Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 09:43   #4591
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

misia z allegro zakupiłaś pudełko na koperty??
nie, stacjonarnie w katowicach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 09:47   #4592
201803090921
Konto usunięte

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Oluska, śliczna z Ciebie dziewczyna i obłędnie wyglądasz w tej sukni!

201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:16   #4593
Anesthesia
Wtajemniczenie

Nie wiem co się dzieje, że ostatnio wizaż non stop kasuje mi cytowania

Klaudyna - pięknie wyglądasz w sukni, plecy robią mega efekt I koronka jest piękna! Szkoda, że nie masz zdjęcia z przodu

Misia - w tych (albo bardzo podobnych) kolczykach zakochałam się od pierwszej wizyty w salonie, są boskie! Tylko w salonie kosztowały masakryczną kasę, a poza salonem ich nie znalazłam... gdzie i za ile kupiłaś?

Oluska - wyglądasz przepięknie! Masz urodę gwiazdy filmowej, piękna z Ciebie dziewczyna, a w tej sukni to już w ogóle
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:31   #4594
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Dobra, chwalę się suknią
Ślicznie wyglądasz!!!

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja jestem strasznie zaniepokojona, w tym tygodniu miała przyjść moja suknia i pani z salonu nie dzwoni..
Do ślubu 3,5 tygodnia a ja nie miałam żadnej przymiarki! Zaczynam snuć czarne wizje że ona w ogóle nie przyjdzie
To Ty zadzwoń do nich i zapytaj jak wygląda sytuacja, będziesz spokojniejsza!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:38   #4595
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
moim zdaniem to brak profesjonalizmu, bo to on powinien ten wieczór poprowadzić tak żeby goście się dobrze bawili, przecież nie zawsze to co się podoba Wam spodoba się gościom. mój dj ma dwie złote jak dla mnie zasady:
Zasada nr 4 - Muzyka!
NIE WOLNO przyszłym nowożeńcom robić z wesela "prywatnego folwarku muzycznego".
NIE WOLNO narzucać swojego gustu muzycznego rodzicom, dziadkom, wujkom i rówieśnikom!
To DJ ma głowę pełną pomysłów, i to ON dostosowuje muzykę dla gości, aby ogół był w większości na parkiecie.
Jeżeli ktoś się upiera, to polecamy zrobić listę 20 ulubionych utworów, które zostaną zagrane w międzyczasie.
Przecież narzeczeni organizują wesele i zapraszają gości po to, aby Ci świętowali z okazji Ich ślubu, a nie siedząc przy stole słuchali ich ulubionej muzyki.
Zespoły i kapele mają łatwiej. Nie zagrają nic innego spoza swojego repertuaru.
DJ jest elastyczny i reaguje na sytuację w dowolnym momencie.

r 5 - Zabawy i konkursy.
Zabawy konkursowe powinny być dopasowane w taki sposób, aby osoby biorące w nich udział czuły się komfortowo i bez skrępowania.
Preferujemy zasadę "zero wiochy". Żadnego macania, całowania się osób sobie nieznanych, czy przekładania jajka pomiędzy nogawkami.
Jakie zatem konkursy wybrać? Pamiętajcie, prowadzący są z Wami oraz Waszymi gośćmi od początku wesela. Odczytują zachowania i klimat do którego mogą się dopasować. Warto zostawić tę kwestię prowadzącym. Na pewno będzie miło i zabawnie. Nie warto upierać się przy swoich, wyszukanych w internecie zabaw, bo albo zabawa się spodoba, albo kogoś obrazi. Zresztą, czy Para Młoda nie czeka na jakiś zabawny element zaskoczenia na własnym przyjęciu weselnym?

Nie chodzi o to, ze my mu bedziemy mowic co ma teraz robic, on akurat to doskonale wie (o czym swiadczy fakt, ze np prowadzi imprezy formowe znanych marek jak play, panasonic, czy triumph jest djem dosć rozchwytywanym), ale powiedział nam, ze jak my czegos nie będziemy chcieli to on tego nie zrobi i juz. Pytalismy sie czy da sie zrobic wesele bez disco pola i powiedzial, ze tak, ze on najwyzej zagralby tylko 3piosenki (żono moja, jesteś szalona, ona tańczy dla mnie), ale my w ogóle nie chcemy, wiec powiedzial, ze tego nie puści i szczerze mowiac mam to gdzies, ze goscie sie beda domagali disco pola, nie beda chcieli to najwyzej nie beda tanczyc i juz powiedzialam mu za to, ze kocham Michaela Jacksona, wiec mowi, ze nie ma problemu, ze moze go puszczac (jego piosenki znaja wszyscy!!! I starsi i modsi). My chcemy duzo lat 60-70-80, polski rock itp. Nie chcemy zadnych Lady Gag i Rihanny wiec mysle, ze przy takiej muzyce będa sie bawic wszyscy. A jak sie komus nie spodoba- trudno, nie zrobimy z naszego wesela biesiady tylko dlatego, ze goscie tak beda chciec
Zabaw nie chcemy prawie zadnych (oczepiny, test zgodnosci i jedna zabawa dla gosci jakas bez podtekstow erotycznych i tyle), wiec powiedzial, ze on zazwyczaj robi 5zabaw, ale jak my tyle nie chcemy to nie zrobi. My mu placimy, wiec my wymagamy co chcemy a czego nie chcemy. Powiedzial tylko tyle, ze jak bedzie widzial, ze gosci trzeba roztanczyc to wtedy bedzie cos na szybko robil, zeby bylo ok. A facet ma mnostwo pomyslow i energii. Dzis sie jeszcze zgadalam z jedna laska u ktorej on gral i mowi, ze wesele trwalo do 7rano, wiec to chyba o czyms swiadczy

Generalnie chodzilo o to, ze jak czegos nie chcemy to tego nie zrobi, a jak mamy jakies zyczenia to chetnie je spelni
Dla mnie to jest profesjonalizm, a nie robienie z wesela wiejskiej dyskoteki, albo biesiady tylko dlatego, ze goscie weselni do takiej muzyki przywykli

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
pysia1987
Powiem tylko tyle. Co Ty porównujesz Gdybym miała okulary to oddałabym Ci swoje
Ps. Nie wiedziałam Twojego, musiałam przegapić Ładny a kolorystyka miodzio!!
No bukiet wynalazłam na stronie z allegro, sprzedawczyni miala ten bukiet jako tło w aukcji i nego bukietu. Zakochałam się w nim, napisałam do niej i zrobi mi taki sam bukiet, tylko czeka teraz na dostawe kwiatow sztucznych i zamawiam owine go szczelnie, zeby sie nie zakurzyl i będzie na mnie czekać

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:56   #4596
rabbitka
Rozeznanie

Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Ja sie jeszcze podpisuje starym nazwiskiem bo nowego podpisu jeszcze sobie nie wyrobilam
Vel dobra z Ciebie zona ja np gotowac umiem, ale mezowi sie nie przyznaje i on gotuje dla nas bo lubi ja za to robie za zmywarke :P

Oluska piekna z Ciebie dziewczyna, super wygladasz w sukni

Klaudyna ten tyl, koronka sa boskie no i Twoja figura! Cudnie bedziesz wygladac w dzien slubu

Pysia Twoj bukiet broszkowy to inna bajka! Twoj jest bardzo ladny i taki mozna zostawic na pamiatke

Dziewczyny a ja z innej beczki, idziemy we Wrzesniu na wesele i wypatrzylam sobie ma wyprzedazach takie 3 kiecki, w sumie w bardzo podobnym stylu, myslicie, ze ktoras sie nada?

Z ta ostatnia sie obawiam, ze moze byc ciut za krotka

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2014-07-10 o 10:59
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:17   #4597
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Nie chodzi o to, ze my mu bedziemy mowic co ma teraz robic, on akurat to doskonale wie (o czym swiadczy fakt, ze np prowadzi imprezy formowe znanych marek jak play, panasonic, czy triumph jest djem dosć rozchwytywanym), ale powiedział nam, ze jak my czegos nie będziemy chcieli to on tego nie zrobi i juz. Pytalismy sie czy da sie zrobic wesele bez disco pola i powiedzial, ze tak, ze on najwyzej zagralby tylko 3piosenki (żono moja, jesteś szalona, ona tańczy dla mnie), ale my w ogóle nie chcemy, wiec powiedzial, ze tego nie puści i szczerze mowiac mam to gdzies, ze goscie sie beda domagali disco pola, nie beda chcieli to najwyzej nie beda tanczyc i juz powiedzialam mu za to, ze kocham Michaela Jacksona, wiec mowi, ze nie ma problemu, ze moze go puszczac (jego piosenki znaja wszyscy!!! I starsi i modsi). My chcemy duzo lat 60-70-80, polski rock itp. Nie chcemy zadnych Lady Gag i Rihanny wiec mysle, ze przy takiej muzyce będa sie bawic wszyscy. A jak sie komus nie spodoba- trudno, nie zrobimy z naszego wesela biesiady tylko dlatego, ze goscie tak beda chciec
Zabaw nie chcemy prawie zadnych (oczepiny, test zgodnosci i jedna zabawa dla gosci jakas bez podtekstow erotycznych i tyle), wiec powiedzial, ze on zazwyczaj robi 5zabaw, ale jak my tyle nie chcemy to nie zrobi. My mu placimy, wiec my wymagamy co chcemy a czego nie chcemy. Powiedzial tylko tyle, ze jak bedzie widzial, ze gosci trzeba roztanczyc to wtedy bedzie cos na szybko robil, zeby bylo ok. A facet ma mnostwo pomyslow i energii. Dzis sie jeszcze zgadalam z jedna laska u ktorej on gral i mowi, ze wesele trwalo do 7rano, wiec to chyba o czyms swiadczy

Generalnie chodzilo o to, ze jak czegos nie chcemy to tego nie zrobi, a jak mamy jakies zyczenia to chetnie je spelni
Dla mnie to jest profesjonalizm, a nie robienie z wesela wiejskiej dyskoteki, albo biesiady tylko dlatego, ze goscie weselni do takiej muzyki przywykli

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

No bukiet wynalazłam na stronie z allegro, sprzedawczyni miala ten bukiet jako tło w aukcji i nego bukietu. Zakochałam się w nim, napisałam do niej i zrobi mi taki sam bukiet, tylko czeka teraz na dostawe kwiatow sztucznych i zamawiam owine go szczelnie, zeby sie nie zakurzyl i będzie na mnie czekać
pisałaś o scenariuszu wesela a nie o upodobaniach muzycznych
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Ja sie jeszcze podpisuje starym nazwiskiem bo nowego podpisu jeszcze sobie nie wyrobilam
Vel dobra z Ciebie zona ja np gotowac umiem, ale mezowi sie nie przyznaje i on gotuje dla nas bo lubi ja za to robie za zmywarke :P

Klaudyna ten tyl, koronka sa boskie no i Twoja figura! Cudnie bedziesz wygladac w dzien slubu

Pysia Twoj bukiet broszkowy to inna bajka! Twoj jest bardzo ladny i taki mozna zostawic na pamiatke

Dziewczyny a ja z innej beczki, idziemy we Wrzesniu na wesele i wypatrzylam sobie ma wyprzedazach takie 3 kiecki, w sumie w bardzo podobnym stylu, myslicie, ze ktoras sie nada?

druga i trzecia są piękne z naciskiem na drugą
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:22   #4598
Buczorek
Raczkowanie

rabbitka 3 ♥ calkowicie w moim stylu, jest piękna!
Stary 2014-07-10, 11:47   #4599
cornflower_girl
Zakorzenienie

21klaudyna Przepiękna suknia, idealnie podkreśla plecy. Obłędna koronka

misia Gratuluję zakupów - kolczyki bardzo mi się podobają. Tort na pewno zrobi wrażenie, nie tylko z powodu obłędnego smaku

cashmere wtopa straszna. Idą na to wesele?

Oluska Przepięknie Ci w tej sukni - wyglądasz w niej jak modelka - zjawiskowa figura, uśmiech od ucha do ucha Dobry wybór

Pysia Super, że wybraliście tego dj-a. Z tego co piszesz, jest profesjonalny

rabbitka Dla mnie wszystkie 3 są świetne - z sukienką nr 1 bym trochę bardziej uważała, bo trochę może robić brzuszek.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:59   #4600
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkie piękne! Ja bym wybierała między 2 a 3, może to głupie, ale dwójka wydaje mi się ciut za strojna na "polskie realia" i jeśli to wesele w PL, brałabym ostatnią, ale jeśli wesele jest gdzieś u Was, brałabym 2
Stary 2014-07-10, 12:21   #4601
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Nie martw się do mnie zadzwonili w poniedziałek i pierwsza przymiarka dopiero 16 lipca Zadzwoń do salonu i zapytaj co i jak to będziesz spokojniejsza

Oluska w sukni wyglądasz genialnie piękna z Ciebie dziewczyna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Właśnie zadzwoniłam, nie wytrzymałam Pani mnie uspokoiła, suknie przyjdzie 17 lipca, więc przymiarka ok 18-19 lipca.
Uspokoiłam się.
Do dzisiaj mamy termin potwierdzenia- tel milczy

Jedynie odpisała mi wczoraj ta kuzynka na fb co się nie odzywała że ich nie będzie bo nie mają wolnego.

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:05   #4602
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Oluska suknje cudo piękna PM z Ciebie
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Oluska w sukni wyglądasz genialnie piękna z Ciebie dziewczyna
Cytat:
oluska227887
Wyglądasz obłędnie Chyba lepszej sukni nie mogłaś do siebie dopasować Jesteś ładną dziewczyną a suknia to tylko zapieczętowała. Gratulacje rewelacyjnego wyboru Już widzę minę Twojego Tżcika
Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
OLUSKA
śliczna suknia !!!
Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Wyglądasz obłędnie Tż padnie z zachwytu :P
Śliczną masz figurę i prześliczną suknię
Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Oluska, śliczna z Ciebie dziewczyna i obłędnie wyglądasz w tej sukni!
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Oluska - wyglądasz przepięknie! Masz urodę gwiazdy filmowej, piękna z Ciebie dziewczyna, a w tej sukni to już w ogóle
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz!!!
Cytat:
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Oluska Przepięknie Ci w tej sukni - wyglądasz w niej jak modelka - zjawiskowa figura, uśmiech od ucha do ucha Dobry wybór
Dziękuję Wam bardzo za tak miłe słowa Utwierdziłam się dzięki Wam w przekonaniu, że ta suknia była dobrym wyborem

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Do dzisiaj mamy termin potwierdzenia- tel milczy
My mieliśmy do 5.07 potwierdzenia i do tej pory kilka osób się nie odzywa i nie odbiera telefonów
Cytat:

Druga!
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
ja uwielbiam prasować ostatnio kupilismy nowe żelazko ;P nie jakies wypaśne ale Philips Azur i prasuje super
Ja też uwielbiam prasować! Już myślałam, że jakaś nienormalna jestem
Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziękuję za odp a to moja halka. Zdj od dolu. Załącznik 5732972
Odważnie!
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Koronka robi wrażenie niestety sztuczne oświetlenie w salonie skutecznie tego nie oddaje

O mamuniu, ta suknia jest przecudowna!!

Idę się bawić w malarza Jutro zaczynamy urządzać nasze piętro w domu i muszę zagruntować ściany przed malowaniem
Stary 2014-07-10, 13:06   #4603
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny a ja z innej beczki, idziemy we Wrzesniu na wesele i wypatrzylam sobie ma wyprzedazach takie 3 kiecki

2 i 3 śliczne są

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 33 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-07-10 o 13:09
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:20   #4604
cude
Zadomowienie

rabbitka, druga jest piękna!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:44   #4605
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie zadzwoniłam, nie wytrzymałam Pani mnie uspokoiła, suknie przyjdzie 17 lipca, więc przymiarka ok 18-19 lipca.
Uspokoiłam się.
Ja też dziś zadzwoniłam Też nie wytrzymałam... Pani sobie z salonu chyba zapomniała, że miała mnie poinformować o butach do odebrania Teraz już mi się ich nie opłaca zabierać, zrobię to po przymiarce.... w p o n i e d z i a ł e k !

Cytat:
Jedynie odpisała mi wczoraj ta kuzynka na fb co się nie odzywała że ich nie będzie bo nie mają wolnego.
A widzisz? Zdążyła

rabbitka Ja chyba jestem nie tego, ale żadna mi się nie podoba
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:49   #4606
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

ostatnia : love:

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 14:01   #4607
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
ostatnia : love:
Nie, nie 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg anyrubag.jpg (21,5 KB, 12 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 14:26   #4608
jumapili
Raczkowanie

rabbitka nr 2 i nr 3, ja osobiscie sie lepiej czuje w krotkich , wiec wybralabym 3 .

Ale wybor nalezy do Ciebie
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 14:35   #4609
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

RABBITKA 1

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
pisałaś o scenariuszu wesela a nie o upodobaniach muzycznych

druga i trzecia są piękne z naciskiem na drugą
Źle się wyraziłam

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-07-10, 15:28   #4610
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Dobra, chwalę się suknią

Załącznik 5732810
Załącznik 5732811
Oluska, przepiękna sukienka, przepiękna PM no bosko jednym słowem!
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 15:48   #4611
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:

Wg mnie wszystkie są super, ale dwójka wymiata

Ja nie cierpię prasować, dlatego u Nas w domu nie prasuje nic
Gotować kocham ale zmywa mąż.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 16:14   #4612
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Wg mnie wszystkie są super, ale dwójka wymiata

Ja nie cierpię prasować, dlatego u Nas w domu nie prasuje nic
Gotować kocham
Prasowanie jest mega odmóżdżaczem dla mnie Relaksuje mnie to i wycisza. Mogłabym godzinami prasować, gdyby mnie nogi nie bolały od stania Zawsze mamie robię takie wielkie prasowanie ciuchy, pościel itp
Gotować się będę uczyć, choć podstawowy obiad ugotuje Ale mam wrażenie, że nie mam poczucia smaku jak gotuje A teściowa moja jest kucharką z wykształcenia no ino sobie w łeb

:
Stary 2014-07-10, 16:22   #4613
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Prasowanie jest mega odmóżdżaczem dla mnie Relaksuje mnie to i wycisza. Mogłabym godzinami prasować, gdyby mnie nogi nie bolały od stania Zawsze mamie robię takie wielkie prasowanie ciuchy, pościel itp
Gotować się będę uczyć, choć podstawowy obiad ugotuje Ale mam wrażenie, że nie mam poczucia smaku jak gotuje A teściowa moja jest kucharką z wykształcenia no ino sobie w łeb
to ja też tak mam, zawsze prasuję albo układam ubrania by się odstresować

byłam dziś po metrykę chrztu i możemy umawiać się na spisywanie protokołu, trochę się boję....

Pytanie z innej beczki: Jaki u was jest zwyczaj przy wchodzeniu do kościoła, idziecie razem, prowadzi was tata, czy może dróżbowie i dróżki?
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 16:51   #4614
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

Pytanie z innej beczki: Jaki u was jest zwyczaj przy wchodzeniu do kościoła, idziecie razem, prowadzi was tata, czy może dróżbowie i dróżki?
Z tż mieszkamy na śląsku ale ja jestem bardziej gorol a Tż hanys U mnie w rodzinie to tata prowadzi do ołtarza a u Tż młodzi idą za księdzem pod ołtarz. My mamy cywilny ślub ale jak byliśmy u jego kuzyna na weselu to pytałam się go czemu tata nie idzie z PMką a on na to "a co my Ameryka?"

Dziewczyny jakie polecacie bibułki matujące do cery mieszanej

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2014-07-10 o 16:52
Stary 2014-07-10, 16:53   #4615
Lemon_Drop
Zadomowienie

Klaudyna wyglądasz przepieknie! Suknia swietnie się układa, podpięcie faktycznie jest fajne i nie robi kuperka No a te plecy są po prostu boskie!

Asiulek ja winietki robię sama w wordzie - zwykłe proste z serduszkiem w kolorze przewodnim (zał.)

Oluśka wyglądasz obłędnie! W ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna

Marlenqa może zadzwoń do salonu i powiedz że się niepokoisz, w końcu to normalne
edit: doczytałam że już to zrobiłaś

A ja zamówiłam dziś trochę rzeczy do dekoracji sali: literki na stół, krysztalki, girlandy, tasiemki i tuby strzelające. Muszę się jeszcze rozejrzeć za wazonami-cylindrami i takimi niskimi kwadratowymi bo mi brakuje.
Czy może któraś z was spotkała gdzieś pływające świeczki ale większe niż te 4 cm? Chciałabym takie, które paliłyby się kilka(nascie) godzin, tylko nie wiem czy takie w ogóle są
Stary 2014-07-10, 16:58   #4616
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Z tż mieszkamy na śląsku ale ja jestem bardziej gorol a Tż hanys U mnie w rodzinie to tata prowadzi do ołtarza a u Tż młodzi idą za księdzem pod ołtarz. My mamy cywilny ślub ale jak byliśmy u jego kuzyna na weselu to pytałam się go czemu tata nie idzie z PMką a on na to "a co my Ameryka?"

Dziewczyny jakie polecacie bibułki matujące do cery mieszanej
ja mam bibułki z inglota

a z ta Ameryką, to u nas właśnie tak jest na śląsku prowadzenie przez Tatę jest mało poplularne, ja nigdy nie byłam na takim ślubie

no i godz 15:00 na śląsk to już późno

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-07-10, 17:39   #4617
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam dziś trochę rzeczy do dekoracji sali: literki na stół, krysztalki, girlandy, tasiemki i tuby strzelające. Muszę się jeszcze rozejrzeć za wazonami-cylindrami i takimi niskimi kwadratowymi bo mi brakuje.
Czy może któraś z was spotkała gdzieś pływające świeczki ale większe niż te 4 cm? Chciałabym takie, które paliłyby się kilka(nascie) godzin, tylko nie wiem czy takie w ogóle są
za zakupy Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego! Popytaj też czy wazonów np. nie możesz skądś pożyczyć, bo kupowanie to jednak koszty... chyba, że wiesz, że je później wykorzystasz
A co do świeczek, to chyba niestety nie ma większych - pewnie chodzi o wagę, większe może prędzej by tonęły? A ile pali się taki "standard", może wystarczy, jeśli zapali się je dopiero po zmroku?
Stary 2014-07-10, 17:41   #4618
rabbitka
Rozeznanie

Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Dzieki za wszystkie opinie zamowilam obie znaczy nr 2 i 3 zdecyduje jak przyjda

Ja prasowac nie cierpie i rzadko kiedy to robie wychodze z zalozenia, ze jak dobrze rozwiesisz po upraniu to nie trzeba :P no chyba, ze koszule.

Re_nata my bralismy cywilny, ale wchodzilam z tata, a moje druhny jako pierwsze przed nami.

Lemon gratki za zakupy

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 18:07   #4619
patricia_pati
Raczkowanie

Cytat:
Jak to jest z garniturami? Tż twierdzi, że 2 tygodnie przed kupi garnitur, a co w przypadku kiedy nie będzie dopasowany i zostanie szycie na miarę?? Ile się czeka tak mniej więcej na uszycie garnituru?
my dwa tygodnie przed ślubem to skrócimy jedynie nogawki i rękawki. kupione ponad 2 miesiące temu więc 3-4 przed ślubem, tyle, że mój Tż na pewno nie przytyje, a zwinęli mu garniak wymarzony w giacomo conti i już był koniec kolekcji ślubnej 2 miesiące temu
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
sukni
woooow... ślicznie... koronki
masz na zdjęciu już fryzurkę ślubną??

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
nasze zakupy
taki będzie wygląd tortu - smak owocowy (owoce leśne) z bita smietana itp biszkopt oblany masa cukrowa ale cieńska warstwa 650 zł

moje kolczyki (nie patrzcie na mój osyfiony ryj )

skrzynki na podziękowania dla rodziców

no i kieliszki, torba na koperty ( 9 zł )
szczerze?? kolczyki tort ale naklejki na butelki i torba mniej mi się podobają
Cytat:
woooow... przePM.. chciałabym tak wyglądac w dniu ślubu

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Zapomnialam sie pochwalic, ze przyszly buty z Akces2. Sa idealne! Jutro sie pochwale zdjeciami i nadrobie. Dobrej nocki

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
długo czekałaś na buciki?? wygodne?? kiedy zamawiałaś? bo zaczynam się niepokoic, że nie dojdą i nie rozchodzę ich...

Cytat:

3!!!!!!!! nie lubię długich sukienek i takie poważne 1 i 2, a 3 taka dziewczęca chociaż osobiście wolałabym z ramiączkami

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 18:14   #4620
Glodomorek
Zakorzenienie

mysza93, Lisiija, dzięki za listy
pysia1987, fajnego macie dj z opisu
oluska227887, cudownie wyglądasz
rabbitka, wg mnie 3, ale to zależy też jaką masz figurę, jeśli jest za krótka to bierz 2

Ja nie lubię gotować ani zmywać. Kuchnia mogłaby dla mnie nie istnieć. Ja tylko będę jeść
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości