|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Alea wracajcie z Brzusiem szybko do formy...
A ja wczoraj odkryłam najlepszy sposób an zmęczone nogi!!!! nic tak nie działa... ani trzymanie godzinami nóg w górze, ani miska z zimną wodą.... najlepsze co może być to masaż TŻta + zimny prysznic.... zmęczenie odchodzi natychmiast ))) dzisiaj też będzie masowanko....ale maść/żel i tak zakupię.
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Olya - oooo poprosze dziś TŻ o masaż
beige - trzeba być dobrej myśli kochana !!
|
#634 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko szybko "miącham" żeby grudek nie było Cytat:
Cytat:
też mam taką nadzieję Mi drga powieka, chyba to od braku magnezu, co? denerwuje mnie to Mam nadzieję, że dziś teściu pozwoli mi film jakiś obejrzeć, kazałam mężowi kupić mi paczkę chipsów na to wszystko nie jadłam już dobre 2 miechy...
|
|
#635 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko narzekamy na dzisiejsze bajki, a tu jak się człowiek wczyta......
Jestem w tym momencie po "Białej Kotce" której królewicz musiał odciąć głowę i ogon, w Jasiu i Małgosi Baba Jaga wrzucona do pieca, wcześniej mama Jasia i Małgosi każe zostawić je w lesie na pewną śmierć, w Czerwonym Kapturku wilk zjada wszystkich, w Roszpunce królewicz zrzucony z wieży i kolce krzaków kłują mu oczy i nic nie widzi....... Matko Święta....... ale w sumie wyrosłyśmy na w miarę normalne na tych bajkach...... beige trzeba być dobrej myśli, nie ma innej opcji!! Aleaa trzymaj się, a czemu ostatni weekend z TŻ? coś ominęłam? mały śpi, TŻ na wychodnym ze znajomymi z pracy, a ja łóżeczko, laptop, świeże powietrze nie duszne i chyba pogrzebię w tym Smyku, bo trochę mnie zachęciłyście tymi promocjami a na jutri umówiłam się z koleżanką, a koło niej jest podobno fajny SH i mówiła, że widziała fajne bodziaki dziewczyńskie,a jutro wszystko po 2,5 może coś się ruszy z tymi moimi zakupami
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia zapodaj sobie magnez
![]() Ela powodzenia na łowach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#637 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia się ożywiła i fika jak przeglądam ciuszki dla niej
![]() wszystko takie piękne eh.... muszę pomyśleć jaka pora roku, co się przyda, a co nie.... jeszcze nie rozmyślałam...
|
#638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wy sie dziwilyscie ze ja palce wybite mialamCytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzalam tez na smyka
ale powiedzcie mi letnie rzeczy to w jakim rozmiarze kupujecie?? 68 czy wieksze?
|
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
Leze sobie, dwie kroplowki z 4 krotna dawka magnezu za mna, a bolec boli..
Babke z sali mam niezla, dzis po 5 dniach pozwolili jej wstac bo dostala krwawien w 31tyg i lozysko sie odklejalo, a ta na fajke juz lata... TZ jedzie najpewniej w przyszlym tygodniu do Norwegii na 3-4tyg. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od poludnia na nogach, zadzwonila bratowa ze zabieramy corki i jedziemy do parku rozrywki, wrocilysmy przed 5 i do tesciow jeszcze piechotka poszlam z corka, przed chwila wrocilysmy i idziemy sie kapac. Nie czuje nog
|
|
#642 |
|
Wtajemniczenie
|
No i tez mnie poniosło
zrobiłam zamowienie w smyku...
|
|
|
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
No i ja też
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Ja brałam małe 56 i 62. Ale wg. mnie body czy kaftanik bawełniany są takie same czy letnie czy zimowe. A pajacyk welurowy to raczej cieplejszy więc tym bardziej.
|
|
|
|
#645 |
|
Wtajemniczenie
|
zakochałam się w tym
http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p ale chyba wezmę ten ![]() http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p wiem, że napisane, że chłopięcy, ale to nie rzutuje
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sama powiedz, ze powstrzymać się nie można? Cytat:
begie będzie dobrze na pewno! ![]() a kakao pyszniutkie, tylko zapomniałam, ze mleko mi się skonczylo i na jutro nie mam, może TZ mi kupi jak będzie wracal po nocy z pracy mniam i koniecznie zimne! widze,ze zaszalalyscie w smyku! rozmiary już mocno przebrane sa. ja już ubranek nie kupuje! o nie! chyba, ze cos dostane od kogos. ale bedac z TZ w biedronce zobaczyliśmy mega przeceny i kupiliśmy z serii disney - butelke 125ml i 250ml, dwa smoczki uspokakajace z Kubusiem puchatkiem, smoczek z tasiemka ozdobna tez Kubus puchatek i gryzaczek wodny z Kubusiem wybrane akcesoria, ale cena z 7,99zl na początku, a teraz 3,99zl, a wcześniej widziałam je za 5,49zl
|
|
|
#647 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zakupiłam to:
http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-body-d...a-dla-dzieci-p Bardzo chciałam ten zestaw ale już nie ma ![]() http://www.smyk.com/cool-club-body-z...a-dla-dzieci-p Ela ja bym w życiu nie powiedziała ze chłopięce. Poza tym czasem tez oglądam ciuszki dla chłopców, podoba mi sie ten błękitny kolorem dedykowany chłopcom, ale dziewczyna tez ładnie będzie wyglądać
Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-07-10 o 22:19 |
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
piękne te ciuszki!
ale ja już nie mogę, a Wy kusicie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co z ludzmi podlaczonymi pod respiratory masa kra.Dobrze, ze z kolezanka i jej malenstwem wszystko ok. Cytat:
![]() Aleaa oby szybko sie wszystko unormowalo, trzymaj sie Cytat:
Bylam dzisaj 9 godzin w pracy ledwo zyje, jak dobrze, ze jutro juz piatekUciekam spac, dobranoc
|
|||
|
|
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
później dopiero zostały "pozmieniane" dla dzieci każde wydawnictwo ma teraz swoja wersje mimo ze pisza oryginalnego autora.
|
|
#652 | |||||||
|
Rozeznanie
|
W trakcie zaznaczania wielocytowania zerwała mi się sieć i nie wszystko zaznaczyło ;/
Kasiu szczerze współczuję takich gości w domu. Moja mama zawsze powtarza, że dobry gość to taki, który wie, kiedy sobie pójść. Nienawidzę, kiedy ktoś nie szanuje pracy drugiego człowieka. Zawsze jak gdzieś panie sprzątają staram się iść bokiem, żeby im nie nadeptać, żeby nie dokładać im roboty, ale są i tacy którzy celowo przechodzą właśnie tam, gdzie akurat było sprzątane. Nie wiem, czy to kwestia kindersztuby, czy po prostu brak ludzkich odruchów, empatii jakiejś czy co... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym też permanentnie drzwi nie chcą mi się przesunąć, ani ściana, kiedy idę. Najgorzej jak ramieniem zaryję o futrynę Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj na łowach była. Porobię zdjęcia i Wam wyślę ;-) za wór rzeczy zapłaciłam całe 36 pln, a w tym były cztery rzeczy dla młodej, sukienka i spódniczka dla M (taka granatowa, plisowana, idealna na akademie przedszkolne ) i dwie sukienki dla kuzynek Marii istne szaleństwo. Dziś miałam glukozę i o ile samo wypicie nie nastręczało mi trudności to potem nagle zrobiło mi się tak sennie, jak siadłam, że aż się dziwiłam. Miałam po godzinie i po dwóch, no i przy tym po godzinie jak weszłam do gabinetu to moje miejsce zajął dość obszerny pan i obok niego jeszcze jego syn. Były trzy krzesła. Na pierwszym siedział starszy pan, który też robił krzywą, obok ja i jeszcze jedna pani. No to jak weszłam, ten pan obszerny siadł na moim miejscu, a że pani już też nie było, chłopiec, może 5lat obok ojca. Wyszłam z gabinetu na dość chwiejnych nogach, bo jednak to już kolejne pobieranie było i myślicie, że panowie mnie uraczyli miejscem? dobre dziesięć minut czekałam, aż ten pan poszedł na badanie i miejsce się zwolniło. Ja oczywiście się nie upomniałam, bo przecież chyba widzą, że mam brzuch, tylko mnie taka refleksja ogarnęła, że chociażby ten facet musiał siedzieć, to przecież należy w każdym wieku wpajać zasady, że ustępuje się miejsca osobom starszym, kobietom, czy ciężarnym, bo jak się tego młodych uczyć nie będzie to i od starych nie ma co wymagać. Smutne... po tych doświadczeniach pojechałam do galerii, żeby dla M. jakieś sandałki do sukienki zakupić, no i znalazłam w reserved bodziaka za dyszkę też zrobię zdjęcie i Wam podeślę, ale dziś już nie mam siły.Padam. Dobranoc
|
|||||||
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądał sobie kombinezony na zimę. Wy dziewczyny kupujecie jakby pluszowe\polarkowe czy z takiego sliskiego materiału (nie wiem jak się nazywa-ortalion
) ??? Wiadomo, ze będzie się dziecka przykrywać jeszcze kocykiem i tym pokrowcem z gondoli wiec który materiał lepszy???
|
#654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
dziś idę na glukozę, samo wielkie opakowanie tej glukozy mnie przeraża... Ale co tem muszę dać radęCytat:
ale jeszcze takiego nie spotkałam, chyba jeszcze nie ten sezon, pewnie zaczynać być w sklepach pod koniec września...
|
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Moje dziecko dostało ospy i mam całą noc nie przespaną bo płakał że go swędzi. Chciałam się położyć teraz bo niedawno zasnął ale niestety ma przyjechać Pan kończyć schody więc czekam żeby mu otworzyć. Trochę jestem zła bo chciałam aby mąż poszedł na L4 na syna, ale on stwierdził, że musi być w porządku wobec innych pracowników- bo są wakacje i mają urlopy i tak by musieli kogoś z urlopu ściągać. Szkoda, ze inni nie są tacy honorowi i w zeszłym roku przed samym wyjazdem okazało sie, że najlepiej by było aby mój mąż wrócił o tydzień wcześniej do pracy bo ludzi brakuje- i tyle mieliśmy z wakacji. On się teraz przejmuje- mając chore na ospę dziecko- i kobietę w ciąży.
Jeśli chodzi o wanienkę miałam taką ogromną profilowaną, ale nie była wygodna na początku. Potem się przyzwyczaiłam i jak mały trochę podrósł to nawet fajnie można było go w niej położyć. Niestety się połamała więc kupiłam największą miskę jaka była i jak już siedział to się kąpał w tej misce. Nie mieliśmy brodzika a lać pół tyle wody do wanny to trochę przesada. Zresztą wanna jest wielka i jakoś tak mało bezpieczna. Ta miska się potem przydała - choćby w lecie jako mini basen. Aleaa trzymaj się! Ja ciuszków dalej nie kupuję, muszę w końcu przeglądnąć co mi zostało po synu. Jakoś nie mam weny do kupowania niczego. Może mnie ominie syndrom wicia gniazda :P |
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tiera zdrowka dla synka Moja mala buszuje mi w brzuszku tak ze wszedzie ja czuje, raz na dole , wypycha sie a powyzej pepka tez juz boksuje
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się nie upominam - nie lubię i nie potrafię. Szczególnie, że kiedyś widziałam jak dziewczyna w zaawansowanej ciąży poprosiła o ustąpienie miejsca w autobusie, a jakiś dziadek z tyłu się odezwał: "jakby nóg nie rozkładała, to by siadać nie musiała" Ostatnim razem doczepiłam się do faceta w markecie, bo stał w kolejce dla ciężarnych, ale totalnie mnie zlał. Uważam, że w takiej sytuacji kasjerka powinna obsłużyć mnie w pierwszej kolejności, albo chociaż zwrócić gościowi uwagę, że to nie jest kasa dla niego przeznaczona.
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Hej nadrobilam. Zaraz ide sie szykowac i ogarniac, bo jedziemy pod te namioty pogoda piekna ponad 30 stopni. Do uslyszenia w niedziele i milego wekkendu zycze
|
|
#660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dla chłopców nic poza czapeczkami nie zrobiło na mnie wrażenia szczerze mówiąc... takie zwykłe szmatki.Też mamy ten zestaw ze smoczkiem za 3,99zł mam 2 komplety - zielony i niebieski, jestem zadowolona, łącznie mam już 3 smoczki i myślę, że na początek nam to starszy Do tego zdobyłam skarpetki 3 pary za 3,99zł i rajstopki też w promocji za 3,99zł i jeszcze 3 pary bodziaków przecenione na 9,99zł Aleaa - zdrówka dla Was tiera - ojj biedny i Ty razem z nim, bo nie możesz spać... oby szybko mu to przeszło, pamiętam jak j się drapałam, mam zresztą zdjęcie jak miałam ospę - strasznie to wygląda ![]() Lola - powodzenia z tym świństwem ![]() Frau - niezłe zakupy zrobiłaś! a jeszcze większa przyjemność jak sie pomyśli, że za te 36zł to w sieciówce co najwyżej mogłabyś dorwać 1 sukienkę na wyprzedaży, a nie aż tyle ![]() czekoladko - też uważam, że yglądam jak słonica z tymi moim dziwnym brzuchem Widziałam koleżankę (3 tyg. ciązy mniej) i ma taką ładną piłeczkę właśnie ![]() Ja dziś przywitałam 20tc silnymi mdłościami Za to mały dał rano popis kopniaków, który chyba miał znaczyć matkaaa koniec spania! Pochodź, pobujaj mnie! Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-07-11 o 09:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

))) dzisiaj też będzie masowanko.

czy dziecko jest zdrowe na 100 proc, to okaże się gdy się urodzi, ja mocno wierzę w to że wszystko będzie dobrze.

też mam taką nadzieję
nie jadłam już dobre 2 miechy...
23.06.2011
01.06.2013

a co z ludzmi podlaczonymi pod respiratory
masa kra.