|
|
#3421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Raczkowanie
g
|
Cytat:
Tatty teddy jesteś świetna!!!! Czasami tak po prostu trzeba coś palnac! Wiecie co za tydzień jadę do Włoch na 2 tygodnie wrócę opalona wystroje się umaluje jak nigdy i sprobuję wystartować tylko zawsze jak tak myślę to gdzieś z tyłu glowy mam myśl a co jak odmówi i będę musiała go widywac bo wkoncu to sąsiad niewiem no dla mnie to dziwne meczy mnie to :-D Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Nathicana Czas edycji: 2014-07-10 o 23:44 |
|
|
|
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
Jestem pewna, że teraz gdy Ex jest ze znajomymi to siedzi też z nimi ta laska. Zarywa pewnie do niej nieźle, normalnie bohaterka wieczoru.
Zaczyna boleć, ale muszę to jakoś stłumić w zarodku bo będzie gorzej. |
|
|
|
#3424 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętam jak przy każdej okazji piekłam i ozdabiałam masą cukrową torty, zarówno dla ex, jak i dla jego rodziny, w ostatnie święta Bożego Narodzenia upiekłam chyba najpiękniejszy, długością liczył sobie z półtora metra, przedstawiał górską dolinę wokół której jeździła kolejka (na baterie). I kilka dni po tym jego rodzice doradzali mu, żeby mnie zostawił, o czym dowiedziałam się później.
|
|
|
|
#3425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zapominaj, że my nadal jesteśmy razem. Ale ta cisza, ten brak kontaktu... Jakoś tak mnie psychicznie uspokoił... nie wiem jak to opisać. Nawet mi się juz myśleć na ten temat nie chce. Gdyby chociaż pisał, dzwonił, chciał pogadać a tu nic. To jest już chyba tylko czekanie z jego strony aż powiem "to koniec" tak się zastanawiam jak on się teraz czuje...
|
|
#3426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet jak odmówi to żadna draka ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Daj spokój, niech sobie siedzi, uważam, że on to robi bo się boi samotności, nie wypali im ta relacja |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Raczkowanie
g
|
Cytat:
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#3428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na początku miałam plan napisać mu w sobote sms-a o spotkanie. Ale teraz tak sobie myślę ze jeśli on nie zaproponuje spotkania to ja też nie. Nie będę się wiecznie prosić o rozmowy i spotkania...
|
|
#3430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba zacząć rozmawiać z innymi facetami, może też po góra dwóch rozmowach się zakocham
|
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
smutno mi
|
|
#3433 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dwójkę dzieci poszedł sobie do mamy K. no i z tego wyszedł K. przy czym jak się urodził to ojciec znów wrócił do tamtej kobiety, z którą ma dziecko dwa lata młodsze od nas. A gdy K. miał 8 lat to ojciec wrócił do matki, są teraz do dziś. Ale kolorowo też nie jest, bo zdarzało się, że robił ostre awantury.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wszystko będzie w porządku. Ja powoli przestaję się przejmować takimi sprawami jak panika przed ludźmi i panika przed tym, że nie dam rady. Jak nie w lewo to w prawo Trzeba działać i iść do przodu. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ivy spokojnie, to też z czasem minie. Powtarzaj sobie, że bez niego też dasz radę, że przestajesz tęsknić Cytat:
Tatty super dzieło + Ty to masz teksty. Ale w sumie tak jak czytam Twoje różne wypowiedzi to miałam wrażenie, że jesteś takim dzikim charakterem
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko 28.10.2014 Znów szczęśliwa Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
||||||||
|
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, obudziłam się dzisiaj z takim strasznym uczuciem, że mnie naprawdę skrzywdził. Wczoraj wieczorem było już dobrze, a teraz mam w sobie ogromny żal do niego, że tak szybko się pocieszył.
I najgorsze jest to, że mnie właściwie w ciągu całego związku wykluczył z towarzystwa jego znajomych. Szczerze? W ciągu 6 lat byłam u niego jakieś 4 razy? Ciągle tłumaczył, że lepiej u mnie się spotykać, że jest spokój, a u niego nie mielibyśmy chwili dla siebie. Tak się do tego przyzwyczaiłam, że już później nie robiłam problemu. A teraz na jakichkolwiek spotkaniach ona jest z nimi, a i mogę się założyć, że on zachowuje się przy niej jak tresowany piesek. Kurde, jakiś gorszy moment mam teraz, ale mam nadzieję, że mi minie. Euphora- ja nie idę na żaden jakiś wymagający kierunek, dostałam się na pedagogikę przedszkolną, ale to jest akurat coś co chcę naprawdę robić
|
|
|
|
#3435 |
|
Rozeznanie
|
A ja się dziś podobno zerwałam o 2 nad ranem bo coś chodziło po podłodze, mama mówi, ze już wnerwiona była i się pyta co to było, a ja coś, że druga rekrutacja
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko 28.10.2014 Znów szczęśliwa Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
|
|
#3436 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
http://www.thecakestore.co.uk/santa-.../#.U7-KDIUqNCw
|
|
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
mam moralniaka jak stąd na księżyc. Po kiego ja wczoraj pisałam, koleżanka mnie tak podkusiła, bo cały wieczór tylko o nim rozmawiałyśmy, bo ja ciągle tylko o nim myślę. Porażka zupełna. Caly wieczor zmarnowany na gadanie na jeden tenat. Za to dzisiaj jestem taka wściekła, że mam plany naprawdę zmienić swoje życie. Jestem tak zdeterminowana, czuję że może tym razem się uda. Chcę uwolnić się od tego układu, nie chcę dokładać kolejnej cegiełki do jego prz.e.z.a.j.e.b... On i tak jest o tym przekonany
ja nie chcę już dokładać mu argumentów. Poważnie zaczęłam się zastanawiać nad jakaś fachową pomocą.
Edytowane przez Ka87 Czas edycji: 2014-07-11 o 12:17 |
|
|
|
#3438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Raczkowanie
|
Czuję się staro. Naczytałam się w necie o tym, że kobiety 25+ nie mają szans na normalnego faceta, bo wszyscy normalni już zajęci. Czuję się brzydka jak patrzę jak wyglądają i ubierają się inne. Niektóre to na sportowo są seksowne, a ja mam wrażenie, że nic do mnie nie pasuje...
Może mój czas się już skończył...? Czuję się jakbym przegrała życie... |
|
|
|
#3440 |
|
Rozeznanie
|
Muszę się Wam pochwali bo dostałam się na Akademię Obrony Narodowej na bezpieczeńtwo wewnętrzne
|
|
|
#3441 | |
|
Marudziara
|
Cytat:
![]() Przyjdzie nasza chwila i pojawi się ktoś dla nas .Jeśli nie, to widocznie naszym przeznaczeniem jest być samemu - singielstwo nie jest złe
|
|
#3442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJE!!!!!! ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Dziś mnie olśniło... Cisza która trwa między mnie a TŻ oznacza, że już od dawna mu nie zależy. Przypomniałam sobie moment gdy kiedyś się pokłociliśmy, "zerwaliśmy " ze sobą on w złości krzyknął mi prosto w twarz, że to koniec, wtedy ja wziełam swoje rzeczy od niego i pojechałam do domu. Nie pisałam, nie dzwoniłam. MIAŁAM GO GDZIEŚ! Wtedy byłam silna i wierzyłam w siebie. On po paru godzinach zaczął wydzwaniać, przepraszać. Nie odpisywałam, byłam nie ugięta... aż wkońcu przyjechał zapłakany i powiedział że beze mnie jego świat jest niczym... Chciał o mnie zabiegać... Później to wszystko było na odwrót. Jakaś kłótnia, wtedy to ja leciałam do niego. To ja chciałam rozmawiać i przepraszać, chociaż to nie ja powinnam przepraszać. Przeczytałam książkę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i wiecie co?! To ja wszystko zniszczyłam swoim zachowaniem, byłam na każde jego zawołanie, spotykalismy się wtedy kiedy on chciał... zmieniłam się po paru miesiącach związku. Na poczatku gdy chciał się spotkać to czasem odmawiałam bo miałam inne plany... Później porzucałam swoje plany dla niego. Poczuł się pewnie i że mnie ma na 100%, wtedy stracił już mną zainteresowanie... ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Zaraz mi pęknie serce... Jadę do fryzjera... w końcu zawsze mi to poprawiało humor ;( ale czy i tym razem to wystarczy...
|
|
#3443 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój kuzyn poznał swoją obecną kobietę w wieku 31 czy 32 lat,a może 30 już nie wiem dokładnie, ona jest starsza rok od niego, dziś są wspaniałą parą i mają śliczną córeczkę Nie martw się. Nie daj sobie wmawiać, że jesteś brzydka, każda z nas jest piękna, trzeba tylko o siebie zadbać---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W ogóle źle ze mną dziś. Nie poradzę sobie sama, nie udźwignę życia sama w obcym mieście bez pracy, bez znajomości, bez nikogo. No nie poradzę sobie... |
|
|
|
|
#3445 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/kolejka-na-baterie...386160788.html Świetną mają stronę, zawsze się nią inspiruję i jeszcze tą: http://cakecentral.com/g/a/8/birthday-cakes/ ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
zadowolona???---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Nie wiem czy to Was pocieszy, ale dzisiaj ODKRYWCZO doszłam do dwóch wniosków, mianowicie:- jak facet mówi, że nie wie czy kocha i musi to przemyśleć - NIE KOCHA - jak facet mówi, że kocha, ale coś stoi na przeszkodzie - NIE KOCHA Dziękuję za uwagę
|
||
|
|
|
#3446 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zgadzam się z tymi wnioskami.
Serio wywalili Cię z uczelni za zapyskowanie raz do wykładowcy? U mnie ludzie musieli się naprawdę bardzo mocno postarać, by wylecieć dyscyplinarnie. Świetne mają torty, aż szkoda jeść
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2014-07-11 o 15:08 |
|
|
|
#3447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wyjeżdżam w sierpniu do Warszawy, niby mam już pracę na 3 miesiące próbne, od października studia zaoczne, ale też jestem pełna obaw. Chociaż w sumie to normalne, taki lęk przed nieznanym. Jak już zrobimy ten krok, że będziemy w tym nowym mieście to będzie lżej.A kiedyś będziemy śmiały się same przed sobą, że tak płakałyśmy za facetem i bałyśmy się życia bez niego. Z tą różnicą, że wtedy będzie przy nas cudowny facet, dla którego będziemy najlepsze, najpiękniejsze, najukochańsze ![]() Może zabijecie mnie tutaj słowem, ale widziałam się dzisiaj z nim. Poczułam po prostu taki impuls, że muszę z nim pogadać i spotkać się twarzą w twarz. Oczywiście na początku się wymigiwał, chciał innego dnia. Ale postawiłam na swoim bo czułam, że dalej nie pójdę, że nie zrobię kroku na przód jeśli z nim tego osobiście nie zakończę. I wiecie co, on ma chyba do mnie żal, że nie napisałam od razu po tym zerwaniu. Miotał się strasznie z uczuciami, ja trochę mu wygarnęłam jak mnie zranił. Powiedział mi, że po tej kłótni pomyślał, że życie jest za krótkie, że trzeba próbować, jak nie tu to gdzie indziej. Mówił, że jej nie kocha, ale dogaduje się z nią i coś go do niej ciągnie. Na koniec oznajmił, że jest już za późno. No i przyjęłam to jakoś na klatę. Teraz moim celem jest znalezienie mieszkania i wyjazd, zapomnienie, pójście do przodu
|
|
|
|
|
#3448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Ale nie martw się, sama bym zrezygnowała następnego dnia
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam kręćka w głowie, bo już sama nie wiem...
Jak miłość jest procesem to raz kocha raz nie kocha bo miłość stała nie jest więc co znaczy że kocha czy nie... Wcześniej kochał, teraz nie kocha ale może pokochać. Mój eks coś tam pi...lił, że nie ma teraz czasu na dziewczyne (chociaż nie wiem co on takiego załatwia), że zniszczyłam to żyjąc przeszłością (wszystkim się przejmuję - rzuciłam studia myśląc, że łatwiej będzie z pracą, po kilku miesiącach bezrobocia żałowałam, że rzuciłam studia - z czasem każda decyzja okazywała się błędna i narzekałam, że kurcze ale głupia byłam bo zrobiłam to czy tamto), na końcu mówił coś że chce przerwy i sam sie za parę miesięcy odezwie, a ja najpierw przystałam (oddałam obrączki wysyłając pocztą bo nie gadaliśmy), a potem się z nim spotkałam i powiedział że nie kocha, potem że nie wie czy kocha, i pitu pitu.... Wiem, że to wszystko wymówki, ale kurczę... Jeśli się zajmę sobą i swoim życiem, on sobą i swoim życiem, to może jednak się odezwie... tylko nie chcę tak żyć w złudnej nadziei... Boję się, że już nie będę w stanie wejść w kolejny związek, już przed tym nie wierzyłam w miłość i w facetów, ale on pokazał, że jednak warto. Niestety nie warto... Jeśli mówimy o związkach z zewnątrz to myślę, że każdy związek, który trwa, jest dobry tylko na zewnątrz, w środku patola. Mój eks to dopiero wrażenie na każdym potrafił zrobić! Przyjaciele go uwielbiali (a ten mi mówił co o nich sądzi - oczywiscie same negatywy), rodzina, nic dziwnego, że dałam się nabrać. A dziś wracając z rozmowy kwalifikacyjnej to widziałam znów takie "parki" - karki opowiadające żonie prowadzącej wózek o czymś tam co go wkurzyło, przecinkując przekleństwami, rodziny typu oboje stoją jedzą słonecznik i rzucają na chodnik (niech mała się uczy śmiecić), albo tacy co z dziećmi przechodzą nie po pasach (często sama w różnych miejscach przechodzę niekoniecznie po pasach, ale nie wyobrażam sobie z dziećmi i jeszcze przebiegać na autobus - przecież dziecko się tego nauczy i myśli, że nic mu się nie stanie). |
|
|
|
#3450 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Byłaś chamska i ordynarna, ale żeby od razu wyrzucać...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

przez chwilę myślałam, że się spalę ze wstydu, ale mamy równouprawnienie, kobiety tak samo mają prawo zaprosić faceta na randkę, tak mi się wydaje przynajmniej, ja w ogóle jestem niespełna rozumu, w innym wątku opisywałam sytuację ze studiów, aż Wam skopiuję

Nawet jak odmówi to żadna draka 

smutno mi
[COLOR="Silver"]