Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 18:29   #4621
cude
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

re_nata, razem.

docik10, nie znam się za bardzo, ale wiele osób poleca bibułki z wibo. Jutro sobie kupię.
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 18:39   #4622
velika
Winter is coming

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Ja się najbardziej relaksuję z kieliszkiem wina siedząc na forum, no ale co kto lubi
Zła ze mnie żona - nienawidzę prasować!!!! I mąż to będzie robił, zresztą on mi nie da dotknąć swoich koszul, no i on lubi. Nie lubię gotować i wiecznie wszystko przypalam, nie znoszę odkurzania. Za to mogę zmywać i myć podłogi, zawsze coś
Oluska wyglądasz tak, że szczena opada Na tym wątku są same piękne dziewczyny, no ale takiej ładnej jak ty to chyba jeszcze nie było
Ja szłam do ołtarza z małżonkiem mym Przed nami szła dziewczynka z obrączkami, a za nami świadkowie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 18:40   #4623
patricia_pati
Raczkowanie

i ja się pochwalę, bo odebrałam sukienkę.. zdjęcia z przedostatniej przymiarki więc finalnie jest bardziej dopasowana:
pod pachami już jest dopasowana, podobnie na karku, i do tego będe miała dłuższy welon bardziej lejący żeby mnie nie poszerzał i odrobinę sprasowany dół bardziej jest już .

wstawiam w wersji krótkiej i długiej (krótka po północy, jeśli tak długo wytrzymam w długiej). proszę was kochane o szczere opinie. i czy mnie nie pogrubia?? widac też moje ślubne la body

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 19:12   #4624
201803090921
Konto usunięte

patricia_pati - bardzo ładna suknia i nie widzę żeby jakoś Cię pogrubiała Nie wiem czemu, ale bardziej podoba mi się w wersji długiej

My dziś kupiliśmy buty dla TŻ (dość okazały rozmiar i myślę, że nie tak drogo, bo 360 zł, eleganckie i minimalistyczne - bez przeszyć, ozdób itp.) i zerkamy na spinki do koszuli.
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 19:18   #4625
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Prasowanie jest mega odmóżdżaczem dla mnie Relaksuje mnie to i wycisza. Mogłabym godzinami prasować, gdyby mnie nogi nie bolały od stania Zawsze mamie robię takie wielkie prasowanie ciuchy, pościel itp
Gotować się będę uczyć, choć podstawowy obiad ugotuje Ale mam wrażenie, że nie mam poczucia smaku jak gotuje A teściowa moja jest kucharką z wykształcenia no ino sobie w łeb

ją też lubię prasowac Ale gotować chyba umiem i bardzo lubię nikt nie narzeka
Moja teściowa gotuje bardzo dużo i tlusto
Ją się już nauczyłam na porcję

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
to ja też tak mam, zawsze prasuję albo układam ubrania by się odstresować

byłam dziś po metrykę chrztu i możemy umawiać się na spisywanie protokołu, trochę się boję....

Pytanie z innej beczki: Jaki u was jest zwyczaj przy wchodzeniu do kościoła, idziecie razem, prowadzi was tata, czy może dróżbowie i dróżki?
Mnie tata prowadzi bo tak chciałam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 19:27   #4626
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez patricia_pati Pokaż wiadomość
i ja się pochwalę, bo odebrałam sukienkę.. zdjęcia z przedostatniej przymiarki więc finalnie jest bardziej dopasowana:
pod pachami już jest dopasowana, podobnie na karku, i do tego będe miała dłuższy welon bardziej lejący żeby mnie nie poszerzał i odrobinę sprasowany dół bardziej jest już .

wstawiam w wersji krótkiej i długiej (krótka po północy, jeśli tak długo wytrzymam w długiej). proszę was kochane o szczere opinie. i czy mnie nie pogrubia?? widac też moje ślubne la body
co Cię ma pogrubiać? masz sexy fugurkę dałabym się pociąć za taką suknie boska ale tez wersja długa bardziej mi się podoba

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 19:31   #4627
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za opinie na temat sukni

velika bardzo dziękuję ale chyba trochę przesadzasz Zaraz w jakiś samozachwyt popadnę i zamiast jutro malować pokój, będę siedzieć, popijać drinka z palemką i gadać TŻtowi, że będę pełnić tylko funkcję nadzorczą, ponieważ moja uroda może ucierpieć podczas wykonywania tak przyziemnej czynności jak malowanie naszej sypialni

patricia_pati genialna ta suknia! pięknie wyglądasz
Stary 2014-07-10, 20:05   #4628
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

patricia_pati
Pięknie wyglądasz w tej sukience! W ogóle jak fajnie, że możesz mieć też krótszą wersję. Bardzo pomysłowa!

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 20:10   #4629
Lemon_Drop
Zadomowienie

An 10 wazonów pożycza mi koleżanka, ale boję się że to będzie za mało i myślę żeby dokupić jeszcze 3. Te cylindry będą stały na długich stołach, przy kazdym będzie siedziało ok 40-46 osób i boję się ze 3 wazony na stół to mało. Co do świeczek to poszperałam trochę i znalazłam palące się nawet 40 godzin! 1, 2
Te zwykłe pływające świeczki mają 4 cm średnicy i palą się do 4 godzin. Dla mnie to za krótko, bo chciałabym żeby ktoś z obsługi zapalił je tuż przed naszym przyjściem i żeby paliły się całą noc

Patricia_pati suknia na pewno cię nie pogrubia bardzo ładnie wyglądasz, aczkolwiek nie podoba mi się suknia w krótkiej wersji, lepiej ci w długiej

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-07-10 o 21:20
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 20:30   #4630
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dobra, chwalę się suknią
Ja Cię! Jak Ty wygladasz Ta suknia jest B O S K A A Ty wygladasz w niej jak milion dolarów, ten uśmiech Taka radość bije od Ciebie
Moje kompleksy wzorsły do 100 %

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
(...) powiedzialam mu za to, ze kocham Michaela Jacksona, wiec mowi, ze nie ma problemu, ze moze go puszczac (jego piosenki znaja wszyscy!!! I starsi i modsi). (..)
Ja nie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja z innej beczki, idziemy we Wrzesniu na wesele i wypatrzylam sobie ma wyprzedazach takie 3 kiecki, w sumie w bardzo podobnym stylu, myslicie, ze ktoras sie nada?
2 lub 3

Cytat:
Pytanie z innej beczki: Jaki u was jest zwyczaj przy wchodzeniu do kościoła, idziecie razem, prowadzi was tata, czy może dróżbowie i dróżki?
U nas najczęściej wchodzi się razem

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
A co do świeczek, to chyba niestety nie ma większych - pewnie chodzi o wagę, większe może prędzej by tonęły? A ile pali się taki "standard", może wystarczy, jeśli zapali się je dopiero po zmroku?
My byliśmy na wesele w sobotę i tam były takie zwykłe dlugie swieczki, zapalili je zaraz po przyjsciu na sale gosci (kolo 18) i do 4.30 jak wychodzilismy nie spalila sie nawet polowa

Cytat:
Ja na Twoim miejscu do konca wesela została bym w dlugiej Krótka zupelnie mi się nie podoba. I nie, nie pogrubia Cię! Suknia śliczna

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-07-10 o 20:36
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:12   #4631
21klaudyna
Zadomowienie

Patricia_pati sukienka długa bardzo ładna ale krótka traci urok . Ja zostałabym w długiej do końca w końcu to jeden jedyny dzień w życiu :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:25   #4632
bardorja
Zadomowienie

Dziewczyny!
Nie moge znalezc postów o tych paskach wybielających, pamiętacie co to za paski były? Jak któaś kojarzy to niech mi powie albo skieruje na link pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiis

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-10, 21:25   #4633
zły jeż
Raczkowanie

Hej
Trochę znowu nie miałam czasu Was poczytać. Neta dalej nie mam w mieszkaniu, korzystam z mobilnego. Właśnie byłam z narzeczonym u księdza na spisaniu protokołu - trochę się denerwowałam, ale było w porządku. Nic mnie nie zaskoczyło.
Wczoraj zamówiliśmy obrączki.
Przedwczoraj byliśmy na degustacji potraw weselnych - wszystko smakowało, tylko schab za suchy i zmieniam go na coś innego.
Umówiłam się też na makijaż próbny w salonie gdzie byłam na wybielaniu zębów - może i w malowaniu się sprawdzą.
No i zaczyna się kręcić, czuję w końcu bardziej ślubną atmosferę, a nie remontową. Na pewno zacznę częściej zaglądać i się wypowiadać.

patricia_pati - bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni, pasuje do Ciebie. Też bym została cały czas w długiej.

Edytowane przez zły jeż
Czas edycji: 2014-07-10 o 21:26
zły jeż jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:44   #4634
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Nie moge znalezc postów o tych paskach wybielających, pamiętacie co to za paski były? Jak któaś kojarzy to niech mi powie albo skieruje na link pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiis
Pewnie ci chodzi o paski Crest

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:45   #4635
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Witam się jako mężatka! A teraz opowiem przewrotną historyjkę o starannie zaplanowanym weselu, które od tych planów odbiegło
wyglądaliście wspaniale!
gratuluję Mężatce!

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Zapomnialam sie pochwalic, ze przyszly buty z Akces2. Sa idealne! Jutro sie pochwale zdjeciami i nadrobie. Dobrej nocki

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
czekam na foto! jaki model wzięlaś?

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Chciałam napisać że dołączyłam do grona szczęśliwych posiadaczek biustonosza modelu bodajże LATO z Esotiqu :p kupiłam jeszcze 2 w razie W. no i w razie W na przymiarce w piątek okazało się że żaden nie jest dobry więc mi moja cudna bielizna za 300 zł zostaje do użytku codziennego

A po roku nie widzenia mojej sukni okazało się że mam zupełnie inaczej ją zapamiętaną niż jest.W rzeczywistości jest ładniejsza. Jest sporo za duża więc teraz liczę na to że pięknie mi ją w salonie zmniejszą. Na dzień dzisiejszy obsługa w Madonnie na floriańskiej jak najbardziej na + ale nie chce zapeszyć . W załączeniu fota od tyłu z upiętym trenem bo mama na szybko mi zdjęcia robiła. Wydaje mi się , że upięty ten nie wygląda źle a jak jest rozłożony to wygląda to naprawdę za☠☠☠iście;P
Koronka robi wrażenie niestety sztuczne oświetlenie w salonie skutecznie tego nie oddaje
suknia zapowiada się przepięknie! te plecy
zawsze rozłożony tren jest bardziej efektowny!

a stanisławy z esotiq zawsze się przydadzą :P

a jak własnie zamierzasz dobrać stanik? bo z tyłu widze, że masz takie wycięcie, że pasek od biustonosza chyba będzie widać?

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
nasze zakupy
taki będzie wygląd tortu - smak owocowy (owoce leśne) z bita smietana itp biszkopt oblany masa cukrowa ale cieńska warstwa 650 zł

moje kolczyki (nie patrzcie na mój osyfiony ryj )

skrzynki na podziękowania dla rodziców

no i kieliszki, torba na koperty ( 9 zł )
ale udane zakupy! kolczyki są przepiękne
a ten tort !!!!!!

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dzisiaj odebrałam suknię, kupiłyśmy buty i torebkę dla mamy. Nadal nie mamy butów na poprawiny (i ja i mama)

Dobra, chwalę się suknią
kolejna przepiękna suknia, wyglądasz super

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Ja sie jeszcze podpisuje starym nazwiskiem bo nowego podpisu jeszcze sobie nie wyrobilam
Dziewczyny a ja z innej beczki, idziemy we Wrzesniu na wesele i wypatrzylam sobie ma wyprzedazach takie 3 kiecki, w sumie w bardzo podobnym stylu, myslicie, ze ktoras sie nada?
ja własnie dzisiaj ćwiczyłam nowy podpis

co do kiecek - każda z tych jest śliczna, asos już tak ma!
i nie załamuj mnie - wesele siostry TŻ za dwa tygodnie a ja bez sukienki, butów i prezentu !!!

Cytat:
opcja z odpinaniem sukni jest mega mega praktycczna i pomysłowa - w kazdej wersji wygląda jak księżniczka!

Dziewczyny plis o radę

Z siostrą TŻ (ślubuje dwa miesiące przed nami czyl za dwa tygodnie) ustaliliśmy, że zamiast wymieniać się kasą w kopercie damy sobie prezenty bardziej od serca powiedzmy do 200zł i ....

MAMY TOTALNĄ PUSTKĘ W GŁOWIE CO IM DAĆ!
Wielka prośba o pomoc

Odpada wszelkie agd itp. myślałam nad czymś ekstremalnym skokiem na bungee, rajdem albo coś w tym guście, ale nie wiem czy to wypali, pomóżcie !

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 21:58   #4636
TysiaBB1989
Rozeznanie

na szczęście ostatnio troszkę wyhamowało z postami

u nas w końcu coś się ruszyło

-odebraliśmy wczoraj obrączki ,
-zaprojektowałam zaproszenia i zleciłam do druku
- byliśmy dzisiaj u księdza i zamówiliśmy godzinę w kościele więc już oficjalnie można powiedzieć, że 25.10.2014 godz. 15

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

a i jeszcze jedno dzisiaj mieliśmy z TŻ 1000 dnień jak jesteśmy razem
Stary 2014-07-10, 22:14   #4637
KaMilka4891
Zadomowienie

pysia1987 Twój bukiet jest przepiękny nie to straszne szkaradztwo, nie ma co porównywać
Gratuluję DJa
a w swojej sukni będziesz na pewno wyglądać przepięknie!!!

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
lista
jesteś mistrzem dziękuję

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Kiedyś ze złości, że tata mi kazał pozmywać naczynia z jego szklanki tylko wywaliłam fusy i w takiej brudnej zrobiłam mu herbatę Będę w domu mieć zmywartke
ja też nie lubię zmywać, i obierać ziemniaków dlatego jak robiliśmy zakupy do kuchni to pierwszą rzeczą w zamówieniu była zmywara
Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziękuję za odp a to moja halka. Zdj od dolu. Załącznik 5732972

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 33 dni.
ale boska zaczynam żałować, że się nie zdecydowałam na halkę, tylko mam to paskudne koło

Cytat:
to ja też tak mam, zawsze prasuję albo układam ubrania by się odstresować

byłam dziś po metrykę chrztu i możemy umawiać się na spisywanie protokołu, trochę się boję....

przyjdź i poukładaj mi ubrania nienawidze tego robić, moge prasować, ale jak mam składać to mnie krew zalewa
Cytat:

pięknie wyglądasz, nic Cię nie pogrubia, a jaki bufecik ale jestem zdania jak dziewczyny, że ładniej w długiej
Stary 2014-07-10, 22:26   #4638
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:

Przepraszam ale chyba z uwagi na godzinę i sytuację w jakiej przed chwila byłam Twoje ostatnie foto mnie powalilo xD

Aa suknia śliczna! Wyglądasz pięknie Jak na mój gust trochę zbyt blado dolozylabym tam koloru :p ale to chyba tylko ja. Welon też cudowny a możliwość skrocenia!! Ze na to nie wpadłam.....

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 33 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 22:33   #4639
kiss12550
Zadomowienie

Patricia- sukienka super i ślicznie w niej wygladasz, absolutnie nic Cię nie pogrubia butli też super! A suknia 2w1 (krótką i długa) mistrzostwo

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 22:36   #4640
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

dziewczyny, które maja okragłe stoliki: czy Wasi rodzice (tzn rodzice i tescie) siedzą razem, czy rozdzielacie ich?

I powiedzcie mi, co sadzicie o takim makijazu? wiadomo ten nie jest super dopracowany (a stan cery i brwi daje wiele do życzenia), ale gdyby był wykonany perfect mógłby byc jako slubny? oczywiście pociągłabym jeszcze usta taka pomadka w naturalnym różu, no i ja mam grzywkę (tzn będe mieć)

sama nie wiem jak mnie kilka razy malowały wizazystki i tak poprawiałam sobie po swojemu, (bo jam tapeciara jest ), więc nie wiem czy sens ma wizazystka w dniu slubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ryjos.jpg (42,2 KB, 132 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-07-10, 22:47   #4641
marlenqa22
Zadomowienie

Jutro jedziemy po gajerek dla Tż

W końcu!! strasznie się cieszę, jutro zdam relację.

Pysia- makijaż ładny

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 22:52   #4642
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

super wyglądasz!!!! ale wersja długa wygrywa! ja bym do rana próbowała w niej wytrzymać
Cytat:

I powiedzcie mi, co sadzicie o takim makijazu? wiadomo ten nie jest super dopracowany (a stan cery i brwi daje wiele do życzenia), ale gdyby był wykonany perfect mógłby byc jako slubny? oczywiście pociągłabym jeszcze usta taka pomadka w naturalnym różu, no i ja mam grzywkę (tzn będe mieć)

sama nie wiem jak mnie kilka razy malowały wizazystki i tak poprawiałam sobie po swojemu, (bo jam tapeciara jest ), więc nie wiem czy sens ma wizazystka w dniu slubu
fajny makijaż, mocny, ale wiem, że Ty takie lubisz

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 23:06   #4643
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
super wyglądasz!!!! ale wersja długa wygrywa! ja bym do rana próbowała w niej wytrzymać

fajny makijaż, mocny, ale wiem, że Ty takie lubisz
'
to jest subtelny makijaż

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-07-10, 23:08   #4644
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
'
to jest subtelny makijaż
ah te moje problemy ze wzrokiem

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 23:12   #4645
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Pewnie ci chodzi o paski Crest
tak!!!!!
a ja zachodziłam w głowe ze to cos z agrestem
dzieki

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-10, 23:14   #4646
21klaudyna
Zadomowienie

moja karen - żadne obniżenie biustonosza nie obniży mi go tak żebym mogła swobodnie się bawić nie myśląć o tym że cały stanik mam na wierzchu wiec wszywamy w sukienkę miseczki z push upem - na przymiarkach wyglądało to całkiem całkiem
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 23:21   #4647
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny, które maja okragłe stoliki: czy Wasi rodzice (tzn rodzice i tescie) siedzą razem, czy rozdzielacie ich?

ale masz oczyska!!! cudne!!! a makijaż... spoko, ale coś mi ten liner nie pasuje, albo cień... sama nie wiem
Stary 2014-07-10, 23:38   #4648
mimi_77
Zakorzenienie

oluska pierwszy raz patrzac na zdjęcie myslałam, że to załącznik z jakiegos katalogu sukien slubnych. Dopiero przyjrzałam się , że to foto nie modelki ale chyba wizażanki.. Oniemiałam,nie widziałam jeszcze tak pięknej panny młodej. Wyglądasz olśniewająco piękny usmiech, piekna suknia brawo

Szybko odpowiadam na pytania dot. butów. Nie nadrobie i nie wstawie zdjęc bo niedawno wróciłam do domu - cały dzien jakis szalony, kupujemy cały czas rzeczy na nasze pietro .

Buty zamówiłam 8 czerwca, dostałam wczoraj. To model Natalie, kolor ecru, satyna angielska, obcas 6 cm . Są przewygodne, idealnie dopasowane, nie czuć wysokości. W porównaniu z tymi z Ryłko to jest 10 do 2 Juz wiem, że ryłko sprzedam bo wytrzymuje w nich 15 minut a rozchadzam je juz od dnia zakupu. W tych z akces pójde chyba od razu do koscioła. Chyba w nich wytrzymam co? Boje sie , że w Ryłko spuchną mi stopy od ciasnoty i ciezko bedzie mi w tych drugich. Jak myslicie?

Jutro wstawie fotki bo teraz przy sztucznym swietle nie wyjda dobrze. Moja mama już żałuje , że tez sobie nie zamówiła ale już i tak nie zdąża dojśc

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 23:48   #4649
say-hello
Zakorzenienie

dzięki za rady dotyczące tortu

Corn, czekam w takim razie na informacje jak to u Ciebie z tym napisem wyjdzie. projekt mogę zrobić bez problemu, gorzej z wykonaniem i kosztami.

Dotka, super rzeczy robi ta firma, którą mi wkleiłaś

Active
, super, że obrączki już są ja się z naszych bardzo cieszyłam

Pysia, my sadzamy rodziców osobno - każdy ze swoją rodzinką

U nas się dzieje ostatnio bardzo dużo. praktycznie codziennie coś nowego dziś między innymi odebraliśmy długopisy dla Tatków z grawerowania, wręczyliśmy rodzicom zaproszenia, wydrukowaliśmy karteczki z numerami i nazwami stołów, wydrukowaliśmy zawiadomienia, zrobiliśmy winietki jutro idę na pierwszą wizytę związaną z wybielaniem zębów. dentysta zrobi nam wycisk szczeny i wykona nakładki, później sama w domu będę aplikować ten środek do wybielania jutro też idę wypróbować manikiurzystkę (na co dzień bardzo rzadko chodzę do kosmetyczki i w ogóle nie mam obeznania która jest dobra )

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-07-10 o 23:51
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 23:54   #4650
patricia_pati
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
oluska pierwszy raz patrzac na zdjęcie myslałam, że to załącznik z jakiegos katalogu sukien slubnych. Dopiero przyjrzałam się , że to foto nie modelki ale chyba wizażanki.. Oniemiałam,nie widziałam jeszcze tak pięknej panny młodej. Wyglądasz olśniewająco piękny usmiech, piekna suknia brawo

Szybko odpowiadam na pytania dot. butów. Nie nadrobie i nie wstawie zdjęc bo niedawno wróciłam do domu - cały dzien jakis szalony, kupujemy cały czas rzeczy na nasze pietro .

Buty zamówiłam 8 czerwca, dostałam wczoraj. To model Natalie, kolor ecru, satyna angielska, obcas 6 cm . Są przewygodne, idealnie dopasowane, nie czuć wysokości. W porównaniu z tymi z Ryłko to jest 10 do 2 Juz wiem, że ryłko sprzedam bo wytrzymuje w nich 15 minut a rozchadzam je juz od dnia zakupu. W tych z akces pójde chyba od razu do koscioła. Chyba w nich wytrzymam co? Boje sie , że w Ryłko spuchną mi stopy od ciasnoty i ciezko bedzie mi w tych drugich. Jak myslicie?

Jutro wstawie fotki bo teraz przy sztucznym swietle nie wyjda dobrze. Moja mama już żałuje , że tez sobie nie zamówiła ale już i tak nie zdąża dojśc
a ja zamawiałam 2 czerwca i jeszcze nie mam , a ślub tydzień przed Tobą więc już powoli się denerwuje. też 6cm i też jako na zmianę na wesele, hehe. oby przyszły równie wygodne. zamawiałaś kurierem czy pocztą??

na resztę odpowiem jutro wizażanki, bo muszę spac, dziękuję za opinię o sukience. chciałam zmienic na krótką może po I tańcu, teraz już wiem, że najszybciej po oczepinach powiem szczerze, że szyłam też na poprawiny i ta poprawinowa jest nieziemska ale nie mam zdjęc
a tak w ogóle to spódnica pod spodem jest zmieniana cały bajer sukni hehe, no i nie chciałam góry bez ramiączek :P chociaż sukni sobie nie wybierałam to jestem zadowolona

makijaż mi się osobiście nie podoba, bo oczy za ciemne a reszta jasna, ale to rzecz gustu, ja bym nie umiała się wcale pomalowac więc zazdroszczę talentu

razem od 14.07.2009
zaręczeni od 13.01.2012
ślub 2.08.2014r.
patricia_pati jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości