|
|
#1231 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
O to samo chciałam pytać ..
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Jak masz taką możliwość to korzystaj A czy Ty w ogóle robisz kiedyś zakupy, czy zawsze Tż? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1232 |
|
Nindżopesz
|
Zawsze TŻ, tak jak zawsze ja ogarniam chałupę a on palcem nie ruszy nawet żeby szklankę umyć - taki podział.
|
|
|
|
#1233 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że zrobicie nowy podział - w sprzątaniu (taaa wiem, bardzo dobry pomysł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1235 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Red, poczytałam i wiesz co, nie ogarniam
To jak już walczysz to idź na tą imprezę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1236 |
|
Mother of Cats
|
Znad przedostatniej wizyty u dentysty
I znad "nie mam się w co ubrać", bo lat nie uzupełniałam garderoby bardziej kompleksowo, a teraz odkrywam, że a) wypłowiało, b) przetarło się, c) w czymś takim chodziło się dekadę temu ![]() Red, będą foty obuwia na nodze? ![]() Czy tylko ja nie mogłam przez pół dnia pisać na wizażu, bo zamiast wiadomości wyświetlał się komunikat, że wiadomość powinna mieć co najmniej 1 znak?
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Ale, że już przedostatniej w życiu?
![]()
|
|
|
#1238 |
|
Nindżopesz
|
Win, ja się z nim kłóciłam 5 min a na forum gadałyśmy pół dnia więc tak dziwnie wyszło, niewspółmiernie do rzeczywistości... A co do nagłej zmiany planów nie miewasz tak, że jednego dnia masz na coś ochotę a następnego niekoniecznie?
Aileenn, może kiedyś cyknę ale szału nie ma
|
|
|
|
#1239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym już szła na Twoim miejscu, skoro sprawa wyjaśniona skoro Ci się nie chce iść to pewnie będzie fajnie (ja tak zawsze mam ) Cytat:
|
||||
|
|
|
#1240 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Mnie się zmieniła czcionka i tło i w każdym stylu jaki wybiorę to jest taka sama, biała
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tylko na bardzo wczesne telefony żle reaguje. Bredzę bez sensu coś, albo wogole nie pamiętam. To taka brudna, chropowata, bardziej intensywna i wytrawna Kashmina. Potestój koniecznie jeszcze raz. Nie mam nawet zlamanej fiolki, nie mowiąc o atomku, bo bym podesłała... ![]() Red Teraz to Ty już musisz iść, nawet jak Ci się nie chce A poważnie, to mam tak jak Ewuś, jak mi się nie chce gdzieś iść to się potem okazuje,że jest super .. |
||
|
|
|
#1242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś zawsze następuje, mleko musi się wylać. Ja zrobiłam tak - wszystko za małe, sprane, wyciągnięte wrzuciłam do wora i na zbiórkę odziezy oddałam. Ale wstępnie rozdałam też córkom moich kuzynek, sąsiadek (tak, kiedyś nosiłam rozmiar 34 teraz 38/40 ) I wówczas miałam pełen obraz tego czego mi brakuje. Bardzo dobrze zrobiła mi taka czystka, bo mimo, że posiadamy gigantyczną garderobę, to ja lubię jak jest w niej w miarę pusto, luźno - mało prasowania, przejrzyście, mało rzeczy do wyboru - szybciej wiadomo w co się ubrać. Odzieżowe zakupy były zawsze moją piętą Achillesa, ale ostatnio czynię postępy. Cytat:
Ale ja testowałam i to nie raz, hmmmm jakoś Kaszminy nie skojarzyłam. Lubię podchodzić do zapachów kilkakrotnie. Wytrawność kojarzę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-10 o 23:39 |
||
|
|
|
#1243 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry!!!
Już jest jutro. Pełnia. Albo coś koło tego... Także zamiast spać, wyprodukowałam nową pavlovę, cytronetę i lawenżadę... I obejrzałam 8 odcinków MASHa Teraz chyba poczytam... Szkoda, że urlop się już kończy...
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piątek ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#1245 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Hello piątek
ja mam notoryczne " nie mam co na siebie włożyć" ![]() a w ogóle marzy mi się minimalizm w garderobie np. jak tu http://simplicite.pl/szafa-minimalistki-tydzien-1/ fajny blog tak na marginesie
|
#1246 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) ale jak przychodzi co do czego to stwierdzam, że we wszystkim źle wyglądam i powinnam wymienić garderobę. Bez sensu.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak strasznie mi się nie chce, olewam ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1247 |
|
|
Jednak spałam, jak zabita, aż do 9
Ostatni dzień urlopu -smutek... Kolejny urlop dopiero w listopadzie... Bo jeden dzień pod koniec sierpnia się nie liczy raczej... Mimo, że spędzę go w Budapeszcie.
|
#1248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze to na dzień spędzony w lepszy sposób |
||
|
|
|
#1249 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Snad stresu przedślubnego może ktoś mi wyjaśni dlaczego się stresuję??? Bo ja tego nie ogarniam.... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Potem biedak dzwoni i pyta o czym rozmawialiśmy bo nie pamięta ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
2 Gratki szkoda że na mnie słabo się rozwija ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Może przed kawą ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
1 Ależ oczywiście że są powody Po pierwsze primo nas tam nie było i nawet ogólnie nie wiemy jak związek Red działa. Dużo zmiennych. Zatem z powodzeniem można założyć że to zwykły błąd w komunikacji a nie buractwo jakoś wydaje mi się że ten chuop Red wcale nie jest taki zły skoro Red chce się z nim rozmnażać I ogólnie wydaje mi się że obydwoje mają wspólną zajawkę 2 3 No ale co to są za sprawy ważne i mniej ważne dla każdego to co innego . ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
2 I idź w krótkich galotach ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Już mi lepiej ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- dawaj!!! ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
2 Nie no teraz bez sensu za małe napięcie chuop za łatwo się zgodził |
||||||
|
|
|
#1250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ojjj coraz bardziej zazdroszczę na mnie jest bardzo mdła ![]() 3 ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Deprecha pourlopowa.... |
|||
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to nie Twój slub ? Ja sie nawet swoim nei stresowałam. 2. Racja, moja wina, bo ja tak jakby postrzegam jego zachowanie przez pryzmat mnóstwa poprzednich sytuacji. Nie znam gościa, ale takie budzi we mnie odczucie po prostu jak "słyszę" o jego wykonach To jest pierwsze co się w mojej głowie rodzi, pierwsza reakcja, przyznaję, niesprawiedliwa jak cholera, ale nic na to nie poradzę, że nie potrafię szukać usprawiedliwień, drążyć, szukać dobra w człowieku Co do wspólnej zajawki rozumiem, jaknajbardziej. Każde pary ją mają. Każda inną. No dobra, może nie każde. Ale wiele 3. To też prawda. ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Zadaj sobie pytanie dlaczego? Kwestia decyzji co wywalić? A może nie masz neipotrzebnych, zniszczonych, za małych ciuchów po prostu, i nie potrzebujesz czystki? Nie każdy musi Ad bloga simplicite - baaaardzo mnie wciągnął. Dobrze się czyta. Przejrzyste treści o czymś. |
|
|
|
|
#1252 |
|
Wtajemniczenie
|
a so tam machneu jak jusz jestę
znad kawy, wstającego i spleśniałego dida oraz zdechniętego kompa. jednak. chyba już na dobre. na nowego pozwolenia nie dostałam mimo że zarobiłam, bo samochód nas pociagnie 2 tysie w przyszłym tyg. oraz wesele siostry mojej kochanej za miesiąc też nietanio. ot życie czy. jak już. did. będzie samodzielnie chodzić. na tyle, żeby śliw nie zbierać co sekundę. to. będę miała choć trochę. spokojnego czasu. na np. siku? żeby.po ewakuacji. co wc. za chwilę. z majtkami w kolanach. nie lecieć zbierać. niedorajdę ryczącą. z podłogi. znowu.? i w ogóle nie mam się w co ubrać na wesele to se ponarzekałam.
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Racja, ot życie ![]() 2. Przykro mi Cię rozczarować, ale wówczas tymbardziej nie, będziesz wybiegać w innym celu, np żeby nie zrzucił gorącej herbaty ze stołu na się, albo patelni z pieca albo miliona innych rzeczy, tudzież nie wyie...ł wszystkiego z dolnych szafek (chyba że jesteś za instalacją blokad) 3.
|
|
|
|
|
#1254 |
|
|
Jak wygląda spleśniały człowiek??? Z racji zawodu pytam
![]() A ja się dziś skusiłam na plasterek kiełbasy i mam karę, za łamanie zakazu żarcia mięsa -tak mi się ścierwo wbiło w dziąsło, że mało kazaczoka nie zatańczyłam... Pogoda też dziś jakby lżejsza... Albo mi się wydaje, albo tlen oddali
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Wiem o co chodzi To nawet nie szukanie dobra w ludziach , moim zdaniem lepiej założyć coś pozytywnego chociaż wtedy nasza koleżanka ( bo nie tylko Red się skarży ) może myśleć że bronię delikwenta . Nie to mam na celu. Każdy z nas ma swoje wady i zalety. Zalety zaletami ale nasze wady zapewne też wpieniają naszych partnerów Wszystkie wszystkie pary się spierają, popadają w konflikty. Zakładam że przy odrobinie dobrej woli z obydwu stron uda się osiągnąć kompromis.3 Mam niepotrzebne skoro w nich nie chodzę. Sprane też są niestety zazwyczaj spychane na kupkę do biegania ... W sumie potem w nich nie biegam ale leżą... |
|
|
|
|
#1256 | |||
|
Nindżopesz
|
Właśnie, teraz to już bez łaski i foch
Niech mnie prosi na kolanach żebym poszła, o! ![]() Cytat:
Cytat:
Właściwie to znam tylko jeden przypadek, który naprawdę traktuje kobiety jak ludzi i uważa, że zawsze należy wypracowywać kompromisy dogodne dla obu stron... i jest sam, bez sensu ![]() A z tych wszystkich chłopów jacy mi się trafiali obecny jest najmniejszym złem, to dołujące. Mówisz masz, fotka w zał. Ale obżerałam się ostatnimi czasy i porcięta ledwo mi zakrywają to i owo, czas na dietę. Inna sprawa, że do tak gołych nóg beznadziejnie wyglądają te buty, jakieś takie zbyt kuse są. Planuję nosić je do legginsów albo zwisów po kolana. Cytat:
2. będzie gorzej tak jak pisze Rejcz - herbaty, patelnie, okna, wanny, będzie trzeba za nim chodzić i ratować. I tak do trzech lat (albo i dłużej), póki nie zmądrzeje. No chyba, że wyrośnie na grzecznego co to godzinami bawi się klockami. Mój niestety jest strasznie ciekawski i wszędzie się pcha.
|
|||
|
|
|
#1257 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Buty butami, ale jakie Ty masz nogi
|
#1258 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejcz nie pocieszasz mnie wiesz?
Mursz i Rejcz - jak otwiera paszczę to wygląda od paszczowego środka jak spleśniała kromka chleba tylko nie na zielono a na biało piorunem go obsypało i nie sięgam mu do końca gardła żeby to wysmarować ![]() o Rejcz dobija gwóźdź do trumny...
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 NO 2 To zależy jak do tego podejdziesz a Najmniejsze zuo = dołujące b Jego pozytywy przewyższają negatywy = pokrzepiające 3 Na razie nie mogę się odwdzięczy butami dziwki bo N ma w telefonie A tak na marginesie gdzie ukryłaś grubość ud ? W nogawicach? 4 Na szczęście bo to bardzo pozytywny objaw |
|
|
|
|
#1260 |
|
|
O rany, faktycznie Ci się zepsuł!!!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Plus dojdzie poimprezowy kac... Nie chce mi się także w piątek w upale targać z siatami. Ta konkretna impreza nie jest warta takich poświęceń 

bo minusy pomniejszają oczy, no i jak jest ramka wokół oczu to tego tak nie widać, a w tych bez ramek miałam tylko małe oczka

Zawsze to na dzień spędzony w lepszy sposób
Nei rozumiem znajdowania powodów na siłę by usprawiedliwiać to konkretne zachowanie.