|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Witam
![]() A mnie się śniło że poszłam na wizytę i mi ja przełożyli na za dwa dni ![]() ![]() Dziewczyny zdrowia życzę tym co sa w szpitalach ![]() Powiem wam że dobrze że mam aptekę pod domem, w razie w tż odrazu skoczy po kropelki czy inne rzeczy dla dziecka jak coś się będzie działo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3812 | |
Konto usunięte
|
III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
Spoko...na niedziele Ci nie przełożą ![]() No i przypomniałaś mi o c&a i co??? I weszłam na stronę i od dzisiaj zaczynam poszukiwania cudeńka ze zdjęcia poniżej ![]() ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1404971595.662850.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1404971635.412529.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Kurde pewnie i tak nie widzisz zdjeć ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
![]() Matko mój telefon jest za stary na szukanie i otwieranie normalnego wizaza w celu sprawdzenia zdjęć ![]() Ale ten pierwszy misio fajny, tam jest jeszcze jeden podobny i mnie interesuje ![]() Idziemy jeść ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My już po śniadaniu ![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!
Od wczoraj jestem szczęśliwą Pani magister! ![]() ![]() Teraz będę już do Was regularnie zaglądać. Ogólnie nasz Julas na ostatniej wizycie w sobotę miał już 1700g, rozwija się bardzo dobrze. Muszę się tylko ciut bardziej pilnować bo przez 3 tygodnie szyjka skróciła mi się o ponad 1 cm a ponadto jest miękka. Wózek już mamy (zdecydowałam się na Roan Maritę) i na tym w sumie kończy się moja wyprawka... Teraz biorę się za urządzanie mieszkania bo w ostatnim tygodniu lipca zaczynamy remont ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | ||
Konto usunięte
|
Witam się z rana
![]() Kule wczoraj tak czekałam na ten mecz i padłam już na pierwszej połowie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do palenia to... ja odpuściłam... Rzucał kilka razy, za każdym razem przez moje prośby-groźby i to bez sensu było. I tak popałał w pracy, czy u swoich rodziców... Choć nie znoszę zapachu papierosów (odkąd sama rzuciłam ok 6 lat temu, tzn rzucaliśmy razem, tylko ja nie miałam z tym żadnego problemu), to nie chce go zmuszać, bo to nic nie da. Sam musi chcieć, wtedy mogą pomóc ewentualne środki dostępne na rynku. Chociaż mi się wydaje, że jak człowiek chce to potrafi. Sama jestem tego przykładem. A jak nie chce, to nic nie pomoże ![]() Kochana szkoda żebyście się kłócili o takie rzeczy skoro tak mało czasu dla siebie macie ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ten Sab Simplex w Polsce jest niedostępny? Czy można go kupić może gdzieś przez internet? Słyszałam o tym, że jest dobry, ale szukam w necie i nic ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Miminek gratulacje! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Raczkowanie
|
Dzanet -dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry☺
Fajnie że Argentyna utarła nosa Holendrom 😆 A co do palenia, ja też ostatnio się kłócę z tż, ale on zaczyna mi palić w salonie kiedy ja siedzę tam razem z nim, a bo to mecz, bo deszcz pada....i wymówki że ja kiedyś też paliłam, że krzyczę i ciągle mam pretensje. Noż chol....jasna, brak słów, zawsze uważałam że jest odpowiedzialny ale to co robi ostatnio jest niedopomyślenia. Czym bliżej porodu tym gorzej.Ale ja nie zamierzam opuszczać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3820 |
Konto usunięte
|
Miminek do września jeszcze mamy trochę czasu
![]() ![]() Aneta??? to fakt ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Czas spiąć pośladki i iść na zakupy... Zimno i deszcz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Carolcia 3mam kciuki kochana, by wszystko było dobrze ![]() Poród przedwczesny zagrażający, u mnie też tak było napisane, ale chyba tak muszą... Piję kawkę mrożoną, pyyyycha ![]() Latte ![]() ![]() Mój Tż taki przybity jakoś, nic mu się nie chce, mówi, że nami się martwi, dawno go takiego nie widziałam ![]()
#3822 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Kochana trzymam mocno kciuki ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47238323]Witam się z rana ![]() Kule wczoraj tak czekałam na ten mecz i padłam już na pierwszej połowie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też mojego męża trochę ograniczam ![]() ![]() Co do palenia to... ja odpuściłam... Rzucał kilka razy, za każdym razem przez moje prośby-groźby i to bez sensu było. I tak popałał w pracy, czy u swoich rodziców... Choć nie znoszę zapachu papierosów (odkąd sama rzuciłam ok 6 lat temu, tzn rzucaliśmy razem, tylko ja nie miałam z tym żadnego problemu), to nie chce go zmuszać, bo to nic nie da. Sam musi chcieć, wtedy mogą pomóc ewentualne środki dostępne na rynku. Chociaż mi się wydaje, że jak człowiek chce to potrafi. Sama jestem tego przykładem. A jak nie chce, to nic nie pomoże ![]() Kochana szkoda żebyście się kłócili o takie rzeczy skoro tak mało czasu dla siebie macie ![]() Może szyjka Ci się trochę rozpulchniła ![]() ![]() Dziewczyny ten Sab Simplex w Polsce jest niedostępny? Czy można go kupić może gdzieś przez internet? Słyszałam o tym, że jest dobry, ale szukam w necie i nic ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Miminek gratulacje! ![]() Dokładnie, jak się chce to wszystko można, tylko chcieć trzeba a nie o tym w kolko gadać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że Argentyna wygrała ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Obudził mnie ból palców u rąk. Wyglądają jak parówki. Ale nie jak berlinki, nie nie. Jak serdelki. Wypiłam wczoraj 3 litry płynów, ale na wieczór jak czytałam o chipsach tak mnie na nie wzięło, że musiałam pochrupac. I woda się zatrzymała ![]() Miłego dnia Kobietki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47238472]\
[/COLOR]Czas spiąć pośladki i iść na zakupy... Zimno i deszcz ![]() ![]() ![]() To ja dam Ci moje 3o stopni a Ty daj mi zimno, proszę ![]()
#3824 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47238472]Miminek do września jeszcze mamy trochę czasu
![]() ![]() Aneta??? to fakt ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Czas spiąć pośladki i iść na zakupy... Zimno i deszcz ![]() ![]() ![]() Na tym mieszkaniu mieszkamy od kwietnia,sam się zaparł,że w nim nigdy nie będzie palone bo i mu to przeszkadza.Urządził sobie jeden balkon,ma krzesełka,stoliczek,popie lniczkę.Na tarasie drugim też ma krzesełko i popielniczkę,więc o co kaman ![]() ![]() Tak to jest kochany,zawsze moge na niego liczyć,zrobi mi wszystko o co poproszę,jest niesamowicie zaradny życiowo,no ale te papierosy,ooo i piwo,bo na upał jest doskonałe ![]() ![]() ![]()
#3825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ehh widzę nie tylko ja mam ból o palenie tż.... Ten drań rzuca już od lutego i co? dalej pali. Na szczęście nie przy mnie...Ale idzie na balkon i jara,na spacerze i 2 dni już nie palił poszliśmy na zakupy a on akurat jak ja się odwróciłam mówi do babki" i lm lighty po proszę' no myślałam,że krew mnie zaleje... I on jeszcze śmiało twierdzi,że on rzuca... I wypomina,że ja też paliłam i że od września nie palimy razem i jak zobaczy,że ja palę gdzieś na spacerze z psem czy jak idę sama do sklepu a nie daj Boże w domu jak jest dziecko to mi nogi z tyłka powyrywa... I kto to mówi. Nigdy mi nie przeszkadzało,że pali,bo sama paliłam ale niestety teraz mi śmierdzą te fajki,bo nie palę i mam wrażenie,że będę rzygać jak czuję ten smród.. I to jeszcze co raz droższy interes jest a on ostatnio na grillu w ciągu 20 minut spalił 3 fajki :/
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
"dostępna w szpitalu karta WIN"??
Tez bym chciała tak ![]() Asiu juz jest lepiej, ale muszę jakoś mu wjechać na psychikę, bo nie wyobrażam sobie, że śmierdzial papierosami i brał dziecko na ręce. Wróciłam do żywych i coś wykombinuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
carolciuska oj
![]() ![]() ![]() Miminek ![]() ![]() Witam się,u mnie też już chłodniej,słonca brak ale ja sie nie ciesze ![]() ![]()
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, na szczęście ani ja ani Tż nie palimy, w rodzinnym domu też nikt, więc luzik ![]() A Twój Tz może sam zda sobie z tego sprawę, choć fajki to nałóg i bardzo ciężko z niego wyjść ![]()
![]() |
#3829 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana...
Miminek gratulacje... Carolciuska trzymam za Was kciuki, na pewno będzie dobrze... Pisz z Nami to szybciej Ci czas zleci w szpitalu... Latte, Dzanet, Aneta miałam ten sam problem z Małżem, nie chciał za nic rzucić a palił bardzo długo bo od małego dzieciaka... Jak gadałam z Nim na ten temat to się wkurzał że ja nie wiem jak to jest i nie rzuci... A palił w całym domu prócz sypialni, potem zaczęłam Go ganiać to w kuchni i łazience tylko aż w końcu ktoś Mu w pracy nagadał o tym Desmoxanie że taki super... Kupił sobie i zaczął brać... Tym sposobem nie pali już 4 miesiące. Wiem że to krótko ale wydaje mi się, że nie wróci ,choć koledzy palą znowu ale On się zarzeka że to jest świństwo i śmierdzi... No zobaczymy... Ale warto spróbować moim zdaniem... Aisa ja też dzisiaj wizytuję na 12.50... Idę się właśnie niedługo szykować. Bo Bożenę trzeba przyszykować... |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, takie krowy zdarzają się wszędzie, naprawdę. Baby to wstrętne żeby nie powiedzieć brzydko małpy, które same pewnie były w ciąży i być bardziej wyrozumiałe dla takich kobiet to nie, po co ![]() Mnie też to przeraża, bo jak zacznę rodzić na pewno będę płakać i panikować, bo tak mam i takie wsparcie by się przydało... Choć po ostatnich szpitalnych akcjach wszystkie pielęgniarki były tak miłe i mnie wspierały jak mnie przenosili do kliniki, że aż szok ![]() ![]()
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wizyta,dowiem się czy mam przeciwciała w sobie,bo mamy konfikt ![]() ![]() A w sobotę wyjazd do dużego wesołego miasteczka,mąż dostał bilety o wartości 100 euro i jak tu nie skorzystać.Tylko jest mały problem,jestem w 8 miesiącu i mi się nie chce,nie wiem jak dam radę.Poświęce się dla córki,albo chociaż spróbuję.Do tego to 200 km od domu przy samej granicy niemieckiej,ja mieszkam na drugim końcu Holandii ![]()
![]() |
#3832 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny -
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() Takie rzeczy to na pewno nie w Polsce ![]()
![]() |
#3833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą,zaczynam się już bać ![]()
![]() |
#3834 | ||
Zakorzenienie
|
Hej obudziłam się o 3 i zasnełam o.6:30
![]() ![]() My nie palimy z czego bardzo się cieszę ![]() Któras pisała wczoraj że w smyku jest promo wieć kupilam corci dres a dla synka komplecik - spodenki, body z krótkim i czapeczke. Czekam aż dostarcza do empiku. Cytat:
![]() Cytat:
Też mam blisko ![]() Też nie mam potrzeby kupować już. Chociaż wczoraj kupiło mnie żeby kupić pampersy, to malż powiedział że przecież jest jeszcze czas. W sumie racja, ale czasami mnie zaczyna kusić żeby coś kupić innego niż ciuchy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Miminek gratuluję obrony ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zadomowienie
|
carolciuska trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny straszne jest to, że coraz więcej z Nas ląduje w szpitalu... Mam nadzieję, że wszystkie rozpakujemy się w terminach ![]() Dzisiaj zerknęłam na mojego asystenta ciąży i co? zostało 60 dni ![]() O 18:30 mam kolejną wizytę ![]() ![]() A tak w ogóle witam się z rana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Włączam disco i jedziemy z koksem ![]() Bo od tego myślenia znowu się stresuje i już mam po dziurki w nosie mojej chorej wyobraźni ![]()
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fajnie będziecie mieć w tej klinice ![]() ![]() ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też mam Roana Maritę, zadowolona z tego wózka byłam ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47238472] Zimno i deszcz ![]() ![]() ![]() przyznaję bez bicia, że wczoraj wznosiłam modły o deszcz i ochłodzenie ![]() latte, może jak pojawi się dziecko, to rzuci palenie? mój tata ponoć dużo palił, jak się urodziło mu pierwsze dziecko to mama wyganiała go na klatkę schodową, by nie palił przy dziecku (mieszkali w wieżowcu ale nie mieli balkonu tylko tzw. "rzygownik" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może macie jakieś rady odnośnie tego jak nauczyć faceta by sprzatal po sobie chociaż? Np wczoraj wypił piwo i butelka dopóki ja jej nie wyrzuce albo mu nie powiem żeby ją wyrzucił będzie tu stała prawdopodobnie do końca świata, być może zamieni się w jakiś niezbędny element scenografii naszego mieszkania. Czasami mam wrażenie, że się czepiam, ale teraz kiedy jest mi coraz ciężej się tak żwawo poruszać oczekuje chociaż, że po sobie coś umyje albo odłoży na miejsce. Co robić? Jak żyć
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Aliszcze mam nadzieje, ze jak bede konsekwentna i tez będą go wyganiac na dol na palenie to mu się znudzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki im to nie przeszkadza i uważają, że jest czysto to po co niech sobie stoi, typowe męskie myślenie ![]() Mój Tż też lubi zotawiać wszystko gdzie popadnie jakby ciężko było odłożyć na miejsce noszzzzzz kurde ![]() ![]() Najbardziej mnie wkurrrrrr, że zostawia buty i torbę z siłowni na środku korytarza, zamiast buty schować i torbę odłożyć na bok, jakby to było takie trudne. I to, że po kąpieli nie wyciera prysznicu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Wkur mnie jeszcze, że wrzuca skarpety do pralki zwinięte w kulkę, a wiecie co jest najlepsze? Nakleiłam na pralkę kartkę, że ma tego nie robić i co? Nadal robi ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-07-10 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.