|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
nie, stacjonarnie
w katowicachWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4592 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Oluska, śliczna z Ciebie dziewczyna i obłędnie wyglądasz w tej sukni!
![]() |
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co się dzieje, że ostatnio wizaż non stop kasuje mi cytowania
Klaudyna - pięknie wyglądasz w sukni, plecy robią mega efekt ![]() Misia - w tych (albo bardzo podobnych) kolczykach zakochałam się od pierwszej wizyty w salonie, są boskie! ![]() Oluska - wyglądasz przepięknie! Masz urodę gwiazdy filmowej, piękna z Ciebie dziewczyna, a w tej sukni to już w ogóle |
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądasz!!!
Cytat:
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzi o to, ze my mu bedziemy mowic co ma teraz robic, on akurat to doskonale wie (o czym swiadczy fakt, ze np prowadzi imprezy formowe znanych marek jak play, panasonic, czy triumph i szczerze mowiac mam to gdzies, ze goscie sie beda domagali disco pola, nie beda chcieli to najwyzej nie beda tanczyc i juz powiedzialam mu za to, ze kocham Michaela Jacksona, wiec mowi, ze nie ma problemu, ze moze go puszczac (jego piosenki znaja wszyscy!!! I starsi i modsi). My chcemy duzo lat 60-70-80, polski rock itp. Nie chcemy zadnych Lady Gag i Rihanny wiec mysle, ze przy takiej muzyce będa sie bawic wszyscy. A jak sie komus nie spodoba- trudno, nie zrobimy z naszego wesela biesiady tylko dlatego, ze goscie tak beda chciec ![]() Zabaw nie chcemy prawie zadnych (oczepiny, test zgodnosci i jedna zabawa dla gosci jakas bez podtekstow erotycznych i tyle), wiec powiedzial, ze on zazwyczaj robi 5zabaw, ale jak my tyle nie chcemy to nie zrobi. My mu placimy, wiec my wymagamy co chcemy a czego nie chcemy. Powiedzial tylko tyle, ze jak bedzie widzial, ze gosci trzeba roztanczyc to wtedy bedzie cos na szybko robil, zeby bylo ok. A facet ma mnostwo pomyslow i energii. Dzis sie jeszcze zgadalam z jedna laska u ktorej on gral i mowi, ze wesele trwalo do 7rano, wiec to chyba o czyms swiadczy ![]() Generalnie chodzilo o to, ze jak czegos nie chcemy to tego nie zrobi, a jak mamy jakies zyczenia to chetnie je spelni ![]() Dla mnie to jest profesjonalizm, a nie robienie z wesela wiejskiej dyskoteki, albo biesiady tylko dlatego, ze goscie weselni do takiej muzyki przywykli ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
bukiet wynalazłam na stronie z allegro, sprzedawczyni miala ten bukiet jako tło w aukcji i nego bukietu. Zakochałam się w nim, napisałam do niej i zrobi mi taki sam bukiet, tylko czeka teraz na dostawe kwiatow sztucznych i zamawiam owine go szczelnie, zeby sie nie zakurzyl i będzie na mnie czekać |
||
|
|
|
#4596 |
|
Rozeznanie
|
Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Ja sie jeszcze podpisuje starym nazwiskiem bo nowego podpisu jeszcze sobie nie wyrobilam
Vel dobra z Ciebie zona ja np gotowac umiem, ale mezowi sie nie przyznaje i on gotuje dla nas bo lubi ja za to robie za zmywarke :POluska piekna z Ciebie dziewczyna, super wygladasz w sukni Klaudyna ten tyl, koronka sa boskie no i Twoja figura! Cudnie bedziesz wygladac w dzien slubu ![]() Pysia Twoj bukiet broszkowy to inna bajka! Twoj jest bardzo ladny i taki mozna zostawic na pamiatke ![]() Dziewczyny a ja z innej beczki, idziemy we Wrzesniu na wesele i wypatrzylam sobie ma wyprzedazach takie 3 kiecki, w sumie w bardzo podobnym stylu, myslicie, ze ktoras sie nada? ![]() ![]() Z ta ostatnia sie obawiam, ze moze byc ciut za krotka ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2014-07-10 o 10:59 |
|
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
rabbitka 3 ♥ calkowicie w moim stylu, jest piękna!
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
21klaudyna Przepiękna suknia, idealnie podkreśla plecy. Obłędna koronka
misia Gratuluję zakupów - kolczyki bardzo mi się podobają. Tort na pewno zrobi wrażenie, nie tylko z powodu obłędnego smaku ![]() cashmere wtopa straszna. Idą na to wesele? Oluska Przepięknie Ci w tej sukni - wyglądasz w niej jak modelka - zjawiskowa figura, uśmiech od ucha do ucha Dobry wybór ![]() Pysia Super, że wybraliście tego dj-a. Z tego co piszesz, jest profesjonalny ![]() rabbitka Dla mnie wszystkie 3 są świetne - z sukienką nr 1 bym trochę bardziej uważała, bo trochę może robić brzuszek.
|
#4600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeśli to wesele w PL, brałabym ostatnią, ale jeśli wesele jest gdzieś u Was, brałabym 2
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pani mnie uspokoiła, suknie przyjdzie 17 lipca, więc przymiarka ok 18-19 lipca. Uspokoiłam się. Do dzisiaj mamy termin potwierdzenia- tel milczy ![]() Jedynie odpisała mi wczoraj ta kuzynka na fb co się nie odzywała że ich nie będzie bo nie mają wolnego.
|
|
#4602 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- My mieliśmy do 5.07 potwierdzenia i do tej pory kilka osób się nie odzywa i nie odbiera telefonów Cytat:
![]() Cytat:
Już myślałam, że jakaś nienormalna jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Idę się bawić w malarza Jutro zaczynamy urządzać nasze piętro w domu i muszę zagruntować ściany przed malowaniem
|
|
|
#4603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczne sąWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 33 dni.
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-07-10 o 13:09 |
|
|
|
|
#4604 |
|
Zadomowienie
|
rabbitka, druga jest piękna!
|
|
|
|
#4605 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też nie wytrzymałam... Pani sobie z salonu chyba zapomniała, że miała mnie poinformować o butach do odebrania Teraz już mi się ich nie opłaca zabierać, zrobię to po przymiarce.... w p o n i e d z i a ł e k ! ![]() Cytat:
rabbitka Ja chyba jestem nie tego, ale żadna mi się nie podoba
|
||
|
|
|
#4606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4608 |
|
Raczkowanie
|
rabbitka nr 2 i nr 3, ja osobiscie sie lepiej czuje w krotkich , wiec wybralabym 3 .
Ale wybor nalezy do Ciebie
|
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
RABBITKA 1
Cytat:
|
|
|
|
|
#4610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4611 |
|
Wtajemniczenie
|
Wg mnie wszystkie są super, ale dwójka wymiata
Ja nie cierpię prasować, dlatego u Nas w domu nie prasuje nic ![]() Gotować kocham
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Relaksuje mnie to i wycisza. Mogłabym godzinami prasować, gdyby mnie nogi nie bolały od stania ![]() Gotować się będę uczyć, choć podstawowy obiad ugotuje Ale mam wrażenie, że nie mam poczucia smaku jak gotuje A teściowa moja jest kucharką z wykształcenia no ino sobie w łeb
|
|
#4613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam dziś po metrykę chrztu i możemy umawiać się na spisywanie protokołu, trochę się boję.... Pytanie z innej beczki: Jaki u was jest zwyczaj przy wchodzeniu do kościoła, idziecie razem, prowadzi was tata, czy może dróżbowie i dróżki? |
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w rodzinie to tata prowadzi do ołtarza a u Tż młodzi idą za księdzem pod ołtarz. My mamy cywilny ślub ale jak byliśmy u jego kuzyna na weselu to pytałam się go czemu tata nie idzie z PMką a on na to "a co my Ameryka?" ![]() Dziewczyny jakie polecacie bibułki matujące do cery mieszanej
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama Nasze szczęście jest juz z nami Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2014-07-10 o 16:52 |
|
|
|
|
#4615 |
|
Zadomowienie
|
Klaudyna wyglądasz przepieknie!
No a te plecy są po prostu boskie! Asiulek ja winietki robię sama w wordzie - zwykłe proste z serduszkiem w kolorze przewodnim (zał.)Oluśka wyglądasz obłędnie! ![]() Marlenqa może zadzwoń do salonu i powiedz że się niepokoisz, w końcu to normalne ![]() edit: doczytałam że już to zrobiłaś ![]() A ja zamówiłam dziś trochę rzeczy do dekoracji sali: literki na stół, krysztalki, girlandy, tasiemki i tuby strzelające. Muszę się jeszcze rozejrzeć za wazonami-cylindrami i takimi niskimi kwadratowymi bo mi brakuje. Czy może któraś z was spotkała gdzieś pływające świeczki ale większe niż te 4 cm? Chciałabym takie, które paliłyby się kilka(nascie) godzin, tylko nie wiem czy takie w ogóle są
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z ta Ameryką, to u nas właśnie tak jest na śląsku prowadzenie przez Tatę jest mało poplularne, ja nigdy nie byłam na takim ślubie ![]() no i godz 15:00 na śląsk to już późno |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za zakupy Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego! Popytaj też czy wazonów np. nie możesz skądś pożyczyć, bo kupowanie to jednak koszty... chyba, że wiesz, że je później wykorzystasz ![]() A co do świeczek, to chyba niestety nie ma większych - pewnie chodzi o wagę, większe może prędzej by tonęły? A ile pali się taki "standard", może wystarczy, jeśli zapali się je dopiero po zmroku?
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Rozeznanie
|
Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Dzieki za wszystkie opinie
zamowilam obie znaczy nr 2 i 3 zdecyduje jak przyjda Ja prasowac nie cierpie i rzadko kiedy to robie wychodze z zalozenia, ze jak dobrze rozwiesisz po upraniu to nie trzeba :P no chyba, ze koszule.Re_nata my bralismy cywilny, ale wchodzilam z tata, a moje druhny jako pierwsze przed nami. Lemon gratki za zakupy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#4619 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
woooow... ślicznie... masz na zdjęciu już fryzurkę ślubną?? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
3!!!!!!!! nie lubię długich sukienek i takie poważne 1 i 2, a 3 taka dziewczęca chociaż osobiście wolałabym z ramiączkami
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
mysza93, Lisiija, dzięki za listy
pysia1987, fajnego macie dj z opisu oluska227887, cudownie wyglądasz rabbitka, wg mnie 3, ale to zależy też jaką masz figurę, jeśli jest za krótka to bierz 2 Ja nie lubię gotować ani zmywać. Kuchnia mogłaby dla mnie nie istnieć. Ja tylko będę jeść
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Masz urodę gwiazdy filmowej, piękna z Ciebie dziewczyna, a w tej sukni to już w ogóle 

Gdybym miała okulary to oddałabym Ci swoje

i jeśli to wesele w PL, brałabym ostatnią, ale jeśli wesele jest gdzieś u Was, brałabym 2
do mnie zadzwonili w poniedziałek i pierwsza przymiarka dopiero 16 lipca 

Teraz już mi się ich nie opłaca zabierać, zrobię to po przymiarce.... w p o n i e d z i a ł e k ! 
A teściowa moja jest kucharką z wykształcenia no ino sobie w łeb