|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
re_nata, razem.
docik10, nie znam się za bardzo, ale wiele osób poleca bibułki z wibo. Jutro sobie kupię. |
|
|
|
#4622 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Ja się najbardziej relaksuję z kieliszkiem wina siedząc na forum, no ale co kto lubi
![]() Zła ze mnie żona - nienawidzę prasować!!!! I mąż to będzie robił, zresztą on mi nie da dotknąć swoich koszul, no i on lubi. Nie lubię gotować i wiecznie wszystko przypalam, nie znoszę odkurzania. Za to mogę zmywać i myć podłogi, zawsze coś ![]() Oluska wyglądasz tak, że szczena opada Na tym wątku są same piękne dziewczyny, no ale takiej ładnej jak ty to chyba jeszcze nie było Ja szłam do ołtarza z małżonkiem mym Przed nami szła dziewczynka z obrączkami, a za nami świadkowie
|
#4623 |
|
Raczkowanie
|
i ja się pochwalę, bo odebrałam sukienkę.. zdjęcia z przedostatniej przymiarki więc finalnie jest bardziej dopasowana:
pod pachami już jest dopasowana, podobnie na karku, i do tego będe miała dłuższy welon bardziej lejący żeby mnie nie poszerzał i odrobinę sprasowany dół bardziej jest już . wstawiam w wersji krótkiej i długiej (krótka po północy, jeśli tak długo wytrzymam w długiej). proszę was kochane o szczere opinie. i czy mnie nie pogrubia?? widac też moje ślubne la body ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4624 |
|
Konto usunięte
|
patricia_pati - bardzo ładna suknia i nie widzę żeby jakoś Cię pogrubiała
Nie wiem czemu, ale bardziej podoba mi się w wersji długiej ![]() My dziś kupiliśmy buty dla TŻ (dość okazały rozmiar i myślę, że nie tak drogo, bo 360 zł, eleganckie i minimalistyczne - bez przeszyć, ozdób itp.) i zerkamy na spinki do koszuli. |
|
|
|
#4625 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ją też lubię prasowac Ale gotować chyba umiem i bardzo lubię nikt nie narzeka Moja teściowa gotuje bardzo dużo i tlusto Ją się już nauczyłam na porcję Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz sexy fugurkę dałabym się pociąć za taką suknie boska
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za opinie na temat sukni
velika bardzo dziękuję ale chyba trochę przesadzasz Zaraz w jakiś samozachwyt popadnę i zamiast jutro malować pokój, będę siedzieć, popijać drinka z palemką i gadać TŻtowi, że będę pełnić tylko funkcję nadzorczą, ponieważ moja uroda może ucierpieć podczas wykonywania tak przyziemnej czynności jak malowanie naszej sypialni patricia_pati genialna ta suknia!
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
patricia_pati
Pięknie wyglądasz w tej sukience! W ogóle jak fajnie, że możesz mieć też krótszą wersję. Bardzo pomysłowa!
|
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
An 10 wazonów pożycza mi koleżanka, ale boję się że to będzie za mało i myślę żeby dokupić jeszcze 3. Te cylindry będą stały na długich stołach, przy kazdym będzie siedziało ok 40-46 osób i boję się ze 3 wazony na stół to mało. Co do świeczek to poszperałam trochę i znalazłam palące się nawet 40 godzin! 1, 2
Te zwykłe pływające świeczki mają 4 cm średnicy i palą się do 4 godzin. Dla mnie to za krótko, bo chciałabym żeby ktoś z obsługi zapalił je tuż przed naszym przyjściem i żeby paliły się całą noc ![]() Patricia_pati suknia na pewno cię nie pogrubia bardzo ładnie wyglądasz, aczkolwiek nie podoba mi się suknia w krótkiej wersji, lepiej ci w długiej
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-07-10 o 21:20 |
|
|
|
#4630 | |||||
|
Konto usunięte
|
Ja Cię! Jak Ty wygladasz
A Ty wygladasz w niej jak milion dolarów, ten uśmiech Taka radość bije od CiebieMoje kompleksy wzorsły do 100 % ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-07-10 o 20:36 |
|||||
|
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
Patricia_pati sukienka długa bardzo ładna ale krótka traci urok . Ja zostałabym w długiej do końca w końcu to jeden jedyny dzień w życiu :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!
Nie moge znalezc postów o tych paskach wybielających, pamiętacie co to za paski były? Jak któaś kojarzy to niech mi powie albo skieruje na link
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Trochę znowu nie miałam czasu Was poczytać. Neta dalej nie mam w mieszkaniu, korzystam z mobilnego. Właśnie byłam z narzeczonym u księdza na spisaniu protokołu - trochę się denerwowałam, ale było w porządku. Nic mnie nie zaskoczyło. Wczoraj zamówiliśmy obrączki. ![]() Przedwczoraj byliśmy na degustacji potraw weselnych - wszystko smakowało, tylko schab za suchy i zmieniam go na coś innego. ![]() Umówiłam się też na makijaż próbny w salonie gdzie byłam na wybielaniu zębów - może i w malowaniu się sprawdzą. No i zaczyna się kręcić, czuję w końcu bardziej ślubną atmosferę, a nie remontową. Na pewno zacznę częściej zaglądać i się wypowiadać. ![]() patricia_pati - bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni, pasuje do Ciebie. Też bym została cały czas w długiej.
napisałam post na wizażu, a powinnam się uczyć Edytowane przez zły jeż Czas edycji: 2014-07-10 o 21:26 |
|
|
|
#4634 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#4635 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję Mężatce! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zawsze rozłożony tren jest bardziej efektowny! a stanisławy z esotiq zawsze się przydadzą :P a jak własnie zamierzasz dobrać stanik? bo z tyłu widze, że masz takie wycięcie, że pasek od biustonosza chyba będzie widać? Cytat:
a ten tort !!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
co do kiecek - każda z tych jest śliczna, asos już tak ma! i nie załamuj mnie - wesele siostry TŻ za dwa tygodnie a ja bez sukienki, butów i prezentu !!! Cytat:
Dziewczyny plis o radę ![]() Z siostrą TŻ (ślubuje dwa miesiące przed nami czyl za dwa tygodnie) ustaliliśmy, że zamiast wymieniać się kasą w kopercie damy sobie prezenty bardziej od serca powiedzmy do 200zł i .... MAMY TOTALNĄ PUSTKĘ W GŁOWIE CO IM DAĆ! Wielka prośba o pomoc ![]() Odpada wszelkie agd itp. myślałam nad czymś ekstremalnym skokiem na bungee, rajdem albo coś w tym guście, ale nie wiem czy to wypali, pomóżcie !
|
|
#4636 |
|
Rozeznanie
|
na szczęście ostatnio troszkę wyhamowało z postami
u nas w końcu coś się ruszyło ![]() -odebraliśmy wczoraj obrączki , -zaprojektowałam zaproszenia i zleciłam do druku - byliśmy dzisiaj u księdza i zamówiliśmy godzinę w kościele więc już oficjalnie można powiedzieć, że 25.10.2014 godz. 15 ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- a i jeszcze jedno dzisiaj mieliśmy z TŻ 1000 dnień jak jesteśmy razem |
|
|
|
#4637 | ||||
|
Zadomowienie
|
pysia1987 Twój bukiet jest przepiękny
![]() Gratuluję DJa ![]() a w swojej sukni będziesz na pewno wyglądać przepięknie!!! jesteś mistrzem Cytat:
dlatego jak robiliśmy zakupy do kuchni to pierwszą rzeczą w zamówieniu była zmywara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nienawidze tego robić, moge prasować, ale jak mam składać to mnie krew zalewa ![]() Cytat:
ale jestem zdania jak dziewczyny, że ładniej w długiej
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aa suknia śliczna! Wyglądasz pięknie Jak na mój gust trochę zbyt blado dolozylabym tam koloru :p ale to chyba tylko ja. Welon też cudowny a możliwość skrocenia!! Ze na to nie wpadłam..... Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 33 dni.
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
Patricia- sukienka super i ślicznie w niej wygladasz, absolutnie nic Cię nie pogrubia
butli też super! A suknia 2w1 (krótką i długa) mistrzostwo ![]() Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, które maja okragłe stoliki: czy Wasi rodzice (tzn rodzice i tescie) siedzą razem, czy rozdzielacie ich?
I powiedzcie mi, co sadzicie o takim makijazu? wiadomo ten nie jest super dopracowany (a stan cery i brwi daje wiele do życzenia), ale gdyby był wykonany perfect mógłby byc jako slubny? oczywiście pociągłabym jeszcze usta taka pomadka w naturalnym różu, no i ja mam grzywkę (tzn będe mieć) ![]() sama nie wiem jak mnie kilka razy malowały wizazystki i tak poprawiałam sobie po swojemu, (bo jam tapeciara jest
|
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Jutro jedziemy po gajerek dla Tż
![]() W końcu!! strasznie się cieszę, jutro zdam relację. Pysia- makijaż ładny
|
#4642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest subtelny makijaż
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
tak!!!!!
a ja zachodziłam w głowe ze to cos z agrestem dzieki
|
#4646 |
|
Zadomowienie
|
moja karen - żadne obniżenie biustonosza nie obniży mi go tak żebym mogła swobodnie się bawić nie myśląć o tym że cały stanik mam na wierzchu wiec wszywamy w sukienkę miseczki z push upem - na przymiarkach wyglądało to całkiem całkiem
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
oluska pierwszy raz patrzac na zdjęcie myslałam, że to załącznik z jakiegos katalogu sukien slubnych. Dopiero przyjrzałam się , że to foto nie modelki ale chyba wizażanki.. Oniemiałam,nie widziałam jeszcze tak pięknej panny młodej. Wyglądasz olśniewająco
piękny usmiech, piekna suknia brawo ![]() Szybko odpowiadam na pytania dot. butów. Nie nadrobie i nie wstawie zdjęc bo niedawno wróciłam do domu - cały dzien jakis szalony, kupujemy cały czas rzeczy na nasze pietro . Buty zamówiłam 8 czerwca, dostałam wczoraj. To model Natalie, kolor ecru, satyna angielska, obcas 6 cm . Są przewygodne, idealnie dopasowane, nie czuć wysokości. W porównaniu z tymi z Ryłko to jest 10 do 2 Juz wiem, że ryłko sprzedam bo wytrzymuje w nich 15 minut a rozchadzam je juz od dnia zakupu. W tych z akces pójde chyba od razu do koscioła. Chyba w nich wytrzymam co? Boje sie , że w Ryłko spuchną mi stopy od ciasnoty i ciezko bedzie mi w tych drugich. Jak myslicie?Jutro wstawie fotki bo teraz przy sztucznym swietle nie wyjda dobrze. Moja mama już żałuje , że tez sobie nie zamówiła ale już i tak nie zdąża dojśc
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za rady dotyczące tortu
![]() Corn, czekam w takim razie na informacje jak to u Ciebie z tym napisem wyjdzie. projekt mogę zrobić bez problemu, gorzej z wykonaniem i kosztami. Dotka, super rzeczy robi ta firma, którą mi wkleiłaś Active, super, że obrączki już są ja się z naszych bardzo cieszyłam ![]() Pysia, my sadzamy rodziców osobno - każdy ze swoją rodzinką U nas się dzieje ostatnio bardzo dużo. praktycznie codziennie coś nowego dziś między innymi odebraliśmy długopisy dla Tatków z grawerowania, wręczyliśmy rodzicom zaproszenia, wydrukowaliśmy karteczki z numerami i nazwami stołów, wydrukowaliśmy zawiadomienia, zrobiliśmy winietki jutro idę na pierwszą wizytę związaną z wybielaniem zębów. dentysta zrobi nam wycisk szczeny i wykona nakładki, później sama w domu będę aplikować ten środek do wybielania jutro też idę wypróbować manikiurzystkę (na co dzień bardzo rzadko chodzę do kosmetyczki i w ogóle nie mam obeznania która jest dobra )
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-07-10 o 23:51 |
|
|
|
#4650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a ślub tydzień przed Tobą więc już powoli się denerwuje. też 6cm i też jako na zmianę na wesele, hehe. oby przyszły równie wygodne. zamawiałaś kurierem czy pocztą?? na resztę odpowiem jutro wizażanki, bo muszę spac, dziękuję za opinię o sukience. chciałam zmienic na krótką może po I tańcu, teraz już wiem, że najszybciej po oczepinach powiem szczerze, że szyłam też na poprawiny i ta poprawinowa jest nieziemska ale nie mam zdjęc a tak w ogóle to spódnica pod spodem jest zmieniana cały bajer sukni hehe, no i nie chciałam góry bez ramiączek :P chociaż sukni sobie nie wybierałam to jestem zadowolonamakijaż mi się osobiście nie podoba, bo oczy za ciemne a reszta jasna, ale to rzecz gustu, ja bym nie umiała się wcale pomalowac więc zazdroszczę talentu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Na tym wątku są same piękne dziewczyny, no ale takiej ładnej jak ty to chyba jeszcze nie było
Przed nami szła dziewczynka z obrączkami, a za nami świadkowie
widac też moje ślubne la body 

Relaksuje mnie to i wycisza. Mogłabym godzinami prasować, gdyby mnie nogi nie bolały od stania
A teściowa moja jest kucharką z wykształcenia no ino sobie w łeb

)