam dzieciaki żeby mnie nie kopnęły, a jednemu powiedziałam, żeby uważało, bo mam w brzuchu dzidzię :P na co ta mała do mnie "to pani i dzidzia jedzcie, ja sobie poczekam" no i jeszcze raz jak zjeżdżałam, to TŻ za mną pojechał żeby kontrolowac sytuację z tyłu żeby mnie nikt nie kopnął) i to tyle :P I tak była burza, ulewa, także wszystkie zjeżdżalnie zewnętrzne pozamykali, TŻ nieco się wściekał, bo nie skorzystał, a dla mnie i tak nie było różnicy. Dopiero później otworzyli część, to coś tam zjechał, a ja sobie popływałam. Woda była chłodniejsza niż mówili jak dzwoniłam zapytać, 36 stopni to ona w życiu nie miała także ok, bo nie było za ciepło. Z takich nie fajnych zdarzeń, to choć mocno uważaliśmy jedna laska genialna postanowiła sobie wyskoczyć z ramion swojego faceta w basenie zatłoczonym ludzmi... (efekt pozamykania wszystkich zjeżdżalni) i wleciała mi w plecy, na szczęście lekko, ale TŻ prawie ją zabił wzrokiem. Zresztą chwilę później ratownik ją opieprzył
Oby Ci ta nerka dała już spokój
A co do tekstu dziewczynki na zjeżdżalni, to zdziwiłabym się jakbyś miała jechać osobno z dzidzią :P
Fajnie to musiało brzmieć Ale te dzieci są takie rezolutne i wygadane
mam nadzieję, że Wam się nic nie stało od "skoczka"....eeeh ludzie nie patrzą na innych...
Stary 2014-07-09, 23:16   #530
LolaMontez
Wtajemniczenie

Nadrobilam nie ukrywam po łebkach, pewnie bede sobie wracać do tego co pisalyscie. ja w trakcie remontu... Koszmar ale już widac światełko w tunelu 3 pokoje zrobione na tip top wszędzie już drzwi wymienione ściany powywalane i wygładzone teraz tylko zostało zerwać płytki na podłodze w kuchni i przedpokoju i nowe położyć ale teraz 2 tyg urlopu , jedziemy do Świnoujścia na kilka dni i potem na wioskę bo moi rodzice maja dom w kieleckim w u nas mimo wszystko wszechpanujacy biały pył.

Widziałam ze temat szkoły rodzenia poruszony , wczoraj sie zapisałam i właśnie 5 razy po 2 h w tym 5 teorii i 5 praktyki, jakieś oddychanie i inne pierdo.. Łki

Gratuluje wszystkim udanych wizyt, rosnących dzieciaczków i nowo poznanych płci
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 23:18   #531
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość

Mały dziś mało się ruszał, spał prawie cały dzień Obudził się dopiero jak po termach poszliśmy coś zjeść. Teraz też śpi łobuz Wybujało go dziś na tym basenie to mu dobrze :P
nasza mała często się rusza, jak np. na chwilę się położę po jakimś sprzątaniu czy innym wysiłku. Wtedy czuję jak ciało mi się odpręża, a mała wkracza do akcji brzuch dosłownie mi lata

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

ja się zbieram, marzy mi się już podusia i kołderka
a i słuchać tej ulewy za oknem już mi się nie chce. Dosłownie cały dzień leje tak mocno.... brrrr

Dobranoc i kolorowych snów Wam życzę
Stary 2014-07-09, 23:21   #532
martha330
Zakorzenienie

Dziewczyny ! zostawić Was na jeden dzień, a wlasciwie od rana i już 5 stron miałam do nadrobienia!

dziś umierałam z duchoty

a propos postow - ciuszki kupujecie super, przepiękne!
ja dziś upolowałam kombinezon 74 w kolorze pistacji? w sh za 1zl, ma niestety jedno oczko przy sciagaczu przy rękawku, ale moja Mama się tym zajmie będzie jako zapasowy na wszelki wypadek.

co do kwater, o które Was pytałam - nad morzem tlumy turystow podobno, półwysep helski oblegany i nie sposób znaleźć kwatere w dobrej cenie, gdzie dzwoniłam to ok 50-60zl za osobe, i kręcili nosami, ze na 4 noce to mało.
wiec wkurzylam się, jeden telefon do naszej babeczki w Zakopanem i mamy 4 noce po 30zl i to jakies 3 minuty od dworca pks i 10 minut od krupowek. martwię się tylko,ze nie będę mogla nigdzie chodzic za bardzo

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 23:24   #533
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Zanet - chodziło o to, że ta zjeżdżalnia była taka potrójna, tj. na 3 miejsca, taka krótka z dwoma "spadkami", dość wolna - taka dla dzieciaków raczej. ale dzieciaki szalały między sobą, zjeżdżały w dziwnych pozycjach w skutek czego obijały się o siebie, więc przepuściłam ten tłum, a jak ja chciałam zjechać to była tylko 1 dziewczynka, jednak nie wiedziałam jak się zachowa, a nie chciałam oberwac od niej kopniaka na dole dlatego powiedziałam i mała mnie przepuściła samą, poczekała aż zjadę, a później sama zjechała
Niee, nic nam się nie stało od tamtej laski na szczęście, lekko dostałam, bardziej mnie poszorowała niż obiła, ale tak czy siak mózgu to ona chyba nie miała... ludzie sobie spokojnie stali/ledwo pływali/raczej dryfowali, bo taki tłum się nagle zrobił, a byliśmy w części basenowej tylko, ta sobie skoki wymyśliła... Ja uważałam cały czas gdzie idę/płynę, rękoma brzuch osłaniałam jak zbliżał się tłum, albo za TZtem się chowałam, ale jednak oczu z tyłu głowy nie mam laska powinna spojrzeć czy nikt nie stoi jak skacze, przygłupia.

martha - pokaż kombinezon! Super cena!!!

Mały się właśnie uaktywnił no tak, matka chce iść spać, to on mówi, że niee ma

Edytowane przez Kiara_kier
Czas edycji: 2014-07-09 o 23:27
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-09, 23:35   #534
martha330
Zakorzenienie

Kiara kombinezon się suszy jutro wstawie !

a ja jestem ciekawa, czy dzisiaj znow zapowiada się u mnie bezsenna noc... TZ w pracy, wiec ja sama siedzie

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 23:59   #535
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
wróciłam z krzywej cukrowej, może przesadzę jesli powiem, że było przyjemnie ale napewno spokojnie do wypicia i nic w tym obrzydliwego, a ja mam odruch wymiotny po różnych dziwnych rzeczach, łacznie z myciem zębów, łykaniem tabletek, dentystą..itp. więc niczym się nie przejmujcie
ja też twierdzę, że to nic strasznego. Wypilam poczekalam i poszłam do pracy

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Moj maz to co chwila go wyzywa i ja mowie tez i sie nie czaje, tylko ze wstydze sie go zezwac jak psa mowie grzecznie i kulturalnie i tlumacze, ale to na nic... to jest taki czlowiek ze ma w dupie co sie do niego mowi...
W niedziele rano wyjezdzaja i juz powiedzialam mezowi ze to ostatni raz jak do nas przyjezdzaja, choc tez mi przykro bo to jednak rodzice mojego meza i dziadki moich dzieci.. staram sie wyluzowac i i tak na duzo rzeczy przymykam oko, pozniej sie wyplacze do meza on sie wkurza na nich, kloca sie, mi pozniej glupio ze to przeze mnie i tak o..

[/COLOR]Jeszcze Wam powiem, ze on sobie giry trzyma na poduszce gdzie ja trzymam glowe ... i ten piach i te paprochy zostaja na mojej poduszce.. heheh a chodzi boso caly dzien... i ja tylko chodze i sprzatam i piorę i zmywam i odkażam, moja matka to juz sie smieje ale mi do smiechu nie jest.. i to jedna z miliona sytuacji jakie on wyprawia! Jest obrzydliwy! Porzygam się!
Kasiu podziwiam Twą cierpliwość ja przez 6 lat jak mieszkałam u jeszcze nie męża miałam ścięcia z teściową, bo kobita nic nie robila;/

Cytat:
A mi sie zachciało iść do miastado krawcowej...i to z dwoma labradorami na smyczy....to se wymyśliłam...kurcze pocę się chyba od samego leżenia
u nas dzisiaj znaleziono dwa labradory, to nie Twoje?

Cytat:
Obecni partnerzy/mężowie otrzymali pytanie czy chcą być przy porodzie jednogłośnie, aczkolwiek pomrukując bardzo cichutko odpowiedzieli, że TAK

Na następnych zajęciach mamy omawiać wyprawkę do szpitala... ogólnie bardzo dużo tematów będziemy omawiać, wszystkie przydatne
u mnie też dziś paskudna pogoda;/ zimno deszczowo bleeh;/
mój męż chyba też się zdecyduje na poród ze mną bo na poczatku nie chcial ale ostatnio jak byliśmy w szpitalu i patrzyłam za szkołą rodzenia to powiedział, że pójdzie ze mną nawet skoro mamy razem rodzić

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
Stwierdziła, że szyjka dobrze się trzymie (no ale ona mi tylko bada ją zawsze tylko palcami)
A jedyne co to dzidzia moja strasznie jest nisko.. gdzie mniej więcej czujecie ruchy?
moja też tylko palcami i zastanawiam się czy to wystarszy.
Ja ruchy czuję jak wiekszość poniżej pepka)
dzdziul wlaśnie harcuje)

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Kliknelam pare ciuszkow na stronie smyka i chyba chce ten kombinezonik tylko jaki rozmiar wziac po starszej mam jeden na 68 i jeden na 74, myslalam czy wziac na 62 -powinien starczyc na 3 mce
słodkie) a to jak nie mam żadnego to najlepiej 62 rozmiar czy 56?

Cytat:
Mialam glukoze 75 g, i tylko na czczo i po 2 godzinach pobrane..
Ja też tak mialam i wynikiem się zdziwiłam bo mam mniejszy wynik niż na czczo????
79 na czczo a po 2 h 69. Czy to nie za nisko??

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Justynaw nie mam zamiaru piwkowac chyba ze radler 0% opalac sie lubie znaczy lezec. Jutro do rosmana musze skoczyc po jakis wysoki krem z filtrem.
ja kupowałam krem z filtremw aptece, taki łooo, bardzo fajny moim zdaniem
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=22
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/

Edytowane przez Justana1984
Czas edycji: 2014-07-10 o 00:11
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-09, 23:59   #536
fiorella22
Zadomowienie

Martha za 1zl można się pofatygowac i oczko zacerowac

You are not alone
I am here with you...
MJ
Stary 2014-07-10, 04:32   #537
ela_86
Wtajemniczenie

Czesc Wam..................
Tjaaaa ja znow nie spie......

Troche mnie zaczynacie straszyc tym tlumem nad morzem.... moze w Łebie nie bedzie tak zle.........?

Mam nadz ze wszystkie slodko spicie

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-10, 06:48   #538
manieczka1
Zakorzenienie

Martha no jak za 1 zł to bym się nawet nie,zastanawiała wstaw dziś fotkę
Ja dziś jeszcze napiszę do tej babeczki ze sr czy nie da rady zapisać mnie szybciej, bo pod koniec października to będą najlepsze zajęcia i oprowadzanie po szpitalu, więc wolałabym dotrwać no ale jak się nie uda to trudno

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 07:16   #539
Aleaa_
Wtajemniczenie

Ja tam do 2:30 siedzialam, a pozniej co chwile sie budzilam...
Wczoraj nie poszlam na staz, bo tragicznie sie czullam, a dzis nie jest lepiej a musze isc...

Milego dnia Wam zycze!

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 08:06   #540
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość

Co do wanienki - faktycznie, pewnie można by komuś podrzucić Wolałabym nie sprzedawać, przyda się dla kolejnego potomka
nie wiem czy jest sens trzymac wanienke, chyba, ze jakas wyjątkowa jest bo w ikei wanienka chyba 20 zł kosztuje a plastik jednak zużywa sie po jakims czasie więc myślę, że lepiej kupic potem nową..
widze jak wygląda wanienka po moim bratanku

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
co do kwater, o które Was pytałam - nad morzem tlumy turystow podobno, półwysep helski oblegany i nie sposób znaleźć kwatere w dobrej cenie, gdzie dzwoniłam to ok 50-60zl za osobe, i kręcili nosami, ze na 4 noce to mało.
wiec wkurzylam się, jeden telefon do naszej babeczki w Zakopanem i mamy 4 noce po 30zl i to jakies 3 minuty od dworca pks i 10 minut od krupowek. martwię się tylko,ze nie będę mogla nigdzie chodzic za bardzo
właśnie to miałam na mysli, co roku jeżdzę do jastarni i w zeszłym roku szukalismy na 3 dni domku, żeby dojechac wczesniej i bylo strasznie ciężko i wszyscy kręcili nosem
może w innych czesciach wybrzeża jest lepiej nie wiem..

dzwoniłam dzisiaj do tego labo pytac jakie sa wartości referencyjne przy tej glukozie, to powiedziała mi, że nie ma norm i lekarz musi to obejrzec i wtedy podejmuje decyzje czy jest ok czy nie ale powiedziała mi, że 150 po 2 godzianch to jest w normie, więc już sama nie wiem i kończę czytać dr. google i czekam na wizyte w poniedziałek.

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

Ja też tak mialam i wynikiem się zdziwiłam bo mam mniejszy wynik niż na czczo????
79 na czczo a po 2 h 69. Czy to nie za nisko??]
kompletnie sie na tym nie znam, więc nie pomogę ale dziwne to troche...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości