|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Rozeznanie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Ja dzisiaj za Argentyną
![]() Wiecie co właśnie otwieram? ![]() ![]() ![]() Jak dzisiaj wieczorem i w nocy znowu będzie tak duszno to chyba się pochlastam... Wczoraj o 3 zasnęłam dopiero i potem w dzień uskuteczniałam drzemki... Ale druga taka noc to już będzie przegięcie. Co do mycia buźki to fajnie wiedzieć że od 1 ząbka ![]() ![]() ![]() ![]()
#3782 | |
Konto usunięte
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Cytat:
![]() Po prostu dzieciaczki teraz duzo biora, co zrobić ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Wtajemniczenie
|
aa2 ja mam wyniki ponizej od bardzo dawna,juz chyba od 2 trymestru ale i tak bylo na tyle ok ze lekarz nie kazal nic brac...
ale az tak niskich wynikow nie mialam jeszcze nigdy ![]() hemoglobina to w miare ok ale hematokryt maaaaaaaaasakra... dobra nie bede juz tu zanudzać,troche sie po prostu poirytowalam bo naprawde sie staralam przez ostatnie 2m-ce jesc zdrowiej a tu taka niespodzianka ![]() Ja nie znam sie na sporcie wiec nikomu nie kibicuje ![]() ![]()
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja to się cieszę,bo mój facet jako ten z nielicznych meczy nie ogląda ![]() ![]() Od jutra sklejam kartony i pakowanie ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja wieczorkiem... Jutro wizyta ale dopiero o 12.50 więc Bożenkę przyszykuję z rana... Od rana mam kiepski humor jakiś i jeszcze od wczoraj nie działała połowa kanałów nc+ więc ja inteligentna wyłączyłam z prądu dekoder i włączyłam jeszcze raz i co? I nie działa... Małż ustawiał antenę na wszelkie sposoby i cały czas jest jakość 0% i ja głupia popsułam... Tragedia... Jutro będzie próbował z jakimś miernikiem bo pożyczy od mojego wuja... Ale dzisiaj poszedł na nockę a ja nie zasnę bez telewizora bo się boję... Na razie włączyłam film jakiś bollywood ale nudny trochę i nie mam co robić...
Byłam w Netto z moim tatą bo przyjechał i widziałam fajną szafkę do przedpokoju za 169zl jutro chyba wyciągnę Małza bo naszą pogryzł pies... W ogóle doładowałam sobie konto w Mixie i mi wsiorbało 12zł a powinno 5 za rozmowy a reszta nie wiem gdzie zniknęła... Tragiczny dzisiaj dzień... Chyba muszę iść zaraz spać... Gratuluję wszystkim wizytującym i tym co dzisiaj dostarczono im paczuszki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie też pada, ale fajnie ![]() ![]()
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2014-07-09 o 21:00 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 |
Zadomowienie
|
A ja mam straszne wyrzuty sumienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mu powiedz,żeby odpoczął sobie trochę? Kasa kasą ale jednak to długo nie trzeba żeby się wykończyć ![]() http://demotywatory.pl/4228451/Dyskryminacja - a gdzie tam ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie się z nim poklocilam bo obiecał ze nie będzie palił jak się przeprowadzimy a pali wciąż i jeszcze na balkon chce wychodzić a umowa była ze nie pali nikt na balkonie. Wyszedł na dol na papierosa z wielkim bulwersem, że zapier.. A nawet papierosa nie może zapalić. Źle mi strasznie.. Nie ma czasu na nasze rozmowy bo pada zmęczony , nawet na wspólny spacer, ostatnio byliśmy w podróży poślubnej rok temu. Za chwilę urodzi się mała i tak już pewnie zostaniemy takim małżeństwem, które się mija i każdy żyję swoim życiem. Nie potrafię do niego trafić. Jak mam go wyciągnąć na jakąś rozrywkę czy rekreację skoro widzę jaki zmęczony jest Do dupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mnie to czasem samą męczy... ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Pomylili mi się- we wtorek mam dentystę. A jtr.z Majka do alergologa. Kaszle niesamowicie, katar juz trochę mniejszy... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Rozeznanie
|
Latte kabel jest dobrze podłączony bo jest siła na 70% tylko jakość ciągle na 0... Zobaczymy jutro jak Małz nicc nie zdziała to zadzwoni do obsługi i tyle... Ale dzięki za pomoc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do moich wynikow ja mam ponizej normy juz wg widełek dla kobiet w ciazy... Latte88 ![]() ![]() ![]() agnes 20 no bo zyjemy w takich czasach ze ludzie pracuja ponad swoje sily ![]() nie wiem co ci powiedziec ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mandragorrka jaką macie szczoteczek elektroniczną? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Najzwyklejszą Oral B Vitality, mała ma z końcówką dla dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak używałam, DOSTAŁAM od koleżanki z forum. Do dziś jestem jej wdzięczna i będę już do końca moich dni, bo to był jedyny specyfik, który pomógł naszej córeczce na kolki. Jak SOE skończył to wynalażlam właśnie bobotic i też na szczęście pomógł. Z tym,że teraz nie mam skąd Sab simpex wziąć,więc w razie W Bobotic kupię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Zakorzenienie
|
Amelie dobrze, że Wam się nic nie stało.
Niestabilna zdrówka. Gratki za dobre wieści dla wszystkich wizytujących. |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje się tego, że dziecko urośnie pójdzie w świat a my nie będziemy mieli o czym ze sobą rozmawiać. Tak się wyryczalam w łazience ![]() Cytat:
tez miałam swego czasu problem z enką i u mnie właśnie był obluzowany kabelek. Mam nadzieje, ze szybko naprawi ![]() Cytat:
![]() Staram się być optymisyka na codzień ale dziś się zdolowalam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnes,a Ty za ile? Jedno opakowanie wzielas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze ten temat wyskoczył bo ma przyjechac na dniach do pl to akurat pogadam co i jak ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- no śpiochy normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Zakorzenienie
|
Nie śpię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Spicie pewnie albo przynajmniej probojecie spac......
Ja jestem w szpitalu. Zglosilam sie na izbe, bo od poludnia pobolewal mnie brzuch na dole. Nie sadzilam, ze zostane. Baba na ip mega nieprzyjemna, nie mam za bardzo sily na opis jej zachowania. Lekarz zrobil usg i powiedzial: od dawna sie pani tak macica stawia? Wystarczy ze dotkne brzucha. Powiedzial, ze szyjka dluga, ale ....i nie zrozumialam, a jak pozniej pytalam to ta krowa nie udzielila mi info. W kazdym razie zagrozenie porodem przedwczesnym. Moj S przejety, wlasnie przywiozl mi rzeczy. Napisze pewnie jutro. Boje sie troche |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze ![]() co do mycia zabkow to tez mam zamiar myc dopiero jak 1 wyrosnie, szczoteczke bardziej wzielam po to zeby masowac dziasla jak beda sie wyrzynac, chociaz przez net jest taniej kupic niz sklepie ![]() nam polozna mowila zeby buzie w rodku przemywac przegotowana woda i gazikiem, noska nie trzeba oczyszczac bo jak dziecko kicha to ona samo sobie nosek oczyszcza chyba ze cos nie moze wyjsc i my to widzimy t delikatnie mamy pomoc temu wyjsc patyczkiem do uszu pozatym my juz nie spimy ba malz do pracy pojechal zrobilam mu sniadanko i juz zasnac nie moge ale leze nadal bo wczoraj znow te bole w brzuchu lekkie dostalam ![]() Kurcze nic zrobilam sobie kromeczki a takie glodne jestesmy a nie chce mi sie isc pitero nizej ![]()
![]() |
#3810 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam kciuki...na pewno bedzie dobrze ![]() Jestem przerażona tymi szpitalami ![]() ![]() Na 10 wizyta...pierwsza u nowego lekarza w De ![]() ![]() ![]() A pamietam, ze któraś z Was tez wizytuje dzisiaj ![]() Wczoraj wieczorem Was czytałam ale jakos weny było brak na wbicie sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.