|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV
Cytat:
![]() To żeś obleciała mnie to też zaraz czeka ![]() Cytat:
Dawaj przepisa! najwyżej go odchudzę trochę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4112 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobra taktyka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To muszę cały dzień tu siedzieć to może pierwszy raz będę przy otwieraniu nowej części, bo jak dotąd to byłam tylko przy pierwszej. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Cytat:
za ruch z dziećmiCytat:
zdrówka życzę
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana
melduję, że MILKA Z OREO odchudza, u mnie na wadze dzisiaj 60.8 kg i będę taaaaka zadowolona
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za szybkie zrzucenie tego kilograma, żebyś mogła zobaczyć tą swoją upragnioną 5 z przodu.
|
|
#4115 | ||||
|
Zadomowienie
|
no zjadłam bardzo dużo, tak na zapas, bo wczoraj już do stolicy wróciłam
a wcześniej byłam u drugiej babci i powiedziała, że nie pozwoli żeby wnuczki wyszły glodne od niej i też musiałam jeść i jeść, żeby babci przykro nie było hahahCytat:
Cytat:
a może też na to wpływ miała liczba w nicku.... ![]() Ja też + mleko do tego ![]() Cytat:
wolę nie ryzykować, chociaż pewnie taka świnka zmotywowałaby mnie bardziej niż Ewa Chodakowska - pamiętaj możesz więcej niż podpowiada Ci twoj umysł ![]() Cytat:
O tyyyyyy! U mojej siostry leży osobno Milka i osobno Oreo mogę zrobić mixa
|
|
#4116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mrrrau
ps. potem doczytałam, że to dzieciaczek ![]() Cytat:
i pewnie,nic na siłę Cytat:
też zawsze się uśmiecham jak to słyszę ![]() no właśnie Katienko (!) i co, i co? hmmm, że tak się wytłumaczę. Ległam się do łóżeczka i szperałam po wszystkich kanałach, aż dotarłam nagle na odpowiedni do godziny usnęłam po 2, ale ostatecznie muzykę sobie włączyłam ![]() Cytat:
jakby miała spuchnąć to by Ci spuchła już. Aczkolwiek jeśli została trochę już uszkodzona to nawet małe wygięcie jej może spowodować, że sobie pogłębisz i wtedy spuchnąć może. Uważaj na siebie(!) Cytat:
|
||||
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj na sniadanko owsianka z malinami A teraz juz w pracy siedze i odliczam do 16:00 ![]() Alice pytalas co chce kupic wiec Chcialabym jasne jeansy w których nie bede jak wieloryb wygladac i jakies ze dwie koszulki takie na co dzien do chodzenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Elsay dzięki
dżonka opowiedz co to za program był
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam nie za dużą drożdżówkę z serem na śniadanie.
Spoookojnie, spalę to spalę
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() coraz bliżej święta, coraz bliżej święta grzeszysz dziewczyno! przepyszne ale mam dobry humor, chodzę i śpiewam i tańczę po domu no, z przerwami na wizaż
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Dzonka
![]() Anns biedna ![]() Non Madzia ja tez lece na botwine Agunia jak my sie cieszymy Rozwija sie, rozwija ![]() Katienka ![]() Hero zrob mi tez paznokcie, bo ja nie mam czasu Moze kupie dzis jakis kombinezon ladny i w nim pojde a jak nie to spodnie granatowe i jakas bluzke ![]() Alice Nie bylo kaszy Kupilam siemie lniane, 20 jog nat, 12 serkow wiejskich, brzoskwinie, dzemy, szampon dermeny, spinki do wlosow i zayebisye spodnie dresowe w Pepco za 30zl
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
hehehe. taki, który się za gów.niarza oglądało po kryjomu
![]() jak zobaczyłam dup.cię bez cellulitu to ale tak sobie myślę, co ja oglądam?! ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() to suuper u mnie średnio z humorkiem ![]() Maja się olatasz trochę ![]() idę na posiedzenie
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2014-07-11 o 10:27 |
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
dżonka Ty zboczuszku
co na to moja Perwersyjna Alice? przypomniało mi się, że śniadania nie jadłam ![]() dzisiaj 2 razowe z pastą z łososia, no i obowiązkowo kawa z mlekiem i cynamonem ![]() Heroinko próbowałaś tej Ricore?
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hero, jego sie nie da odchudzić
wrzuce jak bede miec lepszy dostęp do neta A teraz jade w pociągu zawalonym ludźmi. Dodam ze siedzę z przyjaciółka w kiblu i jest romantycznie. Ja Zajelam miejsce na klapie (na szczescie to nowe kible wiec sa ładne i czyste). Moge sobie nawet nogi wyłożyć o oprzeć o zlew Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wybralabym sie do ortopedy tylko ze u mnie w miescie jest tylko jedna przychodnia ortopedyczna i zeby sie dostac to trzeba stanac w kolejce kolo 3-4 nad ranem! Kolega ostatnio mial cos z barkiem, poszedl po 4 i juz sie nie dostal bo za daleko byl w kolejce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
może troszkę
![]() Anns poważnie na klopie siedzisz? powiesz, że masz posiedzenie? ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4129 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zawsze to przeczuwałam, czasem tez stosuje diete o.r.e.o.tulipan jeśli jesteś taka dobra to ja chcem przepis na botwinke anns zdrówka i 1 miejsca jutro ![]() a wzrostu mam 175, moze nie jakos strasznie dużo ale troche mnie dobija to bo praktycznie zawsze jestem najwyzsza... a lubie szpilki tylko wtedy jestem jak żyrafa, wiec nie chodze ruszam dupe bo nic nie zrobilam jeszcze dzisiaj pozytecznego a poludnie minelo, do pozniej |
|||
|
|
|
#4130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A serio to może idź do lekarza, może zrobi rentgen i coś tam dojrzy![]() Cytat:
Cytat:
![]() O tak Dzień dobry
|
||||
|
|
|
#4131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze ze 2 tabliczki i będzie piątunia ![]() Cytat:
![]() liczba w nicku wzięła się stąd, że założyłam konto na Wizażu jak zaczęłam odchudzanie i właśnie tyle kg chciałam zrzucić, a teraz ludzie podejrzewają, że ja już po 40. ![]() Cytat:
![]() niezłe zapasy ![]() Melduję poranne nogi i tyłek na siłce ![]() a koleżanka mnie jeszcze na basen namawia i chyba pierwszy raz w tym roku to powiem, no ale normalnie NIE CHCE MI SIĘ ![]() dzisiaj na treningu usłyszałam, że mi
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
|
|
|
#4132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. ja tak miałam z wybitym kciukiem. Wredne baby jeszcze ze mną gadały. Miałam taką bombę i wewnętrzny wylew, ze cała dłoń fioletowa bardzo. Wysłały mnie rodzinnego po skierowanie, więc poszłam na drugi dzień, bo późno było i dopiero wtedy do szpitala, szynę założył na 14 dni. Powiedział,że nie do końca jest dobrze, ale nic zrobić nie można. pół roku później złamałam kciuk w tym samym miejscu, szyna miesiąc i rehabilitacja. Do dziś mam uszkodzonego palca. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() przecież Ty Madziula nie miałaś nigdy dużej dupci, wręcz małą ) teraz do 1 m spadło
|
||
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie chcialabym zobaczyc co tam sie dzieje zeby nie bylo tak, ze teraz bedzie ok, zaraz przestanie bolec i w ogole, a za jakis czas stanie sie cos gorszego z ta kostka tak jak z Twoim palcem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam swój wzrost lubię, dzięki temu moje uda nie wyglądają aż tak tragicznie, mimo że są wielkie ale fakt, zawsze jedna z najwyższych ![]() Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba czas wziąć za jakieś ćwiczenia, bo się trzy dni obijałam.
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno musi Ci kostka odpocząć, altacetem okłady rób, lodem |
|
|
|
|
#4138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sezon bikini, upał i słońce, a my się robimy na laski gorące! Cz. XV
Tonic, nie wiem czy w ogóle wystartuje
![]() Dżo, a co, nie można? ale to nowy pociąg wiec jest ładna toaleta i czysta. A cos jest nie tak i sie nie spłukuje wiec odsyłamy do toalety obok. Siedzimy/stoimy przy otwartych drzwiach ja, przyjaciółka i jedna pani + pełno walizek. Ba korytarzu nie ma praktycznie miejsca ) i sobie poszedł do toalety obok. I srednio co pol godziny go widzę jak znowu idzie to toalety bo chleje i dlatego non stop musi isc.Dodam ze wchodząc do tej toalety po chamsku wypchnął ręka panią ktora tu stała bez słowa przepraszam. Zero kultury Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2014-07-11 o 13:04 |
||
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze miałam wielką, ale płaską teraz już odstaje chociaż trochę, a nie taki placek jak kiedyś
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Teraz Kaufland, Rossman, Pepco, CCC i Casu 
mnie to też zaraz czeka
). Wczoraj było lepiej ale nawet w restauracji sałatki nie mogłam zmieścić. Wlasnie jestem w drodze do Warszawy i sie modlę by mnie nie pogonilo
nie wiem co z jutrzejszym biegiem, ale mam nadzieje ze bede mogła wystartowac
(normalnie bym zzarla i wziela dokładkę
najwyżej go odchudzę trochę 

zdrówka życzę 
i będę taaaaka zadowolona 

grzeszysz dziewczyno! przepyszne