|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
Co do wanienki - faktycznie, pewnie można by komuś podrzucić Wolałabym nie sprzedawać, przyda się dla kolejnego potomka
|
|
#512 |
|
Wtajemniczenie
|
Eclariss ja po nystatynie tez plamilam na brazowo...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Anuszka, Frau Gizela wczoraj poznym wieczorem pisala post na forum i wstawila tam zdjecie corki
moze jakos przeoczylas...Jutro o 9 mam polowkowe- mam nadzieje ze dziec pupa sie nie odwroci
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
Alekaz, fajnie Ci ze pod namiot jedziesz! Jedz tylko uwazaj zebys sie nie przeziebila. We Fr od 3 dni deszcze. Pochmurno i sennie, ale z tego co piszecie to w Pl cieplo.
|
#516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Zanet!
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
U nas też słabo z miejscem do trzymania wanienki i już kupiliśmy na targach dziecięcych, bo można było sporo taniej. Taka:
http://3.bp.blogspot.com/-u_dEgWXdaj...0/20099565.jpg Co do Szkoły Rodzenia my trochę zaspaliśmy z zapisami i na wcześniejsze terminy nie było szans. Zaczynamy 22.09, a kończymy 22.10. Też dość późno. Będzie to 5 spotkań po 3 godziny. Za Szkołę płaci miasto.
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz dopiero zajarzyłam, że Justynaw1982 też trzyma kciuki
a ja zrozumiałam, że masz jutro wizytę też :P
|
|
|
|
#522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w silesi i w m1, w Gliwicach w Europie tez sa i naprawdę świetny .Wracam do nadrabiania
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Happywoman ja też podobnie skończę
zaczynam pod koniec sierpnia, a jest 8 spotkań (8 tyg)Fiorella kciuki za wizytę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj wszystko przez te emotki moja wizyta dopiero 21/07...więc jeszcze troszkę, a póki co cieszę się waszymi i......
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
zanet no tak to też...
ja psróbuję za chwilkę przysnąć...ale coś cienko to widzę...ale też zmykam do jutera
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kasia - krew mnie zalewa jak czytam o Twoim teściu aleksandretta - faktycznie baardzo późno ta szkoła u Ciebie Kostka tygryski świetne w ogóle fajne zakupy i jedną bluzeczkę mamy identyczną! Tę granatową z tego zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1404924069manieczka - super zdobycze szczególnie te kolorowe bluzeczki ale nieee, jutro leżę U nas dziś ok po tej wczorajszej kolce... tzn. woda chyba wymasowała mi tak ładnie wszystko, bo naprawdę dobrze się czułam w niej i po kocham wodę także to pewnie dlatego ![]() Dziś po południu pojechaliśmy na termy, bo TŻ dostał z pracy 2h darmowe wejściówki, także popływałam w basenach, zjechałam na jakiejś dziecięcej zjeżdżalni (najpierw przepuściłam dzieciaki żeby mnie nie kopnęły, a jednemu powiedziałam, żeby uważało, bo mam w brzuchu dzidzię :P na co ta mała do mnie "to pani i dzidzia jedzcie, ja sobie poczekam" no i jeszcze raz jak zjeżdżałam, to TŻ za mną pojechał żeby kontrolowac sytuację z tyłu żeby mnie nikt nie kopnął) i to tyle :P I tak była burza, ulewa, także wszystkie zjeżdżalnie zewnętrzne pozamykali, TŻ nieco się wściekał, bo nie skorzystał, a dla mnie i tak nie było różnicy. Dopiero później otworzyli część, to coś tam zjechał, a ja sobie popływałam. Woda była chłodniejsza niż mówili jak dzwoniłam zapytać, 36 stopni to ona w życiu nie miała także ok, bo nie było za ciepło. Z takich nie fajnych zdarzeń, to choć mocno uważaliśmy jedna laska genialna postanowiła sobie wyskoczyć z ramion swojego faceta w basenie zatłoczonym ludzmi... (efekt pozamykania wszystkich zjeżdżalni) i wleciała mi w plecy, na szczęście lekko, ale TŻ prawie ją zabił wzrokiem. Zresztą chwilę później ratownik ją opieprzył ![]() Wczoraj, dziś rano i od razu po basenie smarowałam się żelem probiotycznym, także myślę, że żadna infekcja też się nie przyplącze. Mały dziś mało się ruszał, spał prawie cały dzień Obudził się dopiero jak po termach poszliśmy coś zjeść. Teraz też śpi łobuz Wybujało go dziś na tym basenie to mu dobrze :P
Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-07-09 o 23:09 |
||
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tekstu dziewczynki na zjeżdżalni, to zdziwiłabym się jakbyś miała jechać osobno z dzidzią :P Fajnie to musiało brzmieć Ale te dzieci są takie rezolutne i wygadane ![]() mam nadzieję, że Wam się nic nie stało od "skoczka"....eeeh ludzie nie patrzą na innych... |
|
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam
nie ukrywam po łebkach, pewnie bede sobie wracać do tego co pisalyscie. ja w trakcie remontu... Koszmar ale już widac światełko w tunelu 3 pokoje zrobione na tip top wszędzie już drzwi wymienione ściany powywalane i wygładzone teraz tylko zostało zerwać płytki na podłodze w kuchni i przedpokoju i nowe położyć ale teraz 2 tyg urlopu , jedziemy do Świnoujścia na kilka dni i potem na wioskę bo moi rodzice maja dom w kieleckim w u nas mimo wszystko wszechpanujacy biały pył.Widziałam ze temat szkoły rodzenia poruszony , wczoraj sie zapisałam i właśnie 5 razy po 2 h w tym 5 teorii i 5 praktyki, jakieś oddychanie i inne pierdo.. Łki ![]() Gratuluje wszystkim udanych wizyt, rosnących dzieciaczków i nowo poznanych płci
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuch dosłownie mi lata ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- ja się zbieram, marzy mi się już podusia i kołderka ![]() a i słuchać tej ulewy za oknem już mi się nie chce. Dosłownie cały dzień leje tak mocno.... brrrr Dobranoc i kolorowych snów Wam życzę |
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ! zostawić Was na jeden dzień, a wlasciwie od rana i już 5 stron miałam do nadrobienia!
dziś umierałam z duchoty a propos postow - ciuszki kupujecie super, przepiękne! ja dziś upolowałam kombinezon 74 w kolorze pistacji? w sh za 1zl, ma niestety jedno oczko przy sciagaczu przy rękawku, ale moja Mama się tym zajmie będzie jako zapasowy na wszelki wypadek.co do kwater, o które Was pytałam - nad morzem tlumy turystow podobno, półwysep helski oblegany i nie sposób znaleźć kwatere w dobrej cenie, gdzie dzwoniłam to ok 50-60zl za osobe, i kręcili nosami, ze na 4 noce to mało. wiec wkurzylam się, jeden telefon do naszej babeczki w Zakopanem i mamy 4 noce po 30zl i to jakies 3 minuty od dworca pks i 10 minut od krupowek. martwię się tylko,ze nie będę mogla nigdzie chodzic za bardzo
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanet - chodziło o to, że ta zjeżdżalnia była taka potrójna, tj. na 3 miejsca, taka krótka z dwoma "spadkami", dość wolna - taka dla dzieciaków raczej. ale dzieciaki szalały między sobą, zjeżdżały w dziwnych pozycjach w skutek czego obijały się o siebie, więc przepuściłam ten tłum, a jak ja chciałam zjechać to była tylko 1 dziewczynka, jednak nie wiedziałam jak się zachowa, a nie chciałam oberwac od niej kopniaka na dole dlatego powiedziałam
i mała mnie przepuściła samą, poczekała aż zjadę, a później sama zjechała ![]() Niee, nic nam się nie stało od tamtej laski na szczęście, lekko dostałam, bardziej mnie poszorowała niż obiła, ale tak czy siak mózgu to ona chyba nie miała... ludzie sobie spokojnie stali/ledwo pływali/raczej dryfowali, bo taki tłum się nagle zrobił, a byliśmy w części basenowej tylko, ta sobie skoki wymyśliła... Ja uważałam cały czas gdzie idę/płynę, rękoma brzuch osłaniałam jak zbliżał się tłum, albo za TZtem się chowałam, ale jednak oczu z tyłu głowy nie mam laska powinna spojrzeć czy nikt nie stoi jak skacze, przygłupia.martha - pokaż kombinezon! Super cena!!!Mały się właśnie uaktywnił no tak, matka chce iść spać, to on mówi, że niee ma
Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-07-09 o 23:27 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Kiara kombinezon się suszy
jutro wstawie !a ja jestem ciekawa, czy dzisiaj znow zapowiada się u mnie bezsenna noc... TZ w pracy, wiec ja sama siedzie
|
|
#535 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja przez 6 lat jak mieszkałam u jeszcze nie męża miałam ścięcia z teściową, bo kobita nic nie robila;/Cytat:
![]() Cytat:
mój męż chyba też się zdecyduje na poród ze mną bo na poczatku nie chcial ale ostatnio jak byliśmy w szpitalu i patrzyłam za szkołą rodzenia to powiedział, że pójdzie ze mną nawet skoro mamy razem rodzić ![]() Cytat:
Ja ruchy czuję jak wiekszość poniżej pepka )dzdziul wlaśnie harcuje )Cytat:
) a to jak nie mam żadnego to najlepiej 62 rozmiar czy 56?Ja też tak mialam i wynikiem się zdziwiłam bo mam mniejszy wynik niż na czczo???? ![]() 79 na czczo a po 2 h 69. Czy to nie za nisko?? Cytat:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=22
17.08.2013 r.II kreseczki: 15.03.2014 r. Lilianna 27.11.2014 r. Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/ Edytowane przez Justana1984 Czas edycji: 2014-07-10 o 00:11 |
|||||||
|
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
Martha za 1zl można się pofatygowac i oczko zacerowac
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Wam..................
Tjaaaa ja znow nie spie...... Troche mnie zaczynacie straszyc tym tlumem nad morzem.... moze w Łebie nie bedzie tak zle.........? Mam nadz ze wszystkie slodko spicie Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Martha no jak za 1 zł to bym się nawet nie,zastanawiała
wstaw dziś fotkę ![]() Ja dziś jeszcze napiszę do tej babeczki ze sr czy nie da rady zapisać mnie szybciej, bo pod koniec października to będą najlepsze zajęcia i oprowadzanie po szpitalu, więc wolałabym dotrwać no ale jak się nie uda to trudno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#539 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam do 2:30 siedzialam, a pozniej co chwile sie budzilam...
Wczoraj nie poszlam na staz, bo tragicznie sie czullam, a dzis nie jest lepiej a musze isc... Milego dnia Wam zycze! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w ikei wanienka chyba 20 zł kosztuje a plastik jednak zużywa sie po jakims czasie więc myślę, że lepiej kupic potem nową..widze jak wygląda wanienka po moim bratanku ![]() Cytat:
może w innych czesciach wybrzeża jest lepiej nie wiem.. dzwoniłam dzisiaj do tego labo pytac jakie sa wartości referencyjne przy tej glukozie, to powiedziała mi, że nie ma norm i lekarz musi to obejrzec i wtedy podejmuje decyzje czy jest ok czy nie ale powiedziała mi, że 150 po 2 godzianch to jest w normie, więc już sama nie wiem i kończę czytać dr. google i czekam na wizyte w poniedziałek.---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- kompletnie sie na tym nie znam, więc nie pomogę ale dziwne to troche... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Wolałabym nie sprzedawać, przyda się dla kolejnego potomka

ale dla wszystkich starczy

po starszej mam jeden na 68 i jeden na 74, myslalam czy wziac na 62 -powinien starczyc na 3 mce
23.06.2011
01.06.2013
jak do tej pory nie znalazlam ani jednego spiworka czy kombinezona nie wypchanego to swinstwem
szczególnie te kolorowe bluzeczki