Scent Bar LIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 13:11   #1201
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
I jak to rozwiązujesz, np. następnego dnia zaczynasz dyskusję? Nie ma ponownie tego samego focha? Czy zawczasu oznajmiasz "porozmawiamy później" żeby delikwent nie został zaskoczony i miał czas przemyśleć temat?

Ale zagadam go dla samej ciekawości o zakupy internetowe, zobaczymy czy dla zasady się nadmie i nie bo nie, czy da mi wolną rękę.
1 Uprzedzam teraz nie mogę rozmawiać jestem zbyt zdenerwowana ale chcę potem pogadać bo to ważny dla mnie temat.
I jak mi wścieklizna przejdzie, albo jemu (a to widać bo trochę się zna partnera) to wtedy gadamy. I zależy od zaangażowania w temat, czy będzie kolejny foch i kolejna rozmowa. Jak mnie coś gniecie to nie popuszczę bo nie umiem , tak długo gadamy aż wypracujemy coś co obojgu odpowiada.
2 No i super zdaj relację jak było bo chciałaby a boję się
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:15   #1202
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

A nie prościej by było, jak byś mu oświadczyla ''Kochanie, wyrob się na 19 tak jak się umawialiśmy bo ja punkt 5 po wychodzę z domu''., bez awantur, ciskania, rzucania garami. Nie mow kto z dzieckiem zostanie, poprostu oświadcz na zimno i spokojnie. Jak nie będzie go 10 po 19 to poprostu wyjdż.
A małą podrzuć do mamy jesli masz taką możliwość. Albo poproś jakąś koleżankę żeby się zajęła. Albo kuzynkę.
Tak to się robi u nas, w sensie tak robią moje przyjaciółki. Umowa jest umową, ustna jest wiążąca
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:16   #1203
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

A nie prościej by było, jak byś mu oświadczyla ''Kochanie, wyrob się na 19 tak jak się umawialiśmy bo ja punkt 5 po wychodzę z domu''., bez awantur, ciskania, rzucania garami. Nie mow kto z dzieckiem zostanie, poprostu oświadcz na zimno i spokojnie. Jak nie będzie go 10 po 19 to poprostu wyjdż.
A małą podrzuć do mamy jesli masz taką możliwość. Albo poproś jakąś koleżankę żeby się zajęła. Albo kuzynkę.
A tego sposobu nie polecam . Przetestowany przez nas 15 lat temu albo i z 18 ście... Nic nie rozwiązuje , ani problemów z komunikacji,ani polegania na sobie , dbania o wzajemne potrzeby itp itd
Stary 2014-07-10, 13:19   #1204
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
U nas 24 stopnie
U mnie podobno 23 a właśnie sprawdziłam, że w najbliższych dniach ma być podobnie + deszcz, najs

Nesko, pytasz o efekt zakupów? My robimy czasem przez internet: z Tesco albo <czemu mi to wyczaszkowało?>. Bez wpadek póki co, co najwyżej niektórych produktów nie ma.

Stazja, plan piękny ale nie mam komu podrzucić. Moja matka się wypięła, nietopesz jest równie słowny co TŻ (może będzie miała czas, może nie - choć próbować można ale trochę się cykam czy na mnie nie naskoczy bo tydzień temu imprezowaliśmy we dwoje a ona zajęła się didem), koleżanki mam raptem dwie, jedna zarobiona przy swoim dziecku, druga zawsze ma zaplanowany czas na najbliższy tydzień a poza tym dla dida jest w zasadzie obcą osobą, kuzynek nie posiadam, znajomych sąsiadek też nie... jestem ofiarą własnej socjofobii

Reasumując zakupy przez internet tojeto.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-07-10 o 13:20
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:21   #1205
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nesko, pytasz o efekt zakupów? My robimy czasem przez internet: z Tesco albo <czemu mi to wyczaszkowało?>. Bez wpadek póki co, co najwyżej niektórych produktów nie ma.
O to fajnie a warzywa i owoce też kupujesz? Najbardziej się boję że jakieś zgniłki podeślą
Stary 2014-07-10, 13:21   #1206
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to się robi u nas, w sensie tak robią moje przyjaciółki. Umowa jest umową, ustna jest wiążąca
Ha, czyli nie jestem wyjątkiem dziwnym, tylko ja robię tak bez dziecka
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A tego sposobu nie polecam . Przetestowany przez nas 15 lat temu albo i z 18 ście... Nic nie rozwiązuje , ani problemów z komunikacji,ani polegania na sobie , dbania o wzajemne potrzeby itp itd
No ale wcześniej rozmawiali, umawiali się i dyskutowali. Teraz foch i kombinacja. Skoro wcześniej się zgodzil, nie widze powodu żeby Red odpuszczala i cięgnęła temat w nieskończoność. Słowo jest słowo.. Jeśli by mieli rozważać i dyskutować na spokojnie przy każdej takiej akcji, to ona w życiu z domu nie wyjdzie bez chłopowych fochow i pozwolenia .
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 13:23   #1207
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
O to fajnie a warzywa i owoce też kupujesz? Najbardziej się boję że jakieś zgniłki podeślą
Wsio kupujemy. Z Tesco już nie pamiętam jak było bo zdarzyło nam się raptem raz od nich zamawiać ale Fri...sco (to wyczaszkowane) zawsze podsyłało ładne warzywa i owoce, nawet ładniejsze niż normalnie w sklepie mają.

Stary 2014-07-10, 14:08   #1208
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, czyli nie jestem wyjątkiem dziwnym, tylko ja robię tak bez dziecka

No ale wcześniej rozmawiali, umawiali się i dyskutowali. Teraz foch i kombinacja. Skoro wcześniej się zgodzil, nie widze powodu żeby Red odpuszczala i cięgnęła temat w nieskończoność. Słowo jest słowo.. Jeśli by mieli rozważać i dyskutować na spokojnie przy każdej takiej akcji, to ona w życiu z domu nie wyjdzie bez chłopowych fochow i pozwolenia .
Ja przeczytałam o fochach i wrzaskach budzących sąsiadów

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Wsio kupujemy. Z Tesco już nie pamiętam jak było bo zdarzyło nam się raptem raz od nich zamawiać ale Fri...sco (to wyczaszkowane) zawsze podsyłało ładne warzywa i owoce, nawet ładniejsze niż normalnie w sklepie mają.
O to super !
Stary 2014-07-10, 14:17   #1209
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przeczytałam o fochach i wrzaskach budzących sąsiadów
Ja też

I o tym,ze się zgodzil zaopiekować dzieckiem w tej konkretnej sytuacji przy okazji tego konkretnego wyjścia. A teraz zminił zdanie i kombinuje. Więc nie widzę powodu,żeby Red ponownie o tym dyskutowala czy to na spokojnie czy nie, bo nie ma już o czym, umowa jest umowa i tyle
Stary 2014-07-10, 14:33   #1210
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też

I o tym,ze się zgodzil zaopiekować dzieckiem w tej konkretnej sytuacji przy okazji tego konkretnego wyjścia. A teraz zminił zdanie i kombinuje. Więc nie widzę powodu,żeby Red ponownie o tym dyskutowala czy to na spokojnie czy nie, bo nie ma już o czym, umowa jest umowa i tyle
No widzisz a ja odniosłam wrażenie że wcale się nie zgodził...Nawet wstępnie. Zrozumiałam że może zostać z dzieckiem po zakupach,a zakupy robi do 21 więc może zostać o 21 a to Redzi nie pasuje
Stary 2014-07-10, 14:40   #1211
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No ale dopisałam wyżej, edytując posta, że skoro się za wczasu zgodził no to jaki atak? Uwzglednił chyba wszystkie okoliczności mówią ok ja się zajmę .... etc

Chyba on się przeliczył, a jeśli tak, to winien teraz uwinąć się z zakupami, jest wykonalne Zarządzanie własnym czasem wychodzi
Nie widziałam Redziowego "idę bo tak" ?

no domniemalam ze w koncowym etapie tak to wygladało, bo po zmianie zdania brakło tej rozmowy,
a co do zmiany zdania, no cóz moze sie cos wydarzyło co wpłyneło na zmiane, na człowieka jednak wpływają czynniki zewnetrzne i nie zawsze reakcja jest logiczna

Cytat:
Czyli na dobre wyszło. I dobrze, że je tak zrecenzowałaś bo miewam czasami pomysł żeby kupić coś w tym rodzaju. Ale skoro pomniejszają oczy to dziękuję.

Nooo...
Chociaż... bo ja wiem czy pozwalałam? Kłóciłam się, nie to że "tak, tato". Ale widocznie to zła taktyka i faktycznie powinnam sprytnie manipulować zamiast się dziecinnie stawiać.
Nie umiem z nim rozmawiać w takich momentach. Najpierw próbuję grzecznie, logicznie i "przy herbatce", zacząć jakąś normalną dyskusję ale on początkowo "obrażony" zbywa mnie burknięciami gapiąc się w monitor. Przez to ja, ignorowana, zaczynam się wściekać i rzucać talerzami, na co on dla odmiany stwierdza, że nie będzie ze mną rozmawiał dopóki się nie uspokoję. Później już oboje na siebie wrzeszczymy budząc wszystkich sąsiadów a po godzinie wreszcie udaje nam się wypracować jakiś kompromis.
...chyba właśnie sobie odpowiedziałam co robić - przeczekać półtorej godziny aż panicz ochłonie a później wyciągnąć filiżanki. Jeśli nie zadziała zniknąć wraz z filiżankami na kolejne półtorej godz

Ad sinupret jutrzejszej imprezy nie zależy mi tak bardzo więc dam mu "wygrać" a następnym razem, kiedy będzie mi zależeć na wychodnym, wytknę swe poświęcenie, hłe hłe.

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 14:41   #1212
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz a ja odniosłam wrażenie że wcale się nie zgodził...Nawet wstępnie. Zrozumiałam że może zostać z dzieckiem po zakupach,a zakupy robi do 21 więc może zostać o 21 a to Redzi nie pasuje
Ryli?????????????????

Przecież napisała, że się zgodził - a co to za problem skrócić czas trwania zakupów, ewent formę na netową? Dostosować sie do sytuacji, którą się samemu jakoby zmieniło.
Stary 2014-07-10, 14:43   #1213
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ zgodził się, jak najbardziej . Tylko tak,żeby jednak wyszlo na jego i Red zostala w domu. To właśnie dla mnie taki durny rodzaj manipulacji. Skoro kończy pracę ok 17.30 spokojnie do 19 można wyrobić się z zakupami, albo iść w sobotę Tak, oczywiście kochanie, idż zajmę się dzieckiem.....tylko muszę zrobić zakupy i póżno wrocę. Czyli - nigdzie nie pójdziesz bo mi sie z mala nie chce siedzieć. Więc Ty siedzisz
W sumie, to zeby mieć pewność że Red nigdzie nie pojdzie moglby robić zakupy nawet do 22
No ale nie ma powodu do ciskania i foszenia, bo przeciez się zgodzil
Stary 2014-07-10, 14:46   #1214
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ryli?????????????????

Przecież napisała, że się zgodził - a co to za problem skrócić czas trwania zakupów, ewent formę na netową? Dostosować sie do sytuacji, którą się samemu jakoby zmieniło.
W piątki to jest problem...

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Ależ zgodził się, jak najbardziej . Tylko tak,żeby jednak wyszlo na jego i Red zostala w domu. To właśnie dla mnie taki durny rodzaj manipulacji. Skoro kończy pracę ok 17.30 spokojnie do 19 można wyrobić się z zakupami, albo iść w sobotę Tak, oczywiście kochanie, idż zajmę się dzieckiem.....tylko muszę zrobić zakupy i póżno wrocę. Czyli - nigdzie nie pójdziesz bo mi sie z mala nie chce siedzieć. Więc Ty siedzisz
W sumie, to zeby mieć pewność że Red nigdzie nie pojdzie moglby robić zakupy nawet do 22
No ale nie ma powodu do ciskania i foszenia, bo przeciez się zgodzil
Dobra to cofam się i jeszcze raz przeczytam
Stary 2014-07-10, 14:53   #1215
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no domniemalam ze w koncowym etapie tak to wygladało, bo po zmianie zdania brakło tej rozmowy,
a co do zmiany zdania, no cóz moze sie cos wydarzyło co wpłyneło na zmiane, na człowieka jednak wpływają czynniki zewnetrzne i nie zawsze reakcja jest logiczna
No no, wszystko się zawsze może zdarzyć, ale zawsze widać różnicę czy tej ososbie, której sie coś przydarzyło jest autentycznie przykro ze przez owo wydarzenie zrujnowały się plany najbliżej osoby, tutaj żony. Czy też prezentuje się autentyczne wdupiemanie ad żonkowe plany.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
W piątki to jest problem...
Żadna nowość we wszechświecie, ale wystarczy kupić tylko to co potrzebne na już, np w dyskontach, a na tygodniowe robienie zapasów wybrać się innym razem.

To nie są nierozwiązywalne problemy, litooooości. Zarządzanie swoim czasem, dopasowywanie sie do zmieniających sie okoliczności to taka podstawowa umiejętność dorosłych ludzi we współczesnym swiecie. Każdy z nas to robi. Nie powinna być przeszkodą nie do przeskoczenia

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-07-10 o 14:55
Stary 2014-07-10, 14:56   #1216
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, macham znad wkurfa na małożona.
Narzeknę se.
W piątek jest impreza u mojego znajomego, chciałam iść sama (bo TŻtu się nie chce) w godz 19-23. Panicz zapowiedział że: mogę iść, oczywiście, zajmie się dzieckiem. Ale po pracy (czyli po 17:30 powiedzmy) wybiera się na zakupy i może zdąży je zrobić a może nie (zazwyczaj kończy piątkowy zakuping o 21). W sobotę na zakupy nie pójdzie bo nie i z pracy też wcześniej nie wyjdzie. Ale oczywiście przecież mogę iść na imprezę.
Czy mi się wydaje czy on mnie traktuje jak a) idiotkę b) dziecko?

Zrozumiałam że te komunikaty były w jednej linii....
A Nie że najpierw się zgodził a potem odwołał..
Mamy za mało danych żeby obiektywnie ocenić sytuacje.
Nie wiemy dlaczego szoping robią w piątek i gdzie np w hipermarkecie bo tanio...W soboty nie chodzi i ja to rozumiem bo ja też staram się nie żeby chociaż 2 dni spędzić bez pogoni ....
U mnie to by wyglądało tak:

W momencie kiedy powiedział że nie wie czy wyrobi się z zakupami,
ja bym zaproponowała rozwiązania takie jakie już padły od nas. Dodatkowo sama zaproponowałabym że zrobię zakupy w piątek rano.
Albo nawet zaproponowałabym żeby nie robić dużych zakupów tylko małe podstawowe pod domem itp ...Dla mnie obydwoje dali się ponieść emocjom i tyle

Alllllle niektóre pary tak lubią
Nie piszę o Redzi tylko o własnych doświadczeniach.
Nasi znajomi twierdzą że nasz związek jest nudny bo nie rozstajemy się co miesiąc Nic się nie dzieje , brak dynamiki w związku NNNNUUUUDDDDAAAAA
Stary 2014-07-10, 15:22   #1217
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Dobry

mnie by c... strzelil gdyby mi TZ zaserwowal taka akcje

ja bym wprost zapytal czemu zmienił zdanie, albo zaproponowała ze jesli faktycznie uwaza ze sie nie wyrabi (o ile to jest powód prawdziwy) to ja wyjde o 20

Cytat:

no własnie,

dla mnie małzenstwo to nie kontrakt czy umowa handlowa
moja kolezanka ma w malzenstwie jak w firmie-niby idealny uklad-wszystko jest jasne, ona moze wyjeżdzać nawet za granice na "samodoskonalenie sie", grafik odbioru dzieci jest ustalony i wszystko powinno dzialac.
ale jak ona jest np chora i nie moze wyjsc to on owszem odbierze dzieci, ale ona musi to odrobić w późniejszym terminie itd..jak cos ustala to koniec...nie ma zmiłuj-wg mnie to chore, choc dla niektorych moze sie wydawac "sprawiedliwe", tylko ze ja uwazam ze sprawiedliwie to ma byc w sądzie a miedzy dwojgiem ludzi ktorzy postanowili byc razem zasady powinny byc troche inne.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
No no, wszystko się zawsze może zdarzyć, ale zawsze widać różnicę czy tej ososbie, której sie coś przydarzyło jest autentycznie przykro ze przez owo wydarzenie zrujnowały się plany najbliżej osoby, tutaj żony. Czy też prezentuje się autentyczne wdupiemanie ad żonkowe plany.

chodzilo mi o to ze moze go ktos wcurwil w robo i nagle mu sie wydaje ze ma cały swiat przeciwko sobie..przychodzi do domu i postrzega sytuacje tak:
x ma mnie w dupie, y mnie nie szanuje, a tu jesczez zona sie pluje o jakas pierdołe, no i wyładowuje na niej swiadomie lub nie.

wtedy red powinna podagac z nim z uwzglednieniem jego stanu umysłu, czyli moze delikatniej, a nie na zasadzie, tak sie umowilismy tak ma byc!

zreszta mozna zapytac czemu zmienił zdanie, albo wprost zapytac co tak konkretnie ma przeciw itd itp...

generalnie chodzi mi o to ze czasem reakcja jest głup[ia tylko dlatego ze ktos zadał pytanie w nieodpowiednim momencie
Stary 2014-07-10, 15:50   #1218
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dopiero tu zajrzałam Przepraszam, już uzupełniam dane, może w ogóle niepotrzebnie drążyłam zakupowy temat.
Było mniej więcej tak, jak pisze Stazja. Zapytałam czy zajmie się didem w piątek bo chcę wyjść na imprezę. On zapytał w jakich godzinach i stwiedził "ok". Jakiś czas później zupełnie na luzie zagadałam co z piątkowymi zakupami pełna wiary, że uwinie się z nimi szybciej albo zrobi je w sobotę. No i wtedy się zaczęło:
- z zakupami normalnie
- ...znaczy jak normalnie, wrócisz do 19? Zazwyczaj wracasz koło 21
- nie wiem o której tym razem wrócę
- ...a wyjdziesz z pracy wcześniej?
- raczej nie
- hm, to może zrób zakupy w sobotę żeby się nie spieszyć?
- nie
- ...czemu nie?
- bo nie ()
- kurde, ustalmy coś bo nie wiem czy mi się opłaca jechać, na którą będziesz w domu?
- nie wiem jak będzie
- no ale powiedziałeś, że się nią zajmiesz
- jak wrócę to się zajmę
- #%^&**!
- o co ci chodzi, przecież mówię, że się zajmę
- ale chcę wyjść o 19, zdążysz wrócić?
- nie wiem
...i tak dalej w ten deseń. Co prawda mogłam uciąć temat, zadzwonić w piątek, że ma godzinę na powrót bo zaraz wychodzę i nie obchodzi mnie na jakim etapie zakupów się znajduje.
Generalnie on przyciskany się wkurzył, że cisnę, ja się wkurzyłam, że nie możemy na spokojnie ustalić kompromisu typu "godzina 20", no i tak.
EDIT: w afekcie oczywiście nie myślałam o możliwościach w stylu zakupy pod domem, przez internet, że ja zrobię itp., zresztą za chwilę mogłoby się okazać, że on nawet nie wie czy nie zostanie po godzinach. I nawet nie chodzi o zagwarantowanie bo rozumiem niespodziewane okoliczności tylko sam ton. Zamiast "jasne, postaram się wrócić, zbajeruję szefa, odrobię pracę w poniedziałek, wymyślimy coś z zakupami, będzie dobrze" to "nie wiem, daj mi spokój, czego ty babo chcesz".

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-07-10 o 15:53
Stary 2014-07-10, 15:53   #1219
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero tu zajrzałam Przepraszam, już uzupełniam dane, może w ogóle niepotrzebnie drążyłam zakupowy temat.
Było mniej więcej tak, jak pisze Stazja. Zapytałam czy zajmie się didem w piątek bo chcę wyjść na imprezę. On zapytał w jakich godzinach i stwiedził "ok". Jakiś czas później zupełnie na luzie zagadałam co z piątkowymi zakupami pełna wiary, że uwinie się z nimi szybciej albo zrobi je w sobotę. No i wtedy się zaczęło:
- z zakupami normalnie
- ...znaczy jak normalnie, wrócisz do 19? Zazwyczaj wracasz koło 21
- nie wiem o której tym razem wrócę
- ...a wyjdziesz z pracy wcześniej?
- raczej nie
- hm, to może zrób zakupy w sobotę żeby się nie spieszyć?
- nie
- ...czemu nie?
- bo nie ()
- kurde, ustalmy coś bo nie wiem czy mi się opłaca jechać, na którą będziesz w domu?
- nie wiem jak będzie
- no ale powiedziałeś, że się nią zajmiesz
- jak wrócę to się zajmę
- #%^&**!
- o co ci chodzi, przecież mówię, że się zajmę
- ale chcę wyjść o 19, zdążysz wrócić?
- nie wiem
...i tak dalej w ten deseń. Co prawda mogłam uciąć temat, zadzwonić w piątek, że ma godzinę na powrót bo zaraz wychodzę i nie obchodzi mnie na jakim etapie zakupów się znajduje.
Generalnie on przyciskany się wkurzył, że cisnę, ja się wkurzyłam, że nie możemy na spokojnie ustalić kompromisu typu "godzina 20", no i tak.
Jak rozmowa z Panem Sułkiem ...
A jak gadaliście to rozmawiał z Tobą czy z kompem albo TV
Jak widać jestem nadmierną optymistką
Stary 2014-07-10, 15:56   #1220
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jak rozmowa z Panem Sułkiem ...
A jak gadaliście to rozmawiał z Tobą czy z kompem albo TV
Jak widać jestem nadmierną optymistką
Chyba bardziej z wieszakiem w przedpokoju a ja z lustrem w łazience bo rzecz działa się rano

Znowu uskuteczniam telenowelę w Barze

A z innej beczki - na pocieszenie odebrałam dziś paczkę z kapciami woźnej

Stary 2014-07-10, 15:58   #1221
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba bardziej z wieszakiem w przedpokoju a ja z lustrem w łazience bo rzecz działa się rano

1 Aaaaa rano to się nie liczy np Negatyw rano jest nieprzytomny i na wszystko odpowiada TAK a potem nie pamięta że rozmawialiśmy...

2 Bar jest pełen dziwnych butów ...A to woźnej ....A to prostytutki ...
Stary 2014-07-10, 16:05   #1222
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

rano?!
jakby ktos chcial ze mna rozmawiac rano to by usłyszał cos niecenzuralnego
Stary 2014-07-10, 16:28   #1223
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
1 Aaaaa rano to się nie liczy np Negatyw rano jest nieprzytomny i na wszystko odpowiada TAK a potem nie pamięta że rozmawialiśmy...

Cytat:
rano?!
No co Wy, przeciez to nie jest rozmowa, ktora wymaga jakiegoś wybinego skupienia i głębszej analizy tematu

Z resztą...mogl powiedzieć, Red daj mi teraz spokój , nie wiem co będzie w robocie. Zapytaj w czwartek to Ci powiem czy zostanę czy nie. Albo w piątek w południe.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:

Lepeij pokaż na nodze

A do mnie doszla paczucha z Encre Noir , bosz...jaki on piękny
Calkiem jak Kashmina w wersji intense, gdyby oczywista w takiej byla
Stary 2014-07-10, 16:38   #1224
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Czyli na dobre wyszło. I dobrze, że je tak zrecenzowałaś bo miewam czasami pomysł żeby kupić coś w tym rodzaju. Ale skoro pomniejszają oczy to dziękuję.
.
każde pomniejszają tylko w tych to się wyjątkowo rzuca w oczy
zależy też jak dużą masz wadę, no i można próbować z soczewkami asferycznymi, które podobno pomniejszają nieco mniej.

Cytat:
Mierzyć?
yyy, no a jak inaczej kupić okulary, bez mierzenia ale zauważ, że jak się mierzy to minusów w nich jeszcze nie ma...

Cytat:
Nasi znajomi twierdzą że nasz związek jest nudny bo nie rozstajemy się co miesiąc Nic się nie dzieje , brak dynamiki w związku NNNNUUUUDDDDAAAAA
oni tak na serio? dziwni ludzie

Cytat:

Cytat:
rano?!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 16:40   #1225
Redhaired Witch
Nindżopesz

Oj tam, to była 9 rano, nie żadna 4

Cytat:
Albo w piątek w południe.
A tego nienawidzę. Czekania na ostatnią chwilę, nie wiadomo czy się szykować czy nie (jakbyś miała falowane włosy to zrozumiałabyś problem, hłe hłe przejechanie grzebieniem nie wystarczy), zazwyczaj w tych przypadkach nie mogę się dodzwonić bo panicz siedzi na jakimś spotkaniu i nie odbiera etc.

Stary 2014-07-10, 17:00   #1226
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Alllllle niektóre pary tak lubią
Nie piszę o Redzi tylko o własnych doświadczeniach.
Pfff... Cywilizowani ludzie po prostu. Dla mnie ważniejsze jest, że mogę na drugiej stronie polegać niż to, że fajnie jest się godzić. My się też nie kłócimy, nie fochujemy -poza kilkoma przypadkami, ale to rzadkość. I fajnie jest. Nie mamy dużego stażu, bo to 7 lat dopiero, ale w życiu w fajniejszym związku nie byłam

Cytat:
Się uparła i upolowała, no!! Pamiętaj, żeby szponem iiść przed butem, inaczej się nie liczy, że woźniany

Cytat:

Kto mi zepsuł wizaż?? Epatuje różowością i szeryfami, mimo, że ustawiony jest styl szary arial...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 17:40   #1227
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No co Wy, przeciez to nie jest rozmowa, ktora wymaga jakiegoś wybinego skupienia i głębszej analizy tematu

ja rano jestem w stanie dac odpowieź typu;
-potem, potem....
-nie mow do mnie prosze...

Stary 2014-07-10, 18:09   #1228
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no burak po prostu i tyle. Nei rozumiem znajdowania powodów na siłę by usprawiedliwiać to konkretne zachowanie.

ad buty - EEeeeeej, nie mówiłaś nic o zadziornych suwaczkach Na Tobie będą trendy Zawsze dobrze dobierasz sobie strój.

Cytat:

A do mnie doszla paczucha z Encre Noir , bosz...jaki on piękny
Calkiem jak Kashmina w wersji intense, gdyby oczywista w takiej byla
1.

2. Hmmm no i musze ponowić testy

Cytat:
ja rano jestem w stanie dac odpowieź typu;
-potem, potem....
-nie mow do mnie prosze...

Ja też, ale jeśli coś z chuopinem ustalamy to nawet bladym świtem go nie spławiam - choć mam mord w oczach. No są sprawy ważne i ważniejsze.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Pfff... Cywilizowani ludzie po prostu. Dla mnie ważniejsze jest, że mogę na drugiej stronie polegać niż to, że fajnie jest się godzić. My się też nie kłócimy, nie fochujemy -poza kilkoma przypadkami, ale to rzadkość. I fajnie jest. Nie mamy dużego stażu, bo to 7 lat dopiero, ale w życiu w fajniejszym związku nie byłam
Aż dziś doceniłam chuopa swego (Nie no często doceniam, często)

Kurcze jak zawsze byłam za równością, to przyznam się, że taka nierówność jaka u nas panuje jakoś mi nie przeszkadza Mam więcej praw i przywilejów i jestem traktowana lepiej przez chuopa niż on przeze mnie. I jemu to sprawia frajdę, czuje się lepiej jak mi w czymś pomoże, uszczęśliwi itp. Ogólnie jest chyba lepszym człowiekiem ode mnie. Nie ślęczę nad nim, nie zdążę się nawet zorientować kiedy on radośnie w podskokach mówi to co to ja lecę jeszcze ze śmieciami (segrefacja itp) ? Ja - to leć, przeż go nie zatrzymam . To co? To ja zrobię dla nas zakupy jak będę wracał z xyz. Gdzie mnie się słabo robi jak mam wejść do sklepu po męczącym dniu poza domem i tego nei robię, obywam sie np bez oleju, masła etc. Nie powiem, kiedyś się ścieraliśmy (vide rondel) i od czasu do czasu, tak raz na pół roku jakies nieporozumienie następuje, ale ogólnie jakoś naoliwieni jesteśmy. Ostatnio bardzo mnie to cieszy. No i efekt kuli śniegowej on hepi ja wskutek tego też hepi i on dzieki temu również - koło się zamyka.

No to tera spadam z chaty
Stary 2014-07-10, 18:18   #1229
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Pamiętaj, żeby szponem iiść przed butem, inaczej się nie liczy, że woźniany

Cytat:
ad buty - EEeeeeej, nie mówiłaś nic o zadziornych suwaczkach Na Tobie będą trendy Zawsze dobrze dobierasz sobie strój.

Nie powiem, kiedyś się ścieraliśmy (vide rondel)
1. oby
2.

Ad moja sprawa - wrócił i wyjaśniło się, że zadziałał syndrom Polly czyli spławiał mnie bo wczesna godzina. Wieczorem już zaczął gadać po ludzku, ma się postarać być o czasie ale jeszcze będziemy dyskutować o zamówieniu zakupów przez net.
...Tylko że po przemyśleniu swej sytuacji cerowo-ciuchowo-fryzurowej zastanawiam się czy mam chęć imprezować w tym tygodniu

Stary 2014-07-10, 18:27   #1230
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

yyy, no a jak inaczej kupić okulary, bez mierzenia ale zauważ, że jak się mierzy to minusów w nich jeszcze nie ma...
I see
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości